Protams, ka provokatori

H-86-2“Netaisnais lai dara vēl netaisnību, nešķīstais lai grimst vēl nešķīstībā, bet taisnais lai dara arī turpmāk Taisnību, svētais lai pastāv arī turpmāk Svētumā.”

“ES nākšu drīz un Mana alga līdz ar Mani atmaksāt ikvienam pēc viņa darbiem.”

==========================================

Uldis Freimanis un Edgars Dambītis savā 1. jūlija aicinājumā saka: “Bez cīņas nav uzvaras.”

Tieši tā, bez cīņas nav uzvaras.

Tribuāls 2Lai iegūtu BRĪVĪBU ir jāmaksā ar asinīm, ar ļoti daudz asinīm. Mēs latvieši iedomājamies, ka TO var sasniegt ar dziesmām, bet redzam, ka čiks vien sanācis. Žīdiskais komunisms pēc ATMODAS brutālā veidā slepkavojot, iebaidot un uzpērkot pārņēma atkal Latvijā varu. Toreiz latviešu tauta bija gatava piedot un arī piedeva komunistiskajiem slepkavām viņu asins darbus pret latviešu tautu. Šī sātaniskā izdzimteņu varza to nespēja novērtēt un turpināja veikt savus ārprāta melnos darbus. Šos darbus viņi veic līdz šai dienai. Tas viss notiek rafinētā veidā. Pavirša sekotāja auss to nemaz nevar pamanīt. Žīdiskie Antikrista sekotāji ir nodibinājuši neskaitāmas organizācijas, kuras sevi skaļi reklamē par latviešu aizstāvjiem. Viņi runā par vienotību un vienošanos, bet dara visu pretēji pašu sludinātajam. Vienā no pēdējiem rakstiem LRTT ir “pasludinājis” NA un LNF par provokatīviem, latviešu tautas vienotības graujošiem, veidojumiem. Atmaskojot radio MERKURS Jura Lapinska slēpto pretlatvisko darbību LRTT ieteica NA izvērtēt viņa darbību. Privātas sarunās NA valdes loceklis Aivars Andersons vairākkārt atzina Jura Lapinska „haotisko“ darbību. Tai vietā, lai izskatītu Jura Lapinska provokācijas, viņi apvienojās un sāka idiotiskus apmelojumus pret LRTT. Neatpalika ari Aivars Garda, bet par to kādā citā rakstā.

Jura Lapinska raidījumi GAISMAS PILS ir provokatīvi savā dziļākajā būtībā.

Juris-Lapinskis

Foto: Juris Lapinskis

Foto nosaukums: “Gaismas piliens”

Viss tiek runāts pareizi un smuki, bet nekad netiek aizmirsts apmelot tieši tos, kas kaut ko cenšas darīt latviešu tautas labā. Tas ir tieši tas, kas ir vajadzīgs mūsu ienaidniekam. Tātad, UZDEVUMS tiek godīgi pildīts un nākošajās vēlēšanās par “viltus” nacionāļiem VL! daudzi nebalsos. Augstāko nelietības- nodevības pakāpi radio MERKURS parādīja nolasot H-86 paziņojumu. Par šo murgu var lasīt rakstā PROVOKATORI. http://tautastribunals.eu/?p=9865 Nevar nepieminēt arī NA valdes locekļa Aivara Andersona vēlākās zemiskās darbības. Viņš secina, ka L. Grantiņš neesot nosūtījis šo paziņojumu starptautiskajām organizācijām, jo raidstacija BBC neesot to nolasījusi. Iznāk, ka Andersons to vien dara kā sēž un klausās šo ārzemju raidītāju, bet vai nebijā tā, ka šo informāciju viņam sniedza “attiecīgi” dienesti ?

Un lūk, ko Andersons savā naida pārņemtajā aptumsuma brīdī saka par Grantiņu 14.06 pl.8,25: “Dīvaina sakritība, kolīdz Linards Grantiņš uzsāk aktīvu apmelošanas kampaņu pret radio MERKURS un “Gaismas pils” raidījuma vadītāju Juri Lapinski, Latvijas radio 1 sāk cildināt Grantiņu. Ko tas varētu nozīmēt ? Var domāt, ka tā ir šīs noziedzīgās varas sadarbība ar H-86 pret patiesiem nacionālistiem.”

Šis komentārs ir klasiskas piemērs, kā jāšķeļ un jānaido latviešu tauta. Andersona kungs “aizmirsa” pieminēt, ka tas ir 14. jūnijs, kad Grantiņš organizēja pretpadomju akciju. Ja Latvijas radio 1 atcerējās TOS laikus un notikumus, nosaucot organizētāju vārdus, tad tas, pēc Andersona vārdiem, nozīmē sadarbību ar noziedzīgo kliķi.

Vai var vēl dziļāk savā nodevības zaņķi cilvēks krist ?

Aivars Andersons

Foto: Aivars Andersons

Jā, Aivar Anderson, es nesacīšu kas tu esi, jo to ir “pasacījuši” tavi komentāri.

Izrādās, ka var un Andersons tam ir izcils piemērs. Andersons arī negaidīti sāka aizstāvēt Gardas komandu, jo viņa “meitenes” nelietojot alkoholu. Atkal jautājums, vai tad Aivars Andersons ir mūžīgs pavadonis šīm “kundzēm”? Tas interesantākais ir tas, ka Grantiņš tiek apvainots par to, ko viņš nekad nav sacījis. Foto un komentārs bija ņemti no www.kasjauns.lv . LRTT paziņojuma rezultātā tika organizēta ietekmēšanas- sava veida draudu akcija pret visiem pieciem Tribunāla pārstāvjiem. Pat tiktāl, ka par to būšot jāatbild. Atkal jājautā, kurai iestādei MUMS būs jāatbild par savu darbību ?

Vai tai, kurai jūs kalpojat ?

Andersonam un Lapinskim pievienojās kāds misters X (Andris Balts). Šī persona ir “mistiska”, neviens nezin viņa īsto vārdu, bet viņš vienmēr un visur ir klāt. Viņš pie pirmās izdevības aizstāv “labos” komunistus un sveštautiešus. Nadzīgs uz pretīgu komentāru rakstīšanu. Lūk, šeit divi viņa komentāri zem NIKA  1. Krievs- pilsonis un 2. Letins no Minsteres:

1. Njaa, nacionāļi, hmm, kam nu ticēt.

2. visa ta lieta ir savadaka, manim vacu radiem kaiminos dzivo Granting kung ar kundze un visa sita informacija ir caur vina kundze inspiret, lai daudzus zakus reize sautu-gan atgrustu nacional letinjus no Grantin, gan Lat5vija tauta vairs nezinat kam ticet, gan radio merkur ar Lapinsk kung vair neticetu u ta viens aktivs nacionalis butu atgrudis citus nacionalis ar pasu rokam. Es uz isu brid esu dzimtene unnejausi to uzzinaj, citadi man butu daudz vairak info par to Grantin kundze, kas to putru vara, nezin tik kadi dienesti vinu vada un nezin cik vina zina, ko dara vai kam tic.

LCTAG Helsinki 86 paziņojums, kuru saņēma arī NATO pārstāvji Latvijā, izsauca paniku Latvijas valdošās kliķes aizkulisēs. Ir notikušas jau vairākas LIETAS, kuras uz to norāda. Protams, ka atklāti neviens mums par to “nepateiksies”, bet cionistu aizkulišu darbība darīs visu, lai slēptu savas darbības. Dabūs pa “ribām” daudzi pārāk centīgie latviešu tautas pabiras un, protams, ka visādā veidā viņi centīsies diskreditēt LRTT, kā to jau dara andersoni un gardas.

NA pie katras izdevības skaļi bazūnē par vienotību, bet īstenībā netaisās ne ar vienu vienoties. Visi LRTT priekšlikumi par POLITISKO vienošanos tika noklusēti, tieši tādā pašā veidā, kā to dara 4. maija kliķe.

NA skaļajiem lozungiem nav sekojuši darbi. Secinājums viens: parazītisks- latviešu tautas maldinošs veidojums.

Spriežot pēc zemiskajiem komentāriem un, protams, arī darbiem, Andersons, misters X(Andris Balts) un Juris Lapinskis ir pieskaitāmi pie 4. maija kliķes augoņa strutām, kuras reiz tiks izspiestas un ietecinātas viņiem atbilstošajā vietā- strutu bedrē.

Dievs, atpestī mūs no šiem “īstenajiem nacionāļiem”!!!

17.06.12    L. Grantiņš

You may also like...

9 komentāru

  1. Linard, man Tevis ir ļoti žēl par Tava prāta aptumsumu!

  2. Sigurds Graudiņš saka:

    Latvijas NODEVĒJI ir jāzin…!
    http://www.draugiem.lv/#/blogs/?p=7281231

  3. Miervaldis saka:

    Man gan liekas, ka “viltus”, nacionālisti ir VL!Un pat viņi tika saemā, laikam jau Putina desas luņķis viņiem bija par plānu!

  4. Aleksandra un citi saka:

    Mees arii domaajam, ja VL ir neuzticami, bet sitas nacionalo cilveeku kashkis gan ir riebiigs un liekas, ka Grantinsh kraasas sabiezina

  5. Miervaldis saka:

    Mīļais Grantiņ – ja NA izdarītu labu darbu, tad tu arī viņus cildinātu, bet neko sliktu Lapinska raidijumā “gaismas pils” es nebiju saklausijis!
    Vispār Grantiņš daudz ko pareizi raksta, tik vien viņam patīk parsālīt, bet visā visumā Grantiņš ir labs savas tēvijas dēls, un daudz ko nozīmīgu paveicis!

  6. A.Balts saka:

    Man prātā nenāk taisnoties vai skaidrot kaut ko par tik idiotisku sacerējumu! Ja šadas apsūdzības Linardam radušās stipru zāļu vai slimības dēļ, to varētu saprast. Ja tas ir aiz atriebības, ka rakstu un saku ko domāju, kā šoreiz, aizstāvot pirmās un tāpēc īstās NA valdes locekļus J.Lapinski un A.Andersonu, tad tā nav nacionāļa un vīrieša cienīga rīcība.

    Vienīgais, kas mani pārsteidz, ir Tribunāla vienveidīgā un vienpersoniskā vadīšana, kaut kā LRTT piesēdētāji skaitās vesela grupa cienījamu cilvēku, kuru atbalsts vai nosodījums nekur neparādās pat šādos nepamatotos un neargumentētos uzbrukumos godīgiem Latvijas patriotiem, pie kuriem noteikti pieskaitu J.Lapinski un A.Andersonu!

  7. Izrādās, Balta kungs, ka Tu patiešām sevi un savus divus biedrus uzskati par godīgiem. Tad rodas jautājums, kas tavuprāt ir GODS ? Es pašlaik redzu no tavas un tavu biedru puses tikai un vienīgi netīru pretlatvisku darbību.Gari neskaidrošos, jo nākošais raksts arī būs par jūsu “varonību”.

  8. Eduards Lunis saka:

    Noklausoties,diemžēl ne no sākuma,radio ,,nord,, raidījumu ,19. jūnijā, man radās pārliecība, ka Grantiņa kungam ir TAISNĪBA!
    1. Neskatoties uz to, ka latvijā ir drausmīga beztiesība,visās valsts institūcijās ir PILNĪGA ierēdņu patvaļa,-praktiski cilvēkam,kurš uzskata sevi par patriotu,vai nacionālistu, būtu PAR TO JĀRUNĀ ,BŪTU JĀSAKA KO NEKAVĒJOTIES JĀDARA,bet šie ,,patrioti,, iesaka gaidi’t nākamās vēlēšanas,pulcēties ap viņiem-tikai tā varot kaut ko darīt Latvijas labā!
    2. Visiem zināmu faktu kulšanu,ar nobīdi uz vairāk kā 50 gadiem atpakaļ,bet neredzot drausmīgo realitāti-tā tiešām ir PROVOKĀCIJA vai arī -labākajā gadījumā-zemiski-zema attīstības li’meņa atbilstoša rīcība!
    3. Un ja jau JŪS NEREDZAT TOS,KURI DARA DAUDZ VAIRĀK UN ATBILSTOŠĀK LATVIJAS INTERESĒM,PAT NEMINAT NE VĒRDA ,PAR CILVĒKIEM,KURI IR IZVĒRTĒJUŠI LATVIJAS SITUĀCIJU UN PAT GRIEZUŠIES ATBILSTOŠĀS STARPTAUTISKĀS INSTITŪCIJĀS-TAD SĀCIET TIEŠĀM AR SEVI! SĀCIET SAPRAST,KA TĀPĒC JAU JUMS NAV ATBALSTA,JO ESAT TĀLU NO REALITĀTES!
    Žēl, ka nevarēju jums vakar raidi’juma laikā piezvanīt!
    Un iegaumējiet! Lai paustu TĪRAS ,GARĪGI PILNVĒRTĪGAS RUNAS -PAŠIEM IR JĀBŪT ATBILSTOŠIEM TAM!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *