Par mūsu tautas vismelnākajiem nodevējiem (VARA- Bailes 2) !

Šajā rakstā runāsim par vismelnākajiem nodevējiem- kolaboracionistiem latviešu tautas pastāvēšanas vēsturē, par INDRIĶI LATVIETI, kurš nav neviens cits, kā “mūsu” Lato Apsa & Jurģis Ziepnieks.

Protams, ka rakstot tādu murgu, ir iemesls BAILĒM un tāpēc jāpublicējas ar izdomātu segvārdu. Arī izvēlētais segvārds ir spļāviens latviešu tautai tieši sejā, jo visi šie meli, lietojot šo segvārdu, tiek pierakstīti latviešiem. Tieši tas jau arī norāda uz šīs grāmatas žīdsātanisko izcelsmi, tātad, arī pašu autoru žīdisko izcelsmi !

Tas viss ir aprakstīts “Ciānas gudro protokolos” !

Mēs taču visi labi atceramies žīdsātanistu murgus par latviešu patriotu- slaveno aviatoru HERBERTU CUKURU, kurš no viņiem tika apvainots 30 000 žīdu pašrocīgā nošaušana, kaut arī vēsturiski ir pierādīts, ka ne tikai Herberts Cukurs, bet arī neviens cits latvietis nevienu žīdu nav nošāvis, jo tādu pavaļu Gestapo nebūtu pieļāvis.

Meli ir šodienas Latvijā valdošās cionistu(žīdnacistu) bandas galvenais pamatakmens ! Tas nedrīkst būt izsists no šīs sātaniskās celtnes pamatiem.

Izsist šo AKMENI var tikai ar Patiesības paušanu un tāpēc no sātanžīdu/komunistu-čekistu puses tiek pieliktas visas pūles, lai nomelnotu vai fiziski iznīcinātu tos, kuri runā PATIESĪBU !!!

Savā BŪTĪBĀ “Indriķis Latvietis” ir vistiešākais SLEPKAVA ! Slepkavību/noziegumu pamatu PAMATS ir MELI !

Kad Patiesība tiek jaukta ar meliem, tad rodas ārprāta meli ! Šādi meli mazāk domājošus cilvēkus noved uz nāves takas, viņi sāk cīnīties pret tiem, kuri pauž Patiesību un tas Garīgajā pasaulē tiek sodīts ar iznīcību.

Šī “Indriķa” VARA-BAILES-2 ir cionistu- sātanistu šedevrs.

Grāmatas “pēcpusē” žurnāliste Iveta Buiķe raksta: “Grāmatu nopirku un sāku ar interesi lasīt. Pēc kāda laika sapratu, ka man nav ne mazāko cerību saprast, kas tur patiesība, kas ne…”

Lūk, tā ir atbilde uz visiem jautājumiem, kas ir šis grāmatas autors un kāds ir viņa mērķis… .

Ir viena Patiesība: Meli ir Sātana DARBA INSTRUMENTS !

Citas Patiesības, latviet, nav un nevar būt tāpēc, ka VIŅAS nav !

Viennozīmīgi: LATO APSA & JURĢIS ZIEPNIEKS ir Sātana “darba instrumenti” !

PirmsATMODAS un ATMODAS laikā šie puikiņi tiek redzēti kopā ar krievu KGBistu “haizivīm”(nav bijušie čekisti un komunisti)!

Jau no pašiem savas “darbības” pirmsākumiem Apsa & Ziepnieks ir centušies patriotus “sabērt” vienā katlā ar kangariem, kas arī ir Sātana pamatprincips.

Kādēļ Latvijas Avīze nepublicēja Kārli Zuiku ?

Grāmatas aizmugurē Indulis Ronis citēts:

Bet priekšvārdā:

FOTO:

Kas tad ir sacīts šajā izkopētajā tekstā ? Visīstākās žīd-sātanistu zombēšanas žļurgas. Uz ko tādu ir spējīgi tikai pasaules ļaunuma avangards- žīdsātanisti, tie, kuri okupēja mūsu zemi, iznīcināja mūsu VALSTI, slepkavoja un slepkavo vēl šodien mūsu tautu. Nosaucot Induli Roni par traku, tiek lasītājam “ieborēts”, ka viss ko viņš sacījis, ir nekas vairāk kā traka cilvēka murgi. Un vai ievērojāt, lai pārliecinošāk tas skanētu, “piekabina” vēl riktīgas svarabumbas- NEGLĀBJAMI un PILNĪGI ! Tagad katram ir jāsaprot, ka I. Ronis ir traks pa visiem 100% ! Pēc tik pārliecinoša norādījuma, pat zirgam ir skaidrs, ka vēsturnieka I. Roņa sacītais ir pilnīgs “sviests”, kā mēdz sacīt mūsu visu zinošais un visur esošai patiesības atklājējs un cīnītājs Lato Lapsa ! Un pilnīgi skaidrs arī tas, ka Roni publicēt var tikai tāds jokains indivīds, kurš neglābjami jucis(ievērojāt un atkal tiek pielietots- NEGLĀBJAMI).

Tiek pielietots vēl kāds triks. Šis ir standarta triks tikai židsātanistiem. L. Grantiņš tiek nodēvēts par BIJUŠO !!! helsinkieti ! Jaunās paaudzes lasītājs, kurš šodien ir izaudzināts pilnīgi bez vēsturiskajām zināšanām, saprot, ka pusjukušais Grantiņš ir bijis helsinkietis, bet laikam par neadekvātu uzvedību(jo ir taču jucis) no “helsinkiešiem” padzīts. Lūk, tā ir Lapsas & Liepnieka(cik noprotams pēc stila- izteiksmes veida, pie šīs grāmatas savu “roku pielicis” ir arī slavenais latviešu nīdējs Arturs Priedītis) žīdiskā patiesība, kuru viņi sēj sabiedrībā. To, ka L. Grantiņš bija tas, kurš dibināja LCAG Helsinki- 86, bija un vēl šodien ir tās vadītājs, un, ka viņš bija latviesu tautas aktīvās Atmodas aizsācējs, jaunā paaudze nedrīkst zināt ! Un vai ir korekti nosaukt šīs organizācijas dibinātāju tikai par helsinkieti ?

Un tagad, latviet, ieklausies un paturi galvā: kā var atšķirt žīdsātanistu no latviešā ?  Nevienam latvietim, pat visdullākajā alkohola reibumā, neienāks prātā nicīgus vārdus sacīt par K. Ulmani, I. Roni un L. Grantiņu. Tie, kuri to saka ir aškenāzī izcelsmes hazār žīdi- šakāļžīdi ! Tādi Latvijā ar latviskiem vārdiem ir ļoti daudz. Tikko taču LV televīzijā uzstājās kāds latviec Didzis Šmits– nosauca K. Ulmani par nodevēju, bet pēc nedēļas jau paziņoja, ka pieslienas krievžīdiskajai SASKAŅAI ! Šīs grāmatas autori ir visīstākie hazāržīdi- sātanžīdi, kuriem, protams, ar īstajiem semīt-jūdiem nav nekas kopīgs.

Šīs grāmatas autori saņems to, ko pelnījuši, viņi kādā žogmalā tiks nosisti, jo ne lodi ne striķi viņi nav pelnījuši !

Latvijas hazāržīdu mafijas vemas par LR okupāciju







Kā tas viss iet kopā ?

Pasaules uzbūve ir HIERARHISKA, tāpat kā kādas sabiedrības, valsts vai kāda cita veidojuma. Arī vēsturiskie notikumi un aktuālie notikumi ir ierindojami/ kārtojami pēc HIERARHIJAS principa.

Vēsturiskā aspektā HIERAHIJA veidojas pēc Patiesības principa, bet tagadnes politiskā vara pēc spēka/varas pozicijas.

Politiskās varas Hierarhija ir īslaicīga. Tā gandrīz vienmēr sagrūst līdz pašiem pamatiem un tie, kuri bija ar varu un viltu uzlīduši pašā augša, tiek iesviesti atkritumu bedrē. Labākā gadījumā tiek ar izsmieklu nodoti pilnīgai aizmirstībai, bet sliktākā, dzīvi beidz cilpā.

Arī šī grāmata rakstīta pēc HIERARHIJAS PRINCIPA, jo tai jāpilda kāds politisks pasūtījums, par kuru arī pēcvārdā runā “Indriķis”: “Visi viņi ir varas teātra personāži…..Taču izrādās….ik viena dzīvi nosaka….gandrīz visvareni režisori un scenāristi.” Patiesi vārdi !

Varbūt LATO APSA & JURĢIS ZIEPNIEKS paši nosauks savus REŽISORUS UN SCENĀRISTUS ?

Visa grāmata, izņemot ievadu- PIRMS SPĒLES, ir tikai tukša balastviela, viens vienīgs GARĀ VĀJU(tā cienījamais leģionārs un mācītājs Kārlis Zuika nodēvēja Lato Lapsu) cilvēciņu murgojums.

Par minētajiem personāžiem nekas jauns netika pasacīs. Tie visi mazākā vai lielākā mērā ir tikuši aprakstīti- izsmieti 4. maija kliķes presē, izņemot L. Grantiņu un I. Roni.

Uzmanību !

-Pat valdošā kliķe nebija uzdrošinājusies ķerties klāt Latvijas CTAG Helsinki- 86 dibinātājam L. Grantiņam un profesoram- vēsturniekam Indulim Ronim !

-Pat tā ievēroja šo neiezīmēto SARKANO LĪNIJU, kuru pārkāpjot var kļūt par apsmieklu, par nicinājuma objektu, par nodevēju ar lielo burtu !

Savā ievadā-PIRMS SPĒLES, kas arī ir VĒSTURISKĀS HIERARHIJAS pati spice, tiek aprakstīta ņirdzīgā formā. Īsts žīd- nacistu garadarbs Lato Apsas & Jurģa Ziepnieka izpildījumā. Neviens latvietis un ar kaut cik godīgu prātu apveltīts cilvēks, neuzdrošinātos tik ņirdzīgā formā aprakstīt tautastribunals.eu vietnē pieminētos un noslepkavotos latviešu patriotus, sākot no Roņa, Podnieka, Kavača….un beidzot ar Kramiņu un Līgotni !

Uz to ir spējīgs tikai un vienīgi kāds sātanisks izdzimums, kāds/kādi no tiem, kurš/kuri Herbertam Cukuram “pierakstīja” 30 000 pašrocīgi noslepkavotos žīdus.

-Cik gan zemiskam rāpulim ir jābūt, lai Atmodas aizsācēju, aiz kura nāca visa tauta un arī daļa komunistu, nosauktu par jukušu ?

Cik gan zemiskam rāpulim ir jābūt, lai vēsturnieku- profesoru Induli Roni, kurš bija ticis pie krievžīdu noslepenotajiem arhīviem, nosauktu par traku ?

Izlasot šos sātanistu murgus var saprast, cik lielas galvassāpes rada LRTT interneta vietne www.tautastribunals.eu , kurā tiek publicēta Patiesība par žīdsātanistu zvērībām pret latviešu tautu !


Domāju, ka nav jāšaubās par grāmatas autoriem, jo tā pilna ar Lapsas leksiku !

Informācijai:

Lato Lapsa uzsver, ka viņa serveris ir ārzemēs, kur DP rokas esot par īsām, lai tiktu klāt pie IP adresēm.

DP jau nevajag tikt tām klāt, jo pats Lato ir DP un adreses pa tiešo nonāk “uz galda” vajadzīgajā iestādē. Par to es kādā PIETIEK.com komentārā rakstīju. Tāpēc jau arī komentētājos ir palikuši tikai pašu apmaksātie troļļi, A. Priedītis, kurš raksta ar vairākām “kličkām” un kāds liepājnieks Žvāgins, kuru terorizē DP un, kurš praktiski saraksta vairāk kā pusi komentāru, vai arī kāds, kurš dzīvo ārpus Latvijas, kuram nav jābaidās no žīdiskās DP.

Viss, kas ir ārpus PIRMS SPĒLES, ir paša “Indriķa” teātra trupa, kura spēlē DEMOKRĀTIJU un par to vēl saņem pienācīgu algu !

Iepriekšējā rakstā mēs varējām noskatīties video, cik draudzīgi visa šī noziedznieku varza apspriež elektromobiļu nākotni !!!

Jā kāds vēl pēc šīs grāmatas izlasīšanas spiež roku šiem izdzimteņem, tad ir šaubas par viņa cilvēcisko izcelsmi !

12.09.18                 L. Grantiņš

P.S.

-Es zinu savu vietu savas tautas HIERARHJĀ un apmēram arī aktuālajā šodienas politikā, bet to, ka es tik augsti tieku vērtēts, nonoticētu, ja kāds no malas būtu sacījis.

-Un tās jau ir sātanistu BAILES !

-Augstāks novērtējums manai darbībai vairs nav iespējams !

-Mana vārda pieminēšana MĒDIJOS vien jau ir sodāma, kur nu vēl pārpublicēt H- 86 ziņojumus Pasaules sabiedrībai.

-Arī paši autori ir tikai niecīgas marionetes sātanistu KARTELĪ, bet viņiem patīk būt apsildītiem no šiem tautu slepkavām !

-Laikam jau jūtot tuvojošās briesmas, LATO LAPSA  uzrakstījis “sirdi plēsošu” rakstu par latviešu valodu !


Šeit informācija, kura der zināt visiem, lai izprastu notiekošo:

https://www.youtube.com/watch?v=mLEa9JA6_Hs

You may also like...

10 komentārs

  1. Valdis Freimantāls saka:

    Paši melnākie jau ir sevi nodevuši karmas maltuvē “pārstrādei” ar to, ka klusē par latviešu tautas kultūras fenomenu – Latviešu Biedrību analītisko darbu!

    Ka klusē par Rīgas Latviešu Biedrības zvērīgo likvidāciju 1993. gada 18. februāra naktī un svēto 1938. gada statūtu aizliegšanu 4. maija surogātvalstī!

    Maz ir cilvēku ar plašu redzesloku!

    Helsinku 86 uzdevums ir atvērt visiem skatu uz komunistu noziegumiem!

  2. AGedroics saka:

    Trakie jau vienmēr viens otru pievelk! :))

  3. MārisB saka:

    Izlasīju šo gara darbu no vāka līdz vākam. Pretīgi, tas ir pirmais, kas nāk prātā. Taču tiem, kuriem varbūt vēl ir ilūzijas, ka mūsu valstiņas maziskie politiķi (visi kā viens), neuzskata tautu par ”lauku sejām”, ”skauģiem”, ”lumpeņiem” vai ”dzīvniekiem”, iesaku palasīt. Taču tas ir arī viss, kas varētu būt vērtīgs šajā savārstījumā. Viss pārējais ir vienkārša programmēšana. Indulis Kronis un Linards Rantiņš esot traki večuki, Kārlis Ulmanis – nodevējs. Latvija – izrādās neleģitīms veidojums kā tāds. Jau kopš pirmās brīvvalsts laikiem. Kam gan tas varētu būt izdevīgi? Varat minēt trīs reizes. Pie tam, ja Kronis tiešām būtu uzgājis dokumentu, kurā skaidri redzams, ka pirmās Latvijas izveidošanai nebija tiesiska pamata. Vai tiešām kādam ir ilūzijas, ka kaimiņimpērija jau uzreiz nenovāktu Kroni un neceltu šo gaismā jau tūlīt pēc neatkarības atgūšanas deviņdesmitajos? Ļoti daudz kļūdu, lai gan mazāk, nekā ”Bailēs”. Tas norāda uz citu autoru. Bet stils tas pats. Zombēšana, ka Latvija kā valsts nemaz nav tiesīga būt. Un kas gan aiz tā visa stāv? Pēc grāmatas spriežot – Juris Slavickis, cilvēks ar līdzīgu uzvārdu šobrīd kūrē Latvijas Gāzes monopolu un ak vai, bijis viens no VDK spices darboņiem PSRS laikos. Ja ”Bailēs” tika nemanāmi parādīts, ka Embergam pieder vara, tad ”Varā” tiek parādīts, ka Slavickim pieder Embergs. Kopumā – pretīgi.

  4. nezinu saka:

    “Varas” 363.-369.lpp. rakstīts, ka grāmatu “Bailes” piedāvāts uzrakstīt A.Apsem, bet viņš paprasījis pārāk lielu honorāru, jo nav gribējis to rakstīt. Tad sameklēts cits rakstnieks.
    Stils šīm grāmatām ir bezkaunīgi ironisks, reizēm nevar saprast, kas domāts nopietni, kas ne. Un A.Apse arī nosaukts par “obernomelnotāju, visu skauģu skauģi” 23.lpp.
    Varbūt pat tas, kas rakstīts par L.Rantiņu un I.Kroni nav jāuztver kā grāmatas autora viedoklis, bet kā visu vareno izteikumi, ko nav vērts ņemt galvā.
    .
    .
    .
    Admins
    Tad, kad Tev pieliks stobru, tad neņem to galvā, jo tas jau nav tautas viedoklis…. .Tas nekas, ka barosi tārpus… . Lapsa & Co ir žīdu nacisti un kā tādi arī tiks tiesāti… .

  5. Valdis Freimantāls saka:

    Latviešiem trīūkst vietas kur komunicēt un apspriesties.

    Viltīgo politiķu banda ir likvidējusi tautai iespējas turpināt tradicionālo latviešu biedrību darbu katra latvieša dzīvesvietas tiešā TUVUMĀ!

    Pateicoties Linardam Grantiņam, paldies Dievam, varam ar interneta starpniecību kontaktēties, (vismaz kaut kāda iespeja).

    Bet tas protams ir par maz.

    Latviešus muļķo KGBistu un komunistu varza, uzspiežot savus pretlatviskos noteikumus!

    Tas, ka viņu materiālie resursi ir neizmērojami, dod tiem iespējas nopirkt cilvēkus un likt tiem strādāt pret latviešu tautu, pret latvisko KULTŪRU!

    Tā nav Latvija un tā nav LATVIVIEŠU KULTŪRA, kas ir patreiz! Tā ir viltīgo komunistu parazītu uzspiesta kārtība! (uzspļaujot satversmei un Latvijas likumiem!)

    Helsinku 86 uzdevums ir apvienot visas latviešu otganizācijas pasaulē, lai pārtrauktu parazītu īstenoto pretlatvisko tirāniju!

    Tirānu banda peldās naudā! Tauta nevar nomaksāt nodokļus, ko peprasa no dzimtenes neaizbraukušajiem!

    Vienosimies ģenerāļa Kureļa fondā, lai atjaunotu latvisko vienotību un latvisko kultūru!

    Viņu sistēmai pretī jāstāda mūsu sistēma!

  6. Atklāsme saka:

    Tā kā daudz tiek runāts par “pļaujas laiku”, mazliet padalos, ko šajā sakarā rakstījusi Baltās Brālības (kā viņa un daži citi apgalvo) sūtne Tatjana Mikušina, kurai tika dotas atklāsmes aptuveni laikā no 2005 līdz 2015. gadam.

    Pie katras atklāsmes dots datums, kad tas “saņemts”, šis jau tika pateikts ap 2005. gadu. Raksts no grāmatas:

    “Jums bija pilnīgi brīva izvēle izvēlēties starp garīgo pasauli, vai laicīgo pasauli, kurai kalpot. Lielākā daļa Zemes iedzīvotāju savu izvēli jau ir izdarījuši. Pašreiz notiek laicīgās (iluzorās) pasaules sablīvēšanās, tādēļ tuvākajā laikā notiks pastiprināta diferenciācija starp tiem, kuri izvēlējušies garīgo pasauli un starp tiem, kuri izvēlējušies laicīgo-iluzoro pasauli. Pie vieniem jūs novērosiet izteiktu garīgo dāvanu izpausmi, bet pie otriem jūs novērosiet izteiktu degradēšanos.”

    Lai Patiesība ir ar mums.

  7. Sīrs saka:

    Par ģeopolitisko apskatu (klips) …Aiz Putina stāv habatņiki , bet par to ne vārda … :) . Putins ir tikai izpildītājs ,tāpat Tramps . Un cik nojaušu , caur Trampu savu ietekmi uz planētas grib nostiprināt arī no kāda svešo rase.
    Dievišķa iejaukšanās jau ir notikusi , savādāk jau ietu kataklizmas pilnā sparā.
    http://soyuzniki.org
    .
    .
    .
    Admins
    Protams, Garīgā pasaule ir pārņēmusi kontroli !

  8. Šturmijs saka:

    Man arī pirmais kas ienāca prātā – kam šī grāmata izdevīga?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *