Iet vai neiet vēlēt, būt Latvijai vai nē ?!

Anna Marija CirceneSmagi… Nākamā sestdienā vēlēšanas, taču man joprojām nav skaidrs, kā rīkoties. Iesist visiem pa degunu ar TUKŠU APLOKSNI? Ja to neizdara 30-40%, tad būsim nodrošinājuši SC vislielāko pārstāvniecību, jo par to būs nobalsojis nemainīgais elektorāts, kas nodrošinās viņiem attiecīgo vietu skaitu kā TUKŠO APLOKŠŅU, tā VĒLĒŠANU BOIKOTA gadījumā.  Vai es gribu, lai prokremliskais spēks nonāk pie teikšanas? Protams, ka nē !

Foto: Anna Marija Circene.

Negribu atkal dzirdēt: govoriķe po ruski! Tāpat kā negribu visas citas viņu VISS BŪS LABI ekstras.
Balsot par grupām, kas nespēj sevi reklamēt, tāpēc maz kam zināmas, šai reizē, izskatās, ir bīstamāk nekā visas iepriekšējās reizes. Jo, netiekot pāri 5% barjerai, tām piekritīgās balsis tāpat sadalīs starp lielajām bandām. (CVK tās balsis skaita, dala, pārdala un visādi citādi muhļī, un beigās katra Saeimā iekļuvusi kompānija dabū sev pienākošos daļu. Tas mani visvairāk tracina: iznāk, ka cilvēks, pat nebalsojis par tiem mērgļiem, tomēr ir viņus ievēlējis!)
Daļa vēlētāju dažkārt ir protestējuši pret kādu partiju, ieliekot aploksnē biļetenu, kur visi kandidāti izsvīroti. Tādā gadījumā viņš, vienalga, ir nobalsojis par sarakstu, vienīgi katram atsevišķam kandidātam mazinājis balsu skaitu par vienu vienību. Tātad tāda pret balsošana nemaz nav iespējama 
PLĒSĒJI un KAMPĒJI atkrīt tieši tādēļ, ka ir plēsēji un kampēji, kas labas satikšanas dēļ jau uzdāvināja Krievijai Abreni, iztirgoja un turpina iztirgot zemi (Valsts teritoriju!) ārzemniekiem. Tāpat ķīseļainā ZZS sava labuma dēļ piekritīs visam, ko rosinās koalīcija.
Ar smagu sirdi jāatzīst: ka būs jāizšķiras starp Vienotību un VL-TB/LNNK. Zinu, ka pirmajā gadījumā atstāšu nesvītrotu vienu vienīgu cilvēku; Par otru – vēl domāšu. Iespējams, ka šīs partiju apvienības pakautrēsies pieņemt, piemēram, likumu par otru valsts valodu…
Manuprāt, balsojot par jebkuru sarakstu, jāsvītro laukā ikviens, kurš bijis Saeimā vai valdībā. Un ne tikai pēdējā.
AM Circene. 26.09.2010

========================================================================================

GranŠoreiz ir jāiet vēlēt, jo no tā ir atkarīga mūsu tautas nākotne ! Būt Latvijai un latviešu tautai vai nē !!! Ja neiesim vēlēt, tad par to priecāsies urbanovičisti un pārējie latviešu tautas ienaidnieki. Esot pie varas viņi pieņems likumus, kuri būs neatgriezeniski priekš mūsu pastāvēšanas. Rupji sakot, mums ir izvēle: iekāpt sūdos lidz ceļiem vai ievelties sūdu bedrē, kurā mēs noslīksim ! Iekāpjot sūdos līdz ceļiem, mums vēl ir cerība no tiem reiz izkulties !!! (lūdzu piedošanu par šāda veida salīdzinājumu, citādāk nesanāca)

Tas, kurš nepiedalās šinīs vēlēšanās ir uzskatāms par latviešu tautas ienaidnieku !!!

 Ir jāmāk savu naidu savaldīt un saglabāt skaidru prātu. Ja vienu kauju esam zaudējuši, tas nenozīme, ka visa cīņa ir zaudēta. Dievs palīdzēs tam, kurš saglabās vēsu prātu un pastāvēs Taisnībā !!!

Latvieši !- sakodīsim zobus un iesim vēlēt par tiem pašiem “maziem sūdiem” VL vai Vienotību, jo viņi neuzdrošināsies iestāties par divvalodību un izstāšanos no ES !!!

DIEVS SVĒTĪ LATVIJU !!!

L.Grantiņš

 

You may also like...

60 komentārs

  1. Miervaldis saka:

    Nākošaja saemā varbūt tiks arī sakarīgi cilvēki, taču lielākoties tur būs Putina kurpju bučotāji!

  2. pamela saka:

    Grantiņ,nu paldies ka kaut TĀDU aicinājumu piesviedi tautai par iešanu uz vēlēšanām!
    Es gan ne zobus kodīšu,ne balsošu par “maziem sūdiem”,jo tik zemu es nevērtēju vienu daļu savas tautas.Man IR iespēja gan likt (+) ,gan svītrot nevēlamos,varu braukt uz kuru apgabalu gribu,BET uzskatīt visus kandidātus pat par “maziem sūdiem”,piedod,tad gan labāk balso par “lieliem'” no PLL vai SC,vēl labāk no PCTVL.
    Ar šo ŗeklāmu”tu noniecini valsti,tautu,mani au arīdzan seviKapēc krievi ņem virsroku Latvijā?Tapēc,ka latvieši paši sevi sūdos un vēl otram pa virsu uzmet.Tapēc,ka latvieši prot tikai otru apriet,tapēc,ka latvieši AKTĪVI !! nepiedalās sabiedr.dzīvē un politikā,tapēc,ka latvieši no sevis NAV izkūpinājuši 50 OKUPĀCIJAS gadu pazemību un mazvērtības kompleksu utt.
    Grantiņ,vai TT ir kaut vienu lapu izveidojis lai LATVIETIS lepotos ar savu valsti,kādu uzņēmīgu privātuzņēmēju,kultūras darbinieku,sportistu,skolnieku utt.?
    Ieejot TT ,izlasot še rakstīto ,viena doma — tiesāt pašu TT par naida kurināšanu starp pašiem latviešiem,JO te jau arī neredz cīņu pret 5-to kolonnu vai okupantu varzu,arī nav runa ne par valodu,ne nu jau CETURTO OKUPĀCIJU kas veiksmīgi notiek Rīgā un lielajās pilsētās ,kur pie varas ir SC !!
    Mežabrāļi cīnījās pret okupantiem ,ne savā starpā!IR jāceļ tautas PAŠAPZIŅA,vēlme ko pa’\siem main īt valstī.Tad arī visus koloborantus aizmēzīs !!

  3. asirietis saka:

    «Vienotība ar Saskaņas centru jau ir vienojusies veidot valdību»

    Saskaņas centra un Jaunā laika līderu tikšanās laikā, par ko neoficiāli politiskajos kuluāros tiek izteikti minējumi, nav notikusi vienošanās par politisko spēku sadarbību pēc vēlēšanām, Dienaiapgalvoja viens no tikšanās dalībniekiem Edgars Jaunups. Viņš arī uzsvēra, ka SC pārstāvjiem ir pateikts — ja vien Valda Dombrovska (Vienotība) valdību veidojošajām partijām 10.Saeimā būs stabils vairākums, tad esošā koalīcija turpinās strādāt, «ko varētu uzskatīt par dižāko sasniegumu», ja valdības partijām izdodas vēlēšanās saņemt lielu vēlētāju uzticību, un SC to arī labi saprotot.
    Neoficiāli bija izskanējis, ka pēc Saskaņas centra iniciatīvas ir notikusi SC līderu Nila Ušakova un Jāņa Urbanoviča tikšanās ar Jaunā laika vadības pārstāvjiem Solvitu Āboltiņu, Arti Kamparu un E.Jaunupu. Diena šo ziņu dzirdēja no šo partiju politiskajiem konkurentiem. Tautas partijas līderis Andris Šķēle arī Dienai pieļāva, ka «Vienotība ar Saskaņas centru jau ir vienojusies veidot valdību», neatklājot, uz kā pamata ir balstīti viņa pieņēmumi. JL līdere S.Āboltiņa uzsvēra: «Būvēt koalīciju pirms vēlēšanām ir nedroša nodarbe. Nekāda vienošanās nav bijusi.»
    Taču gan S.Āboltiņa, gan E.Jaunups arī atzīst, ka pilnīgi izslēgt šādu sadarbības modeli tomēr nevarot, jo pēc vēlēšanām ir nepieciešams izveidot stabilu valdību ar pārliecinošu vairākumu Saeimā, jo tai būs jāpieņem daudzi grūti lēmumi. JaVienotībai, Zaļo un Zemnieku savienībai un Visu Latvijai! – Tēvzemei un brīvībai/LNNK kopā nebūšot vismaz 60 balsis, tad esot iespējamas sarunas arī par citiem koalīcijas modeļiem. E.Jaunups personīgi uzskata, ka tad labāk ir runāt Saskaņas centru, nevis ar Aināru Šleseru (PLL), ar kuru sadarbību ilgtermiņā ir grūti iedomāties.
    SC līderis J.Urbanovičs ar teikto, ka pirms vēlēšanām notiek daudz un dažādas tikšanās, Dienaiatzina — viņš ir ticies arī ar Vienotības pārstāvjiem, taču pirms vēlēšanām neesot iespējams paredzēt, kurš ar kuru veidos koalīciju. Saskaņas centra mērķis esot būt valdībā, bet viss pārējais esot atkarīgs no vēlēšanu rezultātiem, kas varot sagādāt pārsteigumus.
    http://diena.lv/lat/politics/hot/sc-un-jauna-laika…

  4. apollo saka:

    http://www.apollo.lv/portal/news/articles/216141?comm_page=1

    Neo: Latvijas izlaupītājiem nāksies visu atdot, vai arī viņiem visu atņems un pašus izsūtīs

    «Tiem kampējiem un rausējiem, kas Latviju izlaupījuši, pēc diviem gadiem, iespējams, nāksies vai nu visu salaupīto atdot, vai arī viņiem visu atņems, un viņi tiks izsūtīti, piektdien intervijā raidījumam «Labrīt, Latvija» teica Ilmārs Poikāns, kas sabiedrībai plašāk pazīstams kā Neo.

    Viņš arī atzina, ka viena no lielākajām Latvijas iedzīvotāju problēmām ir vienaldzība.

    «Cilvēkiem jābūt emocijām – vai nu tās ir negatīvas vai pozitīvas, bet emocijām jābūt,» uzskata Poikāns. Pēc viņa domām, ja vēlēt cilvēki neaizies, tas būs signāls politiķiem, ka tautai ir vienalga, un tā ir viegli manipulējama.

    Tiem, kas šobrīd nav izlēmuši, par ko balsot, Poikāns iesaka izvēlēties mazāko ļaunumu. Viņš aicina cilvēkus izvērtēt politiķu solījumus un saprast – ja tie ir pārāk rožaini, tas ir skaidrs signāls, ka tie ir meli.

    «Veco sistēmu nevar vienkārši aizslaucīt, ja nav kaut kas, ko likt vietā,» uzskata Poikāns. Viņš uzskata, ka šobrīd būtu nedaudz jāpielabo vecā sistēma, lai nākotnē varētu izveidot pavisam jaunu.

  5. araajs saka:

    LATVIJU LATVIEŠIEM!

  6. pamela saka:

    Poikāni vai “NEO”un velns zina kas vēl ,VELTI rejat uz savu valsti un tēlojat soģus.Šodien LATVIEŠI pierādīja,ka JUMS NAV TAISNĪBA lai kā jūs to izbļaujat,JO latvieši balsojot pierādīja,ka jūs jātiesā par naida kurināšanu un SAVAS !!tautas apmelošanu !!

  7. Es- pamelai saka:

    Kas tad nu noticis ar pamelu, no sliedēm noskrējusi, vai ar galvu sienā iedrāzusies. Kurā vietā Poikāns rej uz savu valsti ? Izguli paģiras un rīt apdomā savus dzērāju murgus.

  8. zonnenbergs saka:

    Ja vispar baigais prieks,latviesi nu baigie malaci.Nu nav arzemes tas
    mikstumzimes datora un garumzimes.Tas vel nav beigas,biju pirms
    velesanam pamatigi uztraucies.RAIVIS DZINTARS par prezidentu nav
    ievelets un ticis.Vis varbut nav tik vienkarsi,ka te diskuteja,mati
    celas stavus.Kad tad bijis viegli.Vienigais nu nevaru ar krieviem
    stradat un viss,tas laikam pats galvenais.Nu ka lai vinus dabu prom,
    par to ne varda,neviena diskusija.Laikam pensija bus jasanem ne Latvija.

  9. pamela > Es saka:

    1)Poikāns bija domāts karikatūrists,runāja radio intervijā.

    No tā,ka tu še riesi kā izbadējies šakālis ,man no ābolu sulas,tici man,pie labākās TAVAS riešanas, paģiras neradīsies.Un tapēc es pat nevaru zināt kas tas ir.
    Padalies pieredzē!!!!
    Pēc tavas “literālās”valodas var spriest,ka pats visu laiku esi “pod šafe”,psiholoģiskās problēmās vai pastāvīgās abu veidu paģirās ar IZTEIKTU mazvērtības kompleksu,ko kompensē ar samazgu,kas tevī krājušās gadiem,izgāšanu uz citiem,sevi itkā izceļot un mazinot sevī sātana sarūpēto.
    ĀRSTEJIES un nākotnē labāki būs!

  10. Anonīms saka:

    Misteri “Pārkeri”.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *