Nepārprotami, ka tiek gatavota slepkavība

Melns.-Latvijas-republikas-tautas-tribunāls-Aivars-Borovkovs-Ivars-Godmanis-Jānis-Reinisks-Straujuma-Prezidents-Saeima-DP.-ST.-Kopie2Rožkalns,Grantiņš.LRTTIr 11. jūlija vakars plkst. 21:03 minūtes.

Minstere, pie Brueninghede 98. mājas numura piestāj Folksvāgena markas auto.

Izkāpj kāds vīrietis, nervozi papēta apkārtni(iela ir tukša), tad steigšus dodas pie šīs mājas ieejas durvīm(šajā ieejā mīt 5 ģimenes), mirkli papēta, tad nobildē un tik pat steidzīgi dodas atpakaļ pie transporta līdzekļa, pagriežas vēlreiz pret māju, nofotografē, ātri iekāpj transporta līdzeklī un aiztraucas.

Privāta spēkRata(PSR) numurs norāda, ka tas ir no Latvijas: LV  JS- 4879 Vīrieša izskats liecina, ka tas ir neviens cits kā Jānis Rožkalns. Transporta līdzeklī atradās vēl citas personas, kuras nebija iespējams identificēt.

Ar kādu mērķi tika fotografēta māja un ieeja, kurā dzīvo L. Grantiņš ?

-L. Grantiņu Latvijā vēlas tiesāt par mēģinājumu gāzt “likumīgo” valdību(4. maija kiķes komunistisko bandu, kura ar okupācijas represīvo varas struktūru palīdzību tiek turēta pie varas).

Šodien ir zināms ar 100%tīgu garantiju, ka Jānis Rožkalns Atmodas laikā Latviju atstāja VDK uzdevumā. To pasacīja bijušais KGB ģenerālis Edmuns Johansons.

Viņam ir piedēvējams spiega status.

-L. Grantiņš daudzkārt rakstījis par viņa graujošo darbību klaida latviešu vidū. L. Grantiņa dzīvojamās vietas fotografēšana norāda tikai uz vienu, ka pret viņu taisās veikt teroristisku uzbrukumu ar mērķi nogalināt vai nolaupīt, kā tas pieņemts MOSSADistiem(KGBistiem).

Cita varianta nav !

-L. Grantiņa rakstītie paziņojumi H- 86 vārdā ir murgs cionistu- komunistu bandai, kura izlaupa Latviju. Nu kaut vai šie divi starptautiskie paziņojumi ar visiem čekistu vārdiem: http://tautastribunals.eu/?p=33478 http://tautastribunals.eu/?p=39812

Ārprāta bailes rada arī PUNKTI, kuri tiktu īstenoti, ja L. Grantiņš tiktu ievēlēts(lasīt raksta beigās) !

-L. Grantiņš nedrīkst dzīvot, uzskata Latvijas bendes, pie kuriem ir pieskaitāms  arī “disidents” Jānis Rožkalns, kura vārdu nav iespējams atrast ne zem viena dokumenta. Ļoti iespējams, ka pie Heino Lāmas nozušanas savu roku ir pielicis arī šis “disidents”, jo svešā transportā Heinis nebūtu uzdrošinājies iekāpt. Tas viss, kad Latvijā tiks atjaunots tiesiskums, reiz nāks gaismā.

-L. Grantiņš ar saviem cilvēkiem ir vienīgais, kurš prasa Latvijā atjaunot Tiesiskumu, kā to paredz Starptautisko Tiesību normas.

Bija okupācija, tātad, ir jānotiek deokupācijai !!!

Tātad, L. Grantiņš nedrīkst dzīvot !

Latvijā aiz visas šīs asiņainās izrēķināšanās ar L. Grantiņu stāv A. Borovkovs un I. Godmanis, bet kā izpildītājs tiek bīdīts ar iniciatīvu apveltītais idiots Rihards Bunka. Visi trīs ir 100%tīgi nelatvieši. ES to visu piesedz pseido latviec- cionists E. Levits. To arī sacīja noslepkavotais latvietis profesors- vēsturnieks Indulis Ronis.

Latviju un latviešu tautu savās spīles tur šausmoņu- cionistu banda, 1940. g. slepkavas, viņu pēcteči un viņu politiskie mantinieki.

Bet nekas nav mūžīgs… .

Visi dati par Jāni Rožkalnu un pārējiem viltus disidentiem, kuri reiz mitinājušies Minsterē,  tiks nodoti Minsteres drošības policijai.

14.07.17             L. Grantiņš

P.S.

Cik melnai ir jābūt Rožkalna dvēseli, lai piedalītos tādos šausmu darbos !?

Kādu drausmu iznīcības karmu viņš uzveļ saviem bērniem !?

===========================================================================

Helsinki 86 darbības programma no kuras parbijusies visa cionistu- Latvijas izlaupītāju banda.

Jānis Bordāns ir pret tādu Tiesiskuma atjaunošanas programmu.

Par Atmodas aizsācēja noraidīšanu J. Bordānam reiz būs jāstājas Tribunāla priekšā, jo viņš pašlaik parazītiski izmanto manus un man līdzīgo darba augļus.

Tev, Bordāna kungs, nekad šie latviešu tautai svarīgie jautājumi nav interesējuši un arī neinteresēs, jo esi Levita klana cilvēks.

===========================================================================

5.Linards Grantiņš.Helsinki- 86.LRTT.Bariss.Bitenieks (2)

HELSINKI 86 darbības programma Tiesiskuma atjaunošanai Latvijā

Pirmkārt, ko darīšu, būs starptautiska LIETAS izskatīšana, kas attiecas uz okupāciju un 1949 gada Ženēvas Konvencijas īstenošanu pēcokupācijas periodā, visaptveroša Latvijas dekolonizācija !

-Tiks gādāts, lai starptautisko ekspertu klātbūtnē tiktu atvērti čekas maisi !

– Tiks gādāts, lai visi Latvijas izzadzēji(miljonāri) stātos Tautas Tiesas priekšā un sniegtu atskaiti par katru Latu/Eiro.

-Tiks gādāts, lai visi čekisti un komunisti tiktu sodīti, par genocīda veikšanu pret latviešu tautu- par kolaboracionismu- sadarbību ar pasaules vēsturē asiņaināko režīmu- komunismu.

-Tiks gādāts, lai 4. maija kliķes noziedzīgās darbības rezultātā padzītie ekonomiskie bēgļi atgrieztos mājās- savā Dzimtenē.

-Tiks gādāts, lai katra latviešu ģimene saņemtu vismaz 5- 7 hektārus aramzemes bez nekādiem nodokļiem tur, kur viņi vēlas, protams, bez tiesībām to pārdot.

-Tiks gādāts, lai latviešu tautai un Latvijas valstij, ar starptautisko institūciju palīdzību, tiktu atdots atpakaļ viss nozagtais- izlaupītais.

-Tiks gādāts, lai nekavējoši tiktu atsaukti visi darbinieki no ES, kuri tur atrodas pēc komunistu “ieteikuma” un, pirmkārt, jau šeit pieminētais Egils Levits !

-Tiks gādāts par visu, kas saistīts ar Tiesiskuma atjaunošanu Latvijā, kas atbilst Starptautiski izstrādātiem Likumiem un 1922. gada Satversmei !

-Tiks gādāts par to, lai visi tie, kuri pārkāpuši šos Starptautiskos Likumus un Satversmi, tiktu tiesāti starptautiskā Tribunālā Hāgā !

Redziet, Bordāna kungs, es prasu tikai to, kas paredzēts Starptautiskos Likumos un Satversmē.

Kāpēc tauta nav dzirdējusi no Jums neko līdzīgu ?

You may also like...

9 komentāru

  1. ķiploks saka:

    šo der zināt arī VL! jauniešiem, kuri vairums ir dedzīgi un gudri patrioti, taču viņiem Rožkalns stāsta brīnumus un tiekas visos pasākumos.

  2. W saka:

    Interesanti cik liela varētu būt dubultnieku loma iebiedēšanas akcijās…

  3. Māris M. saka:

    Nodevēja dzīvesveids atstāj pēdas arī sejā – pajoliņš kas pajoliņš.

  4. Ernests saka:

    Šis jau ir izmisuma solis. Izmisums, ka mēs visi labi zinām, liecina par negribētu pārmaiņu tuvošanos un nespēku to apturēt.

    Domāju vēl kādi 6-7 gadi un varēsim atskatīties uz šo laiku no citām varas pozīcijām latviešu tautai.

  5. Par varas nekaunību saka:

    Tā jau domāju, ka Vēveri, Pupuri un Rožkalni utt.ir “īstie disidenti”, kas nekur un nekad nav redzami kopā ar tautu piketos un mītiņos, nekad pat 16.martā pret šito komunistu varu ir tikai šitās varas kalpi!Bet tomēr – kuri tad šodien ir Latvijā godīgi un uzticami cilvēki ap kuriem vērts biedroties un pie kuriem savējos līdzi aicināt?

  6. ugunskrustietis saka:

    Stipri vārdi Grantiņa kungs.
    Tapēc jau jūs vēlas “novākt.”
    Mani arī kāds “labdaris” no delfi foruma gribēja cietumā sapūdēt, bet ne vienmēr notiek pēc melnā bruņinieka gribas.
    Jo mums ir Lāčplēsis, kurš neļaus mums pazust…

  7. Informācija vēlētājiem! Ir divas izvēles, kas izsaka visu! ATLAIST SAEIMU vai ATLAIST TAUTU?

    Saeima un Valdība aktīvi ceļ sev algas un palielina ierēdņu skaitu, kas ir padomju iekārtas balsts. Lai nodrošinātu algas pielikumu, kad sagrauta rūpniecība un lauksaimniecība, ir jāņem kredīti! Lai varētu atdot kredītus un to procentus – ir jāceļ nodokļi! Lai tauta tik maksā nodokļus!
    2015.gada, 15 aprilī Valdība paņēma kredītu 1,3 miljardi eiro, līgums nav apstiprināts Saeimas sēdē, kā to prasa Satversmes 68.pants. Junkera plāna naudu mēs neizmantojam, jo tas neatbilst Latvijā esošo banku kredītpolitikai! Junkera plāna nauda ir paredzēta ražošanas un celtniecības vajadzībām, tas ir radīt vairāk darbvietas. Bet valdību un Saeimas deputātus tas neinteresē.
    Deputāti nepilda savu doto un parakstīto zvērastu: „ Es, uzņemoties Saeimas deputāta amata pienākumus, Latvijas tautas priekšā zvēru (svinīgi solu) būt uzticīgs Latvijai, stiprināt tās suverenitāti un latviešu valodu kā vienīgo valsts valodu, aizstāvēt Latviju kā neatkarīgu un demokrātisku valsti, savus pienākumus pildīt godprātīgi un pēc labākās apziņas. Es apņemos ievērot Latvijas Satversmi un likumus.” …………….. un turpina nemitīgi pārkāpt Satversmi!
    Saeima nav apstirinājusi ne L.Straujumas, ne M.Kučinska valdību atskaites par izlietoto budžetu! ( Satversmes 66.pants). Autonomā un neatkarīgā Latvijas Banka (LB), kas pakļauta tieši Saeimas finanšu darbības revīzijai, tā nav veikta.(Likums par LB 43.pants). Ieviešot eiro, tika norakstītas un iznīcināts zelta 100 latu monētas, kas gatavotas no Latvijas Valsts laikā sagādāta zelta. Vienas nonētas svars 16,2 grami. Izkaltas tika viens miljons monētu un izlietots 16,2 tonnas zelta. Tāpat Deputātus neuztrauc afēra ar kviešiem Eģiptē, jo tas līgums esot noslepenots. Tāpat noslepenoti esot kredītu līgumi. Par ņemtajiem kredītiem, mēs katru dienu maksājam kredīta procentus ap 2 miljoni tagad jau ap 5 miljoni eiro dienā, tas ir mēnesī ap 150 miljoni! Ir neatbildēts jautājums KĀPĒC?
    Lai novērstu neapmierinātību sabiedrībā, biedrība VLT, atbilstoši saviem Statūtiem, kas nosaka VLT darbību un mērķi, vēlas atjaunot partijas Latviešu Zemnieku Savienības (LZS) principu Latvijā: ”VIENS LIKUMS – VIENA TAISNĪBA UN VIENĀDAS IESPĒJAS VISIEM!”; – Ievērot Latvijas valsts Satversmi un Latvijas valsts likumus; – Palīdzēt Saeimai un Valdībai risināt valsts problēmas. Saeimas deputātiem ievērot pašu doto zvērastu! Ja Deputāti nepilda to, tad ierosina Saeimas atsaukšanu, kā to dara tagad.

    Deputāti uz mūsu iesniegumiem par savu rīcību – neatbild! Tāpēc VLT, atbilstoši likumam “Par tautas nobalsošanu, likumu ierosināšanu un Eiropas pilsoņu iniciatīvu”, veic parakstu vākšanu, lai varētu pēc Īrijas parauga (kad Deputātu sarakstu sastāda tautas sapulcēs uz vietas), tikt pie jaunas Saeimas, kurā tiks ievēlēti godprātīgi Deputāti, neatkarīgi no tautības, partijas un reliģiskās konfesijas.
    To var panākt, kad Deputātu – kandidātu, sarakstam „Tautas Saeima“ izvirzīs vismaz 100 galvotāji (tā tas bija Latvijā līdz 1940. gadam) un apstiprinās Tautas sapulcēs uz vietas. Tā mēs tiksim pie godprātīgiem deputāta kandidatiem, kas zinās Satversmi un pildīs savu doto zvērastu. Tas ir vienīgais ceļš, kā apturēt Latvijas izlaupīšanu un veikt Valsts restitūciju.
    Lai sasniegtu šo cēlo mērķi ir nepieciešams iet trīs soļus: Pirmais solis: Nepieciešams savākt parakstu skaitu: 155 224 Otrais solis: CVK izsludinās tautas nobalsošanu par 12. Saeimas atsaukšanu. Piedalīties referendumā par Saeimas atsaukšanu. Nepieciešamais balsu skaits ir 608 369 balsis. Tad Saeima ir atsaukta. Trešais solis: Ir aktīvi piedalīties jaunas Saeimas vēlēšanās, izvirzot savus deputātus!
    Lai veiktu pirmo soli ir izstrādāta Parakstu Vākšanas Sistēma (PVS), bet sistēma, kuras radīšanai ir iztērēti 3,8 miljoni eiro, nedarbojas. Tāpat nedarbojas instrukcijas, programmas, kā vākt parakstus ! To apliecina saņemtā atbilde no CVK: „Valsts reģionālās attīstības aģentūra un Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde informē, ka portāla darbība var būt periodiski traucēta. Ja parakstīšanās e-pakalpojuma izpildes gaitā saņemat kļūdas paziņojumu, lūdzam atgriezties pakalpojuma pirmajā solī un uzsākt atkārtotu pakalpojuma izpildi! „
    Kas un kad novērsīs traucējumus – nav zināms! Nav zināms precīzi, cik daudzi ir parakstījušie cik daudzi nav varējuši? Šodien, tas ir vairāk par 3632, bet kā ir īstenībā, mēs nezinām. Pagājušā pieredze, rāda, ka ir parakstījušie 514 vēlētāji, bet veicot pārbaudi atklājas, ka nav uzskaitīti visi, kas parakstījušie pie notāra. Tagad parakstu vākšanas uzskaitē ir neskaidrības un nemitīga krāpšana. Parakstu vākšanas sistēmai (turpmāk – PVS) ir iztērēti miljoniem Budzēta līdzekļu, bet nekas nedarbojas! Policija veica izmeklēšanu un neko neatrada, jo nav ierosināta krimināllieta. Tagad mēs gaidam atbildi no Ģenerālprokuratūras!
    Lai nodrošinātu un uzlabotu parakstu vākšanas uzskaiti, mēs aicinam vēlētājus apvienoties VLT struktūrvienībās. Strukturvienību saraksts ir apstiprināts laukos atbilstoši Latvijas Lauksaimniecības kameras (LLK) nodaļām, kas bija līdz 1940.gada 17.jūnija. Rīgā, atbilstoši vēlēšanu iecirkņiem. Mēs aicināsim visus uz tautas sapulcēm, kas notiks LLK 41 lauku agronomiskajos rajonos ar 513 nodaļām un Rīgas pilsēta 124 rajonos ar 158 nodaļām, atbilstoši vēlēšanu iecirkņiem. Katrai nodaļai ir pastāvīga struktura ar savu valdi un priekšēdētāju, kas varēs, pamatojoties uz likumiem, instrukcijām, nolikumiem un VLT statūtiem izvirzīt velēšanu komisijai savus biedrus un nozīmēt novērotājus. Minimālais biedru skaits VLT nodaļā ir 10 biedri. Tas ir garants tam, ka varēs izvirzīt savus locekļus vēlēšanu komisijās un nozīmējot novērotājus. Tā tiks ievērota likumība Saeimas atsaukšanā un jaunas Saeimas vēlēšanās.
    Pašreizejās neskaidrības ar to, kā notiek parakstu vākšana un programmas PVS nepilnībām, VLT biedri seko visam tam, kas traucē mūsu darbu parakstu vākšanā. Pašreis likums “Par tautas nobalsošanu, likumu ierosināšanu un Eiropas pilsoņu iniciatīvu” tiek ignorēts. Visus, kas vēlas atbalstīt, Lūdzam stāties biedrībā VLT kādā no 671 nodaļām. Katrā nodaļā iesaistot ne mazāk par 10 vēlētājiem varēs patstāvīgi darboties uz vietas, kā VLT nodaļa. Katrā nodaļā ir jāsavāc tikai 272 paraksti. To var veikt dažu nedēļu laikā! Ātrāka parakstu savākšana un droša uzskaite nodaļās par Saeimas atsaukšanu ir garants ātrākai pārtraukšanai maksāt nelikumīgos Valdības ņemtos kredītus un to procentus aizdevējiem. Biedrības nodaļas vadība var reģistrēt pie sevis, kas ir parakstījies un tad varēsim katru dienu salīdzināt CVK ,ar tur nonākušajiem datiem.
    Pret ierēdņu un amatpersonu patvaļu, kas pārkāpj Satversmi, likumus un traucē parakstu vākšanu, var tikt ierosināta krimināllieta pēc Krimināllikuma 90.panta: Kavēšana realizēt vēlēšanu tiesības, tiesības piedalīties likuma ierosināšanā, tautas nobalsošanas ierosināšanā, tautas nobalsošanā un Eiropas pilsoņu iniciatīvas atbalstīšanā
    (1) Par apzinātu kavēšanu personai brīvi piedalīties saskaņā ar Latvijas Republikas likumiem rīkotajā parakstu vākšanā likuma vai tautas nobalsošanas ierosināšanai vai Eiropas pilsoņu iniciatīvas atbalstīšanai, lietojot vardarbību, viltu, draudus, uzpirkšanu vai citā prettiesiskā veidā, — soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.
    Savus jautājums un ierosinājumus rakstiet uz adresi: Ūdru iel 14,Mārupe, ārupes nov. LV-2167 e-pasts: vlt@llk.lv Zvanīt : 26347783 ; tel/faks: 67379890 vai informēt VLT biedrus un parakstu vākšanas aktīvistus, lai varētu precizēt praktu skaitu.
    VLT valde. Rīgā , 18.08. 2017.
    ANEKDOTE: Mums ir ļoti noslēpumaina valsts.
    Tas, kā zogam, ir komercnoslēpums.
    Tas, kā apzog mūs, ir valsts noslēpums.

  8. Juris saka:

    Pilnīgi visam piekrītu.Jāizvāc no Latvijas krievijas padibenes,kamēr tas netiks izdarīts Latvijai labus laikus ļoti,ļoti grūti būs realizēt.E.Levitu uz cūku miskasti,kur viņam Latvijā ir vieta.

  9. varam par to parunāt? saka:

    Un kas aizsargās paraksta devēju/devējus? Ja jau traucē pašu parakstu vākšanu, tad skaidrs, ka traucēs/liegs (dzīvot)parakstu devējiem. Neticu, ka šeit nezina, ka notiek karš. Ka nezina, cik klusi (ne slepeni, bet atklāti) notiek tas karš. Ka nezina, cik daudz dzīvību jau paņēmis šis karš. Vai vispār starp atlikušajiem “vietējiem“ iedzīvotājiem ir reāli atrast vismaz vēlošos parakstīties? Vai ir reāli nodibināt vietējās grupas, komandas, brigādes, kas aicinās, organizēs, skaidros? Lasu LA, kā Intars Busulis redz vietējo sabiedrību. Viņaprāt – ja pēc kā esot izsalkuši Latvijā, tad … pēc vecā “Jaunā viļņa“(padomju stāru dzimšanas dienu svinībām divu nedēļu garumā). Ar Vaikules centieniem reanimēt viļņus, esot par maz un tas neesot tas. Tātad – vai ir, kas mūs sargā/sargās? “Sargi pats sevi – tad arī Dievs tevi sargās“ neskaitās. Tad atliek vienīgi neiet parakstīties.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *