HELSINKI- 86 paziņojums

Latvijas cilvēktiesību aizstāvēšanas grupas HELSINKI- 86 paziņojums.

ANO ģenerālsekretāram Panam Kimunam

Vācijas kanclerei Angelai Merkelei

Francijas prezidentam Fransuā Ollandam


H-86-3Latvijas cilvēktiesību grupa Helsinki-86
apsūdz Vāciju un Franciju par līdzdalību genocīda īstenošanā pret latviešu tautu. Vācijas un Francijas valdības nostāja pret Latviju vienmēr sakrīt ar Krievijas, Izraēlas un ASV vēlmēm. Cilvēktiesības Vācija un Francijā vienmēr tiek pakārtotas šeit minēto valstu noziedzīgajiem mērķiem pret Latviju. Visi ES “komisāri” pirms ierašanās Latvijā apmeklē Krieviju.
Latvija, meklējot aizsardzību no ļaunuma impērijas Padomju Savienības mantinieces Krievijas noziedzīgajām imperiālistu tieksmēm, iestājās Eiropas Savienībā. Kā redzams, mūkot no vilka esam uzskrējuši lācim. Atrodoties ES Latvija kā valsts ir pilnīgi iznīcināta. Rūpniecība, lauksaimniecība un kultūra ir pazudusi no Latvijas “sejas”. Tā vietā tiek ievazāta izvirtība, alkoholisms un narkotikas, kas tagad kā viens no latviešu tautas iznīcināšanas līdzekļiem valda pār Latviju un latviešu tautu. Latvijas pamattauta latvieši ir spiesti masveidā pamest savu dzimteni – Latviju. Vācija un Francija, kopā ar Krieviju, Izraēlu un ASV, šajā INTELEKTA NOSŪKŠANAS procesā no Latvijas, ir ieinteresētas.
Lai gan 1989. gadā PSRS Augstākā Padome bija spiesta atzīt par spēkā neesošu staļiniskās Padomju Savienības un hitleriskās Vācijas 1939. gada 23. augusta slepeno Molotova Ribentropa paktu, kas paredzēja Baltijas valstu okupāciju un inkorporāciju PSRS sastāvā, diemžēl Latvijā vēl nav anulēts šis noziedzīgais Molotova Ribentropa pakts. Tas darbojas ar pilnu jaudu Krievijas un Vācijas interesēs. Latvijā pēc okupācijas nav ticis atjaunots Tiesiskums, bet gan pilnīga piekāpšanās slepkavu valstij Krievijai– okupācijas legalizēšanas jautājumā. Secinājums:  šis noziegums tiek veikts ar Vācijas un Francijas aktīvu līdzdalību.
Latvijā pašlaik valda noziedznieku kliķe, kura pilnība ir nokomplektēta no bijušajiem komunistiem un Padomju Savienības Valsts Drošības Komitejas (saukta arī krieviski КГБ, latviski VDK) noziedzniekiem – slepkavām. Latvijā pēdējos divdesmit divus gadus šie komunistiskie noziedznieki ir noslepkavojuši simtiem demokrātiski – Tiesiski domājošus latviešu disidentus un uzņēmējus. Neviens slepkava nav noķerts, jo šīs slepkavības veic Latvijas Drošības Policija. Noslepkavoto latviešu vietas tiek aizpildītas ar krievu, žīdu un komunistu noziedzniekiem.
Latvijas iedzīvotāji ir neizpratnē par ES pamatvērtībām. Varbūt ES vadošās dalībvalstis ar Vāciju priekšgalā paskaidros: kādas darbības veic Latvijas ministri un citi augsti stāvoši politiķi, ka viņi, kā uz burvju mājiena, kļūst par miljonāriem ?

Kāpēc citu ES dalībvalstu nodokļu maksātājiem ir jāfinansē šie Latvijas noziedznieki, kuri praktiski visi ir bijušie komunisti un VDK darbinieki ? Kāpēc Latvijai ir jāpiešķir miljardu aizdevumi, ja tādas summas atrodas Latvijas “ministru” kontos?  Visas šīs nelikumības, ko veic Latvijas politiskā ELITE, ir zināmas ES vadošajām valstīm.

Kāpēc tas tiek pieļauts ?

Loģika runā savu valodu: vadošās ES valstis ir iejauktas šajā noziedzīgajā darbībā pret latviešu tautu.

Ir prātam neaptverams, ka Latviju ES pārstāv komunisti, KGB darboņi, brutāli slepkavas un Krievijas revanšistiskās politikas atbalstītāji. Piemēram: Ivars Godmanis ir KGB superaģents, slepkava un valsts izzadzējs miljardu apmēros. Latvijā, ar ES ziņu, tiek rīkoti pretvalstiski referendumi, kuru galamērķis ir pilnīgi iznīcināt latviešu tautu un Latvijas valsti. Visas šīs pretvalstiskās darbības veic Krievijas kolonisti ar vietējo noziedznieku- komunistu līdzdalību. Sevišķi melīgi un agresīvi uzvedas žīdu tautības PSRS kolonisti. Žīdu uztraukums ir saprotams, jo, ja Latvijā tiks atjaunots Tiesiskums, tad notiks viņu noziegumu izskatīšana pret latviešu tautu Latvijas okupācijas un pēcokupācijas periodā.. Žīdu un krievu asinsdarbi pret latviešiem ir daudz drausmīgāki, kā Hitlera holokausts pret žīdiem. To visu negrib pieļaut Krievija, Izraēla un žīdu pārvaldītā ASV. Tāpēc tiek lietotas visnecilvēcīgākās metodes, lai iznīcinātu Latviju. Ar savu klusēšanu Vācija un Francija tam visam piekrīt.
Merkeles kundze, ja noņemsiet “rozā brilles”, tad ieraudzīsiet reālo pasauli, kura kardināli atšķiras no tās, kurai Jūs “kalpojat”. Redzēsiet to, ka “11. septembri” neorganizēja Bin Ladens, ka Maskavā mājas nespridzināja čečeni, ka Izraēla ir dibināta prettiesiski un ir visagresīvākā terorisma īstenotāja pasaulē. Jūs arī sapratīsiet, ka Putiniskā Krievija ir ne tikai Latvijas nāvīgākā ienaidniece, bet arī Vācijas. Tas tikai ir laika jautājums, kad Krievija okupēs Vāciju. Vācijas okupācijas plāni nav mainījušies no Staļina laikiem. Krievija Vācijā ir iesūtījusi tūkstošiem speciāli sagatavotus aģentus, kuri attiecīgajā X stundā tiks aktivizēti. Ja Vācijas Drošības iestādes to neredz, tad viņas ir likvidējamas un augstie darbinieki sodāmi. Sadarbojoties ar Krievijas asiņaino režīmu Vācija veic sagatavošanas darbus, lai Eiropā notiktu pasaules vēsturē lielākā asinsizliešana.

Es, Helsinki- 86 dibinātājs Linards Grantiņš, atbildu par šeit sacīto un ja būs vajadzīgs, tad esmu gatavs stāties tiesas priekšā un atbildēt pēc visas likuma bardzības par šeit teikto.

Ļaujiet latviešu tautai dzīvot pēc saviem Likumiem. Jums nav morālas tiesības mūs mācīt, jo krievu, vācu, franču un žīdu tautu vēstures ir rakstītas ar Asinīm, bet latviešu- ar Gaismas staru.

Latvijas cilvēktiesību aizstāvēšanas grupa HELSINKI- 86 pieprasa Vācijas un Francijas valdībām:
Pārtraukt Molotova- Ribentropa pakta seku īstenošanu Latvijā.
Veikt Tiesiskuma atjaunošanu Latvijā, pilnīgi ievērojot starptautiskos Likumus, kas attiecas uz okupāciju un tā seku likvidēšanu(izraidot visus nelikumīgi iesūtītos kolonistus, kuri šodien tiek izmantoti genocīda īstenošanai pret latviešu tautu no Krievijas noziedzīgās varas iestāžu puses).
Atdot atpakaļ Latvijas valstij nozagto rūpniecību un lauksaimniecību.
Izveidot starptautisku tribunālu NIRNBERGA- 2, kurā tiktu tiesāti tie, kuri veikuši Latvijas okupāciju un miermīlīgo Latvijas pilsoņu slepkavošanu.

Latvijas cilvēktiesību grupa HELSINKI- 86
Linards  Grantiņš, Raimonds Bitenieks, Jānis Zīverts, Aivars Prūsis, Edgars Dambītis

26.05.12

You may also like...

17 komentārs

  1. LS saka:

    Labs paziņojums. Vai nevajadzēta to izplaīt ari Anglijas premjeram un ASV prezidentam ,kas vainīgi par Latvijas pārdošanu nolādētai Maskavai.

  2. Garāmgājējs saka:

    Lai nu Dievs dotu, ka Latvijas bendes tiesātu par visiem viņu paveiktajiem noziegumiem. Un tadu ir nebeidzama virkne.”Nirnberga-2″ ir nepieciešama.Katram noziegumam ir jāpieliek punkts.

  3. LS saka:

    Tik un tā Francija, Vācija, Anglija un ASV kalpo Maskavai nevis it ka sabiedrotai Latvijai pa NATO un žīdeļu ES cionistu līniju.

  4. Miervaldis saka:

    LS – nevis kalpo,bet Vācija, tamdēļ lai izbeigtu lienošo okupāciju baltijā no Krievijas puses, neko nespēj izdarīt, jo galu galā Krievija vāciju uzvarēja!Un ASV un Anglija arī!Un Francija arī!ASV, Anglija, Francija un Krievija bija sabiedrotie, nu un pret tādu pārspēku Vācija jau savulaik bija zaudējusi!Būtu jau labi, kad Zviedrija mums nāktu palīgā, nu bet tie ASV un Anglija jau tā bija ietrennējušies, kad pat tagad skrien krievijai palīgā!Krievi neko paši labu nav spējīgi izdarīt, jo ir stulbi!Vienmēr kādam šai valstij ir jānāk palīgā!Kādēļ tieši Anglijai un ASV?Reti kurš atradīs tik resursiem bagātu, un stulbu valsti, kā padomju krieviju!Krievija būtībā pati ir upuris!Taču par pārāk augstu cenu!Krievi to nespēj novērtēt, jo ir stulbi!Bet mēs Latvieši – gudra tauta, spējām savu zaudēto brīvību novērtēt gan!Nu mēs esam brīvā valstī!Taču krievi joprojām ieņem vadošās vietās, par to labi parūpējies bija Godmanis!šitais kangara gabals izdarija tā, lai krievus Latvieši nenomainītu!Nu un turpinot augšā iesākto, gribu izteikt cerību, kad tomēr atradīsies kāds spēks pašmājās, kurš izbeigs šo ļauno murgu!Nu un ko es vēl gribu teikt?Tādas valsts, un tik pretīgas valdības mums nebūtu bijis, ja Vācija uzvarētu 2.pasaules karā, tā lūk!

  5. A.Balts saka:

    Paziņojums ir taisnīgs un patiess! Būtu labi, ja minēto valstu tautas arī varētu uzzināt paziņojuma saturu par notiekošo Latvijā no visiem iespējamajiem privātkanāliem, privātpersonām, kas varētu to izplatīt vietējajos masu mēdijos, jo no oficiālajām aprindām gan nekas nav gaidāms!

  6. LS saka:

    Tas jau ir Pietiek .com. Ceru, ka Balta kungs ar Lapinski to nolasīs Merkurā. Ceru, ka DDD palīdzēs. ES ari Draugiem vietnē to mēgināšu darīt zināmu. Kopā mēs varam veikt lielus darbus, ka jaunu Atmodu, DDD un 4.maija režīmu aizraidīt uz viņpasauli.Lai latvju tautai reiz brīvai būt.

  7. Dēkla saka:

    Latviešu tautai vienreiz vajag demokrātiskā vēlēšanu ceļā ievēlēt normālus patriotus lielā vairumā un veikt dekolonizāciju likumīgā veidā. ASV, ES, KF nebūs ko teikt, jo taisnība un likums ir latviešu pusē.
    Šitā no apakšām jau ar var mēģināt, protams. Tikai nebūs efektīgi.

  8. Cits viedoklis saka:

    Prieks par Jūsu vēlmēm, bet Jūsu argumenti bez komentāriem . . .

  9. Kimenieks saka:

    Daudz kas rakstā pareizi pateikts, bet ar to žīdu lamāšanu auzās iebrauca autors, ne jau tāpēc, ka pieminētais nenotiek, bet tāpēc ka visai tautai-žīdiem tas tiek piedēvēts, nevis nosaukti konkrēti cilvēki, kas to darījuši! Uzreiz atmiņā uzpeld krievu nacionālists, kas ar žultainu naidu lādēja latviešus, kā šāvējus, kurus visus vajadzētu nošaut, jo latvieši esot nošāvuši caru ar visu viņa ģimeni…

  10. Irēna saka:

    Ļoti patiess paziņojums. Zem šāda paziņojuma parakstītos liela daļa latviešu sabiedrības, ņemot vērā Lindermaņa un Co aktivitātes, pret Latvijas valsti vērstos paziņojumus partijas dibināšanas sapulcē un mūsu drošības iestāžu un Valsts vadītāju klusešanu.

  11. AG saka:

    BET KURŠ VĒL NESEN SLAVĒJA TĀS PARTIJAS, KURAS NEPIEĻAUŠOT LATVIJAS IZSTĀŠANOS NO “ES”?

  12. Miervaldis saka:

    Piekrītu par Franciju!Frančiem nekad nav gana, un nebrīnīšos ka eirokomisāri vairāk Frančos klausās nekā Godmanī!

  13. Miervaldis saka:

    Nu un ko es vēl gribēju teikt?Nav jau brīnums, kad pie šādiem Godmaņveidīgajiem mēs ES drīz būsim izšķīduši, kā briseles cukurgrauds, nu kurš tad normāls mūdienu cilvēks ņems par pilnu tādus Godmaņus?!

  14. Aina saka:

    Labs darbs!

  15. inaara saka:

    Zinjojums taisniigs,domaaju arii patiess.Nirnberga-2,noteikti nepiesieshama,Lai Latvijas bendes tiesaatu par visiem vinju paveiktajiem noziegumiem!

  16. Andris saka:

    Patiesi pateikts!
    Bet par izstāšanos no ES gan galīgi garām ,jo tad mēs tūlīt nonāksim Krievu impērijas sfērā .
    Tāpēc ir jācīnās par savām tiesībām esot tur ,kur esam !
    Beigu beigās te ir lielākas iespējas ko panākt .

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *