Andris Podziņš vēlas kļūt LRTT & H-86 biedrs

LRTT pasts





Labvakar !

Te Jūs traucē Latvijas Tautas Pilsonis Andis Podziņš, kurš vēlas būt jūsu biedrībā kā biedrs un cīnīties pret Valdošajiem Komponistiem ! Latviešu Gods un pašapziņa man neatļauj liekties komunistiskās valdības priekšā. Es cienu savu tēvzemi. Mums jācīnās par savām tiesībām dzīvot savā zemē.

(seko arī tel.nr.)



Ja kāds vēlas atklāti, neslēpjot savu vārdu, runāt par noziegumiem pret latviešu tautu un valsti,- tad lūdzuLRTT durvis vienmēr ir atvērtas !

Tikai šajā attiecīgajā gadījumā kaut kas ir pārprasts.

LRTT & H- 86 nav nekas kopīgs ar Latvijas tautu.

Šeit ir runa tikai un vienīgi par latviešu tautu.

Ja A. Podziņš ir Latvijas tautas pilsonis, tad viņš var rekrutēties pie A. Pabrika.

Latvija ir latviešu zeme un latviešu VALSTS !

LRTT & H-86 nav nekas kopīgs ar okupantiem, slepkavām, laupītājiem un kolonistiem.

Tie visi taču šodien dēvējas par “Latvijas tautu” ! Šī “Latvijas tauta” Latvijā atrodas nelikumīgi, pārkāpjot visus Starptautiskos Likumus.

Ja A. Podziņa kungs vēlas būt LRTT & H-86 biedrs, tad viņam ir jāraksta iesniegums un pielikumā foto. Gan iesniegums, gan foto tiks publicēts šajā i- vietnē.

Un, protams, jāizdzēš no savas apziņas maldīgais jēdziens par Latvijas tautu.

10.08.19            L. Grantiņš

You may also like...

26 komentāru

  1. hmmm, saka:

    vai nu 3.klasītes skolnieciņš, vai arī pabrīķa kaujinieks…

  2. Māris M. saka:

    Tieši tā – Latvija ir latviešu zeme un latviešu VALSTS!

  3. Eduards Lunis saka:

    —Vai tik nav kārējais Bubinduss!?

  4. Anonīms saka:

    –=-Arī mani Bordaņs ir piekrāpis!
    Uz diviem iesniegumiem, kuri ir pamatoti uz dokumentiem,kuri norāda uz Kalnmeijera un tiesas rupjas klūdas, viņa klerki divas reizes atrakstījās, bet trešo reizi telefoniski viņa palīgs apsolīja,ka man būs tikšanās, Veltīgi! Bet es no viņa nenokāpšu, jo man ir plāns kā ieviest Latvijā tiesiskumu dažu mēnešu laikā, nevis kā viņs solīja -vairāk kā piecus gadus,,,!

  5. Armija Latvijas Atbrīvošanas no okupantiem un Okupācijas saka:

    Kā tad! 2 mēneši būtu pietiekami. Lai arestētu un ieslodzītu cietumos visu Valdību, Varu esošo. Neleģetīmo protams. Jo par likumīgās Varas gāšanu draud kriminālatbildība, arī Starptautiskajā izpratnē. Latvijas cietumi būtu gatavi pieņemt šo kriminālo masu. Tālākās izmeklēšanas veikšanai. Atlicikusi viena nianse tik, lai realizētu plānu-kur ņemt armiju, tik lielu militāru spēku, lai aizvestu viņus uz cietumu?
    Zemessargi plānoja šo operāciju, gadiem plānoja… Bet trūka spēkā, jo milzīgs pārspēks bija šo okupantu pusē, militārs un iekšlietu pārspēks. Plānoja, plānoja, līdz pašus gan atbruņoja, gan likvidēja…
    Un tagad pat lokāli ieņemot pat pilsētu kādu, nevis visā Latvijā izvēršot šādu operāciju, visticamāk ka ilgāk par diennakti neizdotos noturēt likumīgo varu un pilsētu šo. Nav vairs tāda spēkā potenciāla no iekšienes Latvijā to izdarīt.

  6. Ķeceris saka:

    4.maija režīmu,gan vēsturnieki nevarēs bezdarbībā vainot. Bez tam,4.maija režīmam ir pat visai ievērojami sasniegumi. Viens,no tādiem ievērojamiem sasniegumiem ir latviešu koloniju izveidošanās daudzās valstīs. Vai tik režīms vēl nevēlas Latviju pasludināt visbeidzot par koloniāl-lielimpēriju??? Nākamais lielais sasniegums noteikti ir Latvijas pārvērsšana policejiskā vastī,žīdu varas ciklēšana,mafijas varas pilnveidošana un masu propogandas līdzekļu apsolūta pakļaušana savai hegemonijai-neaprobežotas rīcības patvaļai. 4.maija režīma panākumus savu despotisko mērķu sasniegšanas ceļā,varētu droši vien apskaust pat Josifs Staļins. Staļinam,saprotams nebija tik lielu viltību un blēdību pieredzes. Dabas bagātību izlaupīšanas rezultātā Latvija pārtapa par Leviatāniju. Ievērojamais fakts,ne tik vien nesatricināja 4.maija režīma pozīcijas,bet kļuva par jaunu stimulu tālākai parazitēšanai uz izlaupāmo dabas bagātību rēķina. Neskatoties uz valsts reālo parādu un valsts bankrota pazīmēm,turpinās ārējie aizņēmumi,ivestīcijas un nerunāšana par tik “neievērojamām” lietām. Tas pierāda 4.maija režīma lielo dzīvotspēju. 4.maija režīms ir izaudzinājis arī pāris feminstu paaudzes,kuras uzskata,ka vīrieši domāti vienīgi viņu apgādāšanai ar materiāliem labumiem un izklaižu organizēšanai. Bērnu dzemdēšana tām šķiet nepieļaujama un bailīga lieta. Ķeceris,protams nevēlas apsteigt visviedāko viedokli. Droši vien tāds jau top,kādā jaukā 4.maija režīma kabinetiņā.Kāds,tāds viedokis vai projektiņš,kurš visu ausīm būs atkal dikti tīkams.

  7. Kontinuitāte. saka:

    Kontinuitāte. 4.maija režīms, pateikt tā, tas ir par maz. Jo tad sanāk ka patiešām pirms tā 4 maijā režīmā bija brīva, neatkarīga, demokrātiska un tiesiska Valsts Latvijā. Pirms tam bija PSR Latvija. Kura tika radīta ar krievu okupācijas karaspēku 1940.gada 17.jūnijā un /44.gados. Deokupacija un krievu okupācijas varas, Valsts apvērsuma vai gāšanas nebija. Nedz 4 maijā, nedz 1987 gada, nedz 1989,nedz 1990,1991. Nebija. Krievu okupācijas vara pati pasludināja ka viņi nebūs PSR Vara un Valsts vairāk, bet būs cita Valsts. Šādi lēmumi nav leģitīmi.Nav likuma spēkā.

    Tieši viņiem arī ir vajadzīgs, lai tauta un visas sabiedrība, arī starptautiskā – runātu par kaut kādu 4.maija Republiku. Kas ir tuvāk citai Valstij neatkarīgajai un brīvajai LR Valstij 1918.gada – 1940 gads, šī Valsts pastāvēja Latvijas teritorijā.
    Okupācijas vara visa tika pārģērbta LR Valsts formās. Ieskaitot KGB Krievijas. Tiesas, cietumi, organizēta noziedzība saorganizeta ar to pašu KGB PSR Latvijas nodaļu, prokuratūra, psihiskās slimnīcas, viss palika tas pats. Nav nekādas 4 maijā varas vai republikas. Bet lai būtu viņa, šī mistiskā vara. Tiek melots ka viņi atņēma brīvību, viņi atņēma neatkarību, nozaga. Neko viņi ne atņēma. Jo viņiem jau piederēja vara valsts. Viņiem piederēja visa valsts. Kam tad viņi atņēma? Sev?
    Kamēr tiks runāt šie maldi. Meldiga informācija ka ir 4.maija vara, Republika vai vēl kas cits. Tik ilgi arī nekas nemainīsies okupētajā Latvijā, ar Krieviju okupētajā. Tā lūk…

  8. :: saka:

    to 12.22
    Tomēr te iekšā ir Nato karaspēks. Ko nu?

  9. Izlasot šo komentāru, un vēl līdzīga stila komentārus, liekas ka tie nāk no viena autora. Vai autors nevēlētos savus komentārus noformēt rakstu veidā? Vajadzētu formulēt domas precīzāk un piestrādāt pie notikumu apraksta, loģika, secība, tā lai var lasīt un saprast. Savs viedoklis, sākums, beigas, 3000-4000 zīmes, un uz priekšu.

  10. Kirhinšteinieši saka:

    Maskavieši labi patiešām iekārtojušies uz uzdzīvi Latvijā. Piesedzoties ar NATO karaspēku. Vispār NATO armijas kontingents nav paredzēts Iekšlietu darbībai kara. Viņš ir vērsts pret ārējo agresoru. Bet šinī gadījumā ja Latvijā par piemēru “atzīvotos” kāda zemessargu brigāde un ieņemtu kādu mazpilsētu. Tad neapšaubāmi visa šodienas Valdība LV, gan pozīcija “fašisti un nacisti latviešu”, gan krievi brēktu vienā mēlē, pat Ždanoka Tatjana ka tie nav nekādi zs, bet ir krievu specnaz, kurš jāiznīcina nekavējoties iesaistot NATO kontingentu dislocetu LV. Tas gan tā būtu.. Nu ne Ždanoka tomēr paliktu opozīcijā, ka tie ir fašisti nacistiskie kuri nosaujami uz vietas. Bet iesaistot NATO kontingentu obligāti. Pabriks, Ždanoka un visa kremļa visu Tēvzemei savai ar brēktu ka mēs dzīvojam atjaunota un neatkarīgajā LV, tāpēc tiesiskums un demokrātija mums ir augstāka par visu un tie bandīti zs ir ja nošauj. Bet labāk dzīvus arestēt un tad cietumā no spīdzināt līdz nāvei. Kā viņi to dara šinī PSR Latvijā kopš 1940/44-2019 gadam. Okupētajā LV. Ar Krieviju okupētajā kur valda Totalitārais Krievijas pārvaldes ka Valsts režīms.

  11. :: saka:

    to 19.06
    Tas gan taisnība. Tie, kas ir labi iekārtojušies, nepieļautu pārmaiņas.

  12. ....2019. gada 11. August um 14.41 Uhr saka:

    Levitānija arī skaitās NATO karaspēkā, ar 3(!) cilvēkiem…
    Ko nu ?

    Pārējie(kaulu lauzēji-sadisti) “iekšējai lietošanai” tiek
    momentā mobilizēti no miličiem-nelatviešiem…

  13. Loģika saka:

    RB lai meklē atbildi sevī. Ja tāds gudrinieks. Un atbild sev tik vienu jautājumu, bez meliem sev-kad notika Latvijas atbrīvošana no krievu okupācijas? 1940/44-2019. Un krievu totalitārās varas? Kurā gadā tas notika, kurš to izdarīja-atjaunoja brīvo un neatkarīgo LR 1918-1940.Un ja atjaunoja-kur viņa ir, kurā vietā!
    Un vēl ir tādas lietas, ka jā izglītojas ir pašam visu mūžu. Plaši. Ko skolā ne iemācīs. Kaut vai kas ir Kontinuitāte. Un tad solis pa solim un skat ieraudzīsi patiesību. Loģisku. Kura ir visapkārt un Latvijā arī.
    Bet tajos Krievijas youtub kanālos patiesību gan nemeklē. Tur viņas nav.
    Vēlot veiksmi un sapratni.

  14. izglītojamies! saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=9Nrgy8B5L8o

    No šī jau arī varam mācīties. Kā šeit teica apsūdzētais – nav jāklausās uz to, ko pātarē par mums pasaule. Pasaulei vienkārši nav zināšanu par mums. Pasaulei arī pieklātos izglītoties. Lai, kā arī šeit teica, nebūtu jākaunas par pasauli. Lai nebūtu jākaunas par mūsdienu virsniekiem (un virsvalžiem tagadējiem un potenciālajiem, kuri sapņo par tādiem kļūt), kuri ir slikts paraugs ierindniekiem.

  15. piekrītu Loģika - i saka:

    Krievijas youtub kanālos patiesība ir “pa desas līniju”.
    Pa politisko līniju ir “cerība uz labāku cara tētiņu” par
    Pūķinu.
    Un tikai…

    Kā daži var nesaprast tik elementāras lietas par to
    “atbrīvošanu” !!!!!

  16. Maiss ir caurs. saka:

    to- izglitojamies!

    Dzilji atvainojos,… bet zime ,par kuru nebeidzas kasiisanaas – ir SATANA SIMBOLS.
    Tas ,, straadaa ,, mentali un nes Launu Fonu visam uz kaa TAS ir uzziimets!!!!!!!!!!!!!
    Nelolojiet iluuzijas par vecaam jostaam vai deju musturiem… TAS IR Velna Cetrinieks.
    Es pielauju,ka to ievazaaja skandinavu vikingi… Un no taa laika tas pinies pa jostam vai ko tur vel ne buut…
    Ruunu ziimes Latviesu tautai – !!! Ir PIELIMETAS !

    Apkart latviesiem vienmer sirojushi nelietigi speki ,gan ar viltu un slepenaam makslaam un –

    Paskat- IGORS! Kurhs telo latvieti, it kaa ,,latviesu ciiniitajs,,…. bet BUTIBA ir savadaaka!

    Latviesiem ir Raditaja AIZSARDZIBA. Un beidziet lietot visus sos Velna Pesteljus!!! Velns pret Velnu neciinaas!

    Uguns………Udens………..Kristus Krusts- TA IR MUSU AIZSARDZIBA!
    Un neparstaaj noladet musu Tautas slepkavas un mociitaajus!!!

  17. Kontinuitāte saka:

    Gan ka saprot gan par Atbrīvošanu, gan atgūto brīvību un neatkarību! Bet kāds Vells liek tā runāt. Varbūt žīdisma Islāms šoreiz būs pie vainas. Dzīvodami es par žīdu informatīvajiem laukiem (egregors), no virzoties no savas tautas reliģijas (juridiski latviešu tautas senču dzīvesziņu var saukt par reliģiju, jo reliģija ir juridisks termiņš, kurš attiecībā uz latviešu vēsturisko un kulturetnisko esību ir nepieciešami tā postulēt, lai iedibinātu skaidrību kad latviešu tautas reliģija ir par 60 000 gadu vecākā, nekā Islāms par piemēru. Islāmam – šai dzīvesziņa ir 1250 gadi tikai).
    Tas ir tas ko teica L. Grantins ka pirmos H-86 dokumentus, viņš sastādot tekstu, prasību, viņam priekšā pareizos un viedos vārdus teica latviešu tautas egregors jeb informācijas lauks. Žīdu tautas šo reptīļu rādītājā agrasīvajā Islāmā, nav informācijas par latvju tautas tiesībām, brīvībām. Tur ir pavisam kas cits, kas attiecas uz latvju tautu, un citām cilvektautām. Tāpēc nevar meklēt sapratni kopīgu dažādi informatīvie lauki. Un cilvēki…

  18. to Kontinuitāte saka:

    Par tiem “60 000 gadiem”, onkul, tu mazliet gan
    pāršāvi pār strīpu !
    Tajā laikā cilvēks vēl trenējās stabili staigāt uz
    divām un vārdu krājums sastāvēja(saturēja)
    apmēram no tik daudz leksēmām, cik pēdējos
    100 gados lieto “komandieri” krievu armijā :)

    Ka proto-latvieši bija spiesti vairāk kustināt
    smadzenes lai izdzīvotu ir diezgan labi pierādīts.

    Kamēr siltajās zemēs “valdniekiem” pietika ar
    vienu rievu smadzenēs :)
    Tāpēc arī tāda pērtiķu bara vadoņa uzvedība…

    Leti, līvi u.t.t. šamā teritorijā varēja sākt dzīvot
    pēc pēdējā ledus laikmeta, kad zeme bija tiktāl
    atkususi, ka sāka augt koki un radās meži,
    kuros apmesties.
    Visai ticams, ka tas bija pirms mazāk kā pirms
    40 000 gadiem…
    Saukt viņus par latviešiem – tā ir tikai tāda
    patmīlības kutināšana.

  19. Dainas saka:

    Tā ir kā ir. Latvju tautas pūrā (cienīgiem uz šīs zemes) ir aprakstīti četri ledus laikmeti pārdzīvoti.Skaidrs ka ne jau tikai Latvijas teritorijā. Vēsturi vajag zināt. Jaunais cilvēk.

  20. zināt vēsturi saka:

    Līvi ienāca par Dzintara ceļu…..Vislabākā laupīšana ir kur dzintaru iegūst….Vēl gan runā par agrākajiem un tagadējiem briesmu darbiem…

  21. >>> 2019. gada 13. August um 0.17 Uhr saka:

    Vecais cilvēk, sāksim ar to, ka Dainas(folklora) NAV vēsture,
    bet beletristika(pasaciņas) kā kurai tantei GRIBĒTOS lai
    BŪTU bijis/noticis…

    Par 4 ledus laikmetiem ir apraksts Zemes ģeoloģiskajā
    vēsturē, nevis Dainās !
    Piedēvēšana Dainām ir “folkloras mīļotāju” “varoņdarbs” !
    ———————————————————–

    Par ienākšanu pa Dzintara ceļu –
    tad jau iznāk, ka līvi dzīvoja, dzīvoja kaut kur Zaporožjes
    apkārtnē, kamēr vienā momentā sadomāja pamest
    auglīgo melnzemi ar silto klimatu un triekties uz salto
    “Pribaltiku”, kur no dzintara biznesa varbūt viens no
    tūkstoša sakašāja sev bagātību…
    Tu tā to biji iedomājies ?
    ——————————————————

  22. uzmanīgi ar vēsturēm! saka:

    Pareizi“Dainas“ še saka – vēsturi vajag zināt, jaunie cilvēki. Bet “jaunie cilvēki“ tikai štāpelē izvilkumus. Par līviem, par latviešiem – protams, no izdevīgajām vēsturēm. “Mērķ tiecīgi“. Un tas mērķis kā tā āža kāja izlien no izdevīgās vēstures izvilkumiem. “Ķipa“ – piķsviņzin, kas vispār latviešus par latviešiem nosaucis, un vēl iedomājas savu “patmīlību kutināt“, un tie līvi jau vispā – tie taču laupītāji un bliesmoņi.

    Zināt vēsturi nenozīmē zināt kādu izvilkumu no kādas no vēsturēm. Lai zinātu vēsturi, ir jābūt viedumam. Bet viedumu, kā zinām, ne katram Dievs( Laima, Māra, Liktenis, Radītājs …)iedod. Tieši, kā tautasdziesmā:

    “Rītā agri saule lēca,
    Zelta rasu notraukdama.
    Agri gāja Laimes Māte,
    Ļaudīm laimi dalīdama:

    Vienam deva mantu, slavu,
    Citam gudru padomiņu.“

    Tomēr ceru, ka tik daudz vieduma atradīsies katram, lai saprastu vismaz tik daudz:

    “Latvu dainas māca, ka visi pieci laikmeti (ieskaitot šeit “polemikās“ pieminētos) un pārmaiņu laiku katastrofas un bēdas ir pārdzīvojamas.

    Jānīšami, brālīšami,
    Piecas bēdas vasarā:
    Pirmo bērnu vilks aiznesa,
    Otru zaķis saspārdīja;
    Sievu ņēma, tā aizgāja,
    Ķēvi pirka, tā nosprāga,
    Pirti kūra, tā nodega
    Pašā Jāņu vakarā. /Tirza FS 1919, 257/

    Šī daina ir simbolos izteikta seno notikumu atblāzma. Tā stāsta par pieciem smagiem, tomēr pārdzīvojamiem laikmetiem cilvēces vēsturē. Vēl dainas piemin piecus kažokus (arī piecas meitiņas, ar kurām “māte gāja slotiņās“), kas pelnīti piecos gados. Kad pienāks laiks, tie visi būs jāvelk mugurā. Tas nozīmē, ka uz nākamo pārmaiņu laiku (kurš jau ir iesācies un rit pilnā sparā) mums būs vajadzīgas arī visos iepriekšējos laikmetos uzkrātās zināšanas. Tiem, kuri tās būs saglabājuši un apguvuši, par pasaules galu nav jāuztraucas.“

    ;)

  23. >2019. gada 13. August um 12.22 Uhr saka:

    ko teikt ?
    Dainotājam ir tik dzelžaina loģika, ka pārējais,
    racionālais atlec kā pret sienu mesti zirņi… :))

  24. LCTAG. saka:

    Vidiņš čeku,gan vaino savās neveiksmēs! Bet pats darbojās kopā ar čekistu pārvaldīto 4.maija režīma Saeimu. Bijušais komūnistiskās partijas biedrs,itin labi zin,kā 4.maija režīms valda.

  25. dainotājs -racionalizatoriem saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=WEPVH3NBLk4

    Racionāls ir cieši saistīts ar to, kas loģisks. Bet racionalizācija nav tas pats, kas racionāls ;)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *