Lasītājs “NO MALAS”: Skumji, ka viss šeit rakstītais par krieviem ir patiesība

Skumji, ka viss te(LRTT) aprakstītais PAR KRIEVIEM, pilnībā atbilst patiesībai !

Skumji un bēdīgi, ka cionistu neliešiem ir patiesi izdevies šis šausmīgais eksperiments ar Krievijas ļaužu masām no 1917.gada. Viņu izveidotās sadistu mašinērijas – čekas aparātam, pilnībā sastāvošiem no žīdu nacistiem, nenormāliem sadistiem, plānprātīgiem slepkavām un reizē ārprāta alkatīgiem un skopiem radījumiem, ir izdevies panākt šodienas rezultātu. Žīdu varas orgāniem, gadu desmitiem nežēlīgi selekcionētā krievvalodīgo masa, pūdējot tos nometnēs, cietumos, padarot tos par beztiesiskiem, amorāliem lopiņiem, kuru vienīgie mērķi instinktu līmenī bija izdzīvot par katru cenu un uz jebkā un uz jebko rēķina, IR IZDEVIES TO VISU PANĀKT ! Tāpēc no tiem laikiem un līdz šodienai viņu ierēdņu, bruņotā armija, policijas vai bandu masa, ir vienādi slepkavnieciski, vienādi truli nežēlīgi, vienādi kampjoši, zogoši un izvarojoši, kā toreiz tā šodien. Arī viņu sieviešu masa neatšķiras no tiem !

Mūs un pasaules cilvēkus smagi maldina viņu cilvēku izskats, jo vizuāli tie patiesi atgādina cilvēkus, bet tā ir dziļi maldinoša fatamorgāna ! Patiesībā tie ir smagi, garīgi deformēti cilvēka paskata dzīvnieki, kurus labot var tikai turot krātiņā, vai tos iznīcinot. Tā UKRAIŅI, glābjot sevi no šiem rašistu briesmoņiem, kuri nekad nelabosies un mūžam apdraudēs visas tautas ap viņu kremlisko midzeņu teritorijām, GLĀBJ VISU PASAULI !

Par Ukrainas uzvaru tur īkšķi visi normāli cilvēki visā pasaulē, kas kaut reizi ir saskārušies ar šo rašistu tūristu bandām kaut tikai kūrortos, par Ukrainas, Baltijas, Čečenijas, Čehijas, Somijas un Polijas utt. tautām pat nerunājot !

02.06.22

You may also like...

4 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Turēt īkšķi ir par maz, bet līdzdarboties vajag, lai tos mēslus dabūtu no Latvijas ārā!

  2. Arī no malas saka:

    Mees arrii taa domaajanm paldies

  3. Odze. saka:

    Paldies raksta autoram. Kristalskaidra Patiesiba. Bet ,salidzinot ar ieprieksejiem kariem, visi jaunakie ,, varondarbi,, ir filmeti un dokumenteti.
    Sarunas ierakstitas ,personas noskaidrotas.
    Pec uzdzives parasti seko pagiras.
    Te ,kada jautra fraaze ,no propogandistu skatuvem nakusi- MI :VISSHSJA RASSA CELOVECESTVA…!
    Augstaakaas kategorijas dizmelotaju rase. Bet ,tas jau vairs nevienu,bez viniem ,neinteresee.

  4. 85 saka:

    Kārtējais mēģinājums uzburt un izplatīt rusofobiju kā “rašismu” ir kaitnietniekpsiholoģijas sērgas manipulācija ar pamatdzīvotāju ( arī cilvēku avataros ) oriģinālvēlēm uz to vissaprotami pašsaprotamām vēlēm dzīvot savas veselīgas un laimīgas dzīvildzes bez nebūtībā zūdošā patazītmehānisma. Lielākoties “rašisma” zombētāji paši ir krievvalodīgi, pretpadomju, dēmonkrātijas parazītmehānisma līdēji, dažādi aktieri, režisori, mūziķi, filozofi un tt. Necilvēku grupējumi, kuri krituši balstīt virspretlikumības, mēģinot zombēt tās par normu pamatdzīvotājiem cilvēkiem ( bērniem, neapzinātiem, un vēl procesā cilvēkiem ). Masu dezinformācija, televīzija, šovi, “naša raša”. Arī Krievijā ( un Latvijā, un citās “valstīs”) uz_ved_ības modelis tika virspretlikumīgi zombēts ar pret”cilvēcīgām”, oriģinālapziņu slāpējošām, kaitniecībām, kā, piemēram, noindēšanu ar alkoholu, nikotīnu, indīgu pārtiku, neesošu slimību ļaunpiedāvāšanu, slima sociuma dzīves veidu, paverdzinātību, nedabīgu sacensību dzīvotāju starpā ( līdz pat fašisma ideoloģijas infekciju izplatībai, kā, piemēram, Ukrainā ) un parazītismu, nocivilizētību, līdz normālībai virspretlikumīgi novestu normālu cilvēku normalizēšanu, viltus “attīstību”, virspretlikumīgu “kārtību” un tt.
    Krievijā un arī visā pasaulē pamatdzīvotāji ir reālmīlestības brīvi vienoti, un vienojas nost no nebūtībā zūdošā dēmonkrātijas parazītmehānisma.
    Parazītisms un fašisms zūd nebūtībā. Jūsu riešana kā organizētais rasisma naids pret slāviem, kā mēģinājumi graut mieru pasaulē, izraisot 3. pasaules karu, neies cauri.
    P.S.
    Kāpēc LRTT uzsācis iet šādu attejas ceļu? Un vai Linards Grantiņš ir fiziski dzīvs? Pēdējā laikā publicētie raksti šeit ir pārpiesātināti ar kaitniekpsiholoģijas sērgas nelietībām – “skumji”, “bēdīgi”, “šausmīgi”, “nežēlīgi” un tt. It kā rakstītu kādas maitas, nevis cilvēks.
    Ko tu īsti domā, rakstot, “normāli” cilvēki “tur īkšķi” par Ukrainas uzvaru? Kas ( konkrēti ) tie par virspretlikumīgiem buršanas mēģinājumiem?
    Kā tas domāts, par “uz_varu”? Un kādas Ukrainas? Fašisma inficēto teroristu grupējumu Ukrainas, vai tās Ukrainas, kura ir pret karu un žīdimperiālistu parazītismu pret ukraiņu tautu (cilvēkiem)?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *