Latviešu tautas bendēm netur nervi… .

IMGP0974Nemitējas un nemitējas HAKERU(lauzēju) uzbrukumi LRTT interneta vietnei www.tautastribunals.eu . Nedēļas laikā divas reizes tribunāla serveris tika bojāts !!! Latviešu tautas kangari, cionisti un ru. šovinisti nu nekādīgi nevar pārdzīvot, ka par viņu noziegumiem pret latviešu tautu un cilvēci kopumā, kāds var atļauties bezbailīgi runāt !!! Ja LRTT savā i-vietnē runātu netaisnību vai arī kādu būtu netaisni apvainojis, tad tas būtu sen jau slēgts, bet par nožēlu tā visa ir skaudra un asiņaina Taisnība. Latvijas Republikas tautas tribunāls saka visiem komunistiskajiem un cionistu izdzimteņiem: “Naksts nav mūžīga, pamalē jau sārtojas, tāpēc jau arī šie necilvēki- zvēri vēl cenšas izplēst kādu gabalu miesas no tā jau novārdzinātā latviešu tautas ķermeņa, bet nekas, jūs, šakāļi, savu tiesu dabūsiet ar uzviju !!!”

L. Grantiņš  11.11.10

You may also like...

54 komentāru

  1. http://pietiek.com/ saka:

    http://www.pietiek.com/raksti/naudas_rekordatmazgatajs_saistits_ar_augstu_sab_amatpersonu

    Naudas rekordatmazgātājs saistīts ar augstu SAB amatpersonu
    B. Rulle
    11.11.2010.

    140 miljonu latu atmazgāšanā aizdomās turētā Arta Hartmaņa biznesa partnere Iveta Bora, kas oficiāli kļuvusi par viena Hartmaņa uzņēmuma līdzīpašnieci, ir vadoša SAB pretizlūkošanas darbinieka Aigara Bora sieva. Par SAB darbinieku, Boras vīru jau pirms gada interesējies KNAB, – Hartmaņa biznesa partneres vīrs, iespējams, bijis saistīts arī ar „piesegpasu” nelikumīgu sagādāšanu, un droši avoti ziņo, ka Bors, iespējams, laikus brīdinājis Hartmani par gaidāmajām „problēmām”.

    Biznesa partnere – SAB vadoša darbinieka sieva
    Par iespējamo četrus gadus ilgušo naudas atmazgāšanu, kurā apgrozīti ap 140 miljoni latu, aizdomās turētā Liepājas uzņēmēja Arta Hartmaņa biznesa partnere Iveta Bora ir vadoša Satversmes aizsardzības biroja (SAB) pretizlūkošanas darbinieka Aigara Bora sieva.

    SAB vadošā darbinieka sievu un Hartmani saista iespējamajā naudas atmazgāšanā iesaistītā Liepājas ostas firma Baltic Bunkering Company, kura pirms dažiem gadiem iegādājās jaunu Aston Martin DB9 un kurā Hartmanim, kā liecina Lursoft informācija, līdz pat šā gada aprīlim piederēja 42,5% kapitāldaļu.

    Kopš šā gada 21.aprīļa 80% Baltic Bunkering Company īpašniece ir Panamā reģistrētā Shipeco INC. Savukārt SAB darbinieka Aigara Bora, kurš pēc neoficiālas informācijas ieņem SAB pretizlūkošanas šefa amatu, sievai Ivetai nu pieder 20% BBC daļu.

    BBC kapitāls ir 200 000 latu, bet apgrozījums pērn bijis 578 929 lati, peļņa – 43 300 latu.

    Vai SAB darbinieks piesedzis?
    Neoficiāli tieši ar Bora ietekmi SAB tiek skaidroti iemesli, kāpēc Hartmanis pametis valsti, pirms Valsts ieņēmumu dienests (VID) medijiem ziņoja par vērienīgu naudas atmazgāšanas shēmu, kurā iesaistīta persona A. – pēc publiski izskanējušas informācijas, Artis Hartmanis.

    Vairāki informēti avoti Pietiek norādījuši, ka Bors jau ilgstoši bijis pazīstams ar sievas Ivetas biznesa partneri Hartmani un, iespējams, zinājis par Hartmaņa izstrādāto naudas atmazgāšanas shēmu.

    Turklāt pēc drošu avotu ziņotā Bors aptuveni pirms gada nonācis KNAB interešu sfērā. Uz laiku, kad KNAB veicis izmeklēšanu, Bors pat ticis atstādināts no amata. Tomēr vēlāk amatā SAB viņš esot atjaunots, jo KNAB interese par Boru mazinājusies.

    Bors, neoficiāli saistīts arī ar iespējamām nelikumīgām darbībām ar tā saukto „piesegpašu” izdošanu – tādas SAB noformē saviem aģentiem un darbiniekiem.

    Netiek arī izslēgts, ka sievas biznesa partneri Hartmani SAB pretizlūkošanas nodaļā strādājošais Bors attiecībā uz VID izmeklētājiem „piesedzis” kā aģentu. Esot iespējams, ka Hartmanis no Latvijas „aizlaidies” ar SAB „piesegpasi.”

    Vai „mazgāja” bijušo Jukos struktūru naudu?
    Par Latvijā līdz šim vērienīgu naudas atmazgāšanu aizdomās turētais Hartmanis, pēc vairāku avotu Pietiek atzītā, naudu ilgstoši caur vairākām Liepājas naftas produktu tranzīta firmām un ārzonu kompānijām, iespējams, esot atmazgājis ar bijušo Krievijas naftas gigantu Jukos saistītu struktūru interesēs.

    Oficiāli nekādus komentārus VID par šo naudas atmazgāšanas shēmu gan nesniedz.

    Jukos bija viena no lielākajām Krievijas naftas un naftas produktu kompānijām, Latviju naftas produktu tranzītam Jukos izmanto jau kopš 90.gadu sākuma.

    SAB oficiāli neatbild par Boru, taču “iekrīt”
    Oficiāli Pietiek neizdevās noskaidrot, vai Aigars Bors strādā SAB un kādu amatu viņš ieņems. SAB preses pārstāve Baiba Rāta-Saliņa, atbildot uz jautājumu par Boru, Pietiek atbildēja: „Informēju, ka SAB ir divas publiskas amatpersonas – SAB direktors un SAB preses sekretāre. SAB nekomentē biroja personālsastāvu, jo atbilstoši Ministru kabineta noteikumiem Nr.887 Valsts noslēpuma objektu saraksts valsts drošības iestāžu štati un personālsastāvs ir slepeni.”

    Tomēr, zvanot uz SAB mājas lapā internetā norādīto kontakttālruni un uzdoties par vienkāršu iedzīvotāju Ilzi Šteinbuku, kas vēlas Aigaram Boram ziņot par kādu aizdomīgu lietu, izdevās pārliecināties, ka Bors SAB aizvien strādā.

    Saruna ar Boru gan neizdevās, jo sieviete, kas atbildēja uz SAB kontakttālruni, informēja, ka Bora kungs neesot uz vietas. Lai sazinātos, viņa ieteica lietot e-pastu.

    Neoficiāli jau ilgstoši izskan, ka SAB struktūras un amatpersonas saistītas ar iespējamiem naudas atmazgāšanas un kontrabandas piesegšanas darījumiem.

    Pietiek jau informēja, ka Hartmanis, kas neoficiāli nosaukts kā iespējamais Latvijas naudas atmazgāšanas rekordistu, šogad dažu mēnešu laikā atbrīvojies no faktiski visiem viņam oficiāli piederošajiem īpašumiem, tos pārrakstot uz ārzonas uzņēmumu vai, domājams, viņa tēva vārda.

    Kā rāda Lursoft datu bāze, no visām viņam piederošo kompāniju kapitāldaļām 1971. gadā dzimušais Hartmanis atbrīvojies no šā gada aprīļa līdz jūlijam. Šīs darbības vedina spriest, ka Hartmanis apzināti gatavojies „problēmām” un jau laikus glābis savus īpašumus.

    Piektdien Pietiek publicēs pārskatu par SAB darbinieka Bora un viņa dzīvesbiedres darījumiem un īpašumiem. Šis pārskats, iespējams, viesīs skaidrību, vai ar Boru ģimenes oficiālajiem ienākumiem bija pietiekami, lai šogad no Hartmaņa iegādātos uzņēmuma Baltic Bunkering Company kapitāldaļas.

  2. pamela saka:

    Tad nav brīnums,ka Kažociņš /SAB šefs/ PRIVĀTĀ !? intervijā lēja asaras pare to,ka krievi no SC netiek laisti pie varas !!

  3. omega saka:

    Par Ministru prezidenta Valda Dombrovska (“Vienotība”) ārštata konsultatīvo darbinieci nacionālās drošības jautājumos kļūs Iekšlietu ministrijas valsts sekretāre Ilze Pētersone.

    Par to liecina šodien oficiālajā laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” publicētais Dombrovska 11. novembra rīkojums.

    ——————-

    Ilze Pētersone ir mauka, kas kopojās ar Ivaru Godmani, labi zinot, ka viņam ir laulība ar Ramonu Godmani. Jājautā, kāda morāle ir Valdim Dombrovskim, zinot, bet piesaistot mauku un liekēdi savā valdībā?

  4. black_joker saka:

    Omegai- kas tev par daļu, ka tā guļ ar to, vai tas guļ ar to? Nekāda…..Bet uzliet sūdiņus gan gribās…pats gadījumā neesi svētais ar nimbu un spārniņiem?

  5. Miervaldis saka:

    Vai ar uzviju samaksās tie, kuri digitāli uzbrūk jums, vai vispar samaksās?

  6. Miervaldis saka:

    Nu vispār viņi neredz, nu neredz to, kad viņus gaida sods, par tieši to, kad viņi uzbrūk jums digitāli!Bet es nesaku kad viņi bargi nesamaksās par vispārējiem noziegumiem pret Latvju tautu!Tikai kad viņus sagaida bargs sods par to, kad viņi uzbrūk digitāli tieši jūsu mājaslapai?Vai tas izriet no tagadnes, vai nākotnē – savos pirmsnāves agonijas centienos?

  7. black_joker saka:

    Miervaldi- ja tiešām kādas struktūras gribētu nonest jūsējā Fīrera lapu, tad tas jau sen būtu izdarīts :):):) Domāju, ka nekas nekur nav lauzies- pats palaiž šo pīlīti….pārbaudīt ta mēs to nevaram :):)

  8. annamarija saka:

    Nekādu izbrīnu nerada ne hartmaņa, ne Bora izdarības: 4.maija mafiozā valdīšana savējos vienmēr piesedz; tālab jau ir tik daudz “drošības” iestāžu. :)

  9. Miervaldis saka:

    Black joker – mēs esam stipri un daiļi, tādēļ mūsu mājaslapu nenonesa!Nesaproti tu, kad tu savā dumjumā laizi kurpes tiem, kuriem tik tikko pietiek dūšas Latvijas vārdu pat pateikt!Tādeļ vini jau arī var noalgot sev bendes, un lauzties savu opozicionāru mājaslapās!Kara dievs Mēness ir ar mums, jo mums ir taisnība, to jau tev sen bija laiks saprast!

  10. black_joker saka:

    Miervaldim- naivs esi tu, ja domā, ka nenonesa tādēl, ka esat “stipri”- ar stiprumu te nav nekāda sakara. Ja kāds tur ko darīja, tad parasts ierindas hakerītis, kam GER serveris bij par cietu riekstu. Profs jūsējo lapu nonestu rīta kafiju malkodams……Jūs sevi uzskatat par opozīciju??:):):) Opozīcija operē ar faktiem, skaitļiem, pierādijumiem, nevis bļuastīšanos un apriešanu, iet tautā, rīko pasākumus, kur visu izskaidro, kas un kā. Tā pieņemts demokrātijā.

  11. co saka:

    Tā pieņemts demokrātijā-pūlis, bars uzspiež savu gribu labākajiem,gudrākajiem.Tas pats pūlis,bars kas nekad
    pasaulē gudrāks nebūs,ar idiotisma pazīmēm.

  12. Miervaldis saka:

    Black joker – bet līdz šim, neviens D policists, šo mājaslapu nav aisticis – par ko tas liecina?

  13. black_joker saka:

    Miervaldim- par to, ka “suns, kas rej kā traks, nekož “:):):) DP ir daudz svarīgāku darbu un nodarbību, lai nodarbotos ar apsēstiem cilvēkiem, bez tam neviens no apvainotajiem nav iesniedzis prasību tiesā, jo ko tu psihiskajiem prasīsi….

  14. Miervaldis saka:

    black joker – Tevis pieminētie neko mums nevar padarīt, jo šī mājaslapa atrodas pavisam citā valstī!Redz kā – Dieviņš un Mēnestiņš sargā savējos ļaudis, Dievs dod savu apdomu, bet kara dievs Mēness palīdz tiem, kuriem ir taisnība!Neviens, es atkārtoju neviens ļaunums nevarēs stāties pretī savējo ļaudīm – Mēnestiņa karavīriem!Nesen bija Lāčplēša diena, piedalies kādā pasākumā – varbūt sapratīsi!

  15. black_joker saka:

    Miervaldim- un kā starptautiskās vienošanās par sadarbību drošības jomās ? :):):) Tad Grantiņam serveris jāuztaisa Haiti vai Centrālāfrikas republikā- tur var gadīties, ka LAT nav sadarbības līguma…..Ja FIB vai CIP ko vajag, tad tā ātri to dabū arī tad, ja tas LAT vai GER. Vajadzēs LAT iestādēm – dabūs arī GER ciet….

  16. Miervaldis saka:

    Black joker – nu ja esi šī režījuma patriots, tad tu nēesi Latvijas patriots, tu esi pielīšanas, un bezjēdzīgas naudaskāres patriots!

  17. black_joker saka:

    Miervaldfim- tu esi parasts muļķis, piedod par atklātību

  18. Miervaldis saka:

    Black joker – bet toties tu savu nelietību esi jau pierādijis!

  19. black_joker saka:

    Miervaldim- beidz vienreiz kladzināt kā gailis uz sūdu čupas un nocitē beidzot tās vietas, kur šajā portālā es slavinu to, par ko tu mani apsūdzi.

  20. Ernis Purnis saka:

    Kangareli bļ-pļecka, to ko tev, mēslam saka Miervaldis, tā domā pilnīgi visi normāli Latvijas ļaudis, kas kaut vienu tavu kremļa smirdelējumu ir palasijis. Kaut deformēts,tu protams esi algots draņķis, kāds ir katrā sadaļā, vai portālā, kur izsakās vairāk par diviem latviešiem – vecs čekas paņēmiens tā kontrolēt un bojāt gaisu nacionālā vidē. Tik esi par stulbu, lai sajēgtu, ka esi tikai redzamais, sasniedzamais pārmijnieks, kas par 30 grašiem un krutkas buteli saņems algu par visiem pārējiem nodevējiem un tam tu kremlim arī esi vajadzīgs. Tāpat,kā šejienes krievu zombiki-lielgabalgaļa kremlim.

  21. black_joker saka:

    Ernim Purnim – normāli cilvēki domā tā ? Kolosāli, tu nupat atzini, ka LAT 99% cilvēku ir nenormāli

  22. Miervaldis saka:

    Black joker – nelietība ir tā, kad tu DP nodevi šo mājaslapu, bet bez panākumiem, par laimi!

  23. black_joker saka:

    Miervaldim- tu tiešām esi tik naivs, ka domā, ka nepilnu stundu pēc pirmā ķengu raksta šajā lapā viņi to jau nezināja??? Tu varbūt to nezini, ka intertnetu čeko datorprogrammas, kas meklē atslēgas vārdus- piemēram “cocaine, drugs, war, weapons”, Latvijas gadījumā tie būtu latviskie un angliskie vārdi, kas saistīti ar narkotikām, ieročiem,pretvalstiskām sarunām un tamlīdzīgām lietām. Gribi eksperimentu uzcept ? Uztaisi ineta kafē kur 2 epasta adreses un sūti no vienas uz otru un atpakaļ tekstus, ka tu tirgo kokaīnu un gribi tikties tur un tur (kādā nomales kafē)….Sarunā, ka tikos un tikos, tad fiksi skrien un aizņem vietu tajā kafē. Pirms tevis noteiktā laika klāt būs mentu aģentūras pārstāvis, pārbaudīt, vai tiešām tā kā runāja te kas notiksies. Ja neesi galīgs bašmaks, tad tu musorus atpazīsi arī melnā naktī tumšā istabā, jo sūta jau kursantus tipa, jo liela iespēja, ka tas ir feiks, bet pārbaudīt vajag tomēr.

  24. Tā domā Latv. tauta saka:

    -skat tikai, pēķšņi black_joker pārzin DP darba ikdienu un vienlaikus buldurē zeku žargonā, pie tam ar tipisku urlu leksiku)))

    Bet mūsu tauta tā domā:

    Medved, AFGAN 1984,, 19.11.2010 20:10
    Xo,xo ti krisa AFGAN 1984?!!! Kriev ebrej žurks tu ir un kremļis vergs, kas te par viens krutka melo tautai latviwu, Cavoks un gņida tu ir, “afgan”!

    :D, 19.11.2010 21:14
    Der pieminēt, ka viņa garīgais aizbildnis ir Krievu pareizticīgās baznīcas galva Kirils, kas neslēpj centienus apvienot tā saucamo krievu pasauli. Dīvaini ir tas, ka šajā krievu civilizācijas zonā jāietilpst citām valstīm – arī Ukrainai
    ==============

    Kaut kādi slimi tie krievi. Nevar vienkārši dzīvot par savu valsti domājot, vienmēr impēriju un vairāk un vairāk un vairāk zemes un tautas kontrolēt. Es neesmu psihilogs, bet tā noteikti ir kaut kāda slimība.

    Trūkst dihlofos, :D, 19.11.2010 21:52
    Protams, impēriskas slimības visas lielvalstis izslimojušas, bet šitie Austrumu duraki pie tam vēl pamanijušies pie šīs slimības pievienot mūžigā lūzera principu, jo krievija vienīgā ļaunuma impērija pasaulē, kas paliek aizvien nabagāka un atpalikušāka, jo vairāk svešas zemes ir sagrābusi. Kā slimi, defektīvi tarakāni, kas it visur salien, visu piesārņo, savairojas, bet paši turpina dzīvot badā un tumsībā un vienlaikus lieloties, ka ir visstiprākie,visgudrākie un ir visu izgudrojuši viņi!

    puce melo, 19.11.2010 22:28
    Nežēlīgi apskaužot jeņķus un baidoties no tiem urlas šādus tekstus bīda par parādi: jā, jā tās amīšu lidenes atgadinas letiņiem ,kuri te ir istie saimnieki, jā, nevis vairs mēs, labie atbrīvotāji no visa, bet tie briesmīgie ASV kapitaļisti.Nekadas vairs jums ņebus brivdomasanas, kā pie mums bija brivi

    sapratu, 19.11.2010 23:36
    Ka vēl daudz mēslu palikuši Latvijā pēc okupācijas, mājās nebrauc, bet izvemj žulti delfos.

  25. Miervaldis saka:

    Black joker – mums kā partizāniem, nevar neko padarīt!Tikai ar brutālu spēku un nodevību var ko mainīt!Tā jau cilvēkam raksturīgā viltība!Tā mūs ir sargājusi zemgaļus viņu zemkopības gaitās, mūs arī!Tāpat kā visus cilvēkus, arī Latvjus sargā šī cilvēka iezīme!

  26. Miervaldis saka:

    Black joker – kaunies?Nu es jūtu – esi ticis pie prāta, kā jau es paredzēju!Tavas smadzenes vēl cīnās ar to Matrixa vadu, vai vajag palīdzēt?Varam sarunāt laiku un vietu.Nekāds zintnieks es nēesmu, bet kad būšu, sarunāsim!Es tev tiešām gribu palīdzēt!Kā jau savam tautas brālim!Mans viedoklis par tevi ir tāds, kad tev tas Matrixa vads tik ļoti izskalojis tev smadzenītes, kad tu mūsu varturiem dod viņiem tīkamus murgoloģijas kopotos rakstus, par kuriem sakarīgi domājoši cilvēku pasmietos!Tiešām man žēl tevis!Kamēr tevi vēl var glābt – nu palasi to, kas šeit rakstīts!

  27. black_joker saka:

    Miervaldim- ko tu tur runā savā nodabā ? Ar sevi sarunājies, vai? 4 brīvas dienas ir jāizmanto atpūtai, nevis dirnēšanai pie kompīša. Un ko tu man vari citu pateikt pie tikšanās, izņemot to pašu sviestu, kuru tu kul šeit? Sakarīgi domājoši cilvēki par šādiem saitiem nospļaujas un dodas savās gaitās. Tas, kas šeit sarakstīts, ir bez jebkādiem pierādījumiem un argumentiem- blablabla kvadrātā.

  28. Miervaldis saka:

    Black joker – ko tu pats tad dari šajā mājaslapā?Pats gāz dubļus uz mums, bet pats pierādiji, kad tev tavi saminieki dod brendavīnu, un Krievijas rūpnīcā gatavotu desas luņķi!Nu paldies kad atzinies!Atzīšanās jau grūta, bet tev jau ir vērojams progress!Ar to tevi apsveicu!Nu bet tavas, un tev līdzīgo padomus gan man nevajag!Tev līdzīgos tu sauc par “sakarīgi domājošiem”?Nu sakarīgi ar tevi viņi domā, jā, bet te nevar iet runa par visu tautu!

  29. black_joker saka:

    Miervaldim- turpini fantazēt un iedomāties sev vēlamo par esošo ? Laikam jau 4 vai 5 reizi saku- interesanti pastrīdēties ar iedomu apsēstiem cilvēkiem, jo patīk psiholoģijas lietas. Kādus tev vēl dubļus? Patiesība par nepamatotību un apsēstību acīs kož? Tu pat esi tik tālu aizfantazējies, ka iedomājies, ka es mainu savu viedokli un atzīstos neesošos gtrēkos un pasākumos:):):):):)

  30. Mes-clar cetkin,roz luksemburg saka:

    Kremļa pļeckai arī tie, kas nacistiem kalpoja, bija “sakarīgi domājoši” un visi, kas pretojās okupantiem skaitas tev iedomu apsēstie, vai ne urlik?

  31. black_joker saka:

    palasi visus manus komentus- tur ir mans viedokis gan par vieniem okupantiem, gan par otriem 2.pasaules kara laikā. Okupācijas sen beigušās- strādāt negribat, amatus neviens zināšanu trūkuma dēļ nedod, nu tad arī rejat kā koijoti uz Mēnesi….

  32. Miervaldis saka:

    Klau tu kremļa saemas ākst, bet tev taču nav ne jausmas, kur mēs matriālus dabujam!

  33. Miervaldis saka:

    Klau tu kremļa saemas džokeri, mums nekas nekož, kož tik tavs stulbums!

  34. Miervaldis saka:

    ņemam – mans labojums!

  35. Miervaldis saka:

    Kremļa saemas džokerim atbildu – mēs rejam par lietu, jo sociālā sfērā pie varas ir krievi! – labāk tādus dillēs, nekā pie viņiem strādāt!

  36. zonnenbergs saka:

    Man patika profesora Zarina teiktais,ka vins it ka dzivo paralelas
    pasaules ,vienu dzivi 16-17 gs radosaja,DOMAJOSAJA,atklajumiem
    bagataja dzive un otru tagadeja dzive.Ja kads var noturet to
    divu dzivju standartu un ar speku sevi likt uzvaret tam pirmajam.
    Esi divains,bet tas ir TAVS speks.Es domaju visai dzivei.Valdiba
    nav tadu cilveku ar paralelam dzivem,tas ir vinu bezspeks un
    totals vajums.Tadiem pat prezerativi neder,jo nav uz ka uzlikt,
    ka raksta JOKER.

  37. Mes-clar cetkin,roz luksemburg saka:

    black_joker saka:
    2010. gada 21. novembris 23.23
    palasi visus manus komentus- tur ir mans viedokis gan par vieniem okupantiem, gan par otriem 2.pasaules kara laikā. Okupācijas sen beigušās- strādāt negribat, amatus neviens zināšanu trūkuma dēļ nedod, nu tad arī rejat kā koijoti uz Mēnesi….
    – …………………………………………
    tas joker pļecka nu gan jums te ir viens melu maiss, tik totāli pat paši urlu okupanti nemelo!!!Vai tu urlu paklīdeni nezini, ka tikai tad OKUPĀCIJAS IR BEIGUŠĀS, KAD OKUPANTI IR IZVĀKUŠIES? VISI okupanti, VISI, nevis lielākā daļa militāro izvācas, mazu daļu atstājot,bet milzu iebrucēju daļa bez formām joprojām okupē Latviju! Ko nesaproti, ko te vari vēl piemelot? Kā urliski saka : fakts uz purna, kur vien pagriezies, visur svešo urlas ņudz un murkšķ savā kirilicā-FAKTS!

  38. black_joker saka:

    Miervaldim- kādus materiālus???? Tu jau savā mānijā esi iedomājies, ka preses raksti un “domubiedru” graudi ir “materiāli”, tad nu tur vairs nav ko piebilst:):)Un es biju gan domājis pierādījumus graujošajai darbībai, nevis riešanas materiālus.

  39. black_joker saka:

    Mcc-rl- neko sev “okupanti”. Karaspēks un okupācijas vara sen projām, palikās tie nabagi, kurus te sasūtīja strādāt no viskurienes. Viņi tādi paši cietēji, kā okupētie. Tu ar savu klapi uz acīm redzi tikai birku “krievs”, bet neredzi, ka tiem parastajiem cilvēkiem tobrīd neviens neprasīja, brauksi- nebrauksi. Bija jābrauc, jo tā bija nolemts sadalot. Pa šiem 50 gadiem ģimenes, bērni, mazbērni. Kas vairs par saitēm kaut kur tālā apgabalā Krievijā. Protams, ka izglītība tai paaudzei labākajā gadījumā teķis vai profene, bet sliktākajā 8.klases skolā. Bērni tādi paši uzauga, jo neko jau vairāk nevajadzēja. Bet liela daļa no tiem, kas uzauga 90.ajos ssen vairs nav atšķirami no vietējiem- izglītība, bizness, īpašumi. Strādnieku atvases protams, ka atbilst jūsu apzīmējumam “urlas”, bet tie tik iet mazumā, nevis nāk klāt. Interesanti- 20 gadus nevienam netraucēja, bet te piepeši tādi nacionālisma uzplūdi panesās…..Aptrūcies tēmas politikā? Aptrūcies putras silē, ko strēbt? Paskaties statistiku- krievvalodīgo skaits samzinājies par kādiem 250 tk kopš 1990.gada, līkne iet augšā tieši pēdējos gados. Drīz tu kliegsi, ka nav kas melno darbu dara. Diezin vai turki un aziāti to tā viegli dziedādami darīs…..nāksies vien pašam sūdus mēst…..

  40. Miervaldis saka:

    Black joker – un kas tad ir tie, kurus L.Gratiņš liek še?Par krieviem….Krieviem staļintētiņš neko neteica, jā, jo tie krievi paši skaidri apzinājās, kad viņiem jāatbrauc še, un jāielien tajos dzīvokļos, kuru saimniekus izkāva!Un gluži loģiski, kad jāiestājas kategoriski par šo cilvēku drīzu izdzīšanu no mūsu valsts!Bet krievi saausās, kad šitais dokuments par dekolonizāciju tika pieņemts saemā!Tieši pirms krievijas lienošajām okupācijām!Kurš šos apstākļus tika pasūtijis?Kuram tie ir izdevīgi?Takā tu black jokerīti no īstās politikas zini tikpat, cik āzis no dārzniecības!

  41. black_joker saka:

    Miervaldim- jā, kā tad, kā tad. PSRS laukos par tādu Latvijas eksistenci zināja tikai sevišķi gudri ļauži. Tam nabaga strādniekdēlam pēc profenes iedeva ceduļku ar uzrakstu – Riga. Atbrauca ar pauniņu pār plecu un acis iepletis skatījās visapkārt, tad partijas vecis ideva atslēgas no jauna dzīvokļa un nozīmēja zavodu, kur strādāt. Tā protams bija pārkrievošanas politika, bet uzskatīt, ka 40-50ajos labprātīgi te visi tie iebraucēji saradās ir vienkārši smieklīgi:):). Vēlāk no radiem padzirdējušie protams, ka vēlējās te atrasties, bet neaizmirsti, ka plašajā PSRS nemaz ar to pārceļošanu no tālajiem stūriem tik viegli negāja- bez atļaujas nekas nenotika. Un nevajadzēja izglītotos, vajadzēja melno darbaspēku.
    L.G. šeit noliek visu un dajebko, kas saistās ar valdošajiem spēkiem un ķezās par dajebko, ar ko varētu tracināt tautu.

  42. Miervaldis saka:

    Black joker – nu melno darbaspēku vajadzēja, jā, tur es tev pa daļai piekrītu, taču padomju Krievijai krievi bija vairāk rūpjubērni, jo skaitijās labākie strādnieki!Tapēc tu esi draudziņ izgāzies kā veca sēta, jo krievi klausija Staļintētiņam, viņi varēja palikt savās sibīrijas tundrās, un tur celt savu Krieviju, bet nē, Staļina trora rezultātā viņi palika ļauni, un bija uzticīgi Staļinam un komunistiskai partijai, dabīgi, kad tikai nekrietnākie pasaules pārstāvji sekoja savam vadonim, lai ielīstu tanīs mājās, kuru saimniekus izkāva!Takā nemuldi, kad krievi nav vainīgi pie tā, kad viņus šurp ieveda!Viņi bija uzticīgi padomju valdībai, un mums tādi nav vjadzīgi!Mums ir vaijdzīgi cilvēki, kuri ir uzticīgi Latvijas valstij!Linards Grantiņš, black jokeri, šeit publicē Latvju nodevējus, un ja tādi ir valdībā, tad dabīgi, kad viņš raksta par daudziem mūsu valstvīriem!

  43. black_joker saka:

    Miervaldim- tavs naivums ir vienkārši apbrīnojams :):):):):)
    Pamēģini pateikt- es nebraukšu uz to Latviju strādāt- labi, nebrauc- tavs vilciens uz Vorkutu atiet no 2.perona:):):)
    Sibīrijas krievi paši šķībi skatās uz saviem tautiešiem otrpus Urāliem, jo savulaik visi labākie un aktīvākie devās caram apgūt plašo Sibīriju, bet padomju laikā apguvēju pētečus pašus nolika par budžieem un tautas ienaidniekiem, jo tie dzīvoja stipri labāk par pārējo Krieviju

  44. Ernis Purnis saka:

    black_joker saka:
    2010. gada 22. novembris 15.32
    Mcc-rl- neko sev “okupanti”. Karaspēks un okupācijas vara sen projām, palikās tie nabagi, kurus te sasūtīja strādāt no viskurienes. Viņi tādi paši cietēji, kā okupētie. Tu ar savu klapi uz acīm redzi tikai birku “krievs”, bet neredzi, ka tiem parastajiem cilvēkiem tobrīd neviens neprasīja, brauksi- nebrauksi. Bija jābrauc, jo tā bija nolemts sadalot

    Ko tu vari muldēt, kā jucis? Nu ko tik liekulīgu tu varētu iestāstīt tiem, kas te nedzīvo, aiz robežām esošiem, vai tavā laimes zemē raškā-paraškā! Bet te katrs, katrs izgājis uz ielas , jau pēc pāris minūtēm nesaprot, kur atrodas, krievijas guberņā, vai savā dzimtajā pilsētā. Un mums ir vienalgā, vai krievu militāristi savus pārkrievošanas mērķu izpildītājus krievvalodīgo kolonistu masu sūtija ar varu, vai liela daļa paši atlīda! Nekaunīgi atlīda uz citass tautas ciešanu un viņu atnestā posta rēķina varētu iedzīvoties Eiropas vidē, kaut sarkano neliešu jau degradētā, bet tiem tarakāniem kā paradīze šķita mūsu jau izlaupītā un izķēmotā Latvija!
    Un šodien, kad viņi visi, no veca līdz bērnam lieliski zina šo savu pretiesidko un nelikumīgo ierašanāss vēsturi, tad nav tiem attaisnojuma, kapēt tie vēl atrodas mūsu valstī. Jo nav tie lojāli un nejūtas nožēlojot savus un savu tautiešu noziegumus pret mūsu tautu un valsti. Par saujiņu krietnu un lojālu viņu pārstāvju daļiņu nerunāšu, jo tā ir mikroskopiska un savu tautiešu masas līmeni nespēj un necenšas ietekmēt uz taisnīgu un lojālu rīcību. Tapēc mūsu tauta gaida un pieprasa no valdības atdzīt nokavēto, bet nepieciešamo psrs kolonistu atgriešanu viņu teritorijās, ko kaimiņi-krievija vairākkārt aicinājusi, vai kur citur un sākt juridisko dokumentu un matrealo atbalsta fonda veidošanu.

  45. black_joker saka:

    Ernim Purnim – izskatās, ka tev bērnībā krievs būs zaptesmaizi izrāvis no rokām, tamdēļ tu viņus nīsti kā šķiru. Tu pat nepūlies saprast, ka komunistu laikā parastajiem mirstīgiem neviens neko neprasīja un to, ka iebraucējus šeit sasūtīja štābeļiem ne jau pēc brīvprātības principa. Izmocītajā Krievijā parastajam cilvēkam protams Baltija bija paradīze. Un tu vēl aizmirsi, ka paši latvieši ar savu nestāšanos kompartijā atdeva visu partijas vadību krieviem, atšķirībā no leišiem, kas izveidoja stipru kompartiju un atsita lielu daļu mēģinājumu iesūtīt iebraucēju armijas.

  46. Miervaldis saka:

    Black joker – TU esi naivs, vēl naivāks par mani!Krievi baltijā taisni bija vajadzīgi, lai uzstellētu padomju iekārtu, kā tu to nesaproti!

  47. black_joker saka:

    Miervaldim- Tu laikam nelasi, ko es rakstu- bet tikai lej- protams, ka krievi bija vajadzīgi komunisma stutēšanai, tikai viņi brauca zem priekšnieku lozungiem, ne pēc savas ideoloģiskās pārliecības. Pamatojums iebraucēju iesūtīšanai tieši bija vietējo komunistu kadru mazspēja un mazkaitlīgums.

  48. Ernis Purnis saka:

    Vai urlu bāba esi, vai kaut cik vīrieša pašcieņa tev ir mazliet aizķērusies kādā sarkanā karoga vīlītē paura dziļumā? Vai spēj kaut paklusēt, ja tavi meli jau ir pilnīgi bezjēdzīgi? Pirmkārt, vai esi riebīgs nacists, ka vislaik krievus zākā un man vēl ceri ko tādu piedēvēt-fašists tāds!?? Es visur pretējo uzsveru -nevis citas tautības cilvēkus jāvaino, bet gan tikai un vienīgi okupantus, to naidīgās uzvedības dēļ!Otrkārt, es taču tev uzrakstiju šo: Un mums ir VIENALGA, vai krievu militāristi savus pārkrievošanas mērķu izpildītājus- krievvalodīgo kolonistu masu sūtija ar varu, vai liela daļa paši atlīda! Nekaunīgi atlīda uz citass tautas ciešanu un viņu atnestā posta rēķina, lai varētu iedzīvoties Eiropas vidē, kaut sarkano neliešu jau degradētā, bet tiem tarakāniem kā paradīze šķita mūsu jau izlaupītā un izķēmotā Latvija!
    Ko tu turpini ļerināt par viņu-okupantu iemesliem,kapēc te tie ieradās, KĀDA NOZĪME, KAPĒC OKUPANTI IERADĀS? Nozīme ir tam, ka JOPROJĀM tie te vēl atrodas un nekas un nekāds viņu juridiskais statuts nav mainijies un nemainīsies NEKAD! Viņi uzspļāva cilvēcīgumam, viņi neatvainojas un nenožēlo visu notikušo ar viņu tiešu un netiešu līdzsalību noziegunos pret Latvijas tautu un valsti un turpina šo noziedzīgumu arī šodien. Jo tā bija viņu LIELĀ iespēja PAŠIEM integrēties, pašiem pieņemt mūsu valodu, tradīcijas un tikumus un nevis tagad, bet vismaz no 80 ajiem gadiem sākot. Bet okupanti ir okupanti, tikai 0,001 no tiem ir lojāls vai vismaz neitrāls, bet pārējā masa ir kremļa zombēta un mūsu dzimtenei naidīga un sveša UN NAV TIEM TE KO DARĪT, BET JĀATSTĀJ LATVIJAS TERITORIJU, ko jānodrošina mūsu valdībai, krievijai un ASV, ES starptautiskajām organizācijām. Ja VL/TB ir patrioti, tad lai gatavo petīciju par finansiālu un juridisku atbalstu šo psrs iedzīvotāju-civilokupantu demokrātiskai repatriācijai, adresējot Briselei, Strasbūrai un Hāgai, kā draudzīgas palīdzības aktu krievijai, kas sen un izmisīgi aicina savus tautiešus uz dzimteni!

  49. zonnenbergs saka:

    Ernim-diemzel ir tadi cilveki,kuriem patik citus kaitinat un tad
    skatas,kas notiks.Sakaitinatie paliek dusmigi,vai atspekojoties
    raksta garas rindas,bet pirmavots smejas,ka es sitads gudrs
    maku izvest no pacietibas.Ja tadu nebutu,tad sitie raksti
    saruktu un paliktu tikai informativie.Divaini.

  50. Miervaldis saka:

    Black joker – Tu neredzēji ko es uzrakstiju?Ar krievu šovinismu apslimušie PSRS pilsoņi ar lielu prieku devās turp, kur tos bija sūtijis Staļintētiņš!Un viņiem bija pilnīgi vienalga kur viņus sūta, galvenais kad Staļins cīnijās par krievu ietekmi pasaulē!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *