Antiglobālists Andris Orols saka

Andris-Orols1Andris Orols saka:

2011. gada 22. jūnijs 21.16  (Labot)

Kas šos te murgus sarakstīja? Galva saspiesta bērnībā, vai kā citādi?
Antiglobālistiem nav nekā kopīga ne ar Maskavu, ne Vašingtonu, ne Briseli, ne jel ko citu! Pilnīgs vājprāts! Zālīti mazāk vajag pīpēt un visādus draņķus dzert!
P.S. Starp citu Sigurds Graudiņš maijā jau ir izslēgts no AG biedrības par zemas kultūras komunikāciju, bet salīdzinoši viņa komunikāciju stils ir vēl jauks salīdzinoši ar šajā www atrodamo.—————————————————————————————-
L.Grantiņ – tu arī mani nosauci par noziedznieku? Ko? Un vēl Maskavas aģentu?
Tavai zināšanai – pirmo reizi dzīvu čekistu ieraudzīju 16 gadu vecumā, kad septiņdesmitajos gados 18.nov. atzīmējām pie Brīvības pieminekļa dziedot valsts himnu. Mums uzklupa vesels bars ar miličiem. Tā kā bijām nepilngadīgi, mums tik draudīgi pakratīja ar pirkstu utt. Un 1981.gadā vidusskolas izlaiduma turpinājums notika manu vecāku mājā (netālu no skolas) un ar sarkanbaltsarkanu karogu pie sienas! Un tu mani nosauc par nodevēju? Kā nodevēju?
Gadiem ritot esmu apjautis daudzas lietas un izpratne gan par nacionālismu, gan par patriotismu ir krietni pilnveidojusies.
P.S. Sigurds Graudiņš kopš maija vairs nav mūsu rindās un visas viņa aktivitātes ir jāvērtē tikai un vienīgi kā viņa personīgās.

===================================================

Kāpēc tad tik agresīvi, Andri Orol ?

 Kaut gan pēdējais komentārs jau mazliet pieklājīgāks: http://tautastribunals.eu/?p=6013#comment-8356 

Neviens personīgi Jūs nav apvainojis nodevībā, bet kā jau pirmajā rakstā teikts, lai runā foto: http://tautastribunals.eu/?p=5883  Foto “runā” ne to!!!, ko saka pats Orola kungs.

Viss jau it kā pareizi, bet trūkst tikai pats agresīvākais mūsu tautas ienaidnieks, slepkavnieciskā Krievija.

Kāpēc ? 

Nekur un nevienā vietā Orola kungs nepiesauc Tiesiskumu. Bez Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā mēs neko nepanāksim. Netiek arī atklāti nosaukti vainīgie… . Tātad, Orola kungs, no jūsu organizācijas puses notiek tukša vārīšanās, cīņas imitēšana. Un šinī gadījumā tas kalpo latviešu tautas ienaidnieku interesēm.

Jūsu “bijušais” biedrs pat sūdzējas prezidentam par latviešu valodas mācīšanu: http://baltijalv.lv/news/read/16880 

Vai esat šo izlēcienu nosodījis ?

Atbilde skan: NĒ !!! 

Tātad, kā interesēm kalpo Antiglobālisti, komentārus neprasa. Un ko nozīmē šis Jūsu teiktais:Gadiem ritot esmu apjautis daudzas lietas un izpratne gan par nacionālismu, gan par patriotismu ir krietni pilnveidojusies.”

Domājams, nevis pilnveidojusies, bet gan degradējusies !

Andri Orol, nekas nav “jāpilnveido”, kas attiecas uz nacionālismu un patriotismu, bet gan jāievēro vienmēr un visur TIESISKUMS.

Tad viss nostāsies savās vietās.

Jā, Andri Orol, tad krieviem būs jābrauc mājās, un godmaņveidīgie izdzimteņi tiks pakārti stacijas laukumā, jo to paredz TIESISKUMS (starptautiskie likumi-konvencijas).

Un pats galvenais, Andri Orol, Jums vairs nevajadzēs meditēt un izmeditēt tādas muļķības:“Lai samazinātu Zemes iedzīvotāju skaitu, pārtikai tiek pievienotas ķīmiskas piedevas un tiek izplatīta modificēta pārtika, kas bendē cilvēku veselību, lai tie kļūtu sterili un vairs nespētu radīt pēcnācējus.”:  http://www.saskarsmei.lv/2010/06/dzives-jega-ir-pati-dzive/

LRTT. 26.06.11

You may also like...

60 komentārs

  1. Sigurds Graudiņš saka:

    Internets kā CIP filiāle

    YouTube izdzēsa ,iesaki draugiem, kamēr vēl ir «draugos»!
    http://www.draugiem.lv/gallery/?pid=2091…

  2. white joker saka:

    ..nu protams pintiķi graudiņ, jābaidas un jādreb Latvijain no cip, vai ne urlik
    ..hi,ne jau no kremļa kropļiem-slepkavām un jums-nicināmiem krievu vergiem jāuzmanas letiņiem, nē, nē, ko jūs antiņglobdebiļiki

  3. Miervaldis saka:

    Talmud – nesaki kad krievi šeit godīgi atbrauca!šie slāvu lopi šeit ieklīda, lai ar staļina svētību te visu noēstu pliku un piedirstu, bet lūk mūsu dabas rezerves ir ilglaicīgas, tādēļ staļina sivēni negrib un negrib aizvākties no šejienes, un turklāt viņi vēl cer uz krieviju, kad tā atdos baltiju viņiem atpakaļ, bet lai nu necer slāvi, kad šis viņu murgojums piepildīsies, jo krievijā drīz pilsoņu karš, un krievi būs Putinam vitali derīgi, un vaidzīgi, jo šeit viņi derīgi tik vien no viņu mēsliem kompostu taisīt!Kam taisnība tam spēks!

  4. Doktors Aikasap saka:

    Nē, ne antiglobālisti, bet antiglumekļi ir šie treknie kremļa lopi!:)

  5. Sigurds Graudiņš saka:

    Dita liek latviešus zem žīdiem…

    PIERĀDĪJUMS no 15. min

    http://youtu.be/WclVfe5styo

  6. Sigurds Graudiņš saka:

    Boikots !
    Varētu jau iespraust Grjobannijam Letiņam starp acīm , lai ragi taisni un verga dvēsele SMILKST…,bet vai ar TO tiks panākts vēlamais REZULTĀTS…?

    Tāpēc – gļa OSOBO UMNIH…

    LPSR sagrāva MASONI un VDK – J.Gulbja intervija IN REGNUM…

    Iznācējs – ZOOPREZIS bija Šķēles ieliktenis… Kurā brīdī viņš pārmetās pie cionistiem – vēsture KLUSĒ…

    Viņa GULBJA DZIESMU ar 70 pret 30 es prognozēju pirms viņš saņēma INSTRUKCIJAS no cionistiem un O*Bamas Varšavā , ka tiks ATLAISTA Saeima…Precīzāka izrādījās D. Meijere – 90 pret 10…!

    Un sākās kārtējie cionistu JOCIŅI …..3 latviešu oligarhus nomainam pret žīdu oligarhiem ar latviešu BĀLO bāleliņu rokām ! Cionas Gudro Protokolu 7. nodaļa.

    Šo burvju LOKU var pārraut atjaunojot 1922.g.Latvijas Brīvvalsts vēlēšanu LIKUMU , kuru izvaroja un pabāza zem partijām valsts IZZAGŠANAI Latvijas , iespējams , galvenais PEDOFĪLS – V. Birkavs…..

    Detaļas pie J. Ādamsona – kā kompetentākā…!

    Rezumē : neatjaunojot VĒLĒŠANU LIKUMU , NEATJAUNOJOT 1918.g. Latviju NEKAS NEMAINĪSIES …!!!

    Tāpēc – Saeimas vēlēšanu BOIKOTS un Vislatvijas TAUTAS SAPULCE…!!!

  7. Sigurds Graudiņš saka:

    Gunčveidīgajiem AIDS – Anonīmo Interneta Drāzēju Shodņakam , kas RAUSTA ČURIŅU paust savu viedokli ar ORIĢINĀLO VĀRDU un UZVĀRDU…es vienkārši NICINU…!

    Komentāri – Vēl par TĒMU :

    KRISTOVSKIS – sagrāva ZEMESSARDZI…

    …satraukusi investorus – PĀRSVARĀ BAŅĶIERUS…

    Jurkāns …- Vai noliki puķīti uz Viktora Baluļa [ ANIMAL ] kapa…?

    Sociologs…- TAD JAU ROBERTS ĶŪLIS…

    Bērziņš…PREZIDENT- vai esat MASONU ložas biedrs…???

    CIMDARS …joprojām nav 2 reizes nošauts kā viņa priekšgājēji – Līgotnis un Kramiņš – LAIKAM JAU “PAREIZI” Skaita…!!!

    TĪTAVS…cīņa , kas beidzas ar asinīm …, ar Latvijas TAUTAS asinīm , JO LATVIJAS RĪKĻU RĀVĒJI APMĀCĪTI APSPIEST TAUTAS NEMIERUS ČIKĀGĀ – DUMPI , ko nosauks par CĪŅU ar TERORISMU…!

    Eksprezidente…arī katrs MASONU ložas biedrs ir PIRAMĪDĀ…un tā kopš 1994.g.

    Urbanovičs…atzīs pat OKUPĀCIJU , lai tikai tiktu pie SILES…

  8. Miervaldis saka:

    Talmud – tie Latvieši kas brauc strādāt uz īriju, ir ekonomiskie bēgļi, bet krievi šiet tika iesūtīti, kā smirdīgi darba lopi, kuri neko citu nedara, kā sēž pie aparātiem un dirš!Ir taču atšķirība, vai ne?

  9. Miervaldis saka:

    Krievi ir riebīgi, smirdīgi, darba lopi!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *