M. Ruks. Kopā mēs būsim spēks

Sveiks !

Paldies par vēstulēm!

Nosūtu Tev arī – vienu iniciatīvu, ko visādiem veidiem centās aizkavēt un pārmainīt:

Sveiciens visiem!

Māris-RuksPirms kāda laiciņa jau rakstīju par iniciatīvu portālā manabalss.lv ar mērķi atjaunot īsto Uzvaras laukumu. Iniciatīvas autoru vārdā izsaku lielu paldies par atsaucību!

Jau pirmajā vakarā, salīdzinoši ļoti īsā laikā, tika savāktas pirmās 100 balsis, lai liktu manabalss.lv juristiem sakustēties un dot juridisko atzinumu.

Tas, šķiet, pārsteidza arī viņus, jo tikai šodien iniciatīva ir līdz galam apstiprināta (tā atbilst visiem kritērijiem un tai nav šķēršļu iesniegšanai Saeimā).

No šodienas iniciatīva ir atkal pieejama un pie tās vari parakstīties, ja iepriekš to neizdevās izdarīt.
Tas nozīmē, ka mums šobrīd kopīgiem spēkiem jāsavāc 10’000 paraksti un Saeima izskatīs šo jautājumu. Ja igauņi varēja tikt galā, tad kāpēc gan mēs n! evarētu?

Iniciatīvas parakstīšanai portālā jāautorizējas ar internetbankas datiem (tikai identitātes apstiprināšanai – nekas nav jāmaksā).
Ar iniciatīvu iepazīties un parakstīt vari sekojot zemāk esošai saitei:
http://manabalss.lv/i/338

Vairāk informācijas par īsto Uzvaras laukumu atradīsi šeit:
http://ej.uz/uzvaraslaukums

Lūdzu izplati tālāk šo informāciju saviem draugiem, paziņām, kolēģiem un visiem, kam tas varētu būt aktuāli. Kopā mēs esam spēks!

Draudzībā,
Roberts Krastiņš
Emīls Gailis
Māris Ruks

28.05.12

You may also like...

7 komentāru

  1. LS saka:

    Paldies godātam patriotam Ruka kungam

  2. raivis saka:

    Sveicināti. Man te uzkrita doma, kā Njūtonam ābols un viņš izgudroja gravitāciju un tapēc nekrītam no zemes. Kā tas sanāk? Lieldienas tiek svinētas pirmajā pilnmēnesī pēc pavasara, tas ir pēc hevreju kalendāra nisana mēneša 14 dienā, tas ir seno ziedošanas, upurēšanas rituāla, laiks. To deklarē visur. Bībeles izskaidrojumos Kristus upurēšanas laikā notika saules aptumsums. Tas tika apvienots, un tagad visa neticīgā pasaule atgādina soda ekspedīcijai (semītiem, kuri tika morāli sagatavoti Sinajas tuksneša 42 gadu pārgājiena laikā) ka viņiem pa pēdām seko Talmuds un Tora. Jautājums man visiem zinātņu vīriem. Kā pilnmēness laikā var notikt saules aptumsums??? Mēness atrodas otrā pusē zemei no saules. Tas ir Nobeļa prēmijas nozīmes atklājums. Vienreiz zemes vēsturē notika tāds unikāls gadījums. Vai arī var saukt pie atbildības par apzinātu maldināšanu ar izrietošiem secinājumiem. Protams ja vēl ir juristi kas nav atkarīgi no baznīcas. Kuriem nav kā krievi saka – Kiška tonka. Salīdziniet ģerboņus ar 12 tribes of israel pazīšanās zīmēm, karogiem un vimpeļiem, vēl lost tribes of israel. Bērnu saitā ir 613 punktos paskaidrots ko drīkst un nedrīkst darīt. akhlah.com/ . Zināšanas ir tikai spēks. Ja zini, tad skatoties masu mēdijus, saproti ka bija dotas zīmes, mājieni. Semīti ir tikai karaspēks kurus dzen pa priekšu, lielgabalu gaļa. Paskatieties filmas -Apdzīvotā sala-.Viņiem ir populāri rēbusi, prāta spēles, salīdzinājumi. Tagad notiek (kā saprast var) pazudušo cilšu (klanu, tribe) medības, kuri 700gados pirms mūsu ēras izmuka no pakļautības, bez ideoloģiskās apstrades. Aizgāja iekarot Persiju, un pazuda, izklīda. To vadība nevarēja pieļaut un no viena (vispaklausīgākā) brāļa izveidoja Izraēlas cilti, bija četras sievas. Tā ka visi ebreji ir asins radinieki. Otrs brālis krita nežēlastībā. Palasiet Veco derību, Toru. Tas viss ir spēkā. Ja notiek slepkavība ar asins nolaišanu, tad tā ir rituāla. ziedojums Zelta teļam, Mozus aprakstā. Nerociet dziļi, viss ir noslēpts virspusē.

  3. Sigurds Graudiņš saka:

    Tribunālistiem – zināšanai…!
    Izraēlas Ģenerālprokuratūra pirmdien paziņojusi, ka nesauks pie atbildības divus rabīnus, kuru sarakstītā grāmata pirms trim gadiem izraisīja plašu skandālu sakarā ar to, ka tā attaisno nežīdu nogalināšanu zināmos apstākļos gan kara, gan miera laikā.
    2009.gadā iznākušo grāmatu Ķēniņa likums Izraēlā tirgot tika aizliegts. Tās autorus Ichaku Šapiru un Jozefu Elicuru, kā arī vēl divus pazīstamus rabīnus, kas šo grāmatu akceptējuši, nopratināja policija. Abu autoru aizturēšana un nopratināšana pērn izraisīja vardarbīgus viņu atbalstītāju protestus un niknas diskusijas…
    Grāmatā vairākās vietās teikts, ka zināmos apstākļos Izraēlas ienaidnieku bērnu nogalināšana ir pieļaujama, jo “ir skaidrs, ka viņi augs lieli, lai kaitētu mums”. Tajā arī izteikta doma, ka neebreji “pēc savas dabas ir nelīdzcietīgi” un ka uzbrukumi viņiem palīdzēs “iegrožot viņu ļaunās dziņas”.”Jebkur, kur vien neebreju ietekme rada draudus Izraēlas pastāvēšanai, ir pieļaujama viņu nogalināšana,” rakstījuši autori.

    Avots: http://www.diena.lv/pasaule/izraela-neiz…
    Pievienotajā galerijā vēl daži fakti. Un tādu ir daudz…

  4. LS saka:

    Ilgu laiku nekādi nevaru parakstīties , jo parādās banku nosaukumi. Kāds sakars bankām at šo patriotisko akciju. Varbūt Ruka kungs varētu to paskaidrot, lai mēs varētu parakstīties. Paldies.

  5. AG saka:

    TOS PARAKSTUS JĀVĀC PIE NOTĀRA, TAD SAEIMAS ATTEIKUMA GADĪJUMĀ VARĒS REFERENDUMU ORGANIZĒT!

  6. Miervaldis saka:

    Jā, Māri ruktu jau citos portālos arī var sastapt, un protams es centīšos izplatīt šo ziņu visiem normālajiem Latviešiem, tiem kuri vēl nav pārdevušies kremlim, kuri runā Latviski, un nelaiza krievam kurpes un riekstus, tā lūk!

  7. Miervaldis saka:

    Nu un ko es vēl gribu teikt?!Negribas kritizēt Ulmani, gan jau tolaik nebija rūmes un resursu, kā uzbūvēt uzvaras parku, saprotiet, tā ir tāda pati mistika, kā ar zirgu ūsiņu un 9.maiju.Secinājums – krievi patreiz ir ielīduši visur, visur viņi ir iekšā un izspiež Latviešus no dzīves telpas, bet protams Rutka kungs, es jūs atbalstu, tik vien piebildīšu, kad jūs to laukumu celsiet no jauna, nevajag virzīties pēc Latvijas pirmās brīvalsts iecerēm, nu neteikšu ka Latvijas pirmās brīvalsts laiki bija slikti, tie bija labi, tolaiku cilvēkiem, bet patreizējā Latvijas valstī vajag virzīties kā jau zirgu ūsiņš vadā, nu un nobeigumā paskaidrošu, ko es ar tiem laikiem un šiem laikiem domāju – Ulmanis bija izcilais Latvju tauta vadonis, bet izcils tiem laikiem, un valsts iekārtai kā tādai, bet olimpiskais stadions ir tīri neLatvisks objekts, un Rutkam vaidzētu vadīties pēc mūsdienu resursiem,tā lūk!

    P.S.ja kāds man grib uzdot jautājumu, kas tad ir Latvisks objekts, varat droši jautāt, jeb aizrakstīt uz e – pastu; Miervaldis1112@inbox.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *