Antiglobālists Andris Orols saka

Andris-Orols1Andris Orols saka:

2011. gada 22. jūnijs 21.16  (Labot)

Kas šos te murgus sarakstīja? Galva saspiesta bērnībā, vai kā citādi?
Antiglobālistiem nav nekā kopīga ne ar Maskavu, ne Vašingtonu, ne Briseli, ne jel ko citu! Pilnīgs vājprāts! Zālīti mazāk vajag pīpēt un visādus draņķus dzert!
P.S. Starp citu Sigurds Graudiņš maijā jau ir izslēgts no AG biedrības par zemas kultūras komunikāciju, bet salīdzinoši viņa komunikāciju stils ir vēl jauks salīdzinoši ar šajā www atrodamo.—————————————————————————————-
L.Grantiņ – tu arī mani nosauci par noziedznieku? Ko? Un vēl Maskavas aģentu?
Tavai zināšanai – pirmo reizi dzīvu čekistu ieraudzīju 16 gadu vecumā, kad septiņdesmitajos gados 18.nov. atzīmējām pie Brīvības pieminekļa dziedot valsts himnu. Mums uzklupa vesels bars ar miličiem. Tā kā bijām nepilngadīgi, mums tik draudīgi pakratīja ar pirkstu utt. Un 1981.gadā vidusskolas izlaiduma turpinājums notika manu vecāku mājā (netālu no skolas) un ar sarkanbaltsarkanu karogu pie sienas! Un tu mani nosauc par nodevēju? Kā nodevēju?
Gadiem ritot esmu apjautis daudzas lietas un izpratne gan par nacionālismu, gan par patriotismu ir krietni pilnveidojusies.
P.S. Sigurds Graudiņš kopš maija vairs nav mūsu rindās un visas viņa aktivitātes ir jāvērtē tikai un vienīgi kā viņa personīgās.

===================================================

Kāpēc tad tik agresīvi, Andri Orol ?

 Kaut gan pēdējais komentārs jau mazliet pieklājīgāks: http://tautastribunals.eu/?p=6013#comment-8356 

Neviens personīgi Jūs nav apvainojis nodevībā, bet kā jau pirmajā rakstā teikts, lai runā foto: http://tautastribunals.eu/?p=5883  Foto “runā” ne to!!!, ko saka pats Orola kungs.

Viss jau it kā pareizi, bet trūkst tikai pats agresīvākais mūsu tautas ienaidnieks, slepkavnieciskā Krievija.

Kāpēc ? 

Nekur un nevienā vietā Orola kungs nepiesauc Tiesiskumu. Bez Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā mēs neko nepanāksim. Netiek arī atklāti nosaukti vainīgie… . Tātad, Orola kungs, no jūsu organizācijas puses notiek tukša vārīšanās, cīņas imitēšana. Un šinī gadījumā tas kalpo latviešu tautas ienaidnieku interesēm.

Jūsu “bijušais” biedrs pat sūdzējas prezidentam par latviešu valodas mācīšanu: http://baltijalv.lv/news/read/16880 

Vai esat šo izlēcienu nosodījis ?

Atbilde skan: NĒ !!! 

Tātad, kā interesēm kalpo Antiglobālisti, komentārus neprasa. Un ko nozīmē šis Jūsu teiktais:Gadiem ritot esmu apjautis daudzas lietas un izpratne gan par nacionālismu, gan par patriotismu ir krietni pilnveidojusies.”

Domājams, nevis pilnveidojusies, bet gan degradējusies !

Andri Orol, nekas nav “jāpilnveido”, kas attiecas uz nacionālismu un patriotismu, bet gan jāievēro vienmēr un visur TIESISKUMS.

Tad viss nostāsies savās vietās.

Jā, Andri Orol, tad krieviem būs jābrauc mājās, un godmaņveidīgie izdzimteņi tiks pakārti stacijas laukumā, jo to paredz TIESISKUMS (starptautiskie likumi-konvencijas).

Un pats galvenais, Andri Orol, Jums vairs nevajadzēs meditēt un izmeditēt tādas muļķības:“Lai samazinātu Zemes iedzīvotāju skaitu, pārtikai tiek pievienotas ķīmiskas piedevas un tiek izplatīta modificēta pārtika, kas bendē cilvēku veselību, lai tie kļūtu sterili un vairs nespētu radīt pēcnācējus.”:  http://www.saskarsmei.lv/2010/06/dzives-jega-ir-pati-dzive/

LRTT. 26.06.11

You may also like...

60 komentārs

  1. Eduards saka:

    Vai bija vērts pievērst uzmanību TĀDIEM,kuri neredz un nesaprot-vai negrib saprastTO,KAS NOTIEK UN KS VAINĪGS MŪSU NELAIMĒS!
    Pie tam VIŅI ir nožēlojami sīka ,nenozīmīga daļiņa!
    Viņi pārdzīvo par krieviem un žīdiem,bet par SAVU TAUTU-NĒ1?Viņiem nav elementāras līdzcietības pret savu TAUTU,kur te var runāt par TIESISKUMU!?
    Es jau 16.martā saskāros ar orola um graudiņa izpratni pret yiem,kuri ir MŪS VISUS ŠOS GADUS IR NĪDĒJUŠI!
    Kārtējo reizi jautāju-kas esat-STULBEŅI VAI NELIEŠI?

  2. black_joker saka:

    Bet, Eduard, ģrantiņš grib tikai pievērst uzmanību slimības simptomiem, kā piemēram sifilisa zināmā stadijā parādās pretīgi, strutaini augoņi un kvēlojošas čūlas, tā Tribunāls iezīmē tautai šos augoņus šeit apsūdzot “antiglobālistus” un diemžēl arī mani, Talmudu,Grālu,dentistu utt.):):):!

  3. AMARILLA saka:

    -te ziņās skaidri pasaka pat promaskaviskā DP, ka šie ir krieviskie kreisie un tās mēslu mušas antiglobālisti ir J.Reinika pieminēto draņķu skaitā:

    “Drošības policija(DP) tuvākajā laikā neprognozē radikāļu aktivitātes samazināšanos, otrdien pēc tikšanās ar Valsts prezidentu V.Zatleru atzina DP šefs J.Reiniks.
    Skaidrojot, par kādiem grupējumiem ir runa, viņš aicināja “paskatīties kreiso virzienā” . DP šefs sacīja, ka aktīvi darbojas kādreizējā LV nacionālboļševiku līdera V.Lindermana “13.janvāra kustība” un J.Osipova organizācija. Tāpat aktīvi ir arī antiglobalisti, cenšoties visādi pievērst sabiedrības uzmanību, taču viņu darbības nedaudz mazāk saistītas ar politiku.
    Neviens no šiem grupējumiem vēl nav nonācis konfliktā ar likumu un pagaidām aizturēto saistībā ar šīm aktivitātēm nav.”

  4. black_joker saka:

    parodistam – 2011. gada 29. jūnijs 1.29- runā savā vārdā, “bezvārdi”

  5. Talmuds saka:

    Pirmskara Latvijā dzīvoja ap 200 000 krievu, tāpēc es nesaprotu kā Tu taisies noteikt kurš ir okupants un kurš nav? reāli neviens no viņiem nav okupants, jo viņi bija tikai iebraucēji labākas dzīves meklējumos tāpat kā tu pats Vācijā, tāpat kā citi latvieši Īrijā, UK, kāpēc musulmaņi, latvieši Eiropas valstīs, ASV netiek saukti par okupantiem? bet varbūt vajadzētu? kad viņi brauks mājās? tagad katrs cilvēks iekš Latvijas ir zelta vērtē un neviens nedrīkst braukt prom

  6. Miervaldis saka:

    Kapēc black joker tā aizstāv čigānus?!Nu čigāniem pipelīti tak vajag pasūkāt!

  7. black_joker saka:

    Miervaldim – pasūkāt vari pats, ja ir tāda vēlme. Es aizstāvu visas tautas, kuras noliek, jo es atšķirībā no tevis neesmu rasists. Man ir gluži vienalga, kādā viņš krāsā vai kādu dievu pielūdz- ja ir normāls cilvēks. Ja ir saucamais bindjužņiks vai tautas valodā sakot kroplis pēc būtības, tad nav svarīgi, kādas tautības viņš ir, bet tas, ko viņš dara. Man nav no svara, ka man naktī uzbruks čigānu bars, latviešu bars vai žīdu bars- nazi ribās un ar zābaku pa pautiem dabūs neatkarīgi no tautības un reliģijas…..

  8. Talmuds nesaprot, ka pirmskara Latvijā dzīvojošajiem krieviem ir cits juridiskais statuss atšķirībā no Krievijas impērijas ieklīdeņiem vai iebrucējiem.Visas lietas var un vajag sakārtot atbilstoši juridisko tiesību un statusa normām.Tas ir ceļš uz tiesisku Latviju.Tā tika nolemts Atmodas sākumā, taču tam sekoja nodevība no tautfrontiešu “līderu” puses.Tika radīta ilūzija par brīvu un neatkarīgu Latviju.

  9. black_joker saka:

    Anderson, vai domā, ka Talmuds ir galīgs idiots, ka nezina patiesību? Nu nav jau viņš jucis, nevajag pamācīt gudrus cilvēkus…

  10. Andris Orols saka:

    Es reti kad esmu agresīvs un parasti nereaģēju uz provokācijām, bet šāds stils diezgan labi iederas šeit esošajā gaisotnē, vai ne? Ja šeit būtu publicēts apvainojums tikai konkrētiem cilvēkiem, tad es arī būtu savādāk reaģējis (ja vispār to būtu darījis), bet šeit tika publicēta apsūdzība biedrībai, kuru es vadu un tieši tāpēc es uzskatīju par savu pienākumu šo to paskaidrot.

    Protams, ka tiesiskumam jābūt, savādāk sāksies anarhija ne tajās labākajās izpausmēs. Runa ir par likumu formulējumu un arī pašiem tiesnešiem. Ko nozīmē starptautiskas tiesības? ANO u.c. rezolūcijām ir tikai rekomendējošs raksturs. Redz, cik es zinu – cionisms arī bija savulaik pieskaitīts pie cilvēknīstošām ideoloģijām, bet vēlāk izsvītrots. Un vai šeit sludinātajām pakāršanām ir paredzēta arī pirmstiesas izmeklēšana, jeb darbosies ”trojkas”? Vai tas nozīmē, ka tiesiskuma izpratne katram var būt sava? Tā mēs tālu netiksim.

    Protams, ka Krievija uzbruka un okupēja Latviju un pirms 70 gadiem to izdarīja ne pirmo reizi. Ar šādu kaimiņu ir jārēķinās. Tieši tāpat kā ar citiem, kuri nāca iekarot šo zemi un paverdzināt šīs teritorijas iedzīvotājus.

    Es šķiroju jēdzienus ”integrācija” un ”asimilācija”. Bet esmu sastapis daudzus krievvalodīgos un daudzus latviešus, kuru leksikonā ir tikai jēdziens ”asimilācija”.

  11. Andris Orols saka:

    Par foto ar Kabanovu.
    Kāpēc jūs esat ievietojuši tikai vienu foto un pārējās nē? Turpat blakus kopējā akcijā stāvēja 8-10 pērkonkrustieši ar savu karogu un formās ar savu simboliku. Tikpat labi var apvainot pēŗkonkrustiešus par draudzēšanos ar Kabanovu, vai arī otrādi – krievvalodīgie Kabanovam piedēvēt draudzēšanos ar antiglobālistiem un pērkonkrustiešiem. Ļoti tendenciozi tas viss ir pasniegts un vairāk atgādina dzeltenās preses stilu. Tas liecina tikai par to, ka šī www (vismaz uz doto brīdi) nav nopietna.

    P.S. Grantiņa kungu arī kāds var nofotografēt kādā apbružātā un netīrā autobusa pieturā, kur blakus ir pārpildīta miskaste un klāt pienākuši pāris nodzērušies bomži, kuri lūdz iedot pāris cigaretes. Vēl klāt pienāk kāds Latvijā atpazīstams gejs un lūdz pateikt cik ir pulkstens. Ooo!!! Kādus tekstus zem šī foto varētu sacerēt! Vai ne?
    Tas ir tik bērnišķīgi… pilnīgi nenopietni.

  12. Andris Orols saka:

    Par nacionālo jautājumu.
    Ko katrs no mums labāk izvēlētos – vai kaimiņu dzīvoklī dzīvo kulturāls, draudzīgs, Latvijai un latviešiem lojāls krievvalodīgais (piem. kāds Dostojevskis, vai Solžeņicins), jeb kāds neglābjami degradējies alkoholiķis, zaglis, huligāns, mētelīšu virinātājs, izvarotājs un pedofīls latvietis? Domāju, ka daži pateiks – latvietis. Man labāk patīk normāli un kulturāli kaimiņi, kas ciena viens otru. Līdzīgi šo domu pasaka arī Graudiņš un Kaļķis, bet viņu domu izklāsta veids tiek bieži pārprasts. Nu, ne visi ir rakstnieki un dzejnieki, vai ne? Es arī tāds neesmu.

    Katrā valstī ir nelojāli iedzīvotāji, kuri kara gadījumā (vai arī citos apstākļos) kļūst par tādu kā 5. kolonnu. Pašlaik pie varas ir ”rietumu kangari”, kuri apzināti vai neapzināti bet ”strādā” uz rietumniekiem. Iznīcina valsti ar savām rokām, bet rietumnieku politiķu un žīdu baņķieru smadzenēm. Politiķu alkatība un muļķība ir tikai darbarīks globālāku mērķu piepildīšanā noteiktām biznesa aprindām.
    Esmu lasījis, ka daudzi VDK darbinieki pēc PSRS sabrukuma ir sākuši strādāt uz CIP. Kur vieni sākas un citi beidzas (CIP, FIB, Krievu specdienesti un Latvijas specdienesti)- par to man nav ne jausmas.

  13. Andris Orols saka:

    Eduardam.
    Vai tu esi tas pats Eduards, kuram uzvārds ir Lunis? Eduards Lunis? Tam, kurš ir ”izveidojis” Latvijas glābšanas komiteju viena cilvēka sastāvā un kurš grib Latvijas varas augšgalu sūdzēt Starptautiskajā tiesā? Tad viss ir skaidrs…
    Kāda jēga sūdzēties tām tiesām u.c. ”starptautiskām” instancēm, kuras ir izveidojušas tās pašas aprindas, kuras pašlaik grauj Latviju? Šīs pašas aprindas pašlaik bombardē Lībiju, lai tiktu pie naftas un dzeramā ūdens rezervēm un ”karojot” Afganistānā ievāc opiju ar kuru iznīcina mūsu jaunatni. Ko tu gribi viņiem iesūdzēt? Viņu pašu rīkojumu izpildītājus?

  14. Eduards saka:

    Andrīt!
    Jā, esmu tas pats EDUARDS LUNIS!Un esam izveidojuši LATVIJAS GLĀBŠANAS KOMISIJU,kuras pamatojums ir arī tev DOTS lasīt!Un ŠĀDA KOMISIJA tika izveidota PAMATOJOTIES UZ PASAULĒ ATZĪTA CILVĒKA-M.HADSONA pētījuma -ar nosaukumu-LATVIJAS NEATKARĪBA IR NOZAGTA!VIŅA IETEIKUMS IR-VEIKT LATVIJAS VARAS AUGŠGALA NOZIEGUMU STARPTAUTISKU IZMEKLĒŠANU UN VAINĪGO -SODĪŠANU!
    Mana PĀRLIECĪBA,ka TIKAI TADĀ CEĻĀ var nodibināt LATVIJĀ TIESISKUMU! Un kaut kādi nenopietni pašpuiku attīstības līmeņa oroliņi,pajoliņi situācijas nopietnību degradē.Tāpēc jums ļauj gan piketēt,gan uzstāties televīzijā…
    Un lai arī tu mani nepazīsti,kaut esam daudz reizes tikušies un pat gājuši piketos,es tevi pazīstu labi,un iesaku-nodarbojies ar GOGĪGU DARBU-šis HOBIJS TEV GODU NEDARA…

  15. Miervaldis saka:

    black joker – un čigani ir cilvēki?Cik man zināms, tad tevi piekaus un apzags tieši viņi!Krieviem nevar uzticēties pilnībā,un kur vēl čigānam!

  16. Latvietis saka:

    Antiņglobalisti ir naidīgi latviskai Latvijai, kuru viņi NEKAD nav neaizstāvējuši ,bet tikai NĪDUŠI. Viņi būdami latvijieši var vairāk kaitēt, ka okupanti, jo viņu murgainie mērķi ir latvju tautas apmuļķõšana. Ko tad neko nesaka par kaļķi ? Vai tas parazīts ari ir svētulis vai ari izslēgts no šī bordeļa ?

  17. Miervaldis saka:

    Orol – nomierinies!Tribunālisti vienkārši kļūdijās un viss!Bet es zinu daudzus pazemes vilkačus – rāpuļus, kuriem tik tiešām vaidzētu saspārdīt viņu paurus, un jēlas pakaļas sataisīt!

  18. Ilze saka:

    Superpatriot Orol.
    Patiešām kādēļ nepieminat slepkavnieku Krieviju ????? Kas tad okupantu urlas jūsu bandai ir draugi vai ienaidnieki ??????
    Ja okupācijas režīmā izrādījāt drosmi ar himnu un karogu, kas tagad jums ir latviska Latvija ienaidnieks vai draugs ??????
    Nemurgot , bet tieši atbildēt !!!!
    Tika pieminēts Kaļķis , kas katrā Draugu vietnes komentārā nīst latviešus un latvisku Latviju ????? Kas tad īsti ir šis latviešu sprukstiņš ??? Ja jūsu vidū ir kaļķveidīgie , tad 100% redzama latviešu jūdasu midzenis ,kas ļoti naidīgs latviskai Latvijai!!!!!

  19. no tautas saka:

    Antiglogalisti ir vienīgi Maskavas pagarinātā roka. Es neticu oreolam ,ne viņu čūsku midzenim ne vārda. Viņi pat nezin kas ir patriotisms, dzimtenes mīlestība un latviska Latvija.Bet to nīšanā iet kopā krieviem un žīdiem. Kas viņiem maksā par naidu pret latvju tautu ?
    Lai viņi nolādēti. Kad Latvija būs brīva, tad tiesāt šos neliešus un tautas nodevējus.

  20. Politnekorekts saka:

    Tiem tribunaļņikiem nav pilns eiro. Varētu padomāt, ka paši ir tīri, balti un pūkaini. Kāpēc DP vēl šitos aiz škvarņika paņēmuši?

  21. black_joker saka:

    politnekorektajam- kāda jēga aiz škvarņika ņem tos, kam nav pilns eiro, kā tu saki? Sēdēt Vācijā alusdārzā un muļķības čatot jau nav aizliegts- reālas darbības jau nav prognozējamas un sagaidāmas, arī apliktie nav iesūdzējuši, jo no nepilnajiem jau nav ko paņemt. Respektīvi DP rangā ši kompānija ir ar atzīmi “eksistē tāda vietne” un viss…..

  22. Talmuds saka:

    Kaļķis ir debīls cilvēks vnk jau pēc definīcijas, urla

    Runājot par Lībijas anftu un tipa izlaupišanu tad čali es nezinu, tu tvaikā šancē? neviens Lībijas naftu nelaupa, absurds, parādi man pierādījumus un tad dirs tukši Andrjuhin ;)

  23. Andris Orols saka:

    Kādreiz, pirms dažiem gadiem, kad par politiku īpaši neinteresējos, lasot vienu otru komentāru man dažreiz likās, ka patiešām tā tas varētu būt, ka viens otrs ir kāda aģents, vai kādam par kaut ko tiek maksāts. Kad pirms pāris gadiem pats sāku sabiedriski aktīvāk darboties, tad pat prātā man nenāca, ka tieši tādas pašas samazgas tiks lietas arī man uz galvas…
    Aicinu šos ”viszinošo” komentāru rakstītājus neslēpties zem nikiem, bet iet atklāti sabiedrībā, lai jūs arī uz savas ādas izjūtat tieši to pašu, ko tagad izjūtu es.

    Esmu aptuveni izklāstījis Antiglobālistu pozīciju nacionālā jautājumā. Ja kāds kaut ko nesaprot, vai pārprot – nav mana vaina. Eduardam Lunim varu pateikt, ka esmu celtnieks (amatu meistars) un iztiku pelnu tikai un vienīgi ar savu darbu izvēlētajā profesijā. Nesaprotu, kādā sakarā tu esi pieminējis 16.martu? Ne šajos datumos, ne 1., 9.maijā es nestaigāju ne gar vienu pieminekli un netērēju savu laiku tukšai pļāpāšanai. Netērēšu arī šeit savu laiku. Visu labu.

  24. AMARILLA saka:

    =liekulis esi Orol A. un taads pamatiigs! -kas tev te prsiija ekskursu veesturee, par visiem zinaamo faktu-ka krievija ir okupeejusi muusu valsti? -Tribunaals tev paarmeta,ka par shodienas vainiigajiem, valsts izzadzeejiem tu un tavi maskavas pakalpini nepiikst ne vaarda? -tu murmulee tikai par rietumnieku kangariem, rietumnieku politikiem, rietumu ziidu bankieri jums anti antiniem ir VIENIIGIE vainiigie? -bet, kaa preciizi te atziimee tribunaals – ne peles pikstonas pret kremli un taa emisaariem, kas ir visus shos divdesmit gadus balstiijushi un biidijushi amatos savus izaudzeetos meeslus – komunistus, kangarus – iistos un galvenos valsts izzadzeejus, kuri to vareeja tikai ar krievijas spedienestu atbalstu un liidzeklu paliidziibu veikt! – taapeec pretiigi dranki un nodeveeji juus esiet, ar tevi orol prieksgalaa

  25. AMARILLA saka:

    -un tu orol esi te saskribeleejus piecus palagus, bet tikai peedeeja muldi, ka te neteereshot savu laiku, kad esi taisnoshanaas uudeni noleejis par visu, par ko tiekat te vainoti? – vai tev dota paveele bija, melot te lidz galam, kaut locoties bezjeegaa un neko tieshi neatbildot? – tad saki: vai muusu valsts ir pilna ar nelegaalajiem psrs kolonistiem, kas te ir aiz tankiem ieliiduši un nav aiz tankiem pakal izsuutiiti maajaas, kaa to prasa starpt, likumi? -un vai taisniigi buustu veikt valdiibas nodeveeju atlikto dekolonizaaciju muusdienu-demokraatiskaa veidaa? – atbildi tieši un bez lociishanaas?

  26. nevermind saka:

    AG, 30.06.2011 23:35
    VL/TB/LNNK ir noziedzīga organizācija, Labāk tad lai ir Rubiks ar SC, tad vismaz nacionālos laupītājus sasēdinās cietumā.

  27. no tautas saka:

    Nevermind ir no kangaru antiglobalistu mēslu čupas. Tur ir latviešu nīdēju pereklis.Tas ir viņu kārtējais izlēciens !!!! Pastāsti jefiņ par savu drauģeli kaļķi ??!!
    Antiglobālisti ir pretīgi parazīti. Interesanti ka viņi neinteresējās par politiku, bet rūpējās par urlām un žīdiem.

  28. Eduards saka:

    Andrītim!
    16.martā bija saiets Zinātņu akadēmijā,un esVIENĪGAIS pateicu,ka ir LAIKS KOMUNISTIEM ATBILDĒT PAR NODARĪTO,BET NE SĒDĒT UN VADĪT SAIETU!
    DAUDZI zālē esošie man spieda pateicībā roku-izņemot ANTIGLOBĀLISTUS-GRAUDIŅU UN OROLU,kuri pat mani nosodīja…

  29. Eduards saka:

    Andrītim!
    16.martā bija saiets Zinātņu akadēmijā,un esVIENĪGAIS pateicu,ka ir LAIKS KOMUNISTIEM ATBILDĒT PAR NODARĪTO,BET NE SĒDĒT UN VADĪT SAIETU!
    DAUDZI zālē esošie man spieda pateicībā roku-izņemot ANTIGLOBĀLISTUS-GRAUDIŅU UN OROLU,kuri pat mani nosodīja…

  30. Andris Orols saka:

    Eduard, tev ir ”jumts aizbraucis”. Atceros Zinātņu akadēmiju un tavas replikas no zāles. Kad un kur es tevi nosodīju? Beidz vienreiz melot! Ko Graudiņš ir teicis, to es nezinu. Pats pēc pārtraukuma es gāju prom. Tur bija kādi 200 cilvēki un viss starpbrīdis pagāja runājoties ar pāris cilvēkiem, kurus nedaudz pazinu.
    Ak vai, Jūsu Augstlabdzimtība, es dziļi atvainojos, ka teciņiem nepieskrēju Jums klāt un lielā godbijībā nepaspiedu Jūsu roku! O, Eduard! Tu tautas vadoni!

    Amarilla u.c., neesmu no tiem, kuriem patīk publiski ”rieties”. Ja ir jautājumi, tad rakstiet privāti antiglobalisti@inbox.lv – centīšos atbildēt. Daudzi labākas dzīves meklējumos ir atbraukuši uz Latviju šajās desmitgadēs. Tieši tāpat kā tagad latvieši brauc prom uz citām valstīm. Bet es domāju, ka tas nav krievu plāns. Tas drīzāk ir cionistu mērķis – sajaukt goju tautas un uzkundzēties tām. Daudziem Latvija ir dzimtene un viņiem nav kur citur doties. Šeit ir jautājums par lojalitāti. Nelojāli cilvēki ir riska grupa.

    Jums (tāpat kā visiem citiem) ir tiesības uz savu viedokli un rīcību. Gribiet – ejiet un šaujiet visus pēc kārtas, kuri nedomā un neuzvedās tieši tāpat kā Jūs un nedara tā, kā gribat Jūs. Piemēram, riteņbraucējus. Kāpēc gan nē? Ņemiet un dekolonizējiet Latviju! Kā Jūs to izdarīsiet? Tās ir jūsu teorijas – kā būtu jābūt. Nu, dariet.

    Es personīgi neredzu iespēju dekolonizācijai. Šāds mēģinājums (pielietojot fizisku spēku) visdrīzāk izsauktu atbildes reakciju no Krievijas puses un sāktos karš, kurā Latvija zaudētu. Vai Jūs gribat, lai Krievijas karaspēks atkal būtu šeit? Nu tad es Jums varu piedēvēt to, ko Jūs piedēvējat man – vai Jūs gadījumā neesat Maskavas aģente, kura grib ievilkt Latviju karā?

    Šoreiz gan atvadīšos. Man šorīt piezvanīja viens paziņa un pateica par Eduarda komentāriem, kurus es nolēmu atspēkot. Bet man to ir apnicis darīt. Rakstiet privāti. Kāpēc gan nē?

  31. AMARILLA saka:

    Amarilla u.c., neesmu no tiem, kuriem patīk publiski ”rieties”. Ja ir jautājumi, tad rakstiet privāti

    -taa nu gan Orol neies krastaa, ka savu demagogiju iklāstiisi te gandriiz vai nedeelas garumaa, bet atb. es tev privaati, pa kluso! -pie tam atb. locoties tieshi taa, kaa tevi briidinaaju nedariit, lai kaut cik dialogs ar jeegu sanaaktu, bet kur nu, ar dauni driizaak sanaaktu
    – nee Orol, nav tev pashcienas, nav goda, jo tik prasti locas tikai zemaakaas raudzes kremla ameebas! – UN kāpēc tu rakstot man sarunaajies pats ar sevi, vai ar galvu tev probleemas? -ko tu man raksti savas domas, nevis man atb. : Es personīgi neredzu iespēju dekolonizācijai Šāds mēģinājums (pielietojot fizisku spēku)
    -es tev rakstiiju : vai taisniigi buustu veikt valdiibas nodeveeju atlikto dekolonizaaciju muusdienu-demokraatiskaa veidaa? -jaa, superliekulis esi, ja sev atbildi, rakstot man!
    -veel-iipashi shii glumi meliigaa fraaziite par manu skaidri defineeto dekolonizaacijas jaut.: Daudzi labākas dzīves meklējumos ir atbraukuši uz Latviju šajās desmitgadēs. Tieši tāpat kā tagad latvieši brauc prom uz citām valstīm. -ko tu muldi, par psrs okupeeto Latvijas valsti, kaa par briivu ES valsti, kur redziet lautini labaaku dziivi tikai mekleejushi? Tad ko, arii okupacija nebija, tikai “briiva psrs krievalodiigo cilveeku paarvietoshanaas” uz Baltiju? -saki meliigais gudreli, kaa tad shii sirsenu masa neparko uz eiropas valstīm neaizbrauca, vai taviem urlaam loti nepatika Somija,Francija, Anglija, ka tik uz Baltiju un arii protams uz citaam psrs okupeetajaam valstiim devaas shi svesho krievvalodiigo milzu masa? -jeb tomeer tikai vardarbiga iebrukuma rezultaataa aiz tankiem un krievu militaaristu un cekas briesmonu deel te vareeja saliist sveshie klaidoni, 90%pamataa deklaseetie elementi-psrs atkritumi un es tev LIEKULI jautāju vēlreiz : VAI SHADAI nelikumiigai PSRS KOLONISTU masai nav jaatstaaj LV teritoriju, kad militaaraa okupaacija ir izbeigusies???!
    Tagad tauta lasiet shii “antiglobaalists” Orola atbildi un izdariet secinaajumus? -ja buus atb. nevis stadart kremlista mukshana vai muldona par citu teemu!

  32. jautājums oreolam saka:

    Vai kaļķis ir Tavs draugs un domu biedrs ? Ja tas tā ir, tad viss ir skaidrs, ka esat Latvijas ienaidnieki Nr1.

  33. Baiba saka:

    Velti gaidīsim sakarīgu atbildi no pērkamajiem salašņām! Jo uz tik tiešiem un precīziem jautšajumiem, ir ļoti grūti izvairīties, pie tam, jau daudzi cilvēki seko līdzi un ar tukšu muldoņu un plikiem meliem vair nesanāk antiglobālistiem izlocīties. Visdrīzām “Amarila” un “jautājums” atbildi nesagaidīs un godīgu atbildi par doto tēmu noteikti nekad nesaņems, jo pret taisnību visviltīgākie kremļa spečuku meli nelīdz(kur šobrīd arī tas a.orols konsultējas, meklējot labāko iespēju neteikt taisnību, bet nepalikt arī bez atbildes)!
    P.S.
    Pārbaudīšu, vai tikai šis orols un graudiņš nav tie paši pretlatviskie kretīni, kas Delfos un Apollo ķēpā pretīgas kremļa dumības par Latvijas vēsturi, tautu un leģionāriem.!

  34. white joker saka:

    ..a moška, vienkārši pa purnu salikt

  35. white joker saka:

    ..gan jau šitiem gnīdām, par nopelnītajiem 30 kremļa grašiem, tiem jābūt gataviem kaut ko arī saņemt kūkumā un mūlī,hi,hi

  36. Kremļiki 1991-precizē saka:

    Kas ir promaskaviskais antiņglobiņš A.Orols un kāpēc neatbild, kā arī Talmuģila, kā arī AG, kā visi kremļa provokatori?!!

  37. Giors saka:

    Ja jau Jūs spriežat par Antiglobālistiem pēc Jura Kaļķa tad jau par Saeimu arī var spriest pēc viena paša deputāta, piem Kravcova? Es tā saprotu ka atvaļinātie pulkveži ir izvedami ja kāds atvaļinājās 1991 gadā tad tagad viņam ir 85 gadi, nu ņemiet vecīti aiz rociņām un vediet. ASV pilsonība tiek pieškirta no dzimšanas kad cilvēks neko nezin ne valodu ne himnu, tāpēc arī Kalvīši u.c. resnie savas sievas ved dzemdēt uz ASV un tālā kjau valsts un ģimene ir atbildīga lai izaudzinātu patriotu. Varbūt nav ko viļāt vārdu demokrātija aiz kura tiek piesegtas visas cūcības. Es esmu Antiglobālists un abi mani vectēvi dienēja vācu armijā. Jūs te nopulgojat antiglobālisma idejas vispār neiedziļinoties, antiglobālisti iestājas pret ģenētiski modificētu pārtiku, tātad visi kas nepērk skaistos importa augļus ir antiglobālisti.

  38. Miervaldis saka:

    Talmuds zin nezin patiesību, bet vel ļaunāk zin, un noklusē?!Nav ar ko jums draugi black lāci ar talmudu ko lepoties…..Tādi tipi kā jūs tiks pie tiesiskas varas sodīti ar ASM!

  39. Miervaldis saka:

    Talmud – ir jau tā lieta, kad Latviets nevienam ar varu neuzspiež savu klatbūtni, vienīgi kad viņi ir novesti tik tālu, kad jālūdz patvērums pie svešiem ļaudīm, tas liks visiem par šo Latviesu genocīdu atbildīgajiem iebraukt sejā ar zābaku ta pamatīgāk, sist viņus, nozilināt acis ar zābakiem, nospardīt šos parazītus, melus pilnībā, lai viņi saprot ko izdarijuši, pirms savas nāves!

  40. Baiba saka:

    Gior (niks vien ko vērts), jūsu “antiņu” banda, kā te jūs dēvē, tik ilgi un intensīvi visos veidos aizstāvas, ka tava kārtējā uzrašanās tikai pastiprina aizdomas, ka esiet kremļa 5.kolonnas daļa! Ne tā gudrākā, bet uzbāzīgākā un primitīvākā gan! Un pat ja viens no jums ir tik stulbs, ka neredz jūsu bandas švaki slēpto krievijas stila pretrietumu ievirzi un jau neslēpto pretlatviskumu, tad tas arī ar galvu nedraudzējas un ir tikpat necienijams tips, kā jūsu Graudiņš.
    Tev tests : saki vai Latvijā ir nelikumīgi esoši pēc okupācijas palikuši PSRS migranti-civilokupanti un vai jāveic likumīgā, atbilstoši starpt. likumiem dekolonizācija, deboļševizācija (kaut komunistu lustrācija, pēc igauņu parauga)?

  41. Anonīms saka:

    Nu un vai tad Antiglobālisti saka ka nav? Tikko uzzināju ko nozīmē lustrācija. Būtu jau labi ja kāds kautko maksātu, es domāju ka Andris var Jums uzrādīt konta izrakstus ka neviens mums neko nemaksā, ;sobrīd daudz informācijas nāk caur Krievijas medijiem- patiesība par GMO, barhata revolūcijām visā pasaulē, man nav skaidrs ko Jūs te 5 cilvēki rejaties savā starpā par deboļševizāciju un dekolonizāciju, kad šeit nav neviena no bitēm un Saskaņas centra, kāpēc neejat uz krievu portāliem un nesolat sist ar zābaku pa purnu, bet darat to šeit?Man liekas ka deboļševizācijai un dekolonizācijai ir vispirms jānotiek cilvēku galvās, pirmkārt jau latvieši ir aizguvuši no krieviem sava tuvākā apzagšanu kas nemaz nerunājot par materiālām lietām notiek arī forumos- cilvēki paņem svešus rakstus un vienkārši pārkopē, nozog svešas domas, svešas idejas un tā vietā lai iegūtu domubiedrus- iegūst ienaidniekus. Varbūt vispirms atšifrējiet kas ir deboļševizācija- nevis atkārtojiet kā mantru- zami zemniekiem, fabrikas strādniekiem- nē- tātad kam- Šķēlem un Lembergam? Tautas mandātiem nē- tad jau Saeimas vēlēts prezidents ir ok. Cik atceros, PSRS laikos visi k ā auni gaja un balsoja par Gorbačovu, kāpēc viņi to darīja tas jau cits jautājums.

  42. rrrr saka:

    šis raksts ir klaji naidīgs un pat aicina pakārt cilvēkus??
    vai nav pārkāpta kāda robeža??

  43. megadeth4 saka:

    Jautājums pseidopatriotu kompānijai.

    Par ko antiglobālistiem būtu jāmīl tie rietumi? Vai par to,ka seminarā,kuru rīkoja tie,kas uzdevās par mūsu rietumu draugiem, 90g.sākumā Godmaņa kompānijai tika iedota instruktāža, kurā bij mācīts, kā ievest latviešus nabadzībā un atņemt tiem īpašumus un dzīvokļus-kas bij viena no Hadsona instiūtā sastādītā-Maršala plāna sastāvdaļm?
    Vai par to,ka samācija Godmani iznīcināt Latvijas cukura rūpnīcas, par to piešķirot Godmanim cukurarūpnīcu Dānijā.Un arī visu rūpniecību,lauksaimniecību,zivjsaimniecību-ar mērķi lai ne tikai mēs būtu spiesti iepirkt viņu produkciju,bet arī ar tālejošāku plānu-lai tad, kad ar viņu banku mahinācijām būs iedzinuši latviešus nabadzībā mēs nebūtu spējīgi sevi pabarot un būtu spiesti ņemt aizņēmumu ar kura palīdzību šo valsti padarīt par koloniju un mūžīgu parādnieci.
    Vai par to,ka pēc viņu ieteikumiem bet ar viltus nacionalistu TB rokām izdarija visu lai neveiktu toreiz, jūsu bļauto dekolonozāciju,un nepieņemtu skolu valodas likumu-atstājo to rezervē. Un šodien uz tā lohus ķer jaunā 4.maija režīma kliķe VL,kura uztaisija provokāciju lai krievi ierosinātu referendumu par otru valsts valodu.Toties eiroparlamentā iekļuva Ždanoka.
    Vai tie rietumi būtu jamīl par to to, ka iznīcināja Latvijas bites.Par to, la latviešiem vairs nav sava ražojuma ēdiens,bet jāpērk negaršīgs ĢMO surogāts,kurš ir veselībai kaitīgs un ilgtermiņā iznīcina cilvēkus.Un to, ka tagadējās jaunās paaudzes bērns nezin-kā garšo īsta maize un saldējums.
    Varbūt par to,ka lielie rietumu draugi izdarija visu lai iznīcinatu latviešu kultūru,mākslu, rīgas kinostudiju-tā vietā iepludinot šeit savu subkultūru-filmas,kurās nav nekā cilvēcīga,bet,kurās kultivē tikai nāvi, vardarbību, seksu-ar to visu piebarojot jau no bērnu vecuma.Debilizējošu mūziku-tikpat debilizējošus šovus,kuros pasniedz ākstus ar atmiekšķētām smadzenēm-saucot tās par zvaigznēm, un liekot censties jauniešiem līdzināties viņam.Vai varbūt par to,ka narkomāniju padarija par neatņemamu lielas daļas jauniešu sastāvdaļu.A varbūt par to,ka uzspiež pederastiju,jau no bērna kājas-padrot to ne tikai par dzīves normu,bet pat par goda lietu?
    Varbūt vajadzeja tos rietumus godāt par to,ka izskauda latviešiem godīgu darbu,tā vietā ieborējot,ka darbs ir domāts muļķiem-bet to vajag aizstāt ar parazītismu-spekulācijām un augļošanām.Ka dzīvot kārtīgi vīram ar sievu ir vecmodīgi, bet godājami ir viens otru krāpt?
    Vai viņi būtu jāmīl par to, ka pēc viņu ieteikumiem un direktīvām -kas tiek sauktas vārdos-šoka terapija, strukturālās reformas, konsolidācija-ir iznīcināts jau pusmiljons latviešu-20g. Laikā-jeb vairāk kā zaudējām abos karos?Un tas ir tikai sākums-skaitlis palielināsies aizvien lielākos tempos.
    Vai viņi ir jāmīl par to, ka caur savām bankām,kuras, kā zirnekļa tīklu saauda Latvijā lai izsūknētu mūs līdz pēdējam, jo mūsu cilvēku nauda stāv viņu bankās un audzē viņu ekonomiku un dažādas spekulācijas valūtas biržā-tā vietā lai tā būtu stāvējusi Latvijas bankā un tiktu ieguldīta savas valsts izaugsmē un ekonomikā.
    Par to, ka ar šo blēdīgo shēmu tika glābtas Zviedru bankas, taču daudzi latviešu pensionāri nevar atļauties katru dienu apēst gaļas gabaliņu,nevar atļauties ārstu-par teātra apmeklēju nemaznerunājot.Bet tiem, kuriem ap 40 vairs pensijas nespīd.Par to, ka Latvieši spiesti izbraukt tiem rietumiem par vergiem-lielā daudzumā, taču vietā šeit tūlīt tiks iepludinātas masas ar āfrikas bēgļiem un pēc laiciņa ar ķīniešiem?
    Vai vīņi ir jāmīl par to, ka viņu blēdīgās, mākslīgi radītās krīzes rezultātā Latvija zaudē 30 cilvēkus-divdesmit izbrauc tiem par vergiem, lai varētu izdzīvot,bet 10 nomirst-daļa no nepietiekamas pārtikas un medicīniskās palīdzības.

    Lielie bļāvēji-viltus patrioti-vai jūs domājat, ka par visu šo Latvijai un latviešiem nāvējošo procesu noklusēsanu jūs kādam vajadzētu cienīt?

  44. megadeth4 saka:

    Bija domāts zaudējam 30 cilvēkus dienā.

  45. rrrr-brīdinot saka:

    Vēmiens nāk lasot tavu pretīgo demagoģiju, tu urlu cūka, šoreiz izlīdis ar niku megadeth4, uzpirktais kremļa “antiglobālists”! Redzams jums nodevējiem nebūs miers, kamēr neatrausieties! Viss tavss vervelējums tikai tad būtu ar jēgu, ja tu atkritum pieminētu galveno vaininieku -krievu spescdienestus, krievu izaudzinātos latviešu cilmes atkritumus-čekistus un komunistus (kā tu un tavi kretīni)! Tie bija viņi, kas caur LC partiju masveidīgi uzsāka šo valsts izzagšanu un izpostīšanu un kuri sameklēja tieši šāda tipa rietumu blēžus un slēdza ar tiem nodevīgos līgumus, sarunāja otkatus un veica mahinācijas ar valsts uzņēmumiem, rūpnīcām un firmām. Un arī banku mahinācijās, sākot no BB lidz šodienas zviedru bankām visur šos noziegumus veica maskavijas krievžīdi un čekisti Bet, jūs kremļa padauzas pat pīkstienu neizdvešat par īsto vainīgo un par okupantu bariem Latvijā!

  46. megadeth4 saka:

    Nu re kur viss arī par šo lapeli skaidrs.Neķer kreņķi dižais brīdinātāj-ēd zaļumus-un iedzer ko nomierinõšu-lai roķeles netrīc.Visu jauku dižkompānijai.

  47. Sigurds Graudiņš saka:

    Baiba ! Kam dzīve raiba – Giors ir reāls DŽEKS ar SMADZENĒM un nevis POLITSEKSUĀLAIS TEORĒTIĶIS…?
    PĻOŽA ! ATBILDI tikai uz vienu lautājumu – VAI 20 gados KRIEVS izzaga Latviju , vai vien tas GRJOBANNIJS LETIŅŠ vien bija…?
    Ja nespēj , tad rīvē ĪKŠĶĪTĪ…!!!

  48. white joker saka:

    ..hi, bet, tu gan graudiņ esi riktīgs sesks, antiņglobālists bļin

  49. Miervaldis saka:

    Megadrend 4 – runa jau nav par to, kādi ir antiglobalistu uzskati, ir runa par viņu laipojošo nodevību!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *