H- 86 iesniegums Tieslietu ministram J. Bordānam

Tieslietu ministram Jānim Bordānam

Iekšlietu ministram Sandim Ģirģenam

LR Ģenerālprokuratūrai

                                              LCTAG H- 86 iesniegums

Latvijas cilvēktiesību aizstāvēšanas grupa HELSINKI- 86(latviešu tauta) vēlas, lai JŪS paskaidrotu, uz kādiem TIESĪBU PAMATIEM Latvijā darbojas tādi veidojumi kā: LATVIJAS JURISTU BIEDRĪBA, kuras prezidents ir PSRS VDK virsnieks- nelatvietis AIVARS BOROVKOVS un LATVIJAS JURISTU APVIENĪBA, kuras priekšsēdētājs ir PSRS VDK virsnieka ANDRA BUNKAS audžudēls- nelatvietis RIHARDS BUNKA ? Ko šīs divas “organizācijas”, kuras vada PSRS represīvo orgānu virsnieki un viņu ģimenes locekļi, veic LATVIJAS interesēs un no kādiem/par kādiem līdzekļiem viņi tiek uzturēti ? Ir taču zināms, ko sacīja pēdējais Latvijas PSR VDK priekšnieks- latvietis EDMUNDS JOHANSONS: “Latvijas drošības jautājumu bez manas ziņas Maskavā nokārtoja VDK darbinieki A. BOROVKOVS un I. GODMANIS.”

Mēs zinām, ka pēcATMODAS Latvijā neizskaidrojamās nāvēs ir “miruši” neiedomājams daudzums Latvijas patriotu un latviešu biznesmeņu, bet pilnīgi neviens vainīgais nav atklāts ! Nav noslēpums, ka šīs abas “organizācijas” darbojas pēc “militārprincipa” un ir saistītas ar Maskavai pakļauto- Rīgā darbojošos TM Security, kas skaitās 5. kolonna Latvijā un, kura arī sadarbībā ar LJB un LJA veic 4. maija kliķei nevēlamo personu likvidēšanu ! Ir arī zināms, ka Latvijā notiek SĀTANA PIELŪGŠANAS RITUĀLI, kuros tiek upurēti cilvēki un dzertas to asinis. Šeit pieminētās “organizācijas” ir tās, kuras apgādā SĀTANISTUS ar vajadzīgo CILVĒKMATERIĀLU.

LR drošības orgānu uzdevums ir noskaidrot: visu no Latvijas bērnu namiem adoptēto bērniņu likteņus ! Tad arī atklās šausmas, kādas šīs čekistu organizācijas veic pret latviešu tautu. Ir jāpārskata neiedomājami daudz krimināllietu, kuras safabricētas tieši pret latviešu tautai piederīgajiem, kas ir ierindojamas pie SĀTANISKO RITUĀLU procesiem. Piem: Osvalda Miglas, Gintas Voicišas, Mārtiņa Grīnberga, Sintijas Bāliņas un d.c. simtu LIETU !

ASTRĪDA BABĀNE, kura ilgu laiku strādāja R. Bunkas “kantorī”, liecināja H- 86: KAS IR ŠIS KANTORIS un ar ko tas R. Bunkas vadībā nodarbojas ! Arī bijusī tiesnese SANDRA BRIĶE ir gatava liecināt par šodienas bandītisko “tiesībnieku” noziegumiem pret valsti un tautu !

 

Latvijas CTAG H- 86: L.Grantiņš. I. Aparnieks. V. Freimantāls. O. Migla

16.03.19

https://www.youtube.com/watch?v=ZqSRMBAMtxs





You may also like...

11 komentārs

  1. Valdis Freimantāls saka:

    Lieliska pieredze būs pēc Bordāna kunga atbildes!

    Gadījumā, ja atbildes nebūs, varēsim secināt par valdības un prokuratūras attieksmi.

    Mani personīgi izbrīna līdzšinējā abu ministriju un prokuratūras pretlatviskā
    darbība.

    Domāju, ka mana drauga, dziedātāja Andreja Lihtenberga slepkavība ir KGB pasūtījums, tāpat kā atjaunotās Rīgas Latviešu Biedrības iznīcināšana 1993. gada 18. februāra naktī.

    Helsinki 86 ari Heino Lāmas slepkavību saista ar KGB.

    Uzskatu, ka Latvijas TM un IeM ir jāsadarbojās ar ES tiesībsargājošām institūcijām KGB noziegumu atklāšanā.

    Helsinki 86 uzsākusi sadarbību ar Eiropol.

  2. Māris M. saka:

    Ieinteresēto netieša atbilde ilgi nebija jāgaida. Viņi nosoda un ir pat “šokā” pat sadarbību ar čeku. Iesniegumā minētos uzvārdus gan kautrīgi nepiemin.

    https://jauns.lv/raksts/zinas/323086-izraela-soks-latvijas-ebreju-kopienas-izpilddirektore-gita-umanovska-izradas-cekas-spiedze

  3. vai saka:

    Vai to iesniegumu nevajadzēja rakstīt cionistiem ,vai arī p…… no Daugavpils ……..

  4. Anonīms saka:

    Ja vēlamies labāku Latviju, tad jāpārtrauc, ka atjaunotais VDK aģentu tīkls manipulē ar Latvijas sabiedrisko apziņu, žurnālistiem, amatpersonām, politiķiem, uzņēmējiem, utt. Paanalizējot drošības dienestu nespēju tikt galā ar korupciju Latvijā, var izdarīt secinājumus, ka šis atjaunotais VDK aģentu tīkls nodrošina koruptīvos darījumus Latvijā.

    Čekas maisu sargātāji apkrāpa Tevi ar Atmodu , radīja sistēmu, kura izzog Tavu dzimteni, radīja 10 miljardu lielu parādu, sekmēja, ka 370 tūkstoši Tavu māsu un brāļu pamet Latviju, uztur pusi Latvijas uz iztikas minimuma un Tu klusēsi, apātiski pieņemsi to, neticēsi, ka vari mainīt?

  5. viedoklis saka:

    Latvijas Juristu biedrība ir dibināta Latvijas okupācijas apstākļos 1988.gada 17.decembrī. Viens no biedrības dibinātājiem, komunists, Padomju Savienības GRU augstskolas absolvents Ivars Redisons uz savām vecumdienām nemaz nenoliedz, ka tas noticis ar Komunistiskās partijas ziņu. Aivars Borovkovs un Rihards Bunka baidās,ka ļoti daudz zinošais Redisons var sākt runāt tāpat kā to sāka darīt pensionētā prokurore Biruta Loze. Bez Astrīdas Babānes un Ivara Redisons Ir vēl citi cilvēki, kas daudz zina par Aivaru Borovkovu un Rihardu Bunku. Galvenais, lai tagad Jaunā Konservatīvā partija juristu Jāņa Bordāna, Jutas Strīķes un Jura Juraša vadībā izmanto varu Tieslietu ministrijā un Saeimas Juridiskā komisijā tiesu mafijas atmaskošanā, sākot jau ar Gvido Zemribo un Valdi Birkavu. Starp citu, Latvijas Universitātes Juridiskā fakultātē Krimināltiesību katedru vada Uldis Krastiņš, kurš savā laikā kā Latvijas PSR Augstākās tiesas tiesnesis Gvido Zemribo (Latvijas Juristu biedrības Prezidija loceklis) tiesāja disidentus. Ja Jānis Bordāns ir godīgs cilvēks, tad viņš kā tieslietu ministrs izdarīs daudz starptautiskā audita veikšanai tieslietās, tajā skaitā pie komunista Andra Guļāna ģimenes drauga Jāņa Maizīša, kurš pie šīs liekulīgās juristu mafijas dzīvo kā niere taukos uz nelaimē nonākušo cilvēku rēķina. Agrāk vai vēlāk viņi visi saņems to ko pelnījuši.

  6. :: saka:

    Šorīt E.Kramiņš ar V.Puriņu runāja par čekas ietekmi, starp citu teica, ka Rīgas Latviesu Biedrībā izveidota čekas filiāle…

  7. W saka:

    Bordāns ir labāks par Jakovu Plineru :)

  8. Valdis Freimantāls saka:

    Atbilde : : 10.09 uhr

    Visdziļākā pateicība par šo komentāru!

    Pats šo raidījumu nedzirdēju, bet meklēšu ieraksta atkārtojumu.

    Ja Edgars Kramiņš ir to pateicis – tad ledus ir sakustējies!

    Līdz šim Latvijā N E V I E N S nav uzdrošinājies par to runāt!

    Kramiņa drosme ir pelnījusi visaugstāko tautas atzinību!

    Edgara Kramiņa personā saskatu Latvijas prezidenta cienīgu rīcību!

    Viņa vārdi ir pārcirtuši 26 gadu melu un netaisnības aizkaru, kas slēpj no tautas KGBistu un komunistu necilvēciskās zvērības pret latviešu tautu!

    Kādam bija jābūt pirmajam!

    Visdziļākā cieņa un pateicība Edgaram Kramiņam un viņa ģimenei no Helsinku 86 cilvēktiesību aizstāvības grupas!

    Pasaule mainās un varoņi iziet kaujā par TIESISKU un no čekistu varas brīvu Latviju!

    Ja kāds no pasaules čempioniem sportā piebiedrotos Edgaram Kramiņam, parazītu vadošās pozīcijas Latvijas valsts pārvalde sabruktu ka kāršu namiņš!

    Ir nepieciešama populāru cilvēku palīdzība!

    Baltijas valstis tikai tādēļ varēja iestāties ES un NATO, jo Vaclavs Havels to pieprasīja un uzstāja! (Šeit mūsu mūžīgā pateicība Čehoslovāku cilvēktiesību aizstāvjiem – disidentiem).

    Visa sākums ir viena cilvēka drosme aizstāvēt savus ideālus un savu TAUTU.

    Cieši spiežu Linarda Grantiņa godīgo roku ar Helsinku 86 pirmo lielo uzvaru Latvijas masu mediju informātikas telpā!

  9. viltus "tautas varas" demonstrēšana saka:

    ar KGB saskaņots pikets:

    https://youtu.be/uXafOsIz3YE

  10. AGedroics saka:

    Beidzot draugs Bordāns linardeli nahuj pasūtīs! :)))

  11. Iesaku uzzvanīt 67080142 – Tvaika ielas uzņemšana. Jums drīz arī uzstādīs diagnozi pavisam vienkārši. Pidarasi jobanie bezsmadzeņainie retardi

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *