Saeima- nodevības un izvirtības bordelis

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ

H-86-3Katrai nelietībai reiz pienāk gals.

Tas ir tikai laika jautājums, kad Latvijas valsts bendes tiks sodīti ar ASM.

Šajā rakstā pieminētie IR !!! Latvijas bendes.

==========================

Jānis-Junkurs-Klāvs-Olšteins-Gunārs-Rusiņš-Elīna-Siliņa-Jānis-Upenieks-Viktors-Valainis.

Foto: Šeit jūs redzat smerdeļus(jau ar vienu izņēmumu- J.Upenieku) ar “akmens olām”, kā viņi paši sevi dēvē. Šajā “gaiļu” barā ir iemaldījusies arī viena “vista”-Elīna Siliņa.

Kādas tad īpatnības ir šai klukstei ?

Akmens olas viņai noteikti nav, kaut arī viņa ir pieskaitāma pie vistu dzimtas. Droši vien, ka šai deklasētai klukstei ir “silikona pākste” ? Paklausieties, kā šī “silikona pākste” attaisno savu balsojumu pret latviešu valodu Latvijā un okupantu valodas favorizēšanu: Arī deputāte Elīna Siliņa uzskata, ka, aizliedzot prasīt svešvalodu zināšanas, tiek diskriminēti darba ņēmēji, kuri zina vairāk valodu, turklāt nepieciešams saglabāt darba devējiem izvēlēties darbiniekus ar nepieciešamajām zināšanām. Savukārt valoda esot jāsaglabā galvā un sirdī.

Te nu nevar novaldīties, nepasakot šai nelietei:pēc tevis teiktā var secināt tikai vienu, tu latviešu valodu noteikti neglabā ne sirdī, ne arī galvā, bet gan drīzāk savā silikona pākstē, kuru tu izmanto, lai ar okupantu palīdzību glābtu savu paputējušo “fabriku” !

==========================

Ir noticis kārtējais balsojums par latviešu valodas “vajadzīgumu” Latvijā. Kārtējo reizi tautas ievēlētie “pārstāvi” ir nepārprotami sevi izgaismojuši.

Ja Latvijā valdītu demokrātija, tā vārda īstajā nozīmē, tad pēc šī balsojuma Drošības policijai būtu darbs, kā mēdz tautā sacīt, pilnas rokas. Nodevīgie balsotāji PRET ir sevi izgaismojuši līdz tādai pakāpei, ka pēc visiem starptautiski respektētajiem LIKUMIEM- KONVENCIJĀM piemērojams tikai viens sods- ASM. Šajā apskatā nerunāsim par SC, jo tie arī neliekuļo šajā jautājumā un skaidri iestājas par Latvijas, kā neatkarīgas valsts, iznīcināšanu, bet runāsim par tiem gara kropļiem, kuri piekrāpuši latviešu vēlētāju un izmanto savu deputāta „mandātu“ personīgo mērķu īstenošanai. Tie ir zatleristi, brigmanisti, zaķisti un jefiņisti(olšteina āksti ar akmens olām, kā lepni viņus dēvējot tenbergmanis).

Lūk, viņi- šie cilvēkveidīgie deģenerāti: guntars bilsēns ZRP, inita bišofa ZRP, edmuds demiters ZRP, vjačeslavs dombrovskis ZRP, kārlis eņģelis ZRP, gunārs igaunis ZRP, zanda kalniņa-lukašēvica ZRP, jānis junkurs DP(debilistu partija), inese lībiņa- egnere ZRP, klāvs olšteins DP, jānis ozoliņš ZRP, romualds ražuks ZRP, gunārs rusiņš DP, elīna siliņa DP, viktors valainis DP, inga vanaga ZRP, juris viļums ZRP, dzintars zaķis V, solvita āboltiņa V, rihards egims ZZS, jānis lāčplēsis V, edvards smiltēns V, dzintars ābiķis V, aleksejs loskutovs V, valdis zatlers ZRP.

Šeit pieminētajiem pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā nekādas TIESAS nebūs vajadzīgas, jo balsojums par okupantu valodas privilēģijām, ir viņu ASM apliecinājums- spriedums.

Kāpēc LRTT leksikā tiek bieži lietoti vārdi: izdzimtenis un deģenerāts ?

Lai tēmas būtība netiktu izkropļota un lasītājam tā nepaskrietu gar ausīm, tad lietas ir jāsauc īstajos vārdos. Garīgi vesels cilvēks vienmēr domās LOĢISKI un savas darbības veiks atbilstoši šiem loģiskajiem secinājumiem. Ja tiek darīts viss pretēji loģikai, tad tas vairs neatbilst cilvēka pamatbūtībai. Viņš neveic savu evolucionāro misiju, jo notiek atpakaļejoša virzība. Šādu cilvēku sauc par deģenerātu, latviskāk skanētu izdzimtenis, bet sadzīvē mēs bieži lietojam vārdu idiots.

No vārda IDIOTS visvairāk baidās idioti, jo pat interneta komentāros šis vārds tiek cenzēts- aizliegts.

Mēs visi zinām, ka Taisnība ir neglīta, var pat teikt pretīga, un “skan” arī viņa ļoti, ļoti nepatīkami. To zina mūsu valdības viepļi un tāpēc arī tiek darīts viss, lai apklusinātu Taisnību. Runājot pēc būtības mums, piemēram, vajadzētu sacīt tā: idiots Dzintars Zaķis, nevis Dzintara Zaķa kungs, izdzimtenis Zatlers, nevis Zatlera kungs, bet ja mēs runājam juridiskā leksikā, tad: noziedznieks Zaķis un noziedznieks Zatlers.

Neviens taču nenoliegs, ka šie divi izdzimteņi ir noziedznieki !

Tāpēc vienmēr un visur ir jārunā pēc būtības(kā man kādreiz bieži aizrādīja VDK darbinieki) un lietas jāsauc īstajos vārdos.

Latvieši !!!, neglaimosim šeit pieminētajiem gara kropļiem, jo viņu ceļš ved uz Elli.

Un tā, atgriezīsimies pie šī raksta galvenās jēgas.

Vai ir vēl pasaulē kāda valsts, kur tautas ievēlētie “kalpi” balsotu par okupantu valodas privilēģijām ?

Ja kādā citā valstī to stāstīsi, tad sagaidi, ka TEVI noturēs par plānprātiņu. Nu tad saki, latvieti, kādā vārdā lai vēl nosauc šeit pieminētos gara kropļus, sākot no āboltiņas, siliņas un beidzot ar ābiķi un zatleru ?

Atcerieties šeit rakstītos vārdus, saglabājiet viņus savā APZIŅĀ, nokopējiet un ielieciet savā arhīvā, jo Dievišķā Taisnība tiks atjaunota un noziedznieki tiks tiesāti.

Šeit minētie deģenerāti centīsies Taisnības atdzimšanas brīdī Latviju atstāt. Katra godīga cilvēka uzdevums būs šos neliešus aizturēt un nodot Likumīgai Latvijas valdībai tiesāšanai par genocīda veikšanu pret latviešu tautu. Šiem sabiedrības pabirām tiks izpildīts ASM ar pilnīgu mantas un naudas līdzekļu atsavināšanu līdz radniecības desmitajai pakāpei. Iztrūkstošo summu maksās bērni, bērnu bērni un radinieki, lidz pilnīgi tiks dzēsts parāds, kurš nozagts latviešu tautai un Latvijas valstij.

Tā būs taisnīga Tiesa.

Jānis UpenieksFOTO: Jānis Upenieks, kurš nomainījis “akmens olas” pret riktīgām vīriešu olām.

Pareizi, Jāni, vīriešu “olas”, kuras tautā tiek dēvētas par pautiem, ir daudz labākas par tenberga akmens olām. Pauti, Jāni, ražo harmonus, kuri cilvēku “dara” par vīrieti. Īsts vīrietis neskrien pēc bagātības, bet gan cenšas vairot sev cieņu un godu ar vīrišķīgām darbībām. Īsts vīrietis uzskata par godu mirt cīņā par savu Dzimteni un Taisnību, bet tie ar akmens olām, olšteinisti un tenbringisti par nodevību tiks žogmalē nosisti kā sērgas apsēti suņi.

Arī “silikona pākstes” liktenis būs tāds pats.

LRTT apsveic tevi, Jāni, ar atgiešanos VĪRIŠĶĪBĀ ! Uzspļauj tādiem sūdiem kā olšteins un viņa drauģeļi !

L. Grantiņš 20.05.12

You may also like...

16 komentārs

  1. LS saka:

    Saeima tiešām nodevēju banda, ka tie neaizstāv savu valodu.Tie ir valsts nodevēji, kas jatiesā ar likuma bardzību.
    Kādi mēsli vien nav savēlēti okupantu SC ar savu sabiedroto ZRP un izdzimteņi no V un ZZS.
    Kaut būtībā V un ZZS ir latvijiešu jūdasu banda.

  2. Neo saka:

    Admins

    Alkoholiķa murgi tiek dzēsti…

  3. Sigurds Graudiņš saka:

    Kāpēc piemirstam pie SILES esošos VisLatvāņus…??? Vai viņu balsojumus NEREDZAT , vai esat uzlikuši ROZĀ BRILLES…?

  4. skorceni saka:

    Sigurd,pareizi!ir jaacelj gaismaa visi bez iznjemuma,visi drankji ari vislatvanji!

  5. Ernis Purnis saka:

    Šī LRTT teksta vieta īpaši liktu padomāt kolaborantiem un nodevējiem Saeimā, ja vien viņu smadzenītes tiem ļautu saprast, ka šis šobrīd tiem tik neticamais brīdis var pēkšņi pienākt, kā viss,kas tā jau ir noticis:

    Šeit minētie deģenerāti centīsies Taisnības atdzimšanas brīdī Latviju atstāt. Katra godīga cilvēka uzdevums būs šos neliešus aizturēt un nodot Likumīgai Latvijas valdībai tiesāšanai, par genocīda veikšanu pret latviešu tautu. Šiem sabiedrības pabirām tiks izpildīts ASM ar pilnīgu mantas un naudas līdzekļu atsavināšanu līdz radniecības desmitajai pakāpei. Iztrūkstošo summu maksās bērni, bērnu bērni un radinieki, lidz pilnīgi tiks dzēsts parāds, kurš nozagts latviešu tautai un Latvijas valstij.

  6. Vladimirs Putins saka:

    Amerikas Savienoto Valstu vēstniecei Džūditai Gārberei

    Prasība.

    Pamatojoties uz 02.05.2012 LNT ziņu raidījumā, redzēto un dzirdēto apstiprinājumu, ka jūs piedalīties 2.jūnijā Rīgā paredzētajās Baltijas praida aktivitātēs. Prasu nevis lūdzu atstāt Latvijas teritoriju nekavējoties.
    Jūs ar savu perverso nostāju apkaunojat Latvijas iedzīvotājus, tautu un satversmi. Latviešu tauta ir uz izmiršanas robežas, bet jūs nekaunaties propogandēt praidu.Sūdu stūmējus.
    Kā rāda vēstures fakti, tad pret mūsu tautu genocīts ir noticis vairākus gadu simtus, kurš nav beidzies vēl šodien. Mūsu tauta ir cietusi no zviedriem, vāciešiem, ēbrejiem, krieviem, bet pēdējo genocīdu piekopjat jūs – ASV ar Valid Dombrovski priekšgalā.
    Tai vietā lai “varenā” – realitātē, bankrotējusī ASV ziedotu kādu dolāru demogrāfijas uzlabošanai Latvijā, jūs Džūdita Gārbere propogandējat praidu. Sūdu stumdīšanu. Citviet pasaulē jūs(ASV) ar savu demokrātiju nogalinat nevainīgus bērnus un cilvēkus.
    Amerikas prioritāte ir:
    1. Demokrātija – Karš un tautu paverdzināšana
    2. Vienlīdzība – kultūru, tradīciju un tautu deģenerēšana ar slimām un perversām Holivudas filmām, ar praidiem, narkotikām utt.
    3. Labvēlīga cilvēku dzīve un veselība – GM pārtika, mākslīgi radītas slimības, zāles kuras indē nevis ārstē cilvēkus
    4. Godīga biznesu konkurence – piramīda, aukšgalā protams ASV
    5. Vārda brīvība atbalstīšana – nometnēs, kuras jau esat sacēlusi un kuras vēl ceļat.
    Vai jums (ASV) nepietiek, ka esat iznīcinājuši indiāņus? Tā ir jūsu demokrātija un brīvība.
    Ko nespēja paveikt Hitlers un Staļins, to izdarāt jūs ar Dombrovski priekšgalā.
    Nelieciet mums vilties atkārtoti, un pametiet mūsu zemi nekavējoties.

    Patiesā necieņā latviešu tautas šūna.

  7. Garāmgājejs saka:

    Lielāka nelietība jau vairs nevar būt. Latvieši ievēl tādus uzperkamus neliešus, lai viņi kalpotu okupantiem.Pat nezinu,kāds sods tādiem būtu piemērojams ? Bet gan jau laiks visu saliks pa plauktiem. Šie jau nu sveikā cauri neizspruks, jo par daudz nelietības sakrāmējuši uz savu sirdsapziņu.

  8. Miervaldis saka:

    Nu un ko es vēl gribēju teikt?Admins vispār dara labu darbu, sadarbojoites ar Grantiņu, taču ar manis aizliegšanu, viņš ir pāršāvis pār strīpu!Bet ko varu teikt, par šo rakstu?Jātic vien būs Grantiņam, šie vīri un sievas nav Lāčplēši, bet gan krievdirši, viņi vispār nav vīrieši, viņi ir kremļa prostitūtas, ja kas!

  9. Ernis Purnis saka:

    Jā, vladimira putina tekstā tiešām kremļa pundura stils ievērots, kvalitatīvi jauktas kopā kotletes ar mušām, labas lietas ar sliktām, melns vietām ar baltu utt.- autorelis neliekuļo, bet ir īsts pļūtkina fans un kremļa vergs un saprot, ka bez latviešu cilmes nodevējiem vadībā amīšu darbošanās savās intresēs mums nespētu kaitēt!

  10. LS saka:

    Kaut ko nesaprotu, ka tos 6 ķēmus apzīmē ar DP, kam vajadzētu nozīmēt Demokratiskie patrioti. Bet tie liekās ir vien no zaglera bandas aizmukušie . Cik zinu, tad 2 DP-Demokrātiskie patrioti ir NA ,nupat pieminētais Krēsliņš un Dāvis Stalts
    Dzimtenes nodevējiem tikai ASM.

  11. Garāmgājejs-LS saka:

    Tev laikam ir problēmas ar lasīšanu. Ir taču skaidri pateikts,kapēc viņus dēvē par DP(debilo partiju).

  12. latvietis saka:

    Paldies jums zeeni,juus dariet lielu darbu Latvijas labaa! Paldies,par drosmi,juus izsakiet daudzu tautieshu domas,kuriem bija bail to pateikt! Lai Dievs Juus sveetii un paliidz juusu sveetajaa darbaa!

  13. no tautas saka:

    palasiju to saraksti baltam ar orolu, nu nekadu saubu, ka tie antiglobalisti ir kremlja maitas

  14. Miervaldis saka:

    Nu un kur ir palicis mans raksts, ka visus rāpuļus vajag nomīt!Atkal adminam nav pa prātam?!

  15. nu saka:

    Kreslins un Stalts ir nacionali noskanoti, vispar Kreslins briziem uz jautajuma zimi. Tas 6nieks ir necik sen atdalijies no ZRP(RP). Tiesam esmu soka par teicienu “glabasim latviesu valodu sirdi…” it ka jau noraktu.

  16. Miervaldis saka:

    Beidziet gānīt tādu savas tautas dēlu kā stalts!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *