Par žīdisma ārprātu pret latviešu tautu !

Šeit kāda sarakste ar vienu no cilvēkiem, kurš man sūta interesantākās- svarīgākās preses norādes.

Pēdējā mūsu sarakste bija, kad tika atsūtīts A. Liepiņa raksts par leģionāriem: Mūsdienu politiķiem, lai aizstāvētu leģionārus, nav pat drosmes pateikt, ka pēc kara no latviešu un igauņu leģionāriem Nirnbergā izveidoja Baltiešu sardzes rotu. Latviešu vienībai tika dots Virsaiša Viestura sardzes rotas vārds un attiecīgi arī karogs. Virsaiša Viestura sardzes rota Nirnbergas tiesas laikā apsargāja ieslodzītos nacistus, kā arī atsevišķus Rietumu sabiedroto armijas objektus. Diemžēl mūsu politiķiem pa spēkam vien mūžīga klanīšanās svešas zemes uzspiestām propagandas klišejām un bailīga skatīšanās pār plecu.”

A.Liepiņa raksts pilnībā: https://www.la.lv/lidz-sarkanbalti-sarkans-karogs-mus-klas?utm_source=draugiem.lv&utm_medium=top

Pats šis Agris Liepiņš ir pietiekoši glums tips. Protams, ka šis raksts ir uzrakstīts ļoti labi. Vai tas tika darīts pēc komandas vai paša sirdsapziņas, mēs nezinām. Liepiņš jau reiz ir nonācis LRTT “redzes lokā”:

Svēto Rakstu „reformators“(ietekmes aģents) A. Liepiņš

Cauri šim sātan-žīdisma laikmetam cerības stariņu palīdz uzturēt E. Finka pareģojums, Svētajos rakstos rakstītais un CĒLOŅU UN SEKU LIKUMS !

Arī jāatceras: DURVIS TIEK ATVĒRTAS TIKAI TAD, KAD KLAUVĒ(ja necīnīsimies, mēs Garīgajā Pasaulē netiksim ievēroti) ! Tas ir nežēlīgs, bet TAISNĪGS evolūcijas Likums.

Šeit mans viedoklis: https://tautastribunals.eu/?p=43489#comment-49094




Mūsu sarakste, kurā redzama mūsu tautas sāpe:

Linards Grantins

Sveiki !
Nolādēti žīda-purni- cilvēkēdāji, ir apsēduši mūsu Tēvzemi ! Bet, domājams, ka drīz visa pasaule viņus nīdēs kā mēra baciļus !
Veiksmi Jums !

Labdien, Linard !

Mūsu tautai tuvākajā nākotnē ir priekšā 3 svarīgi uzdevumi, kas parādīs, cik mēs esam stipri…un vai tādi esam kā tauta kopā. Tas ir – pirmais, kas būtu jāizdara, jānojauc okupantu piemineklis Pārdaugavā, otrais- jāatbrīvo Rīga no sarkanā mēra, kas atklāti ņirgājas, izzog -nu jau 20 miljoni pazuduši, bet vai nu tik vien-posta Rīgu, cik vien var, tad bija, gadus atpakaļ, ka ārdījās pa Krišjāņa Barona ielu, veco bruģi noņēma, nozāģēja liepiņas, kas tik skaisti auga abās ielas pusēs, tagad ielas vienās bedrēs, un cilvēki lauž mašīnas…un trešais- nosargāt prezidenta krēslu cilvēkam, latvietim, patriotam, kam rūp Latvijas nākotne…Rīga šodien- okupantu pārpildīta, vēroju cilvēkus, klausos valodu…tik maz latvisku seju, priekšā tikai krievu purni…gribētu visur iet pie latviešiem, bet to nav…tas ir…pie ārstiem, veikalos, tirgos, frizētavās, es meklēju savus tautiešus, jo negribu iet , un arī neko pirkt no krieva, bet…tas ir neiespējami…400- 600 tūkstošu latviešu ir aizbraukuši…tik skumji, ka raudāt gribas…krievenes lūr, un sarunājas, tātad vēl kādi latvieši te ir…Daudzstāvu mājās visi kaimiņi krievi, uz ielām- tikai krievi, staigāju, un dzirdu ļoti maz latviešus, pa retam, sabiedriskajā transportā- tas pats, dzird tikai okupantus ar savu skaļo uzvedību…Trūkst vārdu, ko šie komunisti pa 29 gadiem ar termiņuzturēšanās atļaujām ir izdarījuši ar Rīgu, un mūsu Jūrmalu…Cik te viņu ir sabraucis…viņu uzņēmumi, latviešus darbā neņem, atnāk savējais, tam darbs tiek iedots…Uzskatu, ka tomēr mūsu jaunākā paaudze ir pārāk labestīga pret šiem neliešiem, kas izkāva un slepkavoja senču senčus. Domāju, ka krievi brauc iekšā katru dienu, jo prasa uz ielas, kur atrodas pietura, kur atrodas kas cits, redzu, ka iebraucējas. Mēs nereaģējam- pavisam vienkārši, ejam savu ceļu…Visu labu arī Jums !!!

Linards Grantins

Tasa viss nav tik vienkārši. Tādi ušakovi ir tikai marionetes. Aiz visa slēpjas sātanisms- Izraēla ! Viņi tiks iznīcināti un tikai tad varēs viss sākties no gala. Piemēram: Lato Lapsa ir vislielākais mūsu tautas bende- slepkava ! Tāds pats ir Levits un visi mūsu prezidenti… . Visi, pilnīgi visi žīdi visur ielīduši…. . Valdis Šteins, žīdu žīds. Juris Rubenis, žīdu žīds… . Bet ir paredzēts, ka viņi tiks iznīcināti un tas noteikti notiks… .

Es ticu, Linard, bet mums bez cīņas nekas nenotiks…Mani biedē tas, ka latvieši šinīs paaudzēs, kas ir Latvijā, ļooti ļooti daudzi ir tik vienaldzīgi…lai notiktu, kas notikdams, pats no sevis, mēs tur neko nevaram mainīt…Visa pasaule ir žīdu pilna, arī Amerikā viņi sabrauca tajos pēckara gados, un viņu tur ir ļooti daudz. Bet mums ir jācīnās par savu pastāvēšanu savā zemē, bet to, kāds genocīds te notiek pret latviešiem, kā viņus, burtiski izdzen no savas zemes ārā, tas tikai aklajam nav saredzams. Krievi strādā pat 3 darbos, sagrābuši darbavietas cik vien var, par sētniekiem, apkopējām, un saņem labi, un dzīvo labi. Tas jau no tiem krievu gadiem, kad krustmāte teica, ka latvietis netiek pat par apkopēju, un tagad vēl sliktāk. Riņķī tiek piedāvāts pa kluso darbs, bet…tikai krieviem…Labi, ka pensija, bet par padomju laikā nostrādāto jau maksā smieklīgi, jo esot strādājuši svešai valstij. Ja 10 gadi tajā laikā darba stāžs, tad- 10 eiro mēnesī, no 1.oktobra pielika 50 centus, tad tagad 15 eiro mēnesī. Redzu, kā veikalos dažas pensionāres skaita santīmus, un tad iet pie letes, un paprasa 2 plānas šķēlītes gaļas, kas arī maksā bez dažiem centiem 1 eiro. Bet, ja nostrādāti krievu laikā 20 gadi, tad tagad no 1.oktobra par to laiku maksā 30 eiro mēnesī, bet līdz 1. oktobrim bija tikai 20 eiro…Šodien neesmu Rīgā, tādēļ uz pasākumu neaizbraukšu… Visu labu Jums !!!





Šis BEZGALĪGAIS ĻAUNUMS- E. Levits, tiek virzīts par latviešu tautas prezidentu !


11:29, 15. marts 2019

Atbalstīt leģionārus un vienlaicīgi atbalstīt kremļa kurmi E. Levitu par prezidentu ir NA spožums un posts. Leģionāriem viņus būtu jāpatriec no gājiena, ja viņiem ir kaut nedaudz veselā saprāta.



Tas ir grūti izmurgot pat visļaunākajā murgā !

Un to visu vada NA ar Raivi Dzintaru priekšgalā, kuri uzmetās par mūsu tautas pārstāvjiem !

20.03.19

You may also like...

37 komentāru

  1. izglītībiņa saka:

    http://www.la.lv/mates-valoda

    ————————————–

    Labi – varētu būt burtu samainīšana vietām, drukājot datorā, bet lieku burtu iespraušana vārdā ir analfabētisms!

    Agrāk, rakstot ar roku, arī varēja sastapt tādas pērles, kā: želaNtīns, ŠpirKts, akLAmātors, dANKrEts un tamlīdzīgi, bet tie cilvēki bija ar diagnozēm !

  2. bez vārdiem saka:

    Bezsmadzeņainās “simts gudrās galvas”:

    http://www.la.lv/obligata-depozita-sistema-skuju-taka-mazajiem-tirgotajiem

    —————————————–
    Plastmasas vajag savākt !
    Tikai – kāpēc to UZGRŪST uz tirgotāju pleciem ?

    Cik izmaksātu 5 x 5 metru laukumiņā nolikt
    pieņemšanas kioskiņu un iesēdināt tajā iekšā
    bezdarbnieku ?
    Būtu darba vietas un plastmasas nemētātos
    visādās nevietās…
    Padomijas laikā, “pastāvīga darbaspēka trūkuma apstākļos”, tomēr varēja savākt pudeles !

    Protams, te un momentā tas miljonus nenesīs,
    bet cik maksā tīra teritorija, to neviens nerēķina.

    Izskatās pēc “ieriebšanas” Latvijas dabai un valstij !

  3. mūžā saka:

    Savā mūžā cilvēks varot iemācīties vienu valodu,svešvalodu var mācīties tikai testēts cilvēks kurš var pārtulkot no svešvalodas pareizos un vajadzīgos rakstus……

  4. AGedroics saka:

    Iztulko šito vāciski un publicē, tad tu tikai velnu redzēsi! :)

  5. admins saka:

    Sakarā ar Admina neatrašanos interneta zonā, nākošie komentāri tiks apstiprināti piektdien pēcpusdienā !

  6. Torsionu lauki saka:

    Psihotrōnā starojuma uzturēšana bērnu uzturēšanās vietās,ar mobilo bāzes staciju palīdzību,antenu izvietojamības metodika,noteikti nav pašu bērnu labā,bet tas ir vajadzīgs tādiem pasaules imperiālisma reptiloīdiem,kā Putins,Merkele,Soross,Makrōns,VVF..

  7. deokupācijas likumu NEVIENS netaisās pildīt ! . saka:

    Jeļcina dāvanas(okupanti) uzdarbojas bez
    kautrēšanās:

    https://tautaruna.nra.lv/nebusanas/276124-pircejai-trukst-vardu-par-pardevejas-attieksmi-rigas-lielveikala/?utm_campaign=nralvLinks&utm_content=itemlink&utm_medium=content-block-rcol&utm_source=nra.lv

    Nebūtu griezusi arī tad, ja pirkuma summa
    būtu 25 000 jevriki !

    Ar varnešu pavēli šitos gadījumus filmēt
    nedrīkst, bet duņka pateiks, fašistka-latiška
    viņu aplamāja, bet pierādījuma ta nebūs !
    Saeima atbalsta genocīdu pret latviešiem…

  8. Gaismas akcija saka:

    Es tikai gribu palīdzēt cilvēkiem saprast,kādas briesmas draud mums visiem,neatkarīgi no polītiskā uzskata. Youtubē,kanāls rakstīts slāvu burtiem:/veļikaja borba,videofilma:”načertaņie”/ Jāapbruņojās ar pacietību. Tēma ir smaga,sākums var šķist noraidāms. Apkārt esošo īstenību apjaust ir vērts!

  9. Gaismas akcija saka:

    Paldies,admin par kalpošanu apspiestajai tautai! Lūdzu iztaisi saiti! Svarīgi! Tas arī youtubē.(slāvu burtiem),kanāls:/Ot izbitka serdca|zakat svobodi v elektronnih dokumentah! Atvaino,ka neprotu to izdarīt!
    .
    .
    .
    Admins
    Man nav krievu klaviatūra, bet tulkotājā nevaru tādu vādu savienojumu dabūt.Uzrakstiet krievu burtiem nosaukumu… .

  10. par klaviatūru saka:

    ja sistēma ir – windovs 8, tad tur iekšā ir ekrāntastatūra, kurā var uzstādīt daudzas valodas, arī krievu .

  11. mazās piezīmes saka:

    Par “Mātes valodu“.

    Ja iepriekš secinājumā, ka aiz brikšņiem un krūmiem vairs nevar saskatīt mežu, vairāk bija doma, ka aiz šeit saslānītajiem linkiem par seksu, aiz komentāriem par komentāriem, replikām par adminu, aiz fragmentiem no neskaitāmu pasaules pārgudro sacerējumiem un gedroica tipa replikām, utt. utt. pazūd admins vai adminu uzstādījumu saturs un jēga, tad nu jau jāsecina, ka aiz visa tā lēruma pazūd pat sapratne par to, kas ir kas, no kurienes ļaunumam kājas aug.

    Šeit ievietotajos rakstos un runās izskan versijas, ka pie tautas degradācijas vainīgas ir:

    – “noziedzīgā izglītības sistēma“;
    – veselības sistēma (ne mazāk noziedzīga, ja jau komentētājs ar vārdu “izglītībiņa“ konstatē, ka nepareizības rakstīšanā liecinot par diagnozi);
    – politiskā sistēma, kurai tautas un tautu deģenerēšanai ir vesels arsenāls
    rīku un resursu, jauno tehnoloģiju piespiedu/brīvprātīgu pielietošanu ieskaitot.

    Savā piezīmju grāmatiņā atrodu divus mūsu dižgaru – Raiņa un Pumpura tekstus, kuru tīšā teksta un satura sagrozīšanā savu roku pielikušas droši vien visnotaļ par nopietnām sevi pozicionējošas instances – “letonika“ un “dziesmuteksti“ internetā.

    Raiņa tekstā ar nosaukumu “Caura muca“ letonika pamanījusies ieviest korekcijas, kas tekstu padara idiotisku. Raini līdz ar to – arī.

    Lasiet:
    `

  12. mazās piezīmes saka:

    Raiņa vārdiem runājot – “es gribēju ko vairāk teikt“ par mātes valodu un brikšņiem – neskaitāmiem linkiem par seksiem, gedroiciskām replikām par adminu un saitu, no izrautām frāzēm no pasaules pārgudro domrakstiem un visādas citādas figņas, aiz kuriem pazūd (tāltālu jāmeklē) pats admins un admina uzstādījumi, bet manas mazās dokumentācijas no piezīmju grāmatiņas pusrakstītas pēkšņi pazūd no redzes lauka. Var kāds paskaidrot, kā tas iespējams?

  13. mazās piezīmes saka:

    Par “Mātes valodu“.

    Ja iepriekš secinājumā, ka aiz brikšņiem un krūmiem vairs nevar saskatīt mežu, vairāk bija doma, ka aiz šeit saslānītajiem linkiem par seksu, aiz komentāriem par komentāriem, replikām par adminu, aiz fragmentiem no neskaitāmu pasaules pārgudro sacerējumiem un gedroica tipa replikām, utt. utt. pazūd admins vai adminu uzstādījumu saturs un jēga, tad nu jau jāsecina, ka aiz visa tā lēruma pazūd pat sapratne par to, kas ir kas, no kurienes ļaunumam kājas aug.

    Šeit ievietotajos rakstos un runās izskan versijas, ka pie tautas degradācijas vainīgas ir:

    – “noziedzīgā izglītības sistēma“;
    – veselības sistēma (ne mazāk noziedzīga, ja jau komentētājs ar vārdu “izglītībiņa“ konstatē, ka nepareizības rakstīšanā liecinot par diagnozi);
    – politiskā sistēma, kurai tautas un tautu deģenerēšanai ir vesels arsenāls
    rīku un resursu, jauno tehnoloģiju piespiedu/brīvprātīgu pielietošanu ieskaitot.

    Savā piezīmju grāmatiņā atrodu divus mūsu dižgaru – Raiņa un Pumpura tekstus, kuru tīšā teksta un satura sagrozīšanā savu roku pielikušas droši vien visnotaļ par nopietnām sevi pozicionējošas instances – “letonika“ un “dziesmuteksti“ internetā.

    Raiņa tekstā ar nosaukumu “Caura muca“ letonika pamanījusies ieviest “korekcijas“, kas tekstu padara idiotisku. Raini līdz ar to – arī.

    Lasiet:
    “Tu visu mūžu, dien kas dien,
    Bez atpūtas, aizelsdams skrien:
    Nest ūdeni ar retu sietu,
    Lai caurā mucā viņu lietu. –
    Kā muca tev lai pilna kļūst,
    Uz kaimiņu viss ūdens plūst;
    No viņa aizņemta muca un siets,
    Tu savās mājās viņa iebūvIEts.“

    Un teksts ar “labojumu“:

    “No viņa aizņemta muca un siets,
    Tu savā mājās viņa IEBŪV Ē TS.“

    Savukārt dziesmutekstos no A. Pumpura “Tautai“ palikuši vairs tikai divi panti, protams, ar labojumiem.

    Ja Pumpura tekstā skan:
    “Ko domāja sveši ļaudis,
    To tu līdzi nedomā:
    Tev jādomā laiks atnāks,
    Kad IKKATRIS domāt sāks.“

    tad vietnē ar dziesmu tekstiem jau ir:

    “Ko darīja sveši ļaudis,
    To tev līdzi nedomāt.
    Tava doma, laiks atnāks,
    Kad I BĀRI domāt sāks.“

    Atšķirība liela – it kā bāri nav šķira, kas jelkad būtu domājusi vai būtu bijusi spējīga domāt.

    Un Pumpurs, galu galā, uzrunā tautu, nevis bārus.

    Tad nu lūdzu auditorijas viedokli – vai mūsu “inteliģences“ – “valodnieku“, “režisoru“, “mākslinieku“, “rakstnieku“, “filozofu“, “politiķu“ – dīžāšanās un knosīšanās ap mūsu senču garamantām un ap pašiem senčiem (autoru tekstu modernizēšana/ laikmetizēšana izrādēs, literārajos darbos, tēlu seksualizēšana mākslā – Aspazija ar plikiem pupiem, Rainis gultās, apakšbiksēs vai bez biksēm, un vienīgās “asprātības“ “janisrainisgalvaspainis“ likšanu lietā viņu jubileju laikos un nu jau pat vīžus nevīžus pat satoros un nra un globāli) – ir:

    – diagnoze (prāta aptumsums, lielummānija, mazohisms, sadisms,…)
    – visaptverošs zombēšanas rezultāts
    – tīša sabiedrības, tautas, cilvēku pašapziņas izskaušana, degradēšana???

    Ja pēdējais no minētajiem, tad kāpēc to dara tieši pašu tā saucamā inteliģence? Un vai tai ir kaut jel par ko jābūt atbildīgai?

    p.s. tas ir tas, ko “gribēju vēl vairāk teikt“ par mātes valodu

  14. piezīme mazajām piezīmēm saka:

    Viss ,ko Tu redzi un piedzīvo ir Tavas iekšpuses atspulgs.
    Katrs ir unikāls un tiesīgs domāt (ja viņš prot to darīt) tā kā uzskata par pareizu.

  15. angel saka:

    Pastāvēs, kas pārvērtīsies .
    Jānis Rainis.

  16. Aelita saka:

    =>mazās piezīmes
    Tā saucamā inteliģence (mūsdienu) paši neko jēdzīgu nespēj izgudrot, un pašreizējo laikmetu objektīvi attēlot viņiem kauns, tad nu ķeras klāt pie klasiķiem, viņus vai viņu darbus mēģinot izķēmot. Bet tādā veidā parāda paši savu (ne)vērtību.

  17. piezīmei mazajām piezīmēm saka:

    BINGO! Divi teikumi – bet ar vispilnīgako paša atspulgu. Tāpat angele – citē Raini, bet priekš apkārtnes, priekš citiem. Tas tev domāts, angel! Ja reiz izlasīji, tad – pārvērties! A Tu ne par mata tiesu! Nepakam! Kā parazitēji uz citātiem – tā parazitē.

  18. Anonīms saka:

    (Krieviski nevar uzrakstīt! Atradu,kā rakstīt.) Youtube,kanāls: slovotv-Galina Careva | Tur būs galvenais redzams.
    .
    .
    .
    Admins
    Runa nav par rakstību, bet par klaviatūru… .

  19. angel saka:

    Es atbildēju Tavā stilā. :) Mana pieredze pārvērtībā ir tikai mana darīšana . Katram tas notiek savādāk .Esmu mēģinājis par to runāt , bet to saprot tikai tas ,kurš pats to piedzīvojis, citiem tā ir šizofrēnija.:)))

  20. -> 2019. gada 23. März um 15.28 Uhr saka:

    Neliela korekcija –
    acīm redzot – esi nelatvietis, ja lieto slāviskā
    stila personvārdu “Jānis Rainis”.

    Zināšanai – onkuli sauca “Jānis Pliekšāns”, bet
    viņa literārais PSEIDONĪMS bija “RAINIS”(bez
    kādiem Jāņiem !!!)
    …………………………………
    Tā tikai krieviem ir “Vladimirs Iļjičs Ļeņins”, kaut
    onkulis saucās “Vladimirs Iļjičs Uļjanovs”, bet
    viņa pagrīdes kļička bija “ĻEŅINS”!

    Cik atceros, 50.gadu mācību grāmatās,
    staļiniskajā “latviešu valodā”, starp citiem
    kurioziem, bija arī “Jānis Rainis”.
    Vai nu pats esi tajā laikā mācījies, vai nu tavi
    vecāki ir tad mācījušies un tevi ietekmējuši !

  21. -> 2019. gada 20. März um 18.32 Uhr saka:

    vieglāk ir, teiksim, pagasta centrā ierīkot puķu
    dobi(pēc savas gaumes !) un noalgot tanti,
    kura cauru gadu to aprušina, nevis domāt par
    ceļmalu tīrību :)))

    Par cūcīgajiem atkritumu mētātājiem caur
    auto logiem ir atsevišķs temats !

  22. =>mazās piezīmes saka:

    jūsu mērķis un temats, protams, ir uzteicams !

    Cita lieta ir ar humora izjūtu…

  23. aizspriedumu sakarā saka:

    Par dienas posta virsrakstu.

    Nav man aizspriedumu ne pret vienu tautību !
    Bet …
    Laventu, karginu, krasovicku, godmannu un vēl
    veselas strīpas neskūtu ģīmju izdarības rada
    aizspriedumus virsraksta satura virzienā !

  24. Anonīms saka:

    Mihails Vellers neglauda kremli,nav naciķis,bet ir cilvēks ar skaidru galvu. Youtubē atrodas pēc vārda un uzvārda.

  25. par slāvu burtiem(kirilicu) saka:

    No jūtuba nav nekādas vajadzības rakstīt
    garos virsrakstus – noklikšķina uz bildītes ar
    peles LABO taustiņu – izkrīt papildus menu,
    kura 5. rindiņā ir punkts “kopēt saites adresi”,
    uz kura noklikšķinot ar peles KREISO taustiņu,
    STARPLIKTUVĒ iekopējas materiāla tehniskā
    adrese(piemēram, https://www.youtube.com/watch?v=RNmSuhMa1G2I), kuru, noliekot kursoru Jūsu
    teksta vajadzīgajā vietā, noklikšķinot peles
    LABO taustiņu, atkal izkrīt papildus menu,
    kurā atkal 5. rindiņā ir punkts “ielīmēt”, uz kura
    noklikšķinot ar peles KREISO taustiņu, teksts no
    STARPLIKTUVES iekopēsies Jūsu teksta
    vajadzīgajā vietā !

    Papildus menos, PARASTI, jebkurā valodā
    vienādas nozīmes punkti atrodas vienādās
    rindiņās.
    ———————————————-

    Vēl var kirilicu PA vajadzīgajam BURTAM pārkopēt
    no šīs rindas:

    ” а б в г д е ё ж з и й к л м н о п р с т у ф х ц ч ш
    щ ъ ы ь э ю я А Б В Г Д Е Ё Ж З И Й К Л М Н О П
    Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я ”

    Jums vajadzīgajā teksta vietā.

    Garlaicīgi, bet izdarīt var !
    ———————————————-

    Ja ir iegādāta “Tildes Datorvārdnīca”, tad, pārslēdzot
    uz krievu valodu, saklikšķina vajadzīgo tekstu no
    Tildes taustiņiem un pārkopē uz Jūsu tekstu un, no
    datora klaviatūras iesprauž Tildē neesošās zīmes .
    ———————————————-

    P.S.
    PIEMĒRA ADRESI NECENŠIETIES PALAIST –
    !!!Videoklips nav pieejams!!!
    ============================-

  26. angel saka:

    >>> 2019. gada 23. März um 21.55 Uhr ,korrektoram :)))
    Nē ,esmu āriešu rases pārstāvis , es esmu tas ,kas esmu ! Nordisks raksturs , bez semītisko asiņu klātbūtnes 0+ asinsgrupā! :D
    Tevi es redzu kā no koka nokritušu Tālavas taurētāju , kuram palaimējies piezemēties Zelta zirga atstātajā ābolu kaudzē.Un tā Tu tagad mētājies ar zirgāboliem Stikla kalna piekājē. Pats Zelta zirgs pamucis … :((( Varbūt mēģini no Joskes noandelēt kādu klibu ēzeli un provē uzjāt reiz Stikla kalnā , ja spēj to ieraudzīt!
    Lai Tev Veicas Saulcerīti pamodināt , ja nu gadījumā tomēr tiksi līdz augšai! :)))
    P.S.
    Neaizmirsti dušā ieiet … zirgāboli … pats saproti !
    Jauku dienu !
    :)

  27. ``māsīcai`` ar ļuri saka:

    Cik var ļurināt? Savos mazdārziņos ar savu ļurināšanu esat visiem piegriezušies, tagad aizgūtnēm ļurināt šeit. Kas tie par murgiem par “pseidonīmiem“. Tad jau jāpārizdod viss Ļeņins, visi Raiņa un Aspazijas krājumi, Auseklis utt., utt. Un pat Šekspīrs, jo par viņu blūdī, ka diesvienzin, kas ir zem “Šekspīra“.“Bet nu“, kā saka, ģeķim savs ģeķa darbs jāpilda. Jums jau arī ēst gribas. Un kā vēl! Vairāk pat kā visēdelīgākajam latvietim.

  28. Ļeņina fanam no krakovas saka:

    Laikam tava skološanās beidzās 3.klasītē ?

  29. angelam saka:

    “…bez semītisko asiņu klātbūtnes…”

    NETICU !!!!
    .
    .
    .
    Admins
    Nevienam Eiropas žīdam nav semītiskas asinis!!!

  30. angel saka:

    Hitlers esot daudzus tūkstošus ebreju pārvērtis par āriešiem…….
    .
    .
    .
    Admins
    Tas bija mazliet savādāk.Tie bija jūdi, kuri pieņēma kristietību.Pēc etniskā principa vācieši nevienu neiznīcināja. Viņa armijā bija 200 000 žīdi/ kritieši !

  31. angel saka:

    Viens sprukstiņš gļēvi mēģina iekost. :)))

  32. tie paši saka:

    Ko saka Nīsče -“Kristieši ir tie paši ebreji,tikai ar vieglāku ticību “,un cik vāciešu virsnieki bija viņa armijā ( apm. pāris ),bet pārējie esot bijuši ebreji…..

  33. >2019. gada 24. März um 19.30 Uhr saka:

    tu jau, … , sāki ar NEĶĪTRĪBĀM apmētāt
    latviešus un latviešu kultūru !

    Par aizrādījumu par aplamībām momentā,
    bez atvēzēšanās, izverdi savu žulti !

  34. būtu smieklīgi, ja ne tik nožēlojami saka:

    medicīnas reforma:

    (jukraiņu dialektā, bet saprast var)

    https://www.youtube.com/watch?v=LwcCUKU9W18&list=PLYVyAcyIqGG3kdP-qW1fYa2J0T-IZYqIf&index=11&t=0s
    ————————————

    Izskatās, ka, ne tikai Latvijā tiek uzklausīti
    briseļu žī “cennije ukazaņija” :))

  35. Gaismas akcija saka:

    Noskatoties Gaļinas Carevas filmu,(par nožēlošanu nav līdzvērtīgu latviešu autoru darbi) par gēnu inženērijā radītajiem briesmoņiem,radās jautājums: Kas ir tās dvēseles,kas tiek iemiesotas tajos briesmoņos? Krišņa ir sacījis:”Nekad nav bijis tā,ka kāds no mums,jau nebūtu bijis. Kas ir dzimis,tas noteikti mirs,bet,kas ir miris,tas noteikti piedzims atkal.” Par cilvēkiem,kuri dara tumsības darbus,Krišņa saka:”Viņu dvēseles tiks iedzītas visatbaidošākajos radījumos.” Paradoksālā kārtā mutantu radītāji un viņu radījumi ir vienāda dvēseles līmeņa stāvoklī. Kā sacījis Krišņa; atbilstoši savam dvēseles stāvoklim katrs pārdzims jaunos radījumos. Žīdisma vājprāta fantāziju radītajos reālajos monstros noteikti vieta atradīsies arī čekistiem,nagumaucējiem,stukačiem un visiem,kam nav svēts nekas pasaulē.

  36. saka:

    misticisms(reliģija) ir iedzimts DOMĀŠANAS TIPS…

    Loģika pret viņu atsitas kā zirņi pret sienu…

  37. > 2019. gada 24. März um 19.30 Uhr saka:

    Tavā paņstvā tev neviens “nekodīs” !
    Čemodan, vokzal, dzimtā paņstva !

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *