Vai R. Vējonis sekos LOĢIKAI ?

https://ltv.lsm.lv/lv/zinas/tiesa-runa/visi/?d=2018-10-24

Pirms vēlēšanām, kad izveidoju “Vēlēšanu ceļvedi”(atvērt) mani trīs dienas pirms vēlēšanām atslēdza no Facebook(Feisbuka). Atslēdza pat tik pamatīgi, ka pat “sūdzību” nevarēja uzrakstīt ! Kad vajadzīgajā ailē ierakstīju tekstu un vēlējos to nosūtīt, uzmetās piens, palika viss balts… . Protams, ka šis “Vēlēšanu ceļvedis” bija kaut kas briesmīgs !

Sātanžīdiem tas bija nāves zvans… !

Tūlīt pēc “ceļveža” parādīšanās internetā, cik noprotu, Kairišs bija paņemts “pie dziesmas”, jo parādījās video, kur šis no “zila gaisa” pieprasīja par Latvijas prezidentu žīdu E. Levitu, kurš ir viens no galvenajiem Latvijas bendēm, bet prieks Kairiša LIELISKS KANDIDĀTS(Atver, skaties, klausies un brīnies) !!! Un tad, pēkšņi pie Bordāna uzrodas D. Beitnere la Galla, kura ir čekas ietekmes aģente !!! Beitnere ir par sadarbību ar SASKAŅU, ar tiem, kuri pārstāv mūsu valsts okupantus !!!

Un, kāds brīnums Eva Mārtuža sāk Feisbukā slavēt globālismu… .





Lai kāds neiedomājas, ka nesaprotu kas notiek, publicēšu tikko(pirms stundas) notikušu saraksti:

Kāda(vārdu neminēšu) feisbuka lietotāja jautā:

Labdien, Linard. Kāpēc tik ļoti iestājaties par Bordānu, zinot viņa politiskās epopejas vēsturi, arī to, ka viņš tik ļoti iestājas par Levitu kā nākošo prezidentu? Kāpēc, Jūsprāt, pēkšņi tik ļoti masveidīgi svarīgi bīdīt Levitu par prazidentu, zinot arī viņa vēsturi? Kāpēc, Jūsuprāt, netiek izvirzītas citas kandidatūras? Par šo personu tautību neprasīšu. Paldies.

L.Grantiņa atbilde: Tas nav tik vienkārši izskaidrojams… Mums ir kaut kādi jāizstāv līdz brīdim, kad viss tas grūs… .Ja pirms tam mēs zaudēsim savu valstisko statusu, mēs pazudīsim !!! Žīdi pašlaik jūt beigas un viņi centīsies arī ko labu izdarīt, lai netiktu paši iznīcināti…izmantosim to. Bordāns ir hazārs, bet viņš sevi identificē kā latvietis…, tas ir lietuviešu variants. Vēsturiski lietuvieši praktiski ir 50% krievžīdi(atvērt)... un tas priekš žīd- cionistiem ir katastrofa !

Lieta ir tāda, ka pārējie ir daudz ļaunāki, tie ir impēriskās Krievijas bīdīti. Ja krievu impēristi tiks pie teikšanas, tad asinis plūdīs desmit reizes vairāk kā 1940.g. okupācijas laikā… Es daru visu, lai mēs izstāvētu šos šausmu laikus.. . Arī viņi grib izdzīvot… .To, ka daru pareizi, norāda tas, ka viņi mani bloķē. Beigās jau gan “labie” žīdi, gan arī Ciānas rīkļurāvēji tiks iznīcināti …un mēs varēsim visu sākt no jauna, kopt savas tautas vēsturi un kultūru. Cita varianta pagaidām nav, kā izvēlēties mazāko ļaunumu ! Un tie, kuri nedara neko, neko arī nesaņems ! Bordāna rīcība ir ierobežota pa visiem 90% ! Uzskatu, ka mums jāizmanto šie desmit procenti, jo citu iespēju nav !!!

Esmu pārliecināts, ka drīz mēs pie šī DESMITNIEKA pierakstīsim vēl vienu nulli, jo KARMAS LIKUMU vēl neviens nav atcēlis !





Kādu galu ņems Bordāns, tas atkarīgs no viņa paša, vai viņš pats arī izmatos šos 10% Patiesības uzvarai !

Es reiz izmantoju 0,1% un uzvarēju, Atmoda sākās..., bet dēļ uzticēšanās komunistiem, mēs to uz laiku zaudējām(lasīt) !

03.11.18                 L. Grantiņš

You may also like...

9 komentāru

  1. AGedroics saka:

    Pidaram Grantiņam Bordāns patīk! :)))

  2. Druvvaldis saka:

    Bordāna loģika var aizvest līdz Saeimas priekšsēdētājam no Saskaņas.Ja pēc šādas loģikas veidotu valdību, Saskaņai pienāktos vairāki ministru amati.

    http://www.labdien.lv/bordana-logika-var-aizvest-lidz-saeimas-priekssedetajam-no-saskanas/

  3. pārliecinātais saka:

    Vējonis loģikai sekos !
    Atklāts paliek jautājums – kādai.

  4. ... saka:

    gedroicam tikai perversijas smadzenēs…

  5. Sīrs saka:

    … katrs runā caur savu apziņas prizmu … :))))

  6. ~~ saka:

    Ja pirmo izvirzīs Bordānu, tad viņam nesanāks, jo Saeima nenobalsos, KPV un APar ir par saviem kandidātiem. Ja viņu izvirzīs kā trešo, tad varbūt…

  7. ES saka:

    Dabīgi, ka būs Bordāns! Pat Saiemas komisijas priekšsēdis jau ievēlēts.

  8. jāā, saka:

    Latvijas(Pleskavas) ceļš ir nemirstīgs !

  9. Divpadsmittūkstošgade saka:

    Un! Nav nekādas Latvijas simtgades!!!!!!!!!! Tie,kas tā svin ir,vai nu ļaunprāši vai vai vēstures nezinātāji. Mūsu latvju-Baltu vēsture mērāma vismaz ar 12000 gadu skalu. Latvijas simtgades svinētāji,vai negribēti,vai gribēti zaimo latvijas pēdējo laiku vēsturi. Tā svinēdami viņi neatzīst padomju okupācijas esamību un to,ka Latvijas valstiskums bija likvidēts! Neskaitāmo Latvijas iedzīvotāju nobendēšana Gulagā,arī,viņiem neko nenozīmē. Un tie svin,tur,kaut kādu savu mistisko simtgadi par kuru runa pat nevarētu būt,ja zināšanas balsta uz patiesiem apstākļiem,kuriem cauri latvju tauta gājusi,un valstiskuma pazīmēm,kas ilga pavisam maz.
    .
    .
    .
    Admins
    Pareizi pasacīts !

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *