Vilcināšanās, S. Briķes kundze, novedīs pie nelaimes !

http://pietiek.com/raksti/nacionala_apvieniba,_jus_esat_sliktakais,_kas_ar_latviju_kops_neatkaribas_atjaunosanas_noticis

Sandra Briķe: Man jāpiekrīt autoram, jo tauta uzķērās uz šīs partijas nosaukuma, bet nezin, kas aiz tās patiesībā slēpjas, es to zinu. Tā ir melu ideoloģijas partija par patriotismu, bet patiesībā tā ir ar tiesiskuma saukļiem, darbību iznīcinājusi tautu.

Viņu Tieslietu ministri ir apzināti sekmējuši tiesisko nihilismu sistēmas iekšienē, radījusi tiesu sistēmas mafiju, un arī tiesu nolēmumos, ar kuriem no cilvēkiem nelikumīgi piedzīta nauda, atņemti īpašumi un ar administratoru un tiesu izpildītāju palīdzību iznīcināti īpašumi, tauta izdzīta no Latvijas utt.

Tas ir slēptais genocīds pret Latvijas tautu un es to varu pierādīt, ka arī to var pierādīt tiesību zinātnieki analizējot tiesu lietas pēc būtības, jo nolēmumos ir redzams tikai tas, ko tiesnesis grib atklāt, bet ne objektīvs faktu novērtējums.





Viss jau būtu labi, ja būtu labi… .

Atgādināšu, ka pēc B. Lozes noslepkavošanas Sandra Briķe solījās visas “Latvijas tautas” priekšā turpināt viņas aizsākto darbu.

Līdz šim neko neesam dzirdējuši par šo DARBA TURPINĀŠANU.

Nebūtu netaisos S. Briķei par to pārmest, jo šī sistēma, kas valda Latvijā, ir sātaniska pēc būtības,- tiek noslepkavots jeb kurš, kurš cenšas pret to cīnīties.

Ja S. Briķe klusētu, tad viss būtu saprotams… .

Bet tad uzrodas kāds komentārs E. Stendzenieka rakstam, kas sākas ar vārdiem: “Man jāpiekrīt autoram…”

Pirms rakstīt komentāru Stendzenieka rakstam, vajadzēja tomēr paanalizēt: “Ar kādu nolūku E. Stendzenieks publicēja šo rakstu ?”

Ja tas būtu izdarīts, tad diez vai būtu sekojuši “komplimenti” šim noziedzniekam.

Stendzenieks, lai nenokļutu uz daudziem gadiem aiz restēm, darīs visu, ko cionistu banda viņam liks(un L. Lapsa šo mēslu publicē) !

Ja mēs sekotu šadai “loģikai”, tad gandrīz pie katras Staļina vai Hitlera runas arī varam piemērot: Jāpiekrīt Hitleram/jāpiekrīt Staļinam… . -Komunisma idejas taču bija brīnišķīgas…

-Vācija vēl šodien dzīvo pēc nacistu laikā ieviestās sociālās aprūpes 10 punktiem… .

Raksts praktiski bija par okupantu valodas statusa pielīdzināšanu latviešu valodai(vai uz to arī attiecināma piekrišana) !!!

Šis SASKAŅAS izdzimums ķeras pie nabaga tantiņām un bukletiem, kuriem vajadzētu būt okupantu valodā ! Tā teikt: žīdiski glumā veidā lien pie mūsu sirdsapziņas…. . Tādam izdzimtenim, kāds ir šis Stendzenieks, pasacīt vārdus: “man jāpiekrīt autoram”, nav prāta darbs… . Viņa vieta ir aiz restēm un domājams, ka viņš arī aiz tām savu dzīvi beigs, jo: popularizējot Saskaņu, viņš atzīst okupāciju par labu esam un arī visu to, kas pēc tam noticis ar latviešu tautu un mūsu valsti.





Par NA darbību, protams, jārunā, bet tikai ne caur “stendzenieka prizmu”.

-Atgādināšu cien. Briķes kundzei, ka es viņai pilnībā piedāvāju šo vietni savu atziņu publicēšanai bez cenzūras. Neviena cita i- vietne to nedarīs, arī L. Lapsa nē. Viņš nepublicēs to, kas aizskars šīs sistēmas PAMATUS.

-Atgādināšu cien. Briķes kundzei, ka B. Loze tika noslepkavota par to, ka bija uzrakstījusi par šīs sistēmas noziedzniekiem. Tātad, nākošais mērķis esiet tieši JūsSandra Briķe, jo taisāties atmaskot pie varas esošos noziedzniekus. Lai Jūs to neizdarītu, viņi jums “palīdzēs nokļūt pie kolēģes Lozes“… .





Ja S. Briķe būtu jau daļu publicējusi, tad savu likvidēšanu būtu tik pat kā novērsusi… .

Un, kas notiks pēc S. Briķes “novākšanas” ?

Čekas slepkavas nebūs droši, vai viņa visu informāciju nav atstājusi saviem bērniem ?

-Tātad, arī bīstami liecinieki, kuri pie attiecīgiem apstākļiem var publicēt mātes dokumentus.

-Tātad, bērni arī… . Tā ir čekistu- cionistu loģika, kura nekad nav mainījusies.

Vai Jūs, Sandra Briķe, saprotat, ar ko riskējat ?

Jums nav vairs atpakaļceļa, Jūs tiksiet likvidēta, kaut arī viņiem zvērēsiet, ka klusēsiet līdz kapa malai.

Atkārtoju: tautastribunals.eu ir pilnīgā Jūsu rīcībā !

01.08.18          L. Grantiņš

P.S.

Šeit sacītais izklausās briesmīgi, bet tā ir patiesība !

You may also like...

4 komentāru

  1. ES saka:

    Atleik vien minēt, kas būtu noticis, ja Hitlers aizietu bez sabiedroto atbalsta līdz Urāliem. Varbūt… turpinājums, pārējās tautas vairs nerunātu žīdu valodā, un Latvijā būtu darbaspēku uzplaukums.

  2. bez vārdiem saka:

    20. jūlijā apritēja divi gadi, kopš aizsaulē aizgāja ilggadējā un savulaik vienīgā Latvijas skaistumkonkursa “Mis un Misters Latvija” rīkotāja Inta Fogele.

    Žurnāls “Privātā Dzīve” noskaidroja, ka viņas atdusas vietai joprojām nav uzlikts kapakmens, turklāt viņas kapu nekopj ne radi, ne draugi.

    “Žēl noraudzīties. Nezinātājs mūžam neatrastu vietu, kur atdusas Inta, jo tur nekā nav. Maza smilšu čupiņa, kas pamazām sarūk. [..] Kapu, cik nu spēju, uzkopju pati – reizi pa reizei nogrābju lapas, šogad iestādīju dažas “ledenītes”. Man sirdsapziņa neļauj atstāt visu, kā ir. Pazinu gan Intas patēvu, gan Intas mammu,” izdevumam atklāja kāda Pleskodāles kapu darbiniece, piebilstot, ka Inta būtu pelnījusi kaut maziņu piemineklīti.

    Kā zināms, Fogele pēc kopējā veselības stāvokļa izraisītām komplikācijām mūžībā aizgāja 59 gadu vecumā 2016. gada 20. jūlijā.

    Gandrīz visa viņas dzīve bija veltīta skaistumkonkursu organizēšanai un viņas aģentūrai “Mis Latvija”.

    Fogele dzimusi 1957. gada 21. janvārī. Ar firmas “Forums” atbalstu 1988. gadā viņa organizēja pirmo skaistumkonkursu “Mis Rīga 88”. No 1997. gada viņa bija aģentūras “Mis Latvija” direktore. Aģentūra “Miss and Mr Latvia” ir Fogeles aģentūras “Mis Latvija” pēctece, kas 25 gadu laikā veiksmīgi organizēja nacionālo konkursu.
    .
    .
    .
    Admins
    Viņas nāve bija “stellēti zābaki”/-apstarošanas rezultāts. Viņas “mantenieču” roku darbs:https://tautastribunals.eu/?p=33558

  3. atbalsts Eduardam saka:

    Briķes dēls Gints Briķis 1998.gadā bija policijas akadēmijas 127.operatīvo darbinieku vada komandiera vietnieks. Bet komandieris bija Rihards Bunka! Tas ir redzams uz visām fotogrāfijām akadēmijā pie sienas.
    .
    .
    .
    Admins
    Tā ir nteresanta lieta. Tad jau klusēšana ir saprotama… .
    Bet, par to vēl parunāsim… .

  4. to Eduards saka:

    atbalsts Eduardam sagt:
    2018. gada 7. August um 0.08 Uhr
    Briķes dēls Gints Briķis 1998.gadā bija policijas akadēmijas 127.operatīvo darbinieku vada komandiera vietnieks. Bet komandieris bija Rihards Bunka! Tas ir redzams uz visām fotogrāfijām akadēmijā pie sienas.
    .
    .
    .
    Admins
    Tā ir nteresanta lieta. Tad jau klusēšana ir saprotama… .
    Bet, par to vēl parunāsim… .
    ——-

    Tā ir tiešām interesanta lieta, ka ekstiesneses Sandras Briķes publiski pieejamā amatpersonas deklarācijā nekad nav figurējis ne dēls, ne vīrs, ne brālis, ne tēvs ar vārdu Ģints. Bet sarakstīt jau var visu ko pat klaji melojot. Laikam provokāciju meistaram Rihardam Bunkam naktī miegs nenāk, ka Sandra Briķe daudz zina.
    .
    .
    .
    Admins
    Domāju, ka Bunka jau darbojas šajā virzienā, jo ir norādes uz to… .Bunka ir slepkava un kā tāds viņš arī tiks nošauts pēc karastāvokļa Likuma. Padomāsim,- kādas tiesības viņam bija piedalīties slēgtā tiesas sēdē, kad tiesneši bija nodomājušo Lietu pret mani izbeigt ? Viņam ar savu biedrību ir tik pat lielas tiesības iejaukties tiesnešu darbā, cik tomātu audzētāju biedrības biedram… .Tātad, viņš ir nepārprotams 5. kolonnas pārstāvis- terorists… .

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *