Tie nav tikai R. Bunkas, bet visas 4. maija bandas draudi V. Eihmanim !

Nav tik sen, kad čekista Andra Bunkas audžudēls-  jebrejs Rihards Bunka ar savas izsūtāmās palīdzību jau draudēja Latviešu Vēlētāju Biedrības priekšsēdim Viloram Eihmanim:

B. Loze un čekistu draudi LVB priekšsēdim V. Eihmanim

Viloram Eihmanim

⚠ Šeit Jūs traucē no LJA operatīvā komandcentra (Sadarbības sektora 23.grupa)

Sadarbības sektora vadītājs deva komandu mūsu grupai sazināties ar Jums un norunāt tikšanos. Jāizrunā Jūsu sadarbība ar Grantiņu, ziņu sūtīšana uz Vāciju par LJA vadītājiem un S.Ezergaili.

(Vai ievērojāt, kādu leksiku lieto šī jebreja sūdu šķurētāju šaika: SS vadītājs DEVA KOMANDU(militāra) !)





Tikko ir izsacīts jau nākošais drauds

Viloram Eihmanim

Mi 09.05.2018, 19:04

Mēs brīdinam Jūs, ka sadarbība ar tiesājamo L.Grantiņu LJA vadības apgānīšanā – ir palīdzība viņa nozieguma turpināšanā!





L. Grantiņš nodarbojas ar noziegumu veikšanu, saprati, latviet !!!

Tie nav tikai R. Bunkas, bet visas 4. maija kliķes draudi. Bunka ir nekas vairāk kā pavēļu izpildītājs- slepkava un šantažists, kurš tuvākā laikā, tāpat “disidents” K. Pupurs, tiks aizraidīts uz turieni, “kur velns ziepes vāra” ! Tādi, kuri ir dumji un daudz zina, vienmēr “pirmie dodas ceļojumā”. R. Bunka ir pārpārēm apveltīs ar abām šīm “īpašībām”.





Kāda tad šinī gadījumā ir Vilora Eihmaņa sadarbība ar TIESĀJAMO L. Grantiņu ? (Un atkal, pievērsiet uzmanību leksikai: TIESĀJAMO L. Grantiņu !!!)

Tas, ka Vilors Eihmanis L. Grantiņam pārsūta no jebreja Bunkas & Co saņemto pastu, tiek dēvēts par apgānījumu viņa Sūdu Šķūrētāju(SS) varzai. Bet tas taču sanāk, ja sekojam pašai primītīvākai loģikai, ka Bunka pats sevi apgāna.

Bet žīds ir žīds un viņa loģika ir absurda, tāpat kā viņu asiņainie darbi.

Un tikai padomā, latviet, šis žīdu bars(LJA ar visiem “sadarbības sektoriem”, kā šie karikatūrķēmi sevi dēvē) , kuram nav LR nekādas juridiskas tiesības- pilnvaras, BRĪDINA !!!!!!!! LVB priekšēdi !!!

Ar Bunku un visu viņa žīdu varzu var runāt sadzīves(paša Bunkas leksikā, kad viņš krieviski rakstīja Eihmanim: Вилор! Ты прихвостень Линарда Грантынь! Я тебя посылаю в …опу! Гулян лучший судья на свете! Да ты мудила нахер! Прихвостень Линарда Грантынь. Это мы скажем что и как делать!) bomžu leksikā un paraidīt viņus -irst !





Sarkano izdzimteņu kloāka

FOTO: Šis sūds sev uzskata par konditorejas izstrādājumu !

Tā redzi, Bunka: tu vari iet d-rst kopā ar savien draugiem kūtriem un borovkoviem !

Bet tu jau LA parādīji savas bailes… un likvidēs tevi savējie.

http://www.la.lv/linarda-grantina-lieta-tiesa-virzas-leni/

Tā kā nebaidies no 40 000 Latvijas nelīdzsvarotajiem… , bet saviem “kungiem”, kuru priekšā tu bailēs un iztapībā locies kā tiko “izspiesta(izdirsta, tā tu labāk saproti)” cērme spilgtajos saules staros.

15.05.18                            L. Grantiņš

You may also like...

8 komentāru

  1. klāvs saka:

    Draudēt var ikkatrs.Latvietis ir ticis galā ar varām kurām bija milzīgi resursi.Šiem te pietiks ar knipjiem.Tikai uzprasieties.

  2. Inese saka:

    Mani traku dara visi tie ielikteńi. Redzi ko deg’enerāti sadomājuši?, komandēs ko kuram teikt un rakstīt!
    Pasaulē cilvēki brīvi izsakās par Trumpu, Merkeli utt,. nebaidoties saukt lietas īstajos vārdos, bet kaut kāds daunis ar pretīgu uzvārdu- bunka, iedomājies no sevis baigo fīreru.
    Debīls bandīts, kuram sadisms ir izrādīšanās un dzīves veids.

    PS Ar L.Grantińu sadarbojas daudzi, visās pasaules malās, un tāpëc jau tie kucēni smilkst.
    To vēstuli būtu jārāda pa Latvijas TV, jo tāda draudēšana demokrātiskā sabiedrībā vienkārši nav pieńemama.
    .
    .
    .
    Admins
    Demokrātiskā valstī tāds Bunka sen sēdētu aiz restēm, vai arī drošības dienesti būtu parūpējušies, ka “lapsenes sakož”… , bet, tas viss vēl šim krievžīdu hemoroīdam stāv priekšā… .

  3. sargs saka:

    Latvijas Jurisprudences speciālistu un ekspertu asociācijas biedru Birutas Lozes un Vilora Eihmaņa protests pret politisko korupciju Latvijā

    https://www.youtube.com/watch?v=rz2UPSlY8yA

    Bijusī prokurore Biruta Loze noslepkavota un aprakta kāpās

    http://www.tvnet.lv/zinas/kriminalzinas/783802-bijusi_prokurore_biruta_loze_noslepkavota_un_aprakta_kapas

    Tātad bijusī Ģenerālprokuratūras Totalitāro režīmu noziegumu izmeklēšanas nodaļas prokurore Biruta Loze ir nogalināta.

    Vai tagad tas pats draud Viloram Eihmanim?

    Vienam otram to baigi gribētos, vai ne?

  4. Latvijas Valstī pēdējā likumīgi ievēlētā valdība ir Alberta Kvieša valdība. saka:

    Kādreiz es biju dedzīgs 15.maija svinētājs. Astoņdesmito gadu vidū pēc sagrabinātām ziņām domāju,ka latviskās Latvijas celšana sākās 1934.gada 15.maijā,Kārļa Ulmaņa vadībā. Cik briesmīga bija mana vilšanās! Vēlāk visi vēstures fakti noskaidrojās. Svarīgākais šai lietā,ka Kārlis Ulmanis bija masōns (tā sauktais “brīvmūrnieks”),tātad; starptautiskās žīdietības savervēts un paklausīgs kalps. 1934.gadā. Latvijai jau bija viens no visjaudīgākajiem izlūkdienestiem pasaulē. Apvērsumu tajā pavasarī plānoja un gatavoja visādi sarkanie viepļi,mērgļi-komūnisti un zociķi. Plānoja arī Pērkonkrusta organizācija. Lai tādu scenāriju nepieļautu,Ulmanis izmantojot izlūkdienestu informāciju veica masōnu rīkojumu. Naktī no 15.uz 16.maiju ar Aizsargu organizācijas atbalstu tika neitralizēta 1.Latvijas Republikas valstiskā rīcībspēja un gāzta Alberta Kvieša valdība. Pērkonkrusta organizācija un sarkanie tika sasēdināti cietumos,tiesa,gan: sarkano lielāko daļu drīz atbrīvoja. Vadoņa Latvija ekonomiski uzplauka. Kārļa Ulmaņa vadībā latviešu tauta sekoja savam nenovēršamajam liktenim. Kārlis Ulmanis tiktāl bija labs latviešu tautas vadonis,ciktāl tas nebija pretrunā starptautiskās žīdietības un masōnu organizācijas interesēm. 1939.gadā Latvijā ierīkoja padomju militārās bāzes,jo to no Ulmaņa pieprasīja toreizējais masōnu sēdeklis Ņujorkā. Tāpat 1940.-Baigā Gada,Latvijas padomju okupāciju no Ulmaņa pieprasīja starptautiskā žīdietība un viņa priekšniecība masōnu organizācija. Latviešu tautai arvien tiek pierīkoti gani un ganes. Jeb,ja par 15. maiju vēl runājot: Wolfs Birnbaums,savā grāmatā “Jüdische Geschichte” atklāti rakstīja: “Ulmanis ir mūsu labā roka”.
    .
    .
    .
    Admins
    Tu esi provokators. Tas, ko pasacīji, ir cionistu sastādīts propagandas raksts.
    Puspatiesība ir Sātana galvenais ierocis !

  5. Anonīms saka:

    Šis “provokators” tavai saslimušajai lapai nekad vairs nepieskarsies.
    .
    .
    .
    Admins
    Pēc pieredzes zinu, ka notiek tieši pretējais. “Sulīgos” komentārus nespēju dzēst… .
    Pirmā un galvenā provokatora pazīme ir, ka tiek apķēzīts MŪSU VALSTS PAMATLICĒJA Kārļa Ulmaņa vārds.To veic žīdcionisti. Tieši viņi arī iznīcina Ulmaņa Latvijas uzkrātās bagātības…visu rūpniecību, kuģniecību, mākslu, zinātni, lauksaimniecību…, visu kas atgādina latviešu sasniegumus. Priekš cionistiem/ komunistiem šī LAPA nav tikai “saslimusi”, bet mēris…. . Nolādēta cionistu hidra… .

  6. john saka:

    Kā sātaniskie izdzimteņi sagroza patiesību jauns.lv rakstā par Indiju, it kā nejauši pieminot Grantiņu:Mūsu pašu Grantiņš slepkavoja Lielbritānijā; mūsu pašu ģimenes ārste neziņo par sasistu zīdaini, kurš nākamajā dienā tiek nogalināts; mūsu pašu ģimene nogalina savu bērnu un aprok dārzā. Jāuzmanās jebkurā valstī. Ķengaragā vēlu vakarā varētu būt bailīgi,” nosaka Agnese Vīksniņa.

  7. AGedroics saka:

    Mjā, slims tas Vilors…

  8. Pēteris saka:

    Bet ko lai dara, ja likumīgi iespējams vienus aplaupīt un otriem uzvārīties? Izglītot vēlētājus un cerēt uz likumdevēju morāli vai tiesnešu godaprātu? Jācīnās, lai mūsu paaudze to piedzīvotu. Vai tiešām būsim iedevuši brīvību nelietīgiem ļaudīm? Kas Rihards Bunka tāds ir lai uzspiestu savu gribu Viloram Eihmanis?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *