Māris Krautmanis. Kā atšķirt hazāržīdu cionistu no cilvēka ?

Kā mēs varam atšķirt “izredzētās tautas” pārstāvi(jebreju) no gojas(pamattautas- latviešu apzīmējums) ?

Pavisam vienkārši,

pēc viņa runas pret pamattautu.

Pēc izskata jau jebrejs(krievžīds) nav atšķirams no latvieša, jo tie, kuri šodien uzdodas par ebrejiem, nav nekādi etniski- semītiskas izcelsmes ebreji(atver, skaties, klausies un brīnies), bet sātaniskās Hazārijas pēcteči un nozagtie citu tautu bērni, kuru nacionālā būtība izpaužas Judaisma ideoloģijā . Šodien tas viss jau ir nācis GAISMĀ un mēs zinām, ka:

komunisms bija nekas vairāk kā maskēts jūdaisma totalitārisms.

Žīd- komunistu laikrakstā NRA “kāds” Māris Krautmanis ir ielicis visīstāko žļurgu:

“Civēks, kas skatās uz zvirbuļiem”.

Vai ievērojāt, ka sava paša raksta virsraksta ir “zvirbuļi”(tie paši gojas vien ir) !

Tiek izsmiets Gobzems, bet ar īstu belzienu Bordānam !

Lūk, kā šis tarakān- žīds Krautmann, atbrīvo savu gāzēm piepildīto vēdera dobumu: “Visas pazīmes liecina, ka Gobzems var būt Bordāns 2, tikai izsvilpšanas scenārijs laikam būs mazliet citāds”.

Viss pēc 1940. gada sātanžīdiskās PSRS okupantu manierēm: melot- skaldīt- valdīt un slepkavot !

Pievērs uzmanību šī žīda leksikai un viss nostāsies savās vietās: Bordāns esot izsvilpts !!! Kuri tad bija tie svilpēji, viņš nepasaka. Protams, ja viņš nosauks “svilpējus”, tad jebkurš bomzis atšifrēs šī mēsla, kura vārds ir Māris Krautmanis, ideoloģisko(žīdisko) izcelsmi. Tāpēc jau ari tiek runāts kaut kādās “mistiskās formās” !!!

-Un tagad dziļāk paskatieties uz šo viņa rindkopu, kas lasāma raksta beigās: “Taču uzreiz jau tā nevar momentā pasūtīt Gobzemu divas mājas tālāk – aiz KPV LV ir lieli fanu pūļi, tālākā perspektīvā ar to pašu KPV LV tik un tā nāksies sadarboties. Tāpēc mazliet jāveic visādas rituālas darbības.“

(Iznāk tomēr atzīt, ka “lieli fanu pūļi” !!! Un cik lieli tad bija fanu pūļi brigmanim un pabrikam, kuru pusē šis Ciānas cermenis krautmans nostājies ? Tikai zagļi un tie, kuri zagļus apkalpo un strādā priekš viņiem ! Lūk, tad šī ir tā patiesība, kuru šis mēsls grib slēpt !)

Ar sarkanu es iezīmēju žīd- cionistu(hazāru mafijas) atslēgas vārdus. Latviešu vēlētāji tiek nosaukti par “fanu pūļiem”(uz mēles ta viņam bija gojas) un apzīmējums “rituālas darbības”, ir reliģijas(šini gadījua- sātanistu- komunistu) leksika.

Gobzems, protams, ka ir ekscentrisks- neprognozējams, bet kopā ar Bordānu var kļūt par “nāves cēloni” visai žīd- čekistu komunistu varzai, kura šodien slepkavo latviešu tautu un iznīcina Latvijas valsti ! Un to sātanžīdi- cionsti(hazāru mafija) nekādīgi nepieļaus !

Un šis raksts jau pilnībā rāda viņa “žīdisko” virzienu: uz SASKAŅU, uz Maskavu un Telavivu !!!!

Tikai nelaime, ka Dieva plānos nākotnē krievžīdu bandai nav iedalīta nekāda loma !

Viņi no zemes virsas tiks izdeldēti ar zobenu un uguni !




P.S.

Šie ir Krautmaņa vārdi:“KPV LV un Jaunā konservatīvā partija (JKP) ir māsas, kas diezgan līdzīgā veidā, ar diezgan līdzīgi domājošu vēlētāju atbalstu ir iekļuvušas 13. Saeimā. Pat mandātu skaits abām vienāds – 16. Tātad kopā 32.”

Tātad māsas, un šīs māsas– 32% latviešu vēlētāji, tiek pielīdzināti “pūļa faniem” ! Un, kurš būs tas, kas sacīs, ka šim krievžīdiskajam smirdoņam nav “jāizrauj mēle” un, ka tas nav vistiešākais antilatviskums un antidemokrātiskums ?

Paklausīsimies, ko saka kāds krievu rakstnieks V. Istarkovs par žīdiem: “Raugoties no āriešu (kurus ebreji sauc par gojiem) viedokļa, ebreji nav tāda tauta kā visas citas. Āriešus izbrīna vairākas ebreju specifiskās īpatnības. Ebrejiem nav sirdsapziņas (tādi vārdi, kā „sirdsapziņas pārmetumi”, ebrejam liekas vienkārši bezjēdzīgi). Ebrejiem nav kauna, taisnīguma, cilvēcības, labestības un līdzcietības izjūtu. Viņiem ir nepārvarama tieksme melot, nedabiska alkatība un liekulība, izteikta tieksme uz blēdīšanos, noziegumiem un parazītisku dzīves veidu. Viņiem ir iedzimta asinskāre un varaskāre. Āriešus pārsteidz ebreju maniakālā, nepiesātināmā mantas un naudas kāre tādos apjomos, kādus viņi vispār nav spējīgi reāli izmantot. Vispār zināms ir ebreju nicinājums un naids pret citām tautām un nevēlēšanas atgriezties savā Dzimtenē, lai arī kurā pasaules valstī viņi nedzīvotu. Nepatiku izraisa arī ebreju tieksme pēc pretdabiska seksa un perversiem mākslas veidiem.”




Visi tie, kuri norej Bordānu(protams arī Gobzemu) ir cionistu- žīdnacistu darboņi, lai arī cik viņiem skanīgi būtu latviskie vārdi !!!

02.12.18                   L. Grantiņš

Šeit ir vēl viens izdzimums, kuram tauta ir pūlis:

SAB izdzimums Arnolds Babris(papildināts ar video)




Vai pēc gada gaidāma vēl kāda nāve Mangaļsalā

December 2, 2018

acgarni.com

Kādu brīdi neesam neko rakstījuši. Tas tādēļ, ka gatavojamies jaunam projektam, kurš tuvākajā laikā tiks prezentēts. Taču par šo gan bija grūti, vismaz nepasmaidīt. Jo dusmoties uz sistēmas stulbumu lielas jēgas nav. Jau iepriekš rakstījām par mūsuprāt vairāk nekā dīvaino sakritību – tieši gadu pēc vienas traģēdijas Mangaļsalā, kad tika atrasta deviņpadsmit gadus jaunā Sintija, tur pat notiek nākamais ‘ņelaimes gadījums”.

Taču diez cik ilgi priecāties par šo dīvaino sakritību mums nesanāca. Arī kārtīgas sazvērestības teorijas savīt nē. Taču tagad par visu pēc kārtas.

Tātad, ziņa parādījās 25.11.2018. no rīta visos lielākajos un ”uzticamākajos” portālos. Tā, kā tās autors ir vienīgā oficiālā Latvijas ziņu aģentūra, Leta, tad nav īsti pamata neticēt tās patiesumam. Ko lai šeit vēl piebilst. Graujoša sakritība ar mums jau zināmo Sintijas Bāliņas lietu. Informācija gan šoreiz krietni vien skopāka. Atraduši naktī aculiecinieki, kas saukuši nevis policiju, bet gan ugunsdzēsējus un glābējus kā arī mediķus. Varbūt nemaz tik ”ļoti līķis”šī jaunā sieviete vēl nebija? Taču tad kaut kādā minstiskā kārtā pārvērtās par tādu. Vai nu nepaspēja, vai jau atkal nemācēja, negribēja atdzīvināt. Līdzīgi, kā tas, mūsuprāt, notika arī Gintas un bērnu gadījumā. Interesanti, ka pirmajos komentāros to autori (pie tam tā ir Delfi reģistrēto komentētāju sadaļa) uzreiz atcerējās par Sintijas lietu. Bet mums ir arī amatpersonas, kuras ir nosaucamas arī vārdos.

“Naktī ugunsdzēsēji un glābēji steidzās uz Mangaļsalas rajonu, kur Daugavas krastā aculiecinieki atrada jaunas sievietes līķi, informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ilze Bukša un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUDG) pārstāve Inta Palkavniece.”

Tik tālu viss it kā skaidrs. Tas vai sieviete vēl bijusi dzīva un bijusi jāglābj, jo tikusi nodota NMPD mediķiem arī ir skaidrs un būtu labs jautājums, kuru uzdot Bukšas kundzei. Bet gan jau kaut ko izdomātu. Un šeit nu jāsaka, ka jau kuro reizi saskaramies ar to, ka mūs lasa un lasa pamatīgi. Viss it kā mierīgi. Neviens Latvijas visu redzošais un godprātīgais medijs nesaskata it nekādu saistību ar Sintijas lietu tieši pirms gada. acgarni.com saskatīja un, protams, par to arī uzrakstīja (saite uz publikāciju raksta sākumā). Nākamajā dienā ap plkst. vienpadsmitiem no rīta. Nepagāja ne stunda un lūdzu – jau Valsts Policijas pārstāve nāk klajā ar šokējošu paziņojumu. Sieviete esot atrasta nevis Mangaļsalā, bet Andrejostā! Šajā brīdī iesaku pievērst uzmanību raksta titulbildei. Starp šīm divām vietām ir 18 kilometri. Jūs nopietni?

“Valsts policija skaidros, vai pret Rīgā, Andrejostā, atrasto sievieti nav vērsta vardarbība, informēja Valsts policijas preses pārstāve Elīna Sprudzāne. Lai arī sākotnēji parādījās informācija, ka sieviete atrasta Mangaļsalas rajonā, Sprudzāne norādīja, ka naktī uz svētdienu saņemts izsaukums uz Andrejostas ielu, kur ūdenī iekritusi sieviete. Notikuma vietā ieradās policija un glābēji, bet pēc viņas atrašanas konstatēta personas nāve.”

Pievērsiet uzmanību, sākotnēji esot ieradusies arī policija, kuru NMPD un glābēji nav pat pamanījuši? Droši vien kāda ”slepenpolicija”vārda tiešā nozīmē. Jāpiebilst, ka šī arī ir tās pašas vienīgās un patiesās ziņu aģentūras ziņa. Jautājums Sprudzānes kundzei. Sanāk, ka jums tur visās trijās iestādēs strādā pilnīgi idioti? Kā ir iespējams saņemt izsaukumu uz Andrejostas ielas un aizšaut uz Mangaļsalu? Vai varbūt ir pat divi līķi vienā naktī? Viens Mangaļsalā, bet sajūtot deguma samku, priekšnieks pateica – ai, to tur Mangaļsalu mēs izsludināsim meklēšanā, tāpat jau gadiem ilgi neko neatrodam un pierakstīsim viņu pie Andrejostā atrastās. Gailis pakaļ nedziedās. Un to nesmukumu ar to attālumu (vismaz 15 kilometri) norakstīsim uz komunikācijas kļūmi. Uz ko tieši Trepšas kungs ir bijis varen nasks arī iepriekš. Atcerēsimies, kā samelojās par Sintijas nāves apstākļiem:

Visbeidzot, treknu punktu visam šim teātrim pieliek tieši N. Trepša ar savu kārtējo izrunāšanos par to kā viņi jau visu skaidrošost, veikšot nopietnu apjomīgu utt. izmeklēšanas darbību kopumu, kā rezultātā visu noskaidrošot. Tiešām Trepšas kungs? Tiešām, tiešām? Tāpat, kā Sintijas gadījumā noskaidrosiet? Un tikko atkal kāds pacels balsi, tā ar asti kājstarpē nolīdīsiet kaut kur krūmos? Līdz nākamajai gadadienai Mangaļsalā?

You may also like...

41 komentāri

  1. AGedroics saka:

    …ka tik Grantiņu pašu nekritizē !!!

  2. b. A.Gedroicam saka:

    V.Istarkovs ir perfekti definējis žīdu un viņu pakalpiņu patieso būtību.

  3. Krautmanim saka:

    Krautmanim, kopš pirmajām publikācijām Jelgavas vietējā padomju avīzītē, tāds haotisks stils ar, drīzāk, antilatvisku , apņirdzošu ievirzi…
    Tā to maizīti pelna.
    .
    .
    .
    Admins
    Žīdiem jau citu stilu nav…

  4. Aelita saka:

    Reiz man pie avīžu kioska pienāca klāt kāda ebrejiete un teica, ka viņa cienot latviešus, jo tie viņai palīdzējuši grūtos brīžos, kad pašas tautieši vis nepalīdzējuši.
    Bet manā daudzstāvu mājā dzīvo divi pēc izskata, kā Jūs sakāt, krievžīdu pārstāvji. Viņi mani vienmēr sveicina (latviski) un ir izrādījuši līdzcietību, kad mans vīrs nomira. Protams, daudzstāvenē nekādi bagatnieki, ne miljonāri nemitinās. Bet no latviešiem esmu piedzīvojusi vajāšanu, īpaši no t.s. kultūras cilvēkiem, kad sāku iet internetā. Tiesa, biju dažus aizskārusi, piem., rakstīju, kāpēc vajag popularizēt homoseksuālismu, pat bērnudārzos un skolās jaucot bērniem galvas. Arī par miljonāriem izteicos nelabvēlīgi. Tāpēc piedzīvoju uzbrukumu arī no latviešu medijiem, man pastkastē meta avīzes ar manām karikatūrām utt.
    Es uz LRTT atnācu, jo Grantiņš arī ir piedzīvojis varas uzbrukumus un mediju ignoranci par to, turklāt te ir iespēja uzrakstīt par savām pārestībām. Tomēr es neatzīstu, ka var vainot tikai kādu konkrētu tautu. Latviešiem taču ar ir savi šķēles, repšes, gulmaņi, utt. Vai tikai pie vainas nav novecojusi sistēma? (Protams, tikai ne atpakaļ uz impēriju, katrai tautai vajag savu valsti.)
    .
    .
    Admins
    Bet, vai Jūs labi maz sapratāt ko uzrakstījāt ?
    Vai Jūs zināt, ka tie kultūras darbinieki, kuri Jums uzbruka, tieši ir no tās “tautas” ! Un iegaumējiet vienreiz par visām reizēm, ka ne ebreji un arī ne žīdi nav tauta/ nācija, bet sekta- Sātanu pieludzoša sekta ! Kad to sapratīsiet, tad Jums pasaule rādīsies citās krāsās… . Šķēle un Godmanis ir visīstākie hazāru pārstāvji, kuriem ar latviešu etnosu nav nekas kopīgs. Par Repši tieši nav zināms, bet zināms ir tas, ka viņš ir smagi garīgi slims ! Vai tad viņa runas un darbi uz to nenorāda ? Peļama īpašība, Aelita, ir tā, kad mēle pilda smadzeņu funkcijas… .

  5. Aelita saka:

    Bet vai daudzi latvieši ir Jūs aizstāvējuši? Arī AA.Bērziņu. Jūs uzteiks un atzīs tad, kad piedosiet saviem pāridarītājiem un nožēlosiet “grēkus”, kā to jau daži citi darījuši.
    .
    .
    .
    Admins
    Piedodiet, bet šajā komentārā Jūs neesiet adekvāta… . Tagad arī saprotu iepriekšējā komentāra neatbilstību LRTT nostādnei/ Patiesības paušanai !

  6. RB - Aelita saka:

    Būtiska atšķirība ir starp cilvēku un necilvēku, pārējās pazīmes nav īpaši svarīgas. Uz šī dalījuma pamata mēs pārkārtojam sabiedrību. Ja vēlaties uzzināt par to tuvāk, klikšķiniet uz komentāra virsraksta.

  7. Aelita saka:

    Adminam. Es negribēju Jūs aizvainot. Bet, re kā- gan Lidija, gan Leo teica, ka ir jāpiedod, un lūk – viņiem gods un slava (skat. nra).
    Patiesībā gandrīz puse no vēlētājiem, kas neaizgāja uz vēlēšanām, arī ir skeptiski un vairs netic politiķiem, jo tik daudz reižu jau ir mānīti. Visvairāk kreņķis ir par NA, kam taču būtu jārūpējas par tautu…
    .
    .
    .
    Admins
    Lidija un Leo ir čekas cilvēki un viņiem ir pienākums piedot !
    https://tautastribunals.eu/?p=44044

  8. kaka saka:

    11.18 tie tādi sātanistu iecienīti cipariņi !!!
    Te izlasīju dažu labu komentu i vien pievienojos it visā, ko norāda šis vīrs Grantiņš.
    Ka ne tava nacionālā piederība, bet garīgā būtība nosaka, ka esi nožēlojams žīds-ehbrejs.
    EBREJS pēc savas būtības ir jēbkuras tautas atkritējs, kurš nostājas izdevīguma un savtīguma pusē, kad ir izdevīgi būt par LATVIETI, tad jis karina nacionālās bantītes, bet rīt būs izdevīgi karināt pie sienas Putina ģīmi i arī būs labi !!Tomēr skatoties uz visām nejēdzībām ir liels jautājums, kā būt un likties kur no visa tā murga?
    Daudziem jau tā kapa mala ir klāt i pēc sevis neko viņi nēatstāj, jo paši knapi velk savu dzīvību, kur vēl par citām domāt?
    DEPRESĪJA!
    A CĪNĪTIES LIELUM LIELAIS VAIRUMS NEGRIB.
    ES PAR NELIEŠU ATŠAUŠANU ,
    BET IESĀKT AR KO???

  9. to- 2. Dezember um 21.48 Uhr saka:

    Nezinu, vai tīšām, vai netīšām, jūs jaucat
    divus radikāli atšķirīgus jēdzienus:

    LATV(IJ)IEŠI un LATVIEŠI

    !!!

    Ja ir latvisks uzvārds un vārds, tas vēl nenozīmē,
    ka jūsu priekšā stāv LATVIETIS !

    Attiecīgi, katrai grupai ir atšķirīgas intereses un,
    vienus un tos pašus vārdus lietojot,
    katri var ielikt teiktajā SAVU atšķirīgu jēgu.
    Kas arī, visbiežāk, notiek…

    Lai izvairītos no tukšiem vispārinājumiem,
    vispirms ir jāatklāj runas MĒRĶIS !

    Par to tautiešu “nepalīdzēšanu” neticu !!!

  10. Aelita saka:

    Cilvēku sabiedrības vēsturē ir daudz nejaucību. Diženās celtnes, ar ko lepojamies, ir radītas ar nežēlīgu cilvēku ekspluatāciju. Un kari cilvēces vēsturē… Nav daudz dzīvnieku, kuri iznīcinātu paši savu sugu.
    Ir jau dažādas mācības. Es labāk mācos no putniem gaisā :) No baložiem savā balkonā, cik viņi pacietīgi rūpējas par saviem bērniem. No grāmatām par dabu – kāda pērtiķu māte rūpējās par savu slimo bērnu, trīs gadus nēsāja viņu sev līdz, kamēr pazaudēja to un tas tika plēsīgiem zvēriem par barību. Putni un dzīvnieki ir tuvāk Dievam (dabai) nekā cilvēki. Kā gan putni var zināt, ka ziemas vidū dzimtenē kļuvis siltāks un lido šurp? Tā ir garīgā sajūta.
    Cilvēki savā prātā var izgudrot visādas teorijas, bet piemirst galveno, ko daba dzīvā būtnē ielikusi – rūpēties par bērniem (sugas saglabāšanu) un sargāt savu teritoriju.

  11. angel saka:

    Tad priekš kam cilvēks radīts ? Lai būtu kā dzīvnieks ?

  12. Aelita saka:

    Pēc ķermeņa uzbūves un fizioloģijas cilvēks pieskaitāms mugurkaulaino dzīvnieku zīdītāju grupai (no Latviešu konversācijas vārdnīcas) :)
    Protams, cilvēka prāts ir attīstītāks, viņa radītie tehniskie līdzekłi ļauj būt pārākam par citiem dzīvniekiem. Bet vienlaicīgi cilvēks ir piegānījis savu planētu un apdraud tās eksistenci vispār.
    Emociju un jūtu ziņā cilvēks nav pārāks par augstāko grupu dzīvniekiem.

  13. angel saka:

    Jūsuprāt cilvēks ir zīdītājs ,kuram piemīt prāts ,emocijas un jūtas.
    Ja var ticēt tam ,ka Dievs radīja cilvēku pēc sava ģīmja un līdzības , tad laikam Viņš …khmmm … :D :D :D

  14. Aelita saka:

    Vai zināt, ka vislielākā biomasa uz Zemes ir skudrām? Droši vien pateicoties viņu sabiedriskai organizācijai. Turklāt ar viņu tik mazajām smadzenītēm. Viņu Dievs varētu būt skudras veidolā :) Ne jau kā milzu lempis cilvēks, kas var skudras sabradāt.
    Tomēr ne viss ir acīm saredzams, piemēram, hipnoze, radioviłņus mēs arī neredzam.

  15. Aelitai saka:

    savu planētu piegānīja LOPI bez prāta ,
    ar CITU cilvēku izgudrojumiem,
    kurus lieto nevietā !

    Neglaimojiet bez prāta LOPIEM,
    saucot tos par cilvēkiem !

  16. angel saka:

    Aelitai.
    Ir taču teikts – Jūs esat dievi … Ta labi ,tajā filmā centrālais vēstījums bija cits . Jūs to uztvērāt savādāk .
    Es nesen par vācu filozofu – eksistenciālistu M. Heidegeru palasījos , man patīk viņa domu gājiens .. : Cilvēks nekad nav vispirms un tikai subjekts, kas vienmēr būtu saistīts ar objektiem tā, lai viņa būtība būtu ietverta subjekta un objekta attiecībās. Drīzāk gan cilvēks jau no paša sākuma savā būtmē eksistē esamības atklātībā; esamības atvērums vispirms izgaismo to “starp”, kurā var pastāvēt subjekta attiecības ar objektu.” (M. Heidegers “Vēstule par humānismu”.) Esamības izpratne, nogājusi ceļu vairākus tūkstošus gadu garumā, pamazām atgriežas pie saviem pirmsākumiem.

    Heidegers maksimāli pietuvina cilvēku esamībai. Viņš raksta, ka par eksistēšanu dēvē stāvēšanu esamības gaismojumā. Šāds esamības veids piemīt tikai cilvēkam. Līdz ar to eksistence nedibinās tikai uz prātu. Eksistence ir tas, kurā cilvēciskā būtne saglabā savas izteiksmes sākotni.

    Cilvēka eksistenci, raksta Heidegers, nevajag iedomāties kā kaut kādu specifisku pastāvēšanas veidu citu būtņu vidū, meklējot atšķirības no tām. Cilvēkam, lai saprastu sevi, jāpārdomā savas esamības jēga, nevis tikai jāiegūst dabaszinātniska informācija par sevi.

    Cilvēkam ir jāsasniedz esamības patiesība. Tas ir saistīts ar jautājumu, vai cilvēks realizēsies tā, lai atbilstu esamības sūtībai. Tas, ko filozofiskajā mācībā par cilvēku 20.gadsimtā izdara Heidegers, paver cilvēka “būtības” meklējumiem vēl nebijušus apvāršņus. Jaunā skatījumā paveras Eiropas kultūras un filozofiskās domas vēsture, cilvēka tirānija attiecībā pret dabu, tehnikas apšaubāmais triumfs, ideju un ideoloģiju uzmācīgā dominēšana pār sevis meklējumiem. Heidegers līdzsvaro cilvēka un esamības attiecības, atceļ Sartra maksimālo paļaušanos uz izvēli un atbildību, pārvar klasiskās filozofijas pieeju cilvēka būtībai un jaunā gaisotnē parāda, kā var runāt par cilvēku.

  17. to angel saka:

    Krautmanis SAVAS šķiras ienaidnieku sacerējumus nelasa !

    Krautmanis nje chitatjelj, Krautmanis pisatjeļj !!!

  18. vai tā nav? saka:

    Tā vien šķiet, ka pie visām nenormālībām cilvēkā pats radītājs vien būs vainojams. Viņa radījums gan pats sevi nosaucis par homo sapiens, bet, jo tālāk, jo vairāk pats pierāda, ka nekāds sapienais nav bijis un nebūs. Un, ja vēl konkrētāk, tad “domāt“ viņš vairāk domā ar apakšgalu, nevis augšgalu – respektīvi, ar locekli, ne ar galvu.
    Tas pats radītājs taču visu dzīvību smuki saklasificējis: putnos, dzīvniekos, kukaiņos utt. utt. un cilvēkos, kuri, tāpat kā iepriekšminētie, dalās smukās apakšgrupās. Putniem ir zvirbuļveidīgie, vārnveidīgie utt. utt., gluži kā cilvēkiem tautas – indieši, japāņi, meksikāņi, angļi, franči, somi, norvēģi, rumāņi, krievi, vācieši, maori utt. utt.
    Nav dzirdēts, ka kovārnis pārotos vai veidotu kopīgu ligzdu ar kolibri, vai stārķis ar dzērvi, vai krokodils ar haizivi, vai blusa ar uti utt. utt. Nav dzirdēts arī, ka ērglis medītu ērgli vai ka peles ēstu peles. Visi zina savu vietu, savu uzdevumu, savas teritorijas, savas tradīcijas, savus likumus. Domāju, gan jau ka arī tikumus. Cilvēks – mierīgi. Kopš laiku galiem. Dara ne tā, kā pārējā radība. Iekāro citu teritorijas, vīrieši – citu sievietes, sievietes – citu sieviešu vīriešus, kniebjas un pārojas, ar ko pagadās, pat ar bērniem (nav redzēts, ka gailis mītu kādu cālēnu. Un rada pēcnācējus vienu paaudzi dramatiskāku par katru nākamo – bez likumiem, bez tikumiem, karo, kauj un apēd cits citu ar lielu negausību. Un bez kauna un goda. Kā Dievam nav kauns par tādu radījumu?

  19. angel saka:

    ir ,ir tā …Tikai Cilvēku nemaz nav tik daudz uz pasaules , tur tas joks .

  20. saki ``angel`` saka:

    Tad tie +/- 7 miljardi – kas ir? Stāv rakstīts! – visi esot Dieva bērni. Un stāv rakstīts! – “ nav neviena, kas ir bez grēka“… Tad tas grēka gēns jau no dzimšanas? Un “Kristus miris par mūsu grēkiem“. Un mēs tikai turpinām grēkot. Sitam galvu pret grīdu vai sienu, klanāmies un lūdzam – Tēvs, piedod!, bet uzslējušies turpat uz līdzenas vietas turpinām (vismaz domās – 200 punkti!)grēkot. Kam mēs – tādi – Dievam? Jo vairāk – ja Viņš Pats tādus mūs radījis?
    .
    .
    .
    Admins
    Jebkura reliģija ir Sātana darba instruments.
    Cilvēka BRĪVĀ GRIBA tiek piesieta ar garāku vai īsaku ķēdi… .
    Tā ir brīvprātīga Garīgā verdzība !
    Tiek pārkāts Radītāja PAMATPRINCIPS- BRĪVĀ GRBA !!!
    Tas ir NĀVES GRĒKS !

  21. Aelita saka:

    To angel. Man arī reiz gadījās saķert balodi, kurš bija iemaldījies kāpņu telpā. Kad pie ārdurvīm laidu viņu vaļā,pretī nāca maza meitenīte ar savu mammu un bija sajūsmā no tā skata.
    Cilvēki dabai ir daudz posta nodarījuši, tomēr, ja man te Latvijā stāsta, ka cilvēku skaits jāierobežo, tad jāsaka – ejiet to stāstīt uz vairāk apdzīvotām zemēm.
    Ja kāds atved sev līgavu\ līgavaini no Āfrikas, es nepārmetīšu. Bet, ja viņš teiks, ka visiem tā jādara, tad nu gan. Cilvēki tomēr ir piemēroti dzīvei savā klimatiskajā zonā, dienvidnieki ziemeļos slimos un otrādi. Dažs labs bagātnieks, kurš algo žurnālistus, lai reklamē globālismu un tautu sajaukšanos, labāk būtu ieguldījis savu naudu Āfrikas valstu attīstībai uz vietām.
    .
    .
    .
    Admins
    Jūs, Aelita, tikai izliekaties par “nezinātāju”, vai…. .
    Par kādiem žurnalistiem Jūs te stāstāt ? Tā visa ir žīd- nacistu, cionistu programma !

  22. angel saka:

    Es neesmu reliģiozs , bet gan sava ceļa gājējs. Sen jau ir atbildēts uz visiem jautājumiem. Cilvēk , iepazīsti pats sevi !
    Ja Aelita tajā video redz tikai sešstūra zvaigzni un tālāk neiedziļinās , tad pati vainīga. Tā dara lielākā daļa, jo zemapziņās ieliktie šabloni ir kā zirgiem klapes.
    Ak tā , par rituāliem … :))) nebūs liela starpība , ja galvas vietā klapēs pret kādu virsmu dibenu . :)))Lētāk sanāks un zilumus neredzēs !!! :D

  23. tā višš i ... saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=gOhjB-7C95I
    .
    .
    .
    Admins
    Sākot no 9. min. 43 sekundes tiem, kuriem laiks ir problēma. Tiek pasacīts nepārprotami… !!!

  24. eita tak... saka:

    Kāda brīvā griba?! Ja neviens nespēj ar savu brīvo gribu negribēt grēkot, negribēt darīt ļaunu! Šolaik (gan jau ka visos laikos caur šamanismu, caur tām pašām zemapziņām un virsapziņām, caur mijiedarbojošajām enerģētikām)jau vēl trakāk. Pat ja atrastos kāds, kurš negrib grēkot – ne sava ceļa iešana (kas arī vai tikai nav tas pats ateisms, kurš arī esot reliģija), ne atbildes uz visiem jautājumiem, ne pakaļas, ne galvas sišana pret ko neko nevar līdzēt, ja esam “iz gud ro ju ši“ , kā viens otram zemapziņu/brīvo gribu paralizēt vai kodēt uz darbību, kas nebūt nav brīvā griba. Ja tas viss ir blefs, tad kāpēc to pasniedz kā zinātni par tehnoloģijām un psihi. Kā vispār var cilvēks iepazīt sevi, ja visapkārt cilvēkam ir tādi paši tā saucamie cilvēki, kam galvās ir bardaks un haoss, jo paši visapkārt esam saradījuši bardaku un haosu – medijos, apkārtnē, rīcībā, darbībā.
    .
    .
    .
    Admins
    Kāds sakars Tevis pieminētajam KOKTEILIM ar brīvo gribu ?
    Pļurināšana norāda uz apziņas haosu… .

  25. angel saka:

    Kā vispār var cilvēks iepazīt sevi, ja visapkārt cilvēkam ir tādi paši tā saucamie cilvēki, kam galvās ir bardaks un haoss,
    ===============
    Tas saucas savā acē baļķi neredzēt … :))))

  26. dibens pret kanceli saka:

    Johaidī , lej ar karoti mutē (pēdējie trīs video) , bet laikam trāpa kaut kur ne tur … !

  27. Sīrs saka:

    Vienalga,ko par tevi domā
    Un kādas kārtis liktens jauc
    Tu esi galvenajā lomā
    Šai lugā,ko par dzīvi sauc

    Te starpbrīži nav paredzēti
    Un visu izšķirs beigu skats
    Vienalga,ko par tevi domā
    Tu esi tas,ko domā pats.

    #GR365

  28. Aelita saka:

    Es nevienam negribu (un nevaru) atņemt viņa zvaigznes :) Es tikai paironizēju par visu to infu, kas mums nāk no interneta. Ko mēs varam skatīties vienā laidā, kamēr citi taisa mūsu valdību :(

  29. Pārmaiņām būt saka:

    Nupat atkal viena nagla cionistu zārkā.
    https://youtu.be/B1gH6TUPyf0
    .
    .
    .
    Admins
    https://www.youtube.com/watch?v=7-iz__gofXw

  30. vēl nepielec ??? saka:

    2018. gada 7. Dezember um 11.54 Uhr admins savā komentā skaidri un gaiši visu pateica !!!

  31. vēlnepielec-im saka:

    Tajos 11.54 nekas nav skaidri un gaiši pateikts. Tur ir tieši tā, kā raksta tas Gordejevs – mēs ar jūsu valodu izrīkosimies tā un padarīsim tādu, ka jūs paši cits citu nesapratīsit. Vai tad ir tā brīvā griba cilvēciski iespējama, ja jau saitē piesieta? Un, ja tā brīvā griba ir radītāja pamatprincips, tad kāpēc cilvēkā ir iesēts tas niķis darīt to nāves grēku un pārkāpt tādu pamatprincipu. Jo tajā pašā radītāja vārdā ir teikts, ka jūs to labu nedarīsit un to ļaunu darīsit.
    Kā var secināt no komentāriem, cilvēki tā ka cer atrast šeit vietu, kur diskutēt, sarunāties, meklē šeit sakarības, jo, kā tas pats Gordejevs raksta, ka ar juku laikiem mēs jums uzdzīsim bailes, ka jūs(?) nezināsit, kur dēties. Bet kategoriskais tonis pret ļaudīm, kuri tikai grib dalīties domām, arī šeit uzdzen vairs tikai bailes.

  32. angel saka:

    Dievs radīja cilvēku pēc ģīmja un līdzības nozīmē , ka cilvēkam ielikts ”iekšā”Radītāja potenciāls .Cilvim tas jārealizē , bet ,lai to izdarītu , viņam jāiepazīst sevi … :)))
    ķermenis ir tikai skafandrs … Kurš redzējis filmu ”Avatārs” ? … tur ir laba ilustrācija … :)
    Lielākā daļa ļaužu patlaban ir noprogrammēti , jeb matricā …

  33. angel saka:

    Viņš piepildīja lielu kausu ar zināšanām un pavēlēja nogādāt to uz zemi. Viņš paaicināja ziņnesi un uzdeva viņam paziņot cilvēku dvēselēm :”Smeliet paši no šā kausa , smeliet tie , kas uzskata sevi par apdāvinātiem , tie , kas domā sevi esam spējīgu izaugt līdz Tam ,Kurš sūtījis jums šo kausu uz zemi ,tie, kas zina , kāpēc viņš dzimis”. Visi , kas dzirdēja aicinājumu , ir saņēmuši kristīšanu ar saprātu.Viņi ir pievienojušies Augstākajām Zināšanām, kļuvuši Pilnīgi .Tie , kuri sūtni neuzklausīja , spēj runāt un spriest , taču ne vairāk.”
    fragments no Aleksandrijas “Hermētiskā krājuma”. Hermejs Trismegists.

    https://www.youtube.com/watch?v=1eaycUWoHzo

  34. Sīrs saka:

    Papildinājums december um 1.52 Uhr .
    Mjā… :)))

    https://www.youtube.com/watch?v=N-YL0FD38NI

  35. Aelita saka:

    Nepārprotiet mani. Tas, ka es teicu, vērsos pret homoseksuālisma propagandu, nenozīmē, ka esmu no putinistiem un nenozīmē to, ka es esmu pret homoseksuālistiem kā tādiem. Bet tas, ka viņi staigā pa skolām un groza bērniem galvas… Ja mazdēls atnāk no skolas un samulsis saka – es negribu būt gejs… Tad es arbildu, ja tu savā 11 gadu vecumā vairāk draudzējies ar zēniem, nemaz to nenozīmē. Kad būsi pieaudzis, tad būs citādi. Vai skolas bērniem būtu vispār jādomā par dažādiek sexa veidiem?
    Tāpat, kā meitenēm skolā tika stāstīts, cik labi ir hormonālie pretapaugļošanās līdzekļi. Jau sen dakteris Zālītis brīdināja no tiem, ka var sagraut cilvēka hormonālo sistēmu.
    Es visā tajā saskatu sātanismu, cenšanos samazināt latviešu skaitu. Protams, gejiem vajag cilvēktiesības. Bet parastiem bērniem arī vajag cilvēktiesības.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *