Kāda pamuļķa sudzība DP

No «AISBERGA» pasta kastītes…http://www.aisbergs.lv/?p=17324

Sveiki, cienījamie sazvērnieciņi!
pēdējās jūsējās “pārdomas” un maniaku ārdīšanās “Tautas tribunālā” mani pamudināja uz šādu iesniegumu, kāds ir pielikumā. Tapa jau pasen, bet nu vēl kaut kā domāju, ka varbūt ļaut jums ķert pašiem savu asti un likt jūs svētā mierā. Tagad tuvāko dienu laikā nosūtīšu adresātam, lai pieņem mērus – gana jums šķelt sabiedrību un jaukt galvu cilvēkiem.

balck_joker=====================================

Bleck jefiņšLR Drošības policijas priekšniekam.
Adrese : Kr. Barona iela 99a
Rīga, LV-1012
No ……………………………..
Personas kods ……………..
Dzīvojoša Rīgā, …………….

IESNIEGUMS.
Vēlos darīt zināmu DP, ka interneta vidē netraucēti un nesodīti jau kuru gadu pastāv saiti aisbergs.lv un tautastribunals.eu, kuros tiek publicēti daudzu šīs valsts politiķu, sabiedrisko darbinieku, kultūras darbinieku un citu aktīvu cilvēku nomelnojoša informācija, kurā apgalvots, ka viņi visi ir iesaistīti sazvērestībās, ir slepenu, destruktīvu organizāciju pārstāvji, pagātnē bijuši PSRS represīvo struktūru aktīvi darboņi un turpina uzturēt saites ar šo struktūru pārmantotājiem. Visi šie nomelnojumi balstīti uz dažādu „autoru” rakstiem, kur pilnīgi bez jebkādiem pierādījumiem, liecībām, dokumentiem kategoriskā formā tiek aprakstīta šo cilvēku it kā kaitnieciskā un sazvērnieciskā darbība, ekonomikas, kultūras un citu sfēru graušana. Starp rakstu autoriem minēti arī sabiedrībā zināmi rakstnieki un nacionālo politisko spēku pārstāvji.
.

Paralēli tam tiek kolekcionēts liels apjoms „sazvērestību teoriju” grāmatu un norādes uz saitiem, kur var apskatīt „dokumentālas” filmas un novilkt citu informāciju. Košākās „pērles” šeit ir kristietības reliģiju nomelnojošs raksts, kur aprakstīta Jēzus kā pederasta darbošanās un citas tamlīdzīgas „atklātības”, kā arī antisemītisma grāmatas, kur rada priekšstatu par žīdiem, kā pasaules valdniekiem, kaut kādas elites grupas „zelta miljarda” veidotājiem un tamlīdzīgi.
.

Iesaistoties diskusijās ar saita foruma apmeklētājiem radās iespaids par nelielu, bet pilnīgi apsēstu biedrību, ar kuru nav iespējams sakarīgi diskutēt, jo šie cilvēki vispār nepieļauj, ka viņiem nav taisnība un nevēlas neko argumentēt un pamatot, uzskatot, ka visi, kas nedomā kā viņi, ir „zombēti”, provokatori vai šo mistisko struktūru algotņi, kas speciāli jauc gaisu. Beigās man, protams, aizliedza komentēt rakstus.
.

Rodas iespaids, ka daļa šo cilvēku cieš no garīgiem traucējumiem, kuri nav ārstēti un dzīvo savā mistiskā pasaulē. Tiek sludināta sabiedrības un ekonomikas pilnīga bojāeja tuvākā laikā, pilnīgs haoss, tiek aicināts vākt informāciju par iespējām izdzīvot šādā sagrautā vidē, veidot komūnas, kas spētu izdzīvot, kad te viss sabruks neatgriezeniski, tāpat kā visa pasaule. Par to varētu pasmieties, jo vienmēr bijuši cilvēki, kas kaut ko iedomājās un vēlas dzīvot savādāk, bet šajos krīzes laikos cilvēkiem jau tā ir grūti un daudzi bez pamatojuma var pievērsties šiem murgiem, meklējot izeju no savām problēmām tur, kur iespējams atrast tikai vēl lielākas problēmas.
.

Tautastribunals.eu vispār „piespriež” sodus cilvēkiem, nosaucot tos par valsts ienaidniekiem un rakstos apzīmē daudzus cilvēkus par zagļiem, nodevējiem, pidariem un tā tālāk.
.

Kaut gan es esmu privātajā dzīvē industriālais panks un pēc politiskās pārliecības anarhists un esmu pret sabiedrību kā tādu jebkādās tās izpausmēs, mani aizskāra fakts, ka sludinot anarhistiskus uzskatus mājas lapas un blogi tiek operatīvi klapēti ciet, bet šāda murgaina sviesta lapas stāv jau cik ilgi…
.

Tātad es vēlētos saņemt sekojošas atbildes:

Cik ilgi vēl tiks atļauta šādu „patiesības” sludinātāju darbošanās?
Vai tiešām neviens no aizskartajiem un nomelnotajiem cilvēkiem nav iesniedzis DP prasību izmeklēt šīs aktivitātes?

Patiesā necieņā – „black_joker”

27.05.2010

.

You may also like...

54 komentāru

  1. Filips Bobinskis saka:

    Šim tipam , laikam, stipri mazohistiskas noslieces. Kā savādāk izskaidrot to, ka viņš šeit atkal un atkal lien iekšā, neskatoties uz to, ka tā riebjas.

  2. Latvietis saka:

    Tas mēsls jau ari šeit driķēja visādus murgus. Ja jau piemin Jēzu, tad jau ir no baptistu vai lešinska smirdekļiem, kas latviešu grāmatas dedzināja un par kuru nesen rakstīja Tribunāls.Tiem jau latviskās vērtības nepatīk, jo tie kopojas ar okupantiem un danco pēc viņu stabules ja tikai par šo nodevību kādu jūdasa grasi tam atmet.

  3. black_jokerim saka:

    Tautas tīrredni,te ir tik maz to lasītāju,ka ir jāļauj šiem Armagedona gaidītājiem nolaist tvaiku.Ja tevi kas uztrauc,palasi krievu presi /Latvijas /,paskaties Mamikina TV,paklausies ko Saeimā runā “sarkanie”,tad tu TT liksi mierā,ja pats neesi no viņu bandas.Un tie nav garīgi slimie ,kā tu sludini TT ,tie ir pie visām valsts varas pogām.
    NE tur jāmeklē bieds Latvijas pastāvēšanai!

  4. Miervaldis - black_ joker saka:

    Kas tu esi black_joker?Ka tik nēesi kāds noplucis zemnieciņš, kurš grib pielaizīties saemas onkuļiem, lai dabūtu kārtējo spirta devu?Vai varbūt vienkārši gribas sexu?Tad tev saemas durvis vaļā.Mūsu varturi tev iemācīs visus vinu intīmos paradumus(varbūt arī vīrieši).

  5. black_joker saka:

    Miervaldim
    atslābsti- esmu ārietis,nevis zemnieks, saeimas “onkuļi” man pie kājas kopā ar visu viņu “pamīliju”- mans karogs ir melnais anarhijas karogs

  6. Miervaldis saka:

    Tādu izskalotu jauniešu kā black_joker dēļ, mūs visai spoža nākotne vis negaida…Kas viņs galu galā ir?Raksta bez rusopantu pazīmēm, tad jau ir pa pusei mūsējais…Mosties vecīt!Ja tev tā patīk mūs nosūdzēt tiem noziedzeniekiem, kas ir pie varas, tad nekāds dižais LR pilsonis nēesi!Kas attiecas uz TT, tad jums vajag pieņemt mūsu pašu Latvju dievestību, tad jūs būsiet nevien stiprāki, bet arī gudrāki!Tad jūs nevarēs kaitēt blaki džokeri, un citādas sēnalas…

  7. Miervaldis - admin saka:

    Tuvojas Jāņi!Iesaku ielikt kādu rakstu par Jāņiem!

  8. Admin-Miervaldim saka:

    Es esmu LATVISKAS DZĪVES DZIŅAS cilvēks un man tadi blek-jokeri ietekmēt nevar.Mēsls(bleck-joker) ir katras civilizētas sabiedrības beigu (kaka) produkts… . Kas attiecas uz JĀŅIEM,-sagatavo man,cienījamais Miervaldi,vienu kārtīgu ĻĪGO-JĀŅU rakstu…!!! Tiks nodrukāts. Vēlu veiksmi

  9. black_joker saka:

    Miervaldim- sen neesmu vairs jaunietis, ja kas…..redzi- tur jau tā problēma, ka jūs visus uzskatat par noziedzniekiem un tā ar saucat, bet pierādīt neko nevarat, jo nav ko pierādīt. Tas jau paliek jautri, redzot jūsu gānīšanos, bet to cilvēku žēl, kas nezina, ka ir šāda lapa, kur viņus tā lamā, ka žagas nāk………..ne velti saka, ka latvietis- tā ir nolemtība…..lamāt valdību, lamāt pašvaldību, gānīt biznesmeņus, gānīt ārvalstis māk, bet ko darīt, lai dzīvotu labāk- nemāk, jo redz jāgaida Tautvedis, kas atnāks un ielies visu mutē…..atmostieties paši un darbojaties, jo manu paziņu un draugu vidū krīze skārusi daudzus, pašu arī…bet neviens nevaimanā, bet grozās, kā var….bneviens nesēž un nepurpina lamas….Kādi pāris tikai devušies uz laiku ārvalstīs padarboties, jo ir izglītība, ir galva un ir sapratne….Ja tautiskuma sludināšana nesavienotos ar pilnīgu ārprātu citās tēmās, tad jums varētu tikai applaudēt…

  10. A.Balts saka:

    Cien. Miervaldis ir piekrāpies, noticot, ka kgb-fdd latviski integrētā ložņa, ar “pogoņalu” black-jocker ir puslatvietis un vēl anarhistisks jaunietis! Nē, šis algotais kremļa podlaiža ir tādas pašas tautības, kā viņu urlandes klauns žiriks -māte ru, bet tēvs “jurists”. Jo krievijā ir tik stiprs antisemītisms un grautiņu un uzbrukumu iespējas tik lielas, ka ja cilvēks nav oligarhs, vai valdības pārstāvis ar miesassardzi, tad tas ir spiests maskēties, la glābtu dzīvību, vai vismaz veselību no arvien augošā sarkfašistu un nacbolu skinhedu bandītiskajiem uzbrukumiem pat gaišā dienas laikā un ne tikai krievu žīdiem, bet visiem ar citu ādas krāsu un citas rases un tautības cilvēku pazīmēm. Bet šeit, Latvijā šiem “juristu” dēliem ir jāmaskējas citu, politisku apsvērumu dēļ. Jo atklāti, neslēpjot savu tautību un ticību,(tātad arī mērķus) šie krievijā nicinātie, apceltie tipiņi, bet te-Latvijā kremļa izmantotie puskrievu jaukteņi, nevarētu pūderēt krieviem un krievvalodīgajiem prātus, nevarētu uzmesties par to aizstāvjiem un vadoņiem, ja atklāti nosauktu savu tautību un ticību. Uzreiz tiem vairs neuzticētos 90% urlu.
    Palasiet taču šī smerdeļa iesniegumu – tipisks psrs laiku denuncijas raksts, ar piešautu juristu kolektīva izstrādātu frazeoloģiju un tik daudz jau lasītu līdzīgu agrāk. Tikai pielabots šodienas vajadzībām, pat vecais čekas triks- gara slimībās apvainošana nav izlaista. Palasiet tā black_perdeļa paša teksteļus un salīdziniet ar šo stūra mājas profiņu standartrakstu!
    Viņš pats ir visai pastulbs 0, viens no pērkamo konveijera skrūvju bara, aiz viņe esošie, tie ir bistami Latviskai mūsu Tēvzemei!

  11. black_joker saka:

    A. Baltam- nu beidz mani cildināt- tā jau palikšos lepns. Patīkami, ka mani uzskati par to, kas es neesmu- pusžīdu:):):):) Patīkami, ka esmu iemācījies rakstīt rakstus tā, ka vecs buks tos notur par juristu bara formulētu sūdzībrakstu. Patīkami, ka uzskati, ka esmu specstruktūrās izglītojies un taisu karjeru tipa.
    Bet tev pašam iesaku aprunāties ar labu psihologu, jo tu slimo ar rusofobiju, jeb bailēm no krieviem, pluss vēl lien ārā pāris māniju paveidu- vajāšanas, nodevības, antisemītisma un tā tālāk. Tu vakaros zem gultas paskaties ? Ka tik tur kremļa aģents nav noslēpies…Tu jau esi no tiem, kas sievas vārītu zupu nes uz analīzēm, jo baidās, ka sievu kremļa aģenti nav savervējuši noindēšanai….

  12. A.Balts saka:

    Tam urlu black_perdelim neuzskatu par vajadzīgu atbildēt un to paziņoju nevis šim pretlatviskajam šovinistu defektam, bet cienijamajiem komentatoriem, lai saprastu manu ignorances poziciju, jo ar tik zema līmeņa kremļa sulaiņiem tiešos dialogos neiesaistos, tikai vienreiz nodefinēju viņa urlisko būtību. Pie tam, šī defekta vārdeļu bārstīšana taisnojoties, tikai apstiprina viņa Antonijas ielas spec niecību.
    Runājot par tā pintiķa klaču DP, tādas viņa saimnieki var likt cept bez gala, bet būtība ir domāta viena – pabiedēt, sabiedēt LTT lasītājus, jo pašus tribunālistus šie sarkanie svešo pamuļķi necer iebiedēt, tam viņi lieto prastākas un daudz noziedzīgākas metodes.

  13. black_joker saka:

    A. Baltam….
    vecīt-kas vainīgs, tas bailīgs…sapsihojies? nu tad sapņo tālāk par mani kā čekistu:):) lai es tev sapņos rādītos nākamos 10 gadus:):):) bad romance :):):)
    anarhija forever :):) mēs vinnēsim :):):)

  14. Ernis Purnis saka:

    Pārlasiju visu te rakstīto un padomāju, ka te ir viss, kā jābūt dzīvē-ja valsts vara joprojām ir amorālo kolaborantu un okupantu rokās, tad ir loģiski, ka normāli un krietni pilsoņi te rakstot izsaka savu sašutumu un piefiksē pārdevušos mankurtus un valsts nodevējus. Tā bija un tā būs pasulē, kamēr nenotiks izšķirošas pārmaiņas. Visos laikos un visās tautās ir bijuši gļēvi mirkļa pašabuma meklētāji un savas valsts un tautas nodevēji un vienmēr šie nicināmie nelgas sajutās drošībā, ticot okupantu varai un cerot uz to mūžīgu klātesamību ieņemtajās teritorijās un visur tie pievīlās, agrāk vai vēlāk. Un tad tie karājās savu pilsētu tirgus laukumos, vai tika nomētāti akmeņiem, vai publiski tiesāti un saņēma augstāko soda mēru par nodevību. TĀ BIJA PASAULĒ VISUR, KUR BIJUŠI OKUPANTI UN TĀ BŪS ARĪ LATVIJĀ!
    Bet kremļa pļerzas, visādi bļeki-meki, kas te, kā visur kvekšķ savu okupantu maļamo, taču arī ir parasta ienaidnieku nometnes elementāra sastāvdaļa un viņu uzdevums ir smirdēt, melot un atkal smirdēt un to viņiem nabadziņiem ir OBLIGĀTI jādara. Pat nav vērts dusmoties uz šiem kremļa sulaiņiem, tie ir bezizvēles, bezdomu (savu) roboti. Vienkārši visi svešie iebrucēji, kas 90% tādi arī palikuši pa visiem šiem 50 gadiem, ir jāizsūta, jāaizvāc no mūsu valsts. Dekolonizācijas ietvaros ar starptautiskās sabiedrības palīdzību to jāveic efektīvi, ātri un demokrātiski, tas ir – jāpanāk, ka okupanti paši ļoti sāk vēlēties mūsu valsti pamest un mums visiem, visiem ir šiem apdalītajiem nabadziņiem jāpalīdz to vēlēties un jāpalīdz atrast beidzot savas mājas.

  15. black_joker saka:

    Erni Purni- es ar gribu pīpēt to, ko tu pīpē-baigi labi smērē….

  16. Tautas Dziednieks Eduards saka:

    Nu nevajag tak ar tādiem iesaistīties diskusijās/ Ja jau viņš nevar nosaukt vainīgos Latvijas nozagšanā,izlaupīšanā—tad ir skaidrs kas viņšir.Man TT tāpēc vien jau patīk,ka raksta Patiesību.Turpiniet arī tālāk tādā garā.

  17. black_joker saka:

    Tautas Dziedniekam Eduardam
    un tu vari dokumentēti un ar pierādījumiem pierādīt kāda vainu?? Ja vari, tad rīkojies, ja nevari, tad nu stāvi klusu. Visos šajos ķengu rakstos ir vieni vienīgi apgalvojumi un pieņēmumi, bet nav neviena dokumenta vai atzinuma no tiesībsargājošajām struktūrām. Es ar māku skaisti rakstīt un ja vajadzētu un gribētos- uzceptu saitu ne sliktāku kā jūsējais- pilnu ar slima suņa murgiem. Tieši šada naida sēšana lej ūdeni uz krievu dzirnavām un dod iemeslus veikt darbības, lai mēģinātu pabāzt Baltiju atpakaļ zem Matuškas spārna.

  18. Baiba no Pārdaugavas saka:

    -pareizi kungi, a.balts un tautas dziednieks pareizi piez’imēja, ka ar untermenšu dzīvniekiem diskutēt, tas pats, kas ar piedzērušu krievu bomža kranci, jēgas nebija un nav iespejams tādai būt, jo diskutēt var ar brīviem cilvēkiem, nevis ar ru vergiem
    un tas dennucijas raksts ir tiešām uzcepts pēc visiem psrs stūra mājas milicijas laiku standartiem, pats idiņš jau to neapzinas, jo ir idiņu sastāvdaļa
    ar labunakti kungi un lai jums un mums veicas darbi Tēvzemes labā

  19. Miervaldis saka:

    Lai pasargātu šīs mājaslapas organizāciju, un šīs mājaslapas apmeklētājus, iesaku slēgt šo mājaslapu.

  20. Miervaldis, black _joker saka:

    Pēc taviem galvenumiem iznāk, ka tu jau esi bikses piemīzis un piedirsis!

  21. Miervaldis, black _joker saka:

    No bailēm protams.

  22. Miervaldis, A.Baltam saka:

    Balta kungs.Ar to “pa pusei” es domāju Latviešu tautas kangarus, jo tie gan pieder mūsu tautai, bet gatavi pārdot savu tēvzemi par sojas desas luņģi.Un arī pēc santīma pat ugunī lec!

  23. Miervaldis - admin saka:

    Varētu rakstu ar aizsūtīt.Bet es nezinu jūsu e – pastu…

  24. Admin-Miervaldim saka:

    Tel.0049 251 261365————E-pasts L.Grantins@hotmail.de

  25. AG saka:

    Tas stulbenis pat to nezina, ka par “nomelnošanu” nekāda k-atbildība nav paredzēta!

  26. black_joker saka:

    miervaldim- neesi ko nepareizu iepīpējis? kas par galvenumiem un kas par bailēm?

  27. black_joker saka:

    AG
    tam supergudrajam –

    89.pants. Kaitniecība

    Par darbību vai bezdarbību, kas vērsta uz finanšu sistēmas, rūpniecības, transporta, lauksaimniecības, tirdzniecības vai citu tautsaimniecības nozaru, kā arī iestāžu vai organizāciju darbības graušanu nolūkā kaitēt Latvijas Republikai, —

    soda ar brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz divpadsmit gadiem, konfiscējot mantu.

    298.pants. Apzināti nepatiess ziņojums
    (1) Par apzināti nepatiesu ziņojumu par noziedzīga nodarījuma izdarīšanu nolūkā panākt
    kriminālprocesa uzsākšanu pret noteiktu personu —
    Lapa 103 no 120
    soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam vai ar arestu, vai ar piespiedu darbu, vai ar
    naudas sodu līdz piecdesmit minimālajām mēnešalgām.
    (2) Par tādām pašām darbībām, ja tās saistītas ar apsūdzību smaga vai sevišķi smaga nozieguma
    izdarīšanā vai ar neīstu apsūdzības pierādījumu radīšanu vai ja tās izdarītas mantkārīgā nolūkā, —
    soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu līdz simt minimālajām mēnešalgām.
    un attiecībā uz žīdiem un krieviem vēl šitas der:

    71.1 pants. Aicinājums uz genocīdu
    Par publisku aicinājumu uz genocīdu —

    soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz astoņiem gadiem.

  28. Dakteris saka:

    Vai tad žēl, ka idioti komunicē. Lai tak viņiem ar tiek kāds prieciņš!

  29. BubA - urlu nīdējs saka:

    ha, ha, tas labi teikts, tiešām te viens kremļa idiots aktīvi visus uzjautrina dodot info no sava bijušā un esošā darba specifikas, pats nobijies, bet ar savām urlu bailēm mēģinot istus cilvēkus biedēt

  30. black_joker saka:

    Dakterim, BUbAm- nu uzskatiet, uzskatiet tā- kā saka- ja jau jūs tam ticat tik svēti, tad nu priecājieties vien, ka tas tā jūsuprāt ir:):)

  31. Miervaldis - black_ joker saka:

    Kā, tu taču nesen atpakaļ kõmentēji – kas vainīgs – tas bailīgs.Pēc tavas loģikas iznāk, ka tu jau esi no bailēm bikses piemīzis un piedirsis!Vajag par saviem vārdiem atbildēt, nevis aizvainot citus, turklāt bez pamatojuma.

  32. black_joker saka:

    nu Miervaldi- tev gan loģika:):):):) bailīgiem jau jums, tribunālistiem, jābūt: tik daudzus esiet ar sūdiem nolējuši, ka drīz kāds jūs paņems aiz riekstiem un maigi apvaicāsies- kur pierādījumi? ak, nava??
    es savukārt ne no kā nebaidos, jo nav iemeslu nekādu:)

  33. Miervaldis - black joker saka:

    Tad nu tā.Varbūt tautas tribunals ļodzīgi turas uz pamatiem, taču iet pareizo ceļu.Esot augstos amatos, savus noziegumus var noslēpt viegli.Mosties naivuli!Rodas domas, kad tik tu pats nēesi viens no viņiem!Esi naivs, un vēl nepietiek kauna lietot savā kõmentārā seksuāli aizskarošas lietas, un pats tu ar sūdiem apķēzī visus!Mosties naivais!

  34. black_joker saka:

    Miervaldim – laba demagoģija- novirzīt sarunu uz itkā tavu aizskārumu- itkā sarunvaldodā pirmoreiz dzirdētu tādus teicienus un apzīmējumus…..Naivi esat jūs, kas cerat nomelnot tos, kas ir pie varas. Iemesls- paši neest tikuši, otrs iemesls – kas laidīs pie varas cilvēkus ar maniakālu uzvedību- tik naivi taču cilvēki ar nav. Ko tu pats esi darījis, lai būtu darbs un izaugsme? ko darījuši citi tribunālisti? Atbilde- NEKO…ja neskaita sūdu gāšanu pār valdību un poltiķiem un citiem aktīvajiem cilvēkiem. Jā, tur nav kārtības un ir daudz nepadarīta, nepareiza. Tad dariet no lejas…Jā, tūlīt būs kliedziens, ka visu aktīvo tavu darbību slāpē žīdi, krievi, zelta miljarda spice, alieni un zombiji….Tik tu pats esi maigs un pūkains- citi tie sliktie……

  35. Ernis Purnis saka:

    BubA – urlu nīdējs saka:
    2010. gada 31. maijs 23.57

    ha, ha, tas labi teikts, tiešām te viens kremļa idiots aktīvi visus uzjautrina dodot info no sava bijušā un esošā darba specifikas, pats nobijies, bet ar savām urlu bailēm mēģinot istus cilvēkus biedēt

    Nu te labi apzīmēts tas 0,nu ko jūs kungi ielaižaties sarunā ar tādu lētu integrēto svešo tirliņu?

  36. miers saka:

    Kāpēc ar šo,,melno mēslu,,debatējat,līdz ar to jūs esiet viņa atbal-stītāju barā.

  37. black_joker saka:

    miers- negribi uz strelku atnākt aprunāties ar un par to “melno mēslu” ? Jūsējie argumenti visi aprobežojas ar vārdiem kremlis, urla, mēsls un demagogs…..augšā stāv mans koments par to, ko jūs reāli esat darījuši valsts labā- tā ar neviens neko nav varējis pateikt- tikai turpinājuši dzīt demagoģiju

  38. Minsteres letinjsh saka:

    Vai black_joker vaareetu kaadreiz kljichkas vietaa uzrakstiit savu iisto vaardu un uzvaardu? Nu, apmeeram taa, kaa to dara “bailiigais gljeevulis” Linards Grantinjsh. Citaadi, atnaakot “uz strelku” buutu pagruuti konstateet,vai pretii ir iistais black_joker, vai tikai kaads viltvaardis.

  39. black_joker saka:

    Vai “Minsteres letiņš” ir pamuļķis vai izliecies ?
    1) mans vārds un uzvārds ir tik populārs šeit, ka asociēsies ar vismaz 1000 personām, no kurām vismaz kādas 10 ir ļoti augstu stāvošas sabiedrībā- iedomājos, kāds furors tipa un hipiš varētu izcelties jūsu samaitātās domāšanas dēļ…..
    2) tu tāpat man nevari pieprasīt uzrādīt kādu dokumentu, jo tev tādu tiesību nav, tā kā nav jēgas tā vai tā- tāpat nevari pārliecināties.
    3) tātad- vai nu tā vai nekā:)
    4) interneta vidē jau parasti reti kur figurē īstie vārdi un uzvārdi- tieši feiku taisītāju dēļ.

  40. Miervaldis, black _joker saka:

    Es tev vēlreiz saku – esot augstā amatā, savas nelietības var viegloi noslēpt, un kas – deputāta amats nav tāds pats amats kā pārējie?Un deputāts nevar noziegties?

  41. black_joker saka:

    protams, ka vieglāk ir noslēpt, bet tajā paša reizē oponenti rok visu augšā….

  42. BubA - urlu nīdējs saka:

    nu tiešām, ko jūs, kā mazohisti te ielaižaties ar to blek pļek, ha, ha, kā te viņu forši nosauca kāds par melno mēslu, es teiktu kremļa melnais mēsls, bet tavu brīnumu -saspiežot iekšā izrādīsies sarkanais mēsls

  43. black_joker saka:

    BubAm-urlu nīdējam
    tu arī esi no tiem interneta brašuļiem, kas mājās pienu strēbdami un ar kreiso roku krāniņu raustīdami jūtas šīs pasaules varenie?? Bet realitātē plāta rokas- nu kur tad es, nu kur tad man….

  44. gūgles tante saka:

    Man drukājas 37 gadus vecs, nemaz neanarhistisks, neindustriāli nepancisks tipiņš bez gotiska ēnojuma pie kam :)
    http://www.draugiem.lv/friend/?370357

  45. black_joker saka:

    “briļļainajai tantiņai”- pirmkārt notīri brillēs labāk, lai vari izlasīt, kas rakstīts. Otrkārt- darbs neļauj ikdienā industrial izskatā staigāt, jo ar cilvēkiem jāstrādā. Idejas jau ir galvenais, nevis ārējais.

  46. Miervaldis, black _joker saka:

    Nu tad tā, dižais oponent!Parādi man kādu viņu noslēpto noziegumu.Nevari?Tad pakaunies par saviem pirkstiem!

  47. Miervaldis, black _joker saka:

    Par Bubu – urlu nīdēju.Varbūt viņš ir pasīvs gļēvulis, bet varbūt nav.Baidies jau laikus!

  48. black_joker saka:

    Miervaldim – kādu un kā noslēpto noziegumu man ir jāparāda? konkretizē, demagog:):):) un labāk nedraudi ar mistiskiem Bubām – urļnīžiem.
    Kaut kā nesmuki sanāk- kad vaicāju, ko esat izdarījuši reāli, lai rastu izeju no krīzes ekonomikā un poltikā – klusums. Kā sākam diskutēt, tā kāds sāk dzīt pilnīgāko demagoģijas tuftu.

  49. BubA-urlu nīdējs saka:

    Vispirms, tātad pirms uzdod jautājus par to cik, ko un kā un kas ir darīts, darijis Latvijas dažādnozaru labā, tātad pirms te ielīdi kritizēt visus, kas gan komentē, gan kas rakstus liek – tātad VISPIRMS uz sevi attiecini savu prokurorisko muldoņu:-

    ko bļek_pļek esi izdarījis reāli, lai rastu izeju no krīzes ekonomikā un poltikā – klusums??? Kā sākam diskutēt, tā tu urla sāc dzīt pilnīgāko demagoģijas tuftu uz tevi.

    bet tikai spļāviens uz tevi, ja esi integrēto svešo urlu zombiks, bet vai tev urla, ja esi tas andris lācis, no nodevēju viļa un dēla leonīda dzimtas, tad tu esi simtkārt sliktāks par okupantu urlu un ar visām no tā izrietošām sekām

  50. BubA-urlu nīdējs saka:

    Te komentu sākumā Balts ir labi par to bļek_pļeku izteicies:

    2010. gada 29. maijs 23.56

    Tam urlu black_perdelim neuzskatu par vajadzīgu atbildēt un to paziņoju nevis šim pretlatviskajam šovinistu defektam, bet cienijamajiem komentatoriem, lai saprastu manu ignorances poziciju, jo ar tik zema līmeņa kremļa sulaiņiem tiešos dialogos neiesaistos, tikai vienreiz nodefinēju viņa urlisko būtību. Pie tam, šī defekta vārdeļu bārstīšana taisnojoties, tikai apstiprina viņa Antonijas ielas spec niecību.
    Runājot par tā pintiķa klaču DP, tādas viņa saimnieki var likt cept bez gala, bet būtība ir domāta viena – pabiedēt, sabiedēt LTT lasītājus, jo pašus tribunālistus šie sarkanie svešo pamuļķi necer iebiedēt, tam viņi lieto prastākas un daudz noziedzīgākas metodes.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *