Kāda nodevēja ģenētika(Rolands Zagorskis)

………..Tāda izdzīvošanas griba man nāk līdzi no agras bērnības, jo uzaugu viens. Mamma pēc viņas vecāku izsūtīšanas uz Sibīriju 1949. gadā bija spiesta strādāt par pārmijnieci. Tolaik pārmijnieka darbs skaitījās tāds pusslepens, stratēģiski svarīgs amats, kas līdzinājās dienestam armijā, un tādējādi mamma cerēja paslēpties no nākamās izsūtīšanas, ja tāda būtu. Un tiešām tāda bija paredzēta 1953. gadā, taču nomira Staļins, un šis nodoms izčākstēja. Mamma man pastāstīja, ka pie viņas Siguldā pat bija ieradies tā laika kompartijas vadītājs Arvīds Pelše.

Tā nu es par sevi atbildēju no trīs gadu vecuma, jo mammai bija jādežurē visu diennakti un par tēva, izbijušā leģionāra, atrašanās vietu neko nezināju. Vienīgi uz galda bija atstāts kaut kas ēdams.…(atver un lasi visu)…

LRTT

Ja mēs izlasām, ko viņš ir sacījis par savu ģimeni, tad rodas jautājums: ja tas viss ir noticis ar taviem vecākiem un vecvecākiem, tad kā tev, parazīt, var ienākt pat prātā tāda doma, ka ir jāsaglabā okupācijas simbols- piemineklis “atbrīvotājiem” ?

Izrādās, ka ir tomēr “kaut kas”, kas liek viņam to sacīt:

Tas ir sātaniskais-okupantu GĒNS !

Tiem, kuri uzmanīgi izlasīja viņa vervelējumu, nekādu izbrīnu par šī parazīta pozitīvo nostāju okupācijas pieminekļa jautājumā, neizraisīja. Atgādināšu paviršam lasītājam: viņš taču pasacīja, ka nezina savu bioloģisko tēvu un pat zināt to nevēlas. Lūk, šeit tad arī visa risinājuma atslēga, kas attiecas uz: “Manā ieskatā šo pieminekli vajadzētu likt mierā !”

Neviens brīvs un Garīgi vesels cilvēks, ko tādu par šo “pieminekli” nebūtu spējīgs pasacīt, it sevišķi jau tad, ja pret viņa ģimenes locekļiem šie “atbrīvotāji” būtu veikuši ārprāta noziegumu. Lūk, šeit ir fakts, ka neskatoties kādā vidē esi uzaudzis, GĒNS tomēr ņem virsroku pār veselo saprātu- viņš jau ir piedzimis kā noziedznieks. Tas nepārprotami norāda, ka ir “žogmalē” taisīts okupantu produkts.

Vilks, lai arī kā tu viņu barotu, nekad neries un vienmēr skatīsies uz mežu. Viņš ir tipisks ģenētisks nodevējs. Iespējams, ka uz viņa rokām ir asinis, ja viņš pat šodien, kad nekas vairs fiziski nedraud, atklāti aizstāv okupāciju. Viņam šis idiotisms bija jāpasaka, jo ir kas briesmīgāks uz viņa SIRDSAPZIŅAS, ar ko arī okupanti viņu vada… .

Tādu “žogmales okupantu spermas produktu” Latvijā ir ļoti daudz. Viņi visi ir KGB- MOSSAD uzskaitē un aktīvi darbojas Latvijas politikas veidošanā- latviešu etnosa iznīcināšanā. Ja radīsies Latvijā Ukrainas situācija, tad tādi kā viņš būs tie, kuri norādīs okupantiem, kurš ir jālikvidē.

Kā redzat, viss nav tik vienkārši kā tas izskatās no pavirša acu uzmetiena. Tādi “zagorski, mairi brieži, šleseri…” ir cilvēces lāsts !

04.08.22

You may also like...

6 komentāru

  1. ... saka:

    Nu.kur tad shitads gniida ,kas krievu laikos bija varens makslinieku NORACEJS, teiks ,ka okupantu pieminekli jaagazj nost!
    Tad vinam vislabak gaaja. Daudzi no vina baidiijaas, un shitam tas dikti patika !
    Vins pat savu skaisto sievu ,kas bija iista zvaigzne un talants no debesiim,pazemoja ,kad nebij slinkums visiem redzot un neredzot…
    Maita !

  2. Agrita saka:

    Fui, kāds riebeklis!

  3. Tikai Fakta konstatācija! saka:

    Glums, lokans draņķis, kas vienmēr centies vervelēt “laba cilvēka balsī”, bet nekad nav bijis labs cilvēks! Šo glumo tipu, ar no dabas bezzoda vizuālā pintiķa veidolu, teātra vadība pēkšņi izvirzīja galvenajai lomai – Spartaka lomai! Un drosmīgā un ar spēcīgu raksturu apveltītā Spartaka tēla lomā bija iebāzts šis tik visādi vizuāli nepiemērotais tips, ar pie tam netīkami nazālu un neizteiksmīgu balstiņu apveltītais. Un neviens toreiz īsti nesaprata iemeslus tādai vadības rīcībai. Ka nostrādāja partijnieku vai “čekas roka”, to nojauta daudzi no šī glumekļa tuvāko darbabiedru vides, bet skaļi par to nerunāja, jo pierādījumu jau nebija. Vienkāŗši cilvēki tāpēc piesargājās no šī vadības pēkšņi izceltā kolēģa un lieki nerunāja viņa klātbūtnē.
    Arī mūsdienās šis čekas pakalpiņš vai aģents sevi nodemonstrēja TV raidījumā, visādi atkārtoti, bezgala pieglaimīgi intervējot, patiesībā reklamējot otru, daudz pretīgāko atkritumu – 100% kremlinu, tipisku kangaru jurkān janku. Kādi gan akli vai briesmīgi nodevīgi tipi bija 90jos valsts vadībā, ja šo pretlatvisko mēslu varēja ministra postenī iedabūt un caur šo pretekli smagi sariebt no krievu okupantiem tobrīd brīvotajai Latvijas tautai, kas tā brīža saprotamajā eiforijā nespēja novērtēt šādu neliešu parādīšanos vadības posteņos!

  4. AG saka:

    Un vai tavs zilais gultas biedrs Bordāns pirms gada par okupekli neteica tieši to pašu, Linardiņ? Starp citu, tu pats jau arī parakstīji sadarbības līgumu ar čeku, kad Centralkā tevi zeki izpisa dirsā ar slotas kātu, vai ne tā ? :)))

  5. Par urlisko lopu AG saka:

    Tu urliskais dzīvniek beidzot pārkāpi visas robežas un esi tik ilgi, tik smagi lūdzis tev mācīt cilvēciskas komunikācijas veidu un arī latviskas pieklājības valodu, ka vairs nevar tev atteikt, tas nu tiks darīts tev smerdelim par labu un veselīgu mācību…

    P.S.
    Varbūt tu smerdeli esi iedomājies, ka to raksta Grantiņa kungs, tad velti ceri, mēs esam kopā vienā valstī

    Kas piekrīt mums par šo smerdeli, lai radio 1.progr. “Brīvajā Mikrofonā” nolasa šo un citus pretīgos AG leksikas riebeklības, to nezinošajiem klausītājiem “patīkamam pārsteigumam” par šī jēlā rešņa šizofrēnijas paraugiem!
    .
    .
    .
    Admins
    Viņš ir tā saucamais krievžīds un citādāks nekad nebūs, jo tā ir viņa daba…

  6. Domātājs saka:

    Nabaga Zagorskis, mūžu nodzīvojis, vēl nav sapratis, ka viņa tēvs nebija izsūtīts, bet arestēts un notiesāts par dienestu Latviešu leģionā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *