Vai latvieši ir mazvērtīgs etnoss, atbild A. Solžeņīcins ?

Ja esi piedzimis kā latvietis, tad aizstāvi savu Tēvu ZEMI  līdz pēdējam elpas vilcienam. Cenšanās iztapt lielākajam un iedalīt sevi pie “pamuļķiem”, par kuriem raksta A. Solžeņīcins, ir apkaunojoši un pretīgi.

Ienākot kā DVĒSELE jaunajā ķermeni, kurš ir latviešu etnosa radīts, tu esi ZVĒRĒJIS to vienmēr un visur aizstāvēt, nevis nodevīgi to nodot ! Tā ar savām nodevīgajām darbībām tu lauz savu zvērestu, nodod savus senčus, sevi un savus bērnu, un arī tos, kuri vēl dzims. Nodevējs veic nolādēšanas AKTU ne tikai pret sevi, bet pret visu savu dzimtu. Neaizmirsīsim, ko sacīja Kristus par nodevēju… .

Uzskatīt par SKOLOTĀJIEM tās tautas pārstāvjus, kura izņemot slepkavošanu, izvarošanu un laupīšanu neko vairāk nav parādījusi, ir nožēlojama un nodevībai pielīdzināma parādība.

Mēs visi reiz atstāsim šo DIMENSIJU. Nekādi dievi mūsu “Dzīvības grāmatas” nepētīs un grēkus nepiedos. Tevi tiesās TAVI darbi, kuri nav sevis apzinoši un apveltīti ar spējām uz PIEDOŠANU. Harons un MIRUŠO VALSTĪBA nav izdomājums. Tā ir realitāte. Gribi palikt tumsībā un mokās, turpini nicināt SVĒTUMU(mātes miesas- SAVU LATVISKO IZCELSMI) ! Caur šo TUMSAS un NĀVES IELEJU tiek cauri tikai tie, kuriem atļauj viņu DARBI.

Vai būs daudz tie, kuri iebildīs Aleksandra Solžeņīcina sacītajam ? Sakarā ar to, ka Feisbukā u. c. soc-tīklos tiek izplatīti naidīgi nievājoši IZTEICIENI par latviešiem kā mazvērtīgu etnosu, LRTT ir publicējis rakstus ar piemēriem, kuros šis slimīgais un mūsu tautu nievājošais apmelojums tiek iemests miskastē, kur tam visam ir īstā vieta. Šeit ir lasāms citāts no augstāk minētās grāmatas. LRTT nevēlas “kādu” apvainot, bet, ja TEV kāds iespļauj sejā, tad nepietiek ar to, ka pazemīgi noslaukies un aizmūc, bet tev ar visu sparu ir jātriec ar “kulaku” šim bezkauņam pa zobiem ! Domāju, ka Solžeņīcins, kurš no tēva puses ir ebrejs, bet mātes krievs, šo sitienu ir veicis teicami !

23.1.20 L. Grantiņš

You may also like...

2 komentāru

  1. Pārmaiņas saka:

    20.gadus seni dokumenti, smīnošas jaunas skolotājas un miljoniem debilo !!! Satriecoši precīzi.
    Par to visu Linards brīdināja 2013.gadā, bet viņu nedzirdēja. Tagad ir pienākusi tā diena, par ko runāja profesors tajā video pirms septiņiem gadiem un tas 100% sakrīt šobrīd notiekošo. To tagad uzskatāmi varam redzēt indes lieltirgotavās (mārketos) kā šie cilvēki pārvērtušies par paklausīgiem radījumiem. Lielāko tiesu tā ir viņu izvēle, nedomāt un neanalizēt kā tas pieņemts cilvēkiem, bet reaģē vairs tikai uz refleksiem (mēdiju pātaga) un pats galvenais nenošķirties no bara.

    https://youtu.be/tIKA4xjxMec

    Ņemts no LRTT L. Grantiņš
    2013. GADA 21. DECEMBRIS
    https://tautastribunals.eu/?p=17649

    P.S. šodien biju liecinieks pirmajai klopei, kur jauniešiem par neuzliktiem uzpurņiem uzmetās vecenes ar tirgus somām. Gāja pa gaisu puķainie lakati, puņķi un siekalas, lamas kā no trakiem zvēriem.

  2. Armands saka:

    Nu vispār jau tā ir viņu taktika ir visur, kur viņi bāž savu degunu. Vai vācieši neuzvedas pēc tādas pašas būtības sevi noliekot svešas tautas zemē par dieva izredzēto kungu? Kultūras īpatnība ir atšķirīga jau nu izteikti starp sovietiem un Baltijas tautām. Tikai ir problēma arī latviešos, ka viņi bieži vien tēlo no sevis visu saprotosos. Tie man norāda, ka mēs visi esam cilvēki. Vēl man jādzird no latgalietes, ka mans tēvs pats bij vainīgs, ka viņam ar dūrēm uz likās 5 bidlas, kad viņš smiga vilkās mājās 60 gadu vecumā. Tā vien prieka pēc fasistam sadot pa purnu! Vēl man jādzird netīrības no kaimiņa nr. 6 un man nav tiesības viņam spļaut virsū? Es viņu ne vienu vien reizi esmu brīdinājis, ka ar savām runām netirajam uzprasisies uz nepatikšanām sev un savai saimei. Tomēr viņu īpatnība ir runāt samazgas un uz netīrības fona izcelt sevi, kā super baronu kurš ir sazadzies no tās pašas saimnieku tautas bagātībām. Tādi pakalpiņi latviešu nacionalisti, kā Dzintars ir vien viņu asins brāļi. Tādi mēsli bij arī pirms kara Latvijas republika kuri visādi izkalpojas Maskavas komunistiem. Angļiem labs teiciens, kas noder dzīvē, ja esi aizgājis strādāt un apkārt redzi skaistas pakaļas. Ne dirs tur, kur tu ēd! Tas atiecas uz sex darba vietā, ka parasti beidzas tās lietas nelabvēlīgi, ja darba vidi izmanto par mācības vietu. Tā arī šie ērmi parāda sevi, kad sāk savas netīrības melst caur muti, jo nefunkcionē viņiem tai galvā tie Jāņa punkti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *