LRTT. Brīnumi notiek

Tribuāls 2Kas teica, ka nenotiek brīnumi ?

Notiek. Un kā vēl notiek. (Laikraksts DDD 2012.gada 8.-21. jūnijs).

Bija laiks, kad Ordeņu Brālības “līdzprezidents” Jānis Rožkalns Aivaru Gardu nosauca par provokatoru un sātanistu, bet šodien tie atraduši kopīgu valodu.

Būtu galīgi aplam domāt, ka J. Rožkalns pats pēc savas iniciatīvas būtu kardināli mainījis savus uzskatus un piedāvājis Gardam sadarbību.

Tas ir pilnīgi izslēgts.

Aivars GardaJ. RožkalnsTātad, ir nācis “priekšlikums” no kādas mums visiem labi pazīstamas iestādes. Šī “iestāde”, kā redzams, ir pilnībā nonākusi Maskavas vadībā, ja jau Maskavā savervētie tautas atkritumi vienojas ar Latvijā savervētajiem.

Kā vienu, tā arī otru es labi pazīstu.

FOTO: Tādi izskatās provokatori.

Pēdējais HELSINKI-86 paziņojums http://tautastribunals.eu/?p=9718 ir sacēlis nepatīkamu satraukumu cionistu, komunistu un krievu šovinistu aprindās. Tie, kuri ir lasījuši šo Helsinki-86 paziņojumu un sekojuši līdzi augstākai politikai, to jūt.

NATO un Vācijas Drošības dienesti pašlaik analizē šo paziņojumu. Analizē arī Maskava un Telaviva. Pirms dažiem gadiem Maskavas un Rīgas “kantori” jau organizēja LRTT nomelnošanu. Nomelnošana sākās pēc tam, kad viņu aģentam neizdevās paveikt iecerēto tumsības darbu pret mani. Šī izdzimteņa vārds ir Konstantīns Jevgeņjevičs Pupurs- krievu militārista atvase.

K. Pupurs

Nomelnošanā piedalījās Jānis Rožkalns, Jānis Vēveris, Pāvils Brūveris un tas pats izdzimtenis Konstantīns Pupurs, un šo svarīgo darbu vadīt uzticēja VDK spices aģentei Elitai Veidemanei. Protams, ka neatpalika arī Aivars Garda ar savu avīzi.

FOTO: Tāds izskatās izdzimtenis.

Šiem kangariskajiem neliešiem vajadzētu pašiem saprast, ka nakts jau sit savu pēdējo stundu un viņu laiks ir tik pat kā iztecējis.

L. Grantiņš  08.06.12

You may also like...

11 komentārs

  1. zemnieks saka:

    Ui, Grantiņ, bet steigā piemirsi, ka tad jau pats arī esi “Maskavā savervētais tautas atkritums”, jo vēl nesen DDD publicēja tavus murgainos “spriedumus” un pats ar Gardu biji tuvs draugs.
    Un Rožkalna intervija DDD ir ļoti interesanta, tev līdz tam nu nekādi nevelk, vienīgais ko esi labi apguvis, tā ir melošana un zākāšanās. Skaidrs, arī talants.

  2. Juhans saka:

    Tiešām tumsoņas, Rožkalns intervijā pasaka to, par ko neviens nerunā un tad šitā muldēt. Slimie helsinkieši.

  3. Sigurds Graudiņš saka:

    Cionisti bārdā smej , kad letiņi viens uz otru REJ…! STULBEŅI…!

  4. Par šiem brīnumiem, kas nemaz nav “brīnumi” komentētājiem ir maza saprašana.Okupācijas muzejā Jānis Rožkalns, gan Pāvils Brūvers un Jānis Vēveris, stāstot par saviem varoņdarbiem tā saucamajos padomju laikos, sūrojās, ka tagad neesot viņiem domubiedri,kas varētu turpināt cīņu par patiesu Latvijas neatkarību.Viņi klausītāju klātbūtnē saņēma aicinājumu ierasties Nacionālas apvienības kongresā 11.11.11.,kurā varētu šīs lietas pārrunāt un panākt vienotību kopīgu mērķu sasniegšanai.Neviens no šiem “cīnītājiem” neieradās un nedeva pat ziņu.

    Iepriekš minētajai Nacionālajai apvienībai nav nekāda sakara ar Saeimā esošo viltus apvienību. Lasīt> http://www.na-apvieniba.lv

  5. Miervaldis saka:

    Nu tu Grantiņ arī saproti, kas Garda ir par cilvēku!Prasts Antiņš,kurš savas nezināšanas dēļ ierauts Latvijas likteņvējos!

    Skumji, ka šādi Latvju tautas atkritumi mēdz ieklīst Latvieša sētā, un vēl skumjāk, ka tādi sevi sauc par nacionālistiem!

  6. Pārdaugavieši saka:

    Zinām mazliet tos tipus, ko Grantiņa kungs ir apzīmogojis ar kauna zīmi, bet kas nezina, lai skatas šo “disidentu darbus”! Vai kaut kur, kaut viens no šiem “patriotiem” ir iepīkstejies pret turpinosos okupāciju, par dekolonizaciju, NĒ, NE SKANAS VISUS SOS GADUS! Rožkalnam bija tāda iespēja uzstajoties TV izteikt visu, kas Latvijai būtisks, bet nekā tāda neatskanēja no diža “patriota” puses, murmulēja ko nejēdzīgu un vispārzinamu. Brīnos , ko tas resnis AG te arī spregā korītī ar šiem čekas “disidentiem”?!! Laikam visi saņēmusi kremļa pavēli:FAS!

  7. Zemnieks saka:

    Jā, rudzus man Dievadēls Miķelis gan iedeva, atlika vien uzsvilp, Zirgu ūsiņš ar Dievadēlu Mārtiņu man zirgus sakopa, jo pats neko nejēdzu no mūsu valdības cūkām, un no politikas, Grantiņš salīdzijumā ar mani ir Lāčplēsis, bet Dievadēls Miķelis mani noteikti atalgos par interneta piedrazošanu ar muļķīgiem komentāriem, un man nekādu talantu nevajag, man biksu deldētājam pusagruvušā mājā Dievadēls Jēkabs noteikti iedos maizīti, ko ēst pie datora!

  8. A.Balts saka:

    Apstiprinu un atbalstu A.Andersona rakstīto, jo arī biju aculiecinieks minētajā notikumā Okupācijas muzejā. Varu piebilst, ka visas minēto personu runas bija savstarpēji slavinošas par pagātnes varoņdarbiem un tukšas, deklaratīvas frāzes par esošajiem notikumiem un nākotnei veltītās arī bija nekonkrētas un ne uz ko reāli darāmo nenorādošas.
    Kā sakāmvārdā – tādi pagātnes varonīši, kas šodien žūst aizkrāsnē un neklepo!

  9. Garāmgājējs- J. Rožkalnam saka:

    Kā jau šeit Balts un Andersons pieminēja, Rožkalns nekad nav uzstājies pret Latvijas izzadzējiem un pārējiem neliešiem, bet visur centies lielīties par saviem pagātnes darbiem. Protams, ka pederasi ir sabiedrības atkritumi, bet viņi neapdraud Latvijas kā valsts pastāvēšanu. Tāpēc muļķīgas ir Rožkalna prioritātes politiskajā arēnā. Varbūt LRTT vajadzētu piedāvāt viņam sadarbību. Vai patiešām Rožkalns atteiktos parakstīt Helsinki-86 paziņojumu ?
    Gaidīšu Rožkalna atbildi uz manu jautājumu.

  10. Sigurds Graudiņš saka:

    Garāmgājējam par Latvijas IZZAGŠANU…!
    http://www.draugiem.lv/gallery/?pid=104558836

  11. Miervaldis saka:

    Tāds nu tu esi zemniek….Ne mūsējais, bet ieklīdis no krievijas tundrām, neko neprasdams no eiropas un cilivizācijas!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *