Paziņojums LRTT i-vietnes apmeklētājiem !

TribuālsLRTT  paziņojums

Turpmāk, lai pasargātu normālu lasītāju no dažu viepļu jēlībām, būs jārēķinās ar “ierobežojumiem” . Pašlaik jau tiek prasīta e- pasta adrese, ja viepļi nerimsies ar saviem cilvēku rases necienīgiem komentāriem, tad būs pilnībā sevi jāidentificē. Tiks arī dzēsti tie komentāri, kuri neskar raksta tēmu vai rupja citu “komentāristu” apsaukāšana.

Tiks atbalstīta informatīvu komentāru ievietošana, kaut arī ne pēc dotās tēmas.

Katram komentāram ir jāsniedz kaut kas vērtīgs tā lasītājam. Tukša pļerkstēšana netiks paciesta. Ja kāds to neakceptēs, tad tiks pilnībā bloķēta viņa IP adrese. Tas ir jāņem vērā A. Lācim(black_joker), <Aivaram Gedroicam(A.G, Afgānis), <pamelai, <Grālam(A.B), <K.P.< E.V. un pa retam arī citiem… .

Rakstīsim komentārus, lai tos ar interesi varētu lasīt jebkurš, kurš “ciemojas” mūsu i- vietnē.

Aivar Garda un Raivi Dzintar, nosauc man savus draugus, un es pateikšu, kas tu esi.

===================================================================

AGFoto: Aivars Gedroics. Aivara Gardas dedzīgs aizstāvis. Gaidīts viesis DDD laikrakstā.  Raksta komentārus, kuri neatbilst “homo sapiens” attīstības līmenim. 

Komentāros piedāvājis VVF atsūkāt viņam pi—-, vai arī tiesnešiem, kuri viņu sodīs par PSR(privātā spēkrata) novietošanu neatļautā vietā-“hui im v rot”. Un tāds ir Latviešu tautas “sirdsapziņas” Aivara Gardas draugs !!!

 

KosķaFoto: Konstantīns Pupurs. Maskavā piespiests sadarboties ar Krievijas DD, Aivara Gardas draugs, arī Raivja Dzintara piespiedu draugs !!! Vispretīgāko komentāru rakstītājs. Pēc viņa rakstītajiem komentāriem var noprast, kas ar viņu ir darīts Maskavas cietumā. Lūk, viens no krievu militārista dēliņa- kangara K. Pupura komentāriem, kuru viņš rakstīja zem Grantiņa vārda:

Es vēl aizmirsu patstāstīt, ka mani cietumā pataisīja par gaili, pisa mutē un dirsā, bet es vienalga nepadevos…ne tā kā tas riebeklis Hiršsons un komunists Garda.

Atgādināšu “disidentam” Kosķam: manā vecumā nevienu par GAILI netaisīja, bet tavā gan ! Šis ir tikai viens no daudzajiem Pupura “garadarbiem”. Arī viņš, tāpat kā A.G. piedāvājas, lai viņam atsūkā… .

Šeit vairs nav runa, vai viņi ir vīrieši, bet gan, vai viņi vispār ir cilvēki !

Ar sarkano krāsu marķētie nav vēlami “viesi” šajā interneta vietnē.

L. Grantiņš    16. 01. 2011

 

You may also like...

52 komentāru

  1. Sen bija laiks šos riebekļus izolēt.

  2. black_joker saka:

    nu neviens nav Grantiņam devis tiesības demokrātiskā vidē kādu izolēt vai norādīt, ka tie nav vēlami, jo pārstāv opozīciju. Protams, apsaukāties nav labākā argumentācija, piekrītu- ceru, ka tie, kas parodēja manu niku un aicināja it kā manā vārdā uz asumiem, tagad bik pierausies tipa :)

  3. Ernis Purnis saka:

    Kā jau 100% sovjets, nevis normāls un nedeformēts tips bl-jokers nesajēdz, ka arī demokrātiskā vidē pastāv ne tikai tiesības, bet arī pienākumi! Un demokrātiskā vidē savā privāt mājas lapā tās īpašnieki un noteicēji likumīgi diktē noteikumus, kurus pienākums ievērot un pēc kuriem jāvadās ir šīs īpašnieku mājaslapas apmeklētājiem – šajā gadijumā tas ir LRTT. Tas ir NORMĀLI un es to pilnībā atbalstu. Pēc tādiem pašiem principiem darbojas Aisbergs, Delfi, Apollo,TVNET utt.

  4. zonnenbergs saka:

    Nu,nu-bet ka ar patriotismu,vai kas maksa tas dirige orkestri,
    vai interesantu faktu atlkasana nacijas izdzivosanai,
    vai psihologiska palidziba u.t.t.

  5. black_joker saka:

    E.P. – beigsi apsaukāties varbūt pats pirmkārt? Otrkārt- šī lapa ir radīta, lai “aplietu” cilvēkus nedemokrātiskā kārtā- bez pierādījumiem, bez argumentiem- tikai emocijas un personisks naids. Nu tad rīkojies kā Aisbergs- atstājiet pāris slavinātājus, kas raksta kometārus, un jūtieties vareni pri vareni savā lapā.

  6. annamarija saka:

    Man arī galīgi piegriezušās jēlības, ko dažs te tiražē. Tāds leksiskais onānisms, vai…Labi vien ir, ka būsi no tām pasargāti.

  7. AG saka:

    Vispirms būtu jāpaārstē pats mājas lapas autors!

  8. Eduards saka:

    Pilnībā piekrītu !Tikai sakarīgus,cilvēkcieņas un ar konkrētu informāciju komentārus!
    Neļaujiet zema,debīla līmeņa izpausmes-tādas lai turpina rakstīt publiskajās atejās!
    13-jā no pl. 17-iem līdz 18 -iem ptedalījos piketā pie Saeimas.Viss pagāja mierīgi-neredzēja nevienu deputātu.Piedalījās apm.40 cilvēku.Biju ar plakātu-Latvijas varas augšgalu Starptautiskajā tiesā ! Nekavējoši!
    14-jā biju EK pārstāvniecībā,kur Šulca rīkoja gada atskaiti par padarīto 2010.gadā.Tika izdalīts daudz dzeltenu ziedu invalīdiem un pašslavināts šīs iestādes darbs.Ne man ne kādam citam uzstāties neļāva,lai arī solīja.Es būtu prasījis Šulcas atkāpšanos no šī amata,jo neatbildot uz maniem iesniegumiem,kuros norādu uzSatversmes pārkāpumiem vēlēšanās.

  9. zonnenbergs saka:

    Eduardam-Aizmirsti vecit,starptautiskas tiesas nav,tiesa esi Tu
    pats un DIEVS TAS KUNGS.

  10. Oskars saka:

    Filozofija ir forša lieta , bet neviens nemaksā algu par to ka esi forš čalis ?
    Lai visas šīs idejas(LRTT) nepaliktu tikai vārdu līmenī , būtu nepieciešams organizēties un sākt reāli rīkoties ? Varbūt esmu muļķīgs optimists, bet domāju ka vēl nav par vēlu.
    Aicinu LRTT biedrus sakontaktēt mani pa e-pastu : aizsargs@mail.com
    Esmu jaunās paaudzes cilvēks , līdz ar to mans prāts nav piesārņots ar padomju laika idiotismu , kā vairumam komentētāju šeit.

  11. Grāls saka:

    vai kāds var pārtulkot – … kaut arī ne pēc dotās tēmas ?
    liekas, ka rakstījis kāds krievvalodīgs ierēdnis, kurš apguvis mazliet latviešu valodu.
    Atkal jāsaka – sēdies, divi ! :)

  12. K.P. saka:

    Kas te dzēš komentārus, nesaprotu! Es tiešām esmu pidars, mani sita pa galvu un izdrāza, kad biju nemaņā. Tagad kāds negrib, lai tauta uzzina patiesību.

  13. Baiba saka:

    Oskaram- saki lūdzu, ko un kā tu ierosini rīkoties, kāds mērķis?
    Dīvaini, ka saki, ka te vairumam komentātoru ir sovjetu domāšana, es pamaniju pretējo, ka tikai dažiem provokatoriem vai algotņiem ir PSRS štampi iedzīti.

  14. Oskars saka:

    Komunisti mērķtiecīgi visu laiku ir censušies latviešiem iegalvot ka mēs neko bez viņiem nevaram. Vēl tagad pēc 20 gadiem Rubiks pasaka , ka Latvija, pēc neatkarības atgūšanas neko nav sasniegusi.
    Skumjākais tas , ka daļēji tam draņķim jāpiekrīt.
    Ir jāveido jauna politiska kustība, iesaistot ārzemju latviešus.
    Ja šīs lapas īpašnieki patiešām kaut ko vēlas panākt , šī tukšā runāšana , šim šaurajam auditorijas lokam, absolūti lieka.
    Ar tādu degsmi vajadzētu sākt nacionālo revolūciju un vārdus pārvērst darbos !

  15. zonnenbergs saka:

    Kad valdoso cinisms pazudinaja deputatu Valdmani,
    nepienema Latvijas konsula Argentina labos
    priekslikumus-TAD RUGTUMS PALIEK ILGI,ILGI ……

  16. Eduards saka:

    GODS UN SLAVA VALDMANIM jau par viņa grāmatu -STARP DZIRNAKMEŅIEM!Būtu mums te tādu pāris desmitu-tāds nekas te nebūtu pieļauts!
    Tagad par reālo situāciju Latvijā.
    Pamatojoties uz TRIBUNĀLA darbības faktiem par konkrētu amatpersonu noziedzīgu darbību pret valsti un tās cilvēkiem,par SAEIMAS neatbilstību SATVERSMEI,Pasaulē atzīta ekonomikas experta M.Hadsona pētījums ar nosaukumu-Latvijas neatkari’ba ir nozagta-Latvijas cilvēku masveida bēgšana no valsts, vairāk kā 15000 cilvēku sūdzas ES tiesās -u.t.t.Tas norāda ,ka ir pienācis LAIKS rīkoties atbilstošiDok. Nr.409-ANO Drošības padomes ārkārtējas sēdes sasaukšanu par situāciju Latvijā.
    Un atbilstoši dok. nr.410-Starptautiskas komisijas uzaicināšanu uz Latviju!
    JŪSU DOMAS?

  17. zonnenbergs saka:

    Vecit-Cik reizes var atkartot,kas radits maksligi
    1 KARS-REVOLUCIJA-PILSONU KARS-2 KARS-ANO-NATO-VISPASAULES
    VALDISANA-EIROPAS SAVIENIBA -CIPIZACIJA-CUKU GRIPA.
    Nacionalas valsts ardisana ir ES politika un Tu gribi tiesu.
    Jusu domas.

  18. black_joker saka:

    Eduardam&Zonenbergam
    kur 15 k cilvēku tiesājas??? Kur tādi dati?
    Kas ir M. Hadsons un ko viņš zina par Latviju? Cik šā kunga prognozes un apraksti ir piepildījušies un cik nav ? Ka nav tāds pats kā Smirnovs- izbļaustījās un nekas no tā nav piepildījies.
    nu cik var atgremot sazvērstības teorijas, ka viss ir mākslīgs un kāda interesēs radīts? Ir ntie cēloņi kariem, krīzēm un citām nebūšanām, bet to visu nevar tik vienkārši reducēt līdz kāda šaura cilvēku loka interesēm un tikai.

  19. K.P. saka:

    Tas bija mans e-pasts, kurš to pierakstīja uz kāda K.P. vārda? Vai tiešām pats jau esmu tiktāl sajucis? Tātad – Es tiešām esmu pidars, mani sita pa galvu un izdrāza, kad biju nemaņā. Tagad kāds negrib, lai tauta uzzina patiesību.

  20. no malas saka:

    Klau, pseido grantiņ, vai kostja pupur, es ārstēties… nelien te te bezjēgā smirdēt!

  21. no malas saka:

    Kad valdoso cinisms pazudinaja deputatu Valdmani,
    nepienema Latvijas konsula Argentina labos
    priekslikumus-TAD RUGTUMS PALIEK ILGI,ILGI

    Piekrītu šiem zonnenberga vārdiem un pilnībā atbalstu Eduarda teikto!
    Nav vērts atb. un diskutēt ar PSRS ņergu melndžokeru, kurš “nezina” pat to, kas ir M.Hadsons un reālu Latvijas rusifikāciju un nac. valsts iznīcināšanu melīgi sauc par apšaubāmu sazvērestības teoriju, tādiem vieta Tvaika ielā, vai maiss.

  22. no malas saka:

    Oskar, diždarboni, tev taču uzdeva zolīdi jaut. bet tu izmuki, izvairijies un lej tālāk lozungu ūdeni, pret kuru it kā iestājies???!
    Lūk ko tev cilvēks prasīja:

    Baiba saka:
    2011. gada 17. janvāris 22.48

    Oskaram- saki lūdzu, ko un kā tu ierosini rīkoties, kāds mērķis?
    Dīvaini, ka saki, ka te vairumam komentātoru ir sovjetu domāšana, es pamaniju pretējo, ka tikai dažiem provokatoriem vai algotņiem ir PSRS štampi iedzīti.

  23. no malas saka:

    mes ar pupuru stradajam kopa RPP, pamata naktis, patrulejot Vecrigas ielas ar dezurmasinu. Vakar vinam vaicaju vai zinot par tadu LRTT majas lapu. Teica, ka ja, bet vispar tur neejot, pedejo reizi it ka esot bijis vasara. Jautaju par Grantinu, kas vins ir, samais teica lai es vinam pats jautajot. Vot, zinkaribas pec ari jautasu (visiem), kas ir tas Linards Grantins?

  24. AMARILLA saka:

    Jaa, redzot peedejo tizlrakstu izskataas, ka urlu moraalie kropli te uzmaacas veel vairaa, peec briidinaajuma, taa nedariit un jeelibas un stulbiibas nerakstiit! Laikam cer, ka vinu kretiinisko tekstu deel te vairs normaali cilveeki neieskatiisies.

  25. black_joker saka:

    no malas – vecīt- tu laikam esi mācījies demagoģiju dzīt – es vaicāju skaidri un saprotami, ko tas ekonomists tādu slavenu un piepildījušos uzrakstījis un kas viņu atzīst pasaulē (biznesa žurnāli, ekonomikas analītiķi, pasaulē atzītas augstskolas) ?

  26. Talmuds saka:

    Grantiņš savulaik tiesāts PSRS tiesā, izbijis zaglis un recidīvists, patriotisms un mīlestība pret Latvija aprobežojas ar vēlmi zagt, viss.

  27. Sigurds Graudiņš saka:

    Lindas Mūrnieces KLĀTBŪTNE Zinātniski praktiskā konferencē – BĀRIKĀDES BARIKĀŽU AIZSTĀVJU ACĪM ir SPĻĀVIENS TĀS DALĪBNIEKU SEJĀ …Šet es PILNĪBĀ piekrītu BUGAJAM VIKTORAM FJODOROVIČAM…!!!

  28. Latvietis saka:

    Protams visādas rupjības un apvainojumi pret patriotiem ,godāto Grantiņa kungu un latviskā nīšanu nekā laba nav. Kādēļ nevar , ka citur, bez nepamatotiem savstārpējiem uzbrukumiem .Labāk kopīgi atmaskojiet Latvijas kangarus ,nodevējus un jūdasus, kas nodarījuši noziegumus pret latvju tautu, nekā ceļat naidu savā starpā.Tādēļ latviskumā labā ir japiegriež ari skrūves.

  29. Eduards saka:

    Kaut cik attīstīts CILVĒKS ir spējīgs izvērtēt sava darba augļus!
    Man personīgi ir KAUNS par to,ka mani ir nekrietni,noziedzīgi izmantojuši,nekrietni un noziedzīgi cilvēki-bijušie sarkanās partijas darboņi.Uzskatu,ka viņi apzināti sagrāva Latvijas valsti! Viņiem nebija pat MORĀLU tiesību ieņemt JEBKĀDUS VADOŠOS AMATUS!
    Latvija ir novesta līdz stāvoklim,kad jāsāk rīkoties atbilstoši Dok.Nr 409 un 410,nevis barikāžu un vientiešu slavināšanu!
    Mēra laikā dzīres nerīko!
    Latvijas Glābšanas komisija.

  30. Konstantins Pupurs saka:

    Linard, uz nakotni piefikse manu IP (tas ir mans dators vel no ta laika, kad es biju Iraka) un beidz nepatiesi mani apvainot un lamaties ar sliktiem vardiem! Un vel, doma globala konteksta, mekle saknes tam problemam, kas tagad ir Latvija un citur. Ari neskel cilvekus, bet pacenties tos vienot….

  31. 13 saka:

    Cilvēkus neviens nevar ne sašķelt ne savienot.Savienot nevarēja-pasaulē
    bijušas 111 tūkstoši kaujas,nosita bet savienot nevarēja.

  32. Konstantins Pupurs-> 13 saka:

    Ja, ja, pareizi, tapec mes visi ari virzamies droshi un neatlaidigi uz…tresho, globala meroga konfrontaciju, bet shoreiz pedejo. Skumji, bet tas ir fakts. Bet, vienoti mes tomer varam but, nu…kaut vai sava “seta” un sava starpa…lokala nozime.
    PS “… 111 tūkstoši kaujas,nosita bet savienot nevarēja.” Tu neuztraucies, jo “pec tam” pats Dievs savienos…Tikai diezin vai Tu un es to piedzivosim.

  33. Baiba saka:

    Nav labi ar mūsu cilvēciņiem Latvijā! S.Graudiņš slavē okupantu spēka struktūru priekšnieku- komunistu bugaju, kurš arī tagad, 20 gadus pēc barikādēm, nekaunīgi uzspļauj latviešu tautai un barikāžu piemiņas saietā un arī Latv. TV principā uzrunā mūs savā, svešajā krievu mēlē!
    Bet Eduards sauc barikāžu dalībnuekus par vientiešiem un to pieminēšanu, par dzīrēm mēra laikā! Un bērnu dārza līmeņa defekts raksta savas jēlības pret Grantiņu. Skumji.

  34. zonnenbergs saka:

    Kam izdosies noskaidrot 3 speku,kas piedalijas taja laika-
    NOBELA PREMIJA.Viss jau ar laiku atklajas un ka mana
    mamma teica ari MELIEM ISAS KAJAS.

  35. 13 saka:

    Pupura kg-s nevajadzētu Jums atbildēt,bet nu lai.Ir ļoti daudz jālasa
    (maz ir cilvēku kas izlasīto saprot)lai vispār sāktu domāt,bet šķiet ka
    domāt vēl nēsiet sācis(pasaulē esot 2% kas ir spējīgi domāt).Varbūt
    paklausieties kautvai šo video”’Mirovoj krizis;starije igroki-novī
    rozigriš.A.P.Devetov.Videoinformc93”.
    Baltu tautām ir Dieviņš,citām tautām ir citāds nosaukums.Latviešus ar
    Baltiem nekad nesavienos.

  36. Sergejs saka:

    Jaa, kaa te kaads rakstija-skumji, ka te visaadi kompleksaini slimie aiznem laiku un vietu, skribeleejot rupjiibas savas siikaas aizvainotiibas deel pret Grantinu un citiem. Vajag gan taadus dzeest uzreiz.

  37. Sergejs saka:

    Ejiet labāk visi parakstīties par tikai latv. valodā mācīšanu valsts skolās, laiks tikai līdz 31.janvārim un tikai ap 2000 parakstu pietrūkst!

  38. 13 saka:

    Te vienā saitā likts rakstīt par Lukašenko un ”varenais vīrs”rakstīs
    ”palekdamies”.Neizlasīju jau ne es viens, agri no rīta(šķiet TVnet ko arī momentā izdzēsa)bija rakstīts kā Lukašenko lūdza’Rotšildu”privatizēt
    80% valsts uzņēmumus”.Gailīšiem pavēlēts stipri” dziedāt”,bet pareizāk
    būtu noslaucīt savu degunu.Jatvingi zinās ko un kā darīt bez”jaunās tautas”palīdzības.Ir vēl arī jaunumi ko izdzēsa gan” krievos”,gan arī
    ”latviešos”.

  39. Eduards saka:

    Ir iespļauts dvēselēs-ar barikādēm-
    Ir iespļauts sirdīs-ar veidojumu tādu
    Ir trumpis tiem -kas sēj šeit naidu-
    -un Tauta glābjas Pasaulīgā klaidā…
    Ir drausmīgi šausmīgi skatīties uz petersiem,godmaņiem ,kalvīšiem!
    Vai tiešām ir jābūt žīdam vai pēdējam nelietnim,lai nesaprastu ko viņi ir izdarījuši ar MUMS ar LATVIJU!?
    Bet TRIBUNĀLS to saprot,arī Latvijā to saprot,arī Pasaulē to saprot-tāpēc zinu ,ka atmaksas stunda nenovēršami tuvojas…
    Latvijas Glābšanas komisija.

  40. AG saka:

    Tikai idioti parakstīsies par to, lai okupanti bērni automātiski pilsonību saņemtu, latviešu skolu beidzot (pilsonības likuma 1-3.pants).

  41. Tev kā stukačam tas labāk saprotams. Tu neesi nekāds latvietis.Krievi krievu skolās tiek mācīti neieredzēt visu latvisko.Krievs, kas gājis latviešu skolā vairs nav krievs. To krievu šovinisti labi saprot, tāpēc tik daudz nopūlas, lai nemācītu bērniem latviski, jo citādi tādiem kabanoviem nav nākotnes. AG ir šovinistu šesķorka un nekas vairā.

  42. AG saka:

    Un tu domā, ka latviešu skolu beidzis okupants mīlēs Latviju? Nu ja tā, tad Tvaika ielā vēl ir “garāmgājējiem” brīvas vietas!

  43. zonnenbergs saka:

    Man majas stav kompass-veroju izmainas,uz kuru pusi no NORDA.
    Ja bus sapienem[varbut] jauna energija atstajiet 20-30 % vietas,
    netrakojiet un nelietojiet alkoholu.

  44. 13 saka:

    Pūlis bars skrien parakstīties,bet vai tie ir CILVĒKI kam jūs uzticaties.
    Kāpēc tad viņus ar balsu vairākumu jūs neievēlējāt saeimā-”uz sitienu”
    izdarītu kā pūlis vēlas.

  45. annamarija saka:

    Manuprāt, tas būtu tikai normāli, ja VALSTS UZTUR SKOLAS, KUR MĀCĀS VALSTS VALODĀ.
    Kur var parakstīties?

  46. 13 saka:

    Kundze šobrīd nav īstais brīdis ,to vajadzēja darīt 20 gadus atpakaļ ne
    tikai plivināt drāniņu.

  47. Sergejs saka:

    Redziet cienijamie latvieshi un maneejie cittautieshi,lieta taada, ka nelatvietis-krievvalodiigais, kas gaajis latvieshu skolaa nebuus uzreiz Latvijas patriots, bet nebuus arii vairs kremlja marionete. Saku to no savas un savu pazinju pieredzes.
    Tapeec jums jaapanaak, ka valsts apmaksaa tikai valsts valodaa maaciibas!

    Parakstiities var Blaumana ielā 21 – tel.67287709 un laikam arii Okupaacijas muzejaa, bet nezinu darba laikus.

  48. Sigurds Graudiņš saka:

    AIDS – Anonīmo Interneta Dāzēju Shodņak !Te Sigurds – kā mācēju – BARIKĀDES…
    http://www.draugiem.lv/gallery/?aid=32586422

  49. black_joker saka:

    S.Graudiņ ej ārstēties!

  50. Sigurds Graudiņš saka:

    AIDS – black joker TAI SKAITĀ…
    At first – I am Sigurds Graudinsh – the fighter for Latvias INDEPENDENCE since 1990. . My BARICADE*S sign is N*442-BAF – BARICADES DEFENDER SIGN. I have a very big political EXPIERENCE and therefore I am standing on my wievpoint as rock. I am the grandsone of Martins Graudinsh – The latvian LANDGARD , who fight for Latvias independence in 1918.
    The second- my wievpoint of SOLUTION of the citizenshipin in Latvia since 1992.AND it is wery ELEMENTARY :

    1.Detect the people For WHOM THE Latvias CITIZENSHIP ISN*T POSIBLE… for example – the highest level of KGB ,GRU …and other , whos hands are in Latvias BLAD !!!
    ————————————————————————————————————————————————————

    We vill give Latvias CITIZENSHIP for follovingm PEOPLE…
    A. CHILDREN , Who was born after 4. of May automaticly With agree bouth parents…
    B.Pairs in MIX maridge for 3;5 years – let us DISCUTIATION..
    CPeople WHO WERE on BARICADES – AUTOMATICLY…!!! In AXAPTE to two CITIZANS of Latvia.
    D.LET*S detect the termin – Loyality for Latvias STATE and close the TREATY of loyality for LATVIA with EACH people PERSONALY WITH all folloving CONSECVENCES AT ALL…

    AND THAT*S ALL TALK…

    A little bit about Vouting in SELFGOVERMANT – LETS GIVE RIGHT TO VOUT ANYBODY , WHO PAY TAXES IN LATVIA.

    Best Regards Sigurds Graudinsh

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *