“Pārmaiņām būt”. Mums jānokrata svešo un viltus uzspiesto

Video kur samērā daudz derīgas informācijas.

Žēl ka latvieši paši nevar saņemties un izveidot jēdzīgus videokanālus, bez kļūdainām piešpricēm vai vismaz tulkot, tad būs priekšstats kas ir sociālisms, komūnisms un kapitālisms, lai varētu salīdzināt ar tām vērtībām ko iznīcināja kristietības ieviesēji.

Viss līdz šim notikušais skāra un pazemoja ik vienu cilvēku, kamēr neliešiem tika dota enerģija. Tas vairs nenotiek, to apliecina daudzi avoti, bet šīs sievietes emocionālais stāstījums bija viss uzskatāmākais.

Secinājums: Jebkuras valsts pirmsākumi balstās uz nacionālo piederību un valsti jāvada dievu izredzētajiem, kas jāsaprot, ka dievi – dievu bērni esam mēs paši – cilvēki – tauta (tautas godīgā daļa, bet neliešiem, necilvēkiem, svešiniekiem ir jābūt atraidītiem no lemšanas tiesībām). Vēsturisku piemēru tam pietiekoši, piemēram: balss tiesības tikai ģimenes galvai, vai arī Latviešu biedrību kā kolektīvās analītikas centri.

Mums vienkārši jānokrata visu svešo un ar viltu uzspiesto.

Nebarot ļaunumu ar ļaunu izturēšanos PRET LABIEM cilvēkiem un ļaunums izzudīs pats no sevis. Savukārt darot LABU LABIEM cilvēkiem, mēs vairosim visu labo un taisnīgo.

Nevis kā to maldinoši sludina melnsvārči, kas tagad aicina ar labestību un žēlsirdību izturēties pret nodevējiem un noziedzniekiem, tas ir krustnešu atnestais un uzspiestais maldu ceļš.

Pēc redzētā radās vēlme noskaidrot kaut ko par „Māras“ izcelsmi un kāda sakritība, to ieviesa Romas krusta kara laikos, bet igauņi aizvesti vēl dziļākās auzās un Maltas krusts tiem izveidots kā goda zīme. Toties neviens no latviešu senās reliģijas sarakstu sastādītājiem — ne Vecais Stenders, ne Juris Alunāns, ne Auseklis, minot dažnedažādus latvju dievību vārdus, Māru starp tiem neminēja. Šajā brīdī der atcerēties, ka Maltas masonu ordenī sastāv VVF un arī kremļa aizsardzības ministrs Sergejs Šoigu.

Neatkarīgo Maltas bruņinieku ordeni nodibinājis svētīgais Gerards 1099. gadā Jeruzalemē.
https://www.historia.lv/blogi/kas-ir-maras-zeme

06.02.19





LRTT pielikums:

Lūk, viņi, gerhardieši !

Visi, kuriem ir pļockas uz baškas, ir Elles iemītnieki- sātanģīmiji !

You may also like...

23 komentāru

  1. Īss secinājums Venecuēlas lietā saka:

    Izrādās; tikai Venecuēlā ir iegūstama nafta ar visaugstāko kvalitāti. Pie kam, tikai no Venecuēlas naftas var iegūt visaugstvērtīgāko petroliju. Venecuēlas naftas iegulas esot milzīgas. Atliek saprast,kāpēc kāds grib pārņemt Venecuēlas zemi savā kontrolē un īpašumā. Savas dabas bagātības,jau sen izplenderējusī ASV.neatstāsies. ASV.diktātam seko Eiropas Savienība. Diktatoram Trampam tiek delikāts atbalsts.

  2. AGedroics saka:

    Tu sev kastroli vēl neesi uzlicis galvā, šiziķi??? :)))
    .
    .
    .
    Admins
    Šalom, Aivar ! Vai tavas jūtas aizskartas ?

  3. Jūlijs Vecozols saka:

    Tādas māras un māras zemes nebija….

  4. auseklis saka:

    Par Māru. Viss pateikts tautasdziesmās. Jaunlatviešiem, kaut arī ir milzīgi nopelni, tomēr viņiem nācās dzīvot un darboties zem svešām varām, tai skaitā kristīgām. Varbūt tāpēc par Māru tā mazāk.
    Taču manuprāt, ja saprotām, ka vārds Dievs ir tas pats vārds Tēvs,jo kā tas tiek izrunāts citās tautās un ņemot par pamatu atzinumu, ka Latvieši ir viena no pirmtautām, kura savu izrunu saglabājusi līdz mūsdienām, palocīsim šo vārdu tanīs mēlēs.
    Latviski – Dievs,
    Lietuviski – Dievas,
    Prūsiski – Deiwas, vai arī Ukapirms (Visupirmais) ar vienādu nozīmi,
    Latīniski – Deus ,
    Somiski – Taivas,
    Igauniski – Taevas,
    Lībiski – Tovas.
    Grieķiski – Theos ( Zevs)
    Ir pietiekoši skaidri sadzirdams, ka skaņas T un D mijas, saplūst vai pat vienu otru aizvieto. Tādejādi tās veido diezgan vienotu sapratni par vārda Dievs pāreju uz vārdu Tēvs un arī otrādi. Sevišķi labi tas saklausāms Latīņu valodā. Ja pieņemama lībiešu vai igauņu valodas ietekme uz mūsējo, vai arī otrādi, tad atšķirībā izrunā jau grūti saklausāma. Izrunājot grieķiski, skaņas pašas par sevi vērpjas kā Tēvs. Burtus T un H izrunājot reizē savienojums pārveidojas uz vienu skaņu Z . Zevam grieķu teiksmās ir iedalīta gan Tēva gan Dieva loma. Redzams, ka prūši jau bija veidojuši papildus vārdu Ukapirms (Visupirmais) ar tādu pat nozīmi kā vārdu Tēvs, ar to skaidri norādot sākotni
    Un tagad par Māru. Tautasdziesmās ir sastopams vārds Tēvsmāmiņa. Skaidri redzama saikne Tēvs Māte. Viņš-Viņa(Ir kam patīk Jiņ Jaņ). Pats – Pati Latviešiem salikteņi ļoti izplatīti. Turpinājumam, arī Latvju rakstos redzam zīmes kuras apzīmē gan Dievu gan Māru. Tātad abus un parasti kopā.
    Kad mēs lietojā tādus vārdus kā Māte,Māra,Maize,Māja un līdzīgus(starp citu pilnīgi iespējams vārds Marija arī zēlies no vārda Māte)tad tiek apslēpti piesaukts arī Dievs jeb Tēvs kā otrā puse. Bet domāju,ka katrai pusei dzīvē esot katram savs atbildības lauciņš, tad vajadzīgajā brīdī tiek piesaukts atbilstošais, vai nu Dievs vai Māra jeb Tēvs vai Māte.
    Varētu būt, ka kristiešu misionāri tomēr pētīja vairāk Māju un sadzīvi, no kā arī izlēma ka te būs Māras zeme.
    Varbūt.
    Ja ir citi skaidrojumi bez ….ismu ietekmes. Lai saka.

  5. Valdis Freimantāls saka:

    Vilnītis aizturēts – KNAB bijušais priekšnieks.

    Secinājums.

    Ja valsts augsta amatpersona nav lasījusi un izpratusi Rīgas Latviešu Biedrības 1938. gada statūtus – tā ir arestējama un iepazīstināma ar likumīgajiem RLB statūtiem!

    Jo, kā var vadīt valsts institūciju, nesaprotot kas ir sabiedrības pamatnoteikumi?

    Mums – sabiedrībai, tautai, ir TIESĪBAS prasīt no budžeta apmaksātajiem, lai viņu zināšanu līmenis par sabiedrību būtu piemērots viņu ieņemamajiem amatiem!

    Bordānam esmu gan rakstiski, gan mutiski ziņojis par Rīgas Latviešu Biedrības iznīcināšanu 1993. gada 18. februāra naktī un RLB likumīgo 1938. gada statūtu aizliegšanu Māmuļā.

    Tapat, mums ir tiesības prasīt no valsts augstām amatpersonām cieņu un izpratni par Helsinku 86 darbību!

    Mums ir tiesības prasīt no valsts prezidenta atskaiti par Helsinku 86 pamatoto un argumentēto APSŪDZĪBU uzrādīšanu 4. maija Latvijas komunistu un čekistu varai! (WWW Tautastribunals.eu. ziņojumos).

    Mūsu uzdevums ir pieradināt sabiedrību pie atbildības! ( Un iemācīt prasīt atbildību no, (budžeta apmaksātajiem), valsts vadītājiem pilnu atskaiti par padarīto!)

    Līdzšinējā prakse to neparedz! (Un ir satraucoši simptomi).

    Visi zinam, ka nepieciešams novērst trūkumus valsts pārvaldē!

    Tad prasīsim cienīt Helsinki 86 cilvēktiesību organizācijas kritiku vispirms!

  6. Amelita saka:

    Ja ieskatās tautas dziesmās, atrodam, ka Māras vārds saistās ar dzimšanu:
    Veltī, māsiņa,
    Savu pirtes taku,
    Svēta Mara tev veltīs
    Ar dēliem, ar meitām.
    Kā arī ar miršanu:
    Kur krīt vīri kā ozoli, …
    Tur tek liela asins upe,
    No kauliem tiltu taisa.
    Mīļā Māŗa pāri gāja,
    Drebēdama, trīcēdama.
    Bet iespējama vēlāk arī kristietības ietekme:
    Šorīt agri celdamās
    Trīs vārdiņus vien sacīju:
    Dieva dēls, mīļā Māŗa,
    Nāc manim palīgā!
    Un te redzams kristietības un senās ticības sajaukums, bērna kristību agrākā tradīcija, pādes (bērna) dīdīšana (dancināšana):
    Ai, mīļā Māŗa, neturi dusmas,
    Pie krusta nebiju, pādīti dīdu.

  7. Pārmaiņām būt saka:

    Misionāru aktivitāte nav apsīkusi līdz pat šodienai un vēstures slēpšanas virzienā tiek ieguldīts pat aktīvāk kā dimantu meklēšanā. Tas izpaužas kā Maiju un citviet pasaulē, vēsturisko artefaktu slēpšana un faktu sagrozīšana. Zinātnieki pārliecināti, ka no cilvēces (pasaules tautām un rasēm) tiek slēpts kaut kas neiedomājams. To apstiprina daudzu “nepaklausīgo” izraidīšana no zinātniskās vides. Katrā ziņā skaidrs jau tagad, ka vēstures un fizikas mācību grāmatas ir izmetamas mēslainē.
    No 15:30 līdz 17:30 un 41:00 līdz 56:00
    https://youtu.be/uN8wCqQeud0

    Neesmu drošs par nākamā video patiesuma %, jo par 100 !!! gadīgo Baltkrieviju nezinu visai daudz.
    https://youtu.be/DqE0SEHGlSw

    Tādus kas ierodas ar viltu, meliem un zobenu, es par misionāriem nesaucu, tāpat kā par labvēļiem nedrīkst saukt tos, kuri augļo, aizdod naudu (uzspiež ar viltu) uz procentiem. Tie visi kā parazīti izskaužami no cilvēku vidus.

  8. Maiss ir caurs. saka:

    Vai kads ir ,,piefiksejis,, uzmaciigos ,divainos,traucejosos SPRAKSKUS filmu rullisos?!

    Par vislabako piemeru ieteiksu – to Zinojumu par pievienosanos pie CCCP… Tas ir visuzskataamakais!
    Tur spraksk…. Viss teksts. Ka Jus domajat – kas tas ir?! Tas ir Psihotronais Ierocis!
    Un ja jus klausaties tekstu,tad sprakski ir iecentreti smalkaa frekvencee TIE SPRAKSKJ SMADZENES pa tiesho.

    Arii ROZAa KRIEVIETE….. Informacija salikta no taisnibas,kas maisita ar viltu… Kurs tad zin uz Zemes,kaa Debesiis
    Dievus sauc pec Vardiem???!!! Nu beidziet zosis dziit….

    BET TEKSTS PILNS AR PSIHOTRONO SKANJU UZBRUKUMU!!!

    Es ( ne Latvijaa) vienaa tramvaja pieturaa ,pie kuras biezi stavu, vienaa pieturas stuurii ieveroju,ja ilgak pastavu,
    tad galvaa spraksk vairak un vairak,,, !!!
    Un ko Jus domajat, saku petit izcelsmes avotu un ATRADU – netalu ,pie staba uzmontets apals aparats,no kura nak
    Sprakski. Man ir bilde arii….

    Ja Jus ieklausisities,tad spratisiet,Kas Tas Ir, par KO es runaju!

    Tadas Skanas lec laukaa no muzikas rullisiem,no televizijas parraidem,reklamam….

    Taa,kaa … Nekas vel nav beidzies!

  9. Amelita saka:

    Par Baltkrievijas teritoriju. E.Brastiņa grāmatā “Latvija, viņas dzīve un kultūra” minēts, ka agrāk Baltkrievijas teritoriju apdzīvojuši balti, kas secināts pēc arh. izrakumiem no jaunākā akmens laikmeta (ap4000-2000 g.pr.Kr.). Izteikts viedoklis, ka baltkrievi ir pārkrievoti baltieši.

  10. auseklis saka:

    Viedoklim par zinātniekiem var daļēji piekrist, bet vairāk uzsvars uz daļēji. Kāpēc daļēji, tas zemāk būs redzams. Bet nu visu pēc kārtas un no citas puses. Latviešiem (domāju arī visiem Baltiem) ir bijusi sava Dzīvesziņa (ir kas to grib dēvēt par reliģiju), līdzīgi kā konfūcisms vai daoisms. Tāpat kā visām tautām tā ir sakņojusies Dabas norisēs un tieši kalendārā. Par to liecina Latviskie zvaigznāju un zvaigžņu nosaukumi. Visi mēs lietojam tādus vārdus, kā Greizie rati, Kausiņš, Zalktis (šie trīs zvaigznāji apvienoti zem lielais lācis, kausiņu reizēm dēvē par mazo lāci), Jānis (tagad Orions), Ūsiņš (tagad Dvīņi), Sietiņš un citi. Tas nozīmē ka mūsu senči ir pilnībā izpratušu notiekošo debesu jumā (sauciet zodiakā vai horoskopā) un atbilstoši pakārtojuši savu dzīves veidu. Tas nozīmē arī to, ka ceļotāji, tirgotāji, jūrnieki to pārzināja un pielietoja dzīvē. Zinības, visticamāk, apgūdami Zilajos kalnos, izmantodami gan savu rakstību un kartogrāfiju. Ja pieejam ar šādu skatījumu, tad tautasdziesmas gada griezumā sakārtojas pašas par sevi un izgaismojas uzslāņojumi. Ir saprotama ritu dziesmu jēga un pielietojums, kā arī izprotams Latvju zīmju skaidrojums. Tas līdz kristietībai.
    Visu šeit minēto var piesaukt tāpēc ka bija un ir zinātnieki, gan akadēmiski darbojošies gan uz savu roku (gribētos minēt viņu vārdus bet šoreiz lai izpaliek) kuri par šo ir pauduši savas atziņas un pārdomas. Taču ir arī tādi kas tiešām to slēpa un pat meloja. Jautājums – kā uzdevumā, kādiem mērķiem?

  11. Zem kalpaka saka:

    Lielkapitālisti,Latvijas mežu lielīpašnieki un Māras zemes dabas bagātību izlaupītāji plānveidā veic cilvēku izsekošanas ierīču izvietošanu mežos. Plāns esot vēl tālāks: Pierīkot arī satelīta sistēmas cilvēku videoizsekošanai mežos,tā,lai nekas nepamanīts nepaliktu. Tātad pilsētvide,lauki un,nu,jau arī meži ir kļuvuši par despotisko izlaupītāju totālas kontroles objektiem. Formulējums: ELEKTRŌNISKĀ KONCENTRĀCIJAS NOMETNE.

  12. to auseklis saka:

    Atvainojos, (***)iski tikai tikai vistas dzen no kaņepēm !
    Sazinās – (***) valodā !
    LĪVUS par LĪBIEŠIEM nokrustīja aprobežotā caru
    birokrātija, kura nezināja, ka Āfrikā jau ir LĪBIJA, kurā
    dzīvo LĪBIEŠI !

  13. Atbilde,par videoizsekošanu saka:

    Visa videoizsekošana,ziniet,ko nozīmē? Tad,kad 4.maija režīms būs Latvijā noorganizējis totālu badu,(tāds bads būs noorganizēts pēc pavēles,arī visur citur virs zemes) jūs nevarēsiet mežā lasīt sēnes,nevarēsiet noķert meža dzīvnieku aiz astes,nevarēsiet ezeros,upēs makšķerēt zivis,paslēpties-arī nevarēsiet. Jo jūs visur būsiet redzami represīvajiem orgāniem. Jūsu izsekošana tālākā perspektīvā (un tāds laiks pienāks) vajadzīga jūsu iznīcināšanai.
    .
    .
    .
    Admins
    Tieši tas ir žīdsātnistu mērķis !!!
    Bet šajā bedrē viņi paši iekritīs. Viņi tiks medīti kā sērgas aplipināti zvēri, jo viņi tieši tādi arī ir… .

  14. kur paliek mūsu naudiņa saka:

    https://nra.lv/latvija/272285-neatkariga-ludz-sakt-kriminalprocesu-par-meroni-gramatvedes-patiesa-labuma-gusanas-veidu.htm

    Es domāju, ka neatkarīgi no tā, kurš saņems to
    naudu – Lembergs vai Meroni, valsts budžetam

    svilpdama aizies garām… :–))

    Mūs turpinās “barot” kā iepriekš:
    – Ņau ņaudas, ņau ņaudas,
    ņekam ņau ņaudas ! –

    Skolotājiem – pigu !
    Ārstiem – plus 1 tramvaja biļetei !
    Pensionāriem – pluss mazāks par inflāciju !

    Toties birokrātijai(šoferu dēliem un meitām)
    ar katru dienu atklājas apaļākas un apaļākas
    summiņas !!!

    Pēc Ķīnas parauga:
    dlyakota.ru/78105-mify-i-pravda-o-korrupcii-v-kitae.html .
    (ja šajā postā neņem vērā bijušās PSRS
    slavēšanu – Latvijā viss ir 1 : 1 ).

    Tā kā Ķīna ir lielāka, arī apjomi lielāki.
    Mūsu “bāleliņi”, proporcionāli hektāriem,
    tomēr pamanās “savus” miljardus(!)
    nokampt “sistēmisku banku “glābšanai””
    un atpūtai Kanāriju salās…
    .
    .
    .
    Admins
    Gan jau pienāks brīdis, kad neviens viņus neapskaudīs…, katram tiks izmaksāts pēc nopelniem !

  15. kad saka:

    Kad vairs nebūs tāda ‘māras zeme’,nebūs izlaupītāji…..

  16. >>> 2019. gada 8. Februar um 18.25 Uhr saka:

    Māras zeme nekur nepazudīs, tikai… siseņu bars
    būs to pārvērtis tuksnesī.

  17. Anonīms saka:

    Tie,kuri nav piedzīvojuši 1990-to gadu sākumu,nemaz nevar iedomāties,cik vienkārši ir noorganizēt globālu badu… Vispirms Latvijā no apgrozības izņēma visu pārtiku un izveda uz noliktavām Krievijā. Tad atkal pārtika,ļoti nedaudz sāka veikalu plauktos parādīties,taču dramatiski trūka naudas. Arī ar ilgu darbu,strādājot līdz pēdējo spēku izsīkumam nevarēja nopelnīt pietiekami daudz naudas dzīveslīdzekļu iegādei,jo neviens,jau nebija spējīgs pietiekami maksāt,pie kam nauda bija gaužām nevērtīga. Tādu pat situāciju izraisīja,nevien Latvijā,bet visā bijušajā Padomju Savienībā. Cilvēki,kā nu kurš; cits ogoja,sēņoja,cits mēğināja ko nomedīt,vai noķert kādu zivi,cits kā pliks pa nātrēm cīnījās savā lauku vidē. Nebija,jau arī degvielas,ko tehnikā liet. Citādi klājās sarkanajiem viepļiem. Viņi bija privatizējuši sociālistisko īpašumu,paši visādi iespējamie priekšnieki un noteicēji būdami! Tad; deviņdesmito gadu sākumā viņi sev,jau bija pielāgojuši jaunus nosaukumus. Tagad viņi vairs nesaucās par kolhozu priekšsēdētājiem,komūnistiskās partijas sekretāriem. Tagad viņi,jau bija pagastu vecākie,sia.vadītāji,komisiju pilnvarotie utt.. Bet pie 4.maija režīma viņi vēl ilgi saglabāja savus sarkanos titulus un amatus,jo skaidri nezināja,vai īsti droši,jau kažoku sviest otrādi. Jaunizceptie “saimnieki”,vai sarkanie vietvalži (kā jums tīk) kopā ar Padomju armijas vietējo kontingentu rīkoja medības. Šāva ar “Kalašņikova” automātiem. Sarkanie vietvalži kopā ar PSRS armijas činavniekiem un mežziņiem sēdēja uz gaidi un vienkāršie zaldātiņi bija par dzinējiem. Tādā veidā tika pat pārķemmēti visi Latvijas meži. Pēc tādām medībām pagastu valdēs un citās īpašās vietās notika pļēguru orğijas. Tika svinēts,rīts,dzerts,gavilēts,cinismam pret latviešu zemi nebija robežu. Meža dzīvnieki bija tā izšauti,ka pat pēc Padomju armijnieku promdošanās,vēl vairākus gadus ziemās lauku apvidos nebija arodamas neviena paša dzīvnieka pēdas. Ja jūs domājiet,ka bads globālā mērogā nav iespējams,jūs ļoti maldāties! Latviešu zemniecība ir mērķtiecīgi nopostīta. Un represīvā sistēma pret latviešu tautu ir spējīga pilnā apmērā iedarboties jebkurā brīdī. Pret ukraiņu tautu vērstais “golodomors” ir ciešs pierādījums pārvalstisko spēku mērķiem un elektronisko tehnoloğiju vajadzībai,atņemot cilvēkam saikni ar savu zemi un savu tautu.
    .
    .
    .
    Admins
    Tieši tā ! To visu organizēja žīdcionistu banda- nezvēri, kuriem ar cilvēku nav nekas kopīgs !

  18. sisenis saka:

    māras zemi’jau sen vajadzēja pārvērst tuksnesī,tikai ne Baltu zemi….

  19. ... saka:

    jaunvārds – Baltu zeme…

  20. ! saka:

    Labāk jau – Pribaltu zeme… :)

  21. ### saka:

    Valstu un tautību robežu nojaukšana,pakāpeniska zelta un naudas izņemšana no apgrozības,tautu varoņu sēdināšana uz apsūdzēto sola,kopā ar visādiem netīriem,smirdīgiem noziedzniekiem,Policijas pavairošana,tiesneša vecums līdz 55 gadiem,plāns: ļaut iznīcināt sevi pašiem savām rokām.-Minētais ir tikai daži prospekti no “CIONES GUDRO PROTOKOLI” apkopojuma. Lasiet,mācieties,domājiet! Ja minētais tiek realizēts šodienā,vai tas nav pierādījums?! PSRS tiesas,par CIONES GUDRO PROTOKOLU lasīšanu deva 25+5 gadi Sibīrijas stingrā režīma nometnēs. Ja šodien tautastribunals.eu jums piedāvā izlasīt unikālus materiālus; skolotāja Jāņa Dāvja grāmatas,protokolus,liecības! Vai,tad nav pienākums sevi izglītot? Jāizlasa! Tad negribēsies vairs rakstīt debīlus komentārus.

  22. to 2019. gada 9. Februar um 14.47 Uhr saka:

    Pārtiku izveda uz Krieviju ar ieganstu, ka
    “jāturpina pildīt padomijas laikā noslēgtos
    starprepubliku līgumus” – praktiski atdeva
    krievu mafijai, kas Krievijā to tirgoja par
    fantastiskām cenām, bet Latvijai oficiāli
    samaksāja
    kapeikas(padomju laika skaitļos)…

    No turienes ar radās tie “biezie” Latvijā.

  23. cik atceros, saka:

    tad tieši Godmanns televīzijā to

    „jāturpina pildīt padomijas laikā noslēgtos
    starprepubliku līgumus“

    pasniedza kā kādu nepārkāpjamu fizikas likumu…

    Ienesīga fizikas likumu interpretēšana ! :)))

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *