Dibināta jauna partija: “Maskavas Laiks”(Habad LV)

Saka Laviešu vēlētāju Biedrības priekšsēdis Vilors Eihmanis:

ASV partneri pauduši pārliecību par “FinCEN” ziņojumā minēto iespējamo Latvijas augstas valsts amatpersonas kukuļošanu. Arī šī informācija ar laiku tiks nodota Latvijas tiesībsargājošajām institūcijām.

Apbrīnojami, ka Saeima nepārtraukti apstiprināja augstajos amatos Ilmāru Rimševiču un Jāni Maizīti, un par viņiem, tāpat kā par Jums, tādu atklātu patiesību ar kaut nelielu impulsu taisnīguma atjaunošanā Latvijā uzzināsim no ārzemēm.

P.S. kā es atceros, tad mans bijušais tiesas priekšsēdētājs Andris Guļāns līdz pat 1990.gadam konsekventi runāja un rakstīja krieviski(man par to ir neapgāžams pierādījums ar viņa parakstu manā darba grāmatiņā no 1990.gada),lai gan jau tad bija pieņemts likums par latviešu valodu kā valsts valodu.

Šie “konstruktīvie priekšlikumi” palīdzēja priHvatizēt jeb nozagt daudziem labus valsts īpašumus, vai ne?





Saeima šodien nolēma iecelt pašreizējo Satversmes aizsardzības biroja (SAB) direktoru Jāni Maizīti šajā amatā uz vēl vienu pilnvaru termiņu.

Šādu lēmumu atbalstīja 85 deputāti, bet pret balsoja divi parlamentārieši – Edvīns Šnore (VL-TB/LNNK) un Romāns Naudiņš (VL-TB/LNNK). Savukārt deputāte Līga Kozlovska (ZZS) balsojumā nepiedalījās. Maizīša apstiprināšanu amatā atbalstīja gan koalīcijas, gan opozīcijas, gan pie frakcijas nepiederošie deputāti.

Šis balsojums spilgti parāda, ka Latvijā valda viena mafioza banda un opozīcijas nav. Komunista Andra Guļāna ģimenes drauga Jāņa Maizīša atkārtota apstiprināšana SAB direktora amatā nozīmē, ka turpināsies nostiprināties mafiozā un korumpētā tiesu sistēma, cilvēkiem aizvien nebūs pieejamas taisnīgas tiesa , netiks atklāts neviens noziegums, kurā piedalījušies tiesneši, prokurori un specdienestu “juristi”. Procesi te aizvien skaidrāk un atklātāk notiek tāpat kā putiniskajā Krievijā, kur valda čekisti. Tagad, aizbildinoties ar Saeimas vēlēšanām, šī prettautiskā vara centīsies aizvērt cilvēkiem pieeju starptautiskiem interneta tīkliem, sākot jau ar Facebook.  Taču nekas nav mūžīgs. Agri vai vēlu tiks atmaskots arī mafiozās tiesu sistēmas izveidotāji Andris Guļāns un Jānis Maizītis ar visu savu varzu.




LRTT piebilde:

Vai ir kāds vārds šajā LVB priekšsēža V. Eihmaņa teiktaja, kuram nevarētu piekrist ?

Nav !

To zina visa tauta, bet vienalga, šie deģenerāti atrodas pie valsts varas grožiem !

Kapēc ?

Tāpēc, ka aiz: maizīša, guļana, kalnmeiera, mežvieta un citu šo noziedznieku mugurām stāv cionisms,- komunisti, čekisti, MOSSADisti..(atvērt) .

Un uzkrītoši, ka pēdējā laikā, pēc ASV banku ekspertu paziņojuma, ka Latvija ir no Krievijas izlaupītās naudas atmazgāšanas centrs, cenšas uzbrukt ne jau “atmazgātājiem”, bet tieši tiem, kuri to atklājuši.

Kāds Arnolds Babris , http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/193175-sab_atbrivojas_no_skandaloza_darbinieka  kurš reiz tika padzīts no SAB, ar putām uz lūpām cenšas aizstāvēt Latvijas Bankas un I. Rimšēviču. Šajā sakarā tiek pasludināts, ka laiks mainīt stratēģisko partneri, kurš kļuvis sūdīgs un nerēķinās ar mūsu(šinī gadījumā “mūsu” var nozīmēt tikai vienu- Latvijas izlaupītājus-čekistus-MOSSADistus) interesēm. Kurš tad nu varētu būt tas labais partneris, kurš stāvētu aiz mūsu interesēm, nav grūti uzminēt.

Savus propagandas sacerējumus šis “babrveidīgais eksperts” publicē NRA, kura pieder cionistam A. Lembergam.

Ārzemju prese viņu dēvē par JEWA(žīds).Polit- kontroli šajā laikrakstā veic arī “kadrs” no šīs pašas šlakas,- “dževiete” E. Veidemane(godmaņa matrace).

Žīds žīdu galā !

Tā ir tieša aģitācija pret NATO un ASV, kas atbilst Krievijas un Izraēlas interesēm.

Un paklausieties, ko šis Babris saka par valsts grāvēju un čekas maisu sargātāju Maizīti: “No visiem ļaunumiem jāizvēlas mazākais. Baumu līmenī bija minēta arī ārlietu ministra Edgara Rinkēviča kandidatūra. Uz šā fona Maizīša kungs ir briljanta kandidatūra.“

http://nra.lv/politika/238844-bijusais-sab-darbinieks-arnolds-babris-politiki-jasudz-tiesa-par-nacionalo-interesu-neaizstavesanu.htm

„Ja stratēģiskais partneris kļūst sūdīgs un nerēķinās ar mūsu interesēm, tad varbūt ir laiks padomāt par stratēģisko partneru maiņu. Pasaulē globālā valsts vairs nav ASV, bet gan Ķīna,…“

“J. Maizītis uz Rinkēviča “fona” mirdzot kā briljants, kā zetīts eņģelis”, glaimo Babris !

Cik zemiskam izdzimumam jābūt, lai ar tādiem paziņojumiem līstu “zem asteskaula” bijušajiem saimniekiem, kuri viņu reiz padzina ! Tas nozīmē tikai vienu, par visu cenu tikt atpakaļ pie “siles” no kuras reiz tika padzīts.

Raksta beigās variet izlasīt rakstu, par kuru “stratēģisko partneri” viņš runā. Babra un Trampa vēlmes ir vienādas.

Gan Tramps, gan Putins, gan Babris ir krievžīdi… .

Arnolds Babris ir Izraēlas interesēs strādājošs ietekmes aģents !

Un, ja kādam ir vēlme “iekrist” kādā pagātnes laik-telpas iedobē, tad nolausieties šo Lapinska & Babra(klausīties) murgojumu.

Kad dzirdēju Babra “cīņas metodes, likās, ka dzīvoju viduslaikos… Melīgais Somijas kara skaidrojus arī kalpoja, lai latviešos iedzītu mazvērtības kompleksu.

Īsta antilatviska žīdu propaganda.

Tas bija LRTT viedoklis




Visi pulksteņi pareizi “sit” !

Un sit viņi pēc Maskavas laika, kuru, savukārt, regulē Telavivas politiski- meteoroloģiskais laika dienests.

Maskava ir nekas vairāk kā butaforija uz hazāržīdu politiskās skatuves. Krievija pastāv tikai virtuālajā nozīmē. Tātad, visi kuri kalpo Maskavai, ir Izraēlas kalpībā.

Jau 30.07.16 rakstīju:

VL! & Co ir konsolidācijas procesu beiguši…

Ja toreiz kādam likās, ka tās ir pārspīlētas muļķības, tad pēc balsošanas par J. Maizīša paturēšanu amatā uz nākošo termiņu, jebkurš strīds ir lieks.

Šis balsojus parādīja, ka ir tikai viena PARTIJA, kuru nepārprotami var nosaukt par “Maskavas Laiku” !

Līdz ar to: VL! ir oficiāli “paziņojusi”, ka nostājas latviešu tautas slepkavu pusē.

Nekāda Tiesa nākotnē šajā jautājumā vairs nav nepieciešama. Ja būs kas nepieciešams, tad vienīgi SODA IZPILDE. Pēc visiem starptautiskiem LIKUMIEM,- tas ir ASM galējais variants- NS(nāves sods) ar pilnīgu mantas konfiskāciju un ģimenes locekļu, līdz radniecības desmitajai pakāpei, arestu un ievietošanu darba nometnēs.

Ja kāds man grib pārmest un nosaukt manis sacīto par: “slima suņa murgiem”, tad tādiem es gribu ieteikt iepazīties ar Krimināllikumu un starptautiskām Konvencijām, kur nepārprotami aprakstīta okupantu un kolaboracionistu atbildība par šo tēmu.

-Liekulību tāpat kā īlenu maisā ilgi nenoslēpsi. Agrāk vai vēlāk īlens izlien no maisa pamatīgi savainojot tā slēpēju. Tas pats notiek ar liekulību,- plīvuros slēptu īsto būtību. Pienāk brīdis, kad liekulība atsedzas visā savā kailuma, izgaismojot rūpīgi slēptās “intīmās” vietas,- melus un divkosību.

-Vienbalsīgi balsojot par latviešu tautas slepkavu, Krievijas mafiozo struktūru “jumtu” Jāni Maizīti, VL! liekulība atsedzās visā savā kailumā !

(Nacionālās apvienības Visu Latvijai!Tēvzemei un brīvībai/LNNK biedru vidū populārs ir viedoklis, ka sabiedrības interesēs tā dēvētie čekas maisi būtu atverami jau drīzumā, pirmdien pēc koalīcijas padomes sēdes žurnālistiem sacīja politiskā spēka līdzpriekšsēdētājs Raivis Dzintars. Tuvākajā laikā politiskā spēka frakcijā varētu lemt par šo jautājumu, piebilda politiķis.https://www.diena.lv/raksts/latvija/politika/na-sliecas-atbalstit-_cekas-maisu_-atversanu-zzs-un-_vienotiba_-vel-diskutes-14184844).

Nokrita pēdējais plīvurs, kas aizsedza viņu kauna vietas.

(Kā tas izskaidrojams, ja VL! balsoja PAR “čekas maisu” atvēršanu, kurus sargā noziedznieks Maizītis un ar tādu pašu PAR balso arī par šī paša Maizīša atstāšanu amatā uz nākošo termiņu ?Kur loģika ?).

Visas Saeimas frakcijas parādīja, ka ir viena koka augļi:

Ciānas asins vīģeskoka sēklas !

-Viennozīmīgi secināms: Saeima, valdība un visas spēka struktūras, darbojas antikonstitucionālā režīmā- LATVIAS VALSTS LIKVIDĀCIJĀ ! Tas nozīmē arī to, ka tieši no KĀDAS ĀRVALSTS tiek vadīts latviešu kā etnosa iznīcināšanas process.

Latvijas SAEIMA  ir cionistiski sātaniskās Izraēlas darba instruments latviešu tautas iznīcināšanas procesā: SĀKOT NO DZINTARA, RĪBENAS, ĀBOLTIŅAS un BEIDZOT ar URBANOVIČU, BRIGMANI, PIMENOVU un visiem pārējiem cilvēces pabirām.

Lai arī cik tas neticami neliktos, pilnīgi visi deputāti ir ar hazāržīdisku izcelsmi. Visi Saeimas deputāti ir izgājuši stingru atlasi. Saeimā nesēž neviens latvietis. Balsojums par noziedznieku Maizīti to pierādīja pa visiem100% !

Vai jūs ziniet, ka Raivis Dzintars ir cēlies no tā paša ciltskoka, kuram piederēja Mavriks Vulfsons ?

Šie nožēlojamie ciānas smerdeļi sevi vērtē augstāk par PATIESĪBU un vēsturnieka Induļa Roņa pētījumu šajā jomā.

Citēsim profesoru- vēsturnieku Induli Roni:Ja  Krimināltiesisko  zinātņu  katedras  vieslektors  Jānis  Maizītis un  bijušais  ģenerālprokurors,  pašlaik  Valsts prezidenta  padomnieks  nacionālās  drošības  jautājumos  un  Nacionālās Drošības  padomes  sekretārs  Jānis  Maizītis ir  identiskas  personas,  tad  tā  ir  pilnīga  visas  Latvijas Universitātes  katastrofa. Proti,  Nacionālās  Drošības  padomes  sekretārs  Jānis  Maizītis  ir  veicis  sistemātisku  darbību,  lai  grozītu  valsts  iekārtu,  šajā  nolūkā  noziedzīgi  noslēpjot  no  Valsts  prezidenta  un  Nacionālās  Drošības  padomes  vairākus  būtiskus  iesniegumus  nacionālās  drošības  jautājumos, kā  tas  redzams  arī  no  pielikuma 4.dokumenta.  http://188.68.49.144/?p=13433

12.03.18                    L. Grantiņš





You may also like...

12 komentārs

  1. AGedroics saka:

    Kāpēc tu beigās ieliki sorospisto mudaku murgus par Trampu??? Un izdzēs vismaz tos rakstus, kuros tu raiveli agrāk (vēl nesen)slavēji !!!
    .
    .
    .
    Admins
    Kapēc man būtu jāiznīcina pierādījumi, ka viņi ir evolucionējušies uz noziedzības pusi ?
    Tramps ir Vācijas hazāržīds un viņš vienmēr tāds arī paliks,- ļaunuma sējējs. Viņš ASV ir tikai reprezentatīva persona, proti, bez lielas teikšanas…. .

  2. Artūrs Bernis saka:

    Man ir sensacionāla informācija par to, KAS NOTIEK LATVIJĀ, šo informāciju es prezentēšu seminārā VEF kultūras pilī 24. martā 16:00. Visa prezentētā informācija tiks pamatota ar nopietniem pierādījumiem un faktiem (dokumenti, video ieraksti un audio ieraksti). Runāts tiks par daudz dažādiem krimināla rakstura gadījumiem pēdējo gadu laikā, šie gadījumi ir palikuši nesodīti, jo dažādu klanu un bandītisku grupējumu ietekme Latvijas institūcijās ir neticami liela (tai skaitā LAD (Lauku Atbalsta Dienests), PVD (Pārtikas un Veterinārais dienests), Zemkopības ministrijā, VID (Valsts ieņēmumu dienests), Policijā (tai skaitā IDB(Iekšējās drošības birojs) un KNAB). Man un maniem partneriem ir draudēts, ka mums atriebsies kā arī tika izteikti draudi mūsu ģimenēm, ja runāšu par tām lietām ko es zinu – ņemiet vērā man ir meita Anna 9 gadi un dēls Lukass 6 gadi un šie bērni ir vienīgais par ko es baidos. Taču, tas bandītiskais grupējums kas rada spiedienu uz mani neņēma vērā manu personību – visu mūžu esmu bijis taisnības cīnītājs un par taisnību neesmu baidījies riskēt ar savu dzīvību. Parasti tiem, kas man draud es izliekos, ka esmu nobijies un aizvēris muti – tikai viena iemesla pēc, lai atgrieztos sagatavojies. Ja viņi atļāvās man brutāli ar 9 bruņotām mašīnām bez tiesas atņemt rūpnīcu 5M€ vērtībā (un tas notika 2017. gadā), tad es parādīšu sabiedrībai, kādā veidā grupējums ir izkrāpis naudu no Latvijas valsts un ES ne mazāk kā 50M € apjomā. Uz doto brīdi mums ir savākti dokumenti, kā arī audio un video pierādījumi par bandītisko grupējumu, kas izkrāpj ES fondu naudu, kas paredzēta Latvijas attīstībai, tas pats grupējums izkrāpj īpašumus un labus uzņēmumus no godīgiem latviešiem, šis grupējums izmanto savu ietekmi gandrīz visās Latvijas institūcijās (Zemkopības ministrijā, LAD, PVD, VID, uc). Iepriekš minētās institūcijas tiek izmantotas arī, lai ietekmētu saimniecisko darbību konkurentu uzņēmumiem. Grupējums ir ļoti nopietns un labi organizēts ar sadalītām lomām – milzīgu uzņēmumu ķēdi, dubultās grāmatvedības turētājiem, detektīvu, lobētājiem, advokātiem, maksātnespējas administratoriem, ministriem un ģenerāļiem un sakariem visās partijās, tai skaitā ar partijās iefiltrētiem “savējiem” cilvēkiem, šiem cilvēkiem valsts pārvaldē ir savi korumpētie cilvēki (kurus viņi sekmīgi šantažē) sākot no korumpētā ceļu policista līdz korumpētiem ministriem. Šim grupējuma ir pieejamas augstākās tehnoloģijas ar kurām noklausās telefonus un ja nepieciešams slāpē telefonus kamēr tiek pastrādāti noziegumi. Šiem cilvēkiem ir tik liela vara, ka viņi klaji var draudēt un klaji var fiziski izrēķināties: man draudēja vairākas nedēļas pirms Nekā personīgi raidījuma, ka nedrīkst info izplatīt – es draudus ignorēju un iedevu nelielu daļu informācijas Nekā personīgi, tieši tai dienā (kad rādīja pārraidi 2016.g.16.oktobrī) man uzbruka bandītu nolīgts cilvēks – Matīss Celmiņš (kurš tiks tiesāts 2018.g. marta beigās), šis cilvēks pielavījās no aizmugures un pārsita galvu radot vidēji smagus bojājumus galvā (ielauzts žoklis, plīsumi deniņos un deguna dobumā, smadzeņu satricinājumus un vemšana, redzes traucējumi un zobu deformācijas). Man bija jānoiet pagrīdē, lai atjaunotu veselību un savāktu pierādījumus par grupējumu un tagad 1.5 gadus pēc Nekā personīgi raidījuma un tam sekojošās fiziskās izrēķināšanās man ir savākta sensacionāla informācija, kura atklās milzīgu mafijas rakstura organizāciju Latvijas un starptautiskā mērogā, kas noved līdz pašiem lielākajiem spēlētājiem – ministriem un ģenerāļiem ar reāliem pierādījumiem ar ierakstiem un video, ar dokumentiem un atšifrētām rafinētām shēmām par ES fondu naudas izsaimniekošanu izmantojot speciālus LAD izstrādātus noteikumus, sarežģītu uzņēmumu un to aktīvu pārvaldīšanas sistēmu.
    Informācija būs par pie varas esošo politisko partiju iesaisti visā procesā, par viņu ministru, par bijušo ģenerāli, kas ir saistīts ar šo grupējumu, par vadošiem Latvijas institūciju darbiniekiem, par drošības kompānijām, kuras piesedz konkrētas partijas.
    Seminārs nebūs tikai par to, kas šobrīd notiek Latvijā – seminārs būs ļoti noderīgs jebkuram cilvēkam, kuram ir saistība ar uzņēmējdarbību privātajā sektorā. Es un citi semināra dalībnieki dalīsies ar savu unikālo pieredzi. Jūs kļūsiet gudrāki un apgūsiet uz mūsu pieredzes pamata – kā aizsargāt savu biznesu un te neiet runa tikai par bandītiem un valsts institūcijām – uzbrukums jūsu biznesam var nākt no viss negaidītākās puses – pat no Jūsu līdzšinējiem partneriem. Jūs kļūsiet gudrāki par metodēm kādas var izmantot aizsardzībai un uzbrukumam, piemēram, melnais PR, sarunu ierakstīšana, aktīvu pārvaldīšana, dažādi varianti kā sadalīt spiedienu uz uzņēmumu un diversificēt citus riskus.
    Seminārā arī dalīšos par to, kā mūsu ģimenei tika atņemta ABLV banka un ko es domāju par Latvijas politiķiem, kas nedarīja absolūti neko, lai aizstāvētu Latvijas kapitāla uzņēmumu un uzņēmējus vai vēl trakāk – politiķiem un ierēdņiem, kas darīja visu, lai iznīcinātu lielāko Latvijas kapitāla banku, lai tūkstotis ģimeņu paliktu bez ienākumiem un 700 bērniem līdz 12 gadiem vecāki pazaudētu darbu. Man tagad vairs nav ko zaudēt, Es runāšu visu ko zinu un atbildēšu uz visiem jautājumiem (saprātīgos apjomos).
    Semināra laikā kopā ar mani uzstāsies vairāki cilvēki, kuriem ir smaga pieredze saskaroties ar institucionālās varas izmantošanu, kā rezultātā – ir atņemti īpašumi, uzņēmumi un salauzta cilvēku ticības tiesiskai un godīgai Latvijai.
    Lūdzu pērciet biļetes jau šodien, jo vietu skaits zālē ir ierobežots. Es piedāvāju par ļoti demokrātiskām cenām seminārā piedalīties studentiem, pensionāriem un invalīdiem uzrādot savas apliecības – 5€.
    ĪPAŠS piedāvājums tikai šobrīd – ja samaksāsiet naudu par semināru jau šobrīd uz SIA BERNIS (www.bernis.lv) kontu, tad cena būs 15€ + jums tiks laicīgi nodrošināta garantēta sēdvieta.
    Visiem pārējiem cena par apmeklējumu ir 25€(bez garantētām sēdvietām) – biļetes varēs iegādāties pie ieejas.
    Īpašs piedāvājums VIP biļete – 30€ (jāmaksā uz SIA BERNIS (www.bernis.lv) kas iekļauj: garantētas sēdvietas, iespēja palikt uz analītiskām diskusijām pēc semināra, VIP’i tiks nodrošināti ar sātīgām uzkodām un dzērieniem, VIP’i par velti drīkstēs apmeklēt nākamo pasākumu, kuru organizē Bachata Riga (vairāk info https://www.facebook.com/events/2114719935480904/)
    Visa nauda, kas paliks pāri pēc semināra izdevumu segšanas, tiks novirzīta Taisnības Cīnītāji atbalstam!
    Rekvizīti biļešu rezervācijai:
    Pakalpojumu sniedzējs: SIA Bernis
    Reg. Nr. 40203023845
    Jur. Adrese: Kaivas 29/4-129, Riga, LV-1021
    Banka: Swedbank kods HABALV2X
    Konta Nr. LV12HABA0551042588330
    Maksājuma mērķī jānorāda: Vārds, Uzvārds, par semināru 24.marts.

  3. Interesanti. saka:

    Citats no M.F.IriGoijena “Ielavisanas dveeselee.”

    Varmaka: ” Klusee,klausies,ielaago! Tev nav smadzenju. Tavam personiskajam viedoklim nav noziimes.Tas ko
    tu domaa,nevienu neinteresee. Tas,ko tu juuti.citus garlaiko.Tu esi SEIT tikai manis delj, lai aizsargatu manas
    intereses un lai reagetu uz manam vajadzibam. Es GRIBU ,lai tu man palidzi,jo ja tu darisi savu darbu,( atsutisi
    adresi,vardu,naudu)ja klausisi un macisies,tad tev bus iespeja iegut visu,ko velies…”
    Un vel… LATVIESU TAUTAI ir sakamvards: Ja suni esi piemanijis ar kaulu, tad ar galju vairs nepiemanisi.

    Arii Velns , kadu retu reizi, medz teikt tiru Taisnibu… tas ir tas ,,sierinjs,, tai lamatinjaaa…

  4. Sīrs saka:

    Raksts ir ”Sturmgewehr ” stilā , iedvesmojošs … līdz brīdim , kad izlasīju ABLV banka ….

  5. AGedroics saka:

    Paskaties uz tiem purniem, kas Trampu kritizē, viņiem tak cilvēka skata nav… Un tas WP analītiķis žīds ir Sorosa pipeles sūkātājs, kas pilnībā pilda politisko pasūtījumu! Tāpat arī šis nožēlojamais LNT žurnaļuga! https://skaties.lv/zinas/latvija/sabiedriba/washington-post-analitikis-trampam-baltijas-valstis-ir-trauceklis-attiecibu-uzlabosanai-ar-krieviju/
    Kas attiecas uz VL, viņiem nekur nebija jāevolucionē, draņķi viņi bija, ir un paliek.
    .
    .
    .
    Admins
    Ja aizstāvi Trampu, tas nozīmē, ka aizstāvi Putinu.
    Jautājums, kas tu esi ja lieto: “pipeles sūkātājs” ? Latvietis tu noteikti neesi.
    Tā ir hazāržīdu(krievu) leksika.
    Vai tad tu “neevolucionēji”, kad pēc pārrunām ar DP sāki kliķes pārstāvjus dēvēt par “augsti godātiem” ?

  6. No Maarupes saka:

    visi ejam 16.martaa paraadot 4.maija reziimam ka latvieshi ir speeks, kas ciena savus varonus un nav padevushies!

  7. AGedroics saka:

    Neatceros gan, ka es tā šos būtu dēvējis…bet ja Tramps tev ir ienaidnieks, tad kas ir draugs? Palaistuve Klitoriene? Mērkaķis Obama?
    Ar DP neesmu runājis kopš 2005.gada..tici vai ne, tā tava problēma!
    .
    .
    .
    Admins
    Es esmu nepārprotami pasacījs, ka man nav draugi… .
    Tu, Gedric, arī esi hazāriskas izcelsmes… .
    Lūk, tie ir latviešu tautas sabiedrotie, bet ne tavi krievžīdi:
    https://tencinusarunas.wordpress.com/2015/06/02/neiedomajami-laundarigas-hazaru-mafijas-slepena-vesture-prestons-dzeimss-un-maiks-hariss-08-03-2015/

  8. ;) saka:

    to Sīrs
    Lai nokož , vai nu žēl.

  9. O.Migla saka:

    Tas “grupèjums” laikam domàts ir DP,kà analītiskā,kārtojošà,uzraugošā un represīvā Pàtaga Latvijas!
    Saskaņas Centrs ir zem DP.

    Viss labàkà pàrvalde Valsts it tà-kuru tu pats esi radījis. Gan opozīcijas,gan pozīcijas veidā (partiju politisko sistēma,kaut būtībā pārstāvēts tiek viens mērķis=saglabāt totalitārismu Latvijā,vienas sauksim to tā “biedrības” drošībaslabā!

  10. Endijs saka:

    Šo divu milžu cīņa nav mana kauja, vienīgais ko varu piedāvāt ir vieglāku “aiziešanu”, piebeidzot cīņā novārdzinātos uzvarētājus ar apses mietu, lai kurš arī no jums tas nebūtu. Mazo tautu izdzīvošana slēpjas gudrībā un spējā atsijāt graudus no pelavām, akli nepieslienoties teorētiski stiprākajam (kādai no pūķa galvām), tādējādi cikliski pakļaujot savu tautu svešai,iznīcinošai ideoloģijai.
    Vai sabiedrotie ir tie, kuri pieprasa no rītiem nobučot roku un vakaros pārskaitīt iekasētos no tautas procentus, vai tomēr tie, kuru mērķi ir skaidri un saprotami – atbrīvoties no meliem un ļaunuma saknes?
    Putina režīms (ar kuru okupācijas atliekām līgums) nav tādi par ko tie uzdodas un masu informācijas līdzekļi liek mums domāt. Tā šobrīd ir tā paša pūķa cita galva, kura iznīcina slāvu tautu un kopā ar citām pūķa galvām iznīcina citas tautas un nacionālās valstis. Tie vienas mātes bērni.

    Ieteikums saprātīgi filtrēt video, jo viņi tomēr pārstāv savas tautas intereses un viņiem ir savs skatījums uz lietām, bet apzināti un rūpīgi dzēstā vēsture no tautu atmiņas ir mūsu kopīgais posts.

    https://www.youtube.com/watch?v=KFxKMPsKGk8
    pamatdoma steidzīgajiem 30:00 – 35:00

    https://www.youtube.com/watch?v=ppK0ghze9Q8
    Pamatdoma steidzīgajiem līdz 30:00 minūtei

    Ja kādam nav izprotami pamatprincipi, tad 2016.gada 5.dec.
    https://www.youtube.com/watch?v=So3__2q8HZQ

    Ja kļūdos, labojiet vai atspēkojiet.

  11. ES saka:

    ADMIN! Kāpēc tev vienmēr Gedroicam jāatbild?

  12. ES saka:

    16. martā tiekamies vecie un jaunie, tie kam medālis aiz krūts. Pieminam savus, meža brāļus, kuriem liktenis nevēlēja.

    Lai Dievs svētī Latviju!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *