Krievu hidra(mēris), latviet, lien pa visām šķirbām tavā dvēselē !

Uzmanību, komentēt aizliegts !

Kam tad kalpo abas šeit norādītās publikācijas(tādas ir vesels lērums) ? Abas ir visīstākās zemapziņas zombēšanas paraug-elementi.

Ko tad pasaka šis čingishan-“dublis” Sārts ?

Cilvēka seja ir viņa DVĒSELES spogulis. “Cilvēks” sevi, veidojot savu vizuālo tēlu, centies ievietot kādā vēsturiskā periodā. Redzot tikai attēlu, tas varbūt nav tik uzkrītoši, bet ja klāt vēl nāk teksts par KRIEVVALODĪGO apspiešanu, tad viss norāda uz manis sacīto. Dvēselē šim “vēsturniekam” nav neviena latviskā šūna. Viņš jau arī labi saprot, ka kalpo putiniskajam sātanismam un tāpēc ir liegti komentāri.

Šis “čingishans” ne ar vienu zilbi nepiemin, ka krievvalodīgie Latvijā atrodas pretēji visiem Starptautiskajiem LĪGUMIEM ! Viņi Latvijā ir tie paši, kas patreiz Ukrainā iebrukušie ORKAS- izvarotāji, zagļi un slepkavas. Viņa raksts liek latviešu tautai samierināties ar okupāciju, okupantiem un viņu “dievekļu” slavināšanu. Nē, latviešiem nav jāsamierinās ar šo zvēru atrašanos Latvijā. Viņiem no Latvijas jātiek patriektiem uz Elles bezdibeni- muklājiem, jo viņi nav cilvēki.

To visu labi ir aprakstījis Jānis Liepiņš: SARKANO OKUPANTU ORĢIJAS LATVIJĀ

Lasot Naumovas rakstu, rodas sajūta, ka esi nemanot nokļuvis kādā smirdīgā zaņķi. Nekas daudz, pēc dziļākās būtības, jau viņas dvēselē nav mainījies no 1940. gada viņas tautas brāļiem… . Tikai glumāks un pretīgās viss kļuvis. Vienu viņa tomēr pasaka pareizi, ka vārds KRIEVS var kļūt par lamuvārdu…, ne tikai kļūt, bet ir jau kļuvis. Iedziļinoties rakstā redzam, ka viņai un viņas “raitim” Latvija pilnīgi neko neizsaka. Viss viens vienīgs zombo- materiāls. Viņa būtu ar mieru visus krievus pārvākt uz Latviju.

Nevienā vietā nepasakot krieviem !!!, ka viņiem par savu zemi pret Putinu būtu jācīnās kā ukraiņiem…, kā to darīja čečeni un visas pārējās nekrievu tautas, ieskaitot latviešus… .

Viņa iesaka šiem parazītiem pārcelties citu tautu radītajos materiālajos labumos !!! Šī  “kundze” iekāpusi ar vienu kāju primitīvā EZOTĒRISMĀ sāk spēlēt tautu samierinātājas lomu. Un, kā redzam, tad šo rakstu arī ir liegts komentēt !!! Viss tas ir nekas vairāk kā slēpts putinisms- okupācijas nostiprināšana !!!

Slava Ukrainai, nāvi okupantiem !

Čingishana gēns nesnauž !

https://www.tvnet.lv/7513886/sarts-krievija-piemineklu-novaksanu-var-izverst-stasta-par-krievvalodigo-apspiesanu?fbclid=IwAR3uX0hTlEcbUNHW1A4PN95ZzBSK7cpTyHLWWd6aV_1AE6TtRpxhCRxz3HQ

Viņa esot raudājusi kā TRAKA !

https://jauns.lv/raksts/sievietem/500746-marija-naumova-pec-kara-saksanas-tris-dienas-raudajusi-ka-traka-tagad-daudzus-ieraugu-cita-gaisma

07.05.22

You may also like...

24 komentāru

  1. Pārmaiņas saka:

    Grūti aptverams, kādā murgā atrodamies un cik VIŅU ir nesamērīgi daudz. Ja krievu okupantiem pieskaita pārkrievotos mankurtus, tad jau veidojas masa virs 50%, bet tiem pievienojot remdenos, kam viss vienalga, tad tuvojamies krievijas putina piekritēju 72% atzīmei. Tādiem katram sava iztikšna no silītes, lielāka vai mazāka, ne velti tas miljardu parāds ir izveidojies, jo cik tad ilgi varēja uzdzīvot, izpārdodot Latviju. Apetīte taču aug, bёrniņi jābaro un jāskolo par apsviedīgiem Latvijas nodevējiem. Nav grūti iedomāties, kādas vaimanas sāksies, kad paceltu jautājumu 15,8 reizes samazināt ierēdņu skaitu un okupantiem anulēt pilsonību.
    Latvijas okupācijas 50 gados, šeit ir iepludināti tie paši slepkavu pēcnācēji, kas šodien veido krievijas armiju.
    https://youtu.be/MpoQhyxH2sg

  2. Skolnieciņš LV saka:

    卍 𐋄 ⋙|||⋘ 〰 ✸
    Par latviešu tautu daudz ko var izstāstīt tāda zinātne kā ģenētika. Ģenētikai ir apmēram 150 gadu. Šai zinātnei apmēram pirms 20 gadiem radās tāda apakšzinātne kā epiģenētika. Epiģēnētika pēta epiģenētiskos efektus, t.i., epiģenētika pēta to, kā apkārtējā vide ietekmē indivīda gēnu ekspresiju un transkripciju. Piemēram, kā apkārtējā vide ietekmē cilvēka uzvedību no paaudzes paaudzē gēnu līmenī. Zinātnieki ir secinājuši, ka epiģenētiskie efekti spēj saglabāties 6 līdz 7 paaudzes. Tie ir kā viļņi jūrā vai kā viļņi no iemesta akmens ezerā. Tie uz laiku uzplaiksnī, bet tad uzreiz pēc kāda laika nozūd.
    Cariskā Krievija turējās uz verdzības pamata. Padomju Krievija turējās uz krievu totalitārisma un varmāku entuziasma pamata. Latvieši, gribot negribot, ir saskarušies ar šiem necilvēcīgajiem režīmiem. Tas latviešu tautas dvēselē atstāja dziļas rētas. Ir laiks no šīm rētām atbrīvoties. Ir laiks apklusināt verga epiģenētiku sevī. Latviešiem ir jātop brīviem. Latviešiem ir jātop spēcīgiem. Latviešiem ir jāpieņem savas saknes, jo tikai tautai ar spēcīgām saknēm ir nākotne. Latviešiem ir jāatceras Sentēvu Dievi. Latviešiem ir jāatceras sentēvu pagāniskā ticība. Jo tikai tad mūsu tauta būs īsteni brīva. Un sveši kungi nespēs mūs kalpināt!!! Daudzdievība ir Latvijas nākotne!!!
    Ar cieņu pret Latvijas zemi un latviešu tautu, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    卍 𐋄 ⋙|||⋘ 〰 ✸

  3. Latviete saka:

    …Sārtais Jānis ir ļoti satraucies par krievvalodīgo tiesībām Latvijā, un ko viņi šeit varētu izveidot, no tā!…Jautājums, kāpēc viņš nesatraucās par krievvalodīgo ikgadējām pastaigām 9. maijā ar svešzemju karogiem un atribūtiem, krievu okupācijas varas slavināšanu, un izvērsto kūdīšanas politiku pret Latviju un latviešiem?….Ko vispār nozīmē viņa izcilības statuss?…Vai krievvalodīgo tiesību aizstāvību? Pēc Pamuļķa, viņš arī, tīri tā kopumā, neizskatās!…Acīmredzot, kāds aģents!…Lai Dievs palīdz latviešiem, krievvalodīgajā Latvijā, un Pārdaugavā!….Vai Latvija kādreiz būs brīva, no sātana suņiem?

  4. īlens saka:

    Grantiņ,Tevis citētā Tanya Karatsuba Seid-Burkhan,ir īsta čingizīde … :)))

  5. AG saka:

    Okupante Naumova, tāpat kā tu, Linard, pastāvīgi durkā vien uzturas! :)

  6. Aelita saka:

    Man ir sanākusi tāda vilšanās Latvijas māksliniekos – mūziķos, aktieros… Kad viņi tā cēli un skaisti runā, vēl pieminot ezotēriku – vajag domāt labas domas – man paliek nelabi. Visi jau tur nav vainīgi, bet daudzi no viņiem sevi uzskata par piederīgiem pie kādas izredzēto kastas, kas ir tiesīgi citus pamācīt un pārmācīt, pat ar vajāšanas palīdzību.
    Man ir žēl, ka vairs nevaru priecāties par mūsu māksliniekiem kā agrāk. Labāk paskatos senākos ārzemniekus, Elvisu Presliju, ko bija iecienījis arī Valdis Freimantāls, vai Džo Dasēnu.
    Un labāk tagad paskatos Ukrainas blogeru video, nekā mūsu politiķus…
    .
    .
    .
    Admins
    Ezotērika(slēptās zināšanas) ir ļoti nopietna lieta. Es esmu izlasījis neiedomājama daudzumu šīs literatūras un sapratis, ka ar to var “ātri apdedzināties”…., bet ir tādi, kuri izlasījuši pāris primitīvus murgus un sevi jau uzskata par ekspertiem… . Tādi ir tikai gaisa jaucēji, pajoliņi… .

  7. Skolnieciņš LV saka:

    卍 𐋄 ⋙|||⋘ 〰 ✸
    Aelita, es uzskatu, ka vajag lūgt Sentēvu Dievus. Kristietība pasaulei ir nesusi daudz ļaunumu gluži kā nacisms vai komunisms. Tāpēc pielūgt senebreju mitoloģiju un ebreju monoteismu ir muļķīgi. Labāk ir pielūgt senos Dievus un senās Dievietes. Politeisko reliģiju ir daudz. Ebreju cilts Dievs Jahve (Dievs Jehova) ir vecais Velns. Kamdēļ šo veco Velnu pielūgt? Lai paši ebreju viņu lai lūdz! Gojiem (neebrejiem) nevajag pielūgt veco Velnu, jo gojiem (neebrejiem) ir tik daudz lielisku Dievu un Dieviešu, kurus var lūgt dažādās dzīves situācijās. Tā ir īstena ticības brīvība. Bet ābramiskās reliģijas – jūdaisms, kristietība, islāms – ir īsta verdzība.
    Ar cieņu pret Latvijas zemi un latviešu tautu, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    卍 𐋄 ⋙|||⋘ 〰 ✸

  8. Anonīms saka:

    AG 2022. gada 8. maijs 0.54
    Okupante Naumova, tāpat kā tu, Linard, pastāvīgi durkā vien uzturas! :)

    Te cilvēki brīņās par šī šiziķa AG purkšķiem pret drosmīgā LRTT radītāju un uzturētāju, bet nesaprot vienkāŗšu lietu, nelabojamu lietu – mēsls nevar nesmirdēt, jo tad tas nebūtu mēsls… Citādi šim parādītos te konstruktīvas tēmas par okupantiem, par rīcību pret tiem un priekšlikumi rīcībai pret kangariem, čekistu padauzām un citiem Latvijas naidniekiem, bet nekā…vienīgi tāda smakas palaišana!

  9. Manda saka:

    ..Naumova ir profesionāla aktrise! Attiecīgi-uzvedās! Un visu cieņu LRTT uzturētājam, Grantiņa kungam! Lasot viņa rakstus, sāc ticēt, ka arī latviešiem ir cilvēktiesības.

  10. Anonīms saka:

    Spogulis!? Mirror – Mir Ars – Zer kalo. Kino un skatuve ir nemitīgā pārvērtība spoguļa priekšā un bez zhidu lupas uz publiskās skatuves nekur pasaulē neuzkapsi. R. Pauls visus Soviet laikus bij atbildīgais par Padomju Latvijas skatuvi, kas pēc tautības? Krievijas estrādē un anglosaxu pasaulē visur dominē zhidi, tad nu arī tās uzvaras Eirovizijas vai sporta sacensības bez zhidu grudieniem neiztikt. Nu 80 tajos tie Rīgas Dinamiesu varenie spēlētāji arī spēlēja pēc iestudēta scenārija, kas viņi pēc tautības? Uzvārdi arī liecina par viņu īpatnībām, kad cilvēkam tāds savdabīgs uzvārds, kā Satanovskis, Certkovskis, Sārts, Karins, Slakteris, Sants. Guļ netālu no sarkanarmiešu kapiem dīvains generals ar uzvārdu Ponosovs. Tad nu viņi paši sevi apliecina, ka spēlē sātana teātrī, kur savas galvas vairs nav, jo tanī mitinās ērms. Ukraina arī ir iestudēts satanistu teātris, bet bēda, ka cilvēkiem lielākoties tās šausmas ir realitāte. Visādiem žurnālistiem un taisnības runātājiem protams ir darbs un viņi kļūst slaveni uz cilvēku bēdām, kā jau tas ir bijis, kad mēsls grib sevi dēvēt par saldā krējuma Putukrējumu, tad nekādi rotājumi nepalīdzēs un būs vien sūdīgs putukrējums nevis labs sūds rotajies putukrējuma. Strādājot kriminālā krievu kantori Elles roka par to Naumovu sajūsminājās visi kriev zhidi. Tā pilnīga slaka!

  11. 85 saka:

    Ņem atpakaļ savu mēri (reāli neeksistējošu slimību), hidru, un tt citus pasaules slimības organizācijas ļaunpiedāvājumus, ko esi šeit aktīvi reklamējis, cilvēkiem ar tiem nav saistību.
    Vari tepat, LRTT uzrakstīt, ka esi paņēmis.

  12. Vitauts saka:

    KAS NOTIKS AR LATVIEŠU TAUTU?
    Latvijas rādio un televīzijā pieņemti tādi darbinieki,kaut kādi krievi,kas ne lāga latviski runāt,neprot latviski skaidri nerunā un nerod domu latviskajā kultūrā! Un tādi ērmi aizpilda izzinošo ētera telpu uz latviešu tautas rēķina kropļojot sapratni par latviešu valodas būtību. Un arī citur nedrīkstētu pieņemt darbā persõnas,kas skaidri latviski neprot izteikties. Latviešu kultūrā kroplības nav vajadzīgas!

  13. 85 saka:

    ->Vitautam.
    Kas tiek griezts ārā no būšanas. Parazītmehānismam zūdot nebūtībā, pamatdzīvotāji (iespējams arī kā cilvēku suga) gūst paši sevi (līdzīgi kā pēc K.Ulmaņa, kā autora, deklarācijas). Dezinformācijas mēdijiem vietas pasaulē nav, kas konkrēti liek te tev tos reklamēt kā normu? Tā pat kā vietas pasaulē nav arī parazītu organizētajai “kultūrai”.

  14. Odze. saka:

    Paklausies- ORKU SUGA 85.

    tu,ka iists satanlaizitajsulainis ,savam patronam par godu, knaab katram,kas saka PATIESIBU- un kaut ko tur griez…
    Nedomaju, griezejs bus … tavs patrons. Tavs patrons bus RAVEJS. Un raus sev lidzi ,nu,akurat, VISUS SAVUS KALPUS.
    Jo KALPI, cerejushi un baudijushi to,kas nepieder ne pasam,ne …
    ZAGT un MELOT un SUDIEM KAISIT- ir vinju dzivesdzinja. SATANSUGA.
    Un KULTURA ir vertiba no Raditaja, ko shie meslumushas ir lauzushi, cik spejushi, bet … gals ,reiz, pienak VISAM .
    Ari netaisnibai.

  15. 85 saka:

    Kas tiek griezts ārā no būšanas. To var saprast arī netiešā nozīmē, lai “kaut kādām” čūskām no maitu midzeņa nav jāspļaudās. Iekšā maijs, domājams žīdu jautājums tiek risināts atbilstoši.

  16. Odze. saka:

    A,nu ja, par maijiem vari te nenoraadiit daudznoziimiigaa izteiksmee! Varam parunat,lidz slikti paliek ,par Staljina miesnieku Zukovu un NKVD
    bandaam okupetajas un SAVAA TERITORIJAA . Par gulagiem un koncentracijas lageriem, par EKSPERIMENTIEM uz dziviem cilvekiem
    bez narkozes, par ciemu iedzivotaju -dziivu sadedzinasanu par kada viena karavira slepsanu,
    PAR NOZIEGUMU SLEPSANU UN KARA UZVARAS SEV PIESAVINASANOS.

    KARMA NAK !

  17. Artūrs Malta saka:

    BIEDRĪBAS VLT ATKLĀTA VĒSTULE LATVIJAS REPUBLIKAS VĒLĒTĀJIEM!
    Lai ievērotu Latvijas valsts Satversmi un glābtu Latvijas valsti no bojā ejas, mēs sabiedriskā kārtā veidojam tautas kustību „Mēs Paši”! Aicinam piedalīties diskusijās un Saeimas deputatu izvēlē, palīdzēt ar padomiem, ierosinājumiem.
    Esam par sadarbību 14. Saeimas vēlēšanās!

    Bijušie un esošie Saeimas deputāti nepilda savus solījumus un neievēro Latvijas valsts Satversmi un tās likumus.
    Tāpēc mūsu sarakstā „ Mēs Paši“ nav paredzāts neviens bijušais vai esošais Saeimas deputāts!
    Mūsu lozungs:
    Viens likums–viena taisnība un vienādas iespējas visiem!
    Pašreiz Latvijā ir tā: Kā zog, ir komercnoslēpums! Tas, kā apzog Latviju, ir valsts noslēpums!
    Šodien neviens nedrīkst palikt malā.
    Neko nedarot, jūs tomēr atbalstāt Valsts izsaimniekotājus.
    Kāda būs rītdiena, atkarājas no jūsu rīcības šodien.

    Informācijas telefons: +371 26 34 77 83;
    e-pasts: zemnieks@latnet.lv
    Pasta adrese: Daugavas iela 28, Mārupē, Mārupes novads, LV-2167
    Nebūsim vienaldzīgi pret notiekošo Latvija!

    Mūsu tautas kustības „ Mēs Paši” programmu un deputātu kandidatu sarakstu veidošanu var saņemt caur mūsu biroju vai pie aktivistiem vēlēšanu iecirkņos.
    Informācija pa telefonu vai e-pastu, kas norādīts augstāk.
    Vēlēšanu kopa „ Mēs Paši”

  18. Artūrs Malta saka:

    Vēlēšanu kopas „Mēs Paši” PROGRAMMA 14. Saeimas vēlēšanām.

    Vēlēšanu kopa „Mēs Paši”, deputātu – kandidātus mūsu sarakstam izvirza paši vēlētāji savos vēlēšanu iecirkņos. Lai Satversme darbotos, gatavosimies vēlēšanām, atbilstoši Latvijas valsts Satversmei un Vēlēšanu likumam! Kopa uzskata, ka ir jāatjauno Latvijas valsts Likumu kopu. Jāievēro Satversme, kā arī jāatsakās no visām LPSR mantotām iestādēm un likumiem. Tas ir tiesiskas valsts un sociāla taisnīguma priekšnoteikums. Tad varēs darbotos princips:
    „VIENS LIKUMS- VIENA TAISNĪBA un VIENĀDAS IESPĒJAS VISIEM!”
    Programmas pamatuzdevumi ir atjaunot:
    – Latvijas valsts likumus par pagastiem; apriņķiem, ministrijām, sabiedriskām organizācijām, Latvijas Banku, Valsts Kontroli, Pavalstniecības, Valodas un Kredīta likumus.
    – 9 ministrijas: Ārlietu; Iekšlietu; Rūpniecības, enerģētikas, tirdzniecības un finansu; Kara; Zemkopības; Izglītības; Satiksmes; Tieslietu; Labklājības.
    – 516 pagastus un 19 apriņķus;
    – 7 sabiedriskas organizācijas: tas ir Lauksaimniecības; Tirdzniecības un rūpniecības; Amatniecības; Darba; Profesiju; Literatūras un Mākslas kameras, Latvijas Aizsargu Organizāciju (LAO), kā Policijas palīgus un Sabiedriskā Tirgus pamatus – Turību;
    – norēķinu sistēmu, izmantojot iekšējiem norēķiniem latu ar noteiktu vērtību, kā etalonu, kas bija spēkā līdz 1940.gada 17.jūnijam un tas ir 1 lats = 5,7 grami zelta;
    – Zemesgrāmatas zemes saimniekiem – 273 642 īpašniekiem.
    Atjaunojot Latvijas valsts tiesiskos pamatus ir iespēja tikt vaļā no ārējiem parādiem, kurus radīja līdzšinejā valdošā kliķe. Tas nozīmē, ka ņēmtie kredīti pārkāpjot Satversmi, Latvijas valstij un mums nav saistoši!
    Pārtraukt pašreizējo parādu sloga atmaksu no Latvijas valsts budžeta, tā ietaupot katru dienu no kredītprocentiem ap 6,5 miljoni eiro!
    Atcelt valdošās kliķes darbību Latvijas teritoriālajā plānošanā šodien, kas ir apzināta krāpšana vai nekompetences izpausme.
    Budžeta izdevumi ir jāplāno atbilstoši tautsaimniecības reāli noslogojumu summām. Tautsaimniecības atveseļošana iespējama vienīgi ar ilgstoši stabiliem un maziem nodokļiem uzņēmējiem. Atjaunot Latvijas valsts iedibināto kārtību, saimnieks un pagasts pats rūpējās par savu labklājību.
    Nodokļus iekasē uz vietas. Likums par pašvaldībām liedz tām nodarboties ar uzņēmējdarbību, tērējot valsts budžetu.
    Pagasta, aprinķa ierēdņi rūpēsies par ražošanas attīstību, kā tas bija līdz 1940.gada. 17.jūnijam.
    Budžetu veido: Ienākuma nodoklis strādājošiem – 30% no algas. Uzņēmums maksā – peļņas nodokli – 15%. Iekasēto nodokļu sadalījums no pašvaldībām varētu būt šāds: – aprinķim 30%; Aprinķis no sava ienākuma maksā valdībai – 70%.

    Atjaunojot Valsts iekārtu, var samazināt ierēdņu skaitu 15,8 reizes. Tas dod iepēju ietaupīt vairāk nekā 1,5 miljardi eiro budžetā, no kā varēs maksāt sociālo pabalstu mēnesī – 250 eiro katram bērnam, skolēnam, studentam un sociāli aprūpējamam.
    Bērna mātei maksāt auklītes algu 593 eiro mēnesī līdz bērna 4 gadu vecumam.

    Atbrīvotie ierēdņi varēs darboties atjaunotajos un jaunajos ražošanas uzņēmumos, kā arī zemnieku saimniecībās- saņemt darba algu. Priekšlikumus, piedāvājumus un ierosinājumus varat sūtīt uz vēlēšanu biroja adresi: Daugavas ielā 28, Mārupe, Mārupes novads, LV-2167.Tālrunis: 26347783, E-pasts: zemnieks@latnet.lv Vēlēšanu kopa „Mēs Paši”.
    P.S. Ja piekrītat programmai un esi gatavs pildīt – nāc par Saeimas deputātu!

  19. Artūrs Malta saka:

    Kādas iespējas realizēt šo programmu „Mēs Paši“ Latvijā?
    Lai to izpildītu ir jānāk pie realas varas! Ja esat iepazinušies ar augstāk minētiem, kustības „Mēs Paši“ trīs piedāvātiem punktiem, tad viss ir mūsu pašu rokās.
    Te labs piemērs ir Īrijas atbrīvošanās no Angļu jūga.
    Tas ir ceļš, kā ievēlēt Saeimas Deputātus, kas cienīgi pārstāvēt mūsu intereses un kuriem varam uzticēties, lai varētu prasīt atbildību no tiem!
    Ņemot vērā pašreizējo ekonomisko situāciju Latvijā, aicinam visus Latvijas partriotus atbalstīt kustību „Mēs Paši“, izvirzīt deputātus savos vēlēsanu iecirkņos! Izvirzītie Deputāti, kas ir spējīgi prasīt atbildību no Valdības ierēdņiem ievērot likumus. Te labs piemērs ir Islande, kad valstsvīri sēž krātiņa tik ilgi, kamēr atmaksā prihvatizēto. Tautas kustība „Mēs Paši“, veidojot Saeimas deputatu sarakstu, lūdz izvirzīt savus deputātus, neatkarīgi no tautības, reliģiskās un partijas piederības, bet tādus, kas ir Latvijas patrioti un gatavi ievērot Latvijas pamatlikumu Satversmi!
    Neatkarīgajā Latvijas valstī bija izstrādāti un apstiprināti likumi, kas bija vērsti uz tautas labklājību!
    Pašreiz spēkā ir daudzi LPSR Augstākās Padomes pieņemtie likumi un radītās iestāde, kas rada jucekli un neizpratni par visu notiekošo Latvijā.
    Piemēram, Latvijā uz 1938.gadu ( iesakaitot Abreni un 6 pagastus) bija pavisam 18 908, bet tagad to ir pāri par 300 000 ierēdņi!
    Atjaunojot Latvijas Valsts iekārtu, mēs varam samazinat ierēdņu skaitu 15,8 reizes!
    Latvijas valsts laikā nebija Ekonomikas ministrijas – toties bija ekonomika!
    Latvijas valsts laikā nebija Kultūras ministrijas – toties bija kultūra!
    Latvijas valsts laikā nebija VARAM ministrijas – toties bija kārtība un labklājība!
    Latvijas valsts laikā nebija Veselības ministrijas – toties bija veselības aprūpe!
    Latvijas valsts laikā nebija Ģenerālprokuratūra – toties bija Valsts kontrole!
    Nebija arī Valsts ieņēmumu dienests, kā valdošās kliķes represīvais orgāns!

    Latvijas valsts laikā nebija daudza asociācijas, federācijas, Zemnieku Saeima, Zemessardze un citas, kas tiek uzturētas no Valsts budžeta līdzekļiem!
    Latvijas valsts laikā nebija Zemessardzes– toties bija Latvijas Aizsargu Organizācija (LAO), kas satāvēja no pagasta nodaļām, kuras biedri tās uzturēja un bija Policijas palīgi!
    Pagasta vai iecirkņa policists saņēma pieklājīgu algu, kas nodrošināja ģimenes uzturēšanu un ar Aizsargu palīdzību nodrošināja kārtību savā pagastā vai iecirknī.
    Nav jāguro jauni likumi! Viņī ir piejami arhīvos! Jāsāk ar Sarversmes darbības atjunošanu! Nekādas vardarbības, tikai likumīgi ievēlēt 14. Saeimu! Vardarbība var izsaukt nepārvaramus apstākļus, kas glābs kredītu ņemējus un zemes iztirgotājus no atbildības!
    Aicinām Latvijas valsts pavalstniekus piedalīties aptaujā un iesūtīt savus priekšlikumus un ierosinājumus uz adresi: Daugavas ielā 28, Mārupe, Mārupes nov,. LV-2167 Tālrunis informāciijai : 26347783; e-pasts: zemnieks@latnet.lv
    Rīgā, 2021. gada 23.decembrī. Vēlēšanas kopa „ Mēs Paši“.

  20. 85 saka:

    ->Odze.
    Stulbā čūska, ņem savu karmu ( lai ar tev nav roku ) un lien atpakaļ savā ellē teritorijā, jo te, pasaulē, uz cilvēku ceļiem daudznozīmīgā būtē, kur esi izlīdusi virspretlikumīgi, tev vietas nav un nebūs.

  21. RB saka:

    Re, kur Dombrava runā par likumprojektu https://www.facebook.com/Dombrava/videos/681978206196126 . Nacionālo apvienību sāksim ņemt par pilnu tad, kad likums būs pieņemts un Latvijai naidīgās personas reāli tiks izraidītas no valsts.

  22. Skolnieciņš LV saka:

    Славянские Боги против войны! Славянские Боги против рашизма – русского фашизма! Славянские Боги против бандита Владимира Путина и его приспешников! Славянские Боги против православной церкви и Библейского лже Бога! По мнению Славянских Богов, каждый славянский народ (либо какой-то иной народ) имеет право на свою землю и свой язык. Украина — это исконная земля украинцев! Русификация Украины недопустимо! В этой ситуации Россия является агрессором и виновником этих трагических событий! Поэтому Славянские Боги презирают диктатора Владимира Путина и всех путинистов! Славянские Боги покарают этих НЕлюдей, которые оскверняют Украинскую землю и убивают невинных украинцев! Ибо сила Славянских Богов безконечна!
    Хвала, Богам! Хвала, Славянским Богам!
    С уважением, Сколниециньш
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-(
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    #24.02.2022. #NoWar #StandWithUkraine #СлавянскиеБоги #языческиеБоги #родноверы #родноверие #язычники #язычество #Skolnieciņš

  23. 85 saka:

    Nē, tēlotājākst Artūr Malta, tādi ļaudis pamatdzīvotājiem nav vajadzīgi. “Republikas” “zemnieku savienības” parazītiem vietas nav un nebūs (kā taisnotiem cilvēkiem savās zemnieku saimniecībās ar algu, vai pat reālāk arī kā cūkām cūku iecirkņos vai apriņķos). “Vēlētājiem” atliek jums “novēlēt” drīzu bojā eju nebūtībā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *