Brīvmūrnieki- kas tie tādi ?

Nebaidies Velna, bet sargies no viņa kalpiem

Imants Parādnieks un Solvita ĀboltiņaPirms sākam lasīt šeit rakstīto noskaidrosim kas tie tādi BRĪVMŪRNIEKI un kāds ir viņu mērķis.

Lielākā daļa nezina, kā definējas BRĪVMŪRNIEKI.

Lūk, tā tas skan saprotamā valodā: BRĪVMŪRNIEKI ir cilvēki, kuru uzdevums ir īstenot dzīvē CIĀNAS GUDRO PROTOKOLUS.

Tā ir sātanistu BIEDRĪBA, kura veido vispasaules valdību ar totālu kontroli pār tautām un katru indivīdu. Viņu uzdevums ir iznīdēt visu nacionālo. Latvijā šī noziedzīgā organizācija ir ieperinājusies visās dzīves jomās.

Brīvmūrnieku GARĪGAIS vadītājs ir Sātans- Antikrists.

FOTO: Parādnieks: paldies mīļa, ka neaizstāvēji latviešu valodu… .

FOTO NOSAUKUMS: Primātu ekstāze

Šīs organizācijas augstākā vadība sastāv no žīdiem- cionistiem. Zemākajās kārtās drīkst iesaistīt arī GOJAS – kangarus, ar kuru palīdzību viņi degradē un iznīcina attiecīgo tautu. PēcAtmodas periodā Cionisti-Brīvmūrnieki ir pilnībā pakļāvuši sev latviešu tautu, gandrīz jau iznīcinājuši.

Ja mēs zinām par viņiem, tad mēs varam sākt saprast lietas, kuras līdz šim likās absurdas un neloģiskas. Liela daļa LR Saeimas deputāti ir uzņemti Brīvmūrniekos. Latviju pārstāvošie deputāti ES pilnīgi visi ir Brīvmūrnieki. Viņus vēl dēvē arī par Iluminātiem vai Rozenkranciešiem. Tagad saprotam, kāpēc pret latviešu valodu Saeimā uzstājas it kā pilnīgi pretēji spēki. Piemēram: Zatlers, Āboltiņa un Urbanovičs ir pret latviešu valodu. Ja zinām, ka viņi visi ir Brīvmūrnieki, tad viss kļūst skaidrs. Kļūst arī skaidrs, kāpēc viņi ir tik pašpārliecināti par savu varenību un neaizstājamību.

ES deputāti ar Godmani, Kalnieti un Vaideri priekšgalā ir galvenie latviešu tautas iznīcināšanas programmas īstenotāji. Saeimā notiekošās absurdās balsošanas ir ES deputātu vadītas. Ja lasītājam liekas tas neloģiski, tad iesaku šo „sistēmu” apgriezt otrādi. Ja Godmanis, Vaidere vai Kalniete ierastos Saeimā un apskaidrotu, ka balsojumi par valodu un referendumiem ir pretvalstiski, tad neviens arī idiotiski nebalsotu.

Neaizmirsīsim, ka Godmanis, Vaidere un tā pati Kalniete ir zvērināti komunisti, tātad, augstākās raudzes noziedznieki. Pēc savas ticības visīstākie jūdaisti- žīdi-antikristi.

Viņu uzdevums ir darīt ļaunu !

Tāda ir Antikrista būtība.

Un tagad par tēmu, kuras dēļ bija šis garais ievads. Kā redzējām, tad Saeimisti draudzīgi, kā viena liela ģimene, organizēja hokeja spēles lai izklaidētos, kamēr tauta grimst totālā nabadzībā. Gan Rubiks, gan Āboltiņa, gan Parādnieks, gan…..visi dietin dēja. Tā tam pēc normālas loģikas nedrīkstētu būt, ka nesamierināmi pretinieki brāļojas.

Viņu uzvedība apstiprina šeit sacīto, ka viņi visi ir no vienas bandas. Tauta šiem cionistu atkritumiem ir pie tās vietas, uz kuras viņi sēž. Paskatieties uz šeit publicēto foto. Par ko Paradnieks pasniedz rozi Āboltiņai ? Iemīlējies viņā vai ? Mājās taču šim plestiķim ir divas sievas. Trešo sagribējies ? Un paskatieties uz šī glumekļa stāju. Pleci nošļukuši, sakumpis un padevīgs, nu kā īsts Jūda. Labāku tipu šai lomai neatrast.

Viņš netēlo Jūdu, viņš tāds ir pēc savas būtības.

Viņš vienmēr uzstājas pret latviešiem.

Viņš uzraidīja policiju Freimanim un Dambītim. Viņš gribēja 16. martu aizstāt ar citu datumu. Viņš pēc cionistu pavēles iztaisīja provokāciju bērnu dārzā. Kāpēc nevarēja uz bērnu dārzu aizvest karavīrus Latvijas armijas formās ? Neviens nebūtu bildis nevienu vārdu, bet nē, šim sagribējās SS formastērpi. Nav ne mazāko šaubu, ka tā bija provokācija un, ka Parādnieks ir provokators.

Un tā: par ko tad viņš sniedza rozi Āboltiņai ? Šai Saeimas izvirtības “simbolam” roze tika sniegta pateicībā par uzņemšanu ATTIECĪGAJĀ organizācijā.

Un „vot” kas par fōkusu: šī bilde, kur šie parazīti bučojas, no plašajiem interneta laukiem pazuda, it kā nekad nebūtu tur bijusi.

Saprotams, ATTIECĪGĀ organizācija redzēja, ka šie divi gojas ir ar savu uzvedību sevi nodevuši, līdz ar to arī pašus organizatorus un tāpēc nekavējoties pavēlēja šo nodevības pierādījumu (foto) izmest no interneta.

Visas šīs manipulācijas parastam patērētājam nav saskatāmas.

Ja cieši un neatlaidīgi seko 4. maija kliķes darbībai, tad var atklāt brīnumainas lietas. Atklāt var viegli tāpēc, ka šiem uzpirktajiem kangariem intelektuālais potenciāls ir ļoti zems. Nu, kaut vai tam pašam Parādniekam vai Latkovskim… .

Latvijas Republikas tautas tribunāls visus šos kangarus- genocīda veicējus pret latviešu tautu ar 100% garantiju aizvedīs uz karātavām. Par to šie kangari sākot no Godmaņa un beidzot ar Āboltiņu var būt „droši”, ka pie viņu durvīm tiks klauvēts, tāpat kā Staļina laikā.

LRTT 25.05.12

You may also like...

10 komentārs

  1. Vecais saka:

    Kaut jūsu vārdi piepildītos un tos neliešus tiešām aizvestu kā staļina laikā.

  2. Sigurds Graudiņš saka:

    Piemetīšu tribunālistiem vēl vienu argumentu CGP sakarā…..
    Šodien Vērmanes dārzā notiek LATVIAN BEERFEST …! Jautājums – Vai Vērmanes k-dze apgriezīsies kapā zinot , ka drīz tur defilēs PEDERASI & PEDOFĪLI ar ASV vēstnieci priekšgalā…?

  3. mūrnieks saka:

    Nav pat rakstīts kas šo neko nepasakošo vārstījumu uzrakstījis,pat nav nosaucis galveno mūrnieku,bet tos pašus vecos āžus ko atļauts ” pazelēt”. Bērnu dārzos nav jārāda veci dzelži,bet gan jāstāsta par jaunākajiem ieročiem kā piem.psihotropiem,HAARP,Monsato,NLO un daudz citiem,to sapratīs bērni ,bet pūlis bars divkājainie lopi vazājās ar veciem dzelžiem.

  4. Sigurds Graudiņš saka:

    Prieks , ka MŪRNIEKS ir BRĪVS no stereotipiem un ar NESAČAKARĒTĀM smadzenēm…!
    Iespējams , ka tribunālistiem NAV ĻAUTS nosaukt GALVENO MŪRNIEKU…!

  5. Garāmgājējs-mūrniekam saka:

    Kurš tad ir galvenais mūrnieks ?

  6. Miervaldis saka:

    ADMINS

    Miervaldi, tavi komentāri ir jēli un pretīgi, kuri neatbilst apspriežamai tēmai.
    Ja gribi, lai Tevi pavisam neizmet no šejienes, tad uzvedies- nu kaut cik cilvēcīgi… .

  7. Miervaldis saka:

    Admin – tātad jūs varat izteikties tā, kā tas galīgi neatbilst Latviskajai dzīvesziņai, bet es nevaru izteikties kā Dievturim pienākas.Diezgan neordināra rīcība “nacionālistam” esot (vai tādam, kurs sevi par nacionālistu dēvē!)Starp citu, es par šito pasūdzējos Grantiņam!

  8. Mazinātājs saka:

    Raksts ārkārtīgi nekompetents. Iesaku raksta autoram neaizrauties ar internetā pieejamās informācijas uzsūkšanu. Ir tomēr jāizmanto vismaz kaut kāds zināšanu filtrs. Internets nav zināšanu krātuve, bet gan miskaste, izgāztuve, kurā dažkārt var atrast sadzīvei noderīgas lietas.

    Es atvainojos, ja kādu es aizskāru.

    Ddmins:
    Tu neaizskāri, Tu vienkārši maz zini un ar to nav jālielās.

  9. Miervaldis saka:

    Nu labi vien ir, ka Grantiņš sauc mūdžus par mūdžiem, pirms tos nomīt ar kāju!

  10. Miervaldis saka:

    Admin – vai šīs mājaslapas stils ir Latvisks?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *