V. Freimantāls. Ir svarīgi tikt vaļā no bailēm

No „Ir svarīgi“ pieliktās saites Olga Četverikova saka, ka Krievijā tautai svarīgi ir tikt vaļā no bailēm, no savām iekšējām bailēm kas iesētas komunistu laikos !

Man atliek uzsvērt, ka latviešu tautai ir jātiek vaļā no savām bailēm, kas iesētas nolādēto komunistu neierobežotās patvaļas un varas laikos !

Iedomājieties šo ārprātu, ka neviens Latvijas žurnālists par galveno tēmu sev nav izvirzījis aizstāvēt Helsinki 86 dibinātāju Linardu Grantiņu !

Visi Latvijā atrod kaut kādus sīkus un idiotiskus muldēšanas mērķīšus, bet par galveno – Helsinku 86 nevainojamo un bezkompromisa cīņu par likumības un TIESISKUMA atjaunošanu Latvijā klusē.

Liela daļa krietnu Latvijas patriotu ir līdz sirds dziļumiem „aizvainoti“ par Linarda Grantiņa tiešo un nesaudzīgo valodu. (Un principa pēc nelasa Tautas tribunālu, jo ir pārliecināti, ka smalki un kulturāli izsakoties varētu gūt daudz labāku rezultātu).

Es viņiem vienmēr atgādinu, ka Linards savādāk izteikties nemaz nevar !

Pamēģiniet ar „spāņu zābaku“ kājās smaidīgi un diplomātiski – izsmalcinātā leksikā vadīt Helsinku 86 interneta informācijas vietni !

Pēc Rīgas Latviešu Biedrības barbariskās iznīcināšanas uzmeklēju žurnālistu Dzintaru Zaļūksni un cerēju uz sašutuma pilnu teksta izstrādi par notikušo ārprāta terora aktu 1993. gada 18. februāra naktī Rīgas Latviešu Biedrībā !

Kad teksts bija gatavs un to saņēmu pie Lietišķās mākslas skolas (Krišjāņa Valdemāra ielas rajonā, kur toreiz dzīvoja pats VĪRIŠĶĪGĀKAIS tā laika Latvijas žurnālists), – paliku mēms ! Teksts bija pielīdzināms kāda karaļa galma skribenta lišķīgajai runai vispārējo tautas prieka un svētlaimes brīdī !

Žurnālists Juris Blaumanis – asākais kriminālinformātors Latvijā par RLB varmācīgo likvidāciju 1993. gada 18. februāra naktī vispār neko neuzdrošinājās rakstīt, jo bija cieši saistīts ar KGB.

Elita Veidemane, Atmodas redaktore saņēma no manis iesniegumu, kuru nicīgi noignorēja !

Pie Viktora Avotiņa ierados mājās un izstāstīju – ari klusums bezgalīgs.

Vienīgi Alfrēds Rubiks, atverot sava augšstāva dzīvokļa durvis Tomsona ielās stūrī veltīja man apzīmējumu – jūs esat bīstams cilvēks ! (Protams ari viņš klusēja masu mēdijos un tālaika viņa partijas mitekļa Teikas rajona privātmājas otrajā stāvā neko nepasāka TERORA akta izmeklēšanā un nosodīšanā).

Tagad jau 27 pilni gadi pagājuši Latvijai esot pilnīgā KGBistu pārvaldījumā !

Cik nožēlojami izklausās visi spriedumi, ka pie vainas esot Latvijā nedzīvojušie dažādi bagāti cilvēki – tikai ne KGBistu daudzslāņainā banda Rīgā !

Uzskatu, ka Linardu Grantiņu arestēja un ielika cietumā tie paši KGBisti, kuri pārvalda Latviju šodien !

Pašlaik viņi atrodas savas despotijas augstākajā punktā un tādēļ šie komunistu krokodili ir pilnīgi neatkarīgi saimnieki mūsu dzimtenē Latvijā.

L. Grantiņš LRTT & H- 86

“Iedomājieties šo ārprātu, ka neviens Latvijas žurnālists par galveno tēmu sev nav izvirzījis aizstāvēt Helsinki 86 dibinātāju Linardu Grantiņu !”

Ir, Valdi, gribējuši par mani un ar mani žurnālisti runāt. Ja nemaldos, tad seši šīs profesijas pārstāvi man ir zvanījuši un iztaujājuši. Solījuši vēl zvanīt…, bet es viņiem arī sacīju, ka tas viss ir veltīgi, jo par mani runāt Latvijā ir aizliegts. Un tā arī bija, ka neviens neko nav uzrakstījis, ja nu vienīgi, tad Lato Lapsa, kurš mani un vēsturnieku I. Roni nodēvēja par “garā atpalikušiem” ! Man arī ir zināms, ka pēc pēdējā aresta 2015. g. kāds vēlējies rakstīt, tad viņam esot paziņots: “Jūs rīt pie darba variet nenākt… !” Bet, kas attiecas uz pašreiz strādājošiem žurnālistiem, tad tie, pat ja viņiem ļautu, to nedarītu, jo visi viņi pieder šai sātanistu sektai, kuri nav spējīgi patiesu vārdu MUTĒ ŅEMT. Noskatieties Karatsubas VIDEO un jums apziņa apskaidrosies. Tas ir vienreizējs video, kas ir vērts redzēt. Pie varas šodien ir sātanisti- vistiešākie slepkavas un kanibāli- cilvēkēdāji un cilvēku asins dzērēji. Liekas neticami, bet tā ir visīstākā Patiesība. Un tie “patrioti”, kuri it kā nelasa(bet izlasa pirmie) šo i- vietni, ir no šīs zortes. Viņi, Valdi, Tevi ir ielenkuši un piesūkušies kā ērces. Visi tie, kuri Tev stāsta sliktu par mani- ir sātaniski bezdvēseļu izdzimumi. Viņi nav cilvēki, tikai daļēji, ar dažādiem kroplojumiem, pēc tādiem izskatās. Manā pašreizējā apsūdzībā ir 1986. gada čekas rakstīti materiāli un apsūdzību uztur tieši čekists Aivars Borovkovs, kurš bija tas, kurš mani arestēja 1986. g. par H- 86 dibināšanu(kropls necilvēcīga izskata sātanists). Kamēr visa šī čekistu banda, viņu bioloģiskie pēcteči un ielikteņi nebūs fiziski iznīcināti, nekas nemainīsies. Viņi šodien ietekmē cilvēkus ar psihotroniem ieročiem(2015. gadā šo ārprātu izbaudīju uz savas ādas), narkotikām, iebiedēšanām un slepkavošanām. Šie bezdvēseļu vampīri ir čekistu un atbrīvotāju spermas produkti- BASTARDI, kā saka Karatsuba.

Bastardi !!!

Šie visi ir saistīti ar manu arestu 2015. gadā !

29.05.20 L. Grantiņš

You may also like...

11 komentārs

  1. mutē medus - sirdī ledus: saka:

    letiņiem ir tāds sakāms vārds. Bet, izlasot šo ziņu, kas apakšā, jāsecina, ka nu jau ir trakāk par ledu. Pārfrāzējot autori, jāsaka – ne jau sapņojam, bet dzīvojam ar valdniekiem, kuriem mutē medus, bet sirdī (azotē) pletne un roku dzelži. Bet kā valdnieku privātīpašumi dzīvojam dzelžaini bailīgā laimībā. Jo, kā reiz izteicās ministris K – “pie visa var pierast“. Kad iekomentēju, ka pie meliem, zagšanas, divkosības un vēl ļaunākiem nelabumiem esam pieraduši – vai nu pie `uzpurņiem` (kā viens bija nosaucis obligātās maskas, par kurām ministris filozofēja) nepieradīsim, ministra “sakāmos vārdus“ neļāva vairs atvērt nepakam.

    https://sandraveinberga.com/category/aktualu-starptautisku-zinu-https://www.limbazubiblioteka.lv/foto/#LGBgallerykomentari/latvija/

  2. re kā saka:

    ” Izmantoja tos pašus cilvēkus, kas bija kalpojuši Hitleram un devuši lielu ieguldījumu nacistiskās Vācijas attīstībā. Gan VFR, gan VDR. Protams, uzraugot viņus, lai viņi neiegūtu lielu ietekmi politikā un jaunatnes audzināšanā.”
    Tā bija Vācijā! Bet LV – NEVIENS tos neuzraudzīja un postpadomijā, komgebešņa, ieguva gan lielu ietekmi gan politikā,gan tiesu sistēmā, gan iekšlietas un ārlietas, gan jaunatnes audzināšanā, gan materiālo labumu “dalīšanā”. Neuzraudzīītā “komgebešņas nomenklatūra” pārauga kleptokrātijā un politmafijā – ar visām no tā izrietošajām sekām. Un…. jau “izaudzinājusi” sev atbilstošu “jauno maiņu”!

  3. gaidām vispusīgu informāciju saka:

    Saistītiem ar Linarda Grantiņa necilvēcīgo arestu var droši pievienot arī foto ar izpildītāju prokurori Ilutu Saulīti un viņas “darba devēju” čekistu Aldi Plaudi no SIA VESTABALT, adrese Pulkveža Brieža iela 15, Rīga, Latvija, LV – 1010. Jāpievieno arī citu izpildītāju fotogrāfijas no Drošības policijas, cietuma, tiesas, kā arī citu īsto pasūtītāju fotogrāfijas, norādot pilnus vārdus, adreses un citus datus.

  4. xxx saka:

    Lūdzu ielieciet arī ar Jūsu 1987.gada arestu saistīto Padomju Savienības represīvā orgāna darbinieka Aivara Borovkova bildi. Arī tās rur kur Aivars Borovkovs ir redzams kopā ar Rihardu Kozlovski, Normundu Mežvietu, Jāni Maizīti, Dzintaru Rasnaču, Ēriku Kalnmeieeru un citiem. Lai visi redz un zina kopsakarības.

  5. Armands saka:

    He, tak man pēdiņu patrioti norāda, ka labāk ir paklusēt, jo žīdiem nepatīk, kad viņiem norāda, ka viņi ir žīdi. Pēdiņu patriotiem arī nepatīk, kad viņiem norāda, ka viņi ir žīdi. Nav jau svarīgi, kā tie ienākuši vēsturiski Kurzemes hercogiste, bet svarīgi ir tas, ka tieši viņi ir ģermāņu cauruma apkalpotāji. Vai tos sauc par dižajiem latviešiem, vai par velikijiem, bet garīgā smaka viņus visus vieno pie Romanovo. Atcerēsimies, ka strēlniekiem vārds Nikolajs bij goda vietā, ko apzīmē ar burtu X. Tad šajos laikos jis ir svēta kārtā. Nu i Romanovo, lai ir par kopējās vispasaules garīgās smakas cauruma apzīmējumu visām tautām. Karaļiem, kingiem, kaizerriem arī ir jādodas pie tā paša cauruma, lai atdotu godu savam valdniekam, kad iziet no viņiem ārā kronis.

  6. Valdis Freimantāls saka:

    Atbilde Armandam.

    Vai proti novērtēt latviešu tautas spēku?

    Domāju, ka nē!

    Krievijas impērijas augstākais garīgās attīstības vijums skaidri parādījās jau senajā 1866. gadā Jelgavā, kad latvieši radīja pirmo kolektīvās analītikas centru – Jelgavas Latviešu Biedrību un 2 gadus vēlāk tapa Rīgas Latviešu Biedrība.

    Ja nesaproti ko tas nozīmē, izlasi RLB 1938. gada fenomenālos statūtus!

    Tur 10 minūšu laikā iegūsi zināšanas, kas atvērs acis un sāksi saprast latviešu kultūru.

  7. ``paši pūšam - paši degam`` saka:

    un kariņvadoņiem prieks – par “likum“paklausīgām aitām. Un aitām prieks par kariņvadoņu mūziku pirms kaušanas.

    https://www.la.lv/visi-uz-cipesanu
    https://www.youtube.com/watch?v=wih8Y6Lyz8I&list=PLBlZ6G0LL2HNq-_N3yXqkcIydWaW-P3rD&index=1

  8. dokumenti un liecinieki stāsta saka:

    Te ir pieminēts kādreizejais ģenerālprokurors, tagad Satversmes Aizsardzības biroja direktors Jānis Maizītis un pašreizējais ģenerālprokurors Ēriks Kalnmeies. Ģenerālprokuratūras kā valsts nozagšanas centrālā loma bija redzama jau ar kuģniecības nozagšanu un krimināllietas neuzsākšanu, lai gan valsts kontrole iesniedza prasību.
    Bruno Bārs, valsts kontrolieris, kas iesniedza prokuratūrā aspūdzību stāsta Godzemes Dittai un atmasko.

    Ierakstu veic Ditta Rietuma 8.10.(1)2009.

    https://www.youtube.com/watch?v=w_bT3I6zTtU&utm_source=draugiem.lv&utm_medium=say&utm_campaign=post_1874649648

    http://www.labie.lv/wp-content/uploads/2014/11/Bruno-B%C4%81rs-kugniec%C4%ABbas-dokumenti-8.10.09-min.pdf

    http://www.labie.lv/wp-content/uploads/2014/11/Bruno-B%C4%81rs-kugniec%C4%ABbas-dokumenti-8.10.09-min.pdf

  9. Ditta Rietuma saka:

    ĢenerālProkuratūra sodīja nevis Latviešu Biedrības okupācijas bandu 93. g.18. februāra naktī bet gan tās likumīgo tikumīgo vardarbīgi no Rīgas Latviešu Biedrības cīņās izmesto vadītāju, vardarbīgi apstādinot Latviešu Biedrību varas atjaunošanu Latvijā 93.g. Skatiet dokumentālos video kur Valdis Freimantāls “klauvē prokuratūras slēgtajās durvīs” burtiski un pārnesti

    http://www.labie.lv/lbas-sos/rlb-18-3-93/?utm_source=draugiem.lv&utm_medium=say&utm_campaign=post_1874649648

    Laimonis Purs Strazdiņš (nogalināts 2016.g. novembrī)

    Indulis Ronis (nogalināts 2016.g. novembrī)

  10. Maiss ir caurs. saka:

    A,vot šitā ,,ragu bralība,, ir tāda – ja viņus izmet pa durvīm,tad tie rāpsies
    atpakaļ pa logu vai arī mēģinās nozagt atslēgas… Bet mierā neliksies.
    (Mana pieredze no dzīves.)

  11. Valdis Freimantāls saka:

    Varas kliķe ir nedziedināma slima!

    Pretlatviski slima un lopiski bezatbildīga!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *