Šie noziedznieki(Sātana spermas produkti) sevi dēvē par JURISTIEM !!!

Migla sarkanā- NOLĀDĒTĀ  !





Klausies un skaties, latviet, šī sarkanā KGBistu- cionistu banda sevi nosauc par LATVIEŠU JURISTIEM !

Jārunā krievžīdu “kultūrvalodā“:

“Vo, bļeģ, kas tikai nav šodien jāpieredz, 4. maija šaikas valdīšanas laikā !?”

Viena noziedznieku varza sevi nodēvē par juristiem !!!

https://congress.sciencelatvia.lv/iii-pasaules-latviesu-juristu-kongresa/

PASAULES ciānas LATVIEŠU JURISTU III KONGRESS

Šī gada 18.-20. jūnijā Rīgā gaidāms Pasaules latviešu zinātnieku IV kongress, kura ietvaros Latvijas Universitātē norisināsies nu jau trešais Pasaules latviešu juristu kongress. Pasaules latviešu juristu kongresu rīko Latvijas Zinātņu akadēmija un Latvijas juristu biedrība. Juristu kongresa darbs norisināsies četrās sekcijās, kā kongresa moto izvirzot – “Tiesiska valsts – drošības garants”.





Runātāji(gara sprāgoņas):

Un, cik jauki un pārticīgi šie “ciānas juristu” izdzimumi eksistē ?  Un, kādas naudas summas aprozās šo slepkavu kabatās…:

LRTT. ST tiesneši ir laupītāji un masu slepkavas

S. Osipova par L. Grantiņu un viņa “nelikumīgo” LRTT atkārtoti sūdzējusies čekistu salašņām(DP): “Dariet taču ko darot lietas labā pret noziedznieku L. Grantiņu…. !”

Bet “literāts” U. Ķinis pat diserāciju sarakstījis par L. Grantiņu un viņa “nelietīgo darbību”… . No disertācijas teksta varam saprast, ka viņam sirds aiz sāpēm vai pušu lūzt no tā, ka Vācijas valdība neizdod L. Grantiņu tiesāšanai… .

I. Ronis. Augsti godātie Satversmes tiesas tiesneši !

Ja šie karikatūras nav visīstākie parazīti- mēra baciļi, tad kas viņi ir ?





Par žīdu A. Borovkovu ir rakstīts pietiekoši daudz šajā i- vietnē. Par šo noziedznieku rakstījis arī čekas ģenerāls E, Johansons, bet, kā redzams, tad “latviešu juristu” saimei tas līcies pat kā pozitīvs priekšnosacījums viņu līderim,- jo visi taču kā rūnīti tekuļi skrien viņam pakaļ un pielūdz viņu !

Atkārtosim, kas tad ir šis karikatūržīds: Komunists, KGB virsnieks, piedalījies Atmodas iznīcināšanā, organizējis L. Grantiņa arestu par H- 86 dibināšanu un personīgi piedalījies šajā AKTĀ, apzogot latviešu tautu kļuvis par miljonāru, pieprasījis Vācijas valdību izdot L. Grantiņu tiesāšanai 4. maija bandai, vairākkārtīgi organizējis L. Grantiņa fizisku iznīcināšanu… !

Lūk, tāds(Borovkovs) ir šo “latviešu juristu” ideāls !

Visi šie “latviešu juristi” ir nošaujami bez liekām ceremonijām, jo tieši ar viņu palīdzību žīd- cionisti ir izlaupījuši Latviju un izdzinuši tautu svešumā. Neviens no viņiem nav pat iepīkstējies par šo ārprāta noziegumu, kur nu vēl būtu sūdzējies Starptautiskām Iestādēm !

Tātad, pats no sevis uzrodas jautājums:

Ko sevī slēpj lietvārds JURISTS ?

Kā redzams, tad Latvijas JURISTA sinonīms ir: NOZIEDZNIEKS- parazīts.

Un noziedznieks vienmēr ir melis, bet meli ir visu asinsdarbu pirmsākums !

Vai kāds no šiem “juristiem” ir uzrakstījis kādu plašu aprakstu par noziegumiem, kas šodien tiek veikti pret Latvijas Valsti un LATVIEŠU TAUTU ?

N A V !





Ko tad šie NOZIEDZNIEKI(juristi) sprieda savā vispasaules saietā ?

Nu, protams, lai noturētos “virs ūdens” un turpinātu veikt savus ārprāta noziegumus pret Latvijas Republiku un latviešu tautu !

Viņi, šeit redzamie, ir nošaujami par to vien, ja būtu “pieņēmuši” tikai A. Borovkovu, bet redzami ir vēl tādi slepkavas kā Jundzis, Ķinis, Laviņš, Labucka, Ziemele, Osipova… , tātad, pelnījuši desmitkārtīgu ASM !

Viņi visi kalpo žīd- cionistu nacistiskajiem izdzimteņiem !

Un,- šie kroplie izdzimumi sevi dēvē par latviešu juristiem ?!





Kāds tad ir “Sausais atlikums” ?

Slepkava Borovkovs ir viņu IDEĀLS, bet L. Grantiņš, kura atjaunotajā LATVIJAS VALSTĪ šie gara kropļi “rīkojas“, ir noziedznieks Nr 1 !

Zemāk redzamais dokuments ir “radīts” pēc A. Borovkova pavēles ar slepkavas, Riharda Bunkas bandā esošā mēsla, I. Vītoliņa rokām.

Sātanistu(hazāržīdu bandas) rituāls turpinās

Par Borovkova kolēģa(arī žīda) R. Bunku savas liecības ir sniegusi A. Babāne. Un ne tikai Bunku, bet par visu viņa bandu ar kūtriem, reinikiem un visiem pārējiem jundžiem…:

Astrīdas Babānes kundzes liecības H- 86

Ja šie izdzimteņi nav nošaujami, tad kāda jēga ir vispār ieročus ražot ?

21.07.18         L. Grantiņš

You may also like...

4 komentāru

  1. AGedroics saka:

    Domā, ka Vilors labāks???

  2. Sīrs saka:

    Tautība – jurists.
    Profesija – žīds. :)))
    Temīda ,ja būtu viņu vietā , pakārtos.

    http://gidonline.in/film/advokat-dyavola/

  3. No Maarupes saka:

    Juristi ir peerkamas personas,kas melo par iipashi labu samaksu! Un nelieshiem-varturiem, noziedziniekiem vini vajadziigi, lai netaisniiba ar naudu un varu vienmeer uzvareetu!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *