LRTT. Jūsu vieta ir Ellē, ne Latvijā !

Kāda gudrība saka: “Tu nevari pamodināt cilvēku, kurš izliekas, ka guļ !”

Veltīgi ir vērsties pie šeit pieminēto “kreatūru” Sirdsapziņas, jo viņi ir nākuši, lai mūs iznīcinātu ! Genocīds pret latviešu etnosu ir sasniedzis prātam neaptveramu līmeni !

Pie varas tiek iebīdīti tie, kuriem Tiesiskā valstī nebūtu iespējas līdz mūža beigām tik ārā no cietuma vai pat notiesātiem ar ASM.

Šeit pieminētās trīs personas ir Briseles cionistu midzeņa žurkas, kuras ir ar sātanisku(hazāržīdi) izcelsmi, kurām nav nekas kopīgs ar latviešu tautu. Visi, apzogot latviešu tautu, kļuvuši par miljonāriem. Viss šos garos pēcAtmodas gadus, viņi ir atradušies svarīgos valdības posteņos. Viņi ir 100%tīgi vainojami pie patreizējās ekonomiskās situācijas ! Viņi ir “nākuši”, lai pieliktu punktu latviešu tautas pastāvēšanai ! Mēs redzam, ka šodien tiek paturēti svarīgākajos posteņos tieši tie, kuri no viņiem jau tikuši iebīdīti: maizīši, kalnmeirei, mežvieti, straumes, bičkoviči… , bet kuriem būtu jātiek arestētiem un pakārtiem, kuri ir sātaniskās sektas locekļi- cilvēkēdāji !

Mēs redzam, kā J. Bordāns, kurš gribēja visus šos noziedzniekus “aizvākt”,  visur tiek nobloķēts un pataisīts par idiotu.

Jūs nepārklausījāties: Latvijā tiek upurēti un ēsti cilvēki ! Latvijā uz šādām “mesēm” ierodas sātanisti no visas pasaules. Šajā iesniegumā J. Bordānam tas aprakstīts: “H- 86 iesniegums Tieslietu ministram J. Bordānam” , bet viss palicis bez atbildes.

H- 86 iesniegums Tieslietu ministram J. Bordānam

Latvijas bērnunamu bērni ir pedofilu un cilvēkēdāju “iztikas avots” !

Un viņi, šie pedofīlistiske sātanisti, tagad vedīšot Latviju(latviešu tautu) Stikla kalnā !

Latviet, kamēr šeit pieminētajiem starptautiskā arēnā netiks izpildīts nāvessods, nekas nemainīsies.

Jā, latviet, mums toreiz visiem cerības plauka, kā dzied Akurātere, bet žīdsātaniskie izdzimteņi mums šīs cerības iemina savā “asins jūrā” !

Bet vēl būs pēdējā kauja, kurā mēs viņus iznīdēsim no šīs Dieva radītās pasaules !!!

12.08.19          L. Grantiņš





FOTO: Lūk, viena no šīs sātaniskās pasaules kreatūrām:

You may also like...

4 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Vispār, tā bildīte ir tik bagātīgi informatīva, kāda sen neredzēta !

  2. Valdis Freimantals saka:

    Vai , patiesi, neviena no “varas bandas” kreatūråm nenostāsies Helsinku 86 pusē?

  3. Kontinuitāte saka:

    Valdi var nostāties, var, bet tas būs pēc VDK/VDD pavēles. Lai no iekšas likvidētu H-86.
    Vini tak ir ienaidnieki. Latvijai, latviskumam un visam cilvēcīgajam.
    Viņus vada velns, velns ir viņu tēvs un rādītājs. Viņu dievs ir velns. Viņiem patīk kā Tu Valdi ciet. Kā Tevi tagad met ārā no tēva mājām… Kā parādus piešuj. Viņi kaifo no tā kā Tu brauc ar velosipēdu, bet viņi ar automobili. Glaunu. Sadisti un sātanisti sevišķi izraudzīti ir šī laika Latvijas elite, valdība, tiesībsargājošo iestāžu vadītāji un drošības iestādes vispār ir sātanistu kulminācija pār okupēto Latviju.

  4. Vizma saka:

    Krievs, šie hazāržīdi ir uzbrukuši visām tautām pilnīgi, kas dzīvo viņiem blakus. Un nekad viņi nav okupējuši nevienu. Sibīrijas okupāciju Ivana ļaunā laikā ar Jermaku sadistu un pedarasts, krievs vēstures grāmatās, skolas pasniedz kā Atbrīvošanu. Krievi atbrīvoja savas izkonnas zemes no čukčām. Krievi cūkas aplaupīja, izvaroja, nogalināja, un šo genocīdu viņi sauc par jūgu. Ka krievi bija jūgā to laiku, kamēr viņi izslepkavoja Sibīrijas čukčas mongloīdos.
    Krievs tikai atbrīvo. No visa, mājām, zelta, naudas, tiesībām un dzīvības.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *