A. Balts. Kur pazudusi mūsu inteliģence

TRKur ir pazudusi mūsu īstā, patiesā un latviskā inteliģence?

 LRTT pasts

Tas viss ir tā, kā asi tverts Jāņa Zīverta 01.05.2011. LRTT ievietotajā rakstā, un nav lieki to uzsvērt vēlreiz. Bet, diemžēl, to mēs sen zinām un no tā, ka to sakām, ka to visi jau pasen apzināmies, nekas nemainās ! Ir jāliek galvas kopā un jādomā, ko darīt, kā atgūt cīņas sparu, pašcieņu, kā atmodināt letarģiskajā miegā snaudošo latviešu tautas garu, un kādiem līdzekļiem to panākt ! Pareizi būtu to darīt tautas izglītotākajai daļai -inteliģencei, bet…

J.Zīverts savā minētajā rakstā saka: “Par inteliģenci vispār nav ko runāt, tā sapuvusi caur un cauri!”
Tiešām, par to mūsu “inteliģenci” vispār nav ko runāt, tur sen jau medijos un balvu laureātos gozējas tikai kangari un kangareļi, gudri pļerkstoši mankurti, kuri ir izmeklēti, izvilkti un uz valsts “elites” pjedestāliem uzbāzti tikai sava verdziskuma, mantkārības, godkārības pēc, nevis izcila talanta vai īpašu māksliniecisku spēju dēļ. Bet tiem radošajiem ļaudīm, kuri tādi nav un kuri, visu notiekošo zemiskumu redzot, tomēr izvēlas klusēt, tiem – dubultkauns !
Liels kauns savu nodoto senču un nākotnes vēstures nesaudzīgā vērtējuma priekšā! 
Šo LV inteliģences “vadošo” atkritumu slāni krievu čeka ar mūsu nodevējiem- čekistiem veidoja jau 50 gadus, un ar Atmodas laiku tikai izkārtnes un lozungus nomainīja. Vai nav paradoksāli, ka tie paši, kuri bija slavas zenītā okupācijas laikā, turpat ir arī šodien, “neatkarīgajā” Latvijā ? Un rezultāti, kā redziet šodien, neizpaliek. Tāpēc LV tikai tādi,”radošie” liekuļi un varnešiem nekaitīgie, tiek bīdīti konkursos, amatos, prezidijos, žūrijās utt. Ar lielu troksni un neskopojoties tiek slavēti jau mirušie un tāpēc tiem vairs nekaitīgi mūsu dižgari. Bet uz šodienu citēti, slavēti recenzijās un intervēti tiek gandrīz tikai varai pakļāvīgie, tikai sava savrupā mākslas ceļa gājēji un, protams, visāda ranga pielīdēji. Kā arī valdošo mankurtu, fondu turētāju protežē, draugi un radi, to jaunā paaudze. Bet, kā likums, tie ir vai nu kosmopolītiski un apolitiski, vai SC tipa valsts ienaidnieku morāles balstītāji. 
Baigi padomāt, cik ļoti degradētai un izkropļotai jābūt šo šķietami izglītoto ļautiņu dvēselēm, lai tā varētu melot sev un savai tautai un darīt to ikdienā gadiem ilgi. No krievu okupācijas laikiem saņemot nepelnītas balvas, esot uzvarētāji konkursos bez konkurentiem. Patiesus talantus apzināti izstumjot viņu nelokamības vai nepērkamības dēļ. Godā tika celti šie kolaboranti, kas pareizi dziedāja kremļa meldiņu, un vēl joprojām to turpina kopā ar savām un radu atvasēm. Neviena patiesa vārda no viņiem neatrast, lasot viņu aprakstus, tēlojumus un šodienas promaskavisko varnešu politkorektās muldoņas atreferējumus.
Starp viņiem neatrast cilvēkus ar skaidru un taisnu valodu par notiekošo valstī, politikā, mākslā, kultūras dzīvē un tās aizkulisēs. Kremļa radītās un izperētās kolaborantu gļotas vēl turpina ņudzēt, vairoties un noteikt, derdzīgi kosmopolītisko un būtībā dziļi pretlatvisko, toni mūsu valsts mākslas skolās, mācību iestādēs un citās jaunatnes kultūras dzīves norisēs. Tās izceļ, sameklē un klonē sev līdzīgās “inteliģentās” amēbas, lai no tām atražotu savus 4.maija kliķes pēctečus.

Pagaidām šīs derdzīgās gļotas vēl turpina un turpinās degradēt latviskās vērtības cilvēkos un mākslā, ja mēs to pieļausim.

10.05.11

You may also like...

43 komentāru

  1. Baiba saka:

    Tie paši kolaboranti, no krievu okupācijas laika sabiedrības duļķotāji kremļa virzienā nav mainijušies! Tie paši heimrāti, kirkes,bikšes, vītoliņielikteņi un vēl daži hameleoni vien joprojām kūņojas un savas pretlatviskās riebeklības bīda, mākslīgi iecepti LV “inteliģences” avangardā! Un pārējie murmuļi savas vietiņas pie siles dēļ, tur muti un ļauj beztalantu līdējiem un čekas ielikteņiem bīdīt savas rebes, apkaunojot latviešu īsto, izkauto, izstumto, bet patieso inteliģenci.

  2. Eduards saka:

    Par kādiem inteliģentiem,par kādu inteliģenci var runāt pēc visa ,,brīvvalsts,, laikā notikušā?!
    %. maijā pl.16-os biju uz pieņemšanu pie KNAB priekšnieka N.Vilnīša.Prasīju atbildēt,kāpēc viņa vadītās iestādes darbiniece Garanča vairāk kā 3 mēnešu laikā nav varējusiizskatīt iesniegtos dokumentus un sniegt atbildes atbilstoši Satversmei un Iesniegumu likumam.Teicu,ka šo iestādi vajag pārdēvēt par Korupcijas piesegšanas iestādi,vai labāk likvidēt,lai netērētu nelietderīgi mūsu naudu .Parādīju dokumentus,ka ari’Saeima unZatlera kantoris rīkojas līdzīgi.Gatavoju prasi’bu Administratīvajā tiesā…

  3. ebregejs saka:

    Nu tak uz priekšu, tribunālieši! Augstskolu fakultātes ir atvērtas, Mākslas, Mūzikas, Kultūras akadēmijas darbojas. Saspļaujiet saujās, un jau pārskatāmā laikā jums būs jūsu nacionālajai un politiskajai pārliecībai atbilstoši rakstnieki, dzejnieki, mākslinieki, mūziķi, dabaszinātnieki, juristi, vēsturnieki, ārsti, mācītāji. Un gan jau no simtiņa vienas nozares pārstāvju atradīsies arī kāds īpaši talantīgs, ar iedvesmu apgarots.

  4. Cilvēkus ar patiesu un skaidru valodu atlaiž no darba, tas nozīmē, ka paliksi bez maizītes.Man tādi ir vairāki pazīstami, kuriem skaidri ir pateikts, lai nelien politikā.Tādos psiholoģiskos terora apstākļos mēs dzīvojam,tāda mums ir pašcenzūra un arī cenzūra lielajos informācijas līdzekļos.

  5. AMARILLA saka:

    -Nu redz cik labi kremla vergs ebrejgejs labi zina tehnologiju, kaa cekisti -komunisti latvieshu inteligenci dreseeja, preseeja un par krievu padomju ruporiem pataisiija, nelokaamos likvideejot, izoleejot! vai negribi veel pieredzee ebrergej-snhobelgej padaliities?

  6. inteliģence saka:

    Inteliģenta poēma http;//pandora open.ru/2011-05-11/poema-o-zhide

  7. ebrejgejs saka:

    http;//pandora open.ro/2011-05-11/poema-o-zhide

  8. ebrejgejs saka:

    http;//pandora open.ru/2011-05-11/poema-o-zhide

  9. Miervaldis saka:

    Visa inteliģense ir aizbraukusi!

  10. Amerikaa runaa, ka saka:

    neviena veeraa njemama riiciiba (afera), piemeeram, ar Valstij piederosiem iipasumiem Nevareeja un Nevar notikt bez premjera akcepta. Taatad arii korupcija, kura ir neizbeegama saados veerieniigos ,naudiigos dariijumos. ,,TONI,, Latvijas Valsts ,, likumiigajai,, izlaupiisanai uzdeva jau pirmais premjers Ivars Godmanis, vienlaikus ar savu mafiju ,,novaacot,, godiigos un vinjiem biistamos inteligences paarstavjus Juri Podnieku, Itu Kozakevicu, Latvijas luteriskaas bazniicas arhibiiskapu Karli Gailiti u.c.

  11. ebregejs saka:

    Amarilla, vai tas nozīmē, ka Latvijas augstskolas jums, tribunālieši, neder, jo tajās izmantotā tehnoloģija arī jūs pataisīs par nepareizajiem ruporiem? Un gan jau ka ārzemju augstskolas nav labākas? Turklāt tām jums trūkst naudas un valodu zināšanu. Nu tad jums acīmredzot savu inteliģenci nedabūt, bēdīgi gan. Jo inteliģence bez izglītības nepastāv, tik daudz jau pat jums būtu jābūt skaidram. Vai tomēr nav? :D

  12. Ernis Purnis saka:

    Par “inteliģento” veco jauno prezidentu

    Atbaidošs un izcili pretīgs šis 4.maija kliķes režīms, kas atkal demonstrē kalvīšrukša laiku super nekaunību un, neskatoties uz visas tautas skaidri izteikto nicinājumu zatleram, to bīda amatā par katru cenu. Tautas sašutums un neapmierinātība ar šo pilnīgi nederīgo kandidātu, kas labi redzams Delfu, Apollo, Tvitter komentos par prezidenta tēmu, tiek absolūti ignorēta un tiek turpināta zatlera atbalsta kampaņa! Turpināta ļoti cītīgi, par spīti tautas viedoklim. Un pērkamie korumpanti no PLL netšķiras no liekuļiem Vienotībā un “supernacionāļiem”VL/TB, kuri kopīgā prettautiskā masā pļerina slavas dziesmas atbaidošajam prezidenta kandidātam.

  13. white joker saka:

    ..hi, paskatīju un ņirdzu, ka tēmā par maniaku un stukaču lāci-jokeru šis ir točna aizmucis, kā to te visi paredzēja, hi,hi
    ..vai tas ebrejgejs nav tas pats dentists-talmuds, tāda ķiplokkošersmirdoņa izplatas no viņa pļerzām,hi,hi pie tam idiņš domā, ka šitās promaskaviskās kliķes režīms ļaus augstskolās ko patiesu un kvalitatīvu mācīt -nē urlšnobeli, kliķe cieši turas pie uljanova-lenina norādijuma-kadri izšķir visu, tāpēc visi pasniedzēji ir tikai pareizi pļurkšķoši izmeklēti, lai derīgus kolaborantu vergus saražotu,hi

  14. ebregejs saka:

    Atbildu jokergojam: nē, ebregejs nav tas pats dentists-talmuds. Ķiplokkošera saldā smarža no ebregeja lūpām nāk gan, jo gan ķiploki, gan košergaļa ir mana dienišķā maltīte. Bet diez vai tas ir tik svarīgi.
    Atgriežos pie diskusijas tēmas par latviešu inteliģenci. Ja nu reiz Latvijas pašreizējās augstskolās tribunāliešiem nav iespējams iegūt kvalitatīvu izglītību, tad saki man, jokergoj, kurās mācību iestādēs jūs domājat izkopt savu inteliģenci? Tādi puiši kā Krišjānis Valdemārs, Krišjānis Barons, Jānis Čakste un vēl citi to darīja cariskās Krievijas augstskolās, kur arī latviešu nacionālās idejas nebija necik augstā vērtē. Kur to grasāties darīt jūs? Un, ja negrasāties, tad ko vispār runājat par inteliģenci? Bez izglītības jums nekādas inteliģences nav un nebūs.

  15. ebrejgejs saka:

    INTELIĢENTI ir tikai tie vīri kas aprakstīti poēmā.

  16. black_joker saka:

    Nekur neesmu pazudis- tik stulbus rakstus, kā pēdējie, un vēl stulbākus komentārus nav iespējams kometēt. Lasu un brīnos par cilvēkiem, kas šajos rakstos paši ņirgājas par savu valsti, tautu un pašu ievēlētajiem politiķiem. Pie tam paši pilnīgi neko nav darījuši valsts labā un izaugsmē- tikai dirsuši virsū citiem un ņirgājušies. Tad jau labāk lasieties projām, kur ir labāk- ko te pļukšķat ?
    Jācer, ka nelaiķa Ilmāra Bišera radi izlasīs to komentāru- tur sanāk smuka civillieta pret autoru.

  17. ebregejs saka:

    Labi, ebrejgej, tad uz A.Balta virsrakstā uzdoto jautājumu var atbildēt, ka inteliģence nekur nav pazudusi, jo tās latviešiem nav un nevar būt, bet tā ir tikai ebreju izdomājums. Pareizi sapratu?
    Bet tas neatceļ jautājumu par izglītotiem cilvēkiem – zinātniekiem, skolotājiem un mācītājiem, ārstiem, juristiem un tautsaimniekiem, literātiem, māksliniekiem un mūziķiem, par visiem tiem, par kuru samaitātību un nelojalitāti Latvijai jūs te bļaustāties. Ja esošie jums nepatīk, tad taču jārada pašiem savējie, vai ne tā? Un, lai to izdarītu, kaut kur viņi jāizglīto. Vai arī jūs domājat, ka tautas un sabiedrības pastāvēšanai pietiek ar tumsonīgiem lumpeņstrādniekiem un agresīviem kaušļiem, kas sevi uzskata par karotājiem?

  18. Ernis Purnis saka:

    Īsti neizprotot spoguļdialogu ebregejam ar ebregeju, tomēr tēma ieintresēja! Gan mazliet citā rakursā, jo še rakstošie biezā slānī ebregeji, paši citē oponentu neesošus citātus , tad veiksmīgi paši atbild uz te neesošiem apgalvojumiem utt. Piem. šis : “Labi, ebrejgej, tad uz A.Balta virsrakstā uzdoto jautājumu var atbildēt, ka inteliģence nekur nav pazudusi, jo tās latviešiem nav un nevar būt, bet tā ir tikai ebreju izdomājums. Pareizi sapratu?
    Bet tas neatceļ jautājumu par izglītotiem cilvēkiem – zinātniekiem, skolotājiem un mācītājiem, ārstiem, juristiem un tautsaimniekiem, literātiem, māksliniekiem un mūziķiem, par visiem tiem, par kuru samaitātību un nelojalitāti Latvijai jūs te bļaustāties. Ja esošie jums nepatīk, tad taču jārada pašiem savējie, vai ne tā? Un, lai to izdarītu, kaut kur viņi jāizglīto.”

    Šis savārstījums ir lielisks piemērs ebregeju sovjetu stila demagoģijai, jo par latviešu inteliģenci, kas esot tikai ebreju izdomājums, skandina pats ebrejs un tad tēvišķīgi, it kā turpina pārtraukto sarunu par jau izglītotajiem cilvēkiem, (nevis inteliģentiem) cilvēkiem, kuriem ir “papīrs”, kas ebregejiem tāpēc liekas sinonīms vārdam inteliģents.
    Tikpat “prātīgi” tiek tālāk gvelzts, par nez kur rauto domu, ka ja 4.maija kliķes izvirzītie un stutētie korumpanti un kolaboranti, kā kultūras jomu priekšstāvji neder, tad esot uzreiz jārada jauni un no skolas sola redziet sākot esot jārada savējie-derīgie?! Jā, šie sovjetu atkritumi neder un nevar derēt latviešu tautas inteliģences avangarda lomai un vispār saukties par inteliģenci! Bet,…kas, kad un kur teica , ka arī šobrīd nav īstu inteliģentu un vienlaikus latvisku cilvēki mūsu zemē? Jo, tas, ka līdēji un valsts ienaidnieki ir darījuši visu, lai godīgus inteliģences pārstāvjus atstumtu malā, aizvainotu un arī apvainotu, nav nekāds noslēpums. Pie tam, tos kuri nesamierinājās ar šādu nelietību un zemiskumu, kas protestēja, vai mēģināja meklēt taisnību masu mēdijos vai Tv tika nekaunīgi apklusināti vai atteikts tik rafinēti un tik ilgstošā vaidā, ka uz brīdi rokas ir nolaidušās šiem taisnības meklētājiem. Bet tas nenozīmē padošanos, vai to, ka nav latviešu inteliģences – tā ir un ir ļoti spēcīga un ļoti augsta līmeņa pie tam. Un vēl sevi parādīs!

  19. Ernis Purnis saka:

    Maniak lāci-joker, tev tomēr tiešām jāarstējas, jo tava lamāšanās un citu apsaukāšana argumentu vietā kļūst paranoiska un pažēlo savu sabeigto veselību un paārstējies. Jo, es pēc tava te lamu uzplūda palasīju tev veltītos korektos jautājumus un sapratu, ka nav tev izejas, kā tikai šādi izmukt no loģiskas atbildes uz paša samuldētajiem tekstiem. Ej tiešām ārstēties, jo tad vismaz no slima cilvēkiem te nebūs tādas prasības un atbildes arī vairs negaidīs no tāda garīgi traumēta sovjetu nabadziņa.

  20. ebregejs saka:

    Erni Purni, varbūt ielūkojies rakstītajā uzmanīgāk. Manam sākotnējam komentāram atbildēja cilvēks, kas sevi dēvē par ebrejgeju (burtiņš “j” pa vidu), viņš arī ievietoja linku uz kādu krievu antisemītu savārstījumu, kurā cita starpā apgalvots, ka par “inteliģentiem” sevi dēvējot ebreji. No tā arī apgalvojums, kas izteikts viņa komentārā (2011. gada 14. maijs 6.33). Laipni piekritu “inteliģentus” turpmāk atstāt ebreju ziņā, ja jau reiz tā, un turpmāk runāt par izglītotiem cilvēkiem.
    Cik saprotu, Jūs apgalvojat, ka latviešu tautā tomēr ir īsti latviski inteliģenti. Nu tad jums jāatbild arī uz A. Balta jautājumu “Kur pazudusi mūsu inteliģence”.
    Ja inteliģence, Jūsuprāt, nav saistīta ar izglītību, tad ko galu galā Jūs saucat par inteliģentiem?

  21. Ernis Purnis saka:

    Piekrītu, ka papētot ir nianse starb ebregejiem, gan ar palielināmo stiklu tik saskatāma, jo šķērsām velk abi gara radinieki(vai arī gara). Jo viss gan otrādi atkal tulkots, jo tieši žīdu ziņā ir atstāt viņu preambulu, ka ar zīmogu apstiprināts augstskolas nomocītājs tiem automātiski kļūst par inteliģentu. Patiesi žēl viņus apbēdināt, bet ne tuvu tā nav un inteliģents var būt arī cilvēks ar iegūtu tikai pamatskolas oficiālo izglītību. Bet tā nav norma, drīzāk izņēmums.
    Kur pazudusi inteliģence? Gan neesmu teicis, ka tā nav saistīta ar izglītības iestādēm, tikai tas nav vienīgais inteliģentu cilvēku rašanās veids.
    Var jau pajautāt, kur okupācijas laikā bija tie desmiti tūkstoši patriotiski noskaņoti mūsu cilvēki, kas Atmodas laikā pārpildīja krastmalu, kas strikti pieprasīja neatkarību, kas stāvēja Baltijas ceļā un kas drosmīgi un pašaizliedzīgi bija barikādēs? Un kur tie ir šodien? Nu turpat, kur mūsu inteliģence, tikai ņemot vērā šīs mūsu gara elites domāšanas, spriešanas un analizēšanas spējas, no tās gaida daudz ko vairāk, nekā no ierindas ļaudīm laukos un darba rūķiem pilsētās. Tāpēc arī ir pieliktas maksimālas promaskaviskās kliķes pūles, lai patiesi godīgos un patriotiskos inteliģences pārstāvjus izolētu, uzpirktu vai iebiedētu. Un liekas, ka tas šim kolaborantu režīmam ar plīvojošu sarkanbalto karogu ir izdevies, vismaz līdz šim. Bet… viss plūst, viss mainās un ļoti strauji reizēm!

  22. zonnenbergs saka:

    Zidu-masonu noteiktas krasas kara-BRUNA-ariesi-sudu mesli
    MELNS ar BALTU-ss-masoni
    PELEKAS KARAVIRU FORMAS-citplanetiesi
    Starp citu no saita GULAGS.LV iznemtas visas video liecibas.
    TAS NOSAKA VISU.

  23. G. meitenes saka:

    Vai tad ebregejs nav ebrejgejs, ja ne pēc burtiem, tad pēc būtības gan

  24. ebregejs saka:

    Atbildu G. meitenēm: ja ar šādiem nikiem raksta divi dažādi cilvēki, tad ebregejs nav ebrejgejs. Man nav zināms, kāpēc vēl kāds rakstītājs izvēlējies tik līdzīgu niku, iespējams, lai mani parodētu. Es ar niku “ebregejs” savulaik rakstīju portālā latvians.lv un negrasos to mainīt.

  25. AMARILLA saka:

    -diemzeel patiesaa muusu inteligence ir nodziita pagriidee, atstumta no jebkaadas publicitaates un teikshanas, bet amatos,prezidijos un TV ekraanos tiek izvilkti vieni nodeveeji un bailiigi miikstmieshi!
    -vai vareetu paluugt ebregejam izskaidrot sava nika noziimi, jo it logiski, ka tas lasaas, kā ebreju gejs? Kā filmas nosaukums-launs un veel launaaks!

  26. ebregejs saka:

    Jā, Amarilla, pareizi saprati. Man ir tas gods būt tumšādainam, homoseksuālam jūdaistam. Par citiem šā nika izmantotājiem un ebrejgejiem neuzņemos atbildību. Priekā!

  27. ebregejs saka:

    Jā mēs esam inteliģenti,inteliģenti mēs noslepkavojam ģimenes, paņemam
    inteliģenti viņu īpašumus un uzvārdus,izstudējam viņu fotogrāfijas un
    inteliģenti dzīvojam tālāk.Bet cik tas ilgi tā būs????

  28. G. meitenes saka:

    Nu skaidrs, ka jūs – 4.Maija režīma īstenotāji tā dariet, bet tikai nezinājām, ka esiet ebrejgeji, pareizāk sakot to otro daļu šim vārdam nezinājām. Vai sekas, jūsu rīcībai jūs neuztrauc, sekas jums pašiem, jo par latviešu tautu jums protams nospļauties? Vai viss šis kolaborantu, kangaru pūznis domā tikt sveikā cauri, ja jūsu rīcības seku dēļ te būs asinsizliešana, vai domājiet izmukt no individuālajiem atriebējiem, kuriem nebūs vairs ko zaudēt un būs tik viens mērķis-iznīcināt jūs un jūsu dzimtu jebkur pasaulē, kā būs noticis ar viņu dzimtām un piederīgajiem Latvijā? Ja valdības, tiesu varas un represīvo orgānu bezdarbības dēļ visādi okupantu lindermani un citi svešie atkritumi būs sarīdījuši un apbruņojuši okupantu bandas mūsu zemē un izprovocējuši etniskos konfliktus?

  29. ebregejs saka:

    ebregejam – niku zaglim (2011. gada 18. maijs 13.57). Varbūt tomēr izvēlieties kādu citu niku sava viedokļa paušanai, citādi tas rada pārpratumus. Jebkurā gadījumā to, vai komentāru esmu rakstījis es vai kāds niku zaglis, interesenti var viegli pārbaudīt, sazinoties ar mani pa e-pastu ebregejs@gmail.com. Niku zagļi tam netiek klāt. :)
    Mani komentāri šim rakstam ir:
    2011. gada 12. maijs 20.57
    2011. gada 13. maijs 18.59
    2011. gada 14. maijs 4.28
    2011. gada 14. maijs 20.04
    2011. gada 15. maijs 5.32
    2011. gada 16. maijs 23.30
    2011. gada 18. maijs 1.14
    Kā arī šis komentārs.

    Un, lai kas arī Jūs būtu, Jūsu apgalvojumi par ģimeņu slepkavībām, uzvārdu piesavināšanos(?) un fotogrāfiju studēšanu(??) prasa izvērstāku stāstījumu. Ar interesi uzklausīšu, varbūt uzzināšu ko noderīgu.

  30. ebregejs saka:

    G. meitenēm. Kaut arī Jūsu rakstītais attiecas uz mana nika zagļa teikto, kurš visdrīzāk gan pārstāv Jums līdzīgus uzskatus, tikai vēlas mani parodēt, varu atbildēt no savām pozīcijām.

    Jūs pats/pati/pašas piesaucat asinsizliešanas, etniskos konfliktus, bruņotas okupantu bandas un individuālas atriebības pat dzimtas mērogā. Tātad acīmredzot šādus notikumus pieļaujat un par tiem domājat. Dzīve mani mācījusi, ka nav jēgas baidīties no citu cilvēku individuālas agresijas, jo tā var piemeklēt jebkurā laikā un vietā, piemēram, vakarā uz ielas. Ja tāda situācija gadās, jārīkojas savu iespēju robežās konkrēti pēc apstākļiem. Jūs paši sevi uzkurināt par to, cik jums grūti klājas, cik dramatisks ir stāvoklis un cik radikāla rīcība nepieciešama, lai to labotu. Tajā pašā laikā jūs savā dzīvē vēlaties baudīt civilizācijas labumus un dusmojaties, ja tie jums netiek tādā mērā, kā gribētos. Būšu apnicīgs un atkārtošos – ja vēlaties, lai jūs ņemtu nopietni, jums vismaz jābūt vai nu ļoti daudziem, vai pietiekami bagātiem. Liels skaits sasniedzams caur vairošanos, primitīvu vairošanos. Tas nav tieši saistīts ar dzīves līmeni – pasaulē labi redzams, ka trūcīgu cilvēku masas, pat pusbadā dzīvojot, spēj vairoties ļoti strauji, ja vien uzskata to par pareizu. Jā, šīs tautas apsmej par “tumsonību”, tomēr no tām arvien vairāk baidās, pat ja tās nav agresīvas. Bagāti varat kļūt, iegūstot labu izglītību (nevis apzīmogotu dokumentu) un neatlaidīgi konkurējot ar citiem tādiem pašiem gudriniekiem. Pagaidām esat mazskaitlīgi, trūcīgi un ļoti agresīvi. Kādam konkrētam cilvēkam, kas patrāpās jūsu ceļā, protams, varat sagādāt nepatikšanas, bet kopumā neesat ne bīstami, ne par pilnu ņemami.

  31. privet saka:

    Jā,tas nu gan ir inteliģents, zils paliek zils un tādam vieta….

  32. black_joker saka:

    ebregejam (īstajam) – ar pirkstu acī iebrauci tribunālistiem- tūlīt pār tevi nogāzīsies augstākā labuma sūdu okeāns. Bet vārdi skarbi pareizi….

  33. G. meitenes saka:

    Nu laikam gan ar pirkstu tev jokerēn un citā vietā, jo tavs prieciņš ir krietni pirmlaicīgs! Bet ebregejam varam tomēr lūgt rakstīt bez atkārtošanās un bez iepriekš jau izmantotiem atbildes stereotipiem, jo godīgāk un vismaz inteliģentāk būtu tomēr atbildēt tieši mums un uz mūsu rakstīto tekstu!
    Jā, kaut citiem tas rakstīts un agrāk, varam nomierināt ebregeju, ka mums nav nevienai materieālas problēmas, no trūcīgām pat stipri tālu stāvošas esam (kaut jūsu naivais stereotips paredz, ka sabiedr.inertajai masai un masu medīju smadzeņu skalošanai nepakļaujas tieši trūcīgie un neizglītotie,hmm, atļausimies pasmīnēt).
    Bet atgreizīsimies pie jūsu auniem – tātad mums jāapbedina vēlreiz ebregeju un jāsaaka, ka it visur dzirdētas noskaņas un izteikti nepārptotami un naida pilni apgalvojumi visdažādākajās valsts vietās un visdažādāko līmeņu sabiedrībās nekādi nenorāda mūsu personīgās agresivitātes pazīmes, bet tikai spēju saskatīt un analizēt visapkār notiekošo. Un par to neklusēt. Jo pēc nabaga ebregeja loģikas arī metreologs ir vainīgs, ja paziņo par pērkona negaisu, jo pats esot kā negaisa mākonis utt.
    Jā, starp citu, tieši visagresīvākie izteicieni un visādi lāsti un draudi gan pret valdību, gan pret valdības personālijām tika izteikti krievvalodīgo kompānijās, bet ar klusu un jāsaka iespaidīgu svelošu naidu tieši latviešu sabiedrībā. Mēs nemaz par to nepriecājamies, bet saprotam, ka reiz kāds uzsprāgs diemžēl arī rīcībā, ja cits saprātīgs tvaika ventilis nenostrādās

  34. white joker saka:

    ..hi, i jokers nosvīda un pirms tam pavisam izgaisa ebrejgejs, tā arī neizturējis atbilžu tiešo trāpīgumu,hi,hi

  35. AMARILLA saka:

    -nu smiekli naak, viss otraadi-tak kremlja vergiem ar pirkstu acii te visiem iebakstiits un ko tekt tiem nav,ha,ha,ha!

  36. Miervaldis saka:

    Ebregej – tie krievu okupantu lopi ir šeit ievazāti kā tāda sērga, kā tāds mēris!Ievazāti viņi te tiek, ar visām savam slimībām un parazītiem!Ja kāds no ministriem reiz saslims no šo sarkano bartjugu lopu sērgas, tad varbūt viņš sapratīs, ko pieļāvis, un kam kalpo!Viņa rīcība būs atkarībā no viņa saprašanas un amata, ko viņs būs ieņemis!Nu bet varbūt viņam vienalga, jo viņam taču augstākās labuma dušas ir, un pirts ir!Bet mums letiņiem vajag nīkt un smirdēt pie šiem pretīgajiem, smirdīgajiem infekcijas izraisītājiem!Sibīrijas lopiem!Un viņiem mūsu zemītē ir laba dzīve!Bet nekas!Reiz nāks taisnība pie varas un teikšanas, tad nu lai tas ministrs kratās un skrien pie saviem krievu sivēntiņiem lopu vagonā uz krieviju!Pie cūkām viņam gulēt!Būt piekautām, un pie cūkām gulēt!šie cūkas ir krievi!Līdzīgam ar līdzīgu gulēt!Tādēļ nevar likt vienlīdzības zīmi starp Latviešiem un krievalodīgajiem!Nu pažēlo tos okupantu smirdīgos sivēntiņus, bet vispirms tiks ar tevi galā, tad iemetīs šos sivēnus lopu vagonā uz krieviju!Bet vispirms viņi dabūs ko pelnijuši, un ir taisnība G.meitenēm, vismaz šajā ziņā – šie krievu lopi ir pelnijuši tikt piekautiem un iemestiem lopu vagonos, taisnā ceļā uz krieviju!Tāds ir Lāčplēša spēks!Bet tagad mūsu valdība neplāno kā tikt galā ar okupantu sivēniem!Tagad viņi laiž mūsu zemē jaunus darba lopus, kuriem mūsu varturi ar siltu sirdi ierādīs tas mājas, kuru saimnieki ir aizbeguši no Latvijas!SUDA PIDARI MUSU VARTURI.PIDARASI!!!!! !!Jūs Godmaņa izdirstie, jūs kungi samaksāsiet ar savām asinīm par savām cūcībām, un neviens jūs nežēlos!Spēriens pa jūsu treknajiem mūļiem, piebarotiem ar Latvju tautas asinim, un acīm būs!Vai patreizejā saema ir Lāčplēša spēks?Nē!Viņi ir lāčplēša ienaidnieki, un kā tādi tiks ieviesti vestures mēslainē!Piekauti un iesviesti!Nu bet varbūt viņi tiks iesviesti pie cūkām, vārdā krievi, tas arī var būt!īstais Lāčplēša spēks būs tad, kad šie krievu lopi tiks izvākti no Latvijas, un jaunie darba lopi tāpat!tā lūk ebregej!

    PS.Vai G. meitenes, nav tās pašas Aivara Gardas slavenās žurnālistes?

  37. Miervaldis saka:

    Black joker noraustijās, jo viņam atvēlētā sūda atbildība var sabrkut no Letiņiem, un viņš norausies!Norausies pats pirmais!Bet G.meitenes es aicinu tomēr nelikt tik ļoti dziļu, un pareizu vienlīdzības zīmi, starp Latviešiem un krieviem, ja?

  38. black_joker saka:

    Miervaldi, tu pats noraustijies, ne es, man vienkārši negribas atbildēt, man ir tik daudz ko atbildēt, ka nav vērts pat sākt):):)

  39. black_joker saka:

    parodistam- tev ir daudz, daudz, ko muldēt, tad muldi vien pats- sen jau nebiji neko izmetis….

  40. Miervaldis saka:

    Black lāci – zinu tavu sakāmo!Kā trūkst argumentu, tā tūlīt soli visus spundēt trakomājā, tā lūk!

  41. zonnenbergs saka:

    TADI LATVIESU PATRIOTI KA
    ZIGFRIDS ANNA MEIEROVICS(kuru nogalinaja,lai MUNTERS ienemtu vina
    vietu.Vina milota sieviete ari tika nogalinata,jo zinaja par daudz)
    HERBERTS CUKURS
    VISI LATVIESU LEGIONARI(Zviedrija vinus izdeva speciali,lai PSRS
    likvide.Anglijas solijumi palidzet ILUZIJAS,ka tagad)
    UN VEL DAUDZI CITI,KAS ZINAJA PATIESIBU UN NENODEVA SEVI UN SAVU
    VALSTI BANDITU VARA.

  42. Miervaldis saka:

    Zonnenberg – vai nu braucam prom lai izdzīvotu, vai nu ejam uz saemu, un sašķaidam tiem neliešiem ģīmjus – ko izvēlies?

  43. Miervaldis saka:

    Amērika runā – tādus tautiskus elementus kā Kārli Gaili, mūsu varturiem jau nevajadzēja!šīs netīrās cūkas (mūsu varturi), šitie sūdabrāļi viņu nogalināja, jo viņs atteicās sadarboties ar šiem sūda cūkām!Mūžīga piemiņa viņam (kaut arī kristietim!)!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *