Ziedosim saslimušajam Antiglobālistam A. Orolam.

H-86-3MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ

=================================

Izrādās, ka, dižo cīnītāju par taisnīgumu- Antiglobālistu Andri Orolu, ir “piemeklējusi” kāda neārstējama kaite- deltonisms. Kur tikai “mūsu” Andris “uzmet” savas acis, tur viss rādās dzeltens. Protams, arī LRTT i- vietne Andrim rādās dzeltenā krāsā, kuru viņš nekad nelasot, izņemot tās reizes, kad viņam LINKUS atsūtot draugi.

Jautājums tikai, kuri tad ir Andra Orola draugi ?

Ja mēs zinām, kāda ir Andra O. IP adrese, tad varam Andrim piedēvēt vēl kādu slimību, proti, melīgumu, kura, tāpat kā deltonisms, nav ārstējama. Kā saka, ja ar to(deltonismu) ir piedzimis, tad ar to arī ieliek cilvēku “kastē”. 

Kas tad ir MELĪGUMS ?

Uz melīgumu vienmēr tiek “būvēta” melnā nodevības celtne. Tas, kurš melo, ir pārstājis būt par cilvēku.

Meli ir tie, kuri regresē cilvēku.

Mūsu AndrisCilvēks, kā Garīga būtne, var attīstīties tikai tad, ja viņš dara Taisnīgus darbus un iet Gaismas Ceļu. Viss pārējais ir iznīcība- pazušana kosmiskajā Evolūcijas spirālē, jo DIEVS nav mīlestība, bet gan nepielūdzams kosmiskais LIKUMS.

Sātanisti, lai cilvēku iemānītu savos netiklajos darbos, Dievu “pasniedz”mīlestību.

FOTO: Mūsu Andris

Pēc sātanistu morāles vadoties: grēko cilvēciņ, Dievs ir mīlestība, viņš tev visu piedos !

Nekā nebija, par visu ir jāmaksā, pat ar pilnīgu iznīcību Garīgajā pasaulē.

Beigsim šo garo un nepatīkamo raksta ievadu un atgriezīsimies pie mūsu dižā cīnītāja Andra Orola.

Paskatīsimies, ko tad Andris PATS raksta par Globālistiem ? Antiglobālisti esot patriotiska organizācija ar nacionālu ievirzi !!! Tikai netiek nosaukta vārdā NĀCIJA, bet atbilde nav tālu jāmeklē. Andris uzskata, ka VL!, kura iestājas par latvisku Latviju, ir labējā partija, bet viņi, Antiglobālisti, centriska.

Tātad, gan tiem, gan šiem.

Skaidrāk jau nevar vairs savu nostāju definēt.

Pilnīga Maskavas politika: cīņa pret NATO, ES un labējiem, pie kuriem tiek piedēvēti VL!.

Neviens vārds pret Maskavas melīgi agresīvo politiku pret Latviju un latviešu tautu.

Biedrs Orols apvaino LRTT ekstrēmismā: lūk, viņi(LRTT) solās visus citādi domājošos publiski pakārt vai nošaut… . Varbūt Orols tomēr varētu parādīt kaut vienu, kuram nepatiesi ir piespriests ASM(augstākais soda mērs) ?

Parādi, Andri Orol, mums to personu, kurai LRTT ir piespriedis nepareizu sodu ?

Netiek prasītas vairākas, bet tikai viena vienīga persona, kurai tad ir piespriests tas nepareizais sods ?

Lūdzu, Andri, nosauc to cilvēku ?

LRTT gaida no Orola atbildi.

Bet veltīgi gaidīsim, jo Orols nekad nav atbildējis uz uzdoto jautājumu.

Jā, un tiek arī piedāvāts noskatīties kādu VIDEO, kurā rādīts par manipulācijām ar cilvēka psihi. http://antiglobalisti.lv/video/vai-visas-musu-domas-patiesiba-ir-musu-pasu/ Tieši to, kas šajā video tiek rādīts, piekopj Antiglobālisti, cenšoties vienmēr un visur runāt negatīvu par LRTT, VL!, NATO, ES, bet APZINĀTI vienmēr un visur noklusēts par Maskavas šovinistiskajām tieksmēm- noziegumiem, ko veic krievi pret latviešu tautu.

Tas viss ir tik uzkrītoši un pretīgi.

Kaut ko tādu var veikt tikai un vienīgi zemcilvēki, kādi ir Kaļķis un Orols ar savu bandu. Šie “elementi” pieķēzī internetu ar saviem pretīgajiem komentāriem pret visu latvisko un Tiesisko.

Lūk, pat LRTT i-vietnē tas ir redzams. Uzmanību vērsiet uz IP adressi:

Andris Orols
212.93.100.30

Iesniegts 11.05.2012 at 21.45

Ap 19.00 ievietoju komentāru, kur dažos vārdos izskaidroju – kas ir kas. Komentāru pagaidām neredz. Laikam redakcijai jāapstiprina?

dzeltenā lapa mūžam dzīva
212.93.100.30

Iesniegts 11.05.2012 at 21.57

Hitleram no trako nama zāles pret plānprātību beigušās – sāk komentārus rakstīt. Jā – vecums nenāk viens!

Andra Orola paskaidrojums:

O – savu foto ieraudzīju! Un arī aprakstu par sevi ierindotu blakus daudzu atpazīstamu politiķu uzvārdiem! Nemaz nezināju, ka man kabatā ir DP apliecība un man kāds maksā! Tikko apskatīju visas savas kabatas – nu nevaru to visu atrast, goda vārds!

Man parasti nav laika lasīt Dzelteno presi un tamlīdzīgas www (patiešām maz ir brīva laika). Šoreiz man šo linku atsūtīja draugi. Uzskatu par vajadzīgu sniegt nelielu paskaidrojumu par sevi un Antiglobālistiem. Ja kādam rodas konkrēti jautājumi, tad varat rakstīt uz antiglobalisti@inbox.lv – centīšos atbildēt. Varat arī apskatīties http://www.antiglobalisti.lv izvietotos materiālus.

Antiglobālisti ir patriotiska organizācija ar nacionālu, nevis multinacionālu ievirzi. Par primāriem uzskata ekonomisku jautājumu risināšanu, kuri tomēr ir ļoti cieši saistīti gan ar politiskiem, sociāliem, gan arī nacionāliem jautājumiem. Protams, ka Latvijā ir aktuāls nelojālu krievvalodīgo jautājums un tas ir jārisina. Pastāv dažādi risinājumu varianti. Pilnīgi piekrītu, ka tas nav normāli, ja cilvēki gadu desmitiem dzīvo kādā valstī un ne tikai nemāk šīs valsts valodu, bet ir nelojāli pret doto valsti un pamattautu. Ne tikai nelojāli, bet arī šovinistiski agresīvi noskaņoti. Vislabākais risinājums (manuprāt)būtu ŠIEM KONKRĒTAJIEM nelatviešiem (neatkarīgi no nacionālās piederības) izteikt brīdinājumu un noteikt kādu laika posmu, kurā viņi varētu izvērtēt savu attieksmi. Ja nepatīk – lūk, durvis.

Pašam pret Dzintaru, Parādnieku u.c. VL aktīvākajiem dalībniekiem nav emocionālu antipātiju. Vērtējot jebkuru partiju un personu darbību cenšos būt objektīvs. Katram ir tiesības uz savu viedokli, bet tuvu ne visi man ir pieņemami. Ar VL mums ir atšķirības dažās svarīgās nostādnēs. Mēs esam pret dalību ES, NATO ”demokrātiskajās misijās”, labējo ekonomisko ievirzi (paši esam centriski) u.c.

Kaļķim un Graudiņam bieži ir problēmas izteikties tā, lai viņi netiktu pārprasti. Esmu ar viņiem par to daudzas reizes runājis. Rodas nejēdzīgas domstarpības tāpēc, ka līdztekus vienu politisko spēku kritikai, netiek pietiekoši un argumentēti kritizēti citi politiskie spēki. Sevišķi politiskie pretinieki – SC un PCTVL. Tieši tāpēc arī rodas pārpratumi par to – uz kurieni ir orientēti Antiglobālisti Latvijā.

Par paranojām, fantāzijām, manipulācijām ar cilvēku apziņu varat paskatīties šos video ar psiholoģiskiem eksperimentiem:
http://antiglobalisti.lv/video/vai-visas-musu-domas-patiesiba-ir-musu-pasu/

12.05.12   LRTT

You may also like...

21 komentāri

  1. Andris Orols >> Savādi gan saka:

    Tik daudz sarakstīts par mani! Baumas par manu saslimšanu ir priekšlaicīgas un nepamatotas. Jūtos vesels un labdabīga humora pilns pēc šī raksta izlasīšanas!

    No pētnieciskā viedokļa ir tīri interesanti – kā mani un manas aktivitātes vērtē līdzcilvēki. Gan latvieši, gan krievi. Ir par ko padomāt… Latviski es lasu, ka man maksājot Maskava, krievi saka, ka CIP, vai FIB. Nu, ļoti interesanti… Atzīšos – esmu celtnieks (amatu meistars) un maksā man pasūtītāji par kvalitatīvi padarītu darbu. Strādāju pats uz sevi un ar uzņēmējdarbību pagaidām nenodarbojos, kā arī man nav citu ienākumu avotu.

    Raksta autors ir aizskāris lielu daudzumu jautājumu. Patiešām nav brīva laika to visu detalizēti analizēt.
    Labējie un kreisie nav nacionālas kategorijas, bet gan sociālas. Labējie ir darba devēji, kreisie – darba ņēmēji. Mēs esam par legālu turīgu vidusšķiru (vēlams ap 80% no iedzīvotājiem).

    Ko nozīmē ”latviska Latvija”? Šī ir kategorija, kuras sastāv no daudziem jautājumiem. Vai latvietis, kurš valkā prievīti un pastalas, dzied 18. gds. tautas, vai 40.gadu leģionāru dziesmas ir latvietis, bet tas, kurš to nedara – nē? Vai latvietis ir tas, kurš dzied šlāgerus, bet roku nē? Vai tas ir latvietis un patriots, kurš savus ietaupījumus tur valstij piederošā bankā, jeb citu valstu bankās? Kādās valstīs ražotas kurpes, kreklus un uzvalkus valkā latvieši? Kur ražotu pārtiku ēd latvieši? Ēd poļu ābolus? Tad jau viņi ir nodevēji, jo atbalsta poļu zemniekus, nevis savējos! Kurš ir īstenākais latvietis un kurš nav tik īstens? Latviska Latvija ”draudzīgajā ES saimē”? Pēc iestāšanās ES un virknes starptautisku līgumu noslēgšanas Latvijas likumos ir skaidri gaiši rakstīts, ka mums nav tiesību aizsargāt savu iekšējo tirgu! Tad kas ir latviska Latvija? Ko ar šo jēdzienu domā katrs no mums? Protams, ka Latvijā vienīgajai valsts valodai ir jābūt latviešu – par to nav divu domu!

    Nesaprotu – kas par meliem? Par tiem ”tiesas spriedumiem”, ko šis portāls kādam piespriež? Ziniet, es neesmu tiesnesis – tāpēc no komentāriem atturēšos. Šis ”tautas tribunāls” vairāk gan atgādina čekistu ”troiku”, nevis taisnīgu izmeklēšanu un tiesu.

    ”…Kaut ko tādu var veikt tikai un vienīgi zemcilvēki, kādi ir Kaļķis un Orols ar savu bandu. Šie “elementi” pieķēzī internetu ar saviem pretīgajiem komentāriem pret visu latvisko un Tiesisko…”, – ko tad Grantiņš, vai vēl kāds grib no manis?

  2. Miervaldis saka:

    Admins
    Bezjēdzīgi komentāri, Miervaldi, turpmāk tiks dzēsti.

  3. Sigurds Graudiņš saka:

    Bet es par Rīgas DINAMO…! http://www.draugiem.lv/gallery/?pid=112486182
    Vai tribunālisti ir PRET…???

  4. Garāmgājējs- Orola kungam saka:

    Kāpēc Jūs neatbildiet uz LRTT uzdotajiem jautājumiem. Arī es gribētu zināt, kuru no Tribunāla notiesātajiem jūs uzskatāt par nevainīgu. Iepriekšējā rakstā kāds Balts arī jums uzdod būtiskus jautājums. Ne tikai tribunāls gaida Jūsu atbildi, bet arī mēs ar Baltu.

  5. Vladimirs Putins saka:

    Nepiederu nevienai partijai, organizācijai un nevienu neaizstāvu, bet.

    Jautājums ir sekojoš. Kā “Tautas Tribunāls” var slavināt VL un noliegt Antiglobālistus, ka patiesība ir savādāka.

    Paskatīsimies + un -.

    Valodas referendums.
    + Problēma bij jāatrisina un jāsakārto 20 gadus atpakaļ. Tomēr labi ka kāds uzdrošinās runāt arī pēc 20 gadiem.

    -, Jo šo referendumu veidoja ar nolūku, lai VL tiktu pie balsīm.
    -, Jo nelaikā tika iztērēta liela naudas summa, kuru varēja novirzīt, piemēram jaundzimušajiem.
    – Parakstus nesavāca tik un tā, ( es teiktu, tas bija apzināti, jo reklāmas iespējas VL neizmantoja).
    – Neapdomīgs lēmums, jo Lindermaņa atsauksmes ir redzamas un jūtamas, šodien.

    – VL balsoja PAR SVF pavēlēm, tas nozīmē tautas apzagšanu, genocīds pret savu tautu.
    – Balsojums par deputātu atalgojumu paaugstināšanu, PAR.
    – 2012g. budžets. Pilnīga tolete, bet balsoja PAR.
    – Okupācijas atbalstīšana Afganistānā, balsojums PAR.
    – Zemes un Hipotēkas bankas pārdošana, balsojums PAR.
    – Atomreaktora būvniecības atbalsts, balsojums PAR.
    – Pederastu gājiens Rīgā, KLUSĒ. Klusēšana piekrišana, AMERIKAI.
    – Radio Naba aizslēkšana, KLUSĒ. Klusēšana piekrišana, ŽĪDIEM.
    – Romāns Naudiņš nemitīgi draugos.lv min skaitļus par PVN, sociālo nodokli un citiem. Kāpēc nerīkojās? VL ir visspēcīgakās kārtis saeimā. Vienotība+ ZRP+ Olšteinieši ir par maz, tieši tāpat kā SC+ZZS, bet ja VL pieliek klāt kādam no šiem grupējumiem, tad lēmums ir tāds kā viņi lemj.(Kārtējā nodevība pret tautu, no VL puses).
    – Kultūras ministrija ļoti vāja.
    – Tieslietu ministrija ļoti vāja.

    Ja pasēdētu dienu pie neta,un pameklētu visus mīnusus viņu īsajā periodā, kopš atrodās saeimā, tad šis saraksts būtu jāraksta vismaz 2 stundas.
    Runājot par Dzintaru. Pēc manas pieejamās informācijas Dzintars ir informēts par Parādnieka aizmuguriskiem gājieniem-vēlmes pārņemt varu VL rindās. Kāpēc Dzintars nerīkojās? Godīgs latvietis sasauktu ārkārtas kongresu un pieņemtu lēmumu par parādnieka atstādināšanu, ja ne no VL rindām, tad no VL valdes. Klusums no Dzintara puses.

  6. Andris Orols >> garāmgājējam saka:

    Neesmu pētījis un šķirojis ”notiesātos”, ko ir veicis šis portāls ”Tautas tribunāls” (kā tautas daļa). Atvainojiet, tas prasītu pārāk daudz laika. Ne tiesnešus Latvijā, ne šī portāla pašpasludināto ”troiku” tauta tiešā veidā nav pilnvarojusi spriest tiesu. Tiesnešus valstī tauta (teorētiski) apstiprina pastarpināti – caur Saeimu. Arī tiesnešus, Saimes deputātus un ministrus (visas 3 varas) tauta nevar atsaukt gadījumos, ja viņi sāk pieņemt dīvainus lēmumus (demokrātija nedarbojas). Šeit gan tiesneši, gan prokurori, gan izmeklētāji, gan advokāti vienā personā ir pašizvirzīti pāris cilvēki, kuriem nav tautas kopsapulcē deleģētu pilnvaru. Tā vairāk atgādina linča tiesu. Pakar, nošauj kādu, bet pēc tam pasaka: ”Nu, esam kļūdījušies! Kam gan negadās!”

    Kaut kad pirms gada biju ienācis šajā www un redzēju sarakstītas tikai emocijas šajā sakarā. Emocijas bez konkrētiem faktiem un pierādījumiem. Varu teikt to, ka tas būtu pieņemami ”blondīņu” uzvedībā, bet nopietniem vīriem tas nepiedien.

    Problēmas ir kādu saukt pie atbildības pamatojoties uz likumiem. Pēc vieniem likumiem kāds kaut ko ir izdarījis likumu rāmjos, bet pēc citiem – ir likumu pārkāpumi. Un tieši pamatojoties uz konkrētām epizodēm un likumu pantiem tiek izvirzīta apsūdzība.

    Piemēram, katru gadu man kāds saka, ka tāds un tāds būvē māju Norvēģijā, UK, Vācijā, Austrijā, Dānijā… Es saku – ļoti interesanti, vai ir kādi foto, dokumenti? Nevar to piedāvāt. Nu, kas tad tas ir? Tās ir vienkārši baumas, kur kāds fantazētājs uzdod vēlamo par esošo.

  7. Savādi gan saka:

    Jautājumi Orolam
    Vai antiglobalisti ir kāreiz kritizējuši Maskavu ?
    Kuŗš jums ir lielāks ienaidnieks NATO vai Maskava ?
    Vai vienmēr Latvijā lietojat latviešu valodu ? Vai nav bijis, ka to publiski nīstot aizstājat ar urlu valodu ?
    Kura partija jums ir vairāk nīstama pcvl ,sc vai VL ?

  8. Latvietis saka:

    Latvieši zin, ka mūsu ienaidnieks ir Kremlis, okupanti un naidīgie žīdu provokatori.Daudzi nevar iedomāties, ka bez PVCT, SC var būt ļoti naidīgs bordelis Antiglobalisti, kas latviešu valodā nīst savu tēvu zemi. Tieši tādi ir Antiglobalisti ,kas ir paši bīstamākie latvju tautas nīdēji mēslu vaboles. Jo nevar iedomāties ,ka no pašu tautas ir nākuši iznireļi ,kas ir gatavi mātei Latvijai pārgriezt rīkli.Tieši anglobālisti ka sveši Kremļa spiegi un pagarinātā roka pēc taisnības atjaunošanu ,ka valsts nodevēji ir pelnījuši pašu bargāko sodu.

  9. Andris Orols saka:

    >>Latvietim
    Ja tu gribi, lai uz taviem apmelojumiem atbildu tādā pašā primitīva paranoiķa stilā, tad tu to nesagaidīsi. Esmu psihiski līdzsvarots un atšķiru provokātorus no tiem, kuri uzdot jautājumus, lai noskaidrotu manu, vai biedrības pozīciju kādā jautājumā.

    >>Savādi gan
    Protams, ka mēs esam kritizējuši Maskavas politiku gan attiecībā pret tās jaukšanos gan citu valstu, gan Latvijas iekšējās lietās. Arī iekšpolitikā. Krievijas pašreizējā vadība arī piedalās globālistu projektos. Piemēram, tāpat kā citu valstu (arī Latvijas) valdības, tāpat arī Krievijas valdības gatavojas savu valstu iedzīvotājiem atņemt skaidru naudu, pāriet uz bezskaidras naudas norēķiniem un implantēt mikročipus savas valsts iedzīvotājiem padarot tos par beztiesīgiem 21.gds. vergiem.

    NATO, Maskava, Vašingtona, Brisele, cionistu bankas, brīvā tirgus ekonomika, brīva darbaspēka plūsma utt. ir vienlīdz liels apdraudējums suverēnai Latvijai. Neizvēlamies starp lielāko un mazāko ļaunumu. Ļaunums ir un paliek ļaunums. Mūsu pozīcija, ka jāvienojas pirmkārt ar Lietuvu, Igauniju u.c. nelielām kaimiņu valstīm kopīgai aizsardzībai pret jebkuru ārēju agresoru.

    Pats latviešu valodu lietoju gandrīz vienmēr. Nesaprotu izteicienu ”to publiski nīstot”. Es to nekad nenīstu ne publiski, ne nepubliski. Kādā sakarā? Atsevišķos gadījumos runāju arī krieviski – netaisu no tā problēmu. Piemēram, pirms pāris nedēļām bijām Lietuvā un tur sarunājāmies ar lietuviešiem krieviski (urlu valodā). Nevajadzēja? Ķīniski, vai kurdiski vajag? Jeb tagad moderni ir amerikanizēties un runāt angliski. Ar ko tas ir labāk kā pārkrievoties?

    Nenīstu nevienu partiju (no naida tik pašam veselība bojājas). Pieeju tam visam ar vēsu prātu – pragmatiskāk.
    Ar PCTVL un to ebreju kompāniju neredzu vispār iespēju sadarboties.
    Ar SC varētu būt risināmi kādi ekonomiski jautājumi. Nacionāli nē. Partija orientēta uz Krieviju.
    Vienotība ir orientēta uz izkalpošanos Rietumu onkuļiem un ”brīvo tirgu”. Arī garām.
    Zaļie zemnieki strādā uz sevi (cik zinu). Politika, kā bizness savējiem. Izņemot Lemberga k-gu, neviens nektizē ne Sorosu, ne oligarhu eliti pasaulē.
    Dažas no VL nostādnēm ir pieņemamas, citas nē. Jau rakstīju, ka esam pret ES, dalību militārās ”demokrātiskās misijās”, brīvā tirgus ekonomiku u.c.

  10. Miervaldis saka:

    Admin – tu kuņa nolādētā, pēc tevis pat datora otrā galā smird, ieej dušā ja tev tavā cellē tāda ir!
    Tavas rokas smird, kad tu ko raksti, mazgā arī rokas, gana esi sev dibenā sūdus kulstijis!

  11. Sigurds Graudiņš saka:

    Un ko tad VisLatvāņi…pie siles RIJ un noskatās kā LETIŅI spiesti aizbraukt no Latvijas…???
    http://www.delfi.lv/news/national/politics/lm-labakas-dzives-meklejumos-no-valsts-sogad-izbrauks-1012-tukstosi.d?id=42352010

  12. Fjodors A. saka:

    Vai tas miervaldis jums te ir jucis, jeb vienkaarshi rupjsh dunduks?

  13. Pietuks Krustiņš saka:

    Kur palicis ir šiska no utainā Pirdienkrusta ? Laikam palika bail un bikses pilnas, kad tos ar drauģeļiem antiglabalistu sugu un okupantiem piemeklēs Musolīni liktenis.

  14. Starp citu saka:

    Oreols ir vientiesis, jo izliekās par muļķi, kad kaļķa banda nīstot latviešu valodu uz plakātiem rakstīja urliski un angliski.No viņa atbildēm var izlobīt, ka mīļākais ir Kremlis, nevis rietumi.
    Bet kur palicis plānprādīņš gedroiciņš no Dvinskas, kad bija 9.maijā romantiskā svecu gaismā tusēja kopā ar šiskinu. Draugs draugu atrod pat mēslu bedrē.

  15. Miervaldis saka:

    Starp citu – viņu ir piemeklējis tāds pats liktenis kā mani!

  16. skorceni saka:

    nu gan te iet valjaa!laikam celju nav viens otram iedevushi…..sile par mazu ha,ha,ha!labaak sitisim tos zhiidus,komunistus un chekistus,kaa arii okupantus.vajag apvienoties,bet nevis kashkjeeties,bet dzeltenos un pidaru atbalstitaajus gan vajag patriekt,lo taa ir zhiidu politika.jo lielaakas nesaskanjas,jo vinjiem vieglaak….

  17. Andris saka:

    Uzgāju uz šo lapu caur viena cilvēka blogu. Jāsaka, ka veselam cilvēkam lasīt ko tādu, kā šeit sadrukāto, jau ir bīstami.
    Neskaitāmas reizes esmu pieminējis tādu lietu kā ‘melnbalto domāšanu’, kas acīmredzot piemīt 90% no šī saita satura – tukša propaganda, tukši apvainojumi, lai arī nezinu tos cilvēkus, kas šeit tiek nomelnoti, tāpat arī tie citi, kas slavināti.
    Skaidrs ir tas, ka kāds ļoti nevēlas, lai cilvēki sāk domāt patstāvīgi – gudri un kritiski, bet sāk pieņemt kaut kādus izdomātus TRIBUNĀLUS. Apmēram tā – ‘ā, šis vecais saka, ka tas tur ir slikts, tātad tā arī ir…’
    un ja vēl kāds puslīdz ciešams arguments minēts, tad vispār OKAY.
    Zemiska vietne, ceru, ka pirmo un pēdējo reizi šeit nomaldos…

    Admins:
    Būtu labi,Andri, ja tu turētu savu vārdu un nemaldītos šajā vietnē, kā līdz šim, katru dienu vairākas reizes. Šis tevis rakstītais teikums:”Neskaitāmas reizes esmu pieminējis tādu lietu kā ‘melnbalto domāšanu’,….”
    norāda uz ļoti lielu garīgo problēmu.To dēvē par:”Bonapartismu”.
    Kuri ir TIE, kuriem tu esi pieminējis šo “teikumu” neskaitāmas reizes ???
    Kā to iestādi dēvē, kuras auditorijai tu runā ?

  18. skorceni saka:

    kam nepatik ,tas lai nelien un neokshkjeree pa sho saitu….

  19. Ernis Purnis saka:

    Ja valstī bailīgi un gļēvi klusētāji un ne pret kādu cūcību un nelietību neprotestējoši ļautiņi no pamatnācijas pilsoņu puses sastāda apm.85%, tad IR ĻOTI LABI, ka ir tāds TAUTAS TRIBUNĀLS, kur visu noklusēto var cilvēki izlasīt! Un tieši kolaboranti, pērkamie mankurti un okupantu latviski rejošie šakāļi histēriski to nopulgo un aplamā, paši NEKAD pēc būtības neko nespējot argumentēt un pierādīt pretējo. Un arī nekad nespēs, jo viss noziedzīgais Latvijā tiek te tiek nosaukts vārdā un noslēptais top atmaskots. Citādi sen būtu desmitiem tiesas procesi pret LRTT, bet NAV NEVIENS pat nopietni piedraudēts. Tātad – TAISNĪBU raksta LRTT un to nevar atspēkot kremļa plušķi, neiegāžot tā sevi un savējos vēl vairāk.

  20. GG saka:

    Ko piedāvā LRTT? Vilkt ārā veco bisi un draudīgi kratīt Latgales priekšpilsētas virzienā? Vai jūs esat braukuši pēdējā laikā ar 15 trolejbusu? Esmu bijis vairākās krievu skolās viņi tur ļoti nopietni apgūst dažādas austrumu cīņas, krievu biznesmeņi svētdienās kā uz darbu iet uz peintbola klubiem, latvieši pa tam lāgam svin dziesmu svētkus un mācās tautas dančus, nu un vai Jūs tagad piedāvājat brukt virsū krieviem? Ja prezidents būtu R. Dzintars varbūt panāktu Gruzijas variantu, no neatkarīgas valsts paliktu pāri tikai galvaspilsēta?

  21. Ernis Purnis saka:

    Kā tev ar veselību GG? Vai sen jau pats sevī uzdod jautājumus un tad dod publiski idiotiskas atbildes? Ja tu nepiedēvētu savus paša kangariskos izdomājumus LRTT, tad varētu tevi līdzjūtīgi nosūtīt pie labiem cilvēkiem baltos halātos, bet citādi tavs skribelējums pēc standart mankurta provokācijas ožas!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *