Nu nav viņi nekādi Antiglobālisti.

Roberts KļimovičsRoberts Kļimovičs aicina piedalīties piketā pie Izraēlas vēstniecības

17.maijā 18:30.

”Par vārda brīvību”.

Pēc tam Doma laukumā protests pie “Radiomājas”.

===================================

H-86-3Nu nav A. Orols nekāds Antiglobālists, bet īsts Globālists krievu „mērcē”. Orola kunga atbildes Baltam un Garāmgājējam to pilnīgi apstiprina. Pats A. O. laikam nejūt, ka visas atbildes ir „ieturētas” drošības iestāžu leksikā.

Rupja un melīga demagoģija.

Orola kungs runā par EMOCIJĀM, pašam neapjēdzot, ko tās nozīmē.

TRIBUNĀLA i-vietnē viss balstoties tikai uz emocijām, secina mūsu Andris.

Cilvēks, kurš daudz nedomā un rūpējas, kā ikdienā savilkt „galus” kopā, uz šo provokatorisko Orola „repliku” uzķeras. Tas arī ir Orola un viņam līdzīgo mērķis, ķert vieglprātīgos, lai novērstu sabiedrības uzmanību no īstajiem nozieguma veicējiem.

EMOCIJAS ?

Emocijas, Orola kungs, ir tās, kuras cilvēku atšķir no dzīvnieka. LRTT i-vietne nav nekāds izņēmums, tā pamatā funkcionē uz emocijām. Jautājums ir tikai vai šīs EMOCIJAS LRTT i-vietnē ir pamatotas ?

Presē, radio, Orola kungs, un tevis teiktajā vārdā dominē EMOCIJAS, bet tu centies ar šo vārdu sēt Ļaunuma sēklu.

Tev, lūk, vajagot pierādījumus ! Bet vai tad pierādījumus nav snieguši liecinieki, kuri vadījušies no attiecīgajā situācijā uzplaiksnījušām emocijām ?

Pierādījumus ar „štempeli” apstiprināja komunisti un nacisti, kuri uzklausīja liecinieku, kurš liecināja emociju vadīts.

Tātad, tikai un vienīgi emocijas ir visa pamatā.

Visa tava runa norāda, ka tu, Orol, esi saskarē ar šīm iestādēm, kuras var pierādīt “kāda” vainu ar „štempeli”!

LRTT i-vietnē „emocionālo” spriedumu pamatā ir dzīvē pierādāmas lietas, kas balstās uz mums visiem zināmiem faktiem, bet kā ir ar http://antiglobalisti.lv/ i-vietni ?

Antiglobālistu i-vietnē mēs patiesi nonākam trulā krievu šovinistu virzītā emociju karuselī. Ja LRTT vietne tendēta uz visu veida neliešu atmaskošanu, tad jūsu vietne lauvas tiesu velta tikai žīdu-cionistu problēmai, tas „spīd” cauri katrā rakstā. Tieši tāpat kā krievu šovinistu portālos, jo viņi uzskata, ka IZREDZĒTIE esot viņi- krievi.

L.Grantiņš   15.05.12

You may also like...

9 komentāru

  1. Latvietis saka:

    Mēs zinām ,kas ir 5.kolonas okupanti, naidīgie žīdi , osipoff un Pļindermann varza. Bet antiglobalisti ar latviešu valodu un kumēdiņiem ir paši bīstamākie neliešu banda, savas valsts nodevēji Nr 1.Domājot vai tad latvietis savu tēvu zemei sliktu darīs ? Bet nodevējiem nav tēvzeme jo ir sarosītu internacionālisti.Tieši ar latviešu valodu šie izdzimteņi par Maskavas vai žīdu jūdasa grašiem tie katrā laikā iedurs dunci mātes Latvijas mugurā.
    Tādiem nelieši pelnījuši augstāko soda mēru.

  2. skorceni saka:

    Tieshi taa,Latvieti,vinji ir visbistamakie ,jo vinji ir starp mums,kas jebkuraa briidii var izdariit savus melnos darbus….

  3. Pret VALSTS un tautas izdarītām noziedzīgām un nodevīgām darbībām bez emocijām nevar iztikt.Acīmredzamām noziedzīgām darbībām nav vajadzīga nedz izmeklēšana nedz pierādījumi, tās ir kā aksiomas.Patiesības kritērijs ir prakse,bet praksē mēs redzam nodevību nodevības galā,noziegums seko noziegumam.Antiglobālistu attieksme pret mūsu tiesībām uz dekolonizāciju ir vērsta uz tautu sajaukšanu, tieši tā , kā tas ir vajadzīgs globalizētājiem.Kas jūs esat antiglobālisti??!!!

  4. Jaunais saka:

    Antiglobālisti kopā ar I.Šiškinu diskreditē visus šos pasākumus.
    Pats gan rīt bušu un ceru, ka ari citi nenobīsies …

  5. Miervaldis saka:

    Saproti Grantiņ, tie tā saucamie “antiglobālisti”, ir vieni rasisti, kuriem nav ne mazākā sakara ar sava etniskuma apzināšanos, ne ar Latvisko dzīvesziņu!
    Es arī domāju tāpat kā Grantiņš!

  6. Vladimirs Putins saka:

    Atvainojos, bet neizprotu šī raksta kopjēgu. Cik zināms tad 17 maijā, rīt Roberts Kļimovič aicina cilvēkus pie Žīdu vēstniecības. Tāpēc jautāj, vai šis ir Iformatīs paziņojuma raksts, vai informatīvs salīdzinājuma raksts?

    Kas ir kopīgs Robertam Kļimovičamar Antiglobālistiem?

  7. Ernis Purnis saka:

    Kāds sakars žurnālam “Dārznieks” ar tanī lasāmo paziņojumu par dārzu darbarīku firmas šā mēneša atlaižu akciju? Atbildu tam vietējam liliputinam: sakars tāds- tas ir tikai steidzamības kārtā ievietots aicinājums un saistībā ar nacionālo tēmu un tas ir viss lielais brīnums! Brīnums drīzāk, ka nekas cits no nekur citur neizlasāmā tevi nav LRTT intresējis!

  8. Aleksejs saka:

    Jā,atgādina Vāciju,kad tika pie varas Hitlers…jau ir forma un sveiciens….

  9. Andris Orols saka:

    Pēc šī absurdā paziņojuma no raksta:
    …Visa tava runa norāda, ka tu, Orol, esi saskarē ar šīm iestādēm, kuras var pierādīt “kāda” vainu ar „štempeli”…

    un šī, no Aivara Andersona teiktā:
    …Antiglobālistu attieksme pret mūsu tiesībām uz dekolonizāciju ir vērsta uz tautu sajaukšanu, tieši tā , kā tas ir vajadzīgs globalizētājiem…

    un vairākiem citiem, esmu nonācis pie secinājuma, ka gan mana personīgā, gan biedrības ”Antiglobālisti” darbība tiek pārprasta, vai sagrozīta līdz nepazīšanai. Mūsu pozīciju aptuveni esmu ieskicējis un ticēt, vai neticēt teiktajam (kā arī dzīvot pašu izdomātās fantāzijās par mums) ir katra paša izvēle. Turpmāk vairs šai portālā komentārus nerakstīšu un, iespējams, arī vairs to neapmeklēšu, jo neredzu tam jēgu.

    Andris

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *