Jebreja Artusa Kaimiņa “Suņu būda”

www.tautastribunals.eu-1411aRTUS kAIMIŅŠ, ĒBREJI, lAPINSKIS, rEINIKS, āBOLTIŅA.Ir tāds raidījums “Suņu būda”, kuru vada kāds ekscentrisks sprukstiņš Artuss Kaimiņš. Iepriekš neko nebiju par tādu dzirdējis, līdz man to “atsūtīja” kāds www.tautastribunals.eu lasītājs. Pēc pirmā raidījuma noskatīšanās, kurā tika intervēts radio “Merkurs” raidījuma “Gaismas pils” veidotājs Juris Lapinskis, likās, ka esmu pabijis kādā trakomājas pederastu palātā. Pirmkārt, jau vadītāja Artusa Kaimiņa uzvedība- izturēšanās un runasveids neatgādināja vīrieti, īsts dzimuma mistrojums. Lapinska atnestais magnetofons tika nodēvēts par vīriešu kārtas vibratoru. Normālas orientācijas vīrietim tāda leksika ir pretīga. Visa viņa raustīšanās un nevietā piesauktie žīdi un fašisti kopumā arī radīja šīs trakomājas iespaidu.

Bet,- skaties pats, latviet: http://www.youtube.com/watch?v=jR-ChTIRtn8

Droši vien narkotizētai bezinterešu jaunatnei, kura skolā ir iezombēta uz trulumu, tas ir interesanti redzēt. Un, ja mēs zinām, ka jauniešiem ir tiesības vēlēt, tad mēs arī sapratīsim to, ka šis raidījums, kas saucas “Suņu būda”, pilda krievžīdisko okupantu pasūtījumu, degradēt visu nacionālo un nepieļaut vēlēšanās uzvarēt latviešu tautu pārstāvošo spēku.

Šajā rakstā apskatīsim divus raidījumus- ar Juri Lapinski un Jāni Bordānu. Lapinskis šajā i- vietnē jau ir “definēts”nodevējs- provokators, visīstākais patiesības sagrozītājs. Viņš nenogurstoši var vervelēt par žīdu varenību, tā ieprogrammējot klausītāja smadzenēs mazvērtības kompleksu. Visa vaina tiek uzgrūsta uz “pasaules varenajiem”, proti, naudas drukātājiem, tā novēršot uzmanību no īstajiem vainīgajiem- krievžīdiem un komunistiem.

Lapinskis, kaimiņš, Reiniks, Saeima, LRTT, SABPēc LRTT konfrontācijas ar komunistu Arturu Priedīti, pēc dažām dienām Lapinskim attiecīgu iestāžu uzdevumā “suņu būdā” bija jāpaslavē šī vīra darbība, kura ir atklāti naidīga latviešu tautai. Tūlīt tiek arī bez iemesla iepīti VL! un jautāts: vai viņi ir traki un fašisti. Tas bija tik pretīgi un uzkrītoši, ka patiešām gribējās tādam mērklim “sadzīt zobus rīklē”, kā mēdzām jaunībā izsacīties, bet gan jau kāds to arī izdarīs, jo tik atklāta latviešu nīšana nepaliks nesodīta. Kas attiecās uz Lapinski, tad viņš kārtējo reizi pateica to, ka viņš ir VDK savervēts darbonis, kurš ar neapsīkstošu enerģiju nīdē latvieša pašapziņu. Par viņa darbību rakstīts šajā rakstā http://tautastribunals.eu/?p=16904 , bet pēdējā raidījumā, kad viņš runāja par cietumu, netieši atkal to apstiprināja.

>Pie pirmā galda nesēž jaunpienācēji un gadījuma personas. Pie tā sēž tie, kuri sadarbojas ar administrāciju un pederasti.

>Otrais galds ir “neatkarīgais”, ja tā var izsacīties.

>Pie trešā galda sēž “gaiļi”, tie, kuri tiek no pirmā galda seksuāli izmantoti.

Raidījums ar Jāni Bordānu sasniedza idiotisma kalngalus. Tik atklātu krievžīdisko agresiju pret latviešiem vēl nebija izdevies redzēt. Pirmkārt, jau šī homoseksuālistiskā maniere uzurdīja pretīguma sajūtu. Viss raidījums radīja iespaidu, ka viņa izdarībām seko “saimnieks”, tāpēc tika rādīts viss, kas bija “iekšā”. Krievžīdiskie “vot” un “davai” bija neiedomājami uzkrītoši. Arī šī deģenerāta lietotais vārds “dirš”, parādīja no kādām “aprindām” viņš nāk. Viss raidījums bija tendēts uz VL! totālu apliešanu ar samazgām.

KAIMIŅŠ ARTUSS, REINIKS, RADIO, SUŅU BŪDAAr kādu kangarisku pazemību šīs pederasts piezīmēja Raivim Dzintaram Hitlera ūsas !? Kad tādu cilvēkveidīgu kropli skaties, tad jāsāk neviļus kaunēties, ka esi par vīrieti piedzimis. Kādi tik salīdzinājumi netika pieminēti…, Broka taisīta par noziedznieci, ka viņa esot pazīstama ar Nila Ušakova “pagrīdes sievu”…

FOTO: Tādi deģenerāti kā A. Kaimiņš degradē visu latvisko dzīves apziņu.

VL!, protams, ka nav nekādi eņģeļi, bet vainot viņus visās nelaimēs, ko pastrādājuši komunisti un krievžīdi, ir līdz smieklīgumam pretīgi. Un tieši šeit jau arī ir “tas suns aprakts”, jo, ja pie varas tiks VL!, tad visam bandītismam tiks pielikts punkts. Tāpēc jau arī šis “geju zēns” tā centās savu saimnieku- krievžīdu un komunistu uzdevumā. Visu šo drazu skatoties rodas jautājums: ko pie šī āksta meklēja Jānis Bordāns, it kā sakarīgs latvietis ? Sajūta tāda, ka šis kungs arī “kādam maksāja nodevas”, lai būtu iemesls nomelnot latviešus.

Skaties, latviet, bet piesardzīgi, jo vari savemties:

http://www.youtube.com/watch?v=8q8RBG0JaDc

Bordāns nav muļķis, bet ar asu prātu apveltīts cilvēks.

Tas, lai paliek uz viņa sirdsapziņas līdz brīdim, kad tiks atjaunots Tiesiskums. Tad būs jādod atskaites par visu.

Pēc raidījuma noslēguma tika atskaņota okupantu “blatņiku” dziesma krieviski. Viss noritēja pēc krievžīdiskā Jaņisa Reiņiksa DP kantora sastādītas programmas.

Varu stādīties priekšā, cik daudz “kompots” tecēs no šī pederasta bikšu starām, kad būs jāatbild par pastrādātajiem noziegumiem pret latviešu tautu un demokrātiju… .

Un, kāpēc lai tāds Artusiņš necenstos, jo viņa vectētiņš bija žīds. Varbūt, ka arī vecmāmiņa… .

Bet iespējams, ka viņš nepiedzīvos to mirkli, parasti tādus “šestakus” krievi novāc laicīgi, kā nevajadzīgus lieciniekus.

Dievs, pasargi Latviju no šiem draņķiem !

L. Grantiņš  H-86 & LRTT        03.02.14.

You may also like...

54 komentāru

  1. ANDRIS 7 saka:

    VISU LABU DIENU!
    Ja Jus domajat,ka dziesmota revolucija bija spontans gadijums,tad Jus
    noteikti maldaties.Visas frontes,barikades,nevardarbigas metodes,
    tresas puses snaiperisms,naida devai u.c.ir inspirets iestudejums,kur
    rakstisko dalu veica GENE SHARP
    http://howtostartarevolutionfilm.com/index.php/about/gene-sharp
    bet idejiska dala nak,no Sveices,kuru ari vajadziga bridi piespeleja
    Talavam Jundzim,lai savaktu komandu,un istenotu dzive.Patiesibu vareja
    zinat tikai nedaudzi,lai nerastos informacijas noplude
    http://lv.wikipedia.org/wiki/T%C4%81lavs_Jundzis
    tapec visas neistas Latvijas regalijas un augstakie amati vinam.Musu
    ariesu Imperija bija un bus tikai viena,kuru es jutu un saprotu,ka
    kaut ko zaudetu,bet ne pazaudetu.

    http://gsidorov.info/video/georgij-sidorov-vstrecha-v-moskve-01-02-2014.html
    Visa “dievizredzeta tauta”,ka sevi deve,bija, ir un bus tikai
    atdarinasanas verta,un viena tas dala,ka komandas izpilditaji,kas
    attiecas uz suniem.

    VELAK VEL/TENcINU

  2. ķiploks saka:

    Ir ir šis baigais demogogs. Gluži kā Mamikins, tikai latviešiem. Runā taisnību un iepin kliedzošus melus, rezultātā rada netaisnību skatītāju prātos.

    Un es nezinu gan par tām žīdu asinīm, var jau būt, bet vienā no raidījumiem, viņš pats atzina, ka nav tīrs latvietis, bet ja nemaldos, tad puskrievs. Pats viņš to Suņu būdā teica..
    .
    .
    Admins
    Tad jau viss saprotams, kāpēc viņš uzvedās kā apdauzīts klauns. Triju asiņu sajaukums dara savu…. .

  3. riot saka:

    Nu tikai nevajag. Neviena partija nav tīra. Nevajag būt naivam. Arī tas pats VL pilns ar apgraizītajiem.
    Itkā labs raksts, bet tā padomju laikos ieaudzinātā ticība kādai no partijām šā vai tā jūtama. Visi viņi ir netīras žurkas.
    .
    .
    Admins
    Tev taisnība, bet mūsu uzdevums ir šos “apgraizītos” degradēt un izstumt no šīs partijas. Šīs partijas vadītājs bez mums neko nepanāks. Nekuries veltā naidā, bet dari kaut ko. Esi gudrāks par “apgraizītajiem”, jo viņi nemaz nav tik gudri, bet gan nekaunīgi, zaglīgi un asinskāri. Pret GUDRĪBU viņi ir pliki, tāpēc jau arī viņi apkauj gudros “gojas”.

  4. Os saka:

    Nav tadu krievu-ir Slavi un slavi ir puszidi jeb ar zidiem radits produkts uz izvarotam baltu tautas sievietem,un ka zinam zidu izcelsmes zeme ir Afrika,bet slavs ir apzinigi radits biorobots,vergs,kuram apsolita briviba,patiesiba slavs ir zidu militarais vergs jeb uzbrukuma ierocis. Ka ari kopojoties ar necilveku( melnais zids-negers,jau tagad baltais zids-slavs) vienmer dzims dzivnieks,zemakas rases,ja vispar vinus var pieskaitit pie rases-jo nav zidi gan slavi Cilveki nemaz. Tads nu ir-Telegonijas likums,ar ko ari izskaidrojams,ka Slavam vienmer “Rodina” ir tur-kur var aplaupit un nozagt. Savukart lapinski ir no zida vismaz 70 proc.,un parejais slavs. Slavs-zids ir viena zabaku para otrs zabaks un so zabaku valkatajs ir Melnais dievs,kuru zinam ka Javi-jahvi un vina delu Jesua-jezus kristus. Un Sabiedrisko domu taisa pret kadu 2 limenos sie zidi-slavi,1-apmelot publiski,safabricet,iefiltreties,saskelt-muldesana,bet lai ta Upuri-latvieti piespiestu pamest teiksim sabiedrisku darbu. 2 ja nepalidz si nomelnosanas kampana,tad tiek izpildita fiziska iznicinasana nosacita miera apstaklos(Slepkaviba-ka I.Rona),bet tur jau izplanotaji ir no reinika VDK bandas.
    .
    .
    Admins
    “Slavi ir žīdu militārais vergs”. Tieši tā tas ir. Kur vien skaties, ‘zīdi ir kā kūdītāji, bet krievi kā kastrēti tekuļi bļaudami skrien pakaļ. Tas viss neietilpsta normāla cilvēka sapratnē.
    Par Jēzu gan viss ir mazliet sarežģītāk. Viņš bija viens no tiem drosmīgākajiem, kurš nostājās pret žīdu zvērībām. Tas, kas bībelē rakstīts ir desmit reizes no politikāņiem pārveidots.

  5. Os saka:

    Un nekad nedrikst aizmirst-ka poli,bulgari,sloveni,baltkrievi, ukraini,krievi-ir tie pasi un vieni Slavi,kas tikai dumpojas ari sava starpa par Piraga garsigaka gabala nokosanu-aprisanu un tad izkakasanu,lidz aiz viniem paliek tikai plika Zeme,gluzi tapat ka uz Marsa ar Siriusu,Velna berni. Un slavi ir tikai zidu Romas velak “Svetas Romas” -Bizantijas atzars,visi Melna dieva vergi-rab,bozirab,rabjonok.

  6. Sprīdīts saka:

    Osim-
    Mēs latvieši esam cilvēki. Kura tauta vēl?
    Lietuvieši, igauņi, vācieši? Kas ar skandināviem- norvēģi, somi, zviedri, islandieši, farēru salas?
    Kas ar spāņiem?

    Man vienkārši interesē jūsu viedoklis.

    Personīgi varu pateikt, ka kopvalodu un tādu bezvārdu saprašanos esmu atradis ar maoriem, ziemeļamerikas indiāņiem un polonēzijas saliniekiem.

  7. Eduards Lunis saka:

    —Bet vai nav TĀ!?
    -Deg māja(LATVIJA)! Atskrien viens un neko nedarot stīvi blenž uz ugusgrēku,jo tas ir viņu hipnotizējis, cits-jusdzms līdzi-bļauj haotiski skraida, cits mēģina kaut ko darīt, lai zglābtu cilvēkus, mantu , visu dzīvo un vērtīgo, cits-meklē un atrod vainīgos un simboliski soda, cits-zinātniski pamato, ka

  8. To nedrīkst pieļaut! saka:

    Komunista Jāņa Urbanoviča draudi, par kuru bīstamo raksturu Linards Grantiņš jau brīdinājis Eiropas valstu līderus. Vai Eiropas Savienības valstu līderi pieļaus, ka Latvijā varu vardarbīgi pārņem atstātā Padomju okupantu piektā kolonna? Vai tomēr ieklausīsies, ko rakstījis Linards Grantiņš, Indulis Ronis un citi Latvijas patrioti?

    Если блок “Центр согласия” после очередных парламентских выборов останется в стороне и не будет взят в коалицию, люди выйдут на улицы. Об этом в интервью программе “Наша тема” на телеканале ТВ5 заявил один из лидеров “ЦС” Янис Урбанович.

    http://rus.delfi.lv/news/daily/politics/urbanovich-dopuskaet-massovye-protesty-posle-vyborov.d?id=44098583#ixzz2sLMNLEr7

  9. CIONIMS PRET BOĻŠEVISMU saka:

    СИОНИЗМ против БОЛЬШЕВИЗМА.

    БОРЬБА ЗА ЕВРЕЙСКУЮ ДУШУ

    УИНСТОН С. ЧЕРЧИЛЛЬ.

    Некоторые люди любят Евреев, и некоторые нет; но никакой мыслящий человек не может сомневаться в том, что они однозначно являются самой значительной и самой замечательной расой, которая когда-либо появлялась в мире.
    Дизраэли, еврей по происхождению, ставший премьер-министром Англии, и лидером консервативной партии, кто всегда был честен со своей расой и гордился своим происхождением, сказал относительно известного случая: ” Бог поступает с нациями так, как нации поступают с Евреями.» Конечно, когда мы смотрим на тяжелое состояние России, где евреев преследовали сильнее, чем где-либо в мире, и сравниваем это с их положением в нашей собственной стране, которой, похоже, удалось сберечь среди ужасных опасностей этих времен, мы должны признать, что все произошедшее с тех пор в мировой истории мира, не опровергло утверждения Дизраели.

    Хорошие и Плохие Евреи.

    Конфликт между добром и злом, который нескончаемо длится в душе человека нигде, достигает такой силы как в Еврейской расе. Двойственность человеческой натуры не проявляется нигде более сильно или более ужасно. Мы применяем к евреям Христианскую систему этики, которая, даже если это было полностью отделено от мистического, будет несомненно наиболее ценным достижением человечества, представляя итог всей мудрости, собранной человечеством. На этой системе и этой верой была построена на развалинах Римской Империи вся наша существующая цивилизация.
    И может быть хорошо , что эта же самая поразительная раса в настоящее время возможно находиться в фактическом процессе создания иной системы морали и философии, настолько же злорадной насколько Христианство доброжелательно. Эта система не будучи изолированной, разрушит безвозвратно все то, что Христианство сделало возможным. Представляется, что евангелию от Христа и евангелию от Антихриста предназначено произойти от одного и того же народа, и что эта мистическая и таинственная раса была избрана для высших проявлений, как для божественного так и дьявольского.

    Евреи разных наций

    Нет большей ошибки, чем приписать каждому индивидууму весь спектр качеств, составляющих национальный характер. Среди всех наций есть все виды людей – хорошие, плохие и, главным образом, безразличные – в каждой стране, и в каждой расе. Нет большей ошибки, чем отвергать отдельного человека из-за его расы или происхождения. Он имеет право на оценку своих личных достоинствах и поведения.
    В людях специфического гения подобно Евреям, контрасты более ярки, крайности более выражены, возникающие последствия более серьезны.

    В настоящее тяжелое время есть три основных движения среди Евреев, два из которых полезны и обнадеживающи для человечества, а третья невероятно разрушительна.
    Во-первых, есть Евреи, которые живущий в каждой стране мира, идентифицируют себя со своей страной, участвуют в ее национальной жизни, и, соблюдая собственные религиозные обычаи, считают себя гражданами в самом полном смысле этого слова. Такой Еврей, живущий в Англии называет себя ” Англичанином, исповедующим иудейскую веру.” Это – достойная и в высшей степени конструктивная позиция. Мы в Великобритании хорошо знаем, что в ходе великой битвы, влияние ” Национальных Евреев ” внесло большой вклад в дело союзников; и в нашей собственной армии солдаты-евреи играли весьма выдающуюся роль. Некоторые из них командовали армиями, другие получили Крест Виктории за доблесть.
    Руссские по национальности Евреи, несмотря на ограничения, от которых они страдали, сумели сыграть благородную и полезную роль в национальной жизни даже России. Будучи банкирами и промышленниками они приложили значительные усилия для экономического развития России, и они были первыми в создании таких примечательных организаций, как Российские кооперативные Общества. В политике они в основном поддерживали либеральные и прогрессивные движения, и были в числе самых верных сторонников дружбы с Францией и Великобританией.

    Евреи – интернационалисты.

    В насильственном противостоянии со всей этой областью Еврейской активности находятся концепции Евреев -интернационалистов. Сторонники этого зловещего союза – главным образом люди, выросшие в бедных и неблагополучных странах, где Евреев преследуют из-за их расы. Большая их часть, если не все, оставили веру их предков, и представляют свои идеи в качестве духовной основы переустройства мира. Это движение среди Евреев не ново. От Spartacus-Weishaupt (видимо иллюминатов) к Карлу Марксу, и далее к Троцкому, Бела Куну, Розе Люксембург и Эмме Голдман (Соединенные Штаты), этот интернациональный заговор, ставящий своей целью ниспровержение цивилизации, и воссоздание общества на основе ограниченного развития, завистливой недоброжелательности, и недопустимого равенства – усиливался. Это, как показал современный автор, Госпожа Вебстер, сыграло определенную роль в трагедии Французской Революции. Это было главной движущей силой каждого подрывного движения Девятнадцатого столетия; и теперь наконец эта шайка гангстеров из трущоб мегаполисов Европы и Америки сххватила Российских людей за волосы и стала практически безграничными хозяевами этой огромной империи.

    Евреи – террористы

    Нет никакой необходимости преувеличить роль, сыгранную евреями – интернационалистами и материалистами в создании Большевизма и в организации Российской Революции. Это – безусловно, крайне значительная роль; вероятно – решающая. За исключением Ленина, большинство ее лидеров – Евреи. Кроме того, они же ее движущая и организующая сила. Поэтому Чичерин, чистый Русский, зависит от своего номинального подчиненного Литвинова, а влияние других Русских, например, Бухарина или Луначарского, не может сравненится с властью евреев Троцкого, Диктатора Красной Цитадели Петрограда Зиновьева, Красина или Радека. В Советских учреждениях преобладание Евреев еще более удивительно. И крайне значительна, если не управляема евреями (иногда еврейками) террористическая система ЧК. Аналогичные злодеяния совершались Евреями в течение короткого времени господства режима Бела Куна в Венгрии. То же самое происходило в Германии (особенно в Баварии), пока это безумие не прекратилось потерявшими терпение Немцами. Хотя во всех этих странах имелось и много не-евреев, стольже, а иногда и более плохих, чем евреи, роль, сыгранная последним пропорционально численности населения удивительна.

    ” Защитник Евреев. ”

    Само собой разумеется, наибольшая жажда мести закипает в груди Российских людей. Везде, где распространялась власть Генерала Деникина, Еврейскому населению предоставлялась защита, и его офицеры прикладывали максимум усилий чтобы предотвратить погромы и наказать виновных в них. Таких случаев было настолько много, что петлюровская пропаганда объявила Деникина Защитником Евреев. Мисс Хеали, племянница Г. Тима Хеали, на основании своих личных наблюдений в Киеве, сообщила, что по ее мнению, случаи насилия над евреями со стороны офицеров были единичными, и происходили в основном вблизи фронта. Но многочисленные банды, которыми сегодня наполнено обширное пространство Российской Империи, не смущаются удовлетворять свою жажду крови и мести за счет невинного Еврейского населения всякий раз, когда есть такая возможность. Батька Махно, армии Петлюры и Григорьева, отмечали каждый свой успех невероятно зверской резней евреев, всюду находящей поддержку среди наполовину шокированного, наполовину взбешенного населения. .
    Тот факт, что в многих случаях, еврейские интересы и Еврейские храмы исключены Большевиками из их универсальной враждебности, приводит к тому, что Еврейская раса все более и более отождествляется в России с теми подлостями, которые там теперь совершаются. Это – несправедливо по отношению к миллионам беспомощных людей, большинство из которых сами пострадали от революционного режима. Вот почему, особенно важно способствовать и развивать любому значительному Еврейскому движению, которое пойдет в разрез с этим опасным путем. Вот почему Сионизм имеет такое глубокое значение для всего мира в настоящее время.

    Дом для Евреев.

    Сионизм предлагает третью возможность для политического определения Еврейской расы. В противоположность коммунистическому интернационалу, он предоставляет Еврею национальную идею как направление развития. К Британскому Правительству, в результате завоевания Палестины, перешла ответственность и возможность для обеспечения Евреев всего мира домом и центром национальной жизни. Государственное и историческое мышление Г. Бальфура были достаточно оперативны, чтобы не упустить такую возможность. Уже объявленная Декларация окончательно определила политику Великобритании в этом вопросе. Пламенная энергия доктора Веицмана, лидера практических Сионистов, поддержанного многими из наиболее видных Британских Евреев, и властными полномочиями лорда Алленби, направлены к достижению успеха этого мощного движения.
    Конечно, Палестина слишком мала, чтобы разместить на ее территории больше чем только часть Еврейской расы, но тем не менее, большинство национально ориентированных Евреев желает идти туда. Но если, паче чаянья, в течение нашей жизни на берегах Иордана будет создано еврейское Государство под защитой Британской Короны, в котором смогут жить три или четыре миллиона Евреев, это событие войдет в мировую историю как положительное, и соответствующее истинным интересам Британской Империи.
    Сионизм уже стал значащим фактором в политических судорогах России, как мощный конкурент Коммунистического интернационализма в Большевистских кругах. Ничто не может сравнится с яростью, с которой Троцкий нападал на Сионистов вообще, и доктора Веицмана в частности. Жестокое противостояние этих течений не оставляет сомнений, что проекту международного коммунистического Государства под Еврейским управлением непосредственно мешают и препятствует этот новым идеал, который направляет энергии и надежды Евреев всего мира к более простой, более истинной, и гораздо более достижимой цели. Борьба, которая теперь начинается между Сионистом и Евреем-Большевиком – немногим меньше чем борьба за душу Еврейских людей.

    Обязанность Лояльных Евреев.

    Особенно важно в этих обстоятельствах то, что Евреи, считающие себя частью народов тех стран, в которых они живут, обязаны быть в первых рядах борцов с большевистским заговором ( в Англии большинство из них так и поступило). Таким образом они поддержат доброе имя Еврея и докажут всему миру, что движение Большевизм – не Еврейское движение, возмущенно отвергается основной частью Еврейской расы.
    Но противодействие Большевизму в любой форме – недостаточно. Необходимы положительные и реальные альтернативы ему, как в моральной, так и в социальной сфере; в создании как можно быстрее Еврейского национального центра в Палестине, который сможет стать не только убежищем для угнетенных из неблагополучных стран Центральной Европы, но также и символом Еврейского единства и храмом Еврейской славы.

  10. ANDRIS 7 saka:

    Atbilde tiem,kas uzkerusies uz aka!
    Es savu izveli esmu izdarijis.Pasaule nedalas uz 3 dalam,bet uz divam.
    Kura puse Jus busiet ?Iespejami ari iznemumi.
    http://ruspravda.info/Istoricheskim-kornyam-Rusi-millioni-let-3081.html
    http://via-midgard.info/news/video/irina-bergset-o-zoobordelyax-v-evrope-i-totalnom.htm

    TENcINU

  11. Klosteris saka:

    Dievs, ticīgo uztverē, ir visu radītājs, tāpēc, nav ko žēloties, viss notiekošais – labais un sliktais ir Dieva griba.

  12. Augusts K. saka:

    Pēc raksta satura, neviļus rodas jautājums, kurš tad īsti ir tas “cilvēkveidīgais kroplis” – Kaimiņš vai raksta autors :)

    Latvietim laikam nav pieņemami, ka kāds tiešā tekstā un spēcīgā pagalma leksikā publiski pasaka, ko domām, un publiski uzdod tiešus jautājumus. Tāds uzreiz tiek norakstīts kā “debīls” vai “kroplis”.

    Admins
    Tikai kā uzdevumā un pret kuriem tiek uzdots jautājums…. .

  13. skandāls un kauns saka:

    Latvijas prezidents (komunists un daudzmiljonu zaglis) Andris Bērziņš laikam riebjas pat sev vai baidās nesavaldīties un nepiesolīt pa muti Lietuvas prezidentei Grībauskaitei, ja viņa fotografēs.

    http://nra.lv/vakara-zinas/110398-skandals-gribauskaite-soketa-par-musu-prezidenta-kancelejas-ricibu.htm

    Skandāls – Grībauskaite šokēta par mūsu prezidenta kancelejas rīcību

    Aizvadītās nedēļas nogalē savu gadu Eiropas kultūras galvaspilsētas godā ar vērienu uzsāka Rīga. Tiesa, lūkojoties centrālo pasākumu fotogrāfijās, šķiet, ka Rīgā notiekošie pasākumi bijuši formāli un snobiski.

    Iemesls – ar Valsts prezidenta kancelejas gādību nodibinājums «Rīga 2014» atklāšanas pasākumā Latvijas Nacionālajā operā bija noteicis stingrus fotografēšanas ierobežojumus.

    Tikai formālas bildes

    Rīga oficiāli ir kļuvusi par Eiropas kultūras galvaspilsētu un pilnā sparā ir sākušies «Rīgas 2014» pasākumi. To rīkošanai un reklamēšanai tērētas diezgan lielas summas no nodokļu maksātāju naudas, kas arī saprotams – piemēram, Igaunijai 2011. gadā Tallinas kā kultūras galvaspilsētas statuss ļāva ievērojami palielināt tūristu skaitu un iegūt pozitīvu mediju attieksmi gan starptautiskā, gan arī vietējā mērogā. Taču, šķiet, «Rīgas 2014» rīkotājiem tuvāka ir lietuviešu prakse, kas 2009. gadā neprata pasniegt Viļņu medijiem pievilcīgā gaisotnē, un līdz ar to kaimiņzemē raisījās viens skandāls pēc otra.

    Ja «Rīgas 2014» masu pasākumos ar vienkāršās tautas piedalīšanos organizatoriem bija vienalga, kas un kā tiek fotografēts, tad centrālajos pasākumos, tostarp arī Eiropas galvaspilsētas gada atklāšanas pasākumā Latvijas Nacionālajā operā, valdīja dažnedažādi ierobežojoši noteikumi. Fotogrāfiem praktiski bija iespēja netraucēti iemūžināt vien Valsts prezidenta Andra Bērziņa uzrunu un dažus kadrus ar sēdvietās sasēdušiem politiķiem. Fotografēt nedrīkstēja ne izrādi, ne pēc tās notiekošo banketu, un pat apmeklētājus bildēt drīkstēja, tikai salstot ārā aiz operas durvīm.

    Presi izdzen salt ārā

    Līdz šim vienmēr operā pirms pirmizrādēm preses pārstāvjiem bija ļauts netraucēti vestibilā fotografēt apmeklētājus, un »VZ«, tāpat kā citi mediju pārstāvji, šo praksi iecerēja turpināt arī šoreiz. Taču nē – lepnos kungus un smalkās dāmas cilvēkiem lemts redzēt tikai glīti safrizētus un smaidot kā no priekšvēlēšanu izdevumu vākiem.

    Pie fotogrāfiem piesteidzās kāda agresīvi noskaņota dāma, kura pat nejuta vajadzību informēt par savu ieņemamo amatu un pārējiem «sīkumiem». «Šeit nedrīkst bildēt. Jums jāiet un jāgaida Jaunajā zālē prezidenta ierašanās, un tur būs uzruna, ko drīkst bildēt,» norādīja šī dāma. Uz žurnālistu iebildēm, ka medijus vairāk interesē operas viesi un sabiedrībā pazīstamas personas, dāma kļuva pavisam pikta: «Šis ir smalks pasākums!» Uz »VZ« teikto, ka Latvijas Nacionālajā operā pirmizrādes vienmēr ir smalki pasākumi, sieviete uz mirkli apjuka. «Prezidenta kanceleja savā lūgumā skaidri norādīja, ka prezidents nevēlas, ka presē parādās bildes, kurās redzami apmeklētāji virsdrēbēs. Jums jāiet bildēt ārā pie ieejas. Vai arī drošības dienestam ir tiesības jūs izraidīt,» paziņoja kundze, kura, iespējams, pārstāvēja Valsts prezidenta kanceleju. Uz fotogrāfu jautājumu, ar ko varētu atšķirties nācēju fotogrāfijas mēteļos vestibilā no nācēju bildēm šādos pašos mēteļos ārā uz ielas, skaidrojumu neizdevās gūt…

    Kārtējo reizi pārcenšas

    Pavisam absurda rīcība no kāda drošībnieka puses sekoja brīdī, kad pie operas ēkas piebrauca Lietuvas Republikas prezidente Daļa Grībauskaite. Drošībnieks ar izstieptu roku centās pamīšus aizsegt te »VZ«, te citu mediju foto objektīvus. Tikai tad, kad, redzot šo situāciju, Grībauskaite pati kopā ar savu apsardzes svītu apstājās, lai nofotografētos, pārcentīgais drošībnieks atkāpās.

    Ne mazāk dīvaina atmosfēra valdīja arī nākamajā dienā «Arēnā Rīga» notiekošajā koncertā «Rīga dimd» – arī šeit fotografēt bija atļauts tikai uz skatuves, pastāstīja kāds kolēģis no Igaunijas dzeltenās preses. Pēc Raimonda Paula dzīvesbiedres iemūžināšanas kopā ar mazmeitu pie viņa piesteigušies apsargi un organizatoru pārstāvji, kuri informējuši, ja viņš turpinās fotografēt «nesaskaņotas bildes», viņam atņemšot akreditāciju. Arī vietējie dzeltenās preses pārstāvji apmeklētājus varēja fotografēt tikai tad, ja nobildētie apmeklētāji paši (!) pēc tam pienāktu pie apsargiem vai organizatoriem un apliecinātu, ka paši pozējuši fotogrāfam un vēlējušies tikt iemūžināti šajā pasākumā.

    ***

    VIEDOKLIS

    »VZ« sazinājās ar nodibinājuma «Rīga 2014» komunikāciju un sabiedrisko attiecību speciālisti Lindu Pastari, lai gūtu skaidrojumu par fotografēšanas ierobežojumiem Eiropas kultūras galvaspilsētas atklāšanas pasākumu laikā.

    – Kāpēc atklāšanas pasākumā, kas norisinājās Latvijas Nacionālajā operā, bija apmeklētāju fotografēšanas ierobežojumi?

    – Jūs runājat par bildēšanu foajē?

    – Jā, jautājums ir par apmeklētāju bildēšanas liegumu vestibilā.

    – Tas bija Valsts prezidenta kancelejas un «Rīgas 2014» kopīgi veidotais pasākums. Iepriekš bija izrunāta mediju darbības kārtība šajā pasākumā un tika atrunātas vietas, kur var un kur nevar bildēt.

    – Un kāpēc tika nolemts neļaut fotografēt foajē?

    – Visiem medijiem bija sūtīta informācija (līdz »VZ« un arī vairāku citu dzelteno mediju epastiem gan šāda informācija nebija nonākusi – aut.), kādas būs tās iespējas. Visiem, kas bija pulcējušies Jaunajā zālē, bija iespēja nobildēt viesu pulcēšanos (dažus politiķus – aut.) pie Beletāžas zāles, zāli un arī prezidenta uzrunu. Tās bija mediju iespējas pasākuma ietvaros.

    – Kāpēc tika pieņemts lēmums ierobežot apmeklētāju fotografēšanu – ne jau visi pirmizrādes viesi pulcējās pie Beletāžas? Kāds bija pamatojums?

    – Nu (domā)… Kā jau es teicu – pasākuma organizatori vienojās par konkrētām mediju iespējām. Tās bija pulcēšanās pie Beletāžas zāles, zāle pirms koncerta sākuma un prezidenta uzruna, šādas bija fotografēšanas iespējas šajā pasākumā.

    – Un tomēr – kāda atšķirība starp apmeklētāju fotografēšanu vestibilā un viesu fotografēšanu ārā pie operas ēkas?

    – Kā jau es teicu – organizatori vienojās par mediju darba iespējam minētajā pasākumā. Un pēc šīs vienošanās norisinājās arī visa darbība.

    – Šī iniciatīva par fotografēšanas ierobežojumiem nāca no Valsts prezidenta kancelejas vai no «Rīgas 2014»?

    – Es konkrētajā sarunu procesā neesmu bijusi klāt. Taču tas ir kopīgs lēmums rīkotāju starpā.

  14. students saka:

    Kas finansē šo mājas lapu? Neredzu reklāmdevējus. Nevar būt, ka tās grāmatas labajā pusē.

  15. Pilsonis saka:

    Laot šo rakstu radās tikai viens jautājums, kas L. Grantiņš tāds būtu lai tā izrunātos, sajūta ka uz vecumu šīberis aizkritis… Un pats nosaukums mājaslapai – Latvijas Republikas tautas tribunāls, sajūta vairāk ka nevis tautas bet L. Grantiņa personīgai, kur viņš izklāsta savu viedokli par lietām sev apkārt, tāpēc iesaku mainīt nosaukumu un L. Grantiņa tribonāls.

    Žēl ir skatīties uz to kā cienījams cilvēks sevi pazemo cīnoties pats ar sevi, Artus, lai varbūt arī nav tīrs Latvietis, dara ļoti labu darbu, viņš liek Latviešu tautai atvērt acis un pastāsta viņiem par to ko politiķi un citas augstas amatpersonas cenšas noklusēt…

    Admins
    Artuss, protams, ka liek atvērt acis un paskatīties uz Austrumiem…. .

  16. Ivars saka:

    Murgs ne raksts! Autoram problēmas ar aprobežotu domāšanu, naidu pret visiem krieviem un šis raksts ir acīmredzams VL pasūtijums….

  17. Skatītāja... saka:

    Ak, vai, Ak, vai, Ak, vai!!!
    Artuss Kaimiņš nu būtu tas ļaunuma iemiesojums? Vai jūs nopietni? Mīļie cilvēki, Kaimiņš ir tas, kurš nebaidās dabūt pa zobiem runādams skaļi un skaidri! Par to pašu Zolitūdes lietu… ir daudzi, kas tik ļoti cenšās ko virzīt? Skaļi runāt, par to, kas notika, kāpēc un kādēļ nekas neiet uz priekšu? Varbūt viņš runā citreiz prastā latviešu un krievu mix valodā, bet es pieļauju, ka to viņš dara TIKAI tādēļ, lai viņu saprastu VISI! Arī tie “narkotizētā bezinterešu jaunatne, kura skolā ir iezombēta uz trulumu”. Tur gan varētu ar sākt runāt par to, kādēļ vispār šādi cilvēki ir? Jo Lv Tik ļoti rūpējās par saviem iedzīvotājiem, ka dara visu, lai viņus iznīdētu… bet tas tā.. atkāpei!
    Neticu, ka “Suņu būdu” klausās tikai jūsu norādītais “flangs”, tomēr tas raidījums LIEK cilvēkiem pakustināt savas pelēkās šūniņas un iet, piedalīties un iestāties par taisnību.. lai arī ko jūs te nesafabricētu.. Tie kuriem ir vienalga, sēdēs te un meklēs cik ļoti slikts ir Šis Kaimiņš..

    Admins
    .
    Āboltiņa, Godmanios un Urbanovičs arī runā skaistus vārdus, tikai jāsaredz, kas aiz visa tā slēpjas…. .

  18. Studente saka:

    Nu nevajag tagad nolikt Kaimiņu. Lai kādā leksikā viņš arī nerunātu, viņš ir viens no retajiem, kas skaidrā latviešu valodā var pateikt, neraustoties ne no viena, to, kas kā ir nevis ignorēt problēmas vai pārgudri runājot aplinkus! Tā kā nevajag!

  19. iLGVARS saka:

    Artus kaimiņš rullē turies vecais. Smiekli nāk par šito kas te rakstījis galīgs sviestas

  20. Dievs nevar Latviju nosargāt no šādiem nacionāli sociolistiski noskaņotiem saitiem, kas koncentrējās uz Latvju slavināšanu un mūsu mīļās zemītes un teritorijas mīlēšanu. Veiksmi jums visiem dzīvot važās, kamēr mūsu politiķi, kuriem visiem varēja arī mierīgi piezīmēt staļina kuplās ūsas, kuriem ir knapi vienas valodas zināšanas un labākajā traktorista izglītiba un padomju režima skalotas smadzenes un kuri parvietojas pa mūsu svēto zemīti nevis ar kājām, bet ar rietumu sponsorētām dargām automašīnam. Visi deputāti ir tik viegli manipulējami, jo acis spīd, kad ierauga naudu un nekādas cieņas pret valsti nav. Turpinat viņus slavināt, ievēlēt un pielūgt viņus.

  21. Domino saka:

    Man kauns par savu tautu!
    Kāds prastums un tumsonība…

  22. Kaspars saka:

    Visa latviskā dzīves apziņa jau ir degradēta sen. Šis cilvēks liek domāt, un nav svarīgi ar kādām metodēm. VL! netiek vainoti pie visām nelaimēm.

    Bordāns pats teica, ka politika saaugusi ar grupējumiem, bet teikt, ka “Suņu būda”, pilda krievžīdisko okupantu pasūtījumu ir smieklīgi.

    Sāku domāt, ka šī mājaslapa pati pilna ar žīdiem. Ja vārds pedarasts tā sit pa ausīm, tad varbūt pats esi pedarasts.

  23. Anete saka:

    Vai tiešām kāds ir tik stulbs, ka domā, ka Kaimiņš darbojas kāda labā?! Tas ir neloģiskākais un muļķīgākais, ko pēdējā laikā esmu dzirdējusi. Nu taču sāciet domāt ar galvu!!!
    .
    Admins
    Kaimiņš pat muti nevar atvērt bez atļaujas. Šis klauns ir vistiešākais DP produkts, kuram drīz būs “smagi” jāatbild- par sadarbošanos ar mums naidīgas valsts drošības orgāniuem.

  24. Lauku onka saka:

    Laikam jau sāpīgi iesists pa kājstarpi kādam, ja tāda reakcija. Citos gadījumos pa laikam pakviec tikai ag, jokerlācis vai vēl pa kādam. Šoreiz rodas iespaids, ka visi DP algotie komentētāji no citiem portāliem pārsviesti uz šejieni.
    :D
    .
    .

    Admins
    Protams, ka ir uzkāpts īstam krievžīdu censonim, ne tikai uz astes, bet uz galvas. Komentāri ir daudz vairāk, bet tie pamatā nāk no vienas mums pazīstamas personas- Konstantīna Jevgeņjeviča Pupura.Jēlības netiek apstiprinātas. Bet ja salīdzina, ka lasītāju pieplūdums ir par 3000 vairāk nekā normālās dienās, tad nosodošie komentāri ir niecīgs daudzums. Lasītājs ar interesi apskatīja arī šī DP darboņa īsto seju. Artusam Kaimiņam būs jāstājas LR(atjaunotās,protams) tautas tiesas priekšā par sadarbošanos ar Maskavas asiņaino režīmu.

  25. Students saka:

    Es atvainojos par savu valodu, bet cilvēks kas sastādija šo rakstu nonāks ellē – degs latviešu nodevības liesmās. Raksta autors ne Artuss.

  26. Richards saka:

    tiešām liekas, ka kādam diezgn spēcīgi trāpīts starp kājām.

    un kautkā liekas tupi visur piesaukt ebrejus.
    neesmu baigais viņu atbalstītājs vai noliedzējs. katram savi tarakāni galvā, bet beidzot kāds atklāti, diezgan tieši runā par lietām, par kurām cilvēki virtuvē vai pusdienu galda runāja.
    tāda sajūta, ka kādam vislaik no kautkā ir bail.

    Diezgan muļķīgi.
    Jā, viņš pārsvarā ir nesagatavojies un šauj ārā faktus, kuru nav vai nezin
    , vai kautkur dzirdējis, bet kam tas interesē??
    Sen jau bij vajadzīgs cilveks kas runā publiski, nerespektējot autoritātes, prasot tiešas atbildes.
    J. Dombrovskis to kādreiz darija, bet tā diezgan maigi un pieklājīgi.
    Kā prakse rāda, tas šeit neiet cauri, jo ir tik daudz cilvēku, kas var “dirst” da bez jeb kādiem sirdsapzinjas pārmetumiem, par to, kas ir par to, kas būs un tā konkrēti pat neatbildot.

    Daudzos artusa raidijumos ir redzams, ka ir jāpārprasa jautājums reizes 3-5 un tāpat vēl cenšas izlociities ar atbildi par neko!!

    Raksta autoram iesaku apdomāties, nav tikai melns un balts, dažreiz ir jāpadomā par to, kas notiek apkārt, nevis savu tupu kautkādu ideoloģiju!!

    Necienu
    .
    .
    Admins.
    Artusiņš ir kliķes rupors. Paceļ labus jautājumus, tikai ne no īstā gala.
    Īstie vainīgie, kalnmeijeri, godmaņi, reiniki, urbanoviči, ušakovi liek to darīt, lai cilvēki rīdītos uz VL! un mazāksvarīgiem…. .
    Artuss tiks bargi tiesāts, jo dara to apzinīgi.
    Artuss nav latvietis un tāpēc viņam, kā viņš to saka, ir pofig nacionālais jautājums. Galvenais aizstāvēt krievus un žīdus, kuri ir Latvijas izzadzēji.

  27. Sviets,pilnīgs sviests,kas šeit sarakstīts!!!!
    Ja jau uzskati ,ka Artuss ir tik melns un slikts, ko tu esi darījis savas valsts un tautas labā!?
    Kāpēc neviens cits izņemot Artusu nesaka kā ir patiesībā,ka cilvēki nevar nodrošināt sev dzīvi,bet brauc uz ārzemēm,ka apkārt valda tāda netaisnība. Kāpēc neviens cits nesauc lietas īstajos vārdos? Varbūt tāpēc ,ka viss jau iet uz augšu ”cilvēki ir laimīgāki un viņiem viss pietiek,cilvēki uzticas” ? Tad kāpēc 60% manu draugu un paziņu atrodas ārzemēs?Kapēc ?
    Nē, nu protams paēdušais nepaēdušo nesaprot
    .
    .
    Admins
    To, ko saka Artuss, to saka arī Urbanovičs, Rubiks, Tu un arī valdība.
    Artus saka ļoti daudz taisnību, tāpat kā Urbanovičs, Rubiks, Tu, valdība, bet ne es.
    Tie, kuri saka daudz taisnības ir vislielākie meļi nelieši un demagogi.
    Taisnība nemēras “vienībās”-daudz vai maz.
    Taisnība vai nu ir vai nav. Sieviete nav “gandrīz” stāvoklī. Viņa nav vai ir stāvoklī.
    Artusam būs jātbild “zežēlīgas”(tiesa, kura nepazīst piedošanu) Tiesas priekšā: “Par genocīda veikšanu pret tautu un sadarbību ar Krievijas slepkavu režīmu.”
    Būtu smieklīgi uzskatīt, ka pie visasiņainākā režīma pasaulē, kāds ir šodien Latvijā, tāds “Artuss” varētu atļauties brīvdomāt.
    Artus domā tā, kā viņam liek.

  28. valdība saka:

    Kā Putins saka,ka Krievijas valdībā esot 85% ebreji,tad jau mums valdībā 95% ebreji,tik ātri jau nevar visiem būt labi.

    Iedams caur dzīvi,jāizdarot pašam sev pakalpojums – palēlini tempu un atrodi laiku,lai redzētu.

    Kam tēvu zemes nava
    Tam nava vairs nekā.
    Lai tautības tirgotājs mantību grābj,
    Mums riebīga skandnieku nauda.

  29. Normunds Vilnītis saka:

    Sekojot jurista, bijušā tieslietu ministra Jāņa Bordāna piemēram, neklusēsim par Latvijas mafiju!

    Bijušais KNAB vadītājs Normunds Vilnītis: Latvijā pastāv pedofilu mafija.

    Skaļi pieteiktā pedofilijas lieta savulaik netika novesta līdz galam, un arī patlaban Latvijā pastāv pedofilu mafija – šādu pārliecību intervijā žurnālam Playboy pauž bijušais Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) vadītājs Normunds Vilnītis.

    “(..) bēdīgākais ir tas, ka šie te paši kungi, kas ar šo biznesu toreiz tiešā veidā nodarbojās un kurus notiesāja, diemžēl tagad atkal turpina to darīt. Tur bija tāda kompānija Logos, un viss atkal notiek. Tikai ar citiem firmu nosaukumiem,” norāda Vilnītis.

    Noziegumi toreiz izdarīti pret desmitgadīgiem bērniem “un uz augšu”.

    “Tur bija runa par ļoti sliktām lietām. Lai noņemtu spekulācijas, es uzreiz pateikšu – man nav nekādu aizspriedumu pret viendzimuma attiecībām. Ja tas notiek starp diviem pieaugušiem cilvēkiem, viss ir kārtībā. Bet, tiklīdz tas skar bērnus, es nevaru saprast, kā zeme šādus cilvēkus spēj nest,” piebilst bijušais KNAB vadītājs.

    Savukārt uz jautājumu, vai Latvijā pastāv pedofilu mafija, Vilnītis uzsver: “Es gribu teikt, ka jā. (..) Ļoti ietekmīga.”

    Visu interviju ar bijušo KNAB vadītāju Normundu Vilnīti, kurā viņš stāsta arī par citām savulaik plaši izskanējušajām lietām, savu pieredzi KNAB vadītāja darbā un attiecībām ar vietnieci Jutu Strīķi, lasiet jaunākajā – februāra – žurnālā Playboy!

    Bijušais KNAB šefs Normunds Vilnītis: Strīķe savulaik ignorējusi aizdomas par korumpētu ministru Dombrovska valdībā.
    «Viņa ir politiska ieliktene, intrigante un mele,» prasīts raksturot savas toreizējās darba attiecības ar Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) vadītāja vietnieci Jutu Strīķi žurnālam Playboy norāda bijušais biroja šefs Normunds Vilnītis, kurš cita starpā atklāj arī, ka savulaik Strīķe ignorējusi aizdomas par korumpētu ministru bijušā premjera Valda Dombrovska valdībā.

    Turpinājumā fragments no Playboy intervijas ar bijušo KNAB šefu:

    «PLAYBOY: Bet sākumā jums taču bija labas attiecības, aculiecinieki stāsta, ka regulāri gājāt kopā pusdienās.

    VILNĪTIS: Tas bija sākums. Tieši šie kopīgie gājieni uz kafejnīcu man arī pirmo reizi lika aizdomāties par to, ka varbūt šis te Žannas d’Arkas tēls ir tikai tēls. Tāds smieklīgs piemērs: ir kompleksās pusdienas, kurās ietilpst zupa, otrais ēdiens un kefīrs; mēs ejam, runājamies un seko darbības – kefīra vietā tiek paņemta tomātu sula, kas neietilpst kompleksajās pusdienās un maksā konkrētu summu, bet pie kases tiek izmests: tas ir sarkanais kefīrs, un nesamaksājot aiziets. Tie bija pirmie signāli, kas liecināja par cilvēka būtību un radīja jautājumus par to, kas tad ir šī cīnītāja starptautiskā mērogā? Nu, nav ne starptautiskā mēroga, ne cīnītājas.

    PLAYBOY: Kurā brīdī jūsu attiecības sabojājās?

    VILNĪTIS: Galīgs lūzums attiecībām iestājās brīdī, kad bija konkrēta informācija par, iespējams, korumpētu Valda Dombrovska valdības ministru. Strīķei šī informācija tikai nodota, lai viņa to atstrādā, taču viņa neko nedarīja.

    PLAYBOY: Kurš bija šis ministrs?

    VILNĪTIS: To es neteikšu. Šī informācija ir klasificēta, taču dokumentēta un ar visām rezolūcijām. Es tukšu nerunāju – tā tas bija. Un tajā brīdī sapratu, ka tas cilvēks nav tas, par ko izliekas.

    PLAYBOY: Kāpēc jūs neko nedarījāt?

    VILNĪTIS: Es tur neko nevarēju darīt.»

    Visu interviju lasiet jaunākajā žurnāla Playboy numurā!

  30. Elninho saka:

    Nedaudz humoristisks raksts ir, bet ja nopietni – Artuss iet “zolitūdes maitu liju” gobzemu pavadā.
    Vēlēšanu gads, kā nekā. Gobzems atradis labu veidu, kā ar tukšmuldoņas palīdzību uzsist savai partijai reitingu.

  31. vēss nelietis saka:

    Ko visi jau zina,ebrejiem par to jākliedz visskaļāk,veci mēsli citā podā. Skaidri izteikta cilvēku nīšanas jeb cilvēkēdāju pazīmes (cilvēki jau ir apēsti,palikuši ļautiņi).Tie ļautiņi veido kapitālistiskās sabiedrības kodolu un viņiem ir visai nežēlīgs,galēji slims nākotnes redzējums.Kā Lukašenko saka – galvenais ir nekad nepiedot.

  32. Os saka:

    Spridit,svaki ir ar Cilvekiem visa planeta Zeme. Zin,ir tads termins-himeras,tadas biologiskas butnes kuras vienlaicigi ir 2-vi DNS un no Cilveka mazakums,bet ap 80 proc.no zida-dzivnieka. Divaini ka Jaunzelande esi atradis kontaktu,zidu pasuga vien ir ta-mao cilts\Nacija,jo ir viena tauta zidu,un starpcitu loti speciga melnaja zina. Amerikas indiani,somi,leisi,igauni ka ari vaciesi un latviesi vel cinas ka relikti Cilveki. Norvegi,zviedri,piranejas p-s,mazazija-arabi nav Cilveku-ir zidu tautas vienas dazadas nacijas. Griekija jau Sokrata laika Cilveki tika gan nogalinati fiziski,gan parzidoti-caur himeras likumu. Sekojosi italija-roma,julijs cezars(ari zids-himera) iznicinaja Cilvekus-galli francija un aizgaja lidz anglijai. Geologiskas zemes patalogijas ar tehnogenam luzuma vietam pastiprina so mutaciju-metastazi,ar kadam domam ka-Individs naksi sinis vietas,tas ipasi attiecas uz zidu pasugu slaviem(mentalitate-nogalinat,aplaupit,paratizet) ko ari ieguva-analogijas likums. Tiesi ka zidu gramata teikts-tu aprisi visus Cilvekus un dzivosi vinu majas,un darba. Bet Cilveks nav-viltigs,cer ka zids sapratis,cilvekosies,bet nekad tas nenotiksies. Ari visi egiptiesi,asiriesi,fenikiesi nav verts piesaukt sis nacijas\Tautas visas bija tikai un vienigi zidu pasugas,pat ja Jesua bija asirietis(Bibeles) kaut tas neatbilst bibelei,tik un ta bija zids. Domaju,ka ne sutis(Dievs) jaunus pludus Zemei-lai nogalinatu zidus,bet gan slimibu.

  33. analītiķis saka:

    Artuss Kaimins no Jāņa Bordāna gribēja panākt, lai viņš ēterā atlasīti pasaka, ka visa Nacionālā Apvienības vadība ir nelieši un Maskavas aģenti, un vēl Ušakova kalpi, jo, redz, divas sievietes ir kopā nofotografētas. To nevar atļauties jurists, tad viņam būtu jāatsakās no sava diploma. Juristam tādas lietas pierāda tiesa. Arī kā cilvēkam tas nebūtu ētiski. Bordāns mēģināja ievirzīt sarunu tā, ka ir jārunā par sistēmu un kā to mainīt, nevis nošaut dažus iebiedēšanai. Bordāns pateica, ka šī sistēma katru gadu no nelaimē nonākušajiem cilvēkiem caur mafijas ielikteņiem tiesu sistēmā izceļ vismaz 10 miljonus latu.

  34. bumbieris saka:

    nesaprotu kāda jēga ir vārīties par ebrejiem, nejau tautas ir sliktas, bet indivīdi!

    Admins
    Tie nu gan ir meli.
    Mūs apzaguši ir tieši šīs trautas pārstāvji, pa visiem 80%.

  35. 40 saka:

    Pirms pašvaldību vēlēšanām SC un Nils Ušakovs solīja jaunus laikus, kārtību, taču nekas nemainījās, palika vēl sliktāk. Arī SC un Nila Ušakova galvenais kritērijs iecelšanai amatos pašvaldību uzņēmumos Rīgā ir pareizā partijas piederība.

    Nils Ušakovs dabūja vietu pie siles Rīgas brīvostas pārvaldē, taču neaizmirsa arī savas partijas biedrus.

    Tā Maksims Tolstojs dabūja vietu pie siles gan SIA Rīgas satiksme (alga par visu 2010.gadu- “tikai” 28193 LVL), gan SIA Rīgas karte, gan Rīgas tūrisma attīstības birojs.

    Mihails Kameņeckis dabūja vietu pie siles Rīgas brīvostas pārvaldē (alga par visu 2010.gadu- “tikai” 30606 LVL).

    Sergejs Hristoļubovs dabūja vietu pie siles Rīgas Ziemeļu izpilddirekcijā (alga par visu 2010.gadu- “tikai” 20493 LVL).

    Nikolajs Zaharovs dabūja vietu pie siles SIA Rīgas satiksme.

    Tatjana Lukina dabūja vietu pie siles A/S Rīgas Centrāltirgus.

    Igors Kuzmuks dabūja vietu pie siles A/S Ceļu Pārvalde, kurā vietu pie siles dabūja vēl viens SC biedrs, kurš netika ievēlēts ne Rīgas domē, ne Saeimā – Mārtiņš Lauva.

    Jefimijs Klementjevs dabūja vietu pie siles SIA Rīgas satiksmes arodorganizāciju koordinācijas centrs.

    Natālija Mirska dabūja vietu pie siles A/S Rīgas starptautiskā autoosta.

    Igors Solovjovs dabūja vietu pie siles A/S Ceļu Pārvalde.

    Ruslans Pankratovs dabūja vietu pie siles SIA Rīgas luksofors.

    Vadims Baraņņiks dabūja vietu pie siles SIA Rīgas satiksme.

    Viktors Nikolajevs dabūja vietu pie siles SIA Vecmīlgrāvis (alga par visu 2010.gadu- “tikai” 14303 LVL) un SIA Rīgas namu pārvaldnieks.

    Vladimirs Frolovs dabūja vietu pie siles SIA Getliņi EKO.

    Sergejs Zaļetajevs dabūja vietu pie siles A/S Ceļu Pārvalde (alga par visu 2010.gadu- “tikai” 18000 LVL).

  36. No malas saka:

    Es domāju, ka šī raksta autoram, kaut kas ” aizgājis pa īso ” smadzenēs.
    Nopietni.
    Uz katru komentāru, kur tiek aizstāvēts Artuss, ADMINDS atbild tik negatīvi, lasot, liekas, ka raksta kāds slims cilvēks.
    Artuss ir kā apsēstība ?
    Ko tādu var uzrakstīt tikai cilvēlks ar problēmām.
    Un tas kā Artuss tiek nosaukāts …Parāda, ka pats raksta autors nav līdz galam vīrietis.
    Slimi, slimi, slimi …
    .
    .
    Admins
    Nākošajā rakstā es parādīšu JŪSU Artusa vietu homo-sapiens hierarhijā, līdz ar to arī Jūsu vietu.

  37. Martins saka:

    Kāpēc, tad komunisti slēdza suņa būdu?

  38. slēdz saka:

    Komunisti ebreji slēdz ko katreiz vajaga,citreiz viņi jautās martinam.

  39. informācija saka:

    2014.gada 7.februāra informācija.
    Aldis Gobzens (atmaskots), Aldis Alliks un Artuss Kaimins (atmaskots) likvidē biedrību “Esi atbildīgs”.

    Video:

    https://www.youtube.com/watch?v=fG7meOeloaQ&feature=c4-overview&list=UUoJQqbWZ0Qaa-TSIOgpKzrg

  40. Sprīdīts saka:

    Os- paldies par atbildi.

    Suņu būda nav slegta – Grēviņš un Vienotība atkal izshēmoja sev naudu. Radio NABA tika principā nobīdīta malā.

    Par Artusu- aktieris. Pierms pāris gadiem redzot filmu kolka cool, paliku ar jocīgu sajūtu.
    Vai tā ir māksla?hmm.. gadiem ejot, lasot, iegūstot informāciju utt. Bilde veidojas skaidrāka.
    Latvietis ir jāparāda kā zvērs/lops, kurš neciena ne sevi, ne pārējos.

  41. Sprīdīts saka:

    Tā pat filma “Family instinct” . Atkal Poškus titros.
    “Dokumentālists”?? Cits teiks – tā jau maksla. Man nevajag tādu mākslu par nodokļu maksātāju naudu.
    taisiet mākslu caur kuru skaidrojat, kapēc tā ir noticis. Nemāk? Nevar? Negrib?

    Austrālijas biedrības namā skatoties Kolka Cool, no ap 20 vecajiem, kādi 4-6 izgāja no zāles. Pārējie sedēja un baudīja mākslas filmu. Tā arī nesapratu, ko viņi domā- sķiet lielākā daļa nezin matjtvaju leksiku, tāpēc noskatījās mākslu līdz galam.

  42. Matiiss saka:

    kādam no šī portāla rakstniekiem laikam ļoti sāp kaut kas. šis raksts vien degradē Latviju. pretīgi bija lasīt. Artuss ir vienīgais, kas saka taisnību, kurš nebaidās runāt atklāti, bet tu Latvieti, sēdi mājās un klusē, pēc tam čīksti, ka viss ir tik slikti. visu cieņu Artusam, bet Jums visiem, kas nesaprot par ko iet runa un, kas notiek Latvijā – iet degradēties tālāk, jo neko vairāk par komentāra ierakstīšanu Tu neproti.
    .
    .
    Admins
    Pirmkārt, Artuss nav latvietis. Artuss reklamē SC un pilnībā strādā DP vadcībā.Drīz būs vēl viens raksts par šo nelieti.

  43. Rob. saka:

    Daži drīzāk šeit neizprot sarkasmu, kā arī akli-neredz to, kas ikdienā notiek mums apkārt.

  44. Labais saka:

    Jums es NEpiekrītu Artusam vienkārši ir laba humorizjūta.
    .
    .
    Admins
    Hitleram un Staļinam arī esot bijusi laba humora izjūta, liecina viņu laikabiedri.

  45. Lii saka:

    Kaut vairāk būtu tādi cilvēki, kā Artuss … visu cieņu. Ja ar viņu kaukas notiks,( nedod Dievs), varam nojaust, kurš būs pie vainas – šitādu un līdzīgu rakstu autori!!!

    Lai veicas!!!
    .
    .
    Admins
    Nevajag kreņķēties, tādus cilvēkus kā “artuss”, DP(VDK) ir “saražojusi” lielos daudzumos. To, ka ar viņiem kas notiks, droši var sacīt, jo pēc Tiesiskuma atjaunošanas tādiem būs “jārotā laternas”. Artusiņš nebūs izņēmums… .

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *