Kas ir kabalists Laitmans(jebreji) varam uzzināt šeit

Lielākā daļa vienkārši neieredz žīdus un VISS ! Kāpēc viņus neieredz, M. Laitmans arī paskaidro… . Bet viss tiešāk un saprotamāk to pasaka S. A. Salļs. Šo i- vietni par antisemītisku var uzskatīt tikai tādi, kuriem zināšanas “smeltas” no neliešiem vai paši ir neliešu iemiesojums- valsts izzadzēji un latviešu tautas bendes- līdzigi kā E. Levits ar savu tēvu. Lai runātu par antisemītismu un “piesietu kādam antisemītismu“, ir jābūt kādam semītam- kādam semītiskas izcelsmes cietušajam. Nedz Latvijā, nedz visā plašajā Eiropā, mēs nevienu semītiskas izcelsmes ebreju- žīdu atrast nevarēsim, ja pat ar lupu meklēsim. Tātad tie, kuri kādu apvaino antisemītismā, veic krimināla rakstura apvainojumu, kuram jātiek sodītam ar reālu cietumsodu ! Tā ir vistiešākā nacionālā naida kurināšana. Visīstākie antisemīti ir Izraēlas varas orgāni(kuri nav semītiskas, bet gan tjurkiskas-slāviskas- somugriskas izcelsmes), kuri okupē palestīniešu(palestīnieši ir semītiskas izcelsmes jūdi, kuri pieņēma islāma ticību) apdzīvotās teritorijas.

Iepzīsties ar šiem diviem video un tu jebkuram, kurš tevi apvainos antisemītismā, varēsi “TIESISKI SADOT PA PURNU” nebaidoties par sekām, protams, tikai tādā valstī, kurā Tiesas nav pakļautas šai pašai viltus semītu laupītāju bandai. Latvija ir pilnīgā sātnistu- viltus žīdu pārvaldīta valsts. Latvijai ar Tiesiskumu ir tik pat liela līdzība kā izkārnījumam ar gaisa atsvaidzinātāju(tas ir pretīgs salīdzinājums, bet tikai tā var izsacīt kaut cik atbilstošu šo divu LIETU salīdzinājumu).

Šajā video runasvīrs paskaidro, no kurienes nāk KABALA un kas ir tās saimnieki !

Ja noskatījes šos abus video, tad saprati žīdu- ebreju būtību un viņu “nacionālo” izcelsmi ! Un saprati arī to, ka visas baznīcas ir “Sātana perēkļi” !!! Piedaloties tās rituālo TU iznīcini sevi kā Dievišķu būtni, kuru Dievs ir radījis LĪDZĪGU SEV !

Ir pienācis laiks izbeigt žīdu terorismu apvainojot tautas antisemītismā, kad viņi paši ir ir ārprāta antisemītisti ! Tas viss ir atkarīgs no MANIS un TEVIS, cik ilgi mēs turpināsim atļaut sevi “jāt” no šiem karginiem, borovkoviem, godmaņiem & co ! Vai tad šī pati Baiba Lulle no NRA neveic žīda Lemberga uzdevumu- nosaucot latviešus parmazu un skaudīgu tautiņa(atvērt) ?

Lūk viņi, visīstākie sātanisti- viltus žīdi, kuri varēja izlaupīt Latvijas valsti, jo netika veikta LIKUMĪGĀ DEOKUPĀCIJA un čekistu likvidēšana. Šeit ir redzami tikai paši augstākie čekisti- tautu slepkavas, bet vēl jau ir vairāki tūkstoši šo noziedznieku pakalpiņi, kuri tāpat tiks fiziski likvidēti.

30.03.20

You may also like...

16 komentārs

  1. Armands saka:

    Visas burvestību zināšanas zhidu kabalisti ir apkopojusi no citu tautu burvjiem paši izveidojoties par burvju burvjiem. Mēs dienu dienā dzīvojam it visā burvju veidotā sabiedrībā. Tikai sodīt viņus varam kā? Ja viņiem ir visa vara un paši cilvēki pielūdz viņu murgaino pasauli. Cik Latvijas sieviešu masturbē ja uz Gorbunova tēlu? Kalbeti nozīmē runāt =Black ir vakari un tumsa, Kabinat ir kaut kāda liekta forma. Tā nu cilvēce staigā saliekusies zem tumsas spēkiem. Uzvarēt?

  2. pārdomām saka:

    Nedēļas sākumā TV ziņās bija iekāpis viens no valdošās koalīcijas politiķiem, kurš ar alkatībā mirdzošām acīm klāstīja savu vīziju par to, kā tagad tiks strauji sadalīti un iztērēti divi miljardi eiro, kurus valdība var novirzīt epidēmijas izraisīto ekonomisko seku mazināšanai.

    Pazīstot Latvijas politisko vidi, ir skaidrs, ka nav nekā vieglāka kā notrallināt kaut vai divus miljardus eiro. Tas ir tik vareni – lemt, kurai nozarei un kuram uzņēmumam dot, kam nedot, kurus uzņēmumus jau tagad ieplānot atdot maksātnespējas mafijas uzbarošanai, bet kurus uzņēmējus aicināt iesaistīties nacionālajā 2020. gada korupcijas čempionātā, lai tie, pārsolot kukuļošanai domāto procentu lielumu, cīnītos par valsts atbalsta apjomu un formu.

    Kaut kas tāds jau notika 2008. gada nogalē, kad valdības politiskie zagļi lēma par simtiem miljonu eiro lielajām garantijām Liepājas metalurgam. Nav vairāk ne miljonu simta, nav arī metalurga, bet metalurga shēmotāji kopā ar jaunajiem un izsalkušajiem jau būvē shēmas, kā pārdalīt divus miljardus.

    Turklāt koronosa vīrusa dēļ aiztaisoties robežām un strauji paaugot bezdarbam, valdības politiskie zagļi pazemojoši ņirdz acīs mazajam cilvēkam, ka nu būs jāstrādā pa vēdera tiesu. Milzīgā starpība starp 2009. gadu un 2020. gadu ir tā, ka 2009. gadā varēja iekāpt lidmašīnā un aizlidot, bet šobrīd šis risinājums nav pieejams. Ko nu, mazais cilvēk? Kādu ceļu iesi: pakļausies apspiešanai vai cīnīsies?

  3. RB saka:

    Шалом Михаэль, эта Ваша антисемитка прям высшый класс

  4. cits viedoklis saka:

    Hmm…
    Es laikam esmu idiots, ka nesaredzu nekādu
    antisemītismu Laitmana runā…

    Vienkārši viņš IZSKAIDRO lietas būtību.

    Manuprāt, antisemītisms būtu, ja viņš aicinātu
    uz kādām anti akcijām.
    …………………………………………..
    ” Lielākā daļa vienkārši neieredz žīdus un VISS ! ”

    Nav nekāda vienkāršuma !
    Kāpēc man grūti “atrasties uz viena hektāra” ar žīdu?
    Tāpēc, ka viņš ar savu ATTIEKSMI un DARBĪBĀM
    nepārtraukti rada manī tādu sajūtu, it kā man pret
    ribām spiestos nūjas asais gals, kurš, lai kā es
    atkāptos, neatrauti seko man…
    Kā aklais dundurs pļavā vai mežā…
    Nekāda sarunāšana, nemaz jau nerunājot par
    elementāru pieklājību no viņa puses, nepalīdz…
    Neapnīkstoši jāj un jāj uz tevis kā palaidņa puika
    uz kaimiņa āža.

  5. angel saka:

    Visa lielakā žīdu masa ir zem reliģijas pieraksta , parējais ir viņu pasaules uzskats, ar kuru aplipināta lielākā sabiedribas daļa. . Ideoloģiju notur tikai daži cionistu klani , kuri paši ir tikai peškas augstāku spēku rokās …
    Ir jākļūst Mentāli un Garīgi brīviem .. un tikai tad nāk fiskais līmenis …

  6. Laimonis saka:

    tam “2020. gada 31. März um 15.36 Uhr”:
    Jā, jā, jā – “nedomā, nerunā, neskaties, neklausies !”

    Tikai pats tu esi vainīgs pie savām nelaimēm !
    (protams, protams, ka pats vainīgs, ka nesaskatīji
    ar kuru vari ielaisties kā ar cilvēku, bet pret kuru
    jau sākumā jāņem runga rokā !)

  7. angel saka:

    >>> Laimonim. Ko līdz tava skatīšanās , ja esi akls.? Rungu vicini? Bērniņ , iedarbini kaut ko citu …

  8. Laimonis saka:

    protams, protams !
    (protams, protams, ka pats vainīgs, ka nesaskatīji
    ar kuru vari ielaisties kā ar cilvēku, bet pret kuru
    jau sākumā jāņem runga rokā !)

  9. Anonīms saka:

    kā Latvijas “augšās”:

    https://youtu.be/nm5G-1Et0LE

  10. ES saka:

    Es gan nezinu, jo nav nekādas saprašanas kā tas viss notiksies, bet es redzu, ka viss sazagtais, izlaupītais, kā tas viss izskatīsies, bet tiks atdots atpakaļ LATVIEŠIEM. Un tas notiks ļoti drīz.

  11. > 2020. gada 4. April um 1.18 Uhr saka:

    Jautājums – tikai cik no tiem LATVIEŠIEM būs latvieši ?

    Aizdomas, ka tie LATVIEŠI būs “daudzu tautību latvieši”,
    respektīvi – krakovas žīdi un viņu atvases…

  12. Artūrs Malta, VLT Valdes loceklis saka:

    Dārgie LATVIJAS VĒLĒTĀJI! Mūsu Valdība ņem kredītus pārkāpjot Satversmi un ceļ sev algas. Lai atdotu kredītus ir jāceļ nodokļi. Pašreiz kredītprocentos maksājam ap 5miljoni dienā! Tas ir ap 150 miljoni eiro mēnesī. Aprilī par 375 000 eiro vairāk Saeimas Deputāti ir aizmirsuši savu doto zvērestu.
    Viņi nav kontrolējuši Latvijas Bankas un Valdības darbību. Deputāti ar savu darbību Valsts pārvaldē radījuši haosu un saputrojumu. Teritoriālā reforma ir pierādījums tam, ka Deputāti ignorē Satversmes 2. un 77.pantu.
    Kāpēc vajadzīgs parakstīties un gatavoties balsot? Tas jādara obligāti, lai atkal neievēlētu tos pašus „Vēžus“!!!

    Nevienas Valdības atskaiti par budžeta izlietojumu, Saeimas nav apstiprinājušas (Satversmes 66.pants). Neviens valdības ņemtais kredīts nav Saeimas sēdē apstiprināts (Satversmes 68.pants). Tas viss radījis haosu Valsts naudas lietās! Lai apturētu izšķērdību un atjaunotu tiesisku valsti ,ir pamats Saeimas atsaukšanai!
    Kā to veikt? Ir labi piemēri:

    1) Īrijas valsts tautas kustība „MĒS PAŠI“, kur pašreiz dzīvo daudzi klaidas Latvieši. Kad Deputātu sarakstu veido paši. Deputātu izvirza no sava vēlēšanas iecirkņa godprātīgu kandidātu, par kuru visi balso! Tādā veidā Īri tika vaļā no Angļu jūga un mēs tiksim vaļā no lielās ierēdņu armijas;

    2)kā atgūt izšķērdētos kredītus un nolaupīto, labs piemērs ir Islandes Valsts, kur valsts ierēdņi sēž krātiņa tik ilgi, kamēr atmaksā valsts kasē nozagto vai prihvatizēto;

    3) Labs tautsaimniecības modelis mums bija uz 1940.gadu. Mums ir vajadzīga Latvijas Valsts atjaunošana!!!
    To visu var veikt tikai ievēlēta jauna Saeima, kurā nebūs neviena bijušā ne esošā Deputāta! Deputātu kandidātus izraudzīt uz vietas savā sapulcē un iesakāt sarakstam „Mēs Paši“. Pieteikties var arī paši ar 100 galvotāju parakstiem.
    Informāciju par programmu un gatavošanos vēlēšanām var saņemt biedrības “VARU LATVIJAS TAUTAI“ birojā. To var darīt zvanot vai apmeklējot biroju, kā arī rakstot uz biroja adresi: Daugavas ielā 28, Mārupē, Mārupes novads, LV-2167. E-pasts: zemnieks@latnet.lv
    Vienīgā iespēja, kā izkļūt no Latvijas valsts bankrota ir atjaunot Latvijas valsts Likumu kopu, kas bija un būs garants Tiesiskai valstij.
    Tautas labklājību var veidot tikai atjaunojot ražošanu. Līdzšinējo Saeimu un Valdību lielākā kļūda ir tā, ka pie varas esošie cenšas gūt labumus tikai sev, pārkāpjot likumus un ņemot kredītus dzen Latviju lielākā postā.
    Šodien nevienam neizdosies palikt malā. Neko nedarot, jūs tomēr atbalstāt Valsts izsaimniekotājus. Kāda būs rītdiena, atkarājas no jūsu rīcības šodien.
    Mums ir ļoti noslēpumaina valsts:
    Tas, kā zog, ir komercnoslēpums! Tas, kā apzog mūs, ir valsts noslēpums!

  13. hallo, mīkstie! saka:

    Varat nečīkstēt, bet darīt? Varat turēt vārdu?

    Varat pieprasīt beidzot normālu dzīvi? Nevis ar kupri mugurā vai ar slienām no mutes dzīvot pēc diktātiem, kurus pildot var tikt pie vēl dažiem kampieniem, bet reizē arī pie iespējas tikt nogalinātam vai nogalināt citus.

    Ko cilvēks bez rokām vēlas no Latvijas tiesu nesējiem? Lai nav tā, ka var zagt, daudz, daudz zagt (tautai, cits citam) un var palikt nesodīts…

    https://www.youtube.com/watch?v=Qi_y15vOUsE

  14. Maija saka:

    Mozus, žīdiem, bija devis, 10 baušļus!… Cik, no viņiem tos ievēroja?…. Ja būtu centušies dzīvot, daudz maz, pēc bauslības, pasaulē nebūtu radies Zionisms!…. Augstprātībai, alkatībai, atriebībai un ļaununam, nav robežu!….. Savukārt, Palestīnas semīti, joprojām, godā un ievēro, Mozus galvenās vadlīnijas!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *