J. Stukāns- Tiesiskuma un Valsts nodevējs- Bordāna ienaidnieks

Vairākkārt šajā vietnē pieminēts, ka vietējā piektā kolonna visiem spēkiem cenšas padzīt Tieslietu ministru Jāni Bordānu. Viņš ir skaidri definēji, ka no varas orgāniem jāpadzen bijušie komunisti- čekisti. Ar skaidru prātu un loģiku apveltīts cilvēks ātri var identificēt 5. kolonnas “pilsoni”. Šodien var pilnīgi droši sacīt, tas, kurš nostājas pretJ. Bordānu ir 100%tīgs cionistu kontrolēts provokators.

Šajā VIDEO mēs redzam, ka Tieslietu ministrs ir apņēmības pilns cīnīties pret komunistiem un Čekistiem !

Nepārprotami, ka šeit mēs jau saskaramies ar visīstāko Kremļa TROLLI- Juri Stukānu, kurš ir iebīdīts Latvijas Republikas ģenerālprokurora amatā. Šis vairs nav diletants, kāds bija Ērika Kalnmeiers, bet jau cionistu apmācīts dezinformators- provokators. Zinības, kā graut Latvijas valsti viņš apguvis pie Izraēlas pārstāvja un “čekas maisu pētnieka” Kārļa Kangera. Par šī cionista darbībām pret Latvijas valsti un latviešu etnosu šajā vietnē ir pietiekoši daudz aprakstīts. Par Kangera nelietību runāja arī vēsturnieks Indulis Ronis. Juris Stukāns tika iebīdīts šajā amatā, lai tiktu bremzēta Tieslietu ministra Jāņa Bordāna uzsāktā cīņa pret Latvijas valsts izlaupītājiem. Un, kā dzirdam un redzam video, viņš nepārprotami pasaka, ka lielākais valsts izlaupītājs Lembergs esot JĀLIEK MIERĀ. Protams, ka no noziedznieku SKATU VIEDOKĻA Lembergu nedrīkst aiztikt, jo, ja tiesās Lembergu, tad jātiesā visi čekisti- miljonāri un tas jau nav pieļaujams.

Lūk, šie ir tie, kurus taisās tiesāt Bordāns ! Bet nelatviski domājošais Jura Stukačāns iebīdīts lai viņus glābtu !

Var pat nojaust, ka te vairs nav runa par Bordāna “bremzēšanu”, bet viņa “novākšanu no politiskās skatuves” ! Šajā video Stukāns netieši degradē Bordānu un Tiesiskuma atjaunošanu. Un, vai latvietim “nesit pa bungādiņām” Stukāna nelatviskā valoda ? Viņa apziņai latviešu valoda nav orģinā-lvaloda. Kādu valodu viņš izmanto domāšanai- nav jāmin. I. Godmanis vismaz atvainojās par nepareizo latviskās izteiksmes veidu pasakot: piedodiet, bet es domāju krieviski(atvērt), bet šis “ventilators” to nedara. Čekas maisu selekcionēšana, ir cionistu roku- darbs, lai šķeltu un nomelnotu latviešu etnosu. Stukāns ir noziedznieks, kuram vieta nav aiz restēm, bet pa tiešo uz karātavām. Protams, Trampa zaudējums ir arī zaudējums Latvijas čekistu bandai…

Nāvi Latvijas valsts un latviešu tautas slepkavām !

27.01.21 L. Grantiņš

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ !

Un šodien ar pārliecību varam sacīt, ka Kalnmeiera vietu ir ieņēmis dižais ČEKAS MAISU “ventilators” J. Stukāns !

Uzmanību !!! Un te nu, pie šī skaļā čekistu 4. maija kliķes paziņojuma, vietā ir atcerēties: “Neviena pasūtījuma slepkavība nav atklāta, jo, kā savā laikā izpļāpājās Valsts policijas priekšnieks Rekšņa, visas pasūtījuma slepkavības tiek izplānotas Iekšlietu ministrijā un specdienestu vadības kabinetos!”

You may also like...

3 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Nu ja! Brīvības 88 no Jāņa Skribas viedokļa skatoties kļūt par Latvijas labāko vācu mobilo telefonu tirgoni bij neiespējams, jo viņa ēdienā katru dienu bij vārīti griķi un divi cīsiņi, ko viņš ņēma līdzi pusdienās. Griķu porciju viņš pilnībā nekad ne apēda un daļu rituāli izsvieda toletes podā. Tējas krūze tika izmazgata tikai tad, kad no melnās tējas dzeršanas krūzes malas bij pilnīgi melnas. Tā teikt savdabīgs cilvēks, kas spēj katru dienu ēst griķus. Tad nu Jānim Skribam sāku skaidrot zmoda psihi, ka lielum lielais vairums Latvijā pārdevēju ir tādi paši zmodi, kā jūs, kas visādi cenšas pirkumus rakstīt sev. Cenšas apiet darba kolēģi, lai tik pirkuma čekā būtu savs pārdevēja kods. Tad nu mēs pārdevēji no sadzīves tehnikas bieži vien tiekam aicināti no pircēju puses paskaidrot par mobilajiem, bet viņus atradām un viņi aiziet prom, jo mēs nedrīkstam iejaukties jūsu nodaļā. Tie paši foto veikala pārdevēji arī mēdz stāvēt bez pircējiem digstave un jums pie vitrīnām akciju laikā stāv pilns ar cilvēkiem, bet mēs viņus nedrīkstam apkalpot. Ja tu ar savu piekrišanu ļausi mums iesaistīties šaj akcija, tad mūsu uzdevums ir klupt virsū katram potenciālajam pircējam, lai nepalaistu viņu prom, bet noformētu pirkumu uz tavu kodu. Mums tāpat bieži nav darāmā, bet par telefoniem vien kaut ko nesaprotot nianses varam pajautāt, kad esat blakām. Tā nu Jānis Skriba kļuva ļoti domīgs pēc manas asās rīta runas, kur es uzdrosinajos visas Latvijas mobilo telefonu tirgoņus nosaukt par zmodiem, bet varēja saskatīt, ka Skribam acīs iedegas kaut kāda dzirksts. Izklarejis viņam savu runu atlikas to izklaret arī visam pārējam kolektīvam. Nākamajā rītā pēc super jaunā putekļu saucēja sudraba krāsā vecais vīrs ar kupri bij jau klāt, kad vēl pat oficiāli līdz veikala atvēršanai palikās 15 min. Tā nu teikt visiem pārdevējiem vecais vīrs bij par pārsteigumu, ka šis pērk tādas super dārgas mantas pensionārs būdams un pašiem pat algas nav tik lielas, cik vecais vīrs spēj no rēķināties skaidrā naudā par putekļu sūcēju. Ha! Tā nu teikt 100 %klasika, cik patīkami pārsteigt ir tos, kas noraksta pāragri vecos večus. Viņi kulturāli pagriežas aizejot ar lepnako pirkumu un visiem uzliek Svēto Nikolaju!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *