A. Rubins nepieņem H- 86 piedāvājumu

Linard,

Jūsu e-pastu saņēmu.

Atbildi uz visiem jautājumiem saņemsiet ne vēlāk  kā 15.maijā.

Biju aprīlī komandējumos Vitebska, Baltkrievija un  Porto,Portugāle tāpēc ir iekrājušies neatliekami darbi, gan universitātei, gan zinātniskie raksti, gan BADV/EAAD  kongresa organizēšanā uc. dienā saņemu 10-15 e-pastu, nevaru paspēt visus izlasīt un atbildēt.

Pašreiz gatavoju grāmatu medicīnā  Dermatoveneroloģija ( ap 500 lpp. tai skaitā  1250 slimnieku fotogrāfijas, kura ir maketēšanas procesā japabeidz līdz vasarai regulari jāatbild korektorei.

Meita Maija Liberte tikko publicēja romānu “Kaimiņiene”,informācija  par to viņas Facebookā, var iegādāties internetā, gramatnīcās ( pašreiz pirktākā gramata pēdējas divas nedēļās) un lasīt bibliotekās .

4.maijā notika grāmatas “Kaimiņiene”atklāšanas svētki.

Brīvās dienās ir  japalīdz audzinat mazbērnus ( kopā astoņi  ). Jaunākais dēls  Kārlis ( viņam ir trīs  mazi bērni) ir Latvijas čempions bridžā un pašreiz spēlē turnīrā Berlīnē,. Vācijā.

Es savukārt gatavoju Rīgas Zinātņu Akadēmijas kārtējo forumu, kas notiks maijā Rīgā , par tēmu “Krize medicīnā Latvijā ” Ko darīt ?”

Gribu arī savu grāmatu “NEKAD NEPADODIES “ ( var lasīt manā Facebookā ) mazliet  varbūt papildināt  , izlabot  dažas  neprecizitātes, kļūdas un pārtulkot angliski , publicēt  ASV vai rietumu pasaulē, un tur arī izplatīt –pārdot- domāju , ka tas varētu interesēt rietumu pasauli.

Regulāri arī nodarbojos ar galda tenisu, treniņi 4 x nedēļā un katru setdienu turnīri,( jaunībā biju  Latvija junioru izlasē,  šodien starp visiem Latvijā reitingā-146  ; 2-3 reizes nedēļā , eju uz baseinu peldēt.

Arī protams darbojos politikā

Tā kā ir ko darīt- liels laika deficīts

Visu labāko,

 

Andris Rubins, Profesors Dr.hab. med.

Latvijas Atdzimšanas partijas Valdes pr-js,

Rīgas Zinātņu Akadēmijas prezidents,

Latvijas Universitātes Dermatoveneroloģijas katedras vadītājs,

Latvijas un Baltijas Dermatovenerologu asociācijas prezidents,

Eiro-Āzijas Dermatovenerologu asociācijas prezidents,

LR 6.Saeimas deputāts,

15.BADV/7.EAAD/18.LDVA kongress Rīgā, Latvijā 2018.g. 4.-6. Oktobrī

www.badv2018riga.org

Mob.t. 29481725

Facebook lapa: https://www.facebook.com/Prof.AndrisRubins/





  L.Grantiņam, H-86,

Linard,

 

Atbilde:

  1. Latvijas Atdzimšanas Partija (LAP) tika dibināta 1998. gadā (dibināšanas sapulce 1998.g. 30. maijā, piedalījās 294 cilvēki, reģistrēta LR Tieslietu ministrijā 1998.g. 3. jūlijā, pārreģistrēta LR Uzņēmumu reģistrā 2008.g. 10. aprīlī).

 

Tātad šogad jūlijā LAP svinēs savu 20 gadu pastāvēšanu!

 

LAP tika dibināta pēc manas un citu, tai skaitā politiski represēto, kuri daudzus gadus pavadīja izsūtījumā Sibīrijā ( tāpat kā mans tēvs Jānis Rubins , tiesāts pēc KK 58. a panta – 10 gadi cietumā Sibīrijā, Vorkutā par pretkomunistisku darbību, reabilitēts tikai 1991. gadā), uzņēmēju V. Rimeikas (bijušā uzņēmuma “Dzintars” īpašnieka), Dr. J. Zālīša, advokāta M. Lāča, Latvijas daudzbērnu ģimeņu biedrības vadītāja U. V. Zariņa, daudzbēru mātes A. Miķelsones iniciatīvas. Dibināšanā piedalījās arī daudzi studenti un tikko studijas beigušie jaunie inženieri un ārsti.

 

  1. Linard, Jūsu priekšlikums man bija pārsteigums! Jo pēdējo reizi, ja nemaldos, Jūs man rakstījāt 4 gadus atpakaļ, un es nesekoju Jūsu mājas lapas darbībai. Domāju, ka Jūs vēl joprojām esat partijas “Visu Latvijai/TB” (Dzintars, Parādnieks, Bērziņš, Rasnačs) atbalstītājs, kas, pēc manām domām, kā partija, kas ir pie varas, ir līdzvainīga, ka Latvijā ir tik zems  dzīves līmenis, latvieši nepārtraukti emigrē uz ārzemēm, Latvijas pilsoņi dzīvo ļoti slikti, medicīnas sistēma ir katastrofālā stāvoklī, daudzu daudzbērnu ģimeņu iztikas minimums ir minimāls, zaudēta nacionālā valūta, korumpēti maksātnespējas procesi, neveiksmīga administratīvi teritoriālā reforma, Rīgas zaudēšana partijai “Saskaņa”, Latvijas pārvēršana par atkritumu izgāztuvi utt.

 

  1. Partijas darbību Latvijas Republikā reglamentē likums par partijām, kas nosaka, kā tiek vēlētas amatpersonas, cik bieži jāsasauc partiju sapulces, kongresi utt. Likums nosaka, ka partijas vadību var vēlēt tikai partijas kongresā; partijas priekšsēdētāju neviens nevar patvaļīgi, vienbalsīgi iecelt, bet to var ievēlēt  tikai kongresā, aizklāti balsojot partijas biedriem.  Savukārt, partijām ir savi statūti un programma, kas arī reglamentē to norisi.

 

  1. Partiju amatpersonas (partijas valde, priekšsēdētājs utt.) var ievēlēt tikai partiju kongresos, kā to paredz LR Partiju likums un LAP statūti.

 

  1. LR Saeima 2017.g. ir pieņēmusi grozījumus Partiju likumā, kas nosaka, lai piedalītos Saeimas vēlēšanās, partijā (vai partiju apvienībā) ir nepieciešams vismaz 500 biedru. Līdz ar to LAP 13. Saeimas vēlēšanās kā atsevišķa partija nevar piedalīties, jo mums šobrīd nav reģistrēti 500 biedri, uz ko mēs tiecamies. Domāju, ka vairāk nekā 500 biedri būs līdz šī gada beigām.

 

  1. Eiropas Parlamenta vēlēšanas ir paredzētas 2019.g. maijā, kur mēs (LAP) arī piedalīsimies.

 

  1. LAP kongress ir paredzēts 2019.g. pirmajā ceturksnī. Visi LAP biedri, kā to paredz statūti, var tikt izvirzīti vai izvirzīt citus/pašizvirzīties par LAP amatpersonām (priekšsēdētājs, valdes locekļi u.c.). Visiem izvirzītajiem tiks dota iespēja uzstāties un pamatot savu kandidatūru, notiks aizklāta balsošana, un ievēlēti tiks tie, kuri saņems pusi+1 balsi no tiem, kuri piedalīsies, kā tas noteikts statūtos.

 

2019.g. LAP kongresā var lemt arī par visiem grozījumiem, ja tādi nepieciešami, un apstiprināt jaunu partijas programmu, kurā var iekļaut visus ierosinājumus un apspriest visus priekšlikumus, arī Jūsu, ja tādi tiks iesniegti LAP kongresam.

Rīgā, 14.05.18.

Prof. Andris Rubins,

Latvijas Atdzimšanas Partijas priekšsēdētājs





A.Rubina kungs, šī nav atbilde uz manu PIEDĀVĀJUMU, bet gan Jūsu partijas pašreizējā stāvokļa izklāsts. Mans piedāvājums bija:

God. A. Rubina kungs !

Es piedāvāju jums sadarbību Latvijas Republikas Tiesiskuma atjaunošanā.

Mans priekšlikums: Nodot patreiz Jūsu vadīto LATVIJAS ATDZIMŠANAS PARTIJU manā(L. Grantiņa) pārziņā. Es kļūstu par partijas vadītāju, bet Jūs par L. Grantiņa vietnieku.

Jums, Rubina kungs, taču ir saprotams, ka bez kardinālām izmaiņām partijas PROGRAMMĀ, pat procentu vēlēšanās neiegūsiet.

Par partijas programmas pamatu jākļūst HELSINKI- 86 Latvijas Tiesiskuma atjaunošanas 11 PUNKTIEM un 1949. g. Ženēvas KONVENCIJAS īstenošana LR. https://tautastribunals.eu/?p=40635

Es Jums atgādināšu: Jūs taču uzrakstījāt ziņojumu DP par manu darbību un mani nodēvējat par psihiski slimu cilvēku: https://tautastribunals.eu/?p=31783 (Izskaidrojiet sava ziņojuma loģiku. Jūs taču cīnāties pret šo netaisno sistēmu, bet tajā pašā laikā lūdzat tai palīdzību ?)

Mans piedāvājums, ņemot vērā to, ko esiet veicis pret manu personu, domāju, ka ir ļoti pretimnākošs. Man Jūsu draudzība nav vajadzīga, tā kā par manu uzbāzību variet neuztraukties.

Manis iesūtītie cilvēki ieņems 1. 3. 5….utt. vietu, bet jūsējie 2. 4. 6…. .

Neskatoties uz visu varas orgānu pretdarbību, mēs iegūsim nospiedošo vairākumu nākošajās vēlēšanās.

Mums visiem zināmo apstākļu dēļ, mani pārstāvēs manis norādīta persona.

Nepiekrišanas gadījumā, jūsu rīcību uzskatīšu par sabotāžu pret latviešu tautu un šo “uzskatu” pievienošu iepriekšējai LIECĪBAI par Jums. Agrāk vai vēlāk, bet Tiesiskums tiks atjaunots un Jums būs  par visu jāatbild tiesas priekšā. Ar Jūsu piekrišanu sadarbībai ar H- 86, Jūs iepriekšējais “grēks” tiks dzēsts.

Vēl es labprāt gribētu zināt, kā Jūs tikāt pie šī partijas nosaukuma, jo pēc būtības AP ir H- 86 politiskās darbības turpinājums ?

Tam apliecinājums, ka es Jums aizsūtu šo PIEDĀVĀJUMU ar zīmogu uz šīs veidlapas.

 Ceru, ka nesekosiet J. Bordāna piemēram…. .

 01.05.18     L. Grantiņš LRTT & H- 86





Ja Jūs būtu vēlējies manu priekšlikumu pieņemt, tad nekavējoties būtu sasaucis LAP ārkārtas sapulci un izskatījuši manu jautājumu pēc BŪTĪBAS.

Būtu savas pilnvaras nodevis aktīvās Atmodas aizsācējam, kā rezultātā partijas biedru skaits arī sasniegtu vajadzīgo, kas ir nepieciešams, lai piedalītos vēlēšanās.

Šī mana piedāvājuma atklāta izskatīšana 4. maija kliķes ziņu “ruporos” būtu izsaukusi ažiotāžu, kas piesaistītu tautas uzmanību.

Tas ir tieši tas, kas būtu vajadzīgs mums un no kā baidās šodienas, pie varas esošā, komunistu- čekistu banda.

Jūsu tukšā- retoriskā atbilde ir pierādījums tam, ka tā rakstīta DP kabinetā !

Jums, A. Rubina kungs, bija dota vienreizēja iespēja dzēst savu noziegumu, kuru veicāt, kad uzrakstījāt “sūdzību” DP par manu un LRTT darbību. Šo izdevību Jūs neizmantojāt !

Jūs neatbildējāt ne uz vienu jautājumu pēc būtības.

Jūs esiet viens no viņiem, viens no tiem, kurš iznīcina manu tautu. Jūs piedalāties genocīda īstenošanā pret latviešu tautu. Jūsu ģimenes locekļa Silvestra Rubina atbilde(LAP valdes loceklis), kuru saņēmu dažas dienas pirms Jūsējās, bija nievājoši pazemojoša, kurā viņš “secina”, ka es ar LAP palīdzību gribu nokļūt Stikla kalnā !

Rubina kungs, es savu hierarhisko vietu mūsu tautā apzinos ļoti labi.

Man LAP palīdzība, lai tiktu Stikla kalnā, nav vajadzīga, jo es jau atrodos Tajā !

Ja es ko vēlos, tad tikai vienu:

ES VĒLOS VISU SAVU TAUTU UZVEST ŠAJĀ STIKLA KALNĀ !

Ar H- 86 darbību sākās latviešu tautas Atmoda un manam aicinājumam- PROGRAMMAI-  sekoja 99% latviešu tauta.

Žīd-komunistiskā hidra, ar komunistiem peteriem, gorbunoviem un zālītēm…. priekšgalā, latviešiem šo Atmodu nozaga, tautu iedzina nabadzībā un izdzina no Dzimtenes.

Jūs, biedr’ A. Rubina kungs, esiet viens no viņiem(manas tautas bendēm), jo nevienam latvietim pat prātā neienāktu mani nosaukt par psihiski slimu un lūgt čekistu ielikteņiem, kā tas redzams ZIŅOJUMĀ, mani “neitralizēt”.

Pievērs uzmanību, latviet, kuriem šis Andris Rubins, Profesors Dr.hab. med.–Latvijas Atdzimšanas partijas Valdes pr-js,—Rīgas Zinātņu Akadēmijas prezidents,—Latvijas Universitātes Dermatoveneroloģijas katedras vadītājs,—Latvijas un Baltijas Dermatovenerologu asociācijas prezidents,—Eiro-Āzijas Dermatovenerologu asociācijas prezidents,—LR 6.Saeimas deputāts, rakstījis šo “LŪGUMU” par L. Grantiņa darbību !

-Taisni vai mazvērtības kompleks piemetas, lasot viņa “titulus, bet uzrodas arī kāds uzbāzīgs jautājums: Kāpēc šis super- cilvēks neveica Atmodu ?

-Kāpēc tā bija jāveic “netitulētam” L. Grantiņam ?

-Neveica tāpēc, ka viņš bija Padomju elites pārstāvis un viņam bija labi… .

21.05.18      L. Grantiņš

 





Bet tagad: KO SAKA AČGARNI.com





Labdien.

Pagājusī nedēļa bija ļoti raiba un notikumiem bagāta. Jo parādījās aizdomas, ka Gintu cietumā mēģina INDĒT. Nevaru apgalvot ka tas ir tā bijis, bet nav zināms kas notiktu ja pati Ginta neatrastu risinājumu. Taču kautkas tomēr ir noticis un šoreiz jāsaka paldies pašas Gintas apķērībai. Ne jau Iļģuciema cietuma administrācijai vai Ieslodzījuma vietu pārvaldei.

Otrā lieta – KNAB atbilde uz manu PIRMO iesniegumu. Kopumā tā izskatās pozitīva, bet vai tā tas ir arī patiesībā? Kas un CIK ILGI tagad notiks ar acīmredzamu interešu konflikta un likumpārkāpumu izmeklēšanu? Par šīm divām lietām tad arī parunāsim šajā sērijā.

Atgriežoties pie Gintas iespējamās indēšanas lietas. Manuprāt, vairāk nekā aizdomīgi ir tas, ka ekzēma sāka pāriet tad, kad Ginta izlēma atteikties no tā ”tavegila”, kuru viņai baroja kā VIENĪGĀS ”zālītes”. Protams, vaļēju, NENOSAKĀMA satura tablešu formā. Kad šī seriāla publikācijas laikā parādījās un tad pastiprinājās alerģiskā reakcija (nez kāpēc un no kurienes – pirmo reizi Gintas mūžā!?), Ginta vērsās pie cietuma ārstiem un tie sāka viņu ”ārstēt”. Taču tabletītes nevis palīdzēja, bet tieši otrādi – šo alerģiju vēl vairāk pastiprināja. Nav jau nekāds brīnums, jo alerģiju paveidu un iemeslu ir simtiem un tūkstošiem, un pirms alerģiju ārstē – vispirms ir jāatrod tās cēlonis. Nepieciešamas analīzes, jo nav vienu zāļu pret visu. Bet tas tā ir tikai “labākajā” gadījumā, jo ir aizdomas ka kāds ir vēlējās lai Gintai kļūtu tikai sliktāk. Ķeksītis medicīnas vēsturē ir – ārstējām. Taču “dakteri” neparedzēja ka pašai Gintai galva ir īstajā vietā. Viņai bija tiesības atteikties no šīs ”ārstēšanas”. Atteicās un kaite sāka atkāpties. Pats par sevi saprotams ka tas tiks pasniegts kā cietuma medicīniskās aprūpes triumfs…

Un tagad parunāšu par vēl ko. Vai Jūs cienījamie skatītāji zinājāt, ka Latvijā nav NEVIENA drosmīga dermatologa? Pēc sērijas par indēšanu, ar kādu profesionālu juristu, vārdu neminēšu, izrunājām veidu kā Gintu ar konvoju aizdabūt pie ĪSTA daktera ārpus cietuma. Jo cietumā dod tikai ”tavegilu”. Taču lielākā problēma izrādījās tieši šāda speciālista sameklēšana. Zvani kam gribi, dārgām privātklīnikām vai valsts iestādēm. Visur viens scenārijs – kamēr nezina par konkrēto lietu, tikmēr visi saka, ka jā – vediet tik šurpu! Tikko uzzina ko vairāk, tā sākās – ziniet – mums gara pierakstu rinda, šis tomēr ir akūts gadījums, piezvaniet labāk tur un tur, utt… Kāds mans labs draugs pateica tā – ārstu mafija ir vēl daudz ciniskāka un nežēlīgāka par juristu mafiju, un viņi ir ļoti tuvos kontaktos. Tagad redzu ka tieši tā tas arī ir.

Lai nu kā – Gintai izdevās “pašizārstēties”. Taču tas nenozīmē, ka nebūtu jāpārbauda, kādi bija šīs alerģijas iemesli. Laboratorija un specialists tomēr atradīsies. Protams, jārēķinās ar to ka šim ārstam arī kāds ”piezvanīs” un pateiks priekšā vajadzīgos analīžu rezultātus. Jo diemžēl šis ārsts būs jau iepriekš zināms otrai ieinteresētajai pusei. Tāds ir tas noslēgtais loks. Taču tādēļ vien neko nedarīt manuprāt nedrīkst. Vismaz sistēma satrauksies un gan jau ka pieļaus jaunas kļūdas.

Par KNAB atbildi. Kā jau teicu iepriekšējā sērijā – man pagaidām nav pamata un arī vēlēšanās neticēt tam, ka viņi savu darbu dara godprātīgi. Līdz pirmajai manipulācijas reizei, vai arī ja ilgstoši nekas nenotiks. Nākamnedēļ mēģināšu ar viņiem sazināties, jo ir atklāts vēl viens pārkāpums tiesneses darbībā. Par to būs atsevišķa sērija. Šis pārkāpums ir ļoti būtisks, jo tas pilnībā izslēdz tā saucamo nozieguma motīvu. Gintai nebija ne mazākā motīva nogalināt savus bērnus, taisni otrādi. Bet viltus motīvs tika mākslīgi radīts, ir fiksēts dokumentos un pierādāms. Pie tam šis viltotais motīvs tika izmantots kā pierādījums! Nav motīva – nav nozieguma. Vai ne tā?

Par šīs nedēļas ”bardaku” seriālā. Laikam jau bija apzināts. Tikai ne no manas puses. Sanāca tā, ka vienlaicīgi ”varoņa nāvē” mira gan mans telefons (uz kura līdz šim tapa seriāls), gan arī tādā pašā nāvē aizgāja mans dators. Kā jau teicu, ne bez dīvainas iejaukšanās pazīmēm no ārienes. Bet nu šī problēma ir atrisināta pateicoties jaukiem cilvēkiem. Un viņu nav viens vai divi. Paldies viņiem. Ir gan sakarīgs dators mājās, gan jaudīgs telefons ar kuru varēšu turpināt veidot seriālu. Pie tam ievērojami labākā kvalitātē.

Jau tad kad sāku veidot šo seriālu, radās doma – vai tikai nosaukumā nebūtu jāraksta ”Tiesiskuma deFektīvstāst-i” – resp. daudzskaitlī ? Jo kā jau teicu, pie manis griežas daudzi ”sistēmas skartie”. Katrs ar savu sāpi. Būs laikam jāsāk stāstus numurēt. Patreiz ir vēl viena kliedzoša lieta, un par to tad arī taps šī seriāla nākamais atzars. Ja Gintas lietā lielākie skeptiķi varētu teikt – vienkārši tāpat jau nevienu cietumā neliek (jebkurai teorijai tomēr ir izņēmumi, kuri to apstiprina, un Ginta ir tāds izņēmums), tad šis otrais gadījums burtiski ”noraus jumtu”! Jo šeit slepkava pat nav ticis meklēts! Vēl vairāk, šis jau ir vismaz trešais man zināmais gadījums, kad VP bija zināms, ka var notikt nelaime īsi pirms tās, taču reakcijas nav bijis nekādas. Atcerēsimies kaut vai Ivana lietu Liepājā, vai šo pašu Gintas lietu. Sanāk, ka vēršoties pēc palīdzības pie VP, cilvēki faktiski ir piesprieduši sev ”nāves sodu”? Neapgalvoju to, taču trīs gadījumi jau norāda uz zināmu sistēmu, ne tikai sakritībām. Nu vienkārši negribēja tie mūsu spīdekļi Valsts Policijā strādāt. Pārāk daudz esot jādara un pārāk maz maksājot. Bet par ģimeni, kura zaudējusi sev tuvu cilvēku nospļauties. Nelaimes gadījums un punkts. Par to jau tuvāko nedēļu laikā.

You may also like...

10 komentārs

  1. Vecais Kashkis. saka:

    Starp arstiem ir paruna shada: ,,Kam gruta galva un nav keeriens nekads… tas ,,paliek,, dermatologs. ‘”
    Bet ja skatas no cita sadzives skatpunkta,tad – labak pedejais… starp arstiem,nekaa pirmais starp setniekiem.
    Bet… Ne jau tas ir tas,ko gribeju teikt.
    Dermatovenerologs ar tituliem. Cilveks starp savejiem, erta dzive no bernibas, izskataas,ka nekad nav bijis auksti
    maajaas vai trucis ediens ,,rindu laikos,,. Istabas lielas,griesti augsti, Metropoles centraa… Milestiba no maminjas un visiem radiem, skaisti svetki pie pilna galda. Blats. Pazisanaas. Pielideeji. Pakaljskrejeji un skreejeejas…
    Masina jauniibaa! Disertacija.
    Vai kads atceras vardu- Disertacija? Tautaa runaja,ka ,lai ieklutu kosmiskajaa klubaa Aspirantuura, ir kaa mazakais,
    japiedzimst gimenee,kuraa vecaki tadi pashi kosmiski aspiranti!
    Ko tads dermatologs zina no latvieshu tautas bedaam? Vai logiskaa domasana vinam piemit?
    Bet Tas NAV svarigi.

    Cilvekam dzive ir macibu laiks,bet kas ir taisnigi – VISI iet vienu celju – kad dzive beigusies- kaa profesori un kaa seetnieki…
    Un tas ir Aizsaules Celjsh… Un Tur Visi ir Vienadi! Neviens nav ne audstaks ne zemaks ,ar tituliem vai bez tituliem vai
    miljoniem vai ipashumiem! Ar ironiju,ar iedomibu,ar piekrapshanas kaari…
    Un TUR sekos vieta,kur esam tas,kam piederam!

  2. Inese saka:

    Rubins ir karjērists, kurš nekad neriskēs ar savu ādu. Patiesība tādiem nav svarīga.

    Patiesībā, kam Tev Linard tas ložńātājs, kurš ar to savu partiju neko nav sasniedzis un nesasniegs.
    Nokratam putekłus no kājām un ejam tālāk. ;)
    .
    .
    .
    Admins
    Viņš, Inese, man nav vajadzīgs. Partija taču ir zagta ! Man taču ir šīs partijas veidlapas un zīmogi…

  3. Māris M. saka:

    Nu nevar mūsu komunistu izvarotajā valstī tādus titulus “nēsāt”, ieņemt vadošu amatu un netraucēti dzīvot godīgs Latvijas un latviešu tautas patriots. Pašreizējos apstākļos tās ir pilnīgi nesavienojamas lietas. Indulis Ronis ir viens no piemēriem, ka tas ir pilnīgi neiespējami.

    Kas attiecas uz Māri B. un ačgārni.com viešas cerība. Viņš ir no citas paaudzes un, iespējams, arī jaunākās paaudzes viņā ieklausīsies daudz labāk.
    Attiecībā uz viņu, sistēma pieļāva kādu ļoti būtisku kļūdu, kas ļāva viņam saraut važas, kuras tura sasietus vairumu Latvijas patriotu. Bet bīstamības pakāpe ir ļoti augsta. Ļoti jāuzmanās un jātiek galā ar kādu lietu, kas var palīdzēt sistēmai.
    Vēlu viņam veiksmi un izturību. Drosme un loģiskā domāšana, kā redzam, viņam jau pietiek.

  4. Roberts saka:

    Domāju, ka zinamā mērā daudz ko izšķirs 13.saemas vēlēšana. Vai nu, vai nu, vidusceļa nebūs. Ja atkal pie varas nonāks tagadējie darboņi, tad nu sorry, tad- viss. Ja šie atkal iegūs pilvaras rīkoties, tad tas būs uz ļoti ilgu laiku, lai neteiktu -pavisam. Cerības izplēnēs. Pārāk ilgi esam gaidījuši. Uzcelties pēc sakāves faktiski būs neiespējami. Un to arī mums vairs neļaus, skatoties pēdējos notikumus, kas notiek patlaban. Varat jau neticēt tam ko saku. Laiks rādīs. Laiks izšķirs visu. Laiks pagaidām ir mūsu pusē.
    .
    .
    .
    Admins
    Mēs, bez ASV militārās iejaukšanās, neizšķirsim neko !!! Žīdi- šakāļžīdi-cionisti ir pārņēmuši pilnīgi visu ! A. Rubins ir tas pats šakāļžīds… . Saeimā visi nelatvieši… . Vai ievērojat, ar kādu naidu viņi izturās pret mani ? Ulmaņa nopelni tiek nonicināti !!! Kaut kādi jefiņi ģenerāļi Radziņi tiek godā celti… . Visapkārt žīdiska smirdoņa un 1940. g. asiņu smārds !

  5. Roberts saka:

    Bez ASV iejaukšanās??? Dievs pasarg! Un ja nu ASV tiešām pārvērš Baltiju par placdarmu, lai īstenotu savu mērķi – militārs iebrukums Krievijā? Un mēs kā lielgabalgaļa zem nosaukuma ”savas zemes patrioti”? Tu tiešām tici, ka ASV mūs izglābs? Es gan ticu tam, ka ASV interesē tikai savi mērķi, savas intereses. Pie pakaļas viņai tāda Baltija, kur nu vēl Latvija. Ja jau ES lielvalstīm tāda Latvija ir tikai tāds izejmateriāls un atkritumu poligons, tad kur nu ASV. Es gan lielas cerības uz ASV neliktu. Nu tāds ir mans subjektīvais viedoklis par ASV un ES. Patreiz. Kamēr pie stūres ASV ir psihs. Varbūt kļūdos, bet es neticu, ka parlaments ir tas, kas mums ir vajadzīgs. Es gan vairāk sliecos uz tautas vēlētu prezidentu ar vienpersonisku varu (pagaidām, kamēr atjaunosim īsto Latvijas Valsti.)
    .
    .
    .
    Admins
    Es runāju par ASV militārajām aprindām, bet ne par krievžīdu Trampu- Putina kolēģi un draugu.Pašlaik Tu paudi DP- Izraēlas viedokli. Kaut kāds mistisks prezidents ar visu šo sātanistu varzu ??? ASV militāras aprindas patreiz ir Izraēlas(sātanistu) lielākais ienaidnieks. Kas attiecas uz “placdarmu”, tad tāds te jau ir 30 gadus, bet tikai krievžīdu, kurā mūsu tauta ir cietusi vairāk kā “bombardēšanā”. Šī nav tā vieta(vietne), Robert, kurā Tu vari/varēsi kultivēt tik primitīvu propagandu.

  6. Māris M. saka:

    Roberta runas runā gandrīz visi man zināmie VDK sadarboņi. Manuprāt, tās ir bailes no čekas maisu izpurināšanas un viņu atmaskośanas, kas rastos cionistu pretinieku uzvaras gadījumā. Tāpēc arī zombē un biedē tautu ar kara placdarmu, jauc kopā patisību ar meliem.

  7. fakts saka:

    4.maija Latvijā var iekļūt Saeimā tikai ar Cimdara “pareizo” balsu skaitīšanu, ko veic saskaņā ar valsts noslēpumu, nevis demokrātijas principiem. Te ir 4. maija diversantu komunistu un čekistu valsts vara, kas tikai formāli skaiās demokrātijas apstākļos. Tieši šie demokrātijas apstākļi ļauj komunistiem un čekistiem, noziedzīgajiem elementiem, saglabāt valsts varu. Ja tā nebūtu, sen būtu atvērti čekas maisi.
    .
    .
    .
    Admins
    Latvieši Līgotnis un Kramiņš skaitīt “nebija iemācījušies” un viņi, šī kauna rezultātā, izdarīja “pašnāvības”. Tad vajadzēja meklēt tādu, kurš “māk skaitīt” ! Un skaitīt mācēja kārtējais žīds, kuram “nosaukums” ir Cimdars… .

  8. Roberts saka:

    Es neienācu šeit, lai kaut ko propogandētu, bet lai vienkārši aprunātos, padiskutētu, izteiktu savas domas, viedokli, bet tu kā ezis pretī. Ar tevi pat parunāt nevar. Nu labi, ka ne, tad ne. Kā jau sacīju – Laiks rādīs, kuram taisnība. Laiks izšķirs visu, Laiks saliks visu pa plauktiņiem. Var just ka tieši jums ir iestājusies panika – visapkārt vieni ienaidnieki. Var jau būt – kas vainīgs, tas bailīgs. Bet tas nu tā. Bet neiesaku pārāk uzticēties ASV. Ka neiznāk tāpat kā Grantiņam ar Raivi Dz un visu viņa varzu VL un pārējiem no NA. Kritiskā brīdi seko uzmetiens konkrēts.

  9. ~ saka:

    Kas to zin, vai VL uzmeta. Varbūt kāds cits. Tagad daudzi melo tā ka ausis nekust.

  10. Sīrs saka:

    Rubiņa kgs. lai labāk darbojas savā nozarē un ārstē ielasmeitām triperi. :)))

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *