Nekur jau ježovi un šustini(latviešu slepkavas) nav zuduši

Nekur jau, latviet, 1940.g. slepkavas nav zuduši. Viņi mīt tev līdzās. Viņus var viegli atpazīt: viņi melo un zog !

Nekur, latviet, šī sātaniskā cionisma- komunisma sērga nav pazudusi. Viņa, šī sērga, šodien ir uzpeldējusi pašā virspusē, jo jūtas uzvarējusi. L. Grantiņu šodien- 7. novembrī atkal tiesās. Ne jau latviešu tautas pārstāvji VIŅU tiesās , bet gan Latvijas okupantu radītie varas orgāni. Visā šajā barā nav neviens latvietis, lai arī cik mēs uzmanīgi to pētītu. Visi 100%tīgi nelatvieši- borokovveidīgie reptiloīdi !

Karikatūr- žīds, komunists- čekists Borovkovs L. Grantiņu arestēja 1986. g. par H- 86 grupas dibināšanu un šodien viņš atkal ir tas, kurš cenšas L. Grantiņu arestēt. Protams, pa šo laiku šīs deģenerāts ir kļuvis par miljonāru ! Visi mēģinājumi L. Grantiņu noslepkavot, cietuši neveiksmi.Latvijā visu ir pārņēmuši židcionistiskie izdzimumi, sākot no ekonomikas, politikas un beidzot ar kultūru. Lai tikai atceramies, kā Latvijas inteliģence rakstīja aizstāvības “manifestu” reketierim Haritonovam !!! Vai L. Grantiņu ir kāds no šiem KULTURISTIEM kaut reizi pacenties aizstāvēt ? Viņi taču sēž L. Grantiņa un viņa tautas atjaunotajā Latvijas Republikā ! Nē, viņi to nav darījuši nekad ! Zālītei, Peteram, Īvānam un citiem no šīs šaikas, tuvāks ir izrādījies bandīts Haritonovs un viņa tautas brālis E. Levits, kurš pirms četriem gadiem vienpersoniski parakstīja L. Grantiņa aresta orderi, tā pierādot, ka ir īsts “nācijas tēvs” !

Uz foto jūs redzat trīs galvenos Izraēlas lobētos cionistus, kuru uzdevums ir iznīcināt latviešu tautu. Varbūt kāds atkal centīsies mani nosaukt par slimu un nelieti, kā toreiz, kad sacīju: kam kalpo J. Ziemeļa radītā Rīgas H- 86 nodaļa ! Kā daudzi mani toreiz nicināja, nievāja un nīda,- nu, kā tai dziesmā…, kuru variet raksta beigās noklausīties. Kur ir šodien visi tie, kuri mani par to aplēja ar savām nodevības gļotām ? Kur, kur viņi ir, tie, kuri mani nievāja un nīda ?

Manas tiesas dienā būs arī mediķu pikets…, naudu ne mediķiem ne citiem nevar atrast, bet žīdu noziedzniekiem 40 miljonus pauļuti, pabriki un leviti grib atkal dāvināt, jo, kā saka “nācijas tēvs”; ja gribam labas partnerattiecības ar ASV, tad ir jādod !

Drīz, latviet, nu jau ļoti drīz, šie mēsli saņems to, ko pelnījuši !

Mēs, latviet, izdzīvosim !

Kā sacīja E. Finks: “Es redzu latviešus vēl pēc tūkstoš gadiem !”

Bet viņi, šie izdzimteņi, kā sacīja Pravietis: “Tiks iemesti Elles zaņķī !”

Un tur, latviet, ir viņu īstās mājas !

https://nra.lv/latvija/227408-lielais-terors-psrs-nospidzinat-jo-latvietis.htm#=

07.11.19 L. Grantiņš

Es zinu, ka daudzi mani nīst un nievā…. , bet man vienalga, jo es saku Patiesību, kas ir šīs Dievišķās pasaules PAMATI ! Visi tie, kuri mani tiesājot grib šo Patiesību iznīdēt, kritīs no pašu paceltā zobena.

You may also like...

9 komentāru

  1. Pārmaiņām būt sveic Linardu saka:

    Slepkavas ir ne tikai mums blakus, bet apvienojušies ar vispasaules noziedzīgajiem klaniem un iefiltrējušies valstu valdībās.
    Kāda krieva komentārā lasīju, ka katrā valstī ir mafija, bet tikai vienai mafijai ir sava valsts (bijušā PSRS teritorija).
    https://youtu.be/dQGZw2XeSII

  2. aivo saka:

    Jau gandriz 30 gadus Latvija ir neatkariga un ir 3šā nabadzīgākā valsts EU. 1989 gādā kristigais ebrejs no EE man pateica, ka LV pārtvers VDK. Un tagad, var jau redzēt, kādi cilvēki visu vērtīgo prihvatizēja. Šķiet, ka pienācis laiks jautāt Trampam un trimdas latviešiem, izveidot Latviešu rezervātu ASV, Austrālijā vai Kanādā! Ģeopolitiski: ” We all live in America”. Jo Latvijā māju vairs nav un nevaram atļauties tajā dzīvot! Jau mēģinājām atgriezties nesanāca, galus kopā savilkt nevarējām! LV problēma, tā, ka 1990 g. varu pārtvēra VDK kopā ar komunistiem un org noziedzību un korumpētiem naudas rausējiem. Tas izskaidro VDK sarakstu slepenošanu un nomuļļāšanu veselus 29 GADUS!!! Latvijas valsts ir ierobežotas cilvēku grupas ienākumu centrs, kas piesedzas ar valsts karogu un kuriem tauta, līdz ar to Latvija nerup! Mūsu rīcības plāns, ir neorganizēt “raganu medības” bet, piedot tiem kas patiesībā parvalda valsti un aizmirst viņu zagšanas. Paskaidrot, cik viņi ir nožēlojamā situācijā, jo domā ka esam pērtiķu radinieki! VĒRTĪBU SISTĒMA ( dzīves jēga) ir nepareiza!!! Evolūcijas teorija ir MELI, mēs visi nonāksim Rādītāja priekšā un katram būs jāatbild par to ko sastrādājuši labo vai ļauno ! Tiesas nebūs tiem kas piemuši Jēzu Kristu, par Glābēju, kurš nomira par katra no mums, piedodot grēkus! Lasiet Jauno Deribu, Jāņa evaņģēlijs ir saprotamāks. mums nav jānomaina valdība, mums jāmaina viņu uzskati un vērtību sistēma. Ļaunums #2 ir oligarhs Dž Soross sponsorē velkomistus cīnās pret kristīgām pamatvērtībām uz kurām savulaik bija uzcelta Rietumeiropa un ASV. Tramps cīnās pret Sorosu pašā Amerikā! Ne velti Ungarija un Izraēla Sorosu atzinušas par valsts ienaidnieku! Sorosītus ārā no Latvijas valdības! SOROSA cilvēki: Ījabs, Rubesa, Viņķele, Putnis un diemžēl Mr. Kariņš un Rinkevičs ir liberaliski. LIBERĀLISMS degradē pamatvērtības un iznīcina nacijas tas ir tas valsts drošības jautajums #1! Nevajag mūs biedēt uz novērst uzmanību ar “Krievi Nāk!” Tieši tādēļ esam NATO, ta ka Relax. Kopš mūs ar viltu iekļāva ES, esam 3šā nabadzīgākā valsts ES! Daudzi, kas dažādu iemeslu dēļ nevar evakuēties no Latvijas dzīvo nabadzīgākāk nekā Padumju laikos!?? Kāda jēga? Izskaidrojot šo! Ja Latvija ir neatkarīga valsts, kādēļ mums no ārzemēm regulāri $$$ uz Latviju jāsūta!? Mazak par 1.9 miljoniem palikuši! Nebūs tautas nebūs valsts! Diskriminācija LV otrā ātruma valsts EU!

  3. ``lido kraukļi`` saka:

    ka tikai neraks augšā arī Elksni un Liepiņu un nesauks uz tiesu…

    https://www.youtube.com/watch?v=-u1xT_cewaw

  4. tango saka:

    šausmas! un Skujenieks, Bruts, arī…

    https://www.youtube.com/watch?v=3nkkZh_Oi50

  5. šausmas! saka:

    un Kulakovs, Bruts, arī … “ tuvāk ….arvien tuvāk….“

    https://www.youtube.com/watch?v=sjoWmDxVEog

  6. AGedroics saka:

    Kur tad ir Astras kartiņa, parādi man to !!!

  7. avots saka:

    Mums ir jābūt stipriem.Uz mums dzīviem ir atbildības smagums par pārdarījumiem aizgājušām latviešu paaudzēm,un atbildība nākošo paaudžu priekšā par taisnību un patiesību,nedodot tiem noslīkt maldu purvā.

  8. Anonīms saka:

    kā žīds izmanto iespēju iznīcināt latviešus:

    http://www.la.lv/vai-cilvekiem-jamirst-dieva-varda

  9. Anonīms saka:

    rezultāts “katram pašam jāmeklē darbs, valdībai TIKAI jāiekasē
    nodokļi” politikai:

    http://www.jelgavniekiem.lv/?l=160&act=4&art=47588

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *