Krievu un žīdu diversija pret latviešu valsti

Latviešu tautas sprukstiņšZatlers lūdz Kleckinu izvērtēt LTV rīcību

Foto: Latviešu tautas sprukstiņš. Ja uz foto redzamais būtu Latvijas un latviešu tautas prezidents, tad viņš būtu nekavējoties pieprasījis Saeimai šo provokāciju izskatīt un Kļockinu arestēt- tiesāt par atklātu uzbrukumu latviešu tautas “SVĒTUMAM”!

Nu-ja, ko gan var prasīt- sagaidīt no tāda smaida īpašnieka… .

Par Latvijas himnas neatskaņošanu Vecgada vakarā Valsts prezidents Valdis Zatlers Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) priekšsēdētājam Ābramam Kleckinam ir lūdzis izvērtēt Latvijas Televīzijas (LTV) rīcību, aģentūru LETA informēja Valsts prezidenta kancelejā.

Kleckinam lūgts izvērtēt LTV rīcību un sniegt informāciju par izvērtēšanas rezultātiem.

Pēc Valsts prezidenta uzrunas Vecgada vakarā tradicionāli LTV 1.kanālā tiek atskaņota Latvijas himna. Taču, sagaidot gadu miju, Latvijas iedzīvotājus sagaidīja nepatīkams pārsteigums, jo himna netika atskaņota.

=====================================================

KGBists un slepkava

Cionisms+boļševisms+komunisms+žīdisms =ANTIKRISTS

http://www.youtube.com/watch?v=vvmXl_ntmXY&feature=player_embedded#

________________________________________

Krievu un žīdu provokācija pret latviešu tautas svētumu- HIMNU

Foto: Ir zināms, ka Latvijas Republikas HIMNAS neatskaņošana Vecgada vakarā ir bijusi Ābrama Kleckina apzināta provokācija. Tas pats arī ir sakāms par N. Ušakova uzstāšanos TV 5 “ne-valsts” valodā. Okupantu pretekļi un nekas vairāk… .

Zatlers lūdz !!! noziedznieku, komunistu, KGB darbinieku, KGB informatoru(stukaču) un slepkavu izvērtēt LTV rīcību !!!, kāpēc gadu mijā neesot tikusi atskaņota LR himna ! 

Pirmkārt, kā šis slepkava tika “iecelts- ievēlēts” latviešu tautai tik svarīgā amatā ??? Vienkārši- ar uzpirkšanu un iebaidīšanu, ko veica DP varza.   LATVIJAS REBUBLIKAS himnas neatskaņošana nav “aizmiršana” vai “nolaidība”, bet gan apzināta krievu un žīdu provokācija pret latviešu tautu, kuru pieļuj un pat veicina SAB un DP. No drošiem “avotiem” ir kļuvis zināms, ka šīs provokācijas iniciators ir tieši žīds Ābrams Kļockins. Par to nav jābrīnās, ja ir zināms, ka šīs organizācijas vada Krievijas izlūkdienesta aģenti Kažociņš un Reiniks.  Lai tikai atceramies, kā šis pats žīds Kļockins vienpersonīgi aizliedza demonstrēt filmu «Putina sistēma» !!!

Krievžīds ušakovs noliedz Latvijas okupācijuViens žīds-KGBists pret 1,5 miljoniem latviešu !!! ,un visi piekāpās šim žīdam- latviešu tautas slepkavam !

Vai tā nav kaut kāda neizskaidrojama apmātība ?

Foto: Okupācijas muzejs. Nils Ušakovs: “Es šeit nesaskatu okupāciju, bet par to, lai  spriež vēsturnieki.”  Šis okupantu padibene tika no DP(bijušie KGBisti) “iekārtots” par Rīgas pilsētas “galvu”. Latviešu tauta šo masonu līgas biedru par Rīgas mēru neievēlēja. Ir zināms, ka viņš ir slepkavību pasūtītājs !!!

Lai šis cionistu noziedznieks šodien varētu izņirgāties par latviešu tautu un Latvijas Repuliku, tika noslepkavots latvietis Uldis Duka . Šī nav vienīgā Vecgada vakara provokācija pret latviešu tautu un Latvijas valsti, jo arī krievžīdu okupants Nils Ušakovs ir iesējis savu melno okupanta sēklu Latvijas miesā. Vecgada uzrunu TV 5 viņš teica okupantu valodā un pat bez subtitriem latviski.

Kurā pasaules valstī vēl notiek tādi noziegumi ??? Nevienā !

Protams, tikai tādā mafijas veidojumā, kur par drošību atbild Krievijas aģenti- noziedznieki Kažociņš un Reiniks !

LRTT     08.01.2011

You may also like...

54 komentāru

  1. Afgānis saka:

    nu es jau gribēju lai atskaņo Izraēlas himnu Hatikvu, krievi gribēja lai atskaņo Krievijas himnu, beigās sanāca tā kā sanāca, neatskaņoja neko, štrunts par latviešiem, tāpat izmirs

  2. zonnenbergs saka:

    Neesmu nekads cilveku nidejs,latviesiem tas vispar nav raksturigi.
    Bet fakti ir nepieludzami.Zidi ir ka zurku bars,ziedojot vajakos
    Hitleram,barvezi paliek stipraki,lai rezultata panaktu pasaules
    iekarosanu.Glumi un bezprincipu radijumi.Ta ir ka serga.
    Agrak patika Ziemassvetki un viss.Tagad lasu visu par religiju.

  3. zonnenbergs saka:

    Tadiem vardiem-DIEVA DUSMAS
    GREKU PLUDI
    ANTIKRISTS UN SATANS
    Laime jau viniem nebus.Ar tada veida iegutu naudu ari ne.
    Morali gan var sabojat un ticibu ari.
    Neaicinu nevienu nogalinat,bet man liekas ka atriebiba bus.
    Vinai ir jabut.

  4. Afgānis saka:

    cik daudz izdzēri zonnenberg???

  5. zonnenbergs saka:

    Vispar nedzeru.Ja nepatik nelasi,ir daudz citu lietu.
    Briva domu apmaina.

  6. Afgānis saka:

    nu mums jau nepatīk kristietība, bet sātans arī nē, mēs esam Dieva izredzēta tauta, bībelē rakstīts

  7. Grāls saka:

    Malacis Ušakova k-gs, ka vairs neliekuļo un jums naciki vairs neizdabā. Un Kļeckina k-gam cepuri nost, arī beidzot parādija jums, kurš te saimnieks.

  8. Afgānis saka:

    cienu Grālu, savējais, nezinu vai cionists kā es, bet pakalpiņš noteikti, pareizos cilvēkus esi izvēlējies Grāl, mēs tevi atalgosim, nav ko kopoties ar latviešu nacistiem

  9. preses relīze saka:

    Grāls saka:
    2011. gada 8. janvāris 23.35Malacis Ušakova k-gs, ka vairs neliekuļo un jums naciki vairs neizdabā. Un Kļeckina k-gam cepuri nost, arī beidzot parādija jums, kurš te saimnieks.

    ——————————————-

    Jāsaka, ka melīgums, kā “komunisma ēras” dzimumzīme ir raksturīga visiem Grāla komentāriem. Turklāt interesanti, ka Grāla “aktivitātes” saskan ar aivara borovkova, konstantīna pupura u.c. kolektīvo, lieliniecisko un melīgo darbošanos.

    Tomēr galu galā aiz visām šīm viņu kolektīvajām aktivitātēm viņiem pašiem kaut kas nav kārtībā ar CV (dzīves gājumu, tāpat kā dažam Drošības policijas pulkvedim un ģenerālim arī it kā nav kārtībā ar CV. Iedomāsimies uz brīdi, ka šie fakti parādīsies publiskā telpā. Vai nu mazums spilgstu piemēru bijuši mūsdienu interneta laikmetā, kas var skart jebkuru valsti un personu?

    Te būs viena preses relīze, kurai var sekot pavisam nopietns turpinājums.

    Diena, otrdiena, 23.05.95.

    Ābrams Kļockins izdod Mein Kampf

    Ainārs Dimants,

    Dienas komentētājs

    Sākumā bija vārds – Ādolfa Hitlera rakstītais vārds.

    Latvijas Universitātes profesors Ābrams Kļockins pats mācījis propagandas metodoloģiju un veltījis tai zinātniskus traktātus. Lai nu kam, bet komunikācijas profesoram un Rīgas ebreju kopienas loceklim gan ir zināms, kāda nozīme masu komunikācijā, kas latviski tā pati sabiedrības saziņa vien ir, piemīt Hitlera grāmatai Mana cīņa (Mein Kampf).

    Nacistiskās partijas manifests Mana cīņa, tāpat kā Komunistiskās partijas manifests, bija tā cilvēknīšanas ideoloģiskā bumba, kas uzsprāga ar holokaustu un Otro pasaules karu, kas atņēma vairākus desmitus miljonus dzīvību.

    Bet sākumā bija vārds. Ne jau velti Uzvaras dienu Otrajā pasaules karā Kļockins nesen nosauca par XX gadsimta lielāko notikumu un lielākajiem svētkiem.

    Līdzīgs manifests ar pasaules pakļaušanas plāniem ir Vladimira Žirinovska grāmatā Pēdējais izrāviens uz dienvidiem.

    Šādu grāmatu izdošanu masu metienos – un 10 000 eksemplāru Manas cīņas latviešiem nav mazais metiens – lai nu paliek ekstrēmu revanšistu ziņā. Tādi izdevējdarbi vis nebūtu jāuzņemas Latvijas Mediju fonda prezidentam un arī Latvijas valsts finansētās Baltijas informācijas aģentūras vadītājam Maskavā Kļockinam.

    Tā vis nav akadēmiska nodarbe, kāda būtu, ja Manu cīņu laistu klajā akadēmiskā izdevumā, kādi, kā Kaudzītes Matīsa Atmiņas par tautisko laikmetu, pie mums iznāk ne vairāk kā 3000 eksemplāru metienā.

    Vistrakākais – apgāds Vizītkarte laiž klajā latviešu valodā Mein Kampf masu metienā, turklāt nosaucot šo publikāciju par autorizētu pārstāstu, tātad – it kā vienkāršotā pasniegumā. Tā sakot, lai idejas kļūtu vienkāršāk uztveramas.

    Ārpus Latvijas to uztver vismaz tramīgi, tur veidojas zināms Latvijas tēls. Arī šeit daudziem, ieskaitot Mavriku Vulfsonu un citus ebreju kopienas locekļus, rodas sašutums un satraukums par nacisma ideju popularizēšanu Latvijā.

    Rūgta ironija – tieši ar Latvijas tēlu Maskavā nodarbojas Kļockins.

    Bet tagad izrādās, kā apgalvots laikraksta Nedēļa Tev vakardienas numurā, ka Kļockins ir arī apgāda Vizītkarte dibinātāju vidū un, kā izriet no viņa vakardienas intervijas šajā laikrakstā, pēc Mein Kampf laišanas klajā nebūt nav aizgājis no šīs izdevniecības. Tātad dividendes gan saņems.

    Kā zināms, nākamais izdevējdarbs Vizītkartei iecerēts no Žirinovska pūra – esot noslēgts līgums par Žirinovska grāmatas izdošanu latviešu valodā.

    Kļockins intervijā atzīst, ka viņam «Bijusi saruna» ar tagadējo izdevniecības vadītāju Pēteri Lauvu, taču ne ar kādu īpašumu vai materiālu ieguldījumu viņš tās veidošanā neesot piedalījies. Tomēr līdzdalību apgāda dibināšanā nenoliedz. To noliegt diez vai arī ir jēga – jādomā, paraksts dibināšanas dokumentos runā pats par sevi. Par grāmatas iznākšanu viņš esot uzzinājis tikai pēc tās iznākšanas. Principā viņam gan nekas nebūtu pret tulkojuma publicēšanu, neizpratni izraisot vienīgi ieraksts Autorizēts pārstāstījums latviešu valodā.

    Tomēr arī daudzi viņa tautieši Mein Kampf neuzskata par tik nevainīgu.

    Dibinātāju kompānija arī savdabīga – Kļockins izrādās kopā ar Lauvu, ko viņa padomju laika universitātes kolēģis, tagadējais Nordex prezidents Grigorijs Lučanskis nosauc par profesionāla KGB provokatora paraugu, un Mein Kampf – par viņa karjeras loģisku noslēgumu. Turpat blakus «nejaušajā kompānijā» – agrākais VDK virsnieks Skonto prezidents Guntis Indriksons.

    Pirms 5.Saeimas vēlēšanām nācās polemizēt ar Kļockina kungu par viņam tīkamo apvienību Saskaņa Latvijai – atdzimšana tautsaimniecībai.

    Tagad veidojas politisks skandāls, ka Mein Kampf mēģina uzdot par saskaņas veicinātāju un Mein Kampf peļņu – par tautsaimniecības atdzemdinātāju.

  10. zonnenbergs saka:

    Visa pasaule zin-noziegums pret zidiem.
    Visa pasaule nezin-zidu noziegumi pret austrumeiropas tautam
    Vinu nave ir vertigaka.
    Eiropa pat nepienem likumu kas liedz apsaubit tadu patiesibu,ka
    noziegumu nebija.
    Respektivi redzams,kas regule ka patik.

  11. aģents saka:

    Tautā runā, ka Zatlers jau sāka cūkoties un teica, ka pēc viņa runas nebija himnas… bet tā jau viņa sieva Lilita Zatlere un kanceleja sagatavoja to sūdzību Kleckinam, tas tālāk Tautas partijas ieliktenim Kotam

  12. aģents saka:

    Starp citu, tauta arī runā, ka Tautas partijas ieliktenis TV ģenerāldirektors Kots gremdina visu Latvijas Televīziju! Jo LNT šefs ir viņa draugos!

  13. aizkulises saka:

    tur bija viena krieviete, kura “nesaprata”, ko noziimee “Apsveikums gadu mijaa”. “Nesaprata”, ka vadiitaaja rakstiija, ka prezidenta runa..tad himna, tad saluuts..himnu izlaida, jo krieviete it kaa nelasiija noraadiijumus..

  14. Grāls saka:

    Afgānis kļūdas, esmu objektīvs un varu pat jums iekopēt naciku komentu:

    Ernis Purnis

    Ja ir kaut cik domājoši un vēl pilnībā kremļa nenozombēti krievvalodīgie psrs migranti, kuri nevēl ļaunu Latvijai un latviešiem, tad tiem ir īstais laiks skaļi,atklāt jāprotestē pret kremļa apoloģētu meliem un demagoģiju, kas ir aizskaroša un appvainojoša latviešu nācijai!
    Es uzskatu, ka krievvalodīgie Latvijas pilsoņi nedrīkstēja būt Latvijas naidnieki, ja viņi grib šeit dzīvot, pie tam cilvēka cienīgu dzīvi, nevis šķeltnieku un svešo dumpinieku un pretlatvisku skandālistu dzīvi. Es domāju, ka Saskaņas Centrs centīsies darīt visu, lai Latvija ietu lejup, lai pagrimtu vēl esošā ražošanas druska, lai samazinātos latviešu skaits, bezdarbs kļūtu iznīcinošs, lai netiktu sabalansēts budžets. Es ticu, ka SC vislaik slepeni konfliktēs ar latviešiem, bet publiski skaļi izliksies, ka godīgi strādā LV valsts labā, patiesībā to gremdējot, jo tas ir viņu kremļa dotais uzdevums. Jo plaukstošu, attīstītu, bez okupantu milzu 5 kolonnas un nacionāli vienotu Latviju nekāds kremlis nespētu ietekmēt.

  15. 13 saka:

    Ar redzamo banālo patiesību tālu netiksim.Cik tad jums skaitās tie
    Republikas gadi??Dombrovska kg-am vajaga vienādi piedzīt bankas parādus,
    kā Republikas sākumā tā arī ”šodienas”.Korumpētās lupatu lelles iztiesāja no nevienam nepiederošām mājām latvijas pilsoņus.Pirmajos
    Republikas gados pārdaugavā 80% nav samaksāti bankas parādi,šaipus
    Daugavai noteikti100%.Kad Latvijā būs tiesneši un no visiem piedzīs
    kredītus(arī laukos)-krīze beigsies.Kredīti jāmaksā gan”šodienas”
    kredītņēmējam,gan par baltvācu nesamaksātajām mājām.Ja jau Republika
    samaksāja baltvāciešiem,tad visi šie nami ir Republikas.
    (Varbūt kāds var uzrakstīt vairāk par Kaudzīšs Matīsu.)

  16. AG saka:

    Domāju, ka mūsu kosmopolītiskā LTV nemaz nav cienīga atskaņot mūsu himnu!

  17. informācija saka:

    13 saka:
    2011. gada 9. janvāris 9.37Ar redzamo banālo patiesību tālu netiksim.Cik tad jums skaitās tie
    Republikas gadi??Dombrovska kg-am vajaga vienādi piedzīt bankas parādus,
    kā Republikas sākumā tā arī ”šodienas”.Korumpētās lupatu lelles iztiesāja no nevienam nepiederošām mājām latvijas pilsoņus.Pirmajos
    Republikas gados pārdaugavā 80% nav samaksāti bankas parādi,šaipus
    Daugavai noteikti100%.Kad Latvijā būs tiesneši un no visiem piedzīs
    kredītus(arī laukos)-krīze beigsies.Kredīti jāmaksā gan”šodienas”
    kredītņēmējam,gan par baltvācu nesamaksātajām mājām.Ja jau Republika
    samaksāja baltvāciešiem,tad visi šie nami ir Republikas.
    (Varbūt kāds var uzrakstīt vairāk par Kaudzīšs Matīsu.)

    ————————

    Nevienam nav noslēpums, ka par Rīgas centra māju nozagšanu lielā mērā parūpējās Latvijas PSR jurists Andris Grūtups, Latvijas PSR jurists Zigmunds Gencs (kompartijas iecelts tiesnesis), Latvijas PSR jurists Rolands Krauze (kompartijas iecelts tiesnesis) un viņa dēls Indulis Krauze, Latvijas PSR jurists Imants Fridrihsons (kompartijas iecelts tiesnesis), Latvijas PSR jurists Gvido Zemribo (kompartijas iecelts tiesnesis), Latvijas PSR jurists Andris Guļāns (kompartijas iecelts tiesnesis) un citi. Savulaik Andra Grūtupa drauga Jāņa Mozuļa izdotā žurnālā “Mans Īpašums” daudz uzvārdus var atrast, kas bija iesaistīti likumu izstrādāšanā un priHvatizācijā.

  18. Seskis saka:

    Ko, jūs, grēka pagales, pret valdības kundziņiem dumpājaties?
    Ir viegli tīmeklī klabēt un mutes virināt, bet Zatlera priekšā pat drosmīgākie runasvīri dreb kā apšu lapas.
    Kungs, ļauj man kļūt par akmens tiltu un stāvēt 1000 gadus. Man pietiks tikai ar to, ka jutīšu nemirstīgo Godmaņa, Kargina un Zatlera dievišķo kāju pieskārienus.Lai manas acis pārakmeņojas, citādi palikšu akls no viņu svētā spožuma.

  19. Sigurds Graudiņš saka:

    Sašauta ASV kongresmene…
    Izrādās , ka arī tur židus necieš , jo saprot , ka pasaules ĻAUNUMA SAKNE ir CIONISMS kā IDEOLOĢIJA…!!

    AR GLOBĀLISMU kā šis NOZIEDZĪGĀS IDEOLOĢIJAS ATVASINĀJUMU…!!!

    Jautājums ir —- KAD latvieši beidzot to SAPRATĪS…???

  20. zonnenbergs saka:

    Sigurdam-Ko tad es te visu laiku rakstu.Vakar noskatijos filmas
    par lenina,trocka,sverdlova bandu.Kas finanseja,kapec.Sausmigi.
    Un arzemes neviena raksta,ka slepkavo.Zidu nauda.Strelnieki
    algotni.

  21. zonnenbergs saka:

    Vispar strelnieku piemineklis-PIMINEKLIS ALGOTNIEM,KAS KAROJA PAR
    ZIDU NAUDU.
    DIVAINI

  22. white joker saka:

    ..ah tad letiņu streļķi par zidu zeltu izrādās galvas lika purvos, mežos un maskavas, petrogradas vīna pagrabos un citas ielu cīņās. .ne jau par Latviju vai ne zonnenberg,hi,hi

  23. zonnenbergs saka:

    Tu labi zini,revolucijas banda sanema zeltu no amerikas un vacu zidiem.
    Brestas miers tika noslegts,lai vajinatu krieviju,nevis veidotu Latviju.
    Stuckas valdiba paldies dievam bija 1 gadu.

  24. zonnenbergs saka:

    Ne jau jukums vacietis naca un atbrivoja LATVIJU.

  25. Ernis Purnis saka:

    Veči, nekasieties par sīkumiem. bet tas, ka kļockas TV valsts himnu neatskaņoja ir tikai loģisks rusifikācijas slimības jau nenoslēpjamais simptoms,kā diloņslimnieka parādijušās asinis krēpās. Bet tauta guļ un guļ, kaut okupanti jau mums pa muguru dejo un galvenais, neviens netraucē pieprasīt LIKUMĪGO dekolonizāciju un valsts iztīrīšanu no okupantu bandām, kā tikai pašu vienaldzīgums, varnešu gļēvums un alkatība, cerot uz kremļa kukuļiem par nodevīgo klusēšanu un nepretošanos jau visaptverošai rusifikācijai. Vai tiešām, tikai novedot ar pašcieņu visvairāk apveltītos tautiešus līdz galējībām, līdz basku un īru metodēm, liks mums mosties?!

  26. 13 saka:

    Jaunlatviešiem šī himna nav pieņemama,būs īstā himna skanēs gan ceļoties
    un gulēt ejot.

  27. zonnenbergs saka:

    Kapec nogalinaja HERBERTU CUKURU.Man tikai tagad pieleca.
    Vins visnacionalakais cilveks LATVIJA.To nevar pielaut.
    Zidiem viss nacionalais ir fasisms,ta tad slikts,jo viniem
    nav tadu jutu,jo nav savas valsts.Angli iedeva gabalu no
    Palestinas.

  28. zonnenbergs saka:

    Un tapec klockins to himnu nespeleja vins ir internacionals
    cilveks.

  29. Afgānis saka:

    cukurs herberts ir masu slepkava un kara noziedznieks, pierādījumi ir Izraēlā arhīvos un Mossad birojā

  30. zonnenbergs saka:

    Kad musu komanda LEGENDU MEDNIEKI izkemmeja visus pasaules
    muzejus,nebija neviena pieradijuma.Slepkaviba bez vainas,to
    nu gan mums parpilnam.

  31. Sigurds Graudiņš saka:

    Manuprāt , Reiņuku Janka par VELTI ĒD NODOKĻU MAKSĀTĀJU NAUDU…
    Jo vairāk ne kā trenkāt Šiškinu , IESPĒJAMS , nemāk…
    VEČUK ! Paskaties kaut vai NEKĀ PERSONĪGA , un LĀPSTU ROKĀ – TIKAI ROC…!!!

  32. zonnenbergs saka:

    Lapa kuru ieliki neeksiste.Es jau paskatitos.

  33. Tā domā Latv. tauta: saka:

    Maņka no stepju alām, 26.05.2009 01:21

    Nu moins, te vieni kremļa ņergas vien smako,latviski ar smadzeņu druskām mokās saspringuši, bet kur glābēji- eiropieši, kur cilvēki, ka šitos sūdus pie vietas neliek? Viņus – vergus glābs tik beidzot īstenotā dekolonizācija, tur atgriežoties savās dzimtajās būdās un sādžās, stepju jurtās tie atkal aklimatizēsies un aizmirsīs traucējošo eiropeisko, latvisko, gadiem iemācīto un atkal kļūs par dabas daļu.Būs tie atkal kopā ar parastiem čuhņu lopiņiem,, kā dabas dotiem, kur nekāda krutka nebūs par prastu un atkal dadžu lapas derēs tualetes papīru vietā, vaļinki apavu vietā un pirksti galda piederumu vietā! Vārdu sakot, atkal būs Baltijas rietumu civilizācijas nesakropļoti, no kurienes tos nabadziņus,čekisti staļina radītā nežēligā bada dēļ izrāva,izspieda no dzimtajām zaru būdām, jurtām un siltajām alām un ietrieca tos ļaunajā Eiropā-Latvijā.

  34. Maņka no stepju alām saka:

    Nu moins, te vieni mūsu kremļa ebreju ņergas vien smako,latviski mokas ar smadzeņu druskām traki saspringuši, bet kur glābēji- eiropieši, kur cilvēki, ka šitos sūdus pie vietas neliek? Viņus – un viņu vergus glābs tik beidzot īstenotā dekolonizācija, tur atgriežoties savās dzimtajās būdās un sādžās, stepju jurtās nabaga urlas atkal aklimatizēsies un aizmirsīs traucējošo eiropeisko, latvisko, gadiem iemācīto un atkal kļūs par dabas daļu.Būs tie atkal kopā ar parastiem čuhņu lopiņiem,, kā dabas dotiem, kur nekāda krutka nebūs par prastu un atkal dadžu lapas derēs tualetes papīru vietā, vaļinki apavu vietā un pirksti galda piederumu vietā! Vārdu sakot, atkal būs Baltijas rietumu civilizācijas nesakropļoti, no kurienes tos nabadziņus,čekisti staļina radītā nežēligā bada dēļ izrāva,izspieda no dzimtajām zaru būdām, jurtām un siltajām alām un ietrieca tos ļaunajā Eiropā-Latvijā.

  35. pareģojums saka:

    Gaišreģis Finks precīzi pareģoja 4. maija Latvijas Republikas nākotni:
    “Latvijā atkal plivinās sarkanbaltsarkano karogu, bet pie varas būs komunisti. Tā tas ilgs vairākus gadus. Komunisti nedarbosies latviešu tautai, bet krievu interesēs. Daudz būs runu par brīvību un neatkarību. Tas būs tukšas muldēšanas laiks. Joprojām būs tas pats viss sliktais pret latviešiem. Komunisti padarīs latviešus plikus un nabagus. Paši viņi savāks lielas vērtības. Tās iegūs krievi un žīdi. Tās nebūs godīgā ceļā iegūtas vērtības.
    Tad – es nevaru pateikt, kā tas iznāks – bet viņi būs spiesti atdot visu atņemto latviešiem atpakaļ.”

  36. Maņka no stepju alām saka:

    Varbūt, VARBŪT varētu paciest tos aziātu-ebreju-krievu mazizglītotos jaukteņus un būtībā barbarus mūsu senās kultūras un augstas izglītības cilvēku valstī, ja vien būtu tie CITĀDI!
    Nu vismaz būtu te iebrukušie urlas, kā citi cilvēki pasaulē, nu vismaz nedaudz līdzīgi eiropiešiem, nu būtu kaut cik inteliģenti, nu būtu drusku izglītoti, nu būtu tiem mazliet pašcieņa un tie nezagtu visus izgudrojumus un visu kas nav piesiets, ja tie nemitīgi neražotu plaģiātus VISĀS jomās, ja piemistu tiem kaut kautrības smarža, neliela kauna sajūta, nu nebūti tie tādi zagļi un laupītāji, nu ne tik prasti un neaudzināti, būtu mācīti uzvesties pieklājīgi, nebūtu tādi žūpas un dzērāji, nebūtu nacionālo tautas tērpu -pufaiku un vaļinkus nomainijuši uz vēl pretīgāku treniņtērpu, mācētu strādāt kārtīgi, nevis -kak ņebuģ, nebūtu nenormāli uzbāzīgi un masveida nekauņas, mācētu arī citas valodas, kaut ar savu drausmīgo akcentu, nu būtu normāli vecāki tiem bijuši, kas būtu iemācijuši SAVU zemi mīlet, nevis līst ar varu svešās zemēs uz visu svešu ļaužu sastrādātu gatavu un ja vēl tiem būtu sirdsapziņa, ja tie nebūtu sarkanie fašisti, nu vismaz mierinājumam, ka vismaz VALODA būtu tiem sava, nevis izkropļota un aizgūta grieķu mēle, bet pat” viņu” zeme tiem ir sveša, zagta visur un no visiem – nu ja tas viss viņiem nebūtu dzīves norma, tad mēs jau sen būtu samierinājušies ar viņiem un būtu nemanāmi pārkrievoti, jo pat, ja nekā cita tiem nav, tad skaitā tie ir daudz un kā mikrobi, kā tārpi gaļā vairojoties tie mūs pārmāktu un vairs neatbaidītu, ja viņi nebūtu TIK ATBAIDOŠI ar savu uzbāzīgo dtaudzību un bezgalīgo prastumu, kas nekad neļaus samierināties ar to klātbūtni mūsu Dzimtenē un citur civilizētajā pasaulē!

  37. genocīds pret latviešiem saka:

    Ceturtdiena, 5.augusts (2010), plkst.14:50 | Ziņu aģentūra LETA

    Šā gada 1.jūlijā Latvijā dzīvoja 2,238 miljoni iedzīvotāju, kas ir par 0,47% jeb 10 500 cilvēku mazāk nekā gada sākumā, liecina Centrālās statistikas pārvaldes apkopotie 2010.gada demogrāfiskās statistikas dati.

    Iedzīvotāju skaits dabiskās kustības dēļ (mirušo skaitam pārsniedzot jaundzimušo skaitu) samazinājās par 5600 un starptautiskās ilgtermiņa migrācijas rezultātā – par 4900.

    Statistiķi norāda, ka iedzīvotāju skaita samazinājuma temps pēdējos gados bija kļuvis lēnāks, taču 2009.gadā šis rādītājs pieauga un bija 0,57% salīdzinājumā ar 0,42% 2008.gadā.

    Šā gada 1.jūlijā Rīgā dzīvoja 702 700 iedzīvotāju, kas ir par 3700 cilvēku jeb par 0,5% mazāk nekā gada sākumā. Iedzīvotāju skaits dabiskās kustības dēļ (mirušo skaitam pārsniedzot jaundzimušo skaitu) samazinājās par 1400 un starptautiskās ilgtermiņa migrācijas rezultātā – par 2300.

    Kopš 2002.gada Latvijā bija vērojama laulību skaita pieauguma tendence, un 2007.gadā tika noslēgtas 15 486 laulības, kas bija lielākais skaits kopš 1993.gada.

    Pēdējos divos gados laulību skaits strauji saruka: 2009.gadā tika reģistrēts par 3000 laulību jeb par 23% mazāk nekā 2008.gadā, bet šā gada pirmajā pusgadā noslēgtas 2876 laulības, kas ir par 716 laulībām mazāk nekā 2009.gada pirmajos sešos mēnešos.

    Laulību skaits, salīdzinot ar 2009.gada pirmo pusgadu, samazinājies par 20%.

    Jau vairākus gadus Latvijā bija iezīmējusies neliela dzimstības pieauguma tendence. 2008.gadā valstī bija augstākā dzimstība kopš 1994.gada un piedzima 23 948 bērni. Taču 2009.gadā pasaulē nāca par 2300 bērnu mazāk nekā 2008.gadā, un arī šā gada pirmajos sešos mēnešos dzimušo skaits ir par 1500 bērniem jeb par 13,4% mazāks nekā 2009.gada pirmajā pusgadā. Šogad pirmajos sešos mēnešos pasaulē nākusi 9630 jaundzimušie.

    Savukārt mirstības rādītāji pēdējos gados ir mainījušies salīdzinoši maz. 2009.gadā nomira 29 900 cilvēku, kas bija par 1100 mirušajiem mazāk nekā 2008.gadā. Arī šī gada sešos mēnešos mirušo skaits turpināja samazināties un sasniedza 15 300. 2009.gada pirmajā pusē nomira 15 400 cilvēki.

  38. informācija saka:

    http://www2.la.lv/lat/latvijas_avize/jaunakaja_numura/latvijas.zinas/?doc=92132

    Amerikas vēstniecība meklē atbalstu
    12.01.2011.
    Autors: Māra Libeka.

    Pievienot komentāruDrukātNākamnedēļ vizītē Latvijā ieradīsies ASV Valsts departamenta īpašais sūtnis holokausta jautājumos Duglass Dāvidsons. Neoficiāli zināms, ka ASV vēstniecība Latvijā aicinājusi uz pārrunām vienu otru Latvijas politiķi no Saeimas, lai rastu atbalstu jautājumā par kompensācijām ebreju kopienai. Kopsummā tie ir vairāk nekā 31 miljons latu, ko kopiena pieprasa par zaudētajiem pirmskara īpašumiem. Uzaicināto vidū esot arī Saeimas Juridiskās komisijas priekšsēdētāja Ilma Čepāne, kura uzaicinājumam nav atsaukusies, iepriekš gan paskaidrojot savu rīcību. Deputāte nevēlējās sniegt nekādus komentārus par nenotikušām sarunām. I. Čepāne pauda vien savu personīgo viedokli ebreju īpašumu lietā, norādot, ka pašreizējā ekonomiskajā situācijā šis ir ļoti politiski jūtīgs jautājums un jāņem vērā, ka pēc Latvijas neatkarības atgūšanas nebija nekādu šķēršļu gan fiziskajām, gan juridiskajām personām, tostarp arī reliģiskajām organizācijām, īpašuma tiesību atjaunošanai.

    Vakar ASV vēstniecības pārstāvjiem notika darba līmeņa tikšanās Tieslietu ministrijā, lai apspriestos pirms Dāvidsona kunga ierašanās. Tieslietu ministrs Aigars Štokenbergs sacīja, ka šajās sarunās piedalīsies valsts sekretārs Mārtiņš Lazdovskis, bet pats ministrs gan ne, jo īpašumu jautājums valstī tiesiski esot sakārtots, tāpēc neesot īsti par ko runāt. Atgādināšu, ka tieslietu ministrs laika gaitā ir mainījis savu nostāju, jo, būdams pašvaldību lietu ministrs Aigara Kalvīša valdībā (tieši Kalvītis kopā ar savu padomnieku Jurģi Liepnieku bija iniciatori likumprojektam “Par atbalstu Latvijas ebreju kopienai”, ko 9. Saeimas deputāti 2006. gadā noraidīja), Štokenbergs uzskatīja, ka jautājums par zaudējumu atlīdzību ir jārisina.

    Ārlietu ministrs Ģirts Valdis Kristovskis neesot neko dzirdējis par D. Dāvidsona vizīti, bet par Saeimas noraidīto likumprojektu gan zinot. “Kad tēma atkal uzpeldēs, tad arī tajā iedziļināšos,” solīja ārlietu ministrs. Bet ASV vēstniecībā apgalvoja, ka nevarot būt, ka ministrijas darbinieki nezina par augstās amatpersonas vizīti. Iespējams, ka aizmirsuši to pastāstīt ārlietu ministram.

    Daži politiķi, kas nevēlējās publiskot savu uzvārdu, ironiski izteicās: ja jau Kristovskis laikus neizrādīs interesi par ebreju kompensācijām, viņam var rasties problēmas, gatavojot februārī iecerēto vizīti uz ASV.

    Viens no politiķiem, kurš arī nevēlējās publiskot savu uzvārdu, neslēpa, ka, pirms pusgada viesojoties ASV senātā un administrācijā un tiekoties ar ASV valsts sekretāres palīdzes vietnieci Pamelu Kvanrudu, kuras pārziņā ir attiecības ar ziemeļvalstīm, Baltijas un Centrāleiropas valstīm, ebreju kompensācijas jautājums bijis sarunu degpunktā. Ja Latvija vēlas, lai ASV aktīvāk šeit iegulda savas investīcijas, tad atkal jāceļ augšā Saeimā noraidītais likumprojekts, tāda bijusi Amerikas puses nostāja. Arī Kristovskis no šī jautājuma politiskas risināšanas nevarēs izvairīties, secināja politiķis.

    Nepārsteidz tas, ka par D. Dāvidsona vizīti neko nezina arī Latvijas Ebreju draudžu un kopienu padome. Tās izpilddirektore Gita Umanovska meklēja kādu padomes pārstāvi, kas varētu pastāstīt ko vairāk, bet tā arī neatrada. Kad politiķi 2006. gadā neatbalstīja ebreju prasību, zināms, ka kopienas pārstāvji vērsās pēc palīdzības pie tautiešiem ASV. G. Umanovska sacīja, ka kopienu droši vien informēšot tikai tad, kad Amerikā būšot gatavs kāds konkrēts lēmums.

  39. zonnenbergs saka:

    Bezgaliga reketa banda.

  40. 13 saka:

    20 gadīgo Latvijas republiku nodibināja sēžot uz”tankiem”,dzerot
    šnabi,plivinot drāniņu.

  41. Sigurds Graudiņš saka:

    Tas atbilst ĻAUNUMA SAKNES 21 gada manas IZPĒTES SLĒDZIENIEM…!!!
    http://www.ru-an.info/news_section.php?sid=13.13

  42. Sigurds Graudiņš saka:

    Zonennbergs – TEV personīgi – valimnahren @inbox.lv Sigurds Graudiņš

  43. zonnenbergs saka:

    Sigurdam-Neapvainojies,bet mulkim-mulka alga.

  44. Sigurds Graudiņš saka:

    Biedrība „Antiglobālisti” ir pieteikusi mītiņu uz 13. janvāri, plkst. 17.00, pie Saeimas. Mītiņa mērķis ir: „Prasība Saeimas deputātiem sniegt konkrētas atbildes uz biedrības uzdotajiem jautājumiem (2010. gada novembra – decembra vēstulēs; skat. iepr. publikācijas http://www.antiglobalisti.lv ). Valstij piederošu īpašumu un uzņēmumu privatizēšanas nosodījums”.

  45. 13 saka:

    Lai tik silti apģērbjās, bail ka nesasaldējās.

  46. white joker saka:

    ..hi,ja tie antiglobālisti būtu arī tkpat skaļi pret rusifikāciju un par valsts iztīrīšanu no okupantiem, tad gan i es i dauzi tūkstoši ietu

  47. Sigurds Graudiņš saka:

    Deputāti NOMĪZA un darbu beidza 1 stundu ĀTRĀK…!
    http://www.draugiem.lv/gallery/?pid=113096085&r

  48. oskars saka:

    .aizies krievi atnaaks paakiishi un kjiinieshi taapat letinju sabradaas…

  49. oskars saka:

    Maņka no stepju alām saka:
    2011. gada 11. janvāris 21.19Varbūt, VARBŪT varētu paciest tos aziātu-ebreju-krievu mazizglītotos jaukteņus un būtībā barbarus mūsu senās kultūras un augstas izglītības cilvēku valstī, ja vien būtu tie CITĀDI!
    Nu vismaz būtu te iebrukušie urlas, kā citi cilvēki pasaulē, nu vismaz nedaudz līdzīgi eiropiešiem, nu būtu kaut cik inteliģenti, nu būtu drusku izglītoti, nu būtu tiem mazliet pašcieņa un tie nezagtu visus izgudrojumus un visu kas nav piesiets, ja tie nemitīgi neražotu plaģiātus VISĀS jomās, ja piemistu tiem kaut kautrības smarža, neliela kauna sajūta, nu nebūti tie tādi zagļi un laupītāji, nu ne tik prasti un neaudzināti, būtu mācīti uzvesties pieklājīgi, nebūtu tādi žūpas un dzērāji, nebūtu nacionālo tautas tērpu -pufaiku un vaļinkus nomainijuši uz vēl pretīgāku treniņtērpu, mācētu strādāt kārtīgi, nevis -kak ņebuģ, nebūtu nenormāli uzbāzīgi un masveida nekauņas, mācētu arī citas valodas, kaut ar savu drausmīgo akcentu, nu būtu normāli vecāki tiem bijuši, kas būtu iemācijuši SAVU zemi mīlet, nevis līst ar varu svešās zemēs uz visu svešu ļaužu sastrādātu gatavu un ja vēl tiem būtu sirdsapziņa, ja tie nebūtu sarkanie fašisti, nu vismaz mierinājumam, ka vismaz VALODA būtu tiem sava, nevis izkropļota un aizgūta grieķu mēle, bet pat” viņu” zeme tiem ir sveša, zagta visur un no visiem – nu ja tas viss viņiem nebūtu dzīves norma, tad mēs jau sen būtu samierinājušies ar viņiem un būtu nemanāmi pārkrievoti, jo pat, ja nekā cita tiem nav, tad skaitā tie ir daudz un kā mikrobi, kā tārpi gaļā vairojoties tie mūs pārmāktu un vairs neatbaidītu, ja viņi nebūtu TIK ATBAIDOŠI ar savu uzbāzīgo dtaudzību un bezgalīgo prastumu, kas nekad neļaus samierināties ar to klātbūtni mūsu Dzimtenē un citur civilizētajā pasaulē!
    ….
    ….
    ….slims egocentrisks kropls radiijums tu esi…padla,tu pats esi suuds un pisies citiem klaat…ej britiem vecriigaa atsuukaa…tas buutu ahujenna civilizeeti un pat kautriigi mazliet….suka.tu pats kaa taarps galjaa vairojoties te vairo kautkaadu marasmu droochiijot uz shiimeiliem savaa monitoraa…civilizeetais pastalnieks.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *