Vēlreiz par noziedzniekiem un viņu MESSI

H-86-2“Jūs atpazīsiet viņus pēc viņu darbiem !”

“Es nākšu kā zaglis, un tu nezināsi, kurā stundā es nākšu pār tevi.”

Jā, tad būs par vēlu “atgriesties” no saviem asins darbiem… .

=======================================================

Paskatīsimies vēlreiz uz tām pašām “Juristu dienām 2012”. Kāpēc, vispār, tādas ir vajadzīgas un kas tās rīko.

Aivars BorovkovsRīko tās Latvijas Juristu Biedrības prezidents Aivars Borovkovs. Daudzi, pat lielākā daļa, nezina, ka Juristu Biedrība tika radīta nevis priekš juristiem, bet gan priekš Aivara Borovkova personīgi, lai legalizētu šī slepkavas(Borovkova) darbību atjaunotajā Latvijā. Tamlīdzīgas, pilnīgi nevajadzīgas, organizācijas bijušie KGBisti Latvijā ir “saražojuši” vairāk kā saprašanas. Pēc savas būtības, tās sabiedrībai nav vajadzīgas, bet tās tiek izmantotas sabiedrības ietekmēšanai- zombēšanai.

FOTO:Lūk, Borovkova rakstīta vēstule kādam latvietim:”man ir tada ipatniba, ka ka man uz shis planetas nav neviena, ar kuru man butu jarekjinas, iznjemot manu suni un tos cilvekus, par kuriem es atbildu …”

Šis teksts parāda viņa žīdisko pasaules uztveri. Tāds rīkli pārgriezīs aci nepamirkšķinot. Viņš arī ir iniciators sūdzībai par radio NABA “antisemītiskajiem” izlēcieniem. Hagita Ben Jākova bija tikai šī noziedznieka pavēles izpidītāja. Radio NABA klausās Borovkovs. Hagita latviski neprot.

Aivars Borovkovs ir bijušais VDK augsta ranga virsnieks. Viņš bija PSKP politbiroja uzticības persona. Var teikt, ka viņš bija kaut kas līdzīgs I. Serovam. Tātad slepkava un rīkļurāvējs vienā personā. Šis “arhaiskais latvietis” tika atstāts Latvijā, lai veiktu latviešu tautas fizisku iznīcināšanu. To arī viņš līdz šim ir veicis ar uzviju. Viņa vadībā ir noslepkavoti neskaitāmi disidenti un latviešu biznesmeņi. Šo upuru vietas ir aizņēmuši nelatvieši, vai dombrovskveidīgie kangari, kuri iet pilnībā žīdu cionistu pavadā. Tāda visatļautība, cik zināms, nav tikusi novērota nevienā mums zināmā civilizācijā.  Jūs jautāsiet: kā lai to saprot ? Jāsaprot ir, lūk, kā: Vai ir kāds disidentu un latviešu biznesmeņu slepkava ir notverts un tiesāts ?

Nav !!!

Pilnīgi neviens nav nedz notverts, nedz arī tiesāts ! Notverti nav tāpēc, ka šīs slepkavības veic 4. maija kliķes Reinika kantoris, kurš ir pilnībā pakļauts Borovkovam un Godmanim.

120203_godmanisŠā gada sākumā iznāca tikties ar kādu latvieti, kurš bija “kalpojis” ASV valdībā par padomnieku un kritis nežēlastībā par to, ka bija noliedzis Sadama Huseīna naidīgumu pret kristiešiem. Šis cilvēks nekavējoties tika iespundēts un spīdzināts ar ārprāta metodēm, kā rezultātā kļuva akls. To visu veica Borovkova ciltsbrāļi. Tuvu stāvoši draugi palīdzēja viņu izpestīt un izsūtīt no ASV… . Tas, ko viņš pastāstīja, kas notiek Latvijā, bija prātam neaptverams. Latvijā pēdējos divdesmit gados ir likvidēti nevis simti, bet gan tūkstoši nevēlamu elementu !!! ASV “dienestiem” tas viss ir zināms, bet viņi neko nedara, lai šo genocīdu pret latviešu tautu pārtrauktu.

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ

FOTO: Šis žīds, komunists, čekists un Maskavas ieliktenis, ir Latviju apzadzis par neskaitāmiem miljardiem.

Borovkova organizācija ar “vēlēšanu” palīdzību augstos amatos iebīda šizofrēnus cilvēkus, tādus kā Repše, Slakteris, Kampars, Rimšēvics, Jaunups, Ķīlis, Kalvītis, Rinkevičs u.d.c., lai ar šo “nabadziņu” palīdzību veiktu dažādas mahenācijas.

Arī mani par H- 86 dibināšanu šis karikatūriskais izdzimtenis arestēja. To, jums latvieši, vajadzēja redzēt, kādā eiforijā viņš bija !!! Pārējie čekisti izturējās normāli, ka jau tas mēsliem pienākas, bet šis… . Nav nekādas šaubas, ka pēc viņa pavēles ar mani ieslodzījumā tika veiktas eksekūcijas, kuru rezultātā mani bija jānogalina.

Praktiski biju tik pat kā miris. Pēdējā momentā mani izpestīja 30 ASV kongresmeņi.

Tamdēļ saku: “Es visu atceros, Borovkov!”

Es vēl šodien dzirdu, kā manās miesās lūza kauli… . Tu, Borovkov, esi nezvērs no nezvēriem, tu neesi cilvēkam līdzīgs !!! Pienāks diena, kad latviešu tauta tevi un Godmani pieprasīs pakārt ANO mītnes pagalmā par biedinājumu citiem “zvēriem”!

Un es, Linards Grantiņš, pieprasīšu, lai man ļauj šiem noziedzniekiem pret cilvēci, izsist atbalstu no viņa “kājapakšas”… .

Tas ir mans pienākums pret cilvēcību.

Zvēram zvēra tiesa.

Šīs “Juristu dienas” ir vajadzīgas tikai un vienīgi pašam Borovkovam, lai sevi reklamētu.

Par to, ka mēs esam tur, kur esam, tauta zina bez “jūsu” diskusijām.

Jūs, kropļi, un tikai jūs pie visa esiet vainīgi....borovkovi, bērziņi, vaideres, ziemeles, kristovski, endziņi… , kuri apzināti noliedz Starptautiskās Tiesību normas par Tiesiskuma atjaunošanu Latvijā.

LRTT jūs, neliešus, visus aizvilks uz karātavām, par to nešaubieties.

Visi, kuri piedalīsies šajā Borovkova “balagānā”, pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā, tiks tiesāti par: GENOCĪDU PRET LATVIEŠU TAUTU !

L. Grantiņš. 22.04.12

You may also like...

2 komentāru

  1. Sigurds Graudiņš saka:

    Infa par vienīgo , patieso letiņu PASAULĒ…
    http://www.draugiem.lv/#?p=6911297

  2. Miervaldis saka:

    To par Dombrovski var 100% piekrist, tik vien piebilst, kad šādi luni ir visos vaidzīgajos līmeņos!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *