Vai tiesnesei A. Moļņikai ir garīgas novirzes no normas ?

Tu skaties, lasi un domā, pats esi idiots, vai TIESA ar tiesnesi A. Moļņiku priekšgalā. 30.01.2023 tiesa nolēma manu “noziegumu pret cilvēci” izskatīt bez manis 13.03.2023 pl.10:00, jo esot izsmeltas visas iespējas nodrošināt manu piedalīšanos šajā procesā. Pateikts tā, lai pat pēdējam idiotam būtu saprotams. Un, kas notiek 13.03.23 ? Tiesa tiek atlikta, jo L. Grantiņam neesot ticis paziņots par tiesas sēdi !!!

Es nejautāšu Moļņikas kundzei; no kurienes tad uzradās šis paziņojums par tiesas sēdi bez manas līdzdalības ?

Es jautāšu: vai Jums ir viss kārtībā ar garīgo veselības stāvokli ? Lasot tiesas paziņojumu 13.03.23 jebkurš normāls cilvēks Jums jautās, vai apjēdzāt, ko esat sarunājusi ? Ja tiesa paredzēta bez manis, tad kāpēc man uz šo tiesas sēdi jāierodas ?

Cien. tiesnese Anita Molņika, Jums ir smagi garīgi traucējumi, jūs neesat adekvāta. To, ka Jums ir problēmas ar prātu, pierāda tas, ka jau vairākas reizes esiet noklusējusi to, ka es ar videotilta palīdzību esmu ar mieru piedalīties Jūsu organizētajā noziegumā pret mani, protams, ja tajā sēdē ierastos LV televīzija(tiešraide), manis nosauktie liecinieki un tiešie šīs LIETAS ierosinātāji.

Un, pats galvenais, kāpēc šai tiesai ir jābūt slēgtai ? Kāpēc šī tiesa nevar notikt ES- Briselē, jo manu aresta pavēli(vienpersoniski izdeva E.Levits ar savu mīļāko Kucinu) taču izdeva tieši tur ? Moļņikas kundze, organizēsim tiesu pēc visiem DEMOKRĀTIJAS PRINCIPIEM, atklāti, ar visiem tiem, kurus es apsūdzu genocīdā pret latviešu tautu ! Pašlaik Jūs kā žurkas visu vēlaties veikt pagrīdē ! Agrāk vai vēlāk, Moļņikas kundze, Jums par visu šo teroru pret mani būs jāatbild tiesas un tautas priekšā ! Apsūdzība: genocīds pret latviešu tautu un sadarbība ar latviešu tautas ienaidnieku ! Tas nozīmē to, ka Jūs savu nešķīsto dzīves atlikumu pavadīsiet aiz restēm. Jūsu taisnošanās, ka tikāt spiesta to darīt, netiks ņemta vērā. Jums ir visas iespējas atteikties no šī nozieguma, bet Jūs to neizmantojat, tātad, esat vienisprātis ar šiem izdzimteņiem, kuri mani grib tiesāt, kā rāda zemāk redzamais dokuments, pēc Padomju laika apsūdzības.

Neceriet uz labvēlīgu iznākumu, jo tikko HĀGAS TIESA(tribunāls) izdeva pavēli arestēt Vladimiru Vladimiroviču Putinu, kuru Jūs terorizētājs Rihards Bunka nosauca par spīdošu stratēģi Krimas aneksijas gadījumā !

Jūsu nolādēta slepkavu sistēma sāk plīst pa visām vīlēm. Jūs un jums līdzīgie, iespējams, ka pat nepiedzīvosiet tiesas dienu, jo tiksiet nosisti uz ielas(tā, protams, nav mana vēlme, jo es vēlos jūs visus aizvilkt uz likumīgu tiesu)…. .

Un vēl, kas attiecas uz manu ārsta zīmi: tā ir izdota uz visu manu atlikušo dzīves laiku. Ja nemākat lasīt, tad tas tikai kārtējo reizi norāda uz Jūsu idiotismu- apzināto noziegumu !

Neuzskatu par vajadzību ar Jums turpmāk komunicēties, jo esat sevi degradējusi līdz slima idiota līmenim- esat nepieskaitāma.

Vēlu Jums, pirms Jūs tiesās, atgūt veselību pie labiem psihiatrijas speciālistiem !

====================================================================

Labdien,

Informēju, ka šodien tiesa nolēma atjaunot kriminālprocesa iztiesāšanu un nozīmēja tiesas sēdi uz 13.03.2023 pl.10:00.

Būtiski atzīmēt, ka tiesa nolēma iztiesāt krimināllietu bez Jūsu līdzdalības tajā, pamatojoties uz Latvijas Republikas Kriminālprocesa likuma 465.panta pirmās daļas otro punktu, kas skan šādi:

465.pants. Krimināllietas iztiesāšana apsūdzētā prombūtnē (in absentia)
(1) Krimināllietu tiesa var iztiesāt apsūdzētā prombūtnē (in absentia) vienā no šādiem gadījumiem:
2) apsūdzētais atrodas ārvalstī un viņa ierašanos tiesā nav iespējams nodrošināt.

Tiesa izskaidroja, ka šāds lēmums ir pieņemts, jo ir izsmeltas visas tiesas iespējas nodrošināt Jūsu piedalīšanos tiesas procesā, taču bez rezultāta. No savas puses lūdzu turpināt kriminālprocesa apturēšanu, taču šis lūgums tika noraidīts.

Līdz ar ko nākamajā tiesas sēdē plānots, ka prokurors nolasīs un uzturēs apsūdzību, notiks pierādījumu pārbaude un tiks lemts vai var pabeigt tiesas izmeklēšanu, lai pārietu pie tiesas debatēm.

No savas puses plānoju iepazīties tiesā vēlreiz ar visas lietas 3 sējumu materiāliem, lai gatavotos nākamai tiesas sēdei.

Ar cieņu,

Jānis Vilders

——————————————————————————————————

Janis Vilders <janis.vilders@protonmail.com>

Sie

Labdien,

Informēju, ka šodien paredzētā pl.10:00 tiesas sēde tika atlikta, jo tiesa nebija Jums oficiāli paziņojusi par šodienas tiesas sēdes datumu/norisi.

Līdz ar ko nākamā tiesas sēde noteikta 20.04.2023 pl.10:00.

Ar cieņu,

Jānis Vilders

—————————————————————————————————

Slēgta tiesas sēde 20.04.2023 plkst. 10:00. Lieta Nr. K77-0964-23/1

Rīgas pilsētas tiesa <rigas.pilseta@tiesas.lv>

Sie

Tiesas pavēste Nr. 04799057
Krimināllieta Nr. 11840002212 (K77-0964-23/1)

Linard (Linards) Grantins ( Grantiņš)
l.grantins@hotmail.de
2023. gada 13. martā

Latvijas Republikas Rīgas pilsētas tiesa aicina Jūs ierasties 2023. gada 20. aprīlī plkst. 10:00 uz slēgtu tiesas sēdi Abrenes ielā 8, Rīgā, LV-1050 (tiesas zāle Nr. 40V) kā apsūdzēto.

Tiesa iztiesās krimināllietu Nr. 11840002212 pēc KL 78.p.2.d., KL 81.p.

Lūdzu paziņojiet tiesai par pavēstes saņemšanu!

Paziņot par saņemšanuTiesas pavēste Nr:04799057Autorizācijas kods:1bLbYKDd

Lietu izskata tiesnese Anita Moļņika.

Tiesā jāierodas, ņemot līdzi personu apliecinošu dokumentu.
Personai, kas saņēmusi pavēsti sakarā ar aicināmās personas prombūtni, ir pienākums nodot to aicināmajai personai. Pavēste sagatavota elektroniski un ir saistoša bez paraksta.
Tiesas sēžu sekretārs Kristīne Barisa, tālrunis Tālrunis 67077427, kristine.barisa@tiesas.lv.

Neierašanās sekas

Personai, kura traucē kriminālprocesā noteikto kārtību vai pavirši izturas pret savu procesuālo pienākumu izpildi, procesa virzītājs var izteikt brīdinājumu (Kriminālprocesa likuma 291.panta pirmā daļa).

Personai, kura traucē kriminālprocesā noteikto kārtību vai ignorē procesa virzītāja prasības, var uzlikt piespiedu naudu līdz vienas Latvijas Republikā noteiktās minimālās mēnešalgas apmēram, ja Kriminālprocesa likumā nav noteikts citādi (Kriminālprocesa likuma 292.pants).

Apsūdzētā piedalīšanās krimināllietas iztiesāšanā ir obligāta. Ja apsūdzētais nav ieradies uz tiesas sēdi, krimināllietas iztiesāšanu atliek. Ja apsūdzētais nav ieradies uz tiesas sēdi neattaisnojoša iemesla dēļ vai nav paziņojis par neierašanās iemesliem, tiesa var lemt par piespiedu naudas piemērošanu un par viņa atvešanu uz tiesu piespiedu kārtā, par drošības līdzekļa grozīšanu vai piemērošanu (Kriminālprocesa likuma 463.pants).

Krimināllietu par kriminālpārkāpumu un mazāk smagu noziegumu tiesa var iztiesāt bez apsūdzētā piedalīšanās, ja apsūdzētais atkārtoti bez attaisnojoša iemesla neierodas uz tiesas sēdi vai ir iesniedzis tiesai lūgumu par krimināllietas iztiesāšanu bez viņa piedalīšanās. Krimināllietu tiesa var iztiesāt, ja tiesas sēdē piedalās aizstāvis (Kriminālprocesa likuma 464.pants).

Krimināllietu tiesa var iztiesāt apsūdzētā prombūtnē (in absentia) vienā no šādiem gadījumiem: apsūdzētā atrašanās vieta nav zināma un tas norādīts informācijā par meklēšanas rezultātu; apsūdzētais atrodas ārvalstī un viņa ierašanos tiesā nav iespējams nodrošināt. Minētajos gadījumos krimināllietu tiesa var iztiesāt apsūdzētā prombūtnē (in absentia) arī tad, ja iztiesāšanas gaitā prokurors atzīst, ka apsūdzība ir grozāma (Kriminālprocesa likums 465.panta pirmā un pirmā prim daļa).

Tā taču ir Padomju laikā radīta apsūdzība ! Kāpēc manā apsūdzībā figurē šis okupācijas laiku dokuments ?

21.03.23

You may also like...

14 komentārs

  1. AG saka:

    Moļņika speciāli stiepj gumiju, cer, ka Linardiņš atdos galus, un viņai nebūs jāsmērē rokas, šo tiesājot… :)))
    .
    .
    .
    Admins
    Nē, Molņika nestiepj gumiju. Viņai spiež to darīt slepkavas Rihards Bunka un Aivars Borovkovs. Ja neklausīs, tad sagaida tas pats, kas manu advokātu Rebenoku.

  2. Kļava saka:

    Grantiņam vispār gods un slava! Cilvēks gāja tad 80-tajos. Kad VDD/čeka krievu paredzami , ka savās krievžīdu sadistiskajās tradīcijās spīdzinās ar cietumu krievžīdisko. Gāja tad un nesalūza,un turpina iet par LR atjaunošanu valsts.
    Igaunījā un Lietuvā jau ir tas pats,kas Latvijā. Krievu okupācijas vara.
    Sen varējām dzīvot kā Somijā piemērām! Bet Krievijas okupācijas vara,ar viltu un meliem,to nekad nepieļaus. Līdz kāds militārs spēks palīdzēs okupētajai Latvijas latviešu tautai,atbrīvoties no krievu okupantu varas.Pilsoniskajai LR tautai,atjaunot savu valsti LR un veikt deokupāciju.
    Grantiņs ir kā īlens maisā!
    Kad kolaboranti Gorbunovi,Īvāni un tamlīdzīgi sūdu sugas brāļi dziedāja dziesmas un sumināja dzejā Ļeņinu….,tad Grantiņš riskējot ne tikai ar savu veselību un dzīvību,bet arī ar materiāliem labumiem,radiem,tuviniekiem gāja un runāja taisni. Patiesību. Arī šodien turpina darīt to. Pārvelkot krustu pāri atrasties Dzimtenē,mīļajā un sirdij tuvajā Latvijā. Jo zin,ka ir cerība…un cerība mirst pēdējā.
    Skaidrs,ka Grantiņs ir gan garīgais,gan fiziskais varonis. Un neformālais LR Prezidents!
    Skaidrs viedajiem latvju tautas cilvēkiem.
    Viss vēl var mainīties. Lai kā arī okupētās ar Krieviju Latvijas viltus un melu vara,tagad bez ziepēm laiza Ukrainas ānusu.Ka esot leģitīmā vara LR 1918-1940. Ar visiem drošības neliģetīmiem krievu izlūkdienestiem. Cerībā ieiet un saglabāt savu varu pār okupēto,bet neinkorporēto juridiski Latviju Krievijas sastāvā….Neskatoties uz to,cik latvju cilvēku viņi jau ir nospīdzinājuši savos cietumos,līdz nāvei….viedos. Ukrainas epopeja ir Krievijas gals. Un drīz,pavisam drīz piepildīsies Finka pravietojums,ka visi krievu okupanti dabūs braukt prom no Latvijas. Un atdot visu salaupīto latviešu tautai. Protams iepriekš izciēšot kriminālsodu,vienus 25 gadus…pāraudzināšanas kolonijās. To viņi ir nopelnījuši ar savu uzvedību. Aplaupot,slepkavojot un pazemojot likumīgos latviešus LR. Kas tādi ir. Arī viņu bērnus.
    Esošā krievu vara Latvijā,panorāmā,čekas inspirētā raidījumā ar Zemessargu “majoru” Slaidiņu un visos masu mēdijos tik “apcer” varonus jaunizceptos. Bet par latviešiem,kas karo pret krieviem Ukrainas iekšlietu starptautiskajā bataljonā,pat nepiemin. Lliekas,ka dzīvo šie kaut kādā paralēlajā pasaulē.
    Nu lai paņemj neizgrieztu interviju ar Kalvi,viņš pateks to pašu,ko saku es. Bet čeka jau nesnauž…būs cits,varonis,kā Godmanis piemēram vai Jurass. Kas čekas uzdevumā runās slavas dziesmas esošajai krievu varai. Kā tā žīdiete zālīte,apcerot citu žīdu,vien pieminot tos knābjus garos….un nošļukušos.
    Šaubu nav,ka LV leģionā latviešu,jau VDD čekisti ir iefiltrējuši kaudzi ietekmes aģentu savu. Un Kalves dzīvība karājas mata galā….,lode pakausī un jautājums atrisināts.
    Bet ir viena lieta,kā reinkarnācija. Kalves vietā un Grantiņa vietā arvien un arvien ,nāks jauni cilvēki,kuri pieprasīs mūsu valsts atjaunošanu un brīvību.
    Un mēs kļūsim brīvi,un atjaunosim neatkarību,LR 1918-1940 gadā 17 jūnijā okupēto.

  3. Kļava saka:

    Turklāt var nešaubīties,ja krievu čeka FSB izskatā šodien liks,esošai “LR Saeimai” nobalsot par LR peivienošanos Krievijai. Tad par šo Dekrētu nobalsos “latviešu tautas labā protams”,pat čekistu sataisītie nacionāļi,kas viņi tut ir no Tēvzemei un brīvībai ar visiem Dzintariem bandītiem. Uz ko viņi paskaidros,ka tas ir stratēģisks gājiens,lai paliktuu valdībā,Levits protams atbalstīs šo “viltīgo” domu. Jo “taču” latviešu tautas labā! Citas izejas jau nebija…lai saglabātu un tā tālāk….
    Lietuvā un Igaunījā pozīcija un oppozīcija,arī ir veidota ar vienu spēku. Krievijas izlūkdienestu.
    Te bija kaut ko par to rakstījis Rusllans….viņam nebija īsti sapratnes ko ar to darīt,bet sapratne ka tas ir tā,viņam bija.

  4. Vinsents saka:

    Viņi visi ir satriekti par apsūdzību pret Pūķinu,un jumts tu-tū.Cerams,ka nepāries.

  5. Kļava saka:

    Tēvzemmieši “ieziemieši”,daudzi jau būs aizmirsuši,kā Straume Krievijas izlūkdienesta VDD “LR” labā,ar Janku Urbanoviču un citiem aģentiem ietekmes,veidoja kopīgi biznesu krievu okupantu tautas labā. Dzintars,Dombrava tādi pppaši āži,jaunie Kirhenšteini ar Viļiem Lāčiem….
    Varbūt arī Meksikā vai kkur citur ir ASV aģenti. Bet šeit viņu nav. Runa var būt vienīgi par dubultaģentiem. Jebkurā gadījumā viņiem ir saimnieki. Un Krievijas izlūkdienests ir pats bezprincipiālākais,ASV tur ir kā mazi 9 gadīgi bērni. Nav izredžu nekādu. Kaut gan parastam meotpilsonim pietiek ar to pietiekami pilnīgi. Tikai ne šitiem kolaborantiem . Appists kontkreri ir ASV izlūkdienests. Piemērām Sārts NATO izcilības centra priekšnieks,vienlaicīgi krieevu čekas ieliktenis zema līmeņa pat ne FSB,bet DP. Pēc kroevu intervences millitāras pēdējās juridiskās,2 vai 3 dienā pateica,ka Ukraina kritīšot 3 vai 4,5 dienā.
    Pagājis jau or gads ,bet Ukraina atsita savu. Slēpts Kremļa aģents,kurš pārstāv Tevi,Latviet! … it kā!

  6. Kļava saka:

    Linard ,dod dievs Tev veselību,Tu esi mums vajadzīgs,latviešu tautai. Iedomājies ja Tevis nebūtu! Kur vēl patiesību atspoguļotu,LV iekšpolitiku.
    Jo ārējo jau Krievijas izlūkdienests caur LV VDD izveidos.
    “Nepis” galvu sev un citiem ar tiem advokātiem LV. Viņi visi ir aģenti ,puikas uz puļķa.
    Tev to nevajag,,vini rok bedri bet tādu skaistu. Ne viņi,bet VDD=KF VDD.
    Tu esi mūsu Prezidents un tāds arī paliksi…..

  7. Kļava saka:

    Ak,jā,un neraujies pēc bļambukiem un citiem mēdāļiem. To likumība un patiesība nepieņems,no okupācijas varas krievu. Vari apvainoties uz mani un neplublicēt šo….un labāk neplubocē,jo tu sēž psihologi un pārējiie…..nevajag. Tici dievam un uzticies. Pats izšķiro… Bet ne pārmērīgu es Tevi negruzīju,jo jau teicu,ka esi Prezidents. Un ne jau es viens… LR vēl neatjaunotās. Viss no Tevis daudz kas atkarīgs,tikai nepārvērtē mani. Es esmu tikai sastāvdļa visā lielajā procesā. Ceru,ka viss izdosies.

  8. Skumji, ka tas aktuāli arī šodien! saka:

    Patiess, atmaskojošs un tālredzīgs ir bijis LRTT kurss uz latviskumu un Latvijas naidnieku un nodevēju atmaskošanu, ko pierāda jebkurš arhīva materials, lai cik sen atpakaļ tas nebūtu modinājis mūsu tautu:

    Iesniegts 01.03.2011 at 15.45
    “ BAIBAS” komentārs !
    Protams, ka tie, kas apzināti ir bijuši  PSRS režīma kalpi un kuri, kā jebkurš cilvēks pasaulē, zina, ka kalpo ļaunumam, zina, ka dara nepareizi, jo sirds dziļumos visi zina kad un ko dara nepareizi, lai kā sevi krāptu ar svešas lielvaras pasviestiem melīgiem argumentiem.

    Radijums, kas sevī zina, ka ir nostājies pret taisnīgumu, pret cilvēcību un darījis to materiālas ieintresētības, vai sava gļēvumna pēc ir būtībā degradēts un ja viņš neattopas un no sird nenožēlo savu noziegumu un maldus, tad sava iekšējā konflikta dēļ, kļūst arvien atbaidošāks sev un pret saviem upuriem.

    Un paradokss, jo bezvainīgāki ir upuri, jo cietsirdīgāks, ļaunāks un nežēlīgāks top grēkus nenožēlojušais cilvēkveidīgais atkritums. Tāpēc velti gaidīt, ka pērkamie vai uz nozieguma bāzes savervētie nelieši šeit runās par lietas būtību, ka iztirzās tādus noziegumus, kā krievu okupācija, šīs svešas varas represijas pret cilvēkiem, tikai par to ka viņi ir dzimuši savā zemē, ka viņi spēs nosodīt turpinošos viņu saimnieku īstenoto rusifikāciju! Ka mūsu tautas centienus atbrīvoties no svešajiem, nelūgtajiem un visu pagātni, šodienas dzīvi un nākotni kropļojošajiem okupantiem spēs novērtēt vai vismaz netraucēt taisnīgajām prasībām pēc okupācijas seku novēršanas, kuras dzirdamas jau visos Latvijas nostūros.

  9. No dūvainas LA.LV publikācijas?! saka:

    Bruno Javoišs: “Šis miers ir mānīgs un trausls. Gribam to sev atzīt vai negribam, esam karastāvoklī” | Komentāri | LA.LV

    https://www.la.lv/sis-miers-ir-manigs-un-trausls/komentari

    So
    14:56, 16. marts 2023

    Paldies, Bruno Javoiš!

    Par ko Paldies?
    2:04, 21. marts 2023

    Par puspatiesībām, par falšo patriotismu?! Par viltus lozungiem, te rakstot par latvisku Latviju, lieki pieminot NA un citas 4.maija ekskomunistu kliķei nekaitīgas erzacpatriotu apvienības, kas darbos neko nedara latviskas Latvijas labā! Bet gan pretēji – to iznīcinot, nekādi darbos nepildot solīto izbraukušo mājup vešanu, pašu solītās dekolonizācijas nodevīgu aizmiršanu un tieši pretēji, okupantu naturalizāciju čakli atbalstot, to prom dabūšanas vietā!? Par ko paldies Bruno??! Par to , ka 1991.g Latvijā bija 2, 65 miljoni un sodien ir 1, 8 palikuši un izdzītie 500 000 bija tieši mūsu jaunā audze, kas būtu devusi šo latvisko valsti un nevis masa prettiesiski naturalizēto okupanti to radīs ?

  10. Pārmaiņas saka:

    Citās zemēs krieviem pat nav jābūt okupantiem, lai tos deportētu no valsts, bet Latvijas komunisti tik vāc vēl iekšā, apčubina un piešķir pilsonību. Varu iedomāties, kādas bailes no tautas ir visiem šiem mankurtiem un viņu pēcnācējiem.
    https://youtu.be/DQwsaA_ueK4
    .
    .
    .
    Admins
    Bet būs tā kā teica Finks. Krievu mēsliem(hazāriem) ne tikai Latvija, bet visas pasaules valstis būs jāatstāj. Viņi ir mēra baciļi, tādi paši kā vietējie komunisti- leviti & zālītes.

  11. Anonīms saka:

    Nūja! Mja? Kas šodiena ir garīgi vesels? Vai pašiem latviešiem viss ir ar garīgo kultūru kārtībā un tā atbilst senču tradīcijām? Nu piemēru ir daudz, ka pašiem jums nav kārtībā ar sapratnem un jāpiemin vien tos mēslus, kas gāž netīrības virsa Vilim Lācim. Ulmanis parakstīja visas Latvijas pievienošanu Soviet impērijai, bet vienmēr tiek ataisnots. Ulmanis veica pret demokrātisku apvērsumu 34.gada, kas bij saskaņots Maskavā pirms tam nogalinadami Latvijas Pareizticīgo baznīcas galvu un viņam arī bij jādzird, ka viņš ir krievu imperialists. Tomēr Ulmanis ir visur nevainīgs, ja arī visa tā laika nacionālā izkārtne bij zhidu veidota tāpat, kā tā ir šodiena. Kur bija iespējas aizbēgt tiem, kas zināja un saprata uz kurieni velk Ulmanisms? Laikam īpašas iespējas nebij un tās pavērās tikai kara laikā, bet aizbegdami uz rietumiem arī tur starp latviešiem chuljiem nekas kopīgs nebij ar latgaliešiem. Pieminot to pašu R. Bangerski, kas pēc gara būtības atbilst par vienīgo īsto prezidentu tika visādi nomelnots no Zviedrijā mītošajiem latviešiem. Zīmīgi jau vīrs norādīja, ka neesošaj valstij ir divi valsts prezidenti. Tāpat šodiena pašu iezemiešu kuriem nebūtu zhidiskas īpatnības ir mazākumā un vien jānorāda, ka nevajag skaļi bļaustīties par netaisnibam, ko dara pret latviešiem, lai dabūtu pa kaklu. Manu tēvu 6o gadu vecumā 5 krievu jaunieši piekāva, kad mājās vilkās dzērumā un no gutam traumām virs nomira par ātru. Pašam ir nevienu vien reizi pienācies saskarties ar krievu debilisma izpausmēm, kad vien mana seja viņiem atgādina nedobitujo fashistu. Tikai problēma ir lielāka ne viņos, bet pašos latviešos kuriem nepastāv elementāras sadzīviskās Sadarbošanās un biežāk priecājas, kad otram iet sūdīgi. Viņi tiesa Grantinu, bet arī Grantins tiesā viņus, kad tiem latviešiem norāda par tādu tribunāla esamību, tad lielākā daļa negrib nekā zināt. Mēs tikai par pozitīvo! Tad nu norādot viņiem, ka jūsu pozitīvisms ir novedis jūs pašus uz pohujisma stavokli arī nepatīk. Jebkurš putns sargā savu ligzdu!

  12. Par ru zimbiku pelnīto necienu pasaulē saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=DQwsaA_ueK4 – vates urlikus izdzen pat no Bali!

  13. Par ru zumbiku pelnīto necienu visā pasaulē! saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=DQwsaA_ueK4 – vates urlikus izdzen pat no Bali!

  14. Nesapratām iemeslus un īsto mērķi? saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=bmnNuFXWXUU

    Interesanti dzirdēt apsūdzības komunistiem no Lapsas!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *