R.Bruners. Par zombēšanu, 3.daļa

Noskaidrojām, ka informācija ar starpnieku palīdzību nonāk līdz mums izmainītā veidā. Tomēr mēs lietojam zombējošos informācijas avotus, jo citu it kā nav. Vai šāds izziņas veids ir lietderīgs ? Ciktāl iegūtā kopaina atbilst realitātei?

Laba atbilde atrodama ģen. Petrova darbos. Kopaina ir kaleidoskopiska, jo fakti, meli un fantāzija kā krāsaini stikliņi, brīvi sajaukti un atspoguļoti apziņā veido ornamentu. Šķietamās sakarības, kas veido ornamentu, izmainās, kaleidoskopu nedaudz pagriežot. Tagad mums šķiet, ka notikumu secība un fakti liecina ko citu. Kaleidoskopu var griezt bezgalīgi, ko zombētāji arī dara. Rezultātā informācijas patērētājam – zombijam nekad neizdosies formulēt savu personisko pozīciju, nerunājot nemaz par mērķtiecīgu rīcību un atbilstošu uzvedību.

Vienkāršu piemēru dod YouTube vai Google.

LRTT 17.marta rakstā ir S. Saļa video https://youtu.be/cUbnMR3_SL0  .

Ja to atver YouTube vietnē, tad labajā pusē ir kolonna ar līdzīgiem piedāvājumiem. Tur ir tā paša producenta (Джули По) video, kurā uzstājas kāds Andrejs Tjuņajevs (Андрей Тюняев). Nekaunība, ar kuru šis tips melo un muļķo klausītājus, droši vien ir nepārspējama. Tomēr Tjuņajeva funkcija ir tieši tāda pati, kā Saļam. Atšķirība tā, ka Tjuņajevs paredzēts tiem, kuriem Saļs ir par gudru. Piedāvājumu sarakstā atrodami arī pazīstamie Deivids Aiks un Viktors Jefimovs (Виктор Ефимов).

Latvijas mērogā klasisks piemērs zombēšanai ir grāmata Vara Bailes 2.

No minētā jāizdara divi visai nepatīkami secinājumi.

-1. Lai kā mums gribētos, mums neizdosies uzzināt, kas notiek augstajās varas sfērās. Lai atšķirtu patiesību no meliem, mūsu rīcībā jābūt kritērijiem, kas balstās uz personisko pieredzi, un nav saistīti ar šaubīgo informācijas avotu. Ja mēs uzticamies cilvēkam, kuram šāda pieredze ir, piemēram Linardam Grantiņam, tad mūsu uzskati būs pareizi tiktāl, ciktāl sniedzas attiecīgā cilvēka kompetence.

-2. Savu personisko pozīciju ieteicams formulēt, balstoties tikai uz nelielo drošās informācijas krājumu, kas ir mūsu rīcībā. Ideālā gadījumā, tās ir personiskā pieredzē gūtas zināšanas, kā arī pirmavotā smelta informācija. Fakti ir fiksēti savā vienīgi pareizajā vietā un kopaina ir pilnīgi skaidra un nemainīga, kā mozaīka.

Savu drošās informācijas un zināšanu bagāžu var palielināt ar interneta palīdzību. Cilvēki dokumentē savas darbības iestādēs, tiesās, publicē dokumentus, organizē un dalās ar savu pieredzi. Vairumā gadījumu šai informācijai ir augsta ticamība, sevišķi video materiāliem.

Nobeigšu zombēšanas rakstu ar svarīgo tēmu par to, kādā ceļā cilvēki iegūst zināšanas un informāciju. Krājot savu garīgo bagāžu dzīves gaitā, zināšanas uzkrājas noteiktā secībā. Jaunas zināšanas iegūst tikai pēc tam, kad pabeigts iepriekšējais cikls, kas kalpo par pamatu katram nākošajam utt. Tas ir līdzīgi mājas celtniecībai, kad sienas sāk celt tikai pēc tam, kad ir ielikts pamats, bet iekšējo apdari nesāk pirms tam, kad ir uzlikts jumts. Ja cilvēks nav saistīts ar sātaniskām organizācijām (specdienestiem), viņš nekad netiek strauji uzrauts zināšanu augstumos. Rezultātā zināšanu ēka sanāk pieticīga, bet stabila un droša. To var izmantot kā pamatu, lai tālāk paceltos personiskajā attīstībā, tuvotos radītājam, ja cilvēks jūt tādu aicinājumu.

Pavisam savādāk sanāk, ja cilvēkam nav pacietības un tas vēlas visu un uzreiz. Šeit nostrādā sātana piedāvājums, kad cilvēkam piedāvā izmainīt savu garīgo stāvokli. Izmainītā garīgā stāvoklī cilvēka iekšējās vērtības, kas tam dotas no radītāja, kļūst pieejamas zemākām radībām, kuras tās izmanto savām vajadzībām. Cilvēka garīgo stāvokli izmaina ar narkotiku, tajā skaitā alkohola, cigarešu u.c. palīdzību, kā arī kontaktos ar dēmoniskam radībām. Kontakti parasti notiek dzimumsakaru veidā.

Runa iet par situāciju, kad cilvēks mērķtiecīgi vēlas iegūt zināšanas šādā veidā. Tie, kuri tikai vēlas izklaidēties, saņem attiecīgo baudas devu, un parasti nokļūst atkarībā, neuzzinot nekā jauna. Turpretim, alkohola lietošana attiecīgā noskaņā var izraisīt interesantas “atklāsmes”. Savukārt pēc dzimumakta ar prostitūtu pār cilvēku var nogāzties īsta informācijas lavīna. Ja ir vēlme to piefiksēt, tad var iestāties tā saucamais “automātiskā raksta” stāvoklis. Nedomājot līdzi var pierakstīt liela apjoma tekstus. Pēc tam pārlasot, var sajūsmināties par rakstītā jēgas dziļumu un izteiksmes veida spožumu. Līdzīgi efekti vērojami arī narkotiku lietošanas rezultātā.

Ja salīdzinām šo situāciju ar iepriekš minēto mājas būvniecības procesu, tad sanāk apmēram tā. Pamati vēl nav izrakti, bet uz galvas nogāž betona kravu. Tad pēkšņi pienāk lielā lustra kopā ar ķieģeļiem. Lustra ir sasista, ja gribam to lietot, tad tā jāsalasa pa gabaliņam. Tad pēkšņi pienāk virtuves iekārta kopā ar jumta dēļiem, un tā tālāk. Mēs paši esam daļēji aprakti zem tā visa. Vairs neiet runa par mājas celtniecību, mēs ceram, ka kādreiz spēsim to visu piefiksēt un sakārtot.

Zināšanas, ko iegūst šādā ceļā, neveido sistēmu, tās ir grūti sakārtot. Informācijas apjoms ir milzīgs, un mēs esam sarakstījuši vienu sējumu. Tomēr ir skaidrs, ka jāraksta vismaz vēl viens sējums. Kad tas sarakstīts, kļūst skaidrs, ka būs jāraksta vismaz 20 sējumi. Lasītājs, savukārt, izlasījis vienu sējumu, saprot, ka jālasa arī otrais sējums, jo īstas skaidrības nav. Kad tas paveikts, viņš sāk nojaust, ka nekļūs gudrāks arī pēc hipotētisko 20 sējumu izlasīšanas. Lieta tā, ka pasaule ir pārāk sarežģīta un daudzveidīga.





L.G. piebilde:

Labi pasacīts: specdienesti pielīdzināti sātaniskajām organizācijām !

Tieši tā tas arī ir.

“Latvijas mērogā klasisks piemērs zombēšanai ir grāmata Vara Bailes 2.”


Atmodas pirmsākumos, kad komunistiski “nacionālā” elite, ar Gorbunovu un Peteru priekšgalā, iespundēja mani Šķirotavas nometnē, lai pilnībā noslēgtu rēķinus, jauniņais Lato Lapsa stažējās pie krievu KGBistiem(sātniskais specdienests). Tas ir fakts, kas nav apstrīdams.

 Lato Lapsa ir latviešu tautas vissīvākais ienaidnieks. Viņa pastrādāto ļaunumu nevar pārspēt neviens Staļina laika ideologs. Bez viņa šodien nenotiek nekas. TV viņš vienmēr uzstājas kā eksperts visdažādākajos jautājumos… . Uz viņa jautājumiem atbild visas iestādes !!!

Uz maniem jautājumiem nav atbildējis pilnīgi neviens, ja nu vienīgi, tad ar kaulu laušanu !!!

Vai tad tas vien nenorāda, kam viņš kalpo ?

VARA BAILES 2 viņš visžīdiskākā veidā ir apķēzījis Atmodu un tas veicējus. Viņa publicētais Arturs Priedītis veic pret latviešu tādus apmelojumus, ka pat pats Sātans viņa priekšā zaudē valodu, bet DP pat neiepīkstas !

Nu nav redzēti sātanžīdiskāki izdzimumi par Lapsu, Priedīti un Liepnieku !

Tīru un Patiesu informāciju mēs nekad nesaņemsim, jo informācija mainās līdz ar aktuālajiem notikumiem, bet tos savukārt veidojam mēs ar savu informācijas atdevi sabiedrībai, kuru esam laiduši caur savu “patiesības prizmu”. Valdošā kliķe savukārt atkal cenšas mūsu informāciju sagrozīt, lai nepieļautu mums vēlamo Patiesības īstenošanos. Tā ir nebeidzama riņķa deja… .

Tas ir ilgstošs cīņas process, kurā mums jāuzvar šie sātaniskie spēki, jo mēs pastāvam Patiesībā.

Nedrīkst aizmirst, ka aiz visa tā stāv GARĪGĀ PASAULE un tas sasodītais KARMAS LIKUMS.

 Te tad mēs nonākam arī pie tā, ka bez ļoti smagas cīņas, nekas nemainīsies. Lai arī cik bezcerīgs liekas stāvoklis, mēs nedrīkstam krist panikā, kas ir tas, ko šie sātanisti vēlas panākt.

PATIESĪBA vienmēr uzvar.

Cik ātri, tas atkarīgs no mums !

19.03.19                    L. Grantiņš

You may also like...

24 komentāru

  1. Neviens saka:

    Bruners tāds loģikai kalpojošs tipāžs, kurš tikpat labi varētu būt kādas Sankt Pēterburgas troļļu fermas instruktors un tagad te demonstrē savas prasmes. Kas par to varētu liecināt? Iespējams tas, ka viņa apskatītie subjekti ir krievi, kā arī rietumu sazvērestību teoriju popzvaigznes…

    Žetons par vienkārša, dabiska dzimumakta pacelšanu mistisku mistēriju augstumos. Te gan ir acīmredzams, ka autoram nav nekādas dižās praktiskās pieredzes tajā, par ko raksta. Tāpēc piedāvāju nedaudz apgaismības par velti:
    Dabiskus procesus cilvēka organismā izmainošas vielas nevajadzētu jaukt kopā ar tādu pilnībā dabisku procesu kā dzimumakts. Viedajiem jau kopš seniem laikiem ir bijis zināms, ka apreibinošas vielas nesniedz uzticamu rezultātu. To, protams, nevar teikt par veselīgu, pilnvērtīgu seksu. Šeit ir jāsaprot, ka lietas tiek skatītas no tāda viedokļa, ka cilvēkam ir gars. Līdz ar to sekss kļūst par instrumentu, kurš noved fizisko ķermeni pie tāda pārdzīvojuma, kas dabiskā veidā saasina un padara uztveramākus caur garu gūtus iespaidus. Praktiski to pašu rezultātu var panākt piemēram ar sevis šaustīšanu grēku nožēlas rituālā. Vai izpeldoties āliņģī. Un tamlīdzīgi. Protams, izvēlētā metode ne vienmēr nostrādās, taču domāju, ka raksta autoram būs vismaz skaidrība par šīm lietām.
    Manis tikko aprakstītās lietas šajā komentārā ir zemākais līmenis tādā praksē, kas saistīta ar cilvēka garu. Un nejauši sastapta nepazīstama prostitūta visticamāk raksta autoram kā iesācējam nekad nekādu transcendentālu pieredzi nespēs sniegt. Gara spējas un talantus, kā piemēram, mistisko “automātisko rakstīšanu” ir jāizkopj un atsevišķi spontāni gadījumi šādā kontekstā ir zems attīstības līmenis. Pieredzējušam praktiķim nav vajadzīgs tērēt naudu, lai izmantotu savas spējas. Citiem vārdiem, starp prostitūtu un “automātisko rakstīšanu” nav pilnīgi nekāda sakara.
    Baudiet dabu!

  2. seksa speciālist ! saka:

    Pašapmierinājies ??
    Marš, atpakaļ pie siles !!

  3. cita mantas tīkotāji saka:

    http://www.la.lv/si-diena-vesture-70
    ——————————————-

    Toreiz ar ieročiem laupīja, galvenokārt, izbadējušies kara upuri,
    tagad, ar likumiem – dažāda ranga biezie varneši.

    Vēsture mēdz atkārtoties kā absurds…

  4. vai zina,bet runā saka:

    Daudz raksta par p…… no Daugavpils,bet par Ulmani gan netiek rakstīts……Zinātāji saka,ka no pils izgājuši divi Ulmaņi,viens esot aprakts pie Jēkabpils virs Latvijas zelta (to vislabāk zina zatlers)….. Par otru raksta visi kas grib……Pikšas esot šķērsta dzimtas mājas…..Ulmaņa žurnālisti raksta ka Balti viņam roku nav devuši….Zviedrijas latvietis rakstījis grāmatu -Visādais Jēpis -par aizsargiem ,bet Baltiem bija savi Kāvi…..

  5. zombē pilnā sparā saka:

    par atteikšanos no skaidras naudas:

    http://www.la.lv/vai-vajag-atgriezties-pie-norekiniem-versos-vai-aitas

    Kuram tas ir izdevīgi:
    – ž bankām,
    – likumīgajam laupītājam(VID),
    – KGB

    Ar skaidru naudu es varu norēķināties meža vidū
    kaut nakts laikā, nevis jādreb, ka pazūdot elektrībai,
    piemēram, kara gadījumā, mans iekrājums ir tu-tū !
    Vai, kā ir publikācijas, apmelojuma gadījumā, kamēr
    gliemeža ātrumā “izmeklē” to lietu, jākar zobus vadzī.

    e-ērtība tiek pārvērsta par neērtību !

  6. debīlais Bušmanis LA zombē saka:

    “…Pat tad, kad nav savienojuma ar banku, un pat tad, kad nav elektrības mobilajos torņos, tā iebirs viņa tālrunī, ar ko viņš tālāk var iepirkties vietējā veikalā….”
    ————————————————-
    Tik stulbs ir, ka pat neapjēdz – kad nav elektrības mobilajos torņos – arī telefons nedarbosies !!!

    NE TU NO SAVA KONTA KO DABŪSI ĀRĀ,
    NE UZ CITU KONTU VAI VEIKALU PĀRSKAITĪSI !!!

  7. .... saka:

    http://www.la.lv/at-spriedums-policijas-darbiniekus-pret-pasu-gribu-filmet-nedrikst

    ———–

    Godīgus policijas darbiniekus NAV VAJADZĪBAS
    filmēt !

    Vienkārši atsakās pieņemt iesniegumu no tevis,
    bet tev nebūs nekāda pierādījuma tam…
    Pat, kad atklāti ņirgājas par tevi…
    Skolas biedrs no laukiem stāstīja: vajadzējis izsaukt
    policiju, lai noregulētu kaimiņu rīcību tiesiskumu –
    policists sēdējis pagastā un amzierējies ar pagasta
    “freilenēm” un nekustējis no vietas. Vispirms
    atteicis, ka tie tikai tādi sīkumi, tad sācis aizbildināties,
    ka neesot benzīna mašīnai, tad, ka kājām pa dubļiem neiešot …
    Pagasta priekšnieka nebijis uz vietas un viss.

    Jautājums:
    Vai šitāds frukts tev DOS ATĻAUJU viņu filmēt, ja
    arī tev ir ar ko nofilmēt ???!!!

    Noziedznieku izdots likums noziedznieku
    AIZSARDZĪBAI !

  8. Pilnībā piekrītu abiem komentāriem. Par naudu LRTT rakstīja iepriekš https://tautastribunals.eu/?p=45581 . Jāpiebilst tikai, ka arī papīra naudu uzskatīs par naudu tikmēr, kamēr mūsu starpā pastāvēs tāda noruna. Kad noruna vairs nebūs spēkā, nāksies meklēt zeltu un sudrabu, vai rakstīt parādzīmes. Protams, barters pastāv vienmēr.

    Nauda ir viena būtiska sastāvdaļa citu būtisku sastāvdaļu vidū, kas kopā veido sabiedrību. Tas ir apkopots sabiedrības vadības standartā RB-01. Standarts ir krievu valodā http://www.societyandnature.org/rb-01-rus.pdf un angļu valodā http://www.societyandnature.org/rb-01.pdf . Par naudu ir 6.punktā.

    Aicinu līdzīgi domājošos piedalīties lietderīgā nodarbē. Proti, vajadzētu tādu standartu arī latviešu valodā. To varētu vienkārši tulkot, bet ir daudz interesantāks variants. Katram ir iespēja sastādīt sabiedrības vadības standartu pašam. Varētu aprakstīt visu pēc kārtas, kas ir cilvēks, ģimene, kā viedo sabiedrību, kas ir vadītāji/līderi, armija, policija, nauda, organizācija.. vai vajadzīgi nodokļi utt.

    Kad tas paveikts, var dot savam darbam nosaukumu un publicēt apspriešanai.

    Pie reizes, būsiet formulējis arī savu dzīves pozīciju.

  9. angel saka:

    :)))

    Reiz kāds Tibetas jogs nejauši un slepus novēroja sava skolotāja un viņa sievas mīlas aktu. Skolnieks ar mēmu pārsteigumu ieraudzīja, ka tantriskā seksa ekstāzes brīdī divas cilvēciskās būtnes — skolotājs un viņa partnere — pārvērtās divās saplūstošās, brīnišķīgās gaismas lodēs. Šāda seksuālās ekstāzes enerģija vēl nebija redzēta…

    http://www.ezobox.ru/mantek-chia/books/

  10. Neviens eņģelim saka:

    Manuprāt, austrumnieciskā Tantras skola ir laba tikmēr, kamēr nesāk uzstāt uz sēklas “nezaudēšanu”, kas ir kā stūrgalvīga došanās pret dabiska procesa straumi. Neveselīgi.

  11. angel saka:

    Tā ir orgasma kontrole.

  12. Aelita saka:

    Par sabiedrības vadības standartu var gan pastrīdēties, gan pajokot.
    Jēzus ir teicis – mācieties no putniem gaisā. Jāpiezīmē, ka visām dzīvajām būtnēm jau ir savs dabas dots uzvedības standarts. Man gadījies novērot baložus savā balkonā, bet variet pavērot arī jūras ērgļus, interneta tiešraidē. Tad nu redzams, kā abi “laulātie” pārmaiņus sēž uz olām, pēc tam sargā un baro mazuļus. Tikai tad, kad mazuļi pieauguši un patstāvīgi, atkal var nodoties mīlas priekiem.
    Kukaiņiem, piemēram skudrām, tā lieta ir savādāka, tur ir kolektīvs darbs, aizsardzība un kolektīva bērnu audzināšana. Tas būtu līdzīgi kā sociālismā, kur jau mazus bērnus lika bērnudārzā. Bet atšķirība ir tā, ka skudru saimē māmiņa ir viena, viņa tiek lolota, sargāta un apkalpota, viņas uzdevums ir tikai bērnu dzemdēšana.
    Ar cilvēku sabiedrību ir sarežģīti, jo cilvēkus bieži nomāc dažādas atkarības, varētu teikt, ka esam neveselīga civilizācija, kur pat īsti dabas dotie likumi bieži nedarbojas. Piemēram, vai var piespiest sievu visu mūžu dzīvot kopā ar vīru alkoholiķi, vai otrādi – vīram paciest traku sievišķi? Jaunībā visi šķiet labi diezgan, bet vēlāk kaites saasinās…

  13. Neviens eņģelim saka:

    Man gan ir nostiprinājusies praktiski daudzkārt sevi attaisnojusi pārliecība, ka orgasma/kulminācijas/ekstāzes kontrole un sēklas “nezaudēšanas” ideoloģija ir divas pavisam atšķirīgas lietas. Negribu te sāk iztirzāt šīs lietas, tikai uzsvērt, ka pastāv manā skatījumā neveselīgi uzskati par to, ka sēklas “zaudēšana” ir pielīdzināma dzīvības un enerģijas zudumam, ko nekādā gadījumā nevajagot pieļaut un praktizēt. Pēc manām domām tā ir vienkārši recepte laimīgas dzimumdzīves sabeigšanai. Bet tas, protams, ir tikai mans uzskats.

  14. RB - Aelita saka:

    Skaidrs, ka ar cilvēku sabiedrību ir sarežģīti. Tieši tamdēļ mums ir jāformulē tas sabiedrības pamats, kas mums kā cilvēkiem ir kopīgs.

    Kamēr mēs žēlosimies un sūdzēsimies, ka mums dara pāri, neviens mums nepalīdzēs. Ja lūgsim Dievu, palīdzi, mums ir ļoti grūti, visādi izdzimteņi mūs apspiež. Dievs vispār mūs nesadzirdēs, bet labākajā gadījumā atsūtīs kādu eņģeli. Tas skatīsies uz mums no augšas un teiks apmēram tā.

    Nu, un kas tad ir, ka jūs apspiež? Jūs paši ziniet, ko jūs gribat? Izdomājiet, ko jūs gribiet, tad runāsim.

  15. angel saka:

    Enerģijas zudums ,protams, ir ,bet tas atjaunojas un tas viss ir normāli.
    Man negribas gari rakstīt , bet visa infa ir augstāk ievietotajās grāmatās. No A līdz Z .Senāk tādas zināšanas bija pieejamas tikai imperatoriem . Cilvēks , kurš apgūst tās , tam parasts sexs vairs nešķiet … pievilcīgs.:)
    Piebildīšu tikai , ka tās nav divas atšķirīgas lietas , kontrole dod iespēju orgasmu celt pa enerģētiskajiem ceļiem uz augšu un līdz ar to ejakulācija nenotiek … ,bet … :))) grāmatās viss ir pateikts. Un šis princips ir DAO , Tantrā un arī Ēģiptes Tantrā …
    Starp citu , tajās gramatās nav runa tikai par sex ,tur ir daudz arī citu labu lietu… :)

  16. Neviens eņģelim saka:

    “Tas atjaunojas un tas viss ir normāli.” Gluži manas domas. Kādēļ arī te vāvuļoju, ka nevajag iet pret dabiska procesa straumi.

    Grāmatu nosaukumus apskatījos. Krieviski gan lāgā nelasās, bet tas gan nav iemesls, kāpēc nav padziļinātas intereses par piedāvājumu. Vienkārši esmu citā sistēmā jeb citā “Matriksā”. Pamanīju tajā visā arī 5 stihijas, kas varētu būt viena fundamentāla kopēja lieta manam pasaules skatījumam ar to Dao piedāvājumu. Es ticu, ka pat tituliem nav nozīme tajā, līdz kuriem cilvēkiem tādas zināšanas nonāk. Es ticu, ka cilvēkam ir jābūt, tā sacīt, analoģiskam un rezonējošam zināšanām, kuras pieprasa izpratni par atbildību. Es ticu, ka var sarakstīt 100 grāmatas par “+” un “-“, vīrišķo un sievišķo, bet viena izpratne par uguns un ūdens stihiju vien sniedz zināšanas, kas būs tajās 100 grāmatās. Kamēr vieni cenšasiztikt bez ejakulācijas, es uzskatu, ka sēkla ir analoga 5. stihijai, kas ir pārējo 4 pirmssākums un tādēļ tā ir izmantojama. Bet tagad laikam par šito pietiks. Kam lemts un kam vajag, tas uzzinās visas mistērijas.

  17. Torsionu lauki saka:

    Bāzes staciju antenas nav nekas cits,kā psihotrōnie ieroči,kas domāti latviešu iznīcināšanai un zombēšanai. Ne velti tās ierīces tagad pastiprināti tiek izvietotas tieši virs skolām un bērnudārziem!

  18. to Torsionu lauki saka:

    varu jūs papildināt:

    – psihotrōnie ieroči ir arī karotes, naži un dakšiņas jo ir tuvu cilvēkam uz ēdamgalda;
    – vēl trakāk ir ar trusenēm, maikām, botām, kuras ir cauru diennakti cieši uz ķermeņa un satur oglekli (C), kurš sabrūk tukstoš gados, visu laiku apstarojot mūs;
    – riebeklene Zemeslode satur akmeņus, kokus, gaisu un gaismu, kuri mūs apstaro;

    Esmu no tā visa apstarots, tāpēc skriešu rīt no rīta uz
    upi kārties un saucu jūs visus līdzi !

    P.S.
    :)))

  19. Aelita saka:

    =>23.18
    Ja neesi pabaudījis uz savas ādas kaitīgu starojumu un psiholoģisku uzbrukumu, tad nav ko muldēt. Gan jau kādreiz nāks gaismā…
    .
    .
    .
    Admins
    Cilvēks gribēja būt asprātīgs un pārgudrs, bet čiks vien sanāca.
    Bet iespējams, ka viņš ir viens no viņiem…. .

  20. to Aelita saka:

    tomēr interesanti – ko jūs saprotat ar “starojumu”, “kaitīgu starojumu” un “psiholoģisku uzbrukumu” ?

    Izskatās, ka kaut ko citu, nekā vairums pārējo cilvēku.
    Vai tik ne kaut ko mistisku, ezotērisku ?

    Tas pats jautājums arī dažam labam citam !

  21. Aelita saka:

    Lūdzu. Var mazliet konkrētāk. Šoreiz nav runa par ezotēriku, bet par hipnozes izmantošanu, iespējams, saistībā ar kādiem aparātiem, kas varētu hipnozes iedarbību pastiprināt un novadīt līdz upurim. Kā tas tehniski notiek, nemācēšu paskaidrot, nav tādas informācijas.
    Tad vēl – tevi internetā kāds nezināms pabrīdina, ka tavu dzīvokli jau sen noklausās, vēl ir pekstiņi ar telefonu, arī vēstules bieži pienāk bojātā veidā… Un tu pamazām nonāc pie domām, ka tavu dzīvi jau sen kāds kontrolē. Riebīga sajūta, kas var novest pie reālas paranojas vai pat pašnāvības.
    Labi, ja tu spēj savākt pierādījumus vai kādu liecinieku, kas tev apliecina, ka tā nav tikai tava paranoja.

  22. to Aelita saka:

    Gan jau ir paranoja !
    Vāci apstiprinājumus savām IEDOMĀTAJĀM
    aizdomām …

  23. Aelita saka:

    Adminam. Psiholoģiskus uzbrukumus izjutu pēc 2010. gada, kad kā nezinītis ienācu internetā, sākumā apollo.lv. Drīz sapratu, ka negrib, lai es atklātu kādus noslēpumus, ko zināja mans mirušais vīrs. Tad centās mani visādi iebiedēt un apklusināt. Sapratu, ka virs mana dzīvokļa notiek kas nelāgs. Tas bija laiks, kad centās apklusināt arī citus komentētājus, kā Uldi Freimani, kurš arī esot piedzīvojis kkādus mistiskus uzbrukumus. Uz to strādāja arī mediji… Pat jaunā filma “Džimlai rūdi rallalā”, kur redzams izsmiekls par veciem cilvēkiem, kas nu sataisījušies karot ar velnszinako.
    Bet vēlāk sākās Ukrainas karš, tad nu gan šīs filmas aktrise O.Dreģe teica, ka varbūt ar filmas jēgu kas nav īsti pareizi.
    Ja man nebūtu nācies daudz ko piedzīvot, varbūt arī neticētu par tiem sātanismiem, ko Jūs piedzīvojāt cietuma kamerā.
    Tikai nevajadzētu rakstīt par to kāršanu, tagad jau tā nedara…
    .
    .
    .
    Admins
    Tā tiks darīts, jo sodam jābūt adekvātam pastrādātajam noziegumam !

  24. RB - Aelita saka:

    Aelita sāk runāt par lietu. Ar mistiskiem uzbrukumiem ir tā, ka par to negribas domāt, kur nu vēl stāstīt kādam un publicēt. Tieši ar to mēs nodarbojamies, mēģinam uzbrukumus neitralizēt un organizēt lietas tā, lai tie neatkārtotos nākotnē. Jaunas sabiedrības celšana ir lielais uzdevums.

    Mēs dzīvojam laikā, kad veciem vientuļiem cilvēkiem ir jāuzmanās. To vajadzētu ņemt vērā, mēģināšu to nedaudz aprakstīt nākamajā rakstā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *