V. Freimantāls. Komunistu nožēlojamā morāle

Helsinki 86 dibinātāja Linarda Grantiņa tiesāšanas prāvai ir jākļūst Eiropas valstu uzmanības centrā !

Tas uzskatāmi parāda komunistu un čekistu varas saglabāšanos Latvijā !

Visi materiāli par šo safabricēto tiesas procesu ir tieši un cieši saistīti ar komunistu varas sistēmas BAIGAJIEM noziegumiem Latvijā !

Mana rūgtā pieredze ļauj secināt, ka Latvijas 4. maija republikas tiesa ir komunistu un LPSR nomenklatūras rokās, kuri veic apzinātu genocīdu pret latviešiem Latvija !

Tiesnese Cence apzināti likvidēja atjaunotās Rīgas Latviešu Biedrības likumīgo darbību Māmuļā(Tas uzskatāms par komunistu un čekistu valsts apvērsuma sākumu 4. maija Latvijā)!

Tagadējais, safabricētais tiesas process ir vērsts pret Helsinki 86.

Šis komunistu un čekistu UZBRUKUMS ir klasificējams kā izrēķināšanās un cilvēktiesību aizstāvības grupu Helsinki 86– iebiedēšanas akcija(demonstrējot korumpētās tiesu sistēmas pretlatvisko raksturu) !

Visa pasaule seko notikumiem Latvijā, jo Baltijas nozīme pretkomunistiskajā cīņā ir milzīga !

Gaidāma globāla komunisma nosodīšana un Nirnberga 2.(Ar skrupulozu komunistu noziegumu izmeklēšanu) !

Pasaule ir atmodusies un internets kalpo informācijas ieguvei visā pasaulē(To nevar noliegt paši komunistu varas turpinātāji 4. maija valstī) !

Latvijas dramatiskais ekonomikas un demogrāfijas stāvoklis tikai pastiprina starptautisko novērotāju interesi par Latviju !

Būs Nirnberga 2 un tad lūgumi apžēlot birs kā no pārpilnības raga !

Tiesnešiem būs jānes atbildība par saviem noziegumiem tautas priekšā!

Cilvēktiesību aizstāvības grupas Helsinki 86 apkarošanā iesaistītās personas tiks tiesātas (Līdzīgi vācu trešā Reiha noziedzniekiem) !

Vāksim pierādījumus, dokumentēsim komunistu bandītu pret-latviskos darbus !

Tas ir katra godīga latvieša pienākums !

Pat Saeimas līmenī jūtama „rosīšanās“, komunistu mafija pārkārtojās !

Cik nožēlojama ir viņu morāle mēs redzam(Pārkārtojās – pārkrāsojās) !





L. Grantiņa piebilde:

Ja mēs skatāmies no Tiesiskā viedokļa, tad Jūs, Freimantāla kungs, visu esiet pasacījis perfekti.

Tomēr jāņem vērā apstākļi un tie liek domāt, ka “tās lietas” var notikt mazliet savādāk. Tiesiskuma process no šiem pašiem izdzimumiem, par kuriem Jūs runājat, ir pamatīgi aizturēts un tas var atraisīties sprādzien- veidīgi, ka nekādas skrupulozas izmeklēšanas vairs nebūs iespējams veikt ! Bet gan: tiks veikta skrupuloza šo izdzimteņu izķeršana un viņu sadistiska likvidēšana !

Tas būs dabisks process un neviens pret to necels iebildumus, jo: KARMAS LIKUMS to paredz. Tā teikt, “Mozus ēras” princips: Aci pret aci un zobu pret zobu !





Šeit informācija, kura der noklausīties, lai tā nosēžas APZIŅĀ. Tikai uzkrātais informācijas daudzums mūs spēj darīt viedus un nepalikt malā, kad ļaunais veic savus nešķīstos darbus. Bailīga noskatīšanās un neko nedarīša cilvēku iznīcina, pataisa to par PARAZĪTU ! Viņš izkrīt no Dievišķā evolūcijas SPIRĀLES. No Dievišķās EVOLŪCIJAS “izkrīt” arī visi tie, kuri lieto narkotikas, alkoholu un smēķē, jo šīs vielas pazemina VIBRĀCIJAS.

Viņi ir nekas vairāk kā atkritumi.

Vibrācijas pazemina arī MELI un VARMĀCĪBA !

09.12.18

You may also like...

14 komentārs

  1. TS saka:

    Rožkalns esot viltojis Lidijas Lasmanes parakstu. Tika vākti paraksti par NA rezolūciju, lai noraidītu ANO Migrācijas paktu.
    Lidija atrodoties kritiskā veselības stāvoklī pēc šī gadījumā! Rožkalns degradē NA priekšlikumu, lien presē kā varonis un dzen zārkā Lidiju Lasmani! LSM žurnāliste Henriete Verhoutinska, kas šo atklāja gan nav par matu labāka, jo meklē utis jau pieņemtam migrantu noraidījumam un izmanto 90 gadus vecu kundzi. Lidija Lasmane taču nekad nav teikusi, ka ir pret, bet gan to, ka fiziski neparakstījās.
    .
    .
    .
    Admins
    Zinu,un par to “stukača” Rožkalna nelietību(sevis visur bīdīšanu pa priekšu) ir jau sagatavots raksts, kas nākošajā nedēļā tiks apstiprināts !!!

  2. AGedroics saka:

    L.Doroņinai-Lasmanei sen jau ir piemeties vecuma marasms, turklāt viņa ar saviem izteikumiem regulāri parāda, ka ir stulba un gļēva !!! Bet Grantiņš jau nenosodīs sev līdzīgos !!!

  3. Valdis Freimantāls saka:

    Piekrītu Linard Tev, ka bailīga noskatīšanās un neko nedarīšana ir latvieša necienīga rīcība!

    Bet komunistu un čekistu zvēri ir tautu iebiedējuši un pārbiedējuši līdz nāvei! (Un vēl 100 gadus uz priekšu)

    Vai man jāatgādina, ka tūkstošiem latviešiem tagad ir tikai viena doma – kā savilkt galus kopā un izdzīvot šajos baigajos laikos Latvijā. (Kad visu latvisko kropļo bez žēlastības).

    Kad patiesības teicējiem ir jadzīvo svešatnē! (Kad komunistu 4. maija vara baltu pārtaisa pa melnu un melnu pa baltu).

    Linard, latviešu ģimenēm ir jāizdzīvo šajos GENOCĪDA apstākļos! (Ko mēs, Helsinku 86 vārdā novēlam ikkatrai ģimenei).

    Mēs izsakām pateicību ikvienam Helsinku 86 atbalstītājam! (Kaut vai tikai morālam atbalstītājam).

    Un tā ir visa tauta – nesalaužama un gudra! (Kas cer un atbalsta H 86).

    Latvieši ir stipra tauta! (Mairis Briedis).

    Visus padomju laikus tauta izturēja, izturēs ari viltus neatkarības laikus!

    Mūsu uzdevums ir teikt patiesību jaunajai paaudzei un atmaskot viltīgos VARTURUS!

    Tagad ir tumšais latviešu tautas periods – hronisko melu un liekulības laiks!

    Bet tas izgaisīs, kā teica Gunārs Astra! (Izgaisīs kā ļauns murgs).
    .
    .
    .
    Admins
    Jā, šī žīd-komunistu banda ir nežēlīga un tauta pamatoti baidās no šiem slepkavām, un tiešiem cilvēk-miesas ēdējiem !
    Tas nav pārspīlejums, bet visīstākā realitāte !
    Un, mūsu uzdevums ir sacīt Patiesību… !

  4. Pārmaiņām būt saka:

    Ukrainas arhīvos kārtējie pierādījumi specdienestu ietekmei uz baznīcu.
    https://youtu.be/J2haG_AULAQ

    Latvijas valdību (visu kopš 1991) piesegtā svešzemju banku plosīšanās, kur iznākums jau iepriekš aprēķināts uz milzu peļņu (caur mākslīgām krīzēm), bet Latvija tādā veidā neizbēgami nonāk afēristu nagos, kuri savukārt pērk no valdības vajadzīgos likumus lai postītu mūs tālāk.
    http://www.anakonda.lv/index.php/

    Vai tāda banda nav pelnījuši galējo soda mēru, kas izmantojot savus amata stāvokļus, jau turpat trešdaļu gadsimta veic ārprāta genocīdu pret visu valsti ?

  5. Inese saka:

    Latvijā nemaz nevar būt kārtība, jo tās NEINTEGRĒTĀ iedzīvotāju dała nemaz nevēlas integrēties.
    Kāda pazińa no Daugavpils mani briesmīgi pārsteidza ar tādu atklājumu, ka vińa, 35 gadīga sieviete, ir pārliecināta par to, ka PSRS laikos Latvijā eksistēja tikai krievu skolas. Es, protams, vińai pajautāju, vai vińa ir no mēness. Bet tad sekoja vēl interesantāks atklājums par to, ka vińas tēvs- latgalietis, ar grūtībām saprot latviešu valodu. Es tkai domāju, cik milzīgai ir jābūt necieńai pret latviešu tautu, lai nodzīvotu Latvijas valstī visu mūžu un neiemācītos tās valodu.
    Vēlāk es padomāju, kāda gan jaunajiem krieviem var būt cieńa pret latviešu tautu, ja vińi ir tik dezinformēti, ka uzskata mūs par totālu aunu baru, kuri pilnībā atteicās no savas valodas lietošanas.
    Situācija tādās pilsētās kā Daugavpils, Rēzekne, Ludza ir kritiska, jo tās Latvijas krievi uzskata par krievu pilsētām.

  6. AGedroics saka:

    No shii raksta var secinaat, ka VECUMS TIESHAAM NENAAK VIENS. Un tas (marasms) ir lipiigs. Par grantinju bija jau sen skaidrs, bet nu uzpeldeeja veelviens. Jau pirmais teikums (Helsinki 86 dibinātāja Linarda Grantiņa tiesāšanas prāvai ir jākļūst Eiropas valstu uzmanības centrā !) liek pasmaidiit. Taalaak – Visa pasaule seko notikumiem Latvijā, jo Baltijas nozīme pretkomunistiskajā cīņā ir milzīga ! Kur seko, kuraa vietaa? Kaada pasaule? Ja nu vieniigi taa juusu smilshukastes pasaule kaadaa nosleegtaa teritorijaa, ar baltiem halaatiem un palaataam. Seko – Gaidāma globāla komunisma nosodīšana un Nirnberga 2.(Ar skrupulozu komunistu noziegumu izmeklēšanu) ! Gaidi vien! Skaties , ka pats/pashi nenonaakat riigas nirnbergaa, kaadaa tiesas zaalee. Veel – Cilvēktiesību aizstāvības grupas Helsinki 86 apkarošanā iesaistītās personas tiks tiesātas (Līdzīgi vācu trešā Reiha noziedzniekiem) ! OOOOO! Vai nav par daudz liels gods shiem?
    .
    .
    .
    Admins
    Žīdam, protams, ka viss latviskais ir nosodāms un pat inde viņa “rumpim”… . H-86 & LRTT ietekme ir pat daudz lielāka uz globāliem notikumiem, kā Freimantāla kungs spēj iedomāties. Toties tu, kurš darbojas krievžīdiskās DP paspārnē, zina daudz vairāk un tāpēc, pat neskatoties uz sevi izsmejošiem komentāriem, viemēr centies ko pret latviešiem izspļaut, tāpāt kā A. Priedītis. Roņa un Grantiņa izķengāšana Lapsas & Liepnieka VARA BAILES- 2, norāda uz globāla mēroga bailēm no latviešu tautas. Tā bija pavēle, kuru šie abi žīdi nedrīkstēja neizpildīt, neskatoties uz to, ka viņiem par šo “secinājumu”, tiks galvas iebāztas cilpā. Un, tapēc jau arī tu kā nesaturāms pirdiens visur smirdi. Jau sacīju, ka tevi izmantoju kā indikatoru. Pārējos idiotus es šajā vietnē neapstiprinu.
    Tā kā jūties pagodināts, ka esmu tevi izvēlējies par “darba instrumentu”!
    ///
    Šo atbildi arī rakstu ne jau tev, Gedroic, bet tiem, kuri patiešām neizprot situāciju… .

  7. Pārmaiņām būt saka:

    Inesei
    Nevajag krievus un okupantus-kolonistus samest vienā katlā un tad meklēt risinājumu, tāda nekad nebūs, jo tie ieradušies ar citiem uzstādījumiem un citiem mērķiem, atšķirībā no tiem, kuri šeit dzīvo vēsturiski (tas ir pirms okupācijas). Nebūs tam nekad un nekāda risinājuma, kamēr netiks tiesiski izbeigta okupācija, bet tas nozīmētu visu partorgu un čekas stukaču utt atstādināšanu no varas. Vai neredzat cik ilgi čekas maisus tur noslēpumā, vai neredzat, ka opozīcija patiesībā nav opozīcija, bet teātris tautai un vajadzības brīdī tiek izmantotas viņu balsis lai izdabūtu cauri vajadzīgos likumus.
    Pilsonības dalīšana visur un visiem ir cionistu ieviesta pasaulē tikai pēdējās desmitgadēs, tāpat kā jaunais jēdziens nepilsonis. Tas viss noved pie haosa un tautu sajaukšanās, bet tas kā zināms ir labākais instruments cionistu plānu realizēšanai, ja esat par tādu lietas kursā un saprotat tā mērķus.

  8. Inese saka:

    Pārmaińām būt.
    Nepiesiesimies pie vārdiem, cienītais. Ja es vēlos krievu okupantu saukt vienkārši par krievu, tad tā arī darīšu, un ne Jūs man te norādes dosiet!
    Cita starpā, tā krievu g’imenīte Latvijā ieradās 60-os gados.

    Patiesībā jau mans pirmais komentārs bija kā uzsvars uz to, ka manis iepriekš nosauktajās Latgales pilsētās situācija ar krievvalodīgo integrēšanu latviešu sabiedrībā LĪDZINĀS NULLEI!!!

  9. Pārmaiņām būt saka:

    Cien. Inesei
    Nosaucot okupantus un kolonistus vienkārši par krieviem, mēs dodam iespēju vismaz kādiem 100 milj. cilvju, mūs nodēvēt par nacistiem, fašistiem un vēl nezin kā, bet stulbākais, ka tiesājoties šolaiku tiesās viņiem būs taisnība. Tajā pašā laikā, būsim aizvainojuši milzīgu masu mums kaimiņos, kuriem zināšanas par patieso vēsturi ir mērķtiecīgi sagrozītas gadsimtiem ilgi un cilvēciskums pret citām tautām tādiem svešs (ar ļoti retiem izņēmumiem). Parasti tas primitīvi aprobežojas ar “nāši” vai “ņenāši”.
    Tāpēc vienkārši aicinu, izvēlēsimies terminus pareizi, ja vien neesat latviešu tautas ienaidnieks un provokātors, kādu uz šodienu ir gandrīz vai puse valstī mītošo.

  10. Inese saka:

    Pārmaińām būt.
    Es to g’imeni par okupantiem sauktu tikai tad, ja vińi dotajā brīdī dzīvotu Latvijā.
    Bet tā kā vińi Latviju, paldies Dievam, ir atstājuši kādus padsmit gadus atpakał, tad nu lieta darīta.

  11. Kārlis leimans saka:

    Tautastribunalu.eu neviens pat neapmekle. Nevienam merūp slimasuņa murgi. Jūs bailīgie nīkuļi. Darīt neko nemākat. Kā tikai mutes plātīt.

    Neviens nelasa šos murgus
    Tautas tribunāla trafiks to pierāda.
    .
    .
    .
    Admins
    Ja nelasa, tad kapēc tāds uztraukums no Kārļa mutes ?

  12. Kārlis leimans saka:

    Noźēlojami ka brīvi nevar komentēt. Un to sauc par brīvdomājošu iniciatīvu pret čeku. Haha. Admin tu esi ideots.
    .
    .
    .
    Admins
    Parādies, lielais brīvdomātāj, ar savu vārdu ! Pirms “KA” nākošreiz ieliec attiecīgu pieturas zīmi un ideotu pacenties rakstīt ar “i”.

  13. šamējs ir saka:

    no tiem, kuri raksta ar “e” !
    Latv(ij)ietis !
    Kremļa augstskola (auKstskola :) ) …

  14. Odze. saka:

    Karlim – ja par trafiku,tad tikai viena piebilde- kad atver Latvijaa , starppilsetu autobusaa , Tautastribunalu,tad
    momenta blokee visu piekluvi internetam. Bezmaksas neta visur…..
    Arzemes arii ,bet tikai transportaa.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *