Antiglobālisti pret latviešiem

http://epadomi.lv/video_intervijas/04052012-antiglobalists_juris_kalkis_4_maijs_bija_

TR2Kārtējais Antiglobālistu izlēciens pret latviešu tautu.

Tas, ka Antiglobālisti ir Maskavas „avčarkas” Latvijā, nešaubās pat zirgs. Pirms nepilna gada kāds S. Graudiņš centās Maskavai pierādīt savu uzticību noniecinot VL! parakstu vākšanu par latviešu valodu.(uzticība Maskavai) bija tik uzkrītoši pretīga, ka likās šis tārps nekad krieva priekšā nav spējīgs nostāties uz „divām”, rāpus vien, rāpus vien… . Lūk, kāds viņa toreizējais komentārs: Sigurds Graudiņš 14. jūn 20:46

16. 06. 2011 plkst. 8.30 – 9.30 rīkoju mītiņu pie SAEIMAS . TEORĒTISKI – Izteikt atbalstu izskatāmajam likumprojektam par tautas nobalsošanu un likumu ierosināšanu………. PRAKTISKI – Tiks pieprasīts ŠMURGUĻIEM no VL ATMAKSĀT no personīgajām kabatām valsts KASĒ IZNIEKOTO naudu par PROVOKATĪVO referendumu…!

Šis jefiņš tika padzīts no Antiglobālistiem.

Juris Kaļķis-1Kāds tam bija iemesls, nav zināms, bet tādam nav vietas pat pie pīļdīķa. Bet kā saka paruna: „svēta“ vieta tukša nestāv ! Un redzam, kā viens jefiņš prom, tā nākošais jau vietā. Un, kas tad ir šīs „svētās“ vietas aizpildītājs ?

Foto: Protams, ka ar Dzintaru Kaļķim un Graudiņam nav par ko diskutēt, bet ar to, kas šņauc degunu Latvijas karogā ir daudz kas kopējs.

Nu kurš gan cits, kā Juris Kaļķis !

Kaļķa kungs saņēmis kārtējo instrukciju no sevišķi svarīgajiem „orgāniem“ ķērās pie „darba“.

Uzdevums bija,- nomelnot R. Dzintaru, VL! un latviešu tautu kopumā. Atklāti to darīt nebūtu prāta darbs, piekodināja Juram Jāņis Reiņiks, tas jādara zem kāda cita „virsraksta“.

Nu teiksim,- zem „4. Maijs bija Latvijas beigu sākums”.

Tā kā Juris Kaļķis videoklipā par Dzintaru un Latvijas karogu runāja nicinājuma formā, tad arī mēs tā darīsim. Ar ko tad mēs esam sliktāki par Juriju Kaļkisu ?

Un tā; Jaņis Reiņiks Kaļkisam deva pēdējos padomus, norādījumus un iemeslus, kāpēc Raivis ir jāsasit lupatu lēveros. Tu saproti, Jurij(domāts Kaļkis), tas Dzintars iedomājas, ka mums var uzspļaut(stāsta Jāņis Hujonovičs Reņiks).Nu piemēram: mūsu cilvēki, Ilmars Latkovskijs un Jurijs Rubeņis, sadomāja tik foršu MAŅIFESTU, bet šis svoločs(domāts Raivis Dzintars) atsacījās to parakstīt ! Es par šo „promazu” dabūju pa mizu no Vešņakova. Un tālāk: atkal mūsu cilvēki, Parādnieks ar Latkovskiju, lika priekšā Dzintaram 16. martu pārcelt uz citu datumu, un atkal šis svoloč iespļāva man un Vešņakam tieši purnā, piedošan, sejā. Neņem ļaunā,Jura, ka es brīžiem tā pārsakos, jo darbā es ar kolēģiem sazinos normālā valodā. Arī tev iesaku „pāriet” un normālo valodu, vot. Nu tu saproti, ka tas svoloč ilgāk vairs nav ciešams VL! sastāvā. Ir jādara viss, lai viņu varētu ātrāk no VL! padzīt, tāpēc tev jāsāk tam sagatavot počva. Mēs atļaujam tev taisīt vienu KLIPU, kurā tu vari neierobežoti lamāt žīdus un 4. maija kliķi, bet ik pa brīdim „izmet” nicinošas frāzes par Dzintaru un karodziņiem, saprati ?! Ir jāliek tautai saprast, ka Dzintars ir svoloč un Latvijas karogam nav vērtības. Jurij !- seko mūsu kolēģa Kabānova piemēram, uzspļau tam sarkanbaltajam „trauklupatam”, jo drīz tas tiks nomainīts. Taisi, Jura, sev karjeru, kamēr mēs tev vēl ticam, jo vēlāk būs par vēlu, poņal ?!

Jurijs Kalkis

Foto: Misters VOT.

Ak vot kā, nodomāja mūsu Jurijs Kaļkis, un steigšus dropāja uz mājām. Lai cienīgāk izskatītos tautas priekšā, mūsu Jurijs kārtīgi saķemmējās, uzmeta ķēdi kaklā, uzsprauda uz pirkstiem simtgramīgus gredzenus, atsedza tetovētās vietas, lai zin ar ko darīšan’ un „desoja” uz kinostudiju veikt savu „varoņdarbu”, kur sudraba grašu pelnītāja Jevgeņija Puķa viņu jau gaidīja atplēstām rokām… .

Pats jau laikam mūsu „kaļkītis” neapjēdz, ka izskatās pēc multifilmu „varoņa”, kuru skatās vienīgi bērnu dārzos.

Šī tizlā KLIPA mērķis bija nevis runāt par 4. maija kliķes noziegumiem, bet nomelnot latviešu tautas nacionālos centienus. Par to, ka Latvijā būtu jāatjauno Tiesiskums un jālikvidē okupācijas sekas, Antiglobālisti pat dzirdēt negrib. Par to negrib dzirdēt arī Maskava.

Secinājums viens, Atiglobālistu un Maskavas mērķi ir vienādi, sist nacionāli domājošos latviešus.

Ja VL! būtu bijusi valdībā visu šo pēcAtmodas laiku, tad varētu viņus arī apriet, bet viņi taču tikko ir ietikuši Saeimā.

Tieši Raivis Dzintars grib mainīt šo sapuvušo sistēmu. Tāpēc jau arī ŠAKĀĻI viņam uzbrūk.

Protams, ka VL! rindās ir DP(VDK) piespēlētie noziedznieki ar Ilmāru Latkovski priekšgalā. Mūsu uzdevums ir atmaskot šos DP neliešus un parādīt viņiem “īsto vietu”.

LRTT.  08.05.12

You may also like...

24 komentāru

  1. AntiNWO saka:

    O – ”Tautas tribunālā” parādās lirika! Progresējam! Redzams, ka Antiglobālisti Latvijā kādam(iem) sāk ļoti traucēt. Redakcija (laikam)saņēma rīkojumu no Janjisa Reinjiksa kopā ar viņa un Jurisa Kaljkisa audioierakstiem? Fotošopi arī būs?

    Skaidroju. Sigurds Graudiņš jau gadu kā izslēgts no Antiglobālistu biedrības. Jura Kaļķa paustais viedoklis ir viņa personīgais viedoklis un viņa attieksme pret Raivi Dzintaru, VL u.c. ir viņa personīgā attieksme (kurai arī ir tiesības pastāvēt), nevis Antiglobālistu biedrības oficiālā pozīcija. Saistīt Antiglobālistus Latvijā un Maskavu ir pilnīgs absurds.

    Latvijā ir jāatjauno tiesiskums un arī Padomju okupācijas sekas ir jālikvidē. Par kuru no risinājumiem ir runa?

  2. Sigurds Graudiņš saka:

    No realitātes ATPALIKUŠAJIEM ! Parādiet , ka Latvijā var uzlēkt augstāk par savu DIBENU , jo šeit nedarbojas GRAVITĀCIJAS likums…!Vēlreiz atgādinu , ka Dzintars & Lindermans ir Latvijas valsts NAUDAS ŠĶĒRDĒTĀJI !Un mēģiniet FAKTOLOĢISKI pierādīt pretējo…
    Aizmirsies DUETS – Dobelis & Plīners…??? ATDĀDINU… !!!

  3. Sigurds Graudiņš saka:

    NĪKUĻIEM ! Par PATIESĪBU un VĀRDA BRĪVĪBU Latvijā…!
    http://www.draugiem.lv/klimovics/gallery/?pid=256797763

  4. Latvietis saka:

    Ar nodevējiem antiglobalistiem brāļojās ari perkoņkrustieši šiskina vadībā. Kuri tagad atklāti sludina draudzību ar krieviem krievu valodā. Vai nu perkoņkrustieši kopā ar antiglobalistiem ir klauni vai ari Latvijas valsts nodevēji ? Par Maskavas naudu nelieši antiglobalisti ar perkoņkrustu veic graujošu darbību valsts nodevībai. Nodevējiem nodevēja alga .Tiesāt šos neliešus, ka trakus suņus.

  5. Garāmgājejs saka:

    Runā, ka perkoņkrustietis Šiškins ielaidis lodi pakausī Jānim Rībam un nodevis “uzvaras piminekļa” spridzinātājus.Augstākas klases provokators. Antiglobālisti atklāti atbalsta krievus un nicina latviešu.Īsti provokatori.Kaļķis, patiešām, izskatās pēc ķēma. Čigāns pat par tādu smejas.

  6. “Latvieti” un garāmgājēj, vai spēsiet atbildēt par saviem vārdiem ,kad tiksimies…….,esmu jūsu rīcībā jeb kurā laikā.
    Tikai savus zobus pirms tikšanās iztīriet, jo no jūsu mutēm nāk smirdoņa.

  7. AntiNWO saka:

    Antiglobālistiem maksā? Interesanti kas un cik? A es muļķis strādāju smagu darbu celtniecībā! Rīt pat iešu uz banku un pieprasīšu savu naudu. Kas par lietu – uz konta nekas klāt nenāk, bet ”Tautas tribunāls” un ”latvietis” zina, ka tiek maksāts. Hmm – no kurienes viņiem ir šī informācija? Vai DP saņemot algu uzzināja?

  8. skorceni saka:

    agraak arii nkvdeshnjiki taisija viltus mezhabraalju brigaades,lai tiktu klaat pie istajiem cinitajiem.tagad notiek tas pats.liekas,ka tas nebeigsies kameer netiks izbliezti laukaa no LATVIJAS cionisti-komunisti.

  9. no malas saka:

    Skaidrs ir tas , ka antiglobalisti un perkoņkrusts ir nodevēji. Kurš normāls latvietis koposies ar okupantiem ? Pēc DDD un taisnības atjaunošanas šos mēslus uz tiesas sola. Vai tikai viņi jau tagad nav kvēlākie okupantu aizstāvji un varbūt pašlaik kopā pie tā kauna staba okupācijas monstra visi bauro un pļēguro ? Jo tur ir viņu draugi -okupantu “patrioti” ? Kur tādas gnīdas rodās ? Vajag cel dienas gaismā Maskavas sulaiņus perkoņkrustu.

  10. Miervaldis saka:

    Nu ko lai saka….Nepiekrītu raksta autoram!Es uzskatu kad Dzintars ir tads pats nelietis, ka puse saemā sēdošie, vienkārši viņam ir apkārt viņa saimnieki, kuri ir vēl dziļāki nelieši, un dzintars viniem vienkārši tupeles nepabučoja, tā lūk!

  11. Nomalas, izskatās, ka tu vispār neatrodies Latvijā vai arī esi par gļēvu lai tiktos,kur nu vēl atklāt savu patieso vārdu….!?

  12. ciekurs saka:

    Vai tad sievai prasīji atļauju ar ko tikties,jo tikai viņa zina vajadzīgos cilvēkus ar ko var tikties mērķa sasniegšanai.Nelec fuksīt par augstu,jo nevar zināt kā piezemējas.

  13. no iekšas >> no malas saka:

    Skaidrs ir tas, ka komentētājiem ”latvieši” un ”no malas” regulāri maksā DP, lai viņi murgotu savas paranoiskās fantāzijas gan šajā, gan citos portālos. Tas taču visiem ir skaidrs! Vai tad nē? Mušmires u.c. halocinogēnus taču par kaut ko ir jāpērk, lai sarakstītu šādus komentārus!

    Un kur gan tādas gnīdas ”no malas” rodas? Tā kā ”istreboki” kādreiz – arī tagd, maskējoties zem dažādiem nikiem un tēlojot nacionālistus un Latvijas patriotus, viņi patiesībā atstrādā DP un Maskavas naudu. Kauns! Mazie, pērkamie cilvēciņi! Būtu labāk kādu derīgu amatu iemācījušies un godīgi pelnītu sev iztiku!

  14. Hitlers mūžam dzīvs saka:

    švaļiem ir uzkāpts uz varžacīm un viņi nervozē. Garda un Gedroiciņ taisiet ātrāk DDD, lai šie frukti ātrāk karājās kokos, ka Musolini.To ka perkoņkrustieši , ka ielas meitas koposies ar okupantiem to nevarēja paredzēt neviens. Viņi laimes lāci meklē otrpus Zilupes, jo mucā augot nezin ,kas bija 1941 un 1949 gads. Ja to zinātu Celmiņš ,tad viņš zārkā apgrieztos otrādi.Kur šiem muķīšiem puļķīšiem tagad tāda piepeša liela mīlestība pret okupantiem , kad tieši 2 Latvijas patrioti perkoņkrustieši spridzinot okupācijas rēgu gāja bojā? Tagad to vadoņi zaimo savu biedru Aivara Vīksniņa un Valda Raupa,īsto patriotu piemiņu . Kaunietis. Tie ari brāļojās ar kaļķveidīgiem fruktiem , kam okupanti ir labākie sabiedrotie. Kur visiem šiem jūdasiem ,it sevišķi no kādreizējā patriotiskā perkoņkrusta , kas tagad kļuvuši par kangariņiem ,radusies tik liela mīlestība pret okupantiem un viņu līdzskrējējiem antiglobalistiem ?

  15. dēkla saka:

    Kaļķis, Siskins ar savu siskinkrustu, kuram nav nekāda sakara ar Pērkonkrustu, ir atkritumi un pēdējās pabiras, gluži tādi paši kā Raivis Dzintars. Atšķirība vien tāda, ka pēdējais krietni izglītotāks, glumāks un staigā lētticīgo labdaru nopirktos spīdīgos ancukos.

  16. Liene saka:

    Nedomāju, ka Dzintars ar Pārādnieku ir tie sliktie, bet gan tieši pretējais. Kas kaut ko dara Latvijas labā. Latkovski, Krēsliņi ir negods. Ir protams iedomības un augstprātības, bet diemžēl viņi ir vienīgie un citu labāku tur nav .

  17. Sigurds Graudiņš saka:

    Jautājums DRAUGIEM ! Jūs taču atcerieties Raivuli ar pliku vēderu un uzrakstu ABRENE ! Kur ir AKTIVITĀTES šodien …??? Vai vienojošais ir SILE…VisLatvāņi…

  18. GG saka:

    Ja kāds suns iekostu piemēram prezidentam, vai varētu vainot suņkopības biedrību kūdīšanā un rīdīšanā? Cien autori acīmredzot jauc partiju no biedrības. Biedrības biedri var darīt kas viņiem patīk.

    Admins
    Kaut ko tik muļķīgu nākas lasīt reti. Darīt jau Biedrības biedri var visu, bet tad lai neuztraucas par kritiku.

  19. Taisnīgums prasa saka:

    Būtu labi, ja Šiskina kungs atbildētu apvainotajiem pēc būtibas, nevis izvairoties aicina uz dueli, kas atgadina izvairīšsanos un var tikt uzskatīts par draudiem fiziski izrēķināties, saprātīgu argumentu un pretpieradijumu vietā?! Jo tā lasām tikai vienas – apvainotāju puses viedokli!

  20. dzeltenā lapa mūžam dzīva saka:

    Hitleram no trako nama zāles pret plānprātību beigušās – sāk komentārus rakstīt. Jā – vecums nenāk viens!

  21. Miervaldis saka:

    šis diženais “patriots”, bija runājis ar ārvalstu presi pie brīvības pieminekļa krievu valodā, nu tev smadzenes galīgi putriņā Igoriņ!

  22. Paldies par komplimentiem………,suņi rej, karavāna turpina iet uz priekšu. Kurš trakāks suns,tam vairāk putas pa smirdošo muti nāk. Skat ,ka sev astes nenograužat.

  23. Miervaldis saka:

    Klau Igor, “no malas”, nav pat tava mazā pirkstiņa vērts!Viņa komentāri vien izsaka kad viņš par Latviešu lietu zin daudz vairāk nekā tu, saprati sūdupauri?

  24. Miervaldis saka:

    Latvieti – nosodīsi arī tautas tribunālu, ja vaidzēs!Bet kur nu tas nosodijums, šiškinam un Dzintaram galīgi putra galvās, nu bet vieno viņus tēvzemes mīlestība!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *