L. Stūre. Alkatīgās debesu dāvanas

lotārs-Stūre-1Kuram gan nepatiktu atgulties augšpēdu atplēšot muti un bez darba gaidot, ka tajā iekrītīs kriņģeļi.

Vel labāk, ka par vienreiz samaksātu darbu maksā vel un vel, un pie tam papildus skaļā balsī bļaujot ,ka jamaksā vel vairāk. Tie ir parazīti -asinssūcēji , kas pārtiek no svešiem sviedriem un asinīm, kas apsēduši Latviju.

Drūmajos okupācijas gados likās, ka esam par daudz apspiesti un ierobežoti, bet maksāt gan lika tikai vienu reizi. Toreiz mums brīvi atļāva klausīes iekšzemju radio, TV, atskaņot plates, kasetes un to autori un izpildītāji bija lepni, ka tauta viņus mīl, un ir tik populāri. Tagad viss mainījies, izpildītāji ar autoriem ir kļuvuši slīpētāki, jo var jau visiem noplēst 10 ādas. Par to, ko jau ir samaksājusi TV vai raidstacija alkatības rijībā parazīti  prasa, lai citi  par to maksā   vel un vel. Šai šlakai ir vienalga, vai citi var apmaksāt rēķinus, zāles  un vai  ir santīms maizes doniņai ko likt azaidu galdā . To ideāli ir tikai ieraušana, alkatība un rijība. Pavisam nesen viens autors, kas negribēja strādāt, bet bija lielās finansiālās  grūtībās spēlēja pat teatri par it kā atteikšanos no Latvijas pilsonības. Gaidot, ka valsts vai sabiedrība parazītam  saziedos. Agrāk viņš citu teātri jau spēlēja ar savas mātes bērēm un dzīvokli. Bēru laikā sarīkoja  farsu, kur   tiešraidē   Maskavas TV viņš nomelnoja un apmeloja Latviju. Nesaukšu dimiteru  vārdā, jo visi tik un tā saprata, kas tas ir. Tieši tādi ierausēji trīc pēc pensionāru katra santīna.
Vaina ir jauzņemās 4.maija režīma valdošai kliķei, kas to ir pieļāvusi. Kas ne reizi nav bijuši ārpus Latvijas varētu likties, ka nu tādi likumi ar radio un TV ir visā pasaulē. Vai tas ir Krievijā un Austrumu Eiropā nezinu, jo neesmu tur bijis , bet nedomāju, ka tur tādās stulbības būtu modē. Brīvi radio un TV var lietot Kanadā, ASV, visā Amerikas , Afrikas , Āzijas un Austrālijas kontinentos. Tur alkatīgiem ierausējiem ir iedegta sarkanā gaisma.
Vai dārznieks, kas citam iestādījis augļu kokus vai krūmus var prasīt katru gadu samaksu par novāktiem augļiem ?

Protams, ka NĒ.

Par ikvienu paveiktu darbu maksā tikai vienu reizi !

Stulbi lēmumi valdošai kangaru  kliķei ir modē, kā ar šo gadījumu, tā ari piemuļķojot tautu, lai iestājās  ES. Tagad šie paši nelieši  pret tautas gribu grib uzspiest lata likvidēšanu…..
Cietēji vienmēr paliks tikai tauta, jo pie varas esošos kangarus pašlaik  uz tiesas sola neviens jau nesēdinās….

Bet taisnības stundā šiem  smerdeļiem no tautas dusmām neizsprukt un tie sanēms ASM.

23.05.12

You may also like...

19 komentārs

  1. Latvietis saka:

    Visādas nelieības un blēdības notiek Latvijā no kā cieš vienkaršā latvju tauta. Bet 4.maija režīma varneši ar šīm mahinācijām piepilda savus biezos naudas makus.
    Kur var būt vel stulbāk ,ka liedz klausīties radio. Neticams murgs.
    Ir pat gadījums, kad Ventspilī kafejnīcā Mūsu mājas tika uzlikts nepareizs sods 400 Ls, Bet pārsūdzot vainīgie parazīti paši dabūja samaksāt 400 Ls apmelotiem.

  2. Miervaldis saka:

    To par dimiteru 100.punkti piekrītu!šis muļķis tēlo nez kādu Letiņu, taču īstenībā no Latviešu lietas viņš saprot tikpat daudz, cik cūka no pērkona lietus!

  3. no tautas saka:

    labs raksts, ka tadus varetu tv dziret vai avizes izlasit, tad tie maitas tik ilgi nevaretu tautu mulkot un ari radio markurs ir super

  4. Sigurds Graudiņš saka:

    Tribunālisti ! Cionistu ŠAVKA J.Kuzins vāc parakstus , lai …ATLAISTU esošo Saeimu…Korena labā roka kā nekā…No Jūsu reakcijas būs skaidrs , kas Jūs esat patiesībā…!

  5. LS > no tautas saka:

    Patiesus rakstus kas atklāj noziegumus pret latvju tautu var lasīt tikai LRTT un DDD. Bezcenzūras raidījumi, kas ir tuvi latvju tautai raida ari Radio Merkurs un nobloķētais pēc žīdu pavēles Tēvijas laikmets. Visur citur valda pretīga cenzūra. Neticami, ka 2 gadus atpakaļ cenzūra nebija ari laikrakstā Diena, kad tas piederēja Rolingsu ģimenei. Tagad tur ir kuņas eļert veida tipa cenzūra.Ari daudz maigākiem rakstiem cenzūra citur uzliks veto.Mēs pirms 20 gadiem gribējām būt brīvi savā tēvu zemē, bet esam kalpi ES žīdu cionistu kundzībā.Jo valda marionete, kas nīst latvju tautu.Gan jau nokratīsim šo neliešu jūgu,tāpat ka vairāk pirms 20 gadiem nokratījām urlu kundzību

  6. Briedis saka:

    Tā arī ir,piekrītu it visam! Prieks ka celiet gaismā neliešus!

  7. Latvietis saka:

    Ko tik nelieši nodevēji un sarosīti neizdomā, lai okupantiem laizītu kājstarpi. Maita eļerte nolēma, ka 9.maijs okupantiem ir par maz, lai ņrgātos par latvešiem un izguroja , ka vajadzīgs vel otrs 9.maijs

    Latvijā iecerēts iedibināt mazākumtautību dienas

    LETA

    Trešdiena, 23. maijs (2012

    Latvijā iecerēts iedibināt mazākumtautību dienas, kam gan nebūs ietekmes uz atzīmējamo dienu kalendāru, šodien Saeimas Sabiedrības saliedētības komisijas sēdē sacīja Ministru prezidenta Valda Dombrovska (V) padomniece nacionālās identitātes, pilsoniskās sabiedrības un integrācijas jautājumos Sarmīte Ēlerte (V).

    Foto: Diāna Lozko/LETA

    Valdība par informatīvo ziņojumu, kurā minēta šī iniciatīva un citas ar sabiedrības integrāciju saistītas aktivitātes, varētu lemt nākamnedēļ.

    Gadījumā, ja Ministru kabinets piešķirs līdzekļus, tad mazākumtautību dienas varētu notikt šogad rudenī. Tajās ar priekšnesumiem varētu uzstāties gan mazākumtautību kultūras kolektīvi, gan pasaules līmeņa mākslinieki, kuri ir dzimuši Latvijā, skaidroja Ēlerte.

    Viņa akcentēja, ka varētu tikt rīkota arī zinātniskā konference par mazākumtautību lomu un citiem jautājumiem, lai mazākumtautību dienas būtu kā «notikumu virkne, nevis tikai viens koncerts».

  8. Ernis Purnis saka:

    Žurnālā “Ir” jaunākajā izdevumā nopublicēts ASV vēstnieces Latvijā paziņojums, ka viņa ar saviem vietniekiem un arī Igaunijas ASV vēstnieku ies zilo slimiķu praidā, lai demonstratīvi atbalstītu to “cilvēktiesības”, kas netiekot pret nabaga homoseksuālistiem pietiekami ievērotas, jo viss LV sabiedrības vairākums tos attieksmes ziņā diskriminē! Tas ir tiešs un atklāts ASV valdības pārstāvju spiediens uz Latvijas valdību un nicinājums pret mūsu tautas vairākuma uzskatiem (dīvaina demokrātijas paraugnostādne – pēc vajadzības var tā, var citādi)! Kā tas jums kungi un dāmas patīk?

  9. Krievs-pilsonis saka:

    Nav šaubu, ka tā garbere arī ir cionistu pavēļu pildītāja un “”jaunā pasaules kārtība”” ir viņu mērķis, Purnis malacis, ka to paziņoja te

  10. LS saka:

    500 latu par dažām minūtēm: rosina atcelt «radio klausīšanās nodevu»

    «Apollo», redakcija@apollo.lv

    Ceturtdiena, 24. maijs (2012) 16:52 | Komentāri: (104)

    Drukāt Nosūtīt draugam

    Nacionālā apvienība (NA) iesniegusi priekšlikumus grozījumiem Autortiesību likumā, rosinot atcelt «radio klausīšanās nodevu». NA pārstāve Ieva Līne portālu «Apollo» informēja, ka to atbalsta arī «Vienotība» un «Reformu partija».

    Foto: Lita Krone/LETA

    Līne norādīja, ka priekšlikumi iesniegti, ņemot vērā asās domstarpības jautājumā par publiskā izpildījuma piemērošanu un sekojošajiem bargajiem sodiem par radio atskaņošanu darbavietā. Priekšlikumi paredz, ka radio programmu atskaņošana nav uzskatāma par publisku izpildījumu, līdz ar to tā dēvētā «radio klausīšanās nodeva» nebūtu jāmaksā.

    Šobrīd sabiedrībā notiek plašas diskusijas par personu tiesībām atskaņot mūziku savās darbavietās, neatkarīgi no tā, vai mūzikas atskaņošana ietekmē uzņēmuma darbību, t.i., piesaista klientus, vai nē. Šo likumdošanas nepilnību spilgti ilustrē nupat notikušais gadījums, kad 500 latu sods par valsts radio ziņu programmas un mūzikas atskaņošanu dažu minūšu garumā tika piemērota SIA «Mājas svētība», kura ar mūzikas atskaņošanu peļņu negūst, norāda apvienībā.

    No esošās publiskā izpildījuma definīcijas izriet, ka arī gadījumos, kad draugu kompānijā vai privātās darbinieku ballītēs tiek atskaņota mūzika, ir nepieciešams iegādāties licenci.

    Autortiesību un blakustiesību izmantošanas jomā Latvijā joprojām, neskatoties uz Eiropas praksi, netiek atsevišķi vērtēts, vai ar autortiesībām un blakustiesībām aizsargāta darba pārraidīšana vai atskaņošana notiek komerciālā vai nekomerciālā nolūkā. Attiecīgi arī atlīdzība ir jāmaksā vienādi neatkarīgi no tā, vai persona tādējādi gūst kādu labumu vai nē.

    Pašreiz ir nepieciešamas licences gan raidorganizācijām, gan arī personām, kuras uztver raidorganizāciju veidotos raidījumus un ar radioaparātiem vai televizoriem tos dara pieejamākus plašākam sabiedrības lokam. Pēc minēto grozījumu veikšanas licences būs nepieciešamas tikai raidorganizācijām.

    Izstrādājot minētos priekšlikumus grozījumiem Autortiesību likumā, NA konsultējās ar Latvijas Tirgotāju asociāciju, Latvijas Pasažieru pārvadātāju asociāciju un Latvijas Raidorganizāciju asociāciju. Visas minētās asociācijas likumprojektu atbalsta.

  11. Mazāktautību dienas Latvijā ir noziedzīga diskriminācija pret latviešiem.Par latviešu problēmām savā Latvijā vispār nekas specifisks nenotiek ,Eiropas komisārus tas neinteresē, jo problēmas esot tikai cittautiešiem ( okupantiem un kolonistiem- nepilsoņiem).

  12. Miervaldis saka:

    Dimiters – īsts kremļa pakalpiņš, kurš ar viltu uzmeties Latviešiem par nez kādu draugu!

  13. LS saka:

    Dimiters jau savu māti veda uz krievu kapiem ar krievu kravas auto bez šofera tiesībām ,kādos veda latviešus uz izsūtīšanu. Bez tam Artmanei gribēja uzlikt pieminekli Ļeņina vietā.Visādi kumēdiņi bijuši un pat tiesa ar Saksu par mūziku izrādei Vadonis. Viņa madama Līga palikusi par urlu Duņu un staigā ar krievu deķi ap kaklu un krita aukšpēdu uz asfalta pederasu parādei . Isti komēdīju taisītāji.

  14. Latvietis saka:

    dimiteram latvieši un vācieši ir fašisti , bet okupanti draugi.Lūk kopija no viņa komentāra Draugiem portālā
    Kaspars DIMITERS 3. mai 19:28
    Paldies, Nauri. Arī manas sievas tēv karoja pret fašistiem. Bija Ļeņingradas blokādē. Pēc tās svēra 30 kg. Nenomirta palīdzēja kāda krieviete, kas viņu atgrieza pie dzīvotspējas, kā zāles dodot teļa asinis. Fakts.
    Atbildēt
    Ap 2 gadiem atpakaļ ja nemaldos Dienā bija atklāsme, ka viņa māsa nav tēva Artūra, bet krieveļu aktiera radīta.
    Citi stāsta, ka viņš par izvarošanu sēdēja aiz restēm un mammīte PSRS Aug padomes deputāte ar Volgu esot braukusi dēliņu atpestīt. Okupācijas laikā nebija draugu būšana un visi nonāca aiz restēm .

  15. Piebilde saka:

    Ar šo rijību nolādētie parazīti ari traucē trimdas latviešu saikni ar tēvu zemi.
    Jo nelieši gaudojot par stulbeņu autortiesībām traucē internetā transēt Latvijas TV pārraides.
    To nolādēto mēslu , kas atļāva nolādētiem rijīgiem neliešiem terorizēt latvju tautu vajaga pakārt, ka traku smirdošu suni.

  16. LS saka:

    Nupat dzirdēju, ka ASV svētuļi it kā deklarējuši kaut kādu vēstījumu, ka Latvijas cietumos jobanij urlām nav viesnīcu apstākļi, ari okupantiem nedod vēlēt un citus idiotiskus murgus. Bet ko no žīdenes garbertes ziņojumiem citu var sagaidīt.Kādēļ tad ASV nedod vēlēt visiem nepilsoņiem un meksikāņus triec prom un nedod pilsonību ? Svētuļi ar velna asti.

  17. Latvietis saka:

    Tie ir pirmie ziediņi, kad latviešiem aizbāž muti saziņas līdzekļos un ievieš cenzūru un liedz vārda brīvību, ka Tēvijas laikmetam .
    Nu šie paši pieminētie iznireļi liks par grāmatas lasīšanu katram maksāt piķi un bibliotekām uzlikt lielus sodus. Faktiski mūzikas, TV un grāmatas autori bauda vienādas tiesības un nevienu režīms nedrīkst priveliģēt, jo citādi iesūdzēs Eiropas Tiesa, kur idiotisms ir Nr1 viņu stulbumam.

  18. LS saka:

    .
    Izraēlā neizvirzīs apsūdzības rabīniem, kas savā grāmatā attaisno iespēju nogalināt neebrejus
    LETA/AFP. 2012. gada 29. maijs 06:00.

    Izraēlas Ģenerālprokuratūra pirmdien paziņojusi, ka nesauks pie atbildības divus rabīnus, kuru sarakstītā grāmata pirms trim gadiem izraisīja plašu skandālu sakarā ar to, ka tā attaisno neebreju nogalināšanu zināmos apstākļos gan kara, gan miera laikā.

    2009.gadā iznākušo grāmatu Ķēniņa likums Izraēlā tirgot tika aizliegts. Tās autorus Ichaku Šapiru un Jozefu Elicuru, kā arī vēl divus pazīstamus rabīnus, kas šo grāmatu akceptējuši, nopratināja policija. Abu autoru aizturēšana un nopratināšana pērn izraisīja vardarbīgus viņu atbalstītāju protestus un niknas diskusijas par vārda brīvības robežām un par to, vai rabīni stāv pāri likumam.

    Kā tagad norādīts Ģenerālprokuratūras paziņojumā, “lai gan ģenerālprokurors nepiekrīt grāmatā paustajai nostājai, tomēr viņš atzinis, ka trūkst pietiekamu pierādījumu, lai sauktu autorus pie atbildības par kūdīšanu uz rasismu vai vardarbību”.

    Grāmatā vairākās vietās teikts, ka zināmos apstākļos Izraēlas ienaidnieku bērnu nogalināšana ir pieļaujama, jo “ir skaidrs, ka viņi augs lieli, lai kaitētu mums”. Tajā arī izteikta doma, ka neebreji “pēc savas dabas ir nelīdzcietīgi” un ka uzbrukumi viņiem palīdzēs “iegrožot viņu ļaunās dziņas”. “Jebkur, kur vien neebreju ietekme rada draudus Izraēlas pastāvēšanai, ir pieļaujama viņu nogalināšana,” rakstījuši autori.

    Viņi paši gan vairākkārt skaidrojuši, ka nav domājuši iedziļināties politikā vai kūdīt uz vardarbību, vienīgi piedāvājuši savu jūdaisma tiesību skaidrojumu.

  19. Miervaldis saka:

    Uz mieta tādu Godmani vajag uzspraust, nevi šim nelietim vēl kaut ko dot!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *