“Pārmaiņas”. Vienkārši mati slienas stāvus !

Lasītāju zināšanai: “Pārmaiņām būt” turpmāk tiks publicēts ar segvārdu “Pārmaiņas” !!!

Kārtējais Overtona logs, kad gadu desmitiem cilvēki radināti pie beztiesisuma, vairs nereaģē uz Latvijas iznīcināšanas kārtējo soli.
Cik uzkrītoši, ka tajās valstīs kur pilsonību sāk dalīt automātiski, tūdaļ seko neredzēti straujš ārējā parāda pieaugums !!!
Tas apliecina, ka pie varas nonākuši speciāli tam apmācīti kangari un iebraucēji. Šai kategorijai nerūp valsts nākotne, tiem bezrūpīgi gribas uzdzīvot jau tagad un tūlīt, nedomājot par sekām un nerēķinoties ar pamatiedzīvotāju problēmām nākotnē.
Žēl tikai, ka šī video autors savācot tik apjomīgu statistiku, saredz skabargas citu valstu acīs, bet savas krievijas acī baļķi nepamana un ik pa brīdim slavē savu asiņaino impēriju, bet neskatoties uz to, mani vairāk interesēja tendences un sekas.

Kāpēc saslimšana ar vēzi iegūst gripas epidēmijas apmērus ?
Gēnu tehnoloģijas apsaimnieko privātie investori un korporācijas, bet parādos iedzītās valstis ar saviem niecīgajiem budžetiem, tur neko vairs nespēj ietekmēt. Tas ir paradoks vai tomēr noziedzīgi un mērķtiecīgi ietekmēta valstu politika ???
Bulgāru vetārsts Plamen Paskov stāsta – sātanisms izplatās rūpnieciskos apmēros. Tur kur liela nauda, cilvēciskums un veselais saprāts vairs neeksistē, pat vēl vairāk, tiem pazudis ir elementārs pašsaglabāšanās instinkts.

Godīgi sakot, mati slienas stāvus to visu klausoties.
Kad VVF iecēla par prezidenti, tā arī mudināja, ka privatizēt vajagot visu pēc iespējas vairāk, pat upes sadalīja pa vidu un ugunsdzēšanas dīķus apjoza ar dzeloņdrātīm. Lai gan posts bija paredzams, bet tagad varam pilnībā izbaudīt ar ko tas rezultējies. Valsts ir plika kā baznīcas žurka, atlikušie valsts uzņēmumi ar izsmieklu padarīti dotējami. Vairums cilvēku ir sociāli neaizsargāti, valsts nespēj saviem pilsoņiem nodrošināt cilvēcīgu medicīnu, bet visi lielie privātuzņēmi vai no valsts uzņēmumiem „atprivatizētās“ daļas, legāli izvairās no nodokļu maksas vai arī vienkārši ar likumu ir atbrīvoti no nodokļiem. Valsts budžetā neienāk peļņa no alkohola un tabakas izstrādājumiem kā tas ir ziemeļvalstīs, kur tiem noteikts valsts monopols un tātad regulārs pienesums budžetam.

Pie visa šī apzināti radīta haosa ir tikai loģiski, ka budžetā katastrofāli trūkst līdzekļu, lai aizsargātu savu pilsoņu tiesības un jebkādu cerību pretoties alkatīgajām un nejēdzīgi pārbagātajām korporācijām, nemaz nerunājot par pārējo valsts funkciju normālu nodrošināšanu.

Manā uztverē ir nenormāli, kad nolobētā nodokļu sistēma pieļauj privātpersonu kļūšanu bagātākiem par valsti. Tas neizbēgami izkropļo sabiedrības attieksmi pret valsti un valsts kā tāda zaudē savas eksistences jēgu. Ja valsts pat finansiāli nespēj aizsargāt savu pilsoņu elementārās cilvēktiesības iekšienē, tad izcīnīt taisnību ārpus savām robežām līdzinās nullei.

20.11.19

You may also like...

12 komentārs

  1. atkal saka:

    Tas ebreju levis atkal iecēlis par Rīgas pirmo ļautiņu ebreju Rezņiku….. {vakar rakstīts Delfos )Vajadzētu gan par pirmo ebreju iecelt Anonymous….

  2. arī? saka:

    Arī ievērojāt? Anonymousis jau pats sevi ir iecēlis par Galveno – kā tāds prusaks atstāj savas olītes katrā šķirbā. Re ku` viena no prusaku olītēm izšķīlusies pat pie Daudziņa personas. A es, naivais, iedomājos, ka tikai še viņš jemas kā pa tādu šķirotavu, “klasificēdams“ īstos un neīstos latviešus. Piedēj, un aiz olīšu kalniem svarīga informācija – tu tū.

    https://tautaruna.nra.lv/slavenibas/297447-daudzina-bridina-par-viltvardi/?utm_source=inboxlv&utm_campaign=inboxlvNews&utm_medium=button

  3. mazs precizējums: . saka:

    tie “dotējamie valsts uzņēmumi” faktiski pieder viņu uzņēmumu padomju bandām !
    Kāpēc maksāt nodokļus un uzturēt anštalti no savas kabatas, ja to visu var “saorganizēt” no visu nodokļu maksātāju naudas, par to saņemot algas veidā ienākumus bez liekām galvas sāpēm ?
    Īpaši, ja ar uzņēmumu(zemi, pamattautu) nesaista nekādas sentimentālas jūtas – piegānīs un noplicinās šo vietu – “aplaimos” ar savu klātbūtni nākošo !
    Tieši šīs “ideoloģijas” dēļ jau viņus visa pasaule neieredz !
    Nevis tādēļ, ka viņi ir no dienvidu puslodes vai ziemeļu puslodes, melnie vai baltie.

  4. RB saka:

    Tikko pamanīju ka, šodien 20. novembrī LRTT ir parādījušies vairāki komentāri ar manu vārdu. Lai gan neesmu šos komentārus sūtījis, būtu jāpaskaidro šajā sakarā attiecībā uz saitēm, kuras satur minētie komentāri.

    Jau labu laiku strādāju pie viedokļu apmaiņas lapām internetā, kuras esmu iecerējis nosaukt kā “Sarunas”. Protams, ka tiem kuri cītīgi seko manām darbībām, tas nav nekāds noslēpums. Droši vien kāds no viņiem, jokus mīlēdams, būs iesūtījis LRTT attiecīgos komentārus ar norādēm uz manu pusgatavo darbu.

    Patiesību sakot, Sarunas ir gandrīz gatavas. Vismaz funkcionāli viss ir kārtībā, un tur var lasīt, komentēt, iesūtīt rakstus. Tomēr stils nav gatavs, un droši vien atklāsies blusas kas jāizķer, arī saturs jāpapildina. Īsumā, to var apskatīt šeit .

    Esmu iecerējis publicēties LRTT un Sarunās paralēli. Tomēr Sarunas tiek veidotas atsevišķi 2 galveno iemeslu dēļ.

    Pirmkārt, tur nebūs vietas politikai, vismaz attiecībā uz personālijām un partijām. Piemēram, jautājums vai labāks ir politiķis/ partija A vai politiķis/ partija B no mana viedokļa nav nozīmīgs. Politikai varētu atrasties vieta tikai saistībā ar nozīmīgiem pārveidojumiem sabiedrībā, par ko rakstu savās publikācijās. Tur varētu būt vieta arī rakstiem par juridiskiem, tehnoloģiskiem, militāriem, vēstures, valodas un līdzīgiem speciāliem jautājumiem, kas rodas sabiedrības pārveides sakarā.

    Otrkārt, es vēlētos izveidot fokusētu domu apmaiņu par iepriekš minētajiem jautājumiem. Tas ir, cilvēki ir aicināti ne tikai komentēt, bet arī publicēt savus rakstus. Lai sagatavotu publicēšanai rakstu, jāpiestrādā pie formulējumiem, izteiksmes veida .. īsumā sakot, ir jāformulē savs viedoklis tādā veidā, lai to saprot arī citi. Tieši uz to esmu aicinājis un turpināšu aicināt visus lasītājus.

  5. RB saka:

    Tagad viltus komentāri ir dzēsti

  6. pat bērēs neļauj runāt saka:

    To neļauj vara vai vienkārši – cits citam?
    Vērsiet uzmanību uz tekstu ar sarkaniem burtiem pie komentāra, kuru neļauj nosūtīt.

    https://nra.lv/latvija/297551-vai-latviesu-valodas-beres.htm/komentari

  7. Dunduks. saka:

    Interesanti,ka krieviem ,pasiem no savas pagaatnes vai ,tjipa, ,,vestures,, saak palikt bail….! Visss tas kjiiselis ar tiem
    tukstosiem gadu ,,karenije rossejanje,, saak irt pa viilem briikskeedams! Pashi, viens otram paari leekdami,brekdami,
    filmee tos muurus,tos celjus taas pilis,pamatus,pilsetas,kapus, un pasji ….viltojot,pat datumus ar savaam lekcijaam
    ( lai visi buutu pirmie,kas to teikushi)… Ka visas taas ,,, sacelsanaas,, uz Taas zemes bija un vieniigi tikai, so pashu
    SLAVU invaazija svesaa zemee pie pilna galda!!! Tie ,no koka,kas nokaapa un saka svesu zemi saukt par savu,
    sezj uz CITU TAUTU KAULIEM! Asinskaaru zagliigu bandiitu varza, kas… nu, NEKAD NAV LAIMIGI bijushi, kau gan,
    ai, ai, ai….. Gribeja Gan!…
    No Sibiirijas ,gatavi zelta izstraadajumi, esot bijushi izvesti- …tonnam! Ka tie tur radaas? A!!!? Kas taas par celtneem,
    kas taas par tehnologijaam,kaas vareja apstraadaat milzu akmens kluci 5 metru augstumaa un platumaa, nosliipejot
    to apalju …. Ko ? Vanjkaam taadas lietas? Vankas veel shodien no kraasniim nenoliistu,ja buutu kads kas rijamo
    izvaariitu un pienestu klaat!
    Maskavaa,pirms Napoleona ienaksanas esot bijusi vieniigi islaama ticiiba.., kau gan tas vareja saukties kaa judaisms,
    ar taadam vinju sinagogaam, bet pec tam, kaa vienmer, visaam paarmainjaam, izmantojot karu,badu,beedas un jukas-
    Shamie ieklaarejushies ar Pravoslaavismu… – kas ir putra no visa,bet Jeezus vel ,, piekerts,, klaat, lai
    atraak iet uz prieksu un cipari ,ziimes rullee!
    Un …uh, kas tie taadi par Volgas Vaciesiem? Atbrauca? Bija pirms? Varbut ne vaciesi. Bet TOS nosita peedejos….
    Par gudriibu,zinaasanaam un zinjaam.
    Interesants ir viens fakts,kuru pateica krievs…. Tauta,kura bija pirms, ir pieluugusi dieviibu -dievieti kura
    esot saukusies – Liga.

  8. rok saka:

    Kas ļaunus darbus gaismā raka,
    Iz Tēvijas tos projām dzen;
    Kas tīru patiesību saka,
    Tas drīz pie kauna staba sten.

  9. ... saka:

    Atvainojos. Yotube. Nas zaselilji v 18. veke. ( can. Globalnij Vopros)
    Skaistas bildes no Istaas Pagaatnes.

  10. versija saka:

    par īstajiem II Pasaules kara vaininiekiem –

    https://www.youtube.com/watch?v=OZy3IjQlrzY

    Ukraina, 3 stundas 40 minūtes.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *