Ietekmes aģents, noziedznieks Ojārs Blumbergs

Par kārtējo ietekmes aģentu Ojāru Blumbergu taisījos rakstīt, kad soc- tīklos izlasīju viņa komentārus, kuros tika “nevainības drānās” tērpts latviešu tautas slepkava- hazāržīds, VDK virsnieks un zaglis miljonu apmēros- Aivars Borovkovs.

Bet tā sanāca, ka pa starpu radās citas aktuālākas tēmas. Tā arī būtu atstāts “nepabeigto darbu” grozā, ja nebūtu “uzdūries” uz Blumberga kārtējo noziedznieka “aizstāvības” rakstu PIETIEK.com par I. Rimšēviču:

“Vai tiešām Ilmārs varētu būt dzēris no gorluškas(atvērt)”

Par Borovkovu ir liecinājis pēdējais LPSR VDK priekšnieks Edmunds Johansons. Par šo karikatūržīdu un sadistu varu liecināt arī es- Linards Grantiņš. Viņš piedalījās manā arestā par H- 86 dibināšanu. Šī aresta laikā viņš sevi izrādīja 1940. gada žīdboļševiku manierē. Uzvedās kā narkotikas sarijies, superaktīvi. Viņa garīgais stāvoklis bija vērtējams ar vārdu: EIFORIJA ! Tātad, juta sevī lielu gandarījumu, ka var izrēķināties ar latviešiem.

-Manu laiku stingri ieekonomēja kāds lasītājs, kurš bija publicējis izvilkumu no bijušā Saeimas deputāta G. Valdmaņa grāmatas(man nevajadzēja to vairs meklēt).Gundars Valdmanis, tāpat kā nacionālkomunists Ivars Ķezbers, tika noslepkavots. Par G. Valdmani varam izlasīt: Gundars Valdmanis nomira 2005. gada janvārī 64 gadu vecumā, nāves iemesls nav zināms.)

-Kad atvērsim čekistu arhīvus, tad visi  asinsdarbi, ko veikuši šie komunisti- čekisti(krievžīdi) pret latviešu tautu, ne tikai latviešus, bet visu pasauli iedzīs dziļā šokā !!! Neviens zvēr- plēsonis nav spējīgs uz tādiem asinsdarbiem kā šie sātanisti: borovkov- blumbergi.

Kas paglābs “ebrejus”, kad pasaule uzzinās…

G. Valdmanis:

STARP DZIRNAKMEŅIEM

Šeit šis fragments: “Kad man Ojārs pastāstīja par savu 65 cilvēku grupu, kas viņa vadībā strādā, lai sagrautu Latviju, es ne pa jokam nobijos, jo domāju, ka pēc šāda noslēpuma zināšanas mani vienkārši nogalinās. Blumberga sekretāre, kas bija man draudzīga, agrāk bija mani vairākas reizes brīdinājusi, lai es nelecu Ojāram acīs, jo viņš varot mani fiziski iznīcināt. Informēju par to Meierovicu un citus, bet nekas sevišķs tam nesekoja.Blumberga personība man ilgu laiku bija liela mīkla. Pats viņš man stāstīja, ka padomju laikā ieņēmis augstu stāvokli. Universitātes gados dzīvojis kopā ar kādu čekisti, un viņam piedāvāts kļūt par Latvijas Evanģēliski luterāniskās baznīcas bīskapu***, ko viņš esot noraidījis. Krievu militārajā dienestā viņš esot sadraudzējies ar augstāko līmeņu virsniekiem un piedalījies vairāku nedēļu ilgstošos pārgājienos. Pēc tam viņš strādājis par ekonomistu Latvenergo. Savukārt man labi pazīstamais Vilis Krūmiņš man skaidroja, ka Latvijā esot trīs vadoši GRU (Krievijas armijas galvenās izlūkošanas pārvaldes) virsnieki un tie ir Ojārs Blumbergs un Čepāņu pāris. Lai šie virsnieki labāk spētu viens otru kontrolēt, GRU ieteicis, lai nākamā Čepāņa kundze aprecētos ar Čepāni vai Blumbergu. Abi esot ilgi locījušies, lai neprecētos, bet beidzot tā ”laime” tomēr…

*** LRTT piebilde: Šis teikums norāda uz vēl kaut ko, uz to, ka šodienas Latvijas Evaņģēliski luterāniskās baznīcas bīskaps ir čekistu ieliktenis, par ko jau LRTT ir rakstījis. “Nekas nepaliek apslēpts, kas netaptu zināms.”

Kādi vēl var būt jautājumi par šo kārtējo hazārizcelsmes latviec O. Blumbergu?

Viņš ir vairāk kā slepkava, viņš ir masu slepkava !!!

Viņa diskusija ar bijušo prokurori Birutu Lozi izskaidro šī noziedznieka īsto būtību(raksta beigās var iepazīties ar šo saraksti). Cik glumi tiek “atmazgāts” viņa kolēģis Borovkovs, pat slavēts !!! Jaunā paaudze un tie, kuriem politika- politiskā vēsture nav stiprā puse, noticēs šim sātanistam: šim Latvijas valsts un latviešu tautas bendem un tas nav pieļaujams.

Bet ir arī vietas viņa teiktajā, kur viņš neapjēdz sevis paša sacīto, tā teikt, piemīt sātaniskā aprobežotība- idiotisma izpausme. Šeit viennozīmīga norāde uz to: “Un tie kas tagad pļurkst , nekad neuzzinās ,kā Arhitektūras,Celtniecības ,Transporta,Sakaru ,Enerģētikas komisija ar tās priekšsēdētāju Ojāru Blumbergu priekšgalā un komisijas paspārnē esošo 6 ministru nemirstīgi gaišajiem prātiem panāca,ka praktiski nekas pat no VISSAVIENĪBAS PAKĻAUTĪBAS ĪPAŠUMIEM no Latvijas uz Krieviju paņemts netika. Un nacionāl- patriotiskā kūkošana no krūmiem šai procesā nebija spējīga ko Latvijai dot. Un ne ‘” 4. maija “režīms ko izsaimniekoja -tas tikai paguva dabūt šo mantu kopā,lai PRIVATIZĀCIJAS LIELAĢENTŪRAI ,kuru nodibināja jau 1994.g janvārī -pusgadu pēc mūsu aiziešanas- būtu ko privatizēt.”

Tā ir tiesa, ka Krievija neko nepaņēma. Tikai to, ka tautai no tā nekas netika, jo visu izzaga Blumberga KOLĒĢI(privatizācijas lielaģenTŪRISTI), viņš aizmirst pateikt. Protams, ka tādi “sīkumi” jau nepaliek galvā tāda kalibra vīram kāds ir Ojārs Blumbergs.

-Vai nav arī līdz idiotismam smieklīga šī pašslavināšanās: ministru nemirstīgi gaišajiem prātiem panāca,” ?

FOTO: Un kāda sagadīšanās ! Uz foto redzamie neviens nav latvietis. Kādreiz domāju: redz, latvietis Krūmiņš arī ir pie latviešu tautas apzadzējiem, bet kāds pārsteigums- LV televīzijā pats pasacīja, ka ir “ebrejiskas” izcelsmes. Rimšēvičs ir poļžīdu latvietis, tieši tāds pats kā Dombrovskis. Nu nav, latviet, viņi nekādi “bāleliņi”, kā mums cenšas Ciānas Gudrie iegalvot: ka mēs paši iznīcinot savu valsti.

-Kas tad ir tie, kuri šodien aizstāv noziedznieku I. Rimšēviču ? Tieši tie, kuri, apzogot valsti un tautu, kļuvuši pasakaini bagāti.

Rimšēviča taisnošanās paliek smieklīga, jo viņa vietu šai noziedznieku hierarhijā nosaka tie, kuri viņu aizstāv: “Saki, kas ir tavi draugi un es teikšu, kas esi tu.”

Viņi, šie sarkanie ciānas gļotas, kuri Atmodas sākumā uzpeldēja kā “patrioti”, šodien ir sabāzti visās vietās. Viņi darbojas sociālajos tīklos kā “gaisa nolaidēji” un gaisa jaucēji.

Viņi arī ir tā sauktie IETEKMES AĢENTI.

LRTT uzdevums ir visus šos noziedzniekus izgaismot un arī aizvilkt uz STARPTAUTISKĀ TRIBUNĀLA apsūdzības sola.

Viņu vieta ir karātavās. Jātiesā arī viņu ģimenes locekļi un radinieki, kuri rijuši šo noziedznieku tautai nozagtos labumus.

Sodam jābūt adekvātam pastrādātajam noziegumam !

04.03.18.            L. Grantiņš





“Oligarhu sarunu” izmeklēšanā un VDK aktīvu pārņemšanā iesaistītā Aivara Borovkova atmaskošana

Iespējams, “oligarhu sarunu” izmeklēšanā un VDK aktīvu pārņemšanā iesaistītais Borovkovs esot veicis smagus likuma pārkāpumus pret Latvijas valsti!?

Kā nākas, ka Oligarhu Sarunu Parlamentārās izmeklēšanas komisijas (PIK) vadītājas Inguna Sudraba padomdevējs Borovkovs un KNAB / Anti-corruption Agency of Latvia SKP vadītājs ir personas, par kuru darbībām saistībā ar VDK aktīvu pārņemšanu dažādas Saeimas PIK ir devušas atzinumu- smagi likuma pārkāpumi pret Latvijas Valsti?!
(skat. no 33.lpp.1994.gada PIK gala ziņojumā)
PIK ziņojums: https://drive.google.com/file/d/1-Vdn5…
Info avots: www.facebook.com/oligarhusarun…

Avots: www.protesti.lv/iespejams-oli…


Un šeit sākās noziedznieka Blumberga MURGI !

Ojārs Blumbergs

Ak,šaFsmas ! Un es tikko Aivaram aizsūtīju vēstuli ,jo ,reizē ar Induļa ĶĒNIŅA aiziešanu NEKROPOLES ceļos,esmu kļuvis Borovkova draugu pulkā viņa gados visvecākais draugs. Par viņa klātesamību VDK lielos darbos Latvijas teritorijā gan mani māc šaubas- vienīgi laikā ,kad VDK funkcijās iekļāva arī ekonomiskos noziegumus. Bet tad jau ekspremjērs Birkavs būtu ,piem. ,trīskārt lielāks “čekists” .Borovkova darbība kokvilnas laukos un citur austrumos gan viņu izcēla sabiedrībā,padarīja populāru arī politiskajā laukā ATMODĀ.
Uzrādīto PIK ziņojumu neesmu lasījis. Un tā īsti neticēšu arī,ja izlasīšu kaut ko kas tapis LatvijasCeļa laikos!,To patlaban šādā formātā nevaru izlasīt-izdarīšu to pie sava rakstāmgalda. Bet -liels PALDIES jebkurā gadījumā! Ceru,ka mūsu draudzība turpināsies !
PS Es ar to nebiju domājis manu un AiBo draudzību. Jau trīs reizes itin ka esmu to apturējis,taču man par brīnumu viņš atkal un atkal aicina draudzību atjaunot. Un … tiklīdz uzdodu kādu skarbāku jautājumu ,ļoti rūpīgi,draudzīgi visu ,kas viņam zināms šai attiecīgajā lietā ,izskaidro .
PS2 Kādas Kalnozola domas par VDK “jauno maiņu” ,kas seko šim rakstam ,gan izsauc smieklus. Kādi te slepenie jaunie aģenti,ja Savicka kunga dzimšanas dienā viņu , 4.maijā ,apsveica teju vai visu dienu viena vesela Latvijas televīzija un visi,izņemot pirms 1945.g mirušos,LATVIJAS VALSTS PREZIDENTI !

Atbildēt

Biruta Loze

Visa prokuratūra zināja, ka Birkavs un Zālitis ir pederasti. Latvijas Ceļa laikā pirtiņā par pederastu pataisīja arī godavīru Jāni Skrastiņu, kuram pēc tam “palika bailes”. Bet par čekistiem varat parunāt ar manu bijušo priekšnieku Oļģertu Šabanski, kuram Latvijas Ceļa laikā Vācijas kontā “nejauši” ieskaitīja 200 000 (kāda maza summiņa tā bija, salīdzinot ar Borovkovam pieejamām summām SWH saistībā ar Latvijas kuģniecības, bankas Olimpijas, Ventspils naftas u.c. deokupācijas, dekolonizācijas un deboļševizācijas ietvaros priHvatizējamiem objektiem, vai ne, mana gada gājuma laikabiedr www.draugiem.lv/user/767766/?). Mēs paši drīz iesim Nekropoles ceļus, bet pirms nāves es jaunajiem izstāstīšu visu, ko zinu, tajā skaitā arī par Birkavu un Borovkovu. Bet Jūs kā bijušais Augstākās Padomes deputāts no savas puses varat pastāstīt jaunajiem, kā Latvijā tika iznīdētas dziednīcas, piemēram Baldones dziednīca, Ķemeru dziedniecīca, Rīgas līcis, Zinatņu Akadēmijas dziednīca, Marienbāde, kas bija domāta represētajiem veselības atjaunošanai un daudzas citas lielākas un mazākas dziednīcas?

Atbildēt

Ojārs Blumbergs

Biruta, tas jauki,ka Jums ir ko pastāstīt. Taču ne pederastija izšķirs Latvijas likteni,nedz poligamija,nedz poliandrija . Redzu,ka arī jūs kaut kur sliecaties piederēt pie tiem draiskajiem vētrasputniem ,kurus nes uz priekšu revolucionāra tonuss. Man gribētos juristus redzēt ne tik tribunārus ,bet vairāk leiborālus- aktīvus , uz ilgtermiņa ,aktīvas ražošanas darba iebīdīšanu tautas domāšanā pavērsušos – kā uz pamata tautas atdzimšanai. Noziedzībai- PĀRKĀPUMIEM – kā juridiska termina jēdzieniem sabiedrības apritē- jākrītas svarā ,tā vietā jāpaceļ PIENĀKUMA , CENTĪBAS, ATBILDĪGUMA , TAUPĪGUMA UN SAUDZĪGUMA ,ĪPAŠUMA,MANTAS AIZSARDZĪBAS nozīme. Tas,ko mācīja ULMAŅLAIKĀ-manā bērnībā.! ( neesmu ulmanists,jo arī viņš pats faktiski nebija tāds. Tādu viņu centās padarīt viņa apjūsmotāji preses ballēs-savtīgās cerībās uz kādu guvumu no tā!) Kategoriski esmu pret SHOLASTIKU -tāpat saimnieciskajā dzīvē nekas nav kaitīgāks par burbuļpūšanu un plātīšanos ar panākumiem,JA TAVAM DARBAM UN PRASMĒM NAV TEVIS MĀCĪTU SEKOTĀJU !!! Un pavisam traki ,ja to dara apzināti-melo tautai,izmantojot tiesības izmantot valsts tribīnes tukšai neesošu panākumu cildināšanai.
Nekas nav vienkāršāk ,kā atklāt un atklāt un atkalatklāt trūkumus ,pārkāpumus ,kļūdas ,kad kopš tām pagājis veselas jaunas paaudzes laiks. Kāda jēga manam savulaik visai rūpīgi sagatavotajam projektam par 500-vietīgas pensionāru patversmes ierīkošanu Baldones sanatorijā-pat, ja es to uzskatītu par labāko no saviem biznesa projektiem- tautas senioru un represēto labiekārtotai izvietošanai.Vai dzīvojamo māju un darbavietu radīšanas aktivitātēm Krievijā krieviem,kuri izbrauc no LATVIJAS uz senču mītnes zemi – ar krievu pašu darbaspēku ,viņu pašu līdzekļiem un ,izmantojot tolaik lielo gatavību rietumvalstīs tādas aktivitātes finansiāli atbalstīt,ja LNNK ,Tēvzemes un Brīvības “varoņgari” -dobelmaņi un svētakmeņi mani pasludināja par krievu pakaļlaizi . Ja nebūtu šie skaļie ,plikie brēcieni -“krievi ,pulcējaties Rīgas stacijā jau šovakar!-Rīt agri aiziet uz Krieviju pēdējais vilciens bez maksas! Parīt jau būs uz pleskavu un maskavu jādodas kājām ! Ja pie tiem 30000 ,kurus izdevās pārcelt uz Krieviju,būtu piebiedrojušies no Rīgas vēl vismaz 100000 no 250000 atlikušo izbraukt gribētāju,Rīga būtu daudz latviskāka galvaspilsēta- turklāt tai laikā tas būtu panākts bez kašķa .
Par Oļģertu Šabanski. Nu zinu tak visu-studentijas laikabiedris BULVĀROS – pāris kursus jaunāks un PALDIES Par ,gāzes ,elektrības,degvielas lietām Latvijā tak nevarēju nezināt. Un nesaprotu,kā šodien var mācīt mani ,kā vajadzēja rīkoties ar šīm saimniecībām,ar transportu ,dzelzceļu ,aviāciju ,transporta tīkliem un cauruļvadiem tolaik. Vai tiešām ir tā,ka Latvijā dzimst tikai “ēzeļi”‘ ,kuri nesaprot ,KA 1990.-1992. gados LATVIJAI NEKAS NEPIEDERĒJA ! VISU bija AR DIEVVĀRDIEM, MĀNĪŠANOS ,KONJAKU UN DĀVANĀM, UN “SOLĪJUMIEM”‘ JĀDABŪ NO MASKAVAS KOMUNISTU ŠIŠKĀM LEĢITĪMI NOFORMĒTS . PSRS socialistisko īpašumu Latvijā aizsargāja vismaz 200000 bruņotu vīru! Un tie kas tagad pļurkst , nekad neuzzinās ,kā Arhitektūras,Celtniecības ,Transporta,Sakaru ,Enerģētikas komisija ar tās priekšsēdētāju Ojāru Blumbergu priekšgalā un komisijas paspārnē esošo 6 ministru nemirstīgi gaišajiem prātiem panāca,ka praktiski nekas pat no VISSAVIENĪBAS PAKĻAUTĪBAS ĪPAŠUMIEM no Latvijas uz Krieviju paņemts netika. Un nacionāl- patriotiskā kūkošana no krūmiem šai procesā nebija spējīga ko Latvijai dot. Un ne ‘” 4. maija “režīms ko izsaimniekoja -tas tikai paguva dabūt šo mantu kopā,lai PRIVATIZĀCIJAS LIELAĢENTŪRAI ,kuru nodibināja jau 1994.g janvārī -pusgadu pēc mūsu aiziešanas- būtu ko privatizēt.

You may also like...

11 komentārs

  1. AGedroics saka:

    G.Valdmanis nodzērās !!!
    .
    .
    .
    Admins
    Tu redz’tikai un tu visu to zini… .
    Vai biji medicīniskās ekspertu komisijas dalībnieks ?
    Nekas jau vairāk kā trollis tu neesi un “godīgi” ar saviem komentāriem pelni sev iztiku.

  2. Nacionālas partijas aicinājums. saka:

    Alfrēda Bula izveidotā partija publicējusi aicinājumu:

    http://www.tevzemesmantojums.mozello.lv

    Viss jau būtu labi, bet kādēļ pieprasa publicēt tikai dzīvo čekistu vārdus, nevis visu maisu saturu? Un kādēļ aicinājumā nav runas par nepieciešamību atjaunot 18. novembra Latvijas valsti un veikt dekolonizāciju?
    .
    .
    .
    Admins
    Tāpēc, ka šī partija ir zem cionistu “širmja”.

  3. AGedroics saka:

    Palasi viņa grāmatu, pats lielās, ka dzer katru dienu. Un honorāru par k-riem no tevis nekad vēl neesmu saņēmis… :))

  4. es saka:

    Tur nu gan jābūt Jūdam ar mīnuszīmi, lai pateiktu, ka Valdmanis nodzērās. Lai arī viņš varbūt reizēm mēdza iedzert, viņš to nedarīja intensīvāk kā jūs, viņa slepkavas! Kurš bija tas, kurš viņu tajā saulē aizlaida?!
    Ļoti neciešu to ārprātīgo netaisnību, kas manai Tēvzemei nodarīts. Par to būs nāve karātavās, kā Linards to ir trāpīgi pateicis jau iepriekš.
    Taču vēl vairāk neciešu tādus KGB prodažnos mēslus gedroicus, sapūsti tur savā Daugavpilī, cūka, insults būs tavs pirmais sabiedrotais!
    Gedroic, nevajag būt sevišķam gaišreģim, lai pamanītu, ka insults tev nav tāls un svešs… turies, ruksi!

  5. es saka:

    Visi mīļie biedri, no KGB,kompartijas un citurienes,gribētos taču, lai visi ziniet, ka pulkstenis ir sācis tikšķēt. Tieši jums, cūkas. Tas atskaita nodevības laiku. Sīki un smalki. Ar lielu precizitāti. Līdz pat ikvienai dienai, ko darījāt 91. un 92.gados. Miera jums nebus, esiet gatavi!
    Visbeidzot, gribu piebilst, ka Valdmanis bija GODAVĪRS, atšķirībā no jums, 4.Maija kliķes šakāļi!

  6. Visu Latvijai saka:

    Valdmani noslepkavoja. Vai ne, Borovkov?

  7. O.Migla saka:

    Valdmani nogalināja? Šo lietu precīzi var noskaidrot,uzsākot izmeklēšanu,aizturot iespējamās vainīgās personas un savā cietumā izmeklējot lietu…
    Savā izmeklēšanā un savā cietumā…
    .
    .
    .
    Admins
    Deiz vai nu DP pati sevi “turēs aizdomās”…

  8. pēteris saka:

    Atbilstoši realitātei,blumbergu kompāniju jākvalificē kā marodierus,darbību par marodierismu,ar visām izrietošām sekām.

  9. ES saka:

    Paldies LRTT par patiešuma publicēšanu!

  10. Če saka:

    Šī lapa atgādina …..
    .
    .
    .
    Admins
    Tikai viena nelaime priekš tevis,Če, ka šet tev neviens neatļaus izvemties. Tom vari darīt Delfos… .

  11. Blumbergs saka:

    Valdmanis nenodzērās! Viņu iedzirdīja draugi “krievu pulkveži”-kā viņš pats šai grāmatā raksta. Un, kad savu grāmatu bija publicējis,bija tiem kļuvis lieks,pat bīstams,jo varēja sadzert ar citiem.Ar dzīvu palikušu ar muļķi Valdmani kāds apmelotais varēja sākt tiesāties un viņš būtu atklājis apmelotāju vārdus . Tādēļ to ,pēdējo reizi SMAGI piedzirdījuši ,ieslēdza,atstājuši bez pudeles priekš salāpīšanās -dzīvības glābšanai. Ja nezina faktus ,nevajag muldēt blēņas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *