LRTT pateicība G. Kalmes kungam.

IMGP0914Durvis uz mājām.

Foto: Jānis Zīverts.

“Durvis uz mājām”, tā saucas grāmata, kurā tās autors G. Kalme apkopojis visas latviešu tautas sāpi un ciešanas mūsu nesenās vēstures posmā. Ir lasītas ne mazums vēsturiskas grāmatas par šo tēmu, ko uz papīra uzlikuši gan vēsturnieki, gan to tālo un ne tik tālo notikumu acu liecinieki un dalībnieki. Fakti, vienīgi fakti apkopoti šajos izdevumos un arī šajā G. Kalmes grāmatā. Tikai šī grāmata atšķiras no pārējām ar to, ka šajā grāmatā autors pratis ielikt Dvēseli. Pie viena arī neaizmirst pieminēt tos mūsu tautas varoņus, kuri atdusas Brāļu kapos un arī tos, kuri vēl dzīvi palikušies. Bet cik gan šo nezināmo varoņu pīšļi trūd kaut kur plašajos kara laukos un kuru Dvēseles klīst starp mums nevarēdami atrast viņiem domāto vietu savas Tēvzemes smiltājā. Šī grāmata būtu laba mācību viela mūsu jaunatnei ! Bet…, tad nāktu gaismā to vārdi, kuri sadarbojās ar austrumu sarkano barbaru nezvēriem.

bookcatalog_802767_34Un to nedrīkst pieļaut !!!

 Ar muļķiem taču vieglāk manipulēt !

Nekas, arī Mūsu ielā reiz iespīdēs saule !

Paldies G. Kalmem par brīnišķīgo grāmatu, kura vieš cerības uz Rītausmu mūsu tautai !

 Ar cerībam un laba vēlējumiem,

Jānis Zīverts LRTT, LNF, H-86,

 letiņš no Kurzemes. 13.02.2010

==============================================================================

Pēc G. Kalmes grāmatas  “Durvis uz mājām”  izlasīšanas un šīs grāmatas Jāņa Zīverta vērtējuma, neviļus rodas jautājums: vai tad mūsu inteliģences pārstāvji to visu nezināja ? Protams, ka zināja, bet kāpēc tad, piemēram, Peters, Ziedonis vai Zālīte jau pirms 20 gadiem nevarēja to visu pateikt komunistu slepkavu izmocītajai latviešu tautai ? Nevarēja. Un nevarēja tāpēc, ka šiem kangariem taču dvēseles nav ! Tās ir pārdotas  komunistu salašņu režīmam par jūdasa grašiem.

http://tautastribunals.eu/?p=579

Peters– komunists, Krievijas impērijas aizstāvis, VDK ziņotājs, latviešu valodas nicinātājs, jo viņš kopā ar Zālīti “konsultēja” VVF lai tiktu “mīkstināts” valodas likums !  Ziedonis– komunists un viens no pretīgākajiem kolaboracionistiem, VDK darbonis un viņu privilēģiju vergiem. Māra Zālīte– komuniste, politiska prostitūta un kā lai tāda nebūtu, jo vīrs bija KGB kapteinis.

Tātad- vai viņi var ielikt savos darbos Dvēseli?

Protams, ka nevar, jo šiem kangariem Tās  nav !

 LRTT 13.02.2010

You may also like...

4 komentāru

  1. Latvietis saka:

    Manam novadniekam Ziverta kungam.!!!!
    Vai nevari vairāk par šo grāmatu pastātīt, jo nekad nebiju dzirdēis par to. Kad tā izdota un kas izdevis? Par kādu laika periodu iet runa ? Vai tajā grāmatā ir pieminēti gan patrioti gan kangari? Btu vēlāms uzzināt vairāk, lai to varētu iegādāties. Zinu,ka februarī ir iznākusi patiešām vērtīga grāmata Va(i)ras virtuve,kur atmaskota cionistu rozenkroiciete,ko tauta dēvē par čekas stukaču Kluksti, kas izdarījusi šausmīgu ļaunumu latvju tautai un izzagusi Latviju .4000 eksemplāri ir gandrīz izpirkti nedeļas laikā un tiks izdots papildus metiens.

  2. Latvietis>Zīverta kungam saka:

    Tāpat ir atklāta majas lapa BRĪVA LAVIJA,kuru tramdija reijnika 4.maija režīma “cekisti”, jo ta publiceja okupantu autoparka sarakstu.Lapa nupat atkal atjaunota, bet okupantu saraksts vairs nav. Man tas ir un varu pateikt Zīverta kungam ari pieminētas mājas lapas interneta adresi, no kurienes var daudz lejupladet datorā.

  3. AG saka:

    jā, to grāmatu labprāt izlasītu!

  4. pensionārs saka:

    Slimo tribunāls… Ārstiem vajag klausīt, jo zāles palīdz tikai ja regulāri lieto.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *