Lasītājs. Tev “zvēra” zīme pierē !

Latvieti !

Kad tu izej uz ielas un redzi Policijas cilvēku izsekošanas ierīces, videokameras, skenerus, zini !: Tu redzi žīdu galvas, kas grozās un redzi žīdu acis, kuras tevi izseko, redzi žīdu ausis, kuras tevi noklausās. Kā lai cilvēcīgi saprot to, ka visu atkarīgo valstu lidostu, cilvēku kontroles personalizētie dati tiek tiešsaistē žīdijā MOSSAD pārvētīti un tikai tad skaitās, ka lidostas kontrole ir izieta ?!

Vai tā ir prātam neaptverama loģika vai vājprāts ??? Drīzāk gan likumsakarība. Video izsekošanas ierīču dati tāpat tiek apkopoti centralizēti un virknē gadījumu ir tiešsaistē saslēgti ar visslepenākajiem cionistu dienestiem ! Tas nebūtu nekas nepieņemams, ja policija mēģinot nodrošināt sabiedrisko kārtību izmantotu vietām videonovērošanu.

Tomēr patiesība ir pavisam cita.

Tad, kad jūs ieradāties saņemt biometrisko pasi, jūsu galvu skenēja un fotografēšanas brīdī uz pieres ar lāzeri nemanāmi iespieda „666“ sistēmas svītriņu koda zīmogu, kuru nolasot tiekat identificēts vienīgi un tikai jūs. Pasē ir iemontēts čips, to nolasa no liela attāluma, pat no satelīta.

Kopš tā laika, līdzko jūs izejiet uz ielas, tā video izsekošanas sistēmas jūs nekļūdīgi identificē, momentāni paziņojot elektroniskajām smadzenēm dažādos centros, ka, lūk, jūs, ar tādu vārdu un uzvārdu un visiem pārējiem datiem esiet izsekošanas zonā. Ierīces skenē jūsu seju, atpazīst, bet, kā galveno jūsu atpazīšanas instrumentu, tomēr izmanto jūsu svītriņu- kodu,(zvēra zīmi) jeb zīmogu uz pieres !

Kam tas ir vajadzīgs ?

Vienkāršoti sakot: pakontrolēt, vai jūs cionismam pēkšņi, kaut kādā veidā neesiet kļuvis bīstams, lai jūs laikā varētu noķert. Vai jūs pildiet 4.maija režīma uzstādījumus un pildiet sabiedrisko kārtību-arī nav mazsvarīgi. Taču cionisma ļaunie plāni ir daudz tālredzīgāki un neaprobežojas ar to vien, ka jūs tiekat izsekots ikvienā vietā.

Lūdzami, sekojiet tehnikas attīstībai un tās iespējām, jo sevišķi tādēļ, ka mums ir jāaizsargā sava tauta no žīdu kosmopolītisma neģēlībām !

21.02.19





LRTT piebilde:

Tieši tā tas arī ir un, tas nemaz nav tik slikti, jo tieši ar šīs “sistēmas” palīdzību, mēs viņus izvilksim gaismā no vistumšākajiem Elles stūriem, kuros viņi būs paslēpušies !

Viss uz šīs pasaules ir relatīvs- mainīgs. Viņi ar bedres rakšanu ir tā aizrāvušies un izrakuši tik dziļi, ka vairs paši ārā netiek. ASV militārās aprindas ir ķērušās šiem sātanistiem pie rīkles…. un tas neko labu viņiem nesola. Līdz ar to arī Latvijas valdošajai bandai ir pamatīgas problēmas… .

Viņi cenšas vēl pēdēdējiem spēkiem savu tarakānu par prezidentu iebīdīt, bet vai izdosies ?

Cionisti ir fiziski jāiznīcina, lai pasaule “neatkristu” viduslaiku tumsībā, kad valdījā baznīcas patvaļa !

Klausies, kā klājas cionistiem:

M. Luters par šo izdzimumu varzu visu pareizi pasacīja:

M. Luters par žīdiem





Kas patiesībā notiek pie MK, jeb ”lai pasēž vēl trīs dienas”

February 17, 2019

acgarni.com

Sakarā ar to, ka Latvijas (sevišķi jau latviski runājošie) mediji neko nevēlas runāt par reāli notiekošo pie MK, nolēmām uztaisīt īsu video tikai par pirmo bada streika dienu vien. Mūsuprāt, neatkarīgi no iemesliem un tamlīdzīgi, varas attieksme pret streikojošo Aināru Kadišu ir maigi sakot nožēlojama. Tādēļ, lai būtu skaidrs – lūk Jums iespējas iepazīties ar notikumiem todien. Un TV3 derētu pamatīgi aizdomāties par savu darbinieku izrunāšanos. Pie tam, pagājušas jau ir piecas dienas, un cik zināms, viņi joprojām nav turējuši savu cinisko solījumu – ”lai pasēž trīs dienas un tad filmēsim”… Nožēlojami. Bet skatieties un vērtējiet katrs pats.

You may also like...

11 komentārs

  1. kā var zināt? saka:

    Un kā tagad šai piemelotajā pasaulē var zināt – kas ir tik labi vai kas ir tik slikti? Ir taču info, ka to čipu var aktivizēt (lai sāk iedarboties uz ķermeni) ne tikai novērošanai, un tad gan ir “hana“. Un vai tam čipam ir pakļauti paši čipa ieviesēji? Ja viņi dzīvojas bez čipiem, nekur viņus nesameklēs un ne ar ko neizvilks no paslēptuvēm. Kā zemzemē, tā augšzemē (kosmosā). Jautājums vienīgi – ko viņi rīs, ja visus nočipos. Un kā var atšķirt – kura info ir meli, kurai var ticēt?

  2. .... saka:

    pieminētās Lutera sankcijas iedarbīgas pret civilizētām tautām !
    ——————————————————–

    Kadiša situācija tikai atspoguļo, cik daudz pusžīdu ir “tautā” un viņas varā. :)))
    .
    .
    .
    Admins
    Nevis daudz, bet visi !

  3. Anonīms saka:

    Izraēlā neesot atļauta čipošana žīdu tautībai! Un kategoriski,ar likumu ir aizliegta valsts dienestu darbiniekiem!

  4. AGedroics saka:

    Paranoja ir traka lieta… :))

  5. to 2019. gada 21. Februar um 13.17 Uhr saka:

    žēl, ka aizliegta !
    Tā varētu ar metāla meklētāju vienkārši noteikt žīdu…

  6. Valdis Freimantāls saka:

    Pašlaik notiek cīņa ar komunistu un čekistu pretlatvisko valsts varu!

    Daugavas krastā ar KLEPTOKRATIJAS melno bruņinieku cīnās Ainārs Kadišs!

    Komunistu un čekistu vara Latvijā ir satricināta un satracināta!

  7. Valdis Freimantāls saka:

    Savā trakuma lēkmē 4. maija komunistu bandas vara arestējuši Aināru Kadišu un aizveduši uz centra rajona policijas daļu!

    Vēlāk atlaiduši.

    Ainārs turpina BADASTREIKU! (Pie Ministru Kabineta ēkas uz Brīvības ielas).

  8. Valdis Freimantāls saka:

    Ja būtu tie laiki kad Linardu Grantiņu arestēja par Helsinku 86 grupas dibināšanu – ar Aināru Kadišu neceremonētos!

    Tagad pastāv internets un V A R A S parazītiem nav izredžu palikt nesodītiem!

    Tauta sabradās pretlatviskās čūskas un izdezinficēs varas midzeni!

    Atcerēsimies, ka 4. maija KGBistu un komunistu banda 1993. gada 18. februāra naktī iznīcināja atjaunoto Rīgas Latviešu Biedrību un aizliedza likumīgos 1938. gada statūtus MĀMUĻĀ!

  9. Amelita saka:

    Kadiša stāsts par viņa izbijušo sievu – kultūras darbinieci, kas kopā ar tiesnešiem Kadišu izdzīvojuši no savas mājas, apliecina, cik plaša mafija var vērsties pret cilvēku.
    Ir jau pieredzēts… Mediji kopā ar “kltūristiem”, atbalstot bezkaunīgu varu visi kopā var uzbrukt vienam…

  10. tauta, kā tu krāpta tieci ! saka:

    Ar meliem zombē jaunatni:

    http://www.la.lv/uznemeja-es-apbrinoju-jauno-uznemeju-paaudzi-viniem-ir-pavisam-cita-veida-domasana .
    ………………………………..
    Lai uzsāktu uzņēmējdarbību – vispirms ir PRIEKŠLAICĪGI jānomaksā nodokļi par vēl NENOPELNĪTO !

    Jaunie “drosmīgāki” ir tāpēc, ka vēl ir DUMJI un, cerībā, ka VECĀKI, bankrota gadījumā, nomaksās VISAS SEKAS, paši paliekot ar pliku pakaļu uz ledus !

    Ja arī izdodas uzsākt uzņēmējdarbību, tad cik vēl naudas, bez augstākminētās, jāiegrūž KUKUĻOS gan vietējiem, gan ārzemju BIROKRĀTIEM, lai TIKTU noieta tirgos, jo NEKUR ar atplestām rokām KONKURENTUS nesagaida, bet LATVIJĀ iedzīvotājien NAV PIRKTSPĒJAS !!!

    Protams:
    “…Biznesā galvenais ir sākt darīt…”
    Nomaksā birokrātijai NODOKĻUS un KUKUĻUS un… vari laisties pa burbuli – nevienam par tevi galva nesāpēs !

    Tāpēc kalpiem maksā MINIMĀLO algu(vai vēl mazāk, ja izdodas PIESPIEST strādāt NEPILNO darba laiku uz papīra, bet, no GAISMAS līdz TUMSAI īstenībā), lai noturētu uzņēmumu virs ūdens…

    Nekaunīgākie gan iemanās uz darbinieku rēķina iedzīvoties grabažās un kanārijās un turcijās rādīt savus TAUKUS saulei!

  11. paņēmiens, vecs kā pasaule saka:

    Humors ir baigais:
    tie padomu devēji, diezin kāpēc, paši savas idejas
    nemaz necenšas īstenot, bet sēž uz labām algām
    un ķer muļķus caurā maisā… :)
    Taču jau paši zin, ka tas, ko viņi fleitē ir tukšs
    numurs(pupu mizas) !

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *