Lasītājs. Nesaprotu, kāpēc L. Grantiņam Soross ir labais onkulis ?

Visu cieņu, Linard, par to, ka cīnieties par latviešu tautu. Ir tikai kāda lieta, ko es nevaru saprast. Ja Sorss ir labais onkulis, arī Streips saka, ka viņš esot atbalstījis veselu rindu Latvijas žurnālistu un tas arī redzams, pārsvarā visos medijos ir t.s. liberāļi, tad kā iznāk, ka tie žurnālisti neatbalsta Jūs ? Ne tad, kad bijāt cietumā…viņi (t.s. sorosisti) taču rīko visādas akcijas, gan dzīvnieku aizsardzībai, gan praidus, utt. Varbūt tāpēc, ka Jūs vēršaties pret žīdiem, lietojot šo viņiem netīkamo nosaukumu ? Nu piemēram, kad Tomsons no radio ko padzird par žīdiem vai ped.- iem, viņš atslēdz runātāju. Un, kā zināms, Hitlera laikā tika nīdēti kā vieni, tā otri. Arī tāpēc tagad tādas runas (vai raksti) ir tabu, nepieņemami valdošai rietumu ideoloģijai. Un nez vai Sorosam patiktu Jūsu nostāja…

Es kādreiz, pirms 10 gadiem, internetā atbalstīju Visu Latvijai. Un dabūju uzbrukumus. Sākumā nesapratu, kāpēc. Bet tad izlasīju, ka viņi ir pret homoseksuālismu. Nezinu, vai ir liela jēga cīnīties pret to vispār, bet tā propaganda gan mūsu tautai nav lietderīga, jo mēs jau tāpat izmirstam.

L. Grantiņš H- 86 & LRTT

Lai valdītu pār sabiedrību, tā ar kaut ko ir jābaro ! Nerunāju par barību tās fiziski- materiālajā izpratnē, bet garīgi- ideoloģiskajā. Patiesību ir grūti atspēkot, bet mazliet to “sagrozot” var panākt tās pilnīgu degradāciju. To saprot tie, kuri vēlas dzīvot uz citu rēķina. Un, kuri ir tie(kādas ticības piederīgie), kas vēlas dzīvot uz citu rēķina, gari un plaši nav jāpaskaidro. Rezultātā, Patiesības sagrozītāji var “plūkt laurus” arī MATERIĀLAJĀ LĪMENĪ. Tas arī ir cionistu- sātanistu uzdevums un viņi to veic teicami. Viena daļa šos sagrozījumus veic apzināti, bet ir arī liela daļa tādi, kuri savas dumjības- neinformētības dēļ. Un, ja šo “dumjo” vēl piebaro(sliktākā gadījuma pabiedē), tad panāk to, ka visa sabiedrība sāk “šūmēties- šķelties”. Un, tas nepatīkamākais ir tas, ka šie DUMJIE nepieder šai sātaniskajai sektai. Viņus tad arī tik pat kā par velti izmanto CIĀNAS GUDRIE !

Pie kuriem, LASĪTĀJ, tu pieskaiti sevi, izplatot uzskatu, ka es Sorosu uzskatu par LABO ONKULI ?

Es esmu sacījis, ka viņš tiek apzinīgi apvainots grēkos, ko nav veicis. Viņš ir vecs rūdīts SPEKULANTS, kuram ienaidnieku netrūkst augstākajās cionistu aprindās. Viņš nav Latviju izlaupījis, to dara komunisti- čekisti- cionisti ! Vai tad lejot drazas uz Sorosu tāds Lembergs & Co(vai tad Lembergs nav komunists un čekists- čekas izrīkotājs) neveic Latvijas ārprāta izlaupīšanu un līdz ar to arī latviešu tautas padzīšanu no Tēvzemes ? Ārzemju laikrakstos, kad tiek rakstīts par Lembergu, tiek uzsvērts, ka viņš ir JEWA(žīds, nevis ebrejs).

Kad es paužu Patiesību, tad tieku dēvēts par ekstrēmistu un garīgi slimu indivīdu. Es tikai un vienīgi pieprasu, (1.) lai tiek pildīts Saeimā pieņemtais LIKUMS par okupāciju, (2.)1922 gadā pieņemtā Satversme un (3.)1949. g. Ženēvas KONVENCIJA, kas attiecās uz OKUPĀCIJU UN DEOKUPĀCIJU !

Esmu kategoriski pret tiem politiķiem, kuri šodien, pirms nav demontēta čekistu vara, viņi tiesāti un atjaunots likumīgais LATVIJAS VALSTS iedzīvotāju kopums, tiek lietots termins: LATVIJAS TAUTA(Latvijas Brīvvalsts Satversmes termins) ! Ar šodienas Latvijas iedzīvotāju KOPUMU, kas tika apzināti slepkavnieciskā veidā izmainīts par sliktu LATVIEŠU ETNOSAM, mēs nevaram atjaunot nedz demokrātiju, nedz Latvijas Valsti. Visi tie, kuri šodienas Latvijas katastrofālajā etniskajā situācijā cenšas izmantot šo terminu, lai tiktu pie varas, tiks reiz tiesāti par VALSTS NODEVĪBU un kolaboracionismu. Jebkurš politiskais SPĒKS, kura politiskā platforma nav būvēta uz šiem trīs punktiem, ir uzskatāms par PROVOKĀCIJU PRET LATVIEŠU TAUTU UN LATVIJAS VALSTI. Šodien to atklāti un provokatīvi sludina veco čekistu stūrēts nelietis- A. Gobzems, kurš kopā ar čekistu A. Borovkovu vēl līdz šai dienai cenšas izdābūt L. Grantiņu no Vācijas, lai tiesātu pēc Padomju laikā sastādītās apsūdzības. Šie Padomju laika dokumenti atrodas L. Grantiņa apsūdzībā !

Cīņu pret šo noziedznieku ir uzsācis Tukumietis Ruslans Straķis. Straķa kungam es vēlētos ieteikt šos TRĪS PUNKTUS vienmēr un visur “bīdīt pa priekšu”, tie nav atspēkojami, jo savā BŪTĪBĀ ir universāli ! Tāpēc TIE visur tiek noklusēti.

Un noslēgumā: A. Gobzems labi saprot, ka viņa grēki ir KĀPUŠI DEBESĪS un beigsies ar karātavām !

Par šo R. Straķa uzsākto cīņu būs arī vēl turpinājumi… .

16.01.21

You may also like...

11 komentārs

  1. lasītājs saka:

    Taisnība, Soross te nav neko izlaupījis, tikai ieguldījis savus līdzekļus. Un ir arī dažas labas lietas, ko viņa atbalstāmie dara – atmasko dažādus kaitniekus. Kaut gan, tagad vara tā kā būtu mainījusies, bet tiem varenajiem neko lielu nevar padarīt.
    Un tie mūsu sorosieši ir internacionālisti, viņi pauž idejas par tautu sajaukšanos, globālismu, kosmopolītismu. Nekad agrāk radio un tv darbinieki nerunāja ar svešu akcentu, un nacionāli noskaņotos nemaz medijos nepieņemtu darbā. Un vēl tās viņu idejas par moderno ģimeni… Esam nonākuši tik tālu, ka vairs nezinam, kas ir ģimene, kas ir tēvs un māte…
    Un to visu izmanto arī tie no austrumiem, norādīdami – re, kur jūsu rietumu vērtības!

  2. Lūdzu izlasiet! saka:

    Patiesība par pseido ((latīņu: pseudo – šķietams, viltus, neīsts) patriotiem!
    Lai saprastu, ka tie nav tukši vārdi sākumā izlasiet klātpievienoto informāciju.
    Šogad Latvijā atzīmēs barikāžu 30. gadadienu.
    1991. gada barikādēs Latvijā piedalījās ap 35 tūkstošiem cilvēku.
    Ar 2017. gada 22. jūnijā Saeimā pieņemto likumu “Par 1991. gada barikāžu dalībnieka statusu” 1991. gada barikāžu dalībnieku biedrībai ir uzdots izsniegt barikāžu dalībnieka statusu apliecinošu apliecību un noteikts, ka pašvaldība atbilstoši likumos paredzētajai kompetencei un savam budžetam ir tiesīga saistošajos noteikumos paredzēt 1991. gada barikāžu dalībnieku statusu ieguvušajām personām sociālās garantijas, piešķirt nekustamā īpašuma nodokļa atlaides, kā arī atvieglojumus pašvaldību nodevu maksāšanā vai pakalpojumu saņemšanā. Barikāžu muzeja biedrības rīcībā ir informācija par 47 pašvaldībām, un 16 no tām savos saistošajos noteikumos paredzējušas pabalstus vai atvieglojumus savas teritorijas barikāžu dalībniekiem. Tā, piemēram, Mārupes novada pašvaldība piešķir 90% nekustamā īpašuma nodokļa (NĪN) atlaidi, Krāslavas novada pašvaldība – 70%, Aglonas, Baldones, Burtnieku, Gulbenes, Krimuldas, Ķekavas, Mērsraga un Valkas novada pašvaldība – 50%, Kandavas un Stopiņu novada pašvaldība – 25% NĪN atlaidi. Rēzeknes novadā barikāžu dalībnieki var izmantot bezmaksas transportu, Limbažu novadā tiek piešķirta 20% atlaide peldbaseina apmeklējumam, savukārt Inčukalna novada pašvaldība reizi gadā barikāžu dalībniekiem piešķir naudas pabalstu 60 eiro un Dagdas novada pašvaldība – 30 eiro apmērā.
    https://www.lps.lv/…/6070-lps-aicina-apzinat-1991-gada…
    Rakstā ir minētas vairākas pašvaldības, kurās ir piešķirtas reālas NĪN atlaide 1991. gada barikāžu dalībniekiem.
    Un šeit atklājas ļoti dīvaina lieta – sarakstā NAV NEVIENAS pašvaldības, kuras vada NA biedri.
    – Egils Helmanis, Nacionālās apvienības valdes loceklis, Ogres nodaļas vadītājs un Ogres novada domes priekšsēdētājs.
    – Jānis Olmanis, Kocēnu novada domes priekšsēdētājs.
    – Uģis Mitrevics, Siguldas domes priekšsēdētājs.
    – Aivars Okmanis, Rundāles novada domes priekšsēdētājs.
    – Vija Jablonska, Priekules novada domes priekšsēdētāja.
    – Guntis Libeks, Jaunjelgavas domes priekšsēdētājs.
    – Normunds Rečs, Tukuma novada domes priekšsēdētājs.
    – Gundars Važa, Engures novada domes priekšsēdētājs.
    Par ko tas liecina???
    Manuprāt, tas apliecina tikai vienu – NA „vadoņi” pašvaldībās negrib ar pienācīgu CIEŅU izturēties pret tiem cilvēkiem, kuri 1991.gadā barikāžu laikā nosargāja savas Tēvzemes un tautas BRĪVĪBU.
    Vai tā ir nejaušība, vai aiz tā stāv kaut kas cits???
    NA „vadonis” R.Dzintars bija avīzes „Lauku avīze” redaktora Voldemāra Krustiņa PROTEŽĒ (protežē – Persona, par kuru kāds ļoti rūpējas, gādā; aizstāvamais, atbalstāmais).
    Komunists V.Krustiņš strādāja par Dobeles rajona laikraksta “Brīvais Darbs” redaktoru un atbildīgo sekretāru, vēlāk par laikraksta “Padomju Jaunatne” redaktoru. 1988. gadā viņš kļuva par laikraksta “Lauku Avīze” galveno redaktoru. V.Krustiņš mācījās Maskavas augstākajā partijas skolā. V.Krustiņš 1968 gadā piedalījās Prāgas pavasara dalībnieku apspiedēju pareizas morāles veidošanā un uzturēšanā kā politiskais darbinieks (poļitruks). https://tautastribunals.eu/?p=167, (raksts – Kāpēc “Latvijas avīze” “atmazgā” komunistus ?).
    R.Dzintars – strādāja par žurnālistu politikas nodaļā laikrakstā “Latvijas avīze” (“Latvijas Avīze” (agrāk — Lauku Avīze) ir Latvijas dienas laikraksts, iznāk latviešu valodā. Tiek izdots kopš 1988. gada janvāra.)
    Negribot ir jāsāk domāt, ka NA „vadoņiem” interesē tikai LĀPU gājieni un NODOKĻU iekasēšana.
    R.Dzintars laikam ir veiksmīgi apguvis komunista V.Krustiņa Maskavas augstākajā partijas skolā iegūtās pūļa manipulācijas iemaņas un tagad ir viens no redzamākajiem Latvijas politikas „ŠOVMENIEM”.
    God. tautieši/ cien. tautietes!
    Mans viedoklis – Politiķis (Politisko partiju/apvienību valžu locekļi un šo partiju/apvienību pašvaldību vadītāji, kuri pašvaldības saistošajos noteikumos nav paredzējuši nekādus atvieglojumus (sociālās garantijas, nekustamā īpašuma nodokļa atlaides, kā arī atvieglojumus pašvaldību nodevu maksāšanā vai pakalpojumu saņemšanā) 1991. gada barikāžu dalībnieku statusu ieguvušajām personām, nekad nav bijuši Latvijas patrioti. Šādiem politiķiem vienmēr ir interesējis PAŠLABUMS un iespēja veidot savus personīgos „veiksmes” stāstus uz nodokļu maksātāju rēķina.
    God. tautieši/ cien. tautietes!
    Šogad notiks pašvaldību deputātu vēlēšanas. Vai Jūs turpināsiet balsot par politiķiem, kuri neciena 1991.gada barikādes dalībniekus?
    Manuprāt, tiem politiķiem (rakstā minētās NA un citu politisko partiju pašvaldību deputātiem), kuri uzskata, ka likums “Par 1991. gada barikāžu dalībnieka statusu” ir mazsvarīgs un tā rekomendācijas pašvaldību deputātiem nav jāņem vērā nav nekādu morālo tiesību būt par deputātiem (pašvaldībās un Saeimā) un ieņemt jebkādus amatus valsts pārvaldē. Tā ir „tautas kalpu” necieņa pret tiem cilvēkiem, kuri neapbruņoti, tikai ar gara spēku, nosargāja Tēvzemes un tautas BRĪVĪBU 1991. gada barikādēs.
    Ar cieņu,
    Alfrēds Buls

  3. ES saka:

    Labāk paskaidrojiet, cik Prezidenta Levita Tēvs aprakstīja mantas uz Sibēriju izvedamo LATVIEŠU tautas?!
    CIK? Tādu prezidenta smerdeli bija jāliek uz karātavām. Latviešu tautas mantu aprakstītāju.

  4. Alvīne saka:

    Izlasīju seno rakstu par pamelu. Es jau zinu, ka portālam zināma mana IP adrese, rakstu ar dažādiem nikiem priekš citiem interesentiem, negribas tā lielīties ar vienu niku kā Aelita :))
    Diskutēt, apmainīties ar viedokļiem, nav nekas slikts?

  5. liecība saka:

    Biju barikāžu aktīvs dalībnieks.Runā,ka barikādes bija divdomīgas.Tā tas nav,tās ir viennozīmīgas,un tās bija teāris. Scenāriji varēja būt vairāki,ar vienu,simts,tūkstots upuriem,vai, bez upuriem,bet iznāca,kā iznāca.
    Barikādēs tika nodota latviešu tauta,kura to nezinot,tās uzņēma ar gavilēm.
    PS.Barikāžu upuri ir daudz ,daudz lielāki,tie paši lavieši,visi kopā,izņemot neliešus.
    PPS.Pietiek ar trīs autora minētiem punktiem,strīdi par pārējo novājina.Māja jau deg.

  6. Artūrs Malta, VLT Valdes loceklis saka:

    Līdzīgi pirms daudziem gadiem laikrakstā “Pavalstnieks” es aprakstīju savas bērnu atmiņas, kad Madonā, tirgus laukumā divi čigāni tik sirsnīgi kāvā un bļaustījās, kad visi aizskrēja skatīties. Es piecēlos ratos kājās, lai labāk varu redzēt.
    pēc tam skatītāji atgriezās un prasīja man, puisīt, vai neredzēji, kur palika sega, grozs un citas mantas no ratiem???
    Vēlāk es ievēroju, ka šie kaušļi nomazgājušies sēdēja bufetē uzkoda un iedzēra alu/
    Otrs līdzīgs gadījums bija Rēzeknē, kur divi tautas brāļi viens otru citu cilvēku klātbūtnē viens otru apsaukāja visos pasaules grēkos. Vienu es no tiem pazinu. kad tauta izklīda es jautāju, kāpēc viņš tā darīja, viņš teica, ka tā vajag. Pēcpusdienā abi sēdēja mana paziņas kabinetā un čivināja it kā nekas nebūtu noticis.
    Tāds teātris notiek arī šodien.
    Pašreiz Delfos ir raksti par Arāja komandas zvērībām , kurā bija arī 9 NKVD darbinieki, kurus uz tiesu Vācijā, kā lieciniekus PSRS neizdeva. Kāpēc?
    Arī vermahtā dienēja 178 000 to cilts brāļu, bet Latviešus vaino holokaustā, kas eset briesmīgāks par genocīdu pret tautu, jo latvietis, kas ieradās 1940. gada 17. jūnijā Sīmanis Silārs ar Latvijas pasi bija patieībā Salamons Šustins, tīrs no latvieša!!!
    Neaizmirsīsim sociāldemokrātus Paulu Kalniņu, Latvijas valsts galvu 1939. gadā Stokholmā pie Kalantajas un PSRS ģenerāli Bruno Kalniņu, Latvijas armijā, Augusta Kirhenšteina valdībās laikā.
    Tie visi ir boļševiki, jo viņiem nav tautības un nav arī dvēseles ne sirdsapziņas!!!
    Tāpēc jācīnās par to lai zemnieki un to pēcteči atgūtu nolaupīto!!!
    Viens no ceļiem ir saeimas vēlēšanas atbilstoši Satversmei!!!

  7. lasītājs saka:

    ->Arturs Malta
    Tā jau sanāk, viņi (politiķi) it kā plēšas savā starpā, bet, kad iejaucas kāds no tautas, no malas, tad visi kopā var tam uzbrukt. Vai arī visi kopā darboties pret tautu. Jo mani gribēja apklusināt gan tie no ir, gan nra, gan radio, gan tv. Gan latvieši, gan krievi. Ar vienu pamācību – tu vari internetā lasīt, bet neko neraksti. Tāpēc es tagad nevienam neticu un neuzticos.

  8. 85 saka:

    Artūr Malta, ir apzinātības laikmets un parazītmehānisms zūd nebūtībā, pamatdzīvotāji cilvēki mostas no dēmonkrātijas zombprogrammām, bet tu esi piefiksēts stulbreklamējot alkoholu. Kas tev liek tā darīt?

  9. Anonīms saka:

    Brīvības 88! Pa starp laiku murgos no aizsaules iegriezas kuršu tēvs un sāk man stāstīt par žurkām, ka tās žurkas, ko ķer Nuna nav nemaz īsti žurkas. Tad es sāku protestēt un norādu, ka Nuna mazina būdama notvēra žurku divreiz lielāku par sevi! Neviens runcis nav noķēris ne žurku, ne peli. Tik vien lien pie Nunas. Tad Tes sāk man par žurku būtību stāstīt dziļāku domu nosaucot tās pēc savas hierarhijas, bet es pamodies nespēju nekādi atcerēties tos žurku paveidus. Biju pēkšņi pavērsies uz žurkām, kas bij kaut kādas milites bez laundabibas, bet vienā acu mirkli uzmanību Tes pievērsa uz super žurku. Tā teikt tas bij žurku zurks ar īpašu vecuma briedumu un no visu žurku alām visi ceļi veda pie tā žurku žurka. Viņa vārds bij kaut kāds biedejos un staigāja viņš ar strokiti pie sāna, kā kaukāziešu tirgonis RCT laukumā. Visas žurkas viņu cienīja un bijās nepildīt viņa norādījumus. Pamodies arī super žurka vārds izgaisa i nekādi nevar atcerēties. Foto un mobilo telefonu veikali apvienojoties kopā ar sadzīves tehniku ieguva vairāk cilvēku apgrozījumu telpā,bet sadzīves tehnika interesēja visu mazāk pircējus, jo Original Germany lielam vairumam nebij pa kabatai. Tad no īpašiem Semenis tehnikas piekritējiem bij jādzird savdabīgas valodas. Kāds latviešu leģionārs vēl savā sirmā vecumā slavēja vācu tehniku kara laikā, bet savdabīgi, ka žīdi slavēja vācu tehniku ļoti īpaši. Ja runā russkijie par vācu tehniku, tad jādzird ir vēl rasisma izpausmes. Latvieši tomēr lielum lielais vairums tik vien noskatījās, kā iepērkas russu bidlas noskaitot zuksnus naudas par pilnīgu virtuves iekārtu. Latviets neviens darbības pieredze nekad nav nolicis uz galda par Original German tehnikas virtuves iekārtu pilnu komplektu. Tikai russkijie, tad nu viņi dzied slavas dziesmas par Germanskoje kacestvo. Nu man riebās klausīties no visām pusēm tas runas par vācu tehnikas pārākumu pret citu ražojumiem, bet vēl jau arī visa tā aura, kas vijas ap to kompāniju. Tad nu kādu rītu pārskaitot noliktavā preci tiek pieķerts uz fakta, ka viens no diviem veikala vecākajiem ir nozadzis gludekli. Protams dārgu! Abi maza auguma, bet viens latviets un otrs nezināmas izcelsmes russkijs ar dienvidnieciskam melnām acīm. Abi protams ir pozitīvie puikas. Nu i vien norādīju direktoram, ka viens no viņiem zog, bet kamēr nav pie rokas pieķerts, tad turpinās zagt un tēlos pozitīvo puiku. Nevar jau piešķirt žurkas titulu, ja nav 100 % acīm redzamu liecību. Tad nu atnagdams nākamā rītā dzirdu, ka kolektīvā apspriede neuzticība tika izrādīta pret russkijo melnaci. Aiziedams no darba vien noburkskejja manā virzienā, ka varu priecāties! Tomēr prieks vēl nebij pilnīgs, ja arī viņš nebij patiesais zaglis, tad kolektīvam bij noriebies dzirdēt viņa netīro valodu. Kad runā par kādu lietu, tad viss viņam ir vienā virzienā =Dirsa. Vai citrusa sulas spiede, vai putekļu sūcējs visi priekšmeti pielietojami tikai cauri dirsai. Tā nu uz laiku iestājas svēts klusums un pārstāja zust mantas, bet tomēr latviets no foto nodaļas šķita ļoti glums. Drīzāk viņam paveicās, ka izsvieda kolektīvs russkijo, bet nevis viņu. Cilvēkiem patīk dzirdēt skaistu valodu par sevi un lietām, kas viņiem ir iekārojamas. Tad nu vajag liet tik ausis varenības stāstus katram tādus, kas viņam ir sagremojami. Latviešiem Ulmaņa laiku kvass, bet russkijiem Staļina varenība, kā grāva vācu tankus. Foto bilde +skaists stāsts, bet tam vajag īpašus cilvēkus, kas sarakstījusi scenārijus jau gadu simtenus uz priekšu. Barikādes?
    .
    .
    .
    Admins
    “Dzērāju saiets ap ugunskuriem un daudz foto bilžu!” Kad raksti komentārus, “arnold”, nesēdi spoguļa priekšā….

  10. Anonīms saka:

    Nu lūk! Grantin jūs uzkeraties kārtējo reizi uz paslavinasanas sindroma. Tanī laikā tauta vien runāja to, ko runājat vēl šo baltu dienu, ka visi pasākumi tiek Kgbeshniku regulēti. Lai vecis piekristu līst tajos patriotisma pasākumos vajadzēja motivāciju. Kas to nezin, ka latviešu veciem motivācija pulcēties ir ap iedzeršanu! Nu nekāds Arnolds no manis nesanāk, bet man ir mana Tēva dotais vārds no kura es neatsakos un tas ir Armands. Lielākā daļa senču ir bijuši melnā darba darītāju un lielākā daļa dzērāji, kā jau tas arī tautā ir vēl šo baltu dienu. Gribās sev liet virsū pašslavas dušu, bet tomēr neesat bijuši nekādi svetie un nebūsiet lielum liela vairumā. Alkohols man fiziski nelien iekšā, ja gribas man norādīt spoguļa atveidu, bet es izdzīvoju pateicoties dzerajiem. Slava viņiem! Tā teikt pa vechu valodai runājot – Nevajag Dirst! Man ir vēl jums daudz ko iebāzt, kur jums būs par ko apvainoties un viena lieta, kas jums Grantin derdzas ir Ulmaņa fanosana. Arī viņš bij vien foto bilde +skaists tēls aiz kā tika paslēpts Daudz Svetaka Lieta. Vēl nav laiks, lai jums to chuljiem es iebāztu acis par lielu smirdoņu. Tomēr uzdrošināties runāt par tautu un spriest tribunālu tautas vārdā vajag dzirdēt to, ko runā pati tauta. Ideoloģiskās bildes par latviešu tautas īpašo svētumu veido no tās tādus pašus debilus, kā ir tā svētā tauta un russu mesianisms. Runājot par latviešiem pieminiet dievišķo patiesību, ka vārds latvietis attiecas uz Latgaļiem. Mana izcelsme ir Kuršu tēvs. Tie tādi jūrā braucēji! Tad nu es dzīvodams pats savā Tēvu zemē esmu tiesīgs iebāzt tiem latviešiem, kas nezin savas patiesas izcelsmes. Tiem ļaudīm, kas bažas virsa ar tautiskām dzejas varsmam paši nebūdami iz manas tautas spriedelē visu gudrāk. Pirms kādiem gadiem izgāja vēstures žurnāls, kas man neinteresē tu, bet stāvot veikalā rindā mani uzrunā foto tēls. Viņš skatās uz manis no cita laikmeta, bet es tai foto bildes skatā redzu to, kas man ir ausis bijis dzirdams kopš bērnības. Par viņu nezināja Sovietu laikos lielum lielais vairums tuvo ļaužu un arī nedrīkstēja zināt. Tad nu pietuvojoties tam žurnālam es pārliecinos par to, ko runāja vecākā paaudze, ka bij pirmais dēls vecvecmatei devies uz viņas brāļa kuģa Anglijas virzienā tad tur arī palikās iepazīstot sievieti. Nu tad tas brālis uzradās uz vēstures žurnāla vāka pats! Protams par tādiem vīriem tik runāt un slavēt tautā, bet vai jūrā iedami kursi ir spējusi izdzīvot bez iedzeršanas? Tad nu esmu jau kuro reizi nostādīts no jūsu puses kaktā, kur man ne pieklājas būt. Ne es komunists, ne es dzērājs, bet pašiem vien chuljiem ir jāizskata sava vēsturiskā KARMA.

  11. 85 saka:

    Apzinātības laikmets melnos darbus krāso baltus, bet nesanāk, jādzīvo dabīgi zaļāk. Vīriešu kārtai top korekcija, ņemot ārā “š”, dēmonkrātijas parazītmehānismam zūdot nebūtībā, kas zin, ka zombētā pašnoindēšanās motivācija nav, tāpat kā pati motivācija. Kāda vēl tauta, Armand? Pamatdzīvotāji cilvēki nīdināti no tukšsavienības gaiteņiem, zombēti un manipulēti pret to izvēlēm dzīvot savas veselīgas un laimīgas dzīvildzes bez žurnālistikas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *